Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy nem mutatja ki (14 db)

Letezik, hogy még nem mutatja ki a teszt a babát?

Ma kellett volna megjönnie.Igaz még megjöhet.10-es teszttel teszteltem,negatív lett.A méhszájam épphogy elértem a középs? újjammal(gumikeszty?vel).

Legjobb válasz: hûûûûûû te nagyon elszánt vagy amúgy létezik hogy nem mutatja ki

hûûûûûû te nagyon elszánt vagy amúgy létezik hogy nem mutatja ki
A kérdező hozzászólása: Igazából másfél éve várunk a babára....:( és nehéz ez a várakozás.
Szerintem ha tutira ma kellett volna megjönnie, tehát a peteéréstõl számítva ez a 14. nap akkor már ki kellett volna mutatnia.
Szia! Szerintem lehet még pozi a teszt, nekem 2 napos késésnél lett halvány 2 csíkos! Attól is függ, mikor történt a beágyazódás; lehet vándorolt még egy picit! Szerintem ma vagy holnap reggel tesztelj újra, és ne piszkáld magad odalenn, nem egészséges! Szorízok, hogy ott legyen a 2. csík! Írj majd, hogy mi volt! Üdv, 19 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát nem teszteltem, majd holnap megpróbálom ha nem jön meg.Mert hõmérõzõm és esett a hõm.
Na mi a helyzet? Babás vagy?
A kérdező hozzászólása: Megjött sajnos:( De nem baj.Most kicsit abbahagyom a hõmérõzést.Remélem egyszer nekem is sikerül.
Sajnálom! Talán majd ebben a hónapban!:)

Létezik olyan, hogy tetszem valakinek, csak nem mutatja ki?

kicsit fura kérdés...csak már unom, hogy mindig én vagyok az a lány, akit minden fiú kerül, mert olyan ronda, vagy nem tudom...állítólag nem vagyok az, de ha legalább átlagos lennék, nem nekem kéne a fiúk után tepernem, vagy ha mégis, legalább észrevennék, hogy akarok tőlük valamit... most épp az iskolámból tetszik egy fiú, csak elég ritkán találkozunk, gyakran csak suli után, mert szünetben nincs időm a saját dolgaimat is elintézni, meg még őt is megkeresni és beszélgetni vele.. de amikor találkozunk és beszélgetünk, tök kedves meg minden...és próbálok neki jeleket adni, hogy tetszik, pl. mosolygok rá, szemezek vele, odabújok hozzá, stb. de még így se veszi észre...vagy legalább is én nem látom rajta, hogy egyáltalán érdekelné a dolog...bár amúgy mindig ilyen, más lányok társaságában is. most komolyan, létezik olyan, hogy esetleg bejövök neki, csak nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Létezik...

Létezik...
Szia!Nyugodj meg ilyen létezik.Nekem például a barátnõim mesélték hogy majdnem a fél osztálynak tetszem pedig a legtöbb fiú kerül.Úgyhogy nyugi.
Kérdezz rá. Mit kerülgeted a forró kását?
De, hallod, miért nem mondod meg neki hogy nagyon kedveled õt? :\ Arra meglátod hogyan reagál, aztán kész, még ha nem is jól, akkor se azt mondtad neki hogy feleségül akarsz menni hozzá, szóval nem égsz be, de a fejfájástól megkíméled magadat..
Képet kérünk!!!!4!!!!négy!!4!!NÉGY
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat 17:57 megpróbálom

Olyan létezik hogy én érzem magamon az ovu jeleit, de a teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Igen, létezik! Én mindig érzem az ovu jeleit, az ovu teszt sosem pozitív, de az UH mindig megmutatja, hogy mikor van az ovum. És eddig nem tévedtem :) Az UH-on épp ovulációnál jártunk, az aznapi teszt meg tök negatív volt. Másnap már megrepedt a tüszõm, megnézte a dokim, de a teszt másnap is negatív volt.

