Találatok a következő kifejezésre: Létezik ilyen, valaki (145 db)

Otthoni munka kisbaba mellett, létezik ilyen, valaki végez ilyet?

elegem van a csalókból akik becsapják a kismamákat, nagyon rossz helyzetben vagyunk muszáj lenne dolgoznom itthonról valamit, de nem találok semmit ami becsületes. aki tud segitsen

Legjobb válasz: Nekem is jól jönne egy kis pénzkeresési lehetõség a baba mellett!

Nekem is jól jönne egy kis pénzkeresési lehetõség a baba mellett!
múltkor az újságban olvastam hogy hirdettek otthon végezhetõ munkát olyanoknak akik rákényszerülnek hogy otthon legyenek pl.:kismamák, kisgyerekesek, olyan betegek akik szellemileg normálisak csak pl tolószékben vannak újságok csomagolása volt a feladat úgy emlékszem
Persze, hogy létezik, én is így dolgozom. Jelenleg fordítok, várandósan szoftvereket fejlesztettem, de ezt most hanyagolom, mert túl sok idõt venne el. Szívesen segítek, ha megmondod, milyen képzettséged van, mihez értesz, nyelvtudás, etc
A kérdező hozzászólása: sziasztok, sajnos nem beszélek csak nagyon alapszinten angolul, megértem és megértenek, de forditani nem tudnék. kereskedelmim( ékszer és ruha )és érettségim van, jó kézügyességem van, értek számitógéphez. szépségszalonban is dolgoztam. hát ilyesmik, nem sok.
Kedves 7:10-es! Ha nem bánnád, én szívesen venném a segítséged.. Anyanyelvi szinten beszélek olaszul, de sajnos táppénzen vagyok. :( Egy kis plusz fordítós munkát be mernék vállalni, suli mellett is.. Esetleg priviben? Köszi elõre is! :) 17 heteske
Én csinálta.Ragasztottam.Egy forint darabonként. Persze nem volt nehéz, de 2 gyerek, háztartás mellett nemigazán érte meg, persze jól jött a heti kb 1200ft.
Kedves Bettnya, elnézést, hogy csak most reagálok, de viszonylag ritkán járok ide. Sajnos, a táppénz alatt nem lehetséges munkavégzés, ezt te is tudod. Feketén semmiféleképp nem lehet fordítani a szerzõi jogok miatt.
A válasz megírásának idõpontja: 2010-09-07 07:10 Szia! Nem tudok Neked privit írni, pedig jól jönne a segítség!:) Köszi

0 ft os percdíjas díjcsomag flottás 10-12 ezer ft előfizetési díjjal? Létezik ilyen valaki ismer weboldal elérhetőséget?

Legjobb válasz: Van több is, de hirtelen ez jutott eszembe: itt van vodás és t mobilos is: http://www.netegyesulet.hu/ Jahh s a kchungarynál is van állítólag

A kérdező hozzászólása: Van több is, de hirtelen ez jutott eszembe: itt van vodás és t mobilos is: http://www.netegyesulet.hu/ Jahh s a kchungarynál is van állítólag


Ez átverés vagy tényleg létezik ilyen? Valaki tapasztalat esetleg?

Otthonról végezhet? munka

Legjobb válasz: Ez olyan kamu, mint ide Lacháza. Megkímélheted magad egy csalódástól, ha most elfelejted az egészet.

Ez olyan kamu, mint ide Lacháza. Megkímélheted magad egy csalódástól, ha most elfelejted az egészet.
És mik a részletek? Mert napi 3-4 óra munkával lehet ennyi pénzt keresni kvázi szinte otthonról is, legálisan. Csak kérdés, hogy ez micsoda? Nincs semmi konkrétum. És azt sugallja, hogy nem kell tenni érte semmit sem. Fõleg pénz nem kell hozzá. Márpedig pénz nélkül nem lehet pénzt csinálni. Hol találtad?
Erre mondják, hogy túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Ha ilyen munkával jelentõs pénzt lehetne keresni, eleve nem hirdetnék meg, mivel rengeteg jelentkezõ akadna enélkül is (az ún. networking, vagyis személyes kapcsolatok útján).
azért azt se vedd készpénznek. a lényeg, hogy ne fizess, .
A kérdező hozzászólása: telefonszám is meg volt adva.. az nem tudom, hogy érvényes-e.
még annyit, ha csak e-mail cím van gyanús!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!!!!!!:D
az lesz ha érdeklõdsz, hogy kauciót kell letenned, de azt rögtön visszakapod. nehogy fizess ezeknek a boxosoknak!
simán lehet ilyen, de nem legálisan :D
A kérdező hozzászólása: Értem. köszönöm:( kár. mondjuk gondoltam is h 25-100000 között keresni ennyivel dúrva lenne:D
Létezik számos filléres "munka", pl. reklám-bannerekre klikkelgetés, captcha-kódfejtés, kérdõívek kitöltése, stb., de ezek olyanok, hogy rengeteg monoton munkával lehet nagyon kevés pénzt összeszedni, olyan keveset, hogy még a 200 forintos órabéres szórólap osztogatás is sokkal jobban megéri.

