Találatok a következő kifejezésre: Létezik ilyen, valaki csak (18 db)

Létezik, de jó vastag pénztárca kell hozzá, mert nem olcsó.
ez mekkora ötlet
Akkor már minimum vidd el a csajt imax moziba, és írasd ki a szöveget 3d-ben mindenféle effektekkel. Vagy esetleg schönherz mátrix, talán még ingyen is bevállalják.
ahw, ha nekem így kérnék meg a kezem *.*
Biztosan van aszexuális férfi is.
Talán 1-2 hete olvastam itt a Gyk-n, hogy egy 20-22 év körüli fiú pont egy hozzád hasonló lányt keresett. Szeretne szerelmes lenni, és szereti a romantikát, de nem kell neki a szex. Csak sajnos az õ kérdése automatikusan a szex-szerelem topikba lett küldve.
Igen, a jelek szerint tényleg léteznek aszexuális urak!Ez szuper, bár én is így választottam volna!
Akkor Te nem férjet keresel, hanem olyan valakit, akivel együtt élhetsz, mint egy baráttal. Minek akkor férjhez menni?
Létezik, akinek nincs mivel, ha akarna se tudná csinálni ;D 20/F
Ez egy nagyon érdekes kérdés!Hasonló formában én is feltehettem volna!Kíváncsian várom a válaszokat.Én sem rajongok a sexért.Vagyis, szerettem míg volt, de már több mint 1éve egyedül vagyok, és jó nekem így.
Biztos lètezik, de akkor ne legyenek elvárásaid a kinèzet a jövõbeli cèlok a talpraesettsèg ès az erõs jellem irànt.
Miért akarsz magaddal kicseszni? Mármint a sex jó dolog, és csak akkor rossz ha olyan valakivel csinálod aki elõtt pl nem mersz vad lenni, szégyenlõs vagy, zavarban vagy stb. Vagy félsz a sextõl mert az elõzõ tapasztalataid nem voltak nagyon jók? Vagy beszólt valamelyik pasi a kinézetedre és teljesen elment az önbizalmad?
Mi tortent a legtobb ember aki utalja a szexet az vagy gyerekkori trauma megrontas aldozata vagy tul sokat tul hamar es szerelem nelkul szexelt igy nem tudja mi az a varakozas a vagyakozas es a beteljeseules. Ajanlom olyan korokben keress baratot ahol nem a testiseg a legfontosabb hanem egymas ismerete a lelkek talalkozasa.
Utálod? Tudod te, hogy mibõl zárod ki magad?
Létezik, az én férjem. 25 éves, de semmi igénye a szexre, havonta-kéthavonta egyszer, de azt is csak nagy nehezen. Én kezdek besokallni, úgyhogy akár át is adom neked. Egyébként jó fej, okos, jó humorú, jól néz ki, csak hát szeretkezni nem szeret.
Utolsó :) ez jó. Passzolhatod nekem is :)
Pont ilyen nõt keresek én is, aki nem akar szeretkezni. 49/F
A kérdező hozzászólása: Akkor ismerkedjünk ha te is ilyet keresel. Am igen engem folyton fogdosott a keresztapam mindig a puncim erõsen tapogatta õ fúrdetett baba korom óta legtöbbször pár éves korom ota emlékszem erre de gondolom születésem óta csinálta. Jól ki is nyújtotta a szeméremajkaim
Hát az az igazság, hogy ha nincs szex, jogilag nem érvényes a házasság. Régen ezt "elhálásnak" hívták. Abszolút válóok, ráadásul annak a hibájából, aki ezt megtagadja. Még a biblia is "megfosztásnak" nevezi, ha a férj/feleség nem adja meg a "köteles jóakaratot" a házasságban a házastársának. Ha lelki társat keresel, menj el egy magányosok klubjába. Bocsi, ezt nem bántásnak szántam. De házasság szex nélkül - ilyen NINCS.
sajnalom azokat akiket gyerekkoraban molesztaltak oszinten. sajnos meg egy fogdosas is nagyon sok kovetkezmenyekkel jarhat a parkapcsolatokban szulesben szexben gyereknevelesbnen. Erdemes egy szakemberrel beszelni es terapiara jarni ill onsegito csoportot keresni. A legfontosabb elfogadni hogy nem a ti hibatok a mocskos felnottek viselkedese annak idejen
Hogy mik vannak? Más meg bolondul érte. Én úgy látom, akivel elsõre rossz kelkáposzta-fõzeléket etettek meg, az végig utálni fogja ezt az ételt.
Talán 10 éve futottam bele egy ilyen emberbe, aki mondta, hogy õ úgy szeretne párkapcsolatot, hogy nincs szex. Csak msn-eztünk, mivel távol lakott nem találkoztunk, akkor még annyira nem is voltam tisztában a szexszel, az elsõ barátommal nem volt túl jó de reméltem hogy jobb lesz, de azóta senkivel se volt jó. Most már meglennék nélküle, de a párom nem, nem szép dolog de leginkább kötelességbõl csinálom, mivel nem élvezem, vagy igyekszem kibújni. Egy exem szexuálpszichológus volt, vele se volt jó, mondjuk õ nem is piszkált miatta annyit, mint a jelenlegi.
A kérdező hozzászólása: Utáloma sexet. De a legfontosabb akarok lenni valakinek örökre.
A kérdező hozzászólása: Betudod linkelni?
"Utáloma sexet. De a legfontosabb akarok lenni valakinek örökre." Akkor adományozz szervet. Tá-dá!!
Keressetek olyanokat, akinek nagyon nagyon kicsi a farka és/vagy impotenciában szenvedne és nem lesz gondotok! Sok ilyen van!! Sõt, ha lefoglalnátok az ilyeneket, akkor kevesebb esélye lenne, hogy beléjük futok, szóval kívánom, hogy járjatok sikerrel!
Miért nem lehet végre megjegyezni !!!! Magyarul így mondjuk és írjuk helyesen : SZEX, SZEX, SZEX, SZEX......
Hát biztos lehet ilyet találni, de én nem nevezném házasságnak. Egészséges férfinak és nõnek szüksége van a szexre, nem beszélve arról, hogy a gyerek is így készül. Idõs, és/vagy fizikailag vagy lelki értelemben vett beteg férfi biztosan akad, aki szintén csak arra vágyik, hogy legyen egy kis felesége, aki gondoskodik róla, süt-fõz-takarít, esténként puszival altatja, (és idõben beadja a gyógyszereit), cserébe nagyon tudná szeretni. Ezt meg egyszerûen cselédnek hívják. Az ilyen együttélés egy alapon nyugszik: beérik egymással. Megállapodnak, hogy ketten mégis jobb, mint teljesen magányosan, hitegetik egymást és magukat, hogy szeretetet adnak és kapnak. A valódi szerelem testileg is megnyilvánul, érintésekben, simogatásban, csókokban, és normális estben ez torkollik szexbe. Sokkal egyszerûbb találni egy jó pszichológust, aki segít abban, hogy sikeres, egészséges, szexuálisan kielégítõ párkapcsolatot tudj kiépíteni.
Nem szereted a szexet? Oké, hogy pasi nem vágysz, de nem is maszturbálsz?
Utolsó, én nem teljesen osztom a véleményed, mertha pl egy pár együtt van, és történik valami gixer, mondjuk a pasi lebénul, és nem lesz képes a szexre, attól még a szerelem megmaradhat kettejük között.Nem múlik el minden azért mert nincs szex. Akkor fordítva miért ne lehetne?
Velem jól járnál. Igaz ragaszkodom a szexhez, de arra ott a kecske. Téged békén hagynálak.
létezik de a neten található hirdetések 99 százaléka kamu.. ha elõre kell fizetni kamu.
Már az elsõbõl kellett volna tanulnod...
van ilyen, én is azt csinálom.
Fordítás, otthoni tanítás, könyvelés. Nagyon más nincs, ha ilyet ígérnek, az vagy átverés, vagy ügynöki munka.

