Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy pár nap (27 db)

Létezik olyan, hogy én kérem a dokimat, hogy pár nappal a kiírt időpont előtt fektessen inkább be, hogy "biztonságban érezzem magam"?

Vagy ilyen nincs, és nem lehet kérni? :-)) Köszi!

Legjobb válasz: Kérheted,de én nem javasolnám.Én a kiírt idõpont elõtti nap feküdtem be és még 2 hetet töltöttem a kórházban mire megszületett a fiam.A másodikál már úgy mentünk,hogy fájásaim voltak az sokkal jobb volt sztem.

Kérheted, de én nem javasolnám.Én a kiírt idõpont elõtti nap feküdtem be és még 2 hetet töltöttem a kórházban mire megszületett a fiam.A másodikál már úgy mentünk, hogy fájásaim voltak az sokkal jobb volt sztem.
létezik.az elsõ babámmal is elõbb befeküdtem és jól tettem mert 4.napon megindították a szülést mert már nem érezte jól magát a csöpségem(és másfélórás út lett volna a kórházig).most is elõbb szeretnék befeküdni mert két órás az út és nem szeretném ha félúton megszületne a babám.
17 hetesen kórházba kerültem, ott volt egy kismama, aki befeküdt egy héttel elõbb, mert messze lakott a kórháztól. Szegénynek nagyon rossz volt, mert nem tudták mindennap látogatni, és még rá is húzott a kiírt dátumra. De ha Te úgy látod jónak, és úgy érzed magad biztonságba, kérheted.
a második válaszoló vagyok:igaza van a negyedik hozzászólónak miszerint indok is kell ahhoz hogy elõbb befektessenek.nálam a második nst-n már nem jelzett a babócám így a következõ héten toxémia gyanújával befektettek.a negyedik napon el is indították a szülést mert vagy én vagy a babám ment volna rá!és amikor megszületett( ami nem volt túl könnyû) kiderült hogy a babám nyakára volt tekeredve a ködökzsinor.szóval szerencsém volt és köszönöm az orvosomnak hogy segített abban, hogy biztonságban érezhessem magam.ha nem fektet be kitudja mi lett volna a vége.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Létezik olyan, hogy az ovu után nem megy fel rögtön a hő, csak pár nappal később?

Mérem a h?met minden reggel és ebben a hónapban azt tapasztaltam, hogy b? tojásfehérje majd másnap b? vizes folyás után (illetve ovu fájdalom is volt) elkezdett feszülni a mellem (amit ugye, ha jól tudom a progresztron hormon generál - ami viszont a visszamaradt sárgatest termel).

Legjobb válasz: Szia! Elvileg szerintem nem létezik, bár nem vagyok otthon a témában. Én is pont ma tettem fel itt egy kérdést a görbémmel kapcsolatban, beszúrom neked is (ha érdekel). Átlag 27 naposak a ciklusaim, a 15. napon nagyon erõs tojásfehérje-szerû nyákom volt, elõtte pont együtt tudtunk lenni a párommal, örültem is, hogy hátha. De a hõm csak nem akart felmenni, egészen a 18. ciklusnapig. Ilyen még nem volt, nem tudom, hogy mitõl lehet ez, én is azt hittem a folyás miatt, hogy akkor volt az ovum, de a hõm szerint mégsem. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0993d636138c4e20a36471..

Szia! Elvileg szerintem nem létezik, bár nem vagyok otthon a témában. Én is pont ma tettem fel itt egy kérdést a görbémmel kapcsolatban, beszúrom neked is (ha érdekel). Átlag 27 naposak a ciklusaim, a 15. napon nagyon erõs tojásfehérje-szerû nyákom volt, elõtte pont együtt tudtunk lenni a párommal, örültem is, hogy hátha. De a hõm csak nem akart felmenni, egészen a 18. ciklusnapig. Ilyen még nem volt, nem tudom, hogy mitõl lehet ez, én is azt hittem a folyás miatt, hogy akkor volt az ovum, de a hõm szerint mégsem. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0993d636138c4e20a36471..
A kérdező hozzászólása: Valóban hasonló "problémával" küzdünk! :) érdekes... Nekem még a mellem az ami szinte 100%-ra jelez. Talán nálam ez az elsõ számú biztosíték az ovura. És most pont ez miatt nem értem. A mellfeszülést, duzzadást, érzékenységet nem lehet összekeverni vagy beképzelni.
Elsõ vagyok megint. Arra véletlenül nem emlékszel, hogy melyik oldalon láttad ezt, hogy ovu után 5 nappal megy fel a hõ? Elolvasnám én is, hogy kicsit nyugtassam a lelkem... :) (Bár nem merem így már beleélni magam semmibe.) Én már nagyon várom, hogy vége legyen a nyárnak, ezektõl a hõingadozásoktól alig alszom, talán ha normális idõ lesz megint a szervezetem is visszazökken a régi kerékvágásba. :)
(Bocs, mármint 5 napon belül)
A kérdező hozzászólása: én a babatervezõkön olvastam ezt: Annak eldöntésére, hogy melyik változat áll fenn, pontosan meg kell állapítani a tüszörepedés idöpontját. Ez azon a napon történik, amelyiken a legjobb minöségü hüvelyi nyálka érzékelhetö, vagy a pedig a rá következö napon. A hömérsékletnek 5 nappal a tüszörepedés után emelkednie kell. Ebben az esetben azok a napok is a luteális szakaszhoz tartoznak, amelyek a késöi emelkedés miatt még a cover line alatt vannak. itt a link is hozzá: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet_alakulasa.html
Ez érdekes, köszi szépen! :)