Igen, létezik! Én mindig érzem az ovu jeleit, az ovu teszt sosem pozitív, de az UH mindig megmutatja, hogy mikor van az ovum. És eddig nem tévedtem :) Az UH-on épp ovulációnál jártunk, az aznapi teszt meg tök negatív volt. Másnap már megrepedt a tüszõm, megnézte a dokim, de a teszt másnap is negatív volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam nõgyógyásznál, viszont õ azt mondta, hogy UH-val nem tudja megmondani az ovum idejét.. Nálad hogyment ez? Ma délután azért csinálok egy tesztet, de...
Nekem nem igazán jók a tapasztalataim az ovulációs tesztekkel. Befolyásolhatja az eredményt az is, hogy melyik napszakban csinálod, mennyit iszol, mennyit izzadsz, vagyis mennyire koncentrált éppen a vizeleted. A tested jelzései megbízhatóbbak, figyeld, mikor lesz tojásfehérje-szerû a váladékod. Én mindig érzek egy enyhe alhasi nyomást, olyasmit, mint mensi elõtt. Vezess hõgörbét, és ha annak az eredményeit összeveted a tested jelzéseivel, akkor leszel legokosabb!

Létezik, hogy valaki terhes, de nem mutatja ki a terhességet több fajta teszt az első 1-2 hónapban?

Legjobb válasz: Nekem még a harmadik hónapban sem volt pozitív tesztem és mensiztem is, igaz csak három napig csökkent de bõ vér volt, nem pecsételés. Gyanakodtam, kb 20 db tesztet csináltam a három hónap alatt, némelyiken száradás után volt halvány szürkés vékony második csík, besokaltam és elmentem a dokihoz, aki közölte velem , hogy kb 13 hetes vagyok.Mondtam neki, negatívak voltak a tesztek, kinevetett, és adott egyet, hogy csináljam meg ott, az is negatív lett, akkor meg én röhögtem, mint utóbb kiderült a vérvételek során, hogy van egy antitest ami néhány nõnél megtalálható és az közömbösíti az eredményt, a hcg jelen van de vizeletbõl nem mutatható ki. Vérbõl igen.

Nekem még a harmadik hónapban sem volt pozitív tesztem és mensiztem is, igaz csak három napig csökkent de bõ vér volt, nem pecsételés. Gyanakodtam, kb 20 db tesztet csináltam a három hónap alatt, némelyiken száradás után volt halvány szürkés vékony második csík, besokaltam és elmentem a dokihoz, aki közölte velem , hogy kb 13 hetes vagyok.Mondtam neki, negatívak voltak a tesztek, kinevetett, és adott egyet, hogy csináljam meg ott, az is negatív lett, akkor meg én röhögtem, mint utóbb kiderült a vérvételek során, hogy van egy antitest ami néhány nõnél megtalálható és az közömbösíti az eredményt, a hcg jelen van de vizeletbõl nem mutatható ki. Vérbõl igen.
Nem. A tesztek a HCG nevû hormont mutatják, ami a terhes nõkben termelõdik. Mindben. Olyan lehet, hogy valakinek hamarabb kimutatja, valakinek késõbb, mert lassabban emelkedik a HCG szint. De hogy 2 hónapig ne mutassa ki egy teszt se olyan nincs.
Amit az utolso irt, biztos, hogy a nagyon-nagyon ritka esetek koze tartozik. De, ha erre gyanakodsz, menj el vervetelre, meg aznap megvan az eredmeny.
Szia. Létezik!!!! Nekem anno 8hetes terhességet nem mutatott ki! Az uh-án már tény volt, hogy baba :) azóta eltelt lassan 12év :) 2.terhességemet azonnal kimutatta menzi elmaradása után 3nappal. 3.terhességem amire nem is számítottam :) menzi elmaradás után csináltam ötödik napon és azt is kimutatta.Holnap megyek orvoshoz :) elvileg 6hetes vagyok... üdv
Szia.igen letezik ilyen.az egyik ismerosomnek kimaradt a menzije. A harmadik honapban besokallt elment dokihoz aki kozolte vele hogy harom honapos terhes.kozben tobb tesztet is csinalt mind negativ lett.azota mar elmult ket eves a fia.