Durva! Létezik ilyen, hogy valakinek csak ennyi az igénye? Mitől lehet ez?

Érdekesen tettem a fel a kérdést. Na arról van szó, hogy nekem van egy 15 évvel idősebb párom (férfi 42 éves), akit nem lehet otthonról kimozdítani. Együtt élünk. Mielőtt még rosszra gondolnátok, ő nem elvált, nincs gyereke. Kicsit magának való ember, akinek nem sok nője volt az életében. (Állítom, hogy nekem több pasim volt, mint neki nője.) Nem is ez a lényeg. Szóval ő egy nagyon rendes ember, aki dolgozik (saját vállalkozása van) és nem iszik alkoholt, nem cigizik, nem drogozik, szigorúan monogám életfelfogású és életvitelű. Nem jár el sehova sem. Olyannyira se, hogy SOHA. Neki az az élet, hogy felkel-dolgozik-hazajön-eszik-velem van-tv-t néz-alszik. S mindig ugyanez minden nap. Csak a munka a TV meg én vagyok neki. Amíg nem voltam én neki, addig is ugyanezt csinálta, csak nélkülem. Halál nyugodt ember, akit nem lehet felidegesíteni. Nem panaszkodni akarok, csak szerintetek hogyan vegyem rá arra, hogy valami közös programot is csináljunk? Eddig egyetlen egyszer tudtam "elvinni" a vásárba, de azért is 2 hónapig rágtam a fülét. A másik baj az, hogy nagyon mozgásszegény életmódot folytat. (Ülőmunka, s amikor hazaér akkor már azonnal fekszik az ágyba és TV-t néz.) S természetesen mindig azt mondja, hogy fáradt. Sajnos én tudom, hogy ebben el lehet fáradni, illetve belepunnyadni, csak nem tudom hogyan hozzam ezt ki belőle. Hogyan öntsek bele életet? Ezekre a gondolatokra egy jó barátom döbbentett rá, akivel mostanában sokat találkozok és vele mindenfele eljárok. (nézelődni, beülni ide-oda, stb.) Mielőtt még vádak érnének, nem tetszik a srác, nem is fog, csak régóta jó barátok vagyunk és most hazalátogatott. Szóval az jó lenne, ha ezeket a jó dolgokat a párommal meg tudnám csinálni, csak félek, hogy nem lehet. mindig hívom sétálni meg ilyesmi, de egyáltalán nem tudom rávenni. Pl. olyan dolog is van, hogy a város ahol lakom ott van egy park, amit minden itt lakó kb. 1000-szer meglátogat, kijár, ez a hely minden itt és a környéken élőnek ALAP, még annak is aki lusta mint az állat. Nincs olyan ember, aki nem járt volna ott...azaz de van. Nos az én párom még SOHA életében nem járt ott és nem 18 éves...szóval értitek. Totál nem nyitott az ilyen dolgokra.

Legjobb válasz: Hát, nézd! Elõször is tök más korosztály vagytok. Te 27 éves vagy, egy fiatal nõ, õ meg 42 éves, a középkorúság felé haladó férfi. Már ez is egy probléma forrása, mert mások az igényeitek, más a világlátásotok, egyszerûen azért mert más életkorban vagytok. Ha õ egy fiatalos gondolkodású férfi lenne, akkor ez nem lenne akkora probléma. Viszont õ még az életkoránál is sokkal öregesebben gondolkodik, úgyhogy lelkileg lehet, hogy nem 15, hanem 25 évvel idõsebb nálad. Nem rosszabb a gondolkodása, mint a tiéd, csak más. Nem kell felrázni, és lelket önteni belé, mert õ ezt szokta meg, ilyen, és kész. Vagy elfogadod, úgy, ahogy van, vagy hozzáöregszel te is, ha meg akarod tartani, vagy elhagyod. Ennél nem hiszem, hogy tudsz többet tenni. Elvégre 42 éves! Már nem nagyon lehet "nevelgetni".

