Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy nem mutatja (23 db)

Letezik, hogy még nem mutatja ki a teszt a babát?

Ma kellett volna megjönnie.Igaz még megjöhet.10-es teszttel teszteltem,negatív lett.A méhszájam épphogy elértem a középs? újjammal(gumikeszty?vel).

Legjobb válasz: hûûûûûû te nagyon elszánt vagy amúgy létezik hogy nem mutatja ki

hûûûûûû te nagyon elszánt vagy amúgy létezik hogy nem mutatja ki
A kérdező hozzászólása: Igazából másfél éve várunk a babára....:( és nehéz ez a várakozás.
Szerintem ha tutira ma kellett volna megjönnie, tehát a peteéréstõl számítva ez a 14. nap akkor már ki kellett volna mutatnia.
Szia! Szerintem lehet még pozi a teszt, nekem 2 napos késésnél lett halvány 2 csíkos! Attól is függ, mikor történt a beágyazódás; lehet vándorolt még egy picit! Szerintem ma vagy holnap reggel tesztelj újra, és ne piszkáld magad odalenn, nem egészséges! Szorízok, hogy ott legyen a 2. csík! Írj majd, hogy mi volt! Üdv, 19 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát nem teszteltem, majd holnap megpróbálom ha nem jön meg.Mert hõmérõzõm és esett a hõm.
Na mi a helyzet? Babás vagy?
A kérdező hozzászólása: Megjött sajnos:( De nem baj.Most kicsit abbahagyom a hõmérõzést.Remélem egyszer nekem is sikerül.
Sajnálom! Talán majd ebben a hónapban!:)

A nő általában milyen férfire vágyik? És van olyan, hogy létezik is, nem csak megjátsza magát? És miből lehet tudni, hogy ő olyan amilyennek mutatja magát?

Mert az én párom megbízhatónak t?nik, édesanyjával is találkoztam már többször is, barátai nem nagyon vannak, legalábbis nem találkoztam még egyikkel sem, nincs közös baráti társaságunk sem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

A facebook kimutatja hogy hány perce volt bent valaki utoljára telefonról. Mindig jól mutatja? Létezik olyan hogy azt mutatja hogy valaki bent volt pl.3 órája pedig nem is volt bent?

Legjobb válasz: Én egyszer s mindenkorra megfogadtam,hogy nem hiszek az idõben..össze vissza ír a face.Pl: elkezdtem egy játékot pont délben,és azt írta ki ,hogy 3:15.volt olyan,hogy írtam a barátnõmmel,10:10-kor,de látta: 10 óra .Szal nem lehet erre adni..

Én egyszer s mindenkorra megfogadtam, hogy nem hiszek az idõben..össze vissza ír a face.Pl: elkezdtem egy játékot pont délben, és azt írta ki , hogy 3:15.volt olyan, hogy írtam a barátnõmmel, 10:10-kor, de látta: 10 óra .Szal nem lehet erre adni..
Nem azt mutatja, hanem azt, hogy a Messengert mikor használta utoljára. Ha a asztali géprõl közben belép, akár chatel is, vagy a telefonról, de nem a Messengeren keresztül, akkor a számláló megy tovább, mintha be se lépett volna. De ha azt mutatja, hogy 3 órája benn volt, akkor benn volt, vagy akkor kapcsolta be a Messengert.
A kérdező hozzászólása: én azért kérdeztem ezt mert reggel mikor felkeltem a facebook azt mutatta hogy a barátom 3 órája volt bent utoljára, ami azt jelenti hogy hajnali 4kor. Õ viszont azt allítja hogy egész éjjel aludt. Kinek higyjek, neki vagy a facebooknak? :D
Én nem rég ezért szakítottam a barátommal.Ne hidj a facenek..Kiderûlt , hogy neki volt igaza.Utánna láttam, hogy összevissza írja a chat is az idõt.
Meg aztán minek chatalna hajnalba...Én meg azt láttam, hogy fél egykor játszottam a játékkal, miközbe délbe.
Ha be volt kapcsolva a géped, akkor az a 3 óra lehet, hogy a te utolsó frissítésedkor mutatta jól az idõt, tehát 3 órával azelõtt volt fenn. Mindig rá kell frissíteni, ha az aktuális idõt akarod látni!
A kérdező hozzászólása: frissítettem, de azért köszi

Olyan létezik hogy én érzem magamon az ovu jeleit, de a teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Igen, létezik! Én mindig érzem az ovu jeleit, az ovu teszt sosem pozitív, de az UH mindig megmutatja, hogy mikor van az ovum. És eddig nem tévedtem :) Az UH-on épp ovulációnál jártunk, az aznapi teszt meg tök negatív volt. Másnap már megrepedt a tüszõm, megnézte a dokim, de a teszt másnap is negatív volt.

