Találatok a következő kifejezésre: Létezik másik hasonló oldal (2 db)

Létezik még más hasonló oldal az olcsóbbat.hu, az árgép és az árukeresõn kívül?

Legjobb válasz: ezek az oldalak sem érnek sokat, mert a azokat a boltokat listázzák akik fizetnek nekik, ha jól tudom.

ezek az oldalak sem érnek sokat, mert a azokat a boltokat listázzák akik fizetnek nekik, ha jól tudom.
A kérdező hozzászólása: Én is tudom, de nem ez volt a kérdés. Ha valaki a kérdésre tud válaszolni, kérem tegye meg!
A kérdező hozzászólása: És van olyan amit nem érdemes használni, mert egy másik biztos többet tud, vagy mindegyikben van olyan, amit máshol nem találok meg?
A kérdező hozzászólása: ha jól látom a depo csak mûszaki, nekem általános kéne

Létezik másik ehhez hasonló oldal?

Mar bocsanatot kerek!nagyon tetszik az oldal,csak az a gond ,hogy nagyonsok a kismamas es a terhesseggel kapcsolatos kerdesek,es ez nem mindenkit erdekel!

Legjobb válasz: Nem tudok hasonló, de az a javaslatom, hogy a bal oldalon szereplõ témalistából válaszd ki a Téged érdeklõ témáköröket, ezekre klikkelj rá, és ott leszûrve megnézheted az adott témákhoz kapcsolódó kérdéseket. És így csak látod, ami Téged érdekel és a kismamás kérdéseket nem.

Nem tudok hasonló, de az a javaslatom, hogy a bal oldalon szereplõ témalistából válaszd ki a Téged érdeklõ témáköröket, ezekre klikkelj rá, és ott leszûrve megnézheted az adott témákhoz kapcsolódó kérdéseket. És így csak látod, ami Téged érdekel és a kismamás kérdéseket nem.
Angolul létezik: http://answers.yahoo.com Magyarul szerintem nincs másik, csak szakfórumok szétszórva a neten.
Én sem tudok ilyen oldalt. Engem is zavar a sok "lehetek-e terhes" topic. Ebbõl csak arra lehet utalni hogy az emberek lusták vissza olvasni inkább kezdenek egy új topic-ot. Ezt nem lehetne valahogy szûrni? A terhesség topicok jók, mert sokat tanul az ember.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!