Egyáltalán nem durva a papsas élete. Õ ilyen.Elõtted is ilyen volt, így nincs is jogod panaszkodni, mert nem zsákbamacskát vettél.Tudtad, hogy otthon ülõs, tudtad, hogy az élete a munkahely, és az otthona között zajlik.Sokan vannak így, és boldogulnak..El kell fogadnod, vagy tovább kell lépned.De erõltetni az akaratodat semmiképpen nem szabad és felesleges is. Mondjuk a korkülönbséget nem hiába mondják.Nem vagytok egy korosztály..Azért vedd figyelembe hogy a párod közelebb van az 50 -hez, és sosem lesz egy kirándulós, bulizós ember..
Hát, nézd! Elõször is tök más korosztály vagytok. Te 27 éves vagy, egy fiatal nõ, õ meg 42 éves, a középkorúság felé haladó férfi. Már ez is egy probléma forrása, mert mások az igényeitek, más a világlátásotok, egyszerûen azért mert más életkorban vagytok. Ha õ egy fiatalos gondolkodású férfi lenne, akkor ez nem lenne akkora probléma. Viszont õ még az életkoránál is sokkal öregesebben gondolkodik, úgyhogy lelkileg lehet, hogy nem 15, hanem 25 évvel idõsebb nálad. Nem rosszabb a gondolkodása, mint a tiéd, csak más. Nem kell felrázni, és lelket önteni belé, mert õ ezt szokta meg, ilyen, és kész. Vagy elfogadod, úgy, ahogy van, vagy hozzáöregszel te is, ha meg akarod tartani, vagy elhagyod. Ennél nem hiszem, hogy tudsz többet tenni. Elvégre 42 éves! Már nem nagyon lehet "nevelgetni".
Nézd, nem véletlenül van (volt) egyedül 42 évesen...ennyi idõs embert már nem lehet nevelni.
A te párod csak olyan, mint a korabeliek általában. Egyszerûen kielégíti ez az unalmasnak látszó napirend. Hát ugyebár nem véletlen mondják, hogy a korkülönbség kiütközik... Nem mindenkinél, mert ahol hasonló karakter a pár mindkét tagja, nem gond, de nálatok igen. És szerintem párodnál nem gáz, hogy ennyi idõsen nyugira vágyik. Persze vannak energikus 50 sõt idõsebb emberek is, de õ nem olyan. Párom egyébként ugyanezt a menetrendet követi, csak 27 évesen... Na, ez már gáz. :D
Sajnos ez a "megszoksz vagy megszöksz" helyzet. Egy huszonévesnek még megváltoztathatod a szokásait, de negyvenen túl már erre ne számíts. Pláne ha a jelek szerint alapból ilyen típusú. Fogadd el, hogy mellette ez jut neked, ha szereted a pasit, akkor tessék vele megbékélni. Ha nem tudsz ezzel az életmóddal kibékülni, akkor viszont csak egy megoldás van, bármennyire szereted is: mást kell keresni.
csak az eveket vesztegeted emellett a pasi mellett. illetve ha neked is ez az eletcelod akkor nem , de a leirtak alapjan te tobbre vagysz mint a tv mellett megoregedni. a parod nem fog valtozni , kerdes az hogy te meddig birod. en a helyedben keresnek egy elo pasit, mert ez szinte csak vegetalas.
Egy gyerek biztos megváltoztatná az életét.
Látod ezért szokták mondani, hogy ne kezdj sokkal idõsebbel.Most meg irogatod ide a hülye kérdéseidet...
Apósom is ilyen. És egész életében ilyen is volt. Vagy alkalmazkodj hozzá, vagy inkább keress egy hozzád jobban illõ embert, mert ez az évek múltával csak egyre rosszabb lesz. Apósom most már akkor is kiveri a balhét, ha vásárolni kell vinni kocsival anyóst, mert õ "nem ér rá állandóan ilyen hülyeségeket csinálni". Toporog a Tesco elõtt a kocsinál, 5 perc múlva telefonál hogy hol van már anyós, hisztizik amíg vissza nem térhet a maga kis kerékvágásába...
de ezt nem értem... ha ennyire durván introvertált, otthonülõ akkor hogy a fenébe találkoztatok és jöttetek össze???
Nem vele van a baj te nem tudsz nyugton maradni. Miért zavar az téged hogy nem hiányoznak neki ezek a dolgok? Akkor biztos örülnél ha mindennap kijárna a kocsmába és részegre inná magát.
Azt írjátok, hogy a kora miatt ilyen a férfi. De nekem volt olyan párom, aki akkor 29 éves volt, és ugyanilyen volt a viselkedése. Úgyhogy szerintem nem sok összefüggés van a viselkedése és a kora között. Aki ilyen 40 évesen, az ilyen volt már huszonéves korában is, csak akkor még a kérdezõ nem ismerte.
Az én párom 23!!! éves kora óta ilyen, szóval akkor még javában fiatal volt és mégse volt igénye semmire sem emberekre sem kimozdulásra.Eleinte nagyon furcsa volt de elfogadtam megszerettem ezt a tulajdonságát.Lassan 10éve vagyunk együtt ebbõl 1*volt egy 3napos kirándulás közösen. Sokmindent csinálunk együtt általában munka, kertészkedés vagy valami ház körüli teendõ vagy csak egyszerüen játszunk kint az udvaron a lányunkkal(két éve van lányunk, elõtte kettesben sütögettünk, kv-ztunk)Nekünk ez igy megfelel, ilyen remete életet élünk.
azert kulonbseg van az otthonulo ember es e pasi kozott. en magamat eleg otthonulonek tartom de ez nem azt jelenti hogy soha nem megyek sehova es nincs hobbim illetve barataim. mi 30-as eveinkben vagyunk de legalabb kethetente elmegyunk valahova, vagy beulunk valahova baratokkal, vagy kozos sport ilyesmi. az hogy ez az ember meg setalni sem hajlando veled elmenni azert is honapokig konyorogni kell, na az mar nem normalis dolog. ha te a negy fal kozott tervezed a hatraleveo eleted akkor oke , ha nem akkor tenyleg nem art atgondolni ezt a kapcsolatot.
"Látod ezért szokták mondani, hogy ne kezdj sokkal idõsebbel.Most meg irogatod ide a hülye kérdéseidet..." Csak megerõsíteni tudom a 10. hozzászóló által leírtakat.
húú.. de ismerõs. én is öregnek érzem magam :/ és nagyon is el tudom képzelni, hogy így végezzem, 42 éves koromig még rengeteg további öregedés vár rám. a lélek öregségével nem tudom mit lehetne kezdeni.. esetleg egy Taoista tanácsadása? elég sokat tudnak az emberi lélekrõl.
Nem akarlak elkeseríteni, de több mint valószínû, hogy az elõzõ házasságával is ez volt a baj. Nyomtató ló módjára mûködik, és nem fog változni. Most vagy alap természete ilyen, vagy valami baj van az idegeivel. Szorong, ha nem a megszokott környezetben van. Még akkor is lehet ilyen problémája, ha hót nyugodt embernek látszik.
Egyetértek az elõttem lévõkkel.Az, hogy így viselkedik, ez a kora miatt van, ilyenkor az emberek már befelé fordulnak a család felé.Szoktak ilyen gondok lenni a korkülönbség miatt.Ezt nem fogd tudni megváltoztatni, nála ez a normális, fõleg, ha alapból nyugodt típus.
jaj.jav: 'helyet'- helyett :) )
akkor nézzük: nem szeret korzózni a parkban, vásárban - de szeret és szívesen dolgozik.. akkor ilyen irányból kell "megfogni"- dolgozzatok - valamit - együtt, vagy hasznosat? nem tudom vagy olyan programra vegyél jegyet, ami élénkíti, amit szeret (színház, zene? film? megint csak nem tudjuk, kevés az info) a teljesen káros punnyasztó tv helyet.. ami mûvészeti élmény vagy élénk, eleven vidámság. hm? ehhez mit szólsz, Kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: S az a durva, hogy nem lusta ember alapjából. Szóval ha a mínusz 30 fokban és hófúvásban azt mondanám neki, hogy mennyen ki és cserélje le a kocsi kerekét vagy csak lapátoljon havat, megtenné. Mindig mindent megcsinál, amit kell. Hoz-visz-intéz stb. Viszont ilyen igényei meg nincsenek magára és rám nézve...
A kérdező hozzászólása: Hiába mondok érveket, hogy miért kellene egy kicsit kimozdulni vagy mozogni, akármi. Egy egyszerû mondattal lerendezi: "öreg vagyok már."
igaz, én eljárkálok, de nekem nagyon kéne ez a pasi :) )) Mindig a TV a visszatérõ az írásaidban. Én hívnék egy szerelõt és bedögleszteném a zajládát. Akkor talán lenne kedve elmenni veled, vagy kimutatja a foga fehérjét. (Vigyázz a fiatalabb pasival mászkálással, ki ne vágjon félrékenységbõl.)