Létezik olyan, hogy valakinek pár nappal a menzesz elött van ovuja?

Legjobb válasz: hát nem igazán, mert akkor nincs megfelelõ luteális szak. Persze ha meg késõbb van, ami elõfordul, akkor a menzesz is tolódik, és akkor meg azért nem jelenthetjük ki, hogy menzesz elõtt van pár nappal ovu, mert az is késett.

hát nem igazán, mert akkor nincs megfelelõ luteális szak. Persze ha meg késõbb van, ami elõfordul, akkor a menzesz is tolódik, és akkor meg azért nem jelenthetjük ki, hogy menzesz elõtt van pár nappal ovu, mert az is késett.
A hormonok miatt lehet. A szervezetet már kezd felkészülni a menstruációra és ez okozhatja ezt a furcsa ízt.
Így van, a menses megváltoztatja a hüvely flóráját, más lesz a folyás, általában fehér , sûrû, de nem mindenkinél.
Bár még fiatalok vagytok és a barátod valószínûleg még nem volt kismamával, de az is hasonló meglepetést okoz. A teherbeesés után megváltozik a nõi nemiszerv illata, íze. A hormonok miatt. Hát csak annyit tudtok tenni, hogy ha õt ez zavarja, akkor azokon a napokon kihagyjátok az orális kényeztetést.

Létezik hogy sok éves kapcsolatnál "többet ad" a friss pár nap alatt?

4 év után szakítottam,túl unalmas volt,nem egyeztek a céljaink,sosem csináltunk semmit,házicselédnek voltam nézve,akinek urának és parancsolójának kellene tartania a párját,mert az képes ledolgozni napi 8 órát (mintha én nem ledolgoztam volna mindigis,sokszor jobb fizuért). Még a kezem is úgy kérte meg,hogy "jöv?re úgyis elveszlek,onnantól az van amit én mondok".Itt telt be a pohár,és dobtam ki. Most megismerkedtem valakivel pár hete,menjünk ide-oda,bárhova,csak addig is együtt legyünk,imádok táncolni,rögtön hogy akkor hova szeretnék,menjünk,fantasztikus volt (exem 1x tudtam részegen bevontatni táncolni,soha többet,pedig tud).Még a legels? csókkal is csak finoman,több randi után próbálkozott,az ágyamba pedig még nem is,mondván nincs miért sietni.Napi 24 órában mosolygok,rám se ismerni,komolyan mint 16 évesen... És nem érzem úgy hogy az újdonság varázsa,az el?z? kapcsolatomnál ilyen nem volt. Pár nap alatt kialakult a "sose legyen vége" érzés... N

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik. Az elõzõ pasid nem volt hozzád való, ez a mostani viszont az.. közös az érdeklõdésetek, életfelfogásotok, vérmérsékletetek. Ezek persze nem jelentik azt, hogy törvényszerûen õ a nagy Õ, de hogy jobb kapcsolatod lehet vele, mint az elõzõvel, az már most látszik. Ti egy hullámhosszon rezegtek..:) Sok sikert hozzá!

