Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy terhességi teszt pozitívat mutat, (2 db)

Létezik hogy a terhességi teszt pozitívat mutat, de nincs is terhesség?

Legjobb válasz: Elõfordul, hogy ciszta produkál + tesztet, de nagyon ritka. Mibõl gondolod, hogy nincs terhesség?

Elõfordul, hogy ciszta produkál + tesztet, de nagyon ritka. Mibõl gondolod, hogy nincs terhesség?
A terhességi teszt az soha nem mutat biztosat, csak egy irányjelzés, vagy mások megnyugtatására szolgál, viszont a doki meg tudja mondani mi a helyzet, menj el hozzá és segit neked a megfejtésben hogy terhes vagy e vagy sem.
Szia. Létezik, persze. Ha rossz minõségû teszt, simán lehet pozítív. Nekem a medilab, és egy másik is mutatott +-at. Nem is értem miért árulnak gyógyszertárban ilyet, amikor õk is tudják, hogy nem megbízható. Ráadásul van, amelyik kifejezetten drága. A gabriel, a Qupido, az Acon jó minõségûek, és megbízhatók. És a Clearblue. Remélem jól írtam le. Nem kell rögtön cisztára gondolni, ha pozitív, és még sincs babó :-)
Sajnos létezik, nekem is volt már ilyen. (Medilab) De pl. ismerõsömnek az uh nem mutatta ki 6 hetesen, a teszt viszont igen.

Létezik olyan, hogy a terhességi teszt (márkától függetlneül) pozitív irányba téved? Tehát, pozitív eredményt mutat, de baba mégsincs a pociban?

A 45. napon járok. Az elmúlt két hétben 3 tesztet csináltam. Az utolsó (tegnap reggel), igaz halványan, de jól láthatóan kétcsíkos volt, végre. Ma voltam dokinál, viszont nem látott még semmit. Annyit mondott, hogy a méhnyálkahártyám 10 mm, valamint látott valami foltocskát, és terhesgyanúsnak "kategorizált", de ennyi. Most akkor mivan?

Legjobb válasz: Attól még lehet, hogy ott a baba, hogy az orvos nem látta. Még nagyon pici, pár hét múlva biztos jobban látszik :-)

Attól még lehet, hogy ott a baba, hogy az orvos nem látta. Még nagyon pici, pár hét múlva biztos jobban látszik :-)
Nincs. A terhességi tesztek egy olyan hormon "keresnek" a vizeletben ami kizárólag terhesség esetén van jelen benne. Pár nap és szívdobogást is fogsz látni, ne aggódj! Tutira ott az a pici csakmég nagyon aprócska, azért nem látszott! Én a 7hetesen mentem elõször dokihoz, és már dobogott a szive! Gratulálok!
Szerintem babád lesz!!! Gratulálok! A pozitív tesztnek hihetsz!Negatív tévedhet, de pozitív nem!
Szerintem kb. két hete lehetett a peteérésed, és akkor hoztátok össze (rendszeres a ciklusod?). A tesztbõl is ez következik. Azért nem lát még semmit, mert baromi pici, szinte beleolvad a méhfalba, a múltkor láttam a nat.geon. az élet az anyaméhben-t. Szóval MINDEN RENDBEN!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, olyan aranyosak vagytok, hogy bíztattok. A kérdésre válaszolva, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, egyáltalán nem rendszeresek a ciklusaim (25-35 nap), a dokim is arra gondolt, hogy egy elég késõi ovulációt kaphattunk el, és még baromira korai a tehesség. Hát remélem így van, és mégegyszer köszönöm a bíztatást! :-)
Sajna tévedhet a pozitív is! Én így jártam. :( 7 db tesztem lett halványan 2.csíkos, és nekem sem látott semmit a doki, írt terhességtámogató gyógyszert, amitõl, ha baba van, nem jön meg, de ha nincs, megjön. És sajna megjött. Még ma is hihetetlen, hogy olyan sok 2 csíkos tesztet láttam, és mégse... :( remélem, te sikerrel jársz!
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiságból ma reggel hõmérõztem is. 37, 3 volt. Az jó lehet? (36, 3-36, 5 szokott lenni emlékeim szerint normál esetben)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!