Létezik legális, nem kamu, otthon végezhető munka? Találkozott már valaki ilyennel vagy csak valótlan otton végezhető álláshirdetéssel?

Legjobb válasz: Termelõ cégeknél érdemes bedolgozói munkát vállalni.Ez abból áll,hogy otthon végzed a melót a cég által biztosított eszközökkel,kisebb gépekkel,határidõre.Azért érdemes ilyet vállalni,mert teljesen legális,szerzõdést kötnek Veled (bedolgozói szerzõdés),általában határozott idõre.A vállalatok is szívesebben végeztetik a munkák java részét bedolgozókkal,mert rájuk más jogszabályok érvényesek,mint a saját alkalmazottakra (summa summárum:"kevesebbe kerül" egy bedolgozó).A hírdetések zöme,ahol tõled 100 km-re fekvõ városok hírdetnek,postafiók címmel,fiktív (=kitalált)nevekkel,kamu ajánlatok.Szerencsét lehet náluk próbálni,de csak az idõdet pazarlod a legtöbbjükre,no meg a pénzedet,hiszen a legtöbbje azzal nyit,hogy fizess be ennyit + annyit,õk meg küldik a munkához szükséges anyagot,felszerelést.Az a legbiztosabb,ha tõled közel lévõ cégnél keresel bedolgozást,ahol személyesen beszélhetsz a majdani munkáltatóddal.