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki 10-11 hetes terhes, de a terhességi teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba

nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba
* 3 éve
A kérdező hozzászólása: És milyen elõjeled volt? Elmaradt menstruáció? Rosszullét?
A terhességi teszt a méhen kívüli terhességet is kimutatja egyébként. Hát én már nem teszteltem 10 hetesen, a legutolsó tesztet 5 hetesen lõttem el.Elméletileg nem lehet otthoni pisis tesztbõl bármeddig tesztelni, mert annyira felmegy a HCG szint a szervezetben amit már egy otthoni teszt nem mutat ki, csak a vérvizsgálat. 29+6 hkm
2 hónapig folyamatosan meg jött az utolsó hónapban múlt el meg anyukám vette észre h meg nõtt a hasam! és elõször nem akartam el hinni neki, aztán igaza volt..
A méhen kívüli terhességet is kimutatja. Azaz normál terhességnek értékeli, nincs összefüggés.

Mennyi ideig nem szabad pisilni terhességi tesztelés előtt, hogy elég Hcg legyen a szervezetben? Létezik, hogy ha valaki két óránként pisil, akkor nem mutatja ki a teszt, hogy terhes?

Köszi a válaszokat...

Legjobb válasz: Legjobb a reggeli vizelet, de ha terhes vagy, akkor a nappali is bármikor kimutatja a Hcg szintet.

Legjobb a reggeli vizelet, de ha terhes vagy, akkor a nappali is bármikor kimutatja a Hcg szintet.
Kb 4-5 óra elég. A legelején elõfordulhat, hogy a gyakori pisilés miatt nem mutatja ki egy kevésbé érzékeny teszt. De kb 4-5-6 hetesen már akkor is kimutatja bármilyen teszt a terhességet, mert akkor már annyira magas a hcg szint, és akár napközben is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!
Reggeli vizelet a legjobb, mivel éjszaka termelõdik a legtöbb HCG.

Létezik, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet?

El?re is bocsi ha hosszú leszek:

Legjobb válasz: Esetleg megpróbálhatnál egy másik tesztet.Nekem az egyik negatívat mutatott,aztán csináltam egy másik félét és az meg egyértelmûen pozitív volt.Más az érzékenységük.Megnyugtatásra lehet jó volna egy próba.

Esetleg megpróbálhatnál egy másik tesztet.Nekem az egyik negatívat mutatott, aztán csináltam egy másik félét és az meg egyértelmûen pozitív volt.Más az érzékenységük.Megnyugtatásra lehet jó volna egy próba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Elsõ:Igen, tudom, hogy különbözõ érzékenységûek, de ahogy olvastam a tájékoztatón is, ezt rég ki kellett volna mutatnia.De holnap igyekszem venni még egyet. Második:Külön köszi a megnyugtatást, ha az utolsó vérzés utolsó napjától számítom 14 hét. Lehet a provera gyógyszer mellékhatása, a betegtájékoztatón rajta van ez is.Párom szerint is csak rémeket látok még a terhesség gyanújával is:)
A kérdező hozzászólása: Elsõ:megkérdezhetem, hogy hányadik héten mutatta rosszul a kevésbé érzékenységû? Úgy olvastam, hogy a 6-8. héten már több ezernyi kell, hogy legyen a hcg szint.
Ez tuti hormonprobléma.
szerintem az nem fontos hogy reggeli elsõ vizelet vagy sem. nekem a nap minden folyamán kimutatták a tesztek. a másik, hogy ennyi idõ alatt érezni lehetne a terhességet. ja és ha védekeztetek akkor mégkisebb a valószínûsége. szerintem várd meg az orvos véleményét. az lesz a legjobb
Nekem az X-epil menstruáció elõtt 2 nappal jelezte a terhességem késõ délutáni vizeletbõl. A véres fehér folyás típusosan gyulladás, menj vele orvoshoz. Lényegében kizárt, hogy terhes lennél.
Az x-epil annak ellenére, hogy olcsó, és nem is a legérzékenyebb, jó teszt, megbízható, és sok esetben még hamarabb jelzi a terhességet, mint érzékenyebb társai. Szerintem felesleges tesztelned, valószínûtlennek tartom a terhességet, a gyógyszer zavarhatott be. Menj el orvoshoz.
Elsõ vagyok.Már nem emlékszem pontosan, de kb. 4 hetes lehettem.Én sem megijeszteni szerettelek volna, csak hogy azért ezt is be kell kalkulálni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Mivel március 17-én volt utoljára meg, május 6, és június 2 között, jóval, több, mint 4 hét telt el, és tüneteim sincsenek, úgyhogy remélem, nem. Hétfõn megyek dokihoz.