Igen, létezik! Én mindig érzem az ovu jeleit, az ovu teszt sosem pozitív, de az UH mindig megmutatja, hogy mikor van az ovum. És eddig nem tévedtem :) Az UH-on épp ovulációnál jártunk, az aznapi teszt meg tök negatív volt. Másnap már megrepedt a tüszõm, megnézte a dokim, de a teszt másnap is negatív volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam nõgyógyásznál, viszont õ azt mondta, hogy UH-val nem tudja megmondani az ovum idejét.. Nálad hogyment ez? Ma délután azért csinálok egy tesztet, de...
Nekem nem igazán jók a tapasztalataim az ovulációs tesztekkel. Befolyásolhatja az eredményt az is, hogy melyik napszakban csinálod, mennyit iszol, mennyit izzadsz, vagyis mennyire koncentrált éppen a vizeleted. A tested jelzései megbízhatóbbak, figyeld, mikor lesz tojásfehérje-szerû a váladékod. Én mindig érzek egy enyhe alhasi nyomást, olyasmit, mint mensi elõtt. Vezess hõgörbét, és ha annak az eredményeit összeveted a tested jelzéseivel, akkor leszel legokosabb!

Ha létezik Isten miért nem mutatja meg magát? Pl: évente lejönne a földre és közvetítenék a TV ben stb, hogy aztmondja : "Szevasztok létezem, most mindenkinek a házában megemelek erőmmel valami nagy tárgyat, aztán csá" Igy mindenki elhinné.

Legjobb válasz: Egyszer engem ezügyben eléggé helyretettek. Én tudom, hogy van Isten, mert Nekem bizonyított. De a tudás, az nem hit. És valóban: attól, hogy megéltem egy csodát, nem ismertem meg õt teljes valójában. Hinnem kell, hogy õ több, minthogy évente céltalanul tárgyakat emelgessen. Mutatott csodákat, benne van a Bibliában. Akinek meg az kevés, annak az se lenne elég, ha egy hegyet tolna odébb évente.