Termelõ cégeknél érdemes bedolgozói munkát vállalni.Ez abból áll, hogy otthon végzed a melót a cég által biztosított eszközökkel, kisebb gépekkel, határidõre.Azért érdemes ilyet vállalni, mert teljesen legális, szerzõdést kötnek Veled (bedolgozói szerzõdés), általában határozott idõre.A vállalatok is szívesebben végeztetik a munkák java részét bedolgozókkal, mert rájuk más jogszabályok érvényesek, mint a saját alkalmazottakra (summa summárum:"kevesebbe kerül" egy bedolgozó).A hírdetések zöme, ahol tõled 100 km-re fekvõ városok hírdetnek, postafiók címmel, fiktív (=kitalált)nevekkel, kamu ajánlatok.Szerencsét lehet náluk próbálni, de csak az idõdet pazarlod a legtöbbjükre, no meg a pénzedet, hiszen a legtöbbje azzal nyit, hogy fizess be ennyit + annyit, õk meg küldik a munkához szükséges anyagot, felszerelést.Az a legbiztosabb, ha tõled közel lévõ cégnél keresel bedolgozást, ahol személyesen beszélhetsz a majdani munkáltatóddal.
Sokszor kérdezték már. Nem írt ki néhányat, amikor feltetted? Röviden: létezik, de igen nehéz megtalálni. Ha visszakeresel, találsz néhány mutatót is ilyenekre. Már, ha tudod, hogy MILYEN munkát vállalnál: programozást vagy gombválogatást?
nekem sajat webboltom van, egesz jó. bar milliomos nem leszek belole, azert kiegeszitesnek jo. forditast is vallalhatsz, forditoirodanal, ha jo vagy vmelyik nyelvbol.
hát vanegypár ablakpucolás felmosás...
A minap kerestek meg engem is egy ilyen ajánlattal, mivel már én is régóta keresek, de nem igazán láttam fantáziát benne.Interneten kéne terjeszteni egy hangoskönyvet, ami a munkáltató cég termékeit tartalmazza, tehát elektronikus úton kell terjeszteni az árut.Pénzt akkor látsz az egészbõl, ha általad több vásárlót kap a cég, de hogy hogyan ellenõrzöd vissza, mekkora forgalmat csináltál, abba már nem bonyolódtam bele, mert felesleges idõpocsékolásnak tartom, még azoknak se éri meg, akik 24h-ból huszonhármat a gép elõtt töltenek.
Az meghírdetett (!)otthon végezhetõ munkák 90%-a külön pénzbefektetést igényel az elején.Valahol utánvételben kell a csomagot átvenni, ami a szükséges munkaeszközöket tartalmazza (ha bedolgozói munkát vállalsz). Azok a bedolgozói munkák megbízhatóak talán a leginkább, amit termelõ cégek adnak ki.A nagynéném évekig egy gyárban dolgozott, ahol összeszerelõi munkákat végeztek, késõbb leszámolt tõlük, de a mai napig is bedolgoz nekik, a lakásában csinálja a melót.
legyen eszed, kurázsid, váltsd ki a vállalkozóit, és kezdj neki... szüleim évekig otthon dolgoztak, sõt, dolgoztattak. "bedolgozókat"

Ilyen valóban létezik, vagy ez csak 1 vicc?

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/99872..

Legjobb válasz: Most ugyan minek néznék még egyszer át, amikor már barackék átnézték egyszer az egészet? http://www.sg.hu/cikkek/97819/mindent_tudnak_rolunk_az_ameri..

Most ugyan minek néznék még egyszer át, amikor már barackék átnézték egyszer az egészet? http://www.sg.hu/cikkek/97819/mindent_tudnak_rolunk_az_ameri..
meg a szilva is néziXD

Létezik ilyen, hogy valaki csak sajnálatból csókól meg valakit?

Létezik az,hogy egy pasi csak sajnálatból csókól meg többször is,és küld üzeneteket,hogy ne haragudjak rá meg hogy nem akar megbántani?Megmondtam neki,hogy szeretem és kértem,hogy mondja meg,hogy nem lehet köztünk semmi és akkor békén hagyom(mivel barátn?je van,akir?l nem tudja eldönteni,hogy szereti-e még)Erre azt mondta nem tudja ezt mondani,mert ? nem akar bunkó lenni.Csak sajnálatból smárol velem???Nem akar elveszíteni mint barát??????Vagy mi van vele?

Legjobb válasz: Ha te engeded, hogy második legyél, akkor õ minek lépjen az ügyben. Neki teljesen jó, hogy van két nõje is.

Ha te engeded, hogy második legyél, akkor õ minek lépjen az ügyben. Neki teljesen jó, hogy van két nõje is.
Az van, hogy nem tudja eldönteni, hogy mit érez. Téged sem akar elveszíteni és lehet, hogy nagyon kedvel, ezért csókolt meg. És nem tudja, hogy szereti-e a barátnõjét. Majd ha minden világos lesz számára, akkor eldönti, hogy mit akarsz. Csak gyõzd kivárni!
Egyszer hasonló csikicsuki állapot volt köztem, és egy álmaim pasija srác között.Én mindig tudtam mit akarok, és mindig kész lettem volna feladni érte mindent és mindenkit, de õ sosem tudta, hogy mit szeretne, de a tipikus duma, hogy nem szeretne elveszteni, meg ha nem vagyok vele hiányzom.Volt hogy õ mondta járjunk...stb.Ez ment 2, 5 évig. Aztán 2, 5 év után meguntam ezt az egész huzavonát, és elküldtem a fenébe.Tudod az a pasi, aki azt mondja, hogy nem tudja, hogy mit akar, az nem is akar igazán téged.Nem sajnálatból csókol meg, mert valamilyen szinten kötõdik hozzád, szeret, de valami miatt nem akar belekezdeni egy kapcsolatba.
Igen, igen, igen harmadik hozzaszolo nagyon igazad van!!!!! Ne akarj masodik lenni, mert az nagyon szar. Vagy elso vagy semmi. Ha belemesz a masodik szerpkorbe, nagyon nehez lesz kitorni es folyamatosan vonzani fogod az ilyen helyzeteket. Nem szabad megalkudni a helyzettel. En is lepnek barmennyire faj is a sajat magad erdekeben!
igaza van az elottem es az az elotti hozzaszolonak!!!! Sosem szabad megalkudni!!! Mert te akkor mindig csak a titokbeli 2ik leszel!!!! en ezt csinaltam 3 evig SOHA de SOHA tobbet meg egyszer NEM!!!! inkabb jobb most elereszteni es ugy erezni h belehalsz a fajdalomba, hidd el hamarbb tul leszel rajta mint gondolnad. De kinyuitod magad elott a lehetosegek kapujat es lehet h megismerkedsz olyas vkivel akinek CSAK te leszel az egyetlen, es lehet h pont ezt a szemelyt halasztod el ha erre a fiuval belemesz ebbe a 2-ik szerepkorbe. Ha a fiu nem tudja eldonteni h kit szeret ez mar regen rossz. az azt jelenti igazan egyikotoket sem szereti ugy igazan. Ha igen akkor tudna donteni... hisz nem olyan nehez...
Igen letezik ilyen , hogy sajnalatbol pisziljanak meg , de ahogy en eszrevettem az inkabb a nok reszerol szokott bekovetkezni .....A ferfiak altalaban , ha megcsokolnak azt komolyan gondoljak....
igen letezik!!!!!!sajnos!