Létezik az hogy a barátnőm szeret csak nem mutatja ki?

én egésznap puszilgatom meg minden és tök jol elvagyunk de magától soha nem ut eszébe az h nyujtsa a kezét h fogjam meg vagy hogy ? hajoljon oda egy pusziért s?t még a suliba nem is foglalkozik velem stb

Legjobb válasz: Mióta vagytok együtt?Elõtted volt valakije?

Mióta vagytok együtt?Elõtted volt valakije?
A kérdező hozzászólása: ma el is montam utána küldi az smseket esténként csak sztem az meg már rég rossz ha szolni kell érte mármint nem azért h küldjön csak h jolesne ezt sztem tudnia kéne....
A kérdező hozzászólása: ilyet szol h fél kimutatni nehogy biztonságba érezzem magam és megcsaljam meg azt h õ nemtudta h nekem ennyire fontos az h néha odahajoljon õ puszit adni
vaaagy... mondjuk mondd el neki, mi a problémád, és kérd meg rá, hogy ha szeret, igyekezzen egy picit ki is mutatni és adj neki tippeket, minek örülnél a témakörben (pl. puszi társaságban is, ahogy írtad, õ fogja meg néha a kezedet stb.)
Felcserélõdtek nagyon a szerepek. Amit te csinálsz azt pont neki kéne, és neked nem. Kicsit sok vagy neki szerintem.
A kérdező hozzászólása: am meg nagyon féltékeny ha beszélgetek egy másik lánnyal suliba pl arra nagyon
A kérdező hozzászólása: fél éve vagyunk együtt. én vettem el a szüzességét és elsõ komoly kapcsolata
lehet ! de tedd valahogy féltékenyé és ha nem csinál semmit akkor nem biztos hogy szeret :(
szerintem nagyon gáz vagy neki...ilyeneket a nõk szoktak csinálni.
Nem 100-as a csaj. Bántás nélkül mondom.
elõfordul, de elég ritka
Igen, ha nem várja ki a 2 hetet... (Tudom, hogy vannak 3 napos tesztek is, de azok nem megbízhatóak). További gyakori hiba, hogy vannak olyan tesztek is, melyeken az 1 csík jelenti a pozitív eredményt, míg más teszteken az 1 csík jelzi a negatívat, és a kettõt keverik, mert nem olvassák el a használati útmutatót.
Elõbb utóbb kimutatja. Az szokott lenni a dobozon, hogy az elmaradt menstruáció utáni 3. napon már biztos az eredmény. Na ez igy is van, annál akinek 28 napos a ciklusa, és a 14. nap van peteérése. Ha késõbb van peteérés, akkor késõbb fog pozitivat mutatni . 2 hétnek kell eltelnie kb a peteéréstõl számitva. Másik lehetõség , hogy nem megfelelõen hazsnálod a tesztet (nem tartod elég ideig a vizeletbe, nem szivv fel eleget például. Hamradik, hogy selejtes a teszt .Ritka de ilyen is van.

Létezik az, hogy van peteérésem, csak az ovulációs teszt nem mutatja ki?

Rendesen 28 naposak a ciklusaim, nincs panaszom, de a teszt mégis mindig 1 vonalat mutat. Pedig mindig a megfelel? id?pontban nézem, a ciklus közepén.

Legjobb válasz: Az ovuteszte nem mindig 2 csík van.Nekem csak 2 napig pozi,ebbõl az egyik nagyon halvány.A pozi után pár órával már csak egy csíkos.Nem vagyunk egyformák.