Egyszer engem ezügyben eléggé helyretettek. Én tudom, hogy van Isten, mert Nekem bizonyított. De a tudás, az nem hit. És valóban: attól, hogy megéltem egy csodát, nem ismertem meg õt teljes valójában. Hinnem kell, hogy õ több, minthogy évente céltalanul tárgyakat emelgessen. Mutatott csodákat, benne van a Bibliában. Akinek meg az kevés, annak az se lenne elég, ha egy hegyet tolna odébb évente.
Azért nem jön ide, hogy te döntsd el, hogy hiszel benne vagy nem. Ez a HIT.
Most mindjárt jönnek a vallásosok, és mondják, hogy Isten nem szereti mutogatni magát, meg jönnek a kreacionisták, hogy õ csak elindította a világot, én meg azt mondom, hogy azért nem jön, mert nincs.
XD És amikor ezt mondja, milyen nyelven szólalna meg szerinted?
Egyet értek.Ezeknek a vallási dolgoknak igaz van alapjuk de a hívõk nagyon elhúzták a mesét.Isten azért jött létre a hiedelem világban hogy az embereknek legyen miben hinniük és legyen kihez fohászkodniuk.Hiszen ha valami baj van mindig jó ha van egy opció ami "talán" segíthet az eseten.Isten nem létezik és nem is fog de nem lehet lenézni ezt a hitet mert szerintem ez egy szép mese.
Bezzeg a régi történetekben egy csomót írnak arról, hogy ez meg az meg amaz látta Istent mert megjelent elöttük..meg a Noé bárkájánál is.... a mai korban miért nincs ilyen??
Az elsõnél a pont.
Elhisszük, hogy a Föld a semmibõl keletkezett. Isten nincs, ez tény, az emberek azért találták ki, hogy ha valami baj éri õket, legyen kit hibáztatni...("Jaj, Istenem..." és társaik...) A tudósok magyarázata a világunk kialakulására sokkal meggyõzõbb, mint az, hogy Isten kitalálta hogy ez-az-meg amaz legyen. . .
kedves utolsó. mintha Isten nemlétének a bizonygatására fektette volna a hangsúlyt már maga a kérdés is. :D mindenesetre mindenki gondolkodása elõre megy, szóval várunk türelmesen. :) üdv 25/F LastOne.Left
"kapcsolatot (ld. teremtéstörténet) újratisztázhatóvá váljék" Helyett: "...kapcsolat újratisztázhatóvá váljék." 25/F Igen, igazad van abban, amit említettél... Én is az emberi kapcsolatot helyreállítását tekintem a legfontosabb elemnek, de én jaú naív emberként ilyenkor látnám azt is, hogy a kapcsolatot összetartó erõ megszemélyesedik valamiben, és megtapsol minket... ^^ :-)
Aranyos az utolsó mondatod, de nem mindenkinek van erre szüksége. És ha megérted, amit meg "kell", akkor te sem fogod várni, hogy a kapcsolat megszemélyesedjen, ráadásul már megtette egyszer ugyebár. Hanem tudni fogod az "igazságot", és te magad válhatsz a kapcsolattá. :) üdv 25/F
Hitünk szerint Isten egyszer el is fog jönni a világvégén, és feltámaszt mindannyiunkat. Ez a feltámadás napja. És akkor mindenki látni fogja, és számot ad mindenki elõtte cselekedeteirõl, de akkor már lepecsételtetett mindenki könyve, már késõ lenne hinni. Amúgy is mi a hit? Ha látunk egy dolgot, biztos vagyunk hogy létezik. Ha nem látunk, akkor csak hiszünk benne, ha létezõként fogjuk fel. Ha pedig Isten azt tenné amit kértél, akkor már senki sem hinne benne mert mindenki tudná hogy létezik.
A kérdező hozzászólása: szerintetek én meg olvastam pár hozzászolást máshonnan is , és már 100 % osan mondom , hogy SZERINTEM nem , de ezt hülyeség folytatni
Kedves kérdezõ, hagyd rájuk, úgy sem fogják abbahagyni Isten létének bizonygatását. xD
19:21 nek írtam :P Nehogy félreértsd. :D üdv 25/F
A kérdező hozzászólása: jójójó csak haggyuk már , nem akarom mindenki idejét elvenni , hogy ide írogat ilyen sok szöveget:D
"Ha már folytatjuk , akkor mondja meg valaki , hogy aki hisz istenben MIÉRT hisz olyanban amit nem látott?" Mivel Isten nem egy ember, nem egy személy, hanem egy eszmében valósul meg lényege, egyben fenntartó erõ, másrészt mindenki számára úgy jelenik meg, hogy személyisége képes hozzáigazodni, tehát Istent mindenki másmilyen "személynek" képzeli el: Isten univerzális személy, tehát a szeretet eszméjén alapul, és nincsen személyisége, csak amelyet az ember az Istennel való fizikai létben megtapasztal. Tehát Isten nem birtokol személyiséget, de az fontos, hogy gondoskodik, az embert megfelelõ irányba hajtja, mint egy pásztor a juhait. Tehát a pásztor az nem bárány, mert akkor a bárányok szétdüledeznének, és csak azok vallhatnák magukat Isten bárányainak, akinek az személyiség szimpatikus. Tehát Isten a juhok közt összetartó erõ. "ugyértem valaki megszületik és pl 20 évesen elkezd hinni istenben , miért is??? azért mert 1. halotta hogy van ilyen hogy : Isten 2.halotta hogy sokan hisznek benne 3.ezért õ is elkezd hinni benne , ennyire egyszerû ....a gyengék hisznek , de mint mondom ez mind csak az én véleményem !! , tõlem higgyenek istenben :D én meg hiszek 2PAC-ban ENNYI!" Látod, te materialistaként gondolkodsz, és a logikát semmibe véve argumentum ad hominem-kel válaszolsz. Igen, legtöbbször ez az oka. De Isten létezése nem pszichológiai, mint ahogy az ateizmust veszik a tudósok az eszmenélküliségnek, pedig az ateizmus is egy eszme, amelyben a hitet tagadja. Tehát Istent már az ember léttudatának kezdetkor (ne feledjük; egy állat se tud arról, hogy meg fog hallni, sõt arról sem, hogy létezik; számukra a természettõl adott ösztön cselekvéseinek központja) óta ismerték valamilyen formába Istent. És egyre közelebb kerültek az igazsághoz... Mi azt gondoljuk, hogy ennek a vége Jézus Krisztus, aki azért jött le, hogy Istenrõl alkotott képeiket (ld. vallás és politika) tisztázzák, és létrejöjjön Krisztus tanítása által a KAPCSOLAT: Isten ugyanis Megváltót azért küldött, hogy a "régi" tönkretett kapcsolatot (ld. teremtéstörténet) újratisztázhatóvá váljék. Vannak olyan hívõk, akik valójában nem is azok, és csak pénzért és saját magukért létesítenek egy vallást... Remélem, most mrá