Ajánljatok, lécci valamilyen, jó arcradírt, tonikot, krémet, ami valóban kitisztítja a pórusokat, és nem csak reklám. Létezik ilyen?

garniert használtam eddig a legújjabb arcradírját,tonikját,krémét,azóta kevesebb pattanásom is van, babapopsi az arcom, de a mitteszerek nem akarnak eltünni:S

Legjobb válasz: Ne haragudj az OFF-ért,de melyik Garniert használtad?

Ne haragudj az OFF-ért, de melyik Garniert használtad?
A kérdező hozzászólása: a legujjabb, áfonyakivonatosat.pureActive
A miteszereket ki kell nyomni. Nem fogja azt semmi sem kihozni a pórusodból Utolsó: adermofil tényleg j, én is azt használom. Kérdezõ: tág pórusokra próbáld ki te is sztem.

Nem ertem, nagyon sok anyuka irja azt hogy harom nyomasra meglett a baba, meg hogy negy nyomasra meglett a baba, letezik ilyen? Olyan nincs hogy valaki orakat szenvedett, kemenyen nyomott, es csak nehezen jott a baba?

Vagy csak en vagyok ennyire bena? Nekem ko kemeny harom oras melo volt kitolni a fiamat...majdnem beleszakadtam. Van meg ilyen kismami itt?

Legjobb válasz: Arra nem emlékszem, hogy hányszor nyomtam, de több mint egy órán át tartott. Szóval tuti nem 3-4 volt. Ez nem bénaság kérdése, hanem tényleg a szülésznõre és a dokira kell hallgatni. Neked ennyi, másnak annyi.

Arra nem emlékszem, hogy hányszor nyomtam, de több mint egy órán át tartott. Szóval tuti nem 3-4 volt. Ez nem bénaság kérdése, hanem tényleg a szülésznõre és a dokira kell hallgatni. Neked ennyi, másnak annyi.
Szia!Igen, létezik :) Ha jól emlékszem, 4-5 nyomás után bújt ki a kisfiam.De azért nem ennyire "egyszerû" a történet, mert a doki személyében kaptam segítséget is.Egy jól megtermett, 190 cm magas, izmos férfi teljes erejével a gyomromban feküdt és tolta le a babámat a "kijárat" felé.Minden egyes tolófájást nagyon éreztem, azaz mindent éreztem, mert olyan gyorsan zajlott az egész, hogy nem adtak fájdalomcsillapítót.A szülés után 3 hétig véraláfutásos volt a cicim alatti rész, a bordáim meg úgy fájtak, hogy csuda!Nem tudom, hogy nélküle meddig tartott volna... El sem tudom képzelni, hogy milyen szenvedés órákig tolni :( de gondolom most már mindegy neked is! :)
Attól függ, hogy egyrészt elõtte mynnyire tágultál, másrészt, hogy a tolófájásokat mennyire "kezelted", tehát visszafogtad, e ha mondták, hogy csinálja a baba önállóan (pl. befordulás). Azt hiszem a legnehezebb nem a tolás, hanem az, amikor nem szabad tolni, mert azzal csak szorítod be a babát, "magától" gyorsabban jönne. Tehát hallgatni kell a szülésznõre, ha azt mondja, hogy most nem tol, akkor nem szabad.
Azt olvastam, hogy az gyakori eset, hogy nyomás után vissza-visszacsúszik a baba, nem kell elkeseredni emiatt.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat mindenkinek. En 2ora 49 percig nyomtam, nem engedtem hogy csipesszel vagy vakummal vegyek ki a kicsit, mert baratnomnek csipesszel vettek ki a babat, es eltortek a kulcscsontjat, es felsertettek a fejet.
Szia, nekem azt mondták már csak rajtam múlik mikor lesz meg a kicsi, 1 órán keresztül nyomtam-nyomtam, mindig mondták hogy milyen ügyes vagyok, és hogy mindjárt mindjárt... de csak nem jött ki a babuci, úgyhogy császárra vittek. mikor készítettek császárra jött még nagyon sok toló fájás de vissza kellett tartanom - na hát az volt a legfájdalmasabb, mert a fájást a nyomással mégcsak-csak el lehet viselni, borzasztó volt hogy tudtam nem fogom tudni megszülni.. szerencsére azóta egészséges 3 hónapos nagylány:) ) és imádom!
Mindenkinél más. Nekem 3 fájásra volt kint a kislányom, de azt nem tudom, hány nyomásra (majd megkérdem a férjemet). Az segít, ha hallgatsz a dokira és szülésznõre, és ne fogd vissza a fájást, hanem engedd el magad alul, hadd menjen ki az a kis (nem is olyan kicsi) test. Ha laza vagy, könnyebb. És ne szorítsd össze a fogad, mert nem tudsz úgy ellazulni. Nekem ezek a tapasztalataim.
Nem vagy béna. Függ sok mindentõl h ki hogyan szül. Nekem is kb 5-6 nyomásból lett meg a kisfiam. 15:30-tól vajúdtam, 19:50-kor szóltak az orvosnak kb 5 perc és ott volt. 20:20-kor meg lett a fiam. Igaz h utána 21:00-ig varrtak mert repedtem rendesen. Sõt sok mûlik az orvoson is sõt a szülésznõn is.
Dehogy vagy béna!!! :D Csak van aki ilyen szerencsés volt és van aki nem... Meg szerintem, de ez tényleg csak az én elméletem, hogy talán nem mindenki ugyanattól a pillanattól számolja a nyomásokat. Egyik ismerõsöm úgy ért be a kórházba, hogy iszonyatosan ki volt már tágulva, na, nála 3 nyomásra kint volt a baba (elsõ). Mikor én szültem emlékszem, mikor mondta a doki, hogy mostmár ha úgy érzem nyomjak, gáztól elég kába voltam, a kemény része a dolognak kb. 2 óra hossza volt, a babám keze a feje mellett maradt, így eléggé megszorult. Arra is kristálytisztán emlékszem, hogy mikor már azt mondtam nem bírom, nincs több erõm mondta a doki, hogy még 6 nyomás és kint van a baba... szóval nyugi, nem vagy egyedül a szenvedéssel, csak mi nem tartozunk a szerencsésebbek közé, ennyi! :D Boldog babázást!
Szia! Én is úgy emlékszem, hogy kb. 4 vagy 5 nyomással kint volt a kisfiam, de elõtte többször úgy éreztem, hogy most tuti kijön nyomtam aztán nem sikerült. Ilyenkor otthagytak, hogy mászkáljak majd akkor szóljak, ha már úgy érzem, hogy tényleg jön a baba. Szóval én is többször próbáltam, mire végre megszületett a babám. Üdv 4 hós fiúcska anyukája
Szia! Én úgy látszik a szerencsések közé tartoztam. A fiammal reggel 6 órakor mentem be, mert elfolyt a magzatvizem. Semmi fájás, tényleg semmi. 6.40kor megszületett. Ez nem bénaság, alkati dolog. A doki is sokat tud segíteni, ha akar.