Persze, hogy létezik. Az elõzõ pasid nem volt hozzád való, ez a mostani viszont az.. közös az érdeklõdésetek, életfelfogásotok, vérmérsékletetek. Ezek persze nem jelentik azt, hogy törvényszerûen õ a nagy Õ, de hogy jobb kapcsolatod lehet vele, mint az elõzõvel, az már most látszik. Ti egy hullámhosszon rezegtek..:) Sok sikert hozzá!
Létezik szerintem, igen..:) Sok boldogságot nektek, kívánom, hogy ne csalódj!
Létezik. Kicsit durván hangzik ugyan, de nem kell minden elsõ jöttmenttel összejönni. Ahogy írod az exed már az elején se tudta azt a rózsaszín ködöt nyújtani, ami minden kapcsolat kezdetén alap. Ez a normális kapcsolat amiben most vagy, nem az elõzõ.
Vigyázz, hogy azért túlzottan ne lovald bele magad, mert különben hatalmasat fogsz sérülni. Élvezd a vele töltött idõt, de pár hét után ne tegyél ilyen felelõtlen kijelentéseket, hogy vele tiszta jövõképed van, mert ezt ilyen rövid idõ után lehetetlen látni.
A kérdező hozzászólása: Nem azt a fajta "rózsaszin ködöt" érzem, hogy minden mind1, csak vele... Hanem olyan érzelmi biztonságot, és tiszta jövöképet amit nem hittem hogy lehet... Munkahelyen ismertem meg
Igen létezik :) Sok boldogságot kívánok! Jól írtad, ha mégsem õ a Nagy Õ, akkor is megéri ez a boldog idõszak neked vele! Hol ismerkedtetek meg? 23n
Én is az utolsó véleményén vagyok. Az eleje mindig izgalmasabb, tökéletesebb egy kapcsolatnak mint a több éves. Tudod, a szerelem. Valamiért összejöttél anno a volt barátoddal, valószínû õt is szeretted, ha több évig nem voltál képes kilépni a kapcsolatból. Csak most, hogy van új kapcsolatod, a régi elhalványodik. Ha pedig az elején se voltál oda az exedért, és így töltöttél vele 4 évet, arra nem mondok semmit. :) De természetesen jól tetted, hogy váltottál, élvezd az életet, a szerelmet :) 23/L
A 4 éves kapcsolatban elmúlt már a rózsaszín köd. Ahhoz képest bármilyen friss kapcsolat megadja azt a bizsergés érzést, amiben most te vagy. De ez is elmúlik majd, csak szólok. Nem mondom azt, hogy rosszul tetted, hogy kiléptél, sõt, jól döntöttél, csak fel akartam hívni a figyelmed, hogy nem kell felmagasztalni az újat sem. Lehet, hogy még ennél is van jobb. Csak tudod: rózsaszín köd...
A kérdező hozzászólása: 19 voltam amikor összekerültünk, elõtte idiótábbnál idótábbak voltam rövid ideig Õ meg viszonylag normálisabb De csak 2 évig, utána már nagyon rossz volt, de tudott rám hatni sajnos Viszont most jó, nem hiszek a szerelemben elsõ látásra, de ez az volt, és kihozzuk egymásból a legjobbat, sosem voltam ennyire boldog, és tõle megkapom azt az érzelmi biztonságot, amit sosem éreztem még... pedig alig hónapja vagyunk együtt
De jól tetted, hogy kidobtad az elõzõt! Nagyon örülök, hogy másképp látod! De hogy bírtad elviselni 4 évig? Sok boldogságot kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ jöttment volt, voltak elõtte rövidebb kapcsolataim, csak túl fiatal voltam talán látni azt hogy nem illünk össze (bár 20 évesen másnak már 2 gyerek van sokszor, tehát kinek mi a a fiatal) Õ tökéletes lesz egy szolgalelkû nõnek, aki szül neki 3 gyereket, és csodálja még azt is hogy sörpocakot növeszt :D El se hiszem hogy elpazaroltam 4 évet Még nem tudni hogy az új férfi lesz e a nagy Õ, de ha mégsem, akkor is megérte már ezért az idõszakért is, annyira jó :)
A kérdező hozzászólása: Lehet felelõtlenség, de ez van, ezt érzem. Elõzõ pasiknál se több hónap, se több év után nem tettem volna ilyen kijelentést... Most õ egy olyan férfi , akinél ezt elsõ pillanattól érzem...
létezik
Ez bizony megeshet! Elég baj, hogy valakinek annyit kell naponta melózni, hogy estére már nem áll fel a cerkája a fáradtságtól!
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Mit dolgozik?
Akinek nem áll fel egy munka után az nem férfi
Ha a munkatol tul faradt legy vele megerto.
Adj neki dragon powert és akkor férfi lesz.
A kérdező hozzászólása: Õ 27, én 24. Lassan 2 éve vagyunk együtt. Folyamatos, váltott mûszakban dolgozik. Persze, igyekszem megértõ lenni, de valahol nekem is oldanom kell a feszültséget. Félek, hogy eü-i probléma áll emögött, mert ilyenkor a heréket furcsállja.
Ilyen nálam is szokott lenni. De ilyen esetekre van kamagrám. Van, hogy 60 napon keresztül dolgozok 12 órát, még hétvégén is.
Az okok változatosak: fáradtság, stressz, érrendszeri probléma, lelki eredetû (pszichikai) probléma. Ezek szerencsére mind gyógyíthatók, viszont nem ártana foglalkozni vele! Nem vagytok még öregek!

