Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy után 3 napig (5 db)

Létezik hogy abortusz után 3 napig lehet csak táppénzen lenni?

A háziorvos ezt közölte és kiirt dolgozni.2 hét múlva kell kontrolla mennnem.

Legjobb válasz: http://www.arsmedica.hu/muvi-terhessegmegszakitas-abortusz.h.. Mûtét utáni teendõk A mûtétet általában 2-4 órás megfigyelési idõ követi, amely alatt az élettani funkciók stabilizálódnak (vérnyomás, vizelet), és a beteg saját lábán, kísérõvel elhagyhatja a klinikát. Altatásban végzett mûtétnél ez az idõszak, 5-6 órára növekszik. A mûtét utáni napon a betegeink többsége folytathatja mindennapi aktivitását, táppénz igénybevétele nem szükséges. Az átlagos gyógyulási idõ 2-4 nap. Ekkora lesz a beteg teljesen terhelhetõ. Ez azonban csak szövõdménymentes esetekre vonatkozik. Gyulladásos szövõdmény elkerülése érdekében, legalább 3-4 hétig tartózkodjon a szexuális élettõl, a tampon használattól és az ülõfürdõtõl. Mûtét után 4 héttel kontrollvizsgálatra kéjük vissza.

http://www.arsmedica.hu/muvi-terhessegmegszakitas-abortusz.h.. Mûtét utáni teendõk A mûtétet általában 2-4 órás megfigyelési idõ követi, amely alatt az élettani funkciók stabilizálódnak (vérnyomás, vizelet), és a beteg saját lábán, kísérõvel elhagyhatja a klinikát. Altatásban végzett mûtétnél ez az idõszak, 5-6 órára növekszik. A mûtét utáni napon a betegeink többsége folytathatja mindennapi aktivitását, táppénz igénybevétele nem szükséges. Az átlagos gyógyulási idõ 2-4 nap. Ekkora lesz a beteg teljesen terhelhetõ. Ez azonban csak szövõdménymentes esetekre vonatkozik. Gyulladásos szövõdmény elkerülése érdekében, legalább 3-4 hétig tartózkodjon a szexuális élettõl, a tampon használattól és az ülõfürdõtõl. Mûtét után 4 héttel kontrollvizsgálatra kéjük vissza.

Létezik, hogy a 3 napos láz után két nap tünetmentesség után jelentkeznek a kiütések?

Kisfiamnak múlt héten három napon keresztül 38,5 és 39 fok körüli láza volt, amelyet Nurofen sziruppal és kúppal le is tudtam vinni. Más tünete nem volt. 3 nap után elmúlt, majd két napig még csak hőemelkedése sem volt, tegnap viszont néhány helyen foltszerűen hólyagos kiütések jelentek meg a testén. Láthatóan nem zavarja, nem viszket Neki, de nem valami szép látvány. Végiggondoltam mindent: semmi újat nem evett, oltást nem kapott, a mosószer születése óta ugyanaz... Lehet, hogy ez még a 3 napos láz utóhatása? Volt Nálatok is hasonló helyzet?

Legjobb válasz: Amiért mindenképpen elvinném, hogy holyagos a kiütés és nem csak egy hanem több is. Lányomnak volt hasonló amikor napokig lázas volt és kiütéses (de az nem volt holyagos), elvittem orvoshoz, és valami bakteriális fertözés volt, amit antibiotikummal kellett kezelni. 3 év alatt ez volt az egyetlen antibiotikum amit kapott.

Amiért mindenképpen elvinném, hogy holyagos a kiütés és nem csak egy hanem több is. Lányomnak volt hasonló amikor napokig lázas volt és kiütéses (de az nem volt holyagos), elvittem orvoshoz, és valami bakteriális fertözés volt, amit antibiotikummal kellett kezelni. 3 év alatt ez volt az egyetlen antibiotikum amit kapott.
Szerintem mindenképp az orvost hívd fel. A kislányomnak is volt kiütése vírusos fertõzés és láz miatt. De nálunk szinte a lázzal egyszerre jelentkezett. Nálunk arra is gondolt az orvos, hogy Algoflex baby miatt van, mert akkor kapott elõször, de végül kiderült, hogy vírusfertõzés miatt volt.
Nálunk 3 napos láz után azonnal 3 napig pöttyök, de nem hólyagos!!!! Úgyhogy ez más lehet!
A kérdező hozzászólása: Voltunk az orvosnál, ez még sajnos a vírusnak "köszönhetõ". Mivel a kisfiamnak érzékenyebb a bõre, néhány kiütés hólyagosabb lett, ami azonnal elmúlt, amint adtam Neki fél ampulla Calcimuscot. Azért voltam bizonytalan, mert én is így tudtam, hogy a láz megszûnése után azonnal kijönnek a kiütések. De mint most megtudtam: az is elõfordulhat, hogy pár nappal késõbb jelentkeznek. Köszönöm a válaszaitokat!

Létezik, hogy a peteérés után kb.3-4 nappal már éreztem, hogy sikerült a baba?

Vasárnap volt peteérésem. Tegnap óta feszül a hasam és olyan fura, mint mikor terhes voltam. Létezik ilyen, hogy beágyazódás közben már megérzem?