Valóban léteznek szellemek, emberfeletti lények? Ha igen mért nem látja mindenki, csak médiumok és ilyen emberek?

Legjobb válasz: Igen. Azért nem látod õket, mert magasabb rezgésszámon vannak jelen, mint az általad érzékelhetõ jelenségek ill. folyamatok. Ilyen egyszerû. Ebben nincs semmi hókuszpókusz. A valódi médiumok sem minden esetben látják õket, csupán jobban érzékelik a jelenlétüket mint az átlag ember. A képesség minden emberben megvan, csak fejleszteni kell.

Igen. Azért nem látod õket, mert magasabb rezgésszámon vannak jelen, mint az általad érzékelhetõ jelenségek ill. folyamatok. Ilyen egyszerû. Ebben nincs semmi hókuszpókusz. A valódi médiumok sem minden esetben látják õket, csupán jobban érzékelik a jelenlétüket mint az átlag ember. A képesség minden emberben megvan, csak fejleszteni kell.
Szerintem igen is léteznek. És azok látják, érzik õket, akik, hogy is mondjam, érzékenyebbek erre, és nem csak a médiumok. A médiumok többsée amúgy is szélhámos.
Csak egy világ van. Abban létezik minden. Magasabb tudatszinten, magasabb rezgésszinten látható több a valós világból, amibe beletartoznak azok a lények is amiket természetfelettinek tartanak. Vagyis nincs is olyan, hogy természetfeletti, mert azok is a természet része. De ezt csak az értheti meg aki már legalább a harmadik szintig eljutott. Az emberek többsége még az elsõ szinten is alig van. Ezért ez a sok értetlen ostobaság. Csak az hiheti, hogy mindent tud aki keveset tud. Aki sokat tud az tisztában van vele, hogy mennyi mindent nem tud még.
Hát.. Nem értem, hogyha léteznek, miért ebben a világban vannak. Nem tudok erre mást mondani...
Google neked még mindig a barátod, ha mi nem is!
Nem léteznek. A médiumok pedig azért "látják+", mert b eképzelik ezt maguknak és hisznek benne! Az emberi képzelet csodákra képes!
Nem leteznek. Sem szellemek, sem mediumok. Magasabb rezgesszam mi? XD LOL S.
58%, te meg a pityuka vagy?
Eruthalion válaszára: Egyetértek veled amiket leirtál.De ha olyan sokan vannak, akik önzetlenül, pénzt nem kérve jósolnak, szellemet idéznek, miért nem találni egyet sem?A Putnoki halottlátón kivül nem nagyon van olyan, aki ezt teszi.Egyébként én is ilyet keresek, és igen is hiszek ezekben a dolgokban.Egyre jobban.....
Hülyeség és hülyítés igen is létezik:D Rezgésszámot meg nevezhetnénk kamufaktornak is, ugyanannyi igazság van a kettõben.
Az általad primitívnek írt átlagember számára már azsem létezik, ami a szomszédban zajlik a nappaliban, csakm ert nem látja. Nem látható a mobiltelefon körülötti energiamezõ, az akkumulátorok, háttérsugárzása, pedig minden nap használják, de használat közben nem is tudatosul bennük a világ ezen része. Sajnos az emberek ennyire fejletlenek, amit nem látnak, nem hallanak, az nem tudatosul bennük, magyarán szólva Materialisták. Ha egy fényképezõgépet, vagy egy teleszkópot különbözõ szûrõkkel látunk el, olyan dolgokat is láthatunk, amit elõtte nem, mert olyan rezgésszámon vannak, amit az emberi szem nem érzékel, de a szûrõ képes felfogni ezeket arezgéseget is, mint pl a denevér a mikrohullámokkal, a galambok a mágnesességel. Nem látható, nem hallható az emberi érzékek számára, de létezik. Aárcska a szellemek, és a "túlvilági lények" is. MInden energiából van ( anyag - atom - elerkton, proton, neutron - kvark - szupersztring - foton stb lebontásban eljutunk a színtiszta energiáig, lásd õsrobbanás elmélet, amit a tudomány is elfogad - minden energiából van... ) és van sokféle olyan energia, amit nem vagyunk képesek fizikailag érzékelni, csupán mert más rezgésszámon megy... ennyit a rezgésszámos hülyeségrõl, kedves alacsony felfogású korábbi hozzászóló! A szellemek igenis léteznek, ahogy az emberek aurája is, az angyalok, stb, persze nem minden, amit össze lehet olvasni, de megfelelõ rezgészszámra emelt tudatállapotban ezeket lehet érzékel, esetleg látni is, kifinomultabb érzékekkel. A médiumok ezt a tudatállapotot képesek elérni, persze vannak csalók, akik csak hazudnak és pénzt csalnak ki, de sokan vannak, akik a képességeikért nem kérnek pénzt, õk vajon miért csalnának? a semmiért? Ezenfelül a számítógépek alóba tudnak jó képeket, videókat szerkeszteni, de vannak még az én családomban is olyan fényképek, amik olyan régiek, hogy számítógép megfényképhamisítás egyáltalán nem létezett fõleg nem a özemberek számára, és mégis olyan személyek vannak a képeken, akik már sok osk évvel ezelõtt meghaltak. Akkor ez hogy lehet? És ez csak egy példa a sok közül.