II. világháborús alumínium repülő. Létezik ilyen? Valaki bővebb info?

nemrég édesapámmal sétáltunk a bolhapiacon. Egy II. v.háborús cuccokat áruló csávó 20 és kb 35 cm szárnyfesztávolságú tömör alumínium repcsiket árult.(IS) Apám azt mondta hogy a Németek dobáták le ?ket, mikor még ? volt gyerek. Azt mondta látta ahogy leesik és mikor fel akarta venni egy Magyar katona rászólt h ne nyúljon hozzá. Biztos h német gyártmány volt hisz az oroszok miért gyártottak volna stukát meg heinkeil bombázót miniben? légcsavar ugyan egyiken sem volt csak egy lyuk az orrán amit?l fütyül zuhanás közben. Szerintem ha játéknak készítették volna akk nem lett volna az elején lyuk hisz a gyerek úgyse dobja el úgy h fütyüljön is.állítólag a rádiójeleket vagy a radarokat akarták vele zavarni. tipikus német sikergépek voltak: BF109 Stuka Heinkel HE117 Dornier do17 és az a mini heinkel sugárhajtású nevét nem tom. valaki tud valamit err?l? Valaki tudja miért dobták le ?ket?

Legjobb válasz: Háborúban játékot egyetlen egy dolog miatt dobnak le. (Ma is) Azért, mert robbanóanyag és/vagy méreg van bennük, amivel kiválóan tudják irtani az ellenség fiatal utánpótlását. Ráadásul iszonyúan demoralizáló tud lenni a civilekre, amikor meghalnak a gyerekek a játékoktól. Igaza volt a katonának, nem szabad felvenni. (Bár szerintem inkább oroszok csinálhattak ilyent, nem a németek, ez rájuk vall és azért német a típus, hogy meglegyen az a bizalom, ami kell hozzá, hogy a gyerek felvegye, hiszen ismeri, és tudja, hogy baráti gépek.)

Háborúban játékot egyetlen egy dolog miatt dobnak le. (Ma is) Azért, mert robbanóanyag és/vagy méreg van bennük, amivel kiválóan tudják irtani az ellenség fiatal utánpótlását. Ráadásul iszonyúan demoralizáló tud lenni a civilekre, amikor meghalnak a gyerekek a játékoktól. Igaza volt a katonának, nem szabad felvenni. (Bár szerintem inkább oroszok csinálhattak ilyent, nem a németek, ez rájuk vall és azért német a típus, hogy meglegyen az a bizalom, ami kell hozzá, hogy a gyerek felvegye, hiszen ismeri, és tudja, hogy baráti gépek.)

Tényleg létezik ilyen? Valaki igényli, hogy bántsák?

Férjem nemrég elment sörözni a barátaival és egyikük most nyílt meg egy kicsit jobban neki. Nemrég született gyereke, de a barátai azt látták rajta, hogy nem igazán örül. De betudták annak, hogy még nem találja magát az apaszerepben.

Legjobb válasz: Ha szexuálisan van szüksége erre, miközben mindketten tudják, hogy ez csak játék, még megértem.