Legjobb válasz: 10-14nap a beágyazódás,addig nem valószínû,hogy megéreznéd. Én kb olyan 16nappal a PÉ után kezdtem érezni. 13+5hetes

Szia! Én mindegyik terhességem megéreztem a pé után kb egy héttel már, de a teszt sem mutatott még sokáig semmit. De nekem a 6. érzékem a jó szerintem, mert sok mindent megérzek...
10-14nap a beágyazódás, addig nem valószínû, hogy megéreznéd. Én kb olyan 16nappal a PÉ után kezdtem érezni. 13+5hetes
Szia! Ha létezik 6.érzéked, akkor igen!Sok boldogságot nektek!
Egyélrtelmû nem. Peteérés után 3-4 nappal még nincs beágyazódás:) "ösztönbõl" sokmindent megérezhetünk, olyasmit is, amire nem van biológiai magyarázat. Ha babát szeretnél, jó ösztönöket kívánok! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm...
Szerintem nem :) )
Én a beágyazódás után rögtön éreztem hogy valami nem stimmel, mert úgy fájtak a melleim hogy nem lehetett hozzáérni. Amúgy meg sosem fáj. Aztán a 15. nap reggel + is lett a teszt.
Én egy héttel pé után vagyok, vmit én is érzek a hasam alján.meg azt, hogy sokkal nyugodtabb vagyok ilyenkor már majd fel szoktam robbanni:) bízzunk benne
Mit érzel?
A kérdező hozzászólása: Feszül a hasam alja (nem nagyon), meg (nem tudom máshogy leírni) olyan fura, tényleg mint amikor terhes lettem.
Terhes NEM vagy, mert nem ágyazódott még be. Ha korai a beágyazódás, akkor sem, ahhozu is kell 7-8 nap minimum.Fizikai képtelenség. Hormonok véletlen játéka, vagy az ösztöneid, esetleg az, hogy nagyon akarod a babát... Kívánom, legyél babás.
A kérdező hozzászólása: De akkor mi ez az érzés???

Menstruációtól számítva betöltött 6. hét után UH-n látszódott 12 mm-es petezsák és benne a szikhólyag vagyis az embrió kezdemény. Két hét múlva csak üres petezsák. Létezik hogy elbújt az embrió és csak nem látszódott UH-n? 3 nap múlva megyek újra.

Legjobb válasz: A szikhólyag nem az embrió kezdeménye, hanem táplálja azt. Szerintem ebbõl sajnos nem lesz baba, nincs olyan hogy elbújik, 8 hetes terhességnél már látszódni kell a babának. Drukkolok hogy ne legyen igazam!

A szikhólyag nem az embrió kezdeménye, hanem táplálja azt. Szerintem ebbõl sajnos nem lesz baba, nincs olyan hogy elbújik, 8 hetes terhességnél már látszódni kell a babának. Drukkolok hogy ne legyen igazam!
Sajnos ilyenekbõl nem szokott jó kisülni! De drukkolok, hogy meglegyen a baba!!
Megtalálták a babát?
A kérdező hozzászólása: Nem, csütörtökön is üres volt a petezsák. Pénteken mûtöttek, szombaton már itthon voltam. Túl vagyok rajta, teljesen megkönnyebbültem. A következõ sikerülni fog. :)

Az létezik, hogy 3-4 dl vörösbor után 2 napig iszonyatosan fáj a fejem? 15/L

Legjobb válasz: Akinek migrénes hajlama van, az nagyon érzékeny a vörösborra, csokoládéra, sajtokra.

Akinek migrénes hajlama van, az nagyon érzékeny a vörösborra, csokoládéra, sajtokra.
Kamu válasza : Tesztelted már hogy milyen bortól fája fejed : vöröstõl, v. fehértõl, az olcsó löttytõl .v a márkástól is ... Általában azt mondják, hogy a rosszul kénezett boroktól fáj az ember feje.A borkén ugyanis feloldódik a borban, és ha rosszul csinálják, túl sok oldódik fel a borban.Ez is okozhat fejfájást. Csak azt nem értem, hogy az a sok hajléktalan aki issza a 60 Ft-os tablettás bort, hogyan bírja ? Pláne mindennap !
A kérdező hozzászólása: Ez igaz! Nem bírom, így nem fogok inni! Pálinkával sehogy, nem iszom!
Kamu válasza : Akkor íme a második válaszom : Aki nem bírja ne igya. Így legalább elkerülöd a kellemetlen fejfájást.A pálesszal hogy állasz ?
A borban levõ szulfitokat is szokták okolni érte. Az is igaz, hogy ebben a korban, különösen lányként lehet, hogy tényleg sok ennyi bor.
A kérdező hozzászólása: hehh, nem tablettás volt....xD
..Ja..igen..viszont ilyen esetben érdemes lenne megnézetned a cukrodat, mert a borban sok a cukor is és hirtelen nyomja fel a vércukrot, lehetsz cukorbeteg is.
Kamu válasza : A 60 Ft-os tablettástól ne is csodálkozz. :) )
Nekem ez akkor van, ha rossz minõségû a bor és cukrozva van.Lehet ez drágább bor is, nem kannástól van.
sztem egy 15 éves takony ne igyon hanem a bucimacit olvasgassa... amugy c vitamin+sok víz, hüjjegyerek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!