"Ha igen mért nem látja mindenki, csak médiumok és ilyen emberek?" Mert 1, egy átlagember ilyet tapasztalna, egybõl menne a pszichiátriára/diliházba gyógyszerekkel tömködni magát 2, (s most ne higgyetek embergyûlölõnek) átlagemberek jó része annyira primitív hogy arra se méltatják õket hogy szóba álljanak velük. Inkább ijeszgetnek :DDDD
Pont ez az! Végre a 21.(XXI. ma már nem kötelezõ oktatni a római számokat :p) században már el kellene fogadni, hogy igenis léteznek ezek a dolgok, nem természetfelettiek, mert ezek is a természet részei. Aki a Bibliára alapozza a vallását annak el is kell fogadnia az angyalok és démonok létezését. Mindenki láthatja ezeket a lényeket ha megfelelõ rezgésszintre emeli a tudatállapotát.
egyszerûen hihetetlennek tartom néha, hogy az emberek mennyire irracionálisak a XXI. században. Ébresztõ! A Föld nem lapos, csesszétek meg
A humbold kalmár is létezik, mégis alig van párszáz ember a bolygón aki már látta õket. A szellemvilágra és a természetfelettire rengeteg utalás van, amik akár tények is lehetnek. Csak mer nem ismerjük, nem jelenthetjük ki hogy humbuk, de az emberiség történetében jelen van õsidõk óta kultúráktól és földrajzi helytõl függetlenül! Ez pedig több mint utalás!
Nem léteznek szellemek, sem lidércek meg ilyesmik!Médiumok azonban dögivel vannak, mert a hülye emberek képesek egy csomó pénzt leperkálni érte xD Am volt errõl egy fanya kis South park epizód is :D Am meg ha TV-be látod a szellemek az azért van , mert: A számítógép csodákra képes^^ Ha meg ébren látod õket, v. színüleg telenyomtad magad anyaggal xD
1. Léteznek, de nem azok akiket a fókuszban látsz, mert az igaziak nem verik nagydobra, hogy azzal keressenek pénzt és mindenki hülyének nézze õket... 2. Nevelõfateromtól álmában elbúcsúzott a nagyanyja, mielõtt meghalt volna 130km.rel odébb. 3. Amikor anyám barátnõje és egész családja meghalt egy balesetben a haláltól egészen míg megtudtuk a rossz hírt, annyi bagoly ült a házunk elõtt, ahányan meghaltak a balesetben... Fura dolog ez, de állítom, hogy csak azok hülyézik le a látókat, akik irigyek rájuk!!!
Szellemek léteznek, csak õk egy másik síkon, vagy dimenzióban "élnek", arra várva, hogy új testbe születhessenek be. Azért nem láthatod te sem, és mások sem, mert egyszerûen, még nem állsz készen arra, mivel az elterelné az aktuális feladatokról a gondolataidat. Igazi médiumot te nem fogsz találni, mert az igazi médium nem kürtöli világgá, és ami fontosabb, nem kér a szolgáltatásért pénzt. Aki kér érte pénzt, és hírdeti magát, az egy egyszerû csaló, semmi több.
A szellemek léte még a mai napig kérdéses. Sokan hiszik, sokan tagadják. A világ nagyobb része viszont hisz a létezésükben. Akár ektoplazma-jelenségrõl, akár spirituális "szellemekrõl" beszélünk.
Tudod a médiumoknak is kell a pénz !!!
Én azt mondom, hogy miért ne léteznének szellemek? Annyi erõvel hogy Isten létezik létezhetnek szellemek is, hisz egyikre sincs bizonyíték hogy létezik-e vagy nem... Én tudom, hogy létezik.Sokszor láttam és tapasztaltam õket.Egy nap az iskolában a barátnõmmel megidéztük Michael Jackson szellemét, kértük hogy adjon egy jelet, ha itt van.És abban a pillanatban magától megnyitódott a csap.A barátnõm bõgve rohant ki...Tudom, hogy léteznek.Ez nem fantázia.Miért ne léteznének?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!