Igen van ilyen. nemcsak szexnél, hanem egy kapcsolatban is szüksége van az alárendelt szerepre. Jobb lett volna, ha elõbb (a gyerek elõtt) kiderül, hogy nem passzolnak össze.
Ha szexuálisan van szüksége erre, miközben mindketten tudják, hogy ez csak játék, még megértem.
Szerintem valami pszichés problémája lehet, biztos orvosolható. Amúgy ezt az után bökte ki, hogy már szült a férfinak egy gyereket? Vagy azért elõtte is eszébe jutott?
Hát elég morbid, de el tudom képzelni hogy van ilyen... Az is lehet hogy gyerekkorában az apja akit szeretett, verte õt.. vagy nem tudom.
Biztos nem elégedett magával a nõ és igy kompenzálja, hogy a férfi elveri. Valamilyen szinten ez neki önbüntetés. Hiszen ha szexen belül az oké de igy más.
Létezik, õk a mazochisták. Sajnos nem tudok róla, hogy lenne a környezetemben olyan jól szituált úriember, akinek csak ez kell, mert akkor rajtam ugyan nem múlna... :D
Én minden másnap igénylem!Úgy , hogy igen van ilyen!
21:20 Én még nem találkoztam ilyen nõvel, de biztos van ilyen. Viszont nem azért élvezik ezt, mert az olyan jó, hanem mert valami pszichés problémájuk van, ahogy korábban említették itt, talán valami téves programozás az agyukban, hogy a szeretetet irántuk így kell kifejezni. Lehet, hogy teljesen normálisnak hiszik ezt. De ehhez pszichiáter kell.
Ez teljesen komoly, viszont ki lehet "gyógyulni" belõle. Az én párom már nem igényli, pedig mikor összekerültünk, olyan verést is kért tõlem, hogy még másnap is legyen nyoma a fenekén. Ez eleinte nagyon nehéz volt nekem, de néha belementem. Valamiért neki ilyen mintája volt a fejében a szeretetrõl, ami eléggé elütött az én mintámtól. Mostanra viszont szinte teljesen elmúlt ez nála. Én próbálom nagyon szeretni, õ pedig sokat jár olyan terápiákra, ahol fejlõdhet az önismerete.
A kérdező hozzászólása: 10:48 - lehet, hogy félreértettem, de ez nem inkább szexuális "játék" volt részérõl? Egy finomabb seggrepacsi még be is vadíthatja az embert, illetve van, aki szereti a szado-mazo szexet (nem tudom átérezni, de tény, hogy van ilyen). Inkább arra gondoltam, amikor valaki nem szexuális "kiegészítésként" igényli, hanem a mindennapokban. A példában említett hölgy pl olyanokról nosztalgiázott, hogy az exe (aki verte, mint szódás a lovát) hazajött, nem tetszett neki, amit fõzött (miért csirke, miért nem pulyka jellegû dolog) és ezért eltángálta.
Elõzõ vagyok: kíváncsi vagyok, hogy a csöves kinézetõ brutális csávó mit szólna, ha elé állnék, hogy na, engem verjél meg, sztem l e f o s n á a bokáját. Arra fogadnék, hogy a kis p ö c s még nõkbõl is a kisebbeket, gyengébbeket keresi.
Ez a kérdés nem csak valami fekete humor? El nem tudom képzelni, hogy van olyan nõ, aki igényli a verést. Hihetetlen. A nõk, akiket eddig ismertem már attól a plafonon voltak, hogy ha az ember csúnyán nézett rájuk. Olyanról hallottam már, hogy rendszeresen verte valaki a barátnõjét, de hogy az élvezte volna, azt nem hinném.
Igen van ilyen.Ismerek is, csak annyi különbséggel hogy a nõ ezt így nem valja be, de szándékosan úgy viselkedik hogy 2-3 havonta jól meglegyen verve.Miután megkapja a verést egy darabig ismét normális, még nem érzi úgy hogy megint szüksége van rá.
Sajnos igen, létezik, gyermekkori traumára, bántalmazásra vezethetõ vissza. Úgy érzi, így "törõdnek" vele, mert a szüleitõl is valószínûleg ilyen "törõdést" kapott (vagy másvalakitõl érte fizikai illetve ezen belül akár szexuális erõszak) A férfi semmiképpen se teljesítse a kérést továbbra sem, hanem küldje pszichológushoz a feleségét, vagy menjenek el együtt, terápiával lehet ezen segíteni.
ezt egy gyermekkori, vagy egyéb lelki sérülésbõl adódó komplexus váltja ki, amirõl általában az embernek nincs tudomása, mert a tudat sokszor szelektálja az olyan élményeket, amiket nem tud feldolgozni. Vagy örökölt hajlam, ami ugyanez, csak valamelyik õsével történt. Pszihológus ajánlott
Ha a nõ erre vágyik, miért nem keres magának egy szadistát?Ideális pár lennének.Éjjel-nappal menne a bunyó...
Komoly. Én se lennék képes rá hogy verjek egy nõt.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: ez vicc, vagy tényleg így van? Ha nem csak viccbõl írtad, leírnád kicsit bõvebben, hogy mi motivál?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem szexuálisan. A hölgy attól érzi dominánsnak a férfit, ha idõnként elveri, mint szódás a lovát. Nem a szexhez kötõdõen, "csak úgy".
Pontosan értetted és én is így értettem. A szexuális játékban ma is megvan köztünk ez a "fûszer". Ezt egyikünk sem bánja. Ami elmúlt, (szerintem szerencsére, ) az pont ez a fajta "komoly" igény. Tehát a párom már a nélkül is fel tud nézni rám, hogy elverném, vagy akár kiabálnék vele. Õ félig orosz származású, innen, az eltérõ kulturális gyökerekbõl is eredhetett valamennyi ebbõl, bár szerintem a családi hatások a legfontosabbak. Ha kislányként azt látja, hallja, azt nevelik bele, hogy az a férfi szereti igazán a nõjét, aki szigorúan fogja (és ez alatt bizony nem a szexuális játékot értik, hanem azt, hogy a nõ ura a férfi, és ezt a viszonyt erõvel is kifejezésre juttathatja), akkor felnõtt korában igen érdekes következményei lehetnek ennek. Az ismerõsöd és a párja is hasonló helyzetben lehetnek.

Létezik ilyen? ! Valaki segitsen már mer megőrülök. (call of duty)

tegnap el?tt leszedtem a cod2-t és nem m?ködött, jártam mindenfele kerestem h mi lehet a baj, és nemtaláltam mondom jólvan, akkor leszedem a cod4-et jó tegnap este leszedtem nagy nehezen, ma telepítettem és ez a b*zi megint lepüttyögött. hát van ilyen?!?! valaki segitsen már, sosem játszottam még ezzel a gameval és nagyonjónak t?nik szeretném kipróbálni. Error during initialization: Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data. <és ez alatt van még1 ablak ami a lentebb írtakat írja ki> ----- Initializing Renderer ---- ----- Client Initialization Complete ----- Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound ----- R_Init ----- Getting Direct3D 9 interface... Pixel shader version is 2.0 Vertex shader version is 0.0 Video card or driver doesn't accelerate transform and lighting. Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data. Error during initialization: Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data.

Legjobb válasz: Milyen vga kártyád van? Mikori a driver hozzá?

Milyen vga kártyád van? Mikori a driver hozzá?
Hagyd a fenébe, majd ha lesz erõsebb géped, azon játsszál vele. Ez van, ezek az úgynevezett "technikai akadályok". Rakass össze egy erõset, nem baj, ha havonta egy alkatrész van meg, legyél türelmes. Elõbb-utóbb összejön. Én fél évet vártam, de hamarosan meglesz.
A kérdező hozzászólása: hát b*sszameg a k*rva életbe azon se megy. most akkor mit csináljak?? tud valaki jó fps játékot ami hasonlit a codra?
Csak nehogy lefagyaszd, mert akkor agyoncsap apád...
A kérdező hozzászólása: van 1 asztali gépem mármint nem nekem hanem az közös a családba és arra megpróbálom most feltenni. ha akkor se megy akko feladom, mivel nincs itthon senki ma ki tom játszani magam holnap meg amig nem jön haza az öcsém addig tolhatom 4 elõtt
Nézd meg, milyen gyártmány a VGA a gépeden, aztán szedd le a driver frissitést a gyártó honlapjáról. Hátha segít valamit. De a géped alapból gyenge ahhoz, amit vársz tõle. Nekem most csak egy kis irodai gépem van, integrált VGA-val, nem is próbálok rajta játszani, majd ha elkészül az új, majd azon.
Nem tudom mert nem vagyok programozó, de lehet e olyat csinálni, hogy a játékhoz beintegrálni valamilyen patch-t amely egy fordítószoftvert tol a vga chip és a játék közé ami lefordítja (emulálja) a játék utasításait arra a jelkészletre amit a Vga chipped fel tud dolgozni.. Pl OpenGl nél létezik emulátor (bár a végeredmény nem közelíti meg a normál támogatottságot ugyanis szaggat a kép az adatfordítás miatt)
Ha jól értem laptopod van aminek intel gma950-es vga-ja van. Az lesz a szûk keresztmetszet, pedig az a T7200-es proci bivaly.
A kérdező hozzászólása: [email protected]
Nem, az a probléma leegyszerüsítve az, hogy egy 4 müveletes piaci zsebszámológéppel akarsz megoldani diferenciálszámításokat..
Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data. Ez azt jelenti hogy a Videoprocesszorod (vga Chip) nem tudja feldolgozni a vertex függvényeket, mert nincs beleintegrálva az ehhez szükséges kódnyelv.. A DirectX csak a windows grafikus illesztõje.. A Driver meg az összekötõ szoftver a kártya és a windows kernel között.. Ezzel a videokártyával az életben nem fog menni az a játék.. Mert nem tudja teljesíteni a chip a feladatot nem kompatibilis az alkalmazott kódnyelvvel.. Cserélj hardvert...
A kérdező hozzászólása: -akkor nem lehet gyenge a videókártya, vagy ennek erõsebb kell?
A kérdező hozzászólása: mien driver kéne? mert szerintem az a probléma, mert a left 4 dead simán lefutott rajta.
Nem támogatja a VGA-d a PS 3.0-át, magyarul gyenge a videokártyád, vagy csak nincs fent a driver
A kérdező hozzászólása: directx 11-em van, többet nemtudok, van dxdiag linkem a gépemrõl ha kell: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: szuper, de maga a gép megfelel, csak a videókártya szar. ha abból szereltetnék be újat.. bár nemtom, laptopba lehet kicseréltetni videókártyát? mert ha igen akkor azt megcsinálnám ezen a gépen (mer ez dell lapi)
Tessék: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hol kell beállítani hogy ne legyen visszhangos?
Egy kicsit húzd le a hangot, vagy a mikorofont vidd távolabb a hanszórótól, és akkor már nem lesz visszhangos.

Létezik ilyen? Tapasztalt valaki ilyet?

Lehet butaság amit irok de érdekelne, hogy más is tapasztalt ilyet. Multhéten volt pém, ami nagyon er?s baloldali görcsel járt. EZ HÉTFÕRE EGÉSZ TÜRHETÖVÉ VÁLT, DE TEGNAP MIKOR A PÁROMMAL EGYÜTVOLTUN, OLYAT ÉRZET MINTHA EGY KIS LUKON ÁTPATANT VOLNA AZ ORGAZMUS ELÖT. nEKEM IS EGY KICSIT FÁJT ÉS Õ IS AZT MONDTA, HOGY KELEMES FÁJDALMAT ÉRZET. Tudjátok ez mi lehet?

Legjobb válasz: Én ilyet még életemben nem hallottam, szerintem nincs olyan testi oka, ami miatt ezt érezhetitek. Fõleg a párod... Szerintem nem létezik ilyen eset, amit itt leírtál. Szeretnétek gyereket, vagy pont nem? Valami miatt szerintem túlságosan sokat agyaltok ezen a kérdésen.

Én ilyet még életemben nem hallottam, szerintem nincs olyan testi oka, ami miatt ezt érezhetitek. Fõleg a párod... Szerintem nem létezik ilyen eset, amit itt leírtál. Szeretnétek gyereket, vagy pont nem? Valami miatt szerintem túlságosan sokat agyaltok ezen a kérdésen.
A kérdező hozzászólása: Valojában nagyon szeretnénk babát, de mivel ez az elsö honap, hogy probálkozunk nem vagyun bepánikolva. Tudom, hogy hülyén hangzik amit irtam, de valojában megtörtén. Nem vagyok már csitri, hogy kitalált történeteket irkáljak.

Tömegfóbia? Most hallom először, Valóban létezik ilyen?

Nemrég hallotam err?l a megnevezésr?l:tömegfóbia!Tudja valaki mi ez egész pontosan,milyen tünetekben nyilvánul meg és hogyan lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Valóban létezik. http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/psziches/..

Van, ez is a pánikbetegség(hiszti) egyik fajtája.
Anyámnak tömegfóbiája van. Nem kap levegõt olyankor, remeg, kétségbe van esve, minél gyorsabban ki akar kerülni az adott helyrõl. Régebben nekem is volt, de én le tudtam küzdeni.
agorafóbia Nekem is van, nem nagyon kapok levegõt tömegben (úgy érzem mindenki "elszívja" elõlem)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!