Tisztelt Doktor Úr! Olvastam, hogy a Premens tabletta eleinte felerősítheti a testi és lelki panaszokat egyaránt. 12 napja szedem. Ön szerint létezik, hogy annak hatására vagyok egy pár napja feszült, ideges? /Most nem menstruálok/. Köszönöm a választ!

Tisztelt Doktor Úr! Olvastam, hogy a Premens tabletta eleinte felerősítheti a testi és lelki panaszokat egyaránt. 12 napja szedem. Ön szerint létezik, hogy annak hatására vagyok egy pár napja feszült, ideges? /Most nem menstruálok/. Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, de ha mégis így lenne, 1-2 napon belül ez rendeződni szokott! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, de ha mégis így lenne, 1-2 napon belül ez rendeződni szokott! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Létezik olyan hogy hetente csak pár napot van a gyerek a bölcsiben?

Szeretnék suliba járni jövö szeptembert?l(másfél éves lesz a lányunk) s heti 1 napot szeretném ha bent tudna lenni.Levelez?sre járnék s a párom nem mindig tudna vele itthon lenni.Vagy érdekl?djek utána a családi napköziben?

Legjobb válasz: Nálunk a bölcsiben nagyon szigorúan vették a hiányzást, 3 napot igazolhatott a szülõ, az összes többirõl orvosi igazolást kértek (nyaraláskor volt csak elég, hogy elõre szóltunk). Ráadásul a gyereknek sem jó szerintem, ha hol böliben van, hol otthon, hol a nagyszülõknél. Viszont ha jól tudom, a legtöbb böliben van lehetõség arra, hogy a megbeszélt napokon vigyáznak a gyerkõcre, csak ezért külön - alkalmanként fizetni kell. Nem egy nagy összeg (kb.300 Ft/óra), lehet, hogy esetetekben ez lenne a megfelelõ.

Nálunk a bölcsiben nagyon szigorúan vették a hiányzást, 3 napot igazolhatott a szülõ, az összes többirõl orvosi igazolást kértek (nyaraláskor volt csak elég, hogy elõre szóltunk). Ráadásul a gyereknek sem jó szerintem, ha hol böliben van, hol otthon, hol a nagyszülõknél. Viszont ha jól tudom, a legtöbb böliben van lehetõség arra, hogy a megbeszélt napokon vigyáznak a gyerkõcre, csak ezért külön - alkalmanként fizetni kell. Nem egy nagy összeg (kb.300 Ft/óra), lehet, hogy esetetekben ez lenne a megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: Ez a lehetõség nagyon tetszik, hogy egy összegért vigyáznak a Kiscsajra:) Nekem ez is jó lenne., .Családi napköziben is van ilyen de ott sokat kérnek..
Szia! Nálunk is be lehet adni 1-1 napra is, a napi díj akkor 500 ft-tal több, mint egyébként(406+500 ft)

Nokia 3120 classicom van pár napja leejtettem és azóta nem működik az ébresztés, de minden más jó, létezik hogy pont az a panel ill. áramkör sérült? Szerintetek javítható?

Legjobb válasz: " létezik hogy pont az a panel ill. áramkör sérült? " - Igen . " Szerintetek javítható? " - Igen .

" létezik hogy pont az a panel ill. áramkör sérült? " - Igen . " Szerintetek javítható? " - Igen .

Átestem egy Hsg-n, most épp a peteérési időszakom van! Mindent bele is adunk! Létezik hogy ha pár napja megfogant a baba akkor a beágyazódás miatt most fáj a hasam? Mintha megakarna jönni! Vagy mért fájhat a hasam?

Legjobb válasz: létezik persze..én annak idején azt hittem biztosan meg fog jönni, mert pont olyan volt, úgy fájt a pocakom. sõt, ha pici pecsételõ vérzésed lesz, ne ijedj meg, mert az azt jelenti, hogy ágyazódik be a petesejt.. Illetve, ha érzékeny a melled, vagy sokszor kell pisilned, azok is árulkodó jelek. Drukkolok Nektek! :-)

létezik persze..én annak idején azt hittem biztosan meg fog jönni, mert pont olyan volt, úgy fájt a pocakom. sõt, ha pici pecsételõ vérzésed lesz, ne ijedj meg, mert az azt jelenti, hogy ágyazódik be a petesejt.. Illetve, ha érzékeny a melled, vagy sokszor kell pisilned, azok is árulkodó jelek. Drukkolok Nektek! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást és a választ:) !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!