Az ovuteszte nem mindig 2 csík van.Nekem csak 2 napig pozi, ebbõl az egyik nagyon halvány.A pozi után pár órával már csak egy csíkos.Nem vagyunk egyformák.
Egy vonalat??? Nem terhes tesztet használsz??? Az ovu teszten MINDIG 2 csík van, már a ciklusod elejétõl, csak a szín erõssége változik. Mindig kettõ a csík, de amikor tüszõrepedés lesz, elõtte hirtelen pozi lesz az ovu teszt, tehát akkor 1 max. 2 napig az egyik csík jóval erõsebb a másiknál (ami eddig halványabb volt) Akkor és az ezt követõ elsõ negatív napon jó akciózni a babáért mivel a pozi után 24-36 órán belül bármikor megtörténhet és kiszabadul az érett tüszõ. Szinte biztos hogy van neked ilyen tökéletes ciklussal ovud, ne aggódj. Ha pedig vacak a teszt, tanácsos a 8-16-ig napig legalább 2naponta együtt lenni és nem maradtok le semmirõl!
Szia! Én irtam az második választ. http://www.hellobaby.hu/hu/cikk/a_nagy_pillanat_az_ovulacio_.. Itt mindent megtudsz! Ha kérdésed van írj bátran.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Az az ovu teszt, amit én vettem, egy kontrollcsíkot mutat, és ha peteérés van, megjelenik egy ugyanolyan erõsségû másik vonal. bízok benne, hogy lehet tervezni a babát. Hogy kell a nyákot figyelni?
Szia, nekem is sokszor negatív volt, pedig volt pé. Nem netrõl rendelted? Én kipróbáltam, és a dm-es pozitív volt, amikor kellett, viszont a netes ugyanabból a pisibõl negatív. Lehet, hogy csak ez a gond!
Elõzõ vagyok. Nézd a hüvelyváladékodat, az mutatja szerintem a legjobban.
28napos ciklus esetén sem biztos, h a ciklus közepén van a tüszõrepedésed. Nekem is 28 naposak és rendszeresen a 17. napon volt. Az ovu tesztet 5 napig kell csinálni, 28 napos ciklus esetén a 9. naptól. Használtam 3 hónapig ovu tesztet, 12. napon full pozitiv volt, UH még a 15. napon érett petesejtet talált. A teszt szerint ennek már meg kellett volna repednie. Ebben a hónapban nem csináltam, csak magamat figyeltem és a 9. vagy a 10. napon volt peteérésem. :) 100 %-ban nem bíznék az ovu tesztben.
28 napos ciklusoknal szinte 100% hogy van tuszorepedes, ne izgulj, minden rendben. Nekem is hasonlo a problemam, pedig en a mensi utantol szinte vegig neztem, minden nap az esti orakban (kb. 20 napig). Az elejen csak 1 csik volt kb. 5 napig, aztan a kozepe fele kb. 5 napig ket csik, de negativ volt az eredmeny, mert a teszt csik halvanyabb volt, aztan megint ment el a teszt csik ereje es el is tunt. Ma mar a 31 napon vagyok, mensim meg sehol, de en nem vagyok olyan szerencses, hogy 28 napos ciklusaim lennenek. Sajnos nekem 31-38 napos, igy ez nem jelent semmit nalam :(( Szerintem Neked biztos van, de lehet, hogy nem jo idoben csinaltad a tesztet. Probald meg kb. 10-12-dik naptol es csinald a 16-18-dik napig.
Biztos vagy benne hogy a ciklus közepén van peteérésed? Pl. nálam akinél évekig órát lehetett állitani a ciklusomhoz és a baba is elsõre sikerült, egyszer csak történt valami és össze-vissza lett minden. Pl:most menstruáció elött 1 nappal voltunk együtt a férjemmel és terhes lettem, pedig elötte sem és utána sem mert nem volt itthon. Igaz sajnos a baba 8-ik héten elment. Azt tudod hogy a nyákot hogy kell figyelni?
A kérdező hozzászólása: Ez nagy segítség volt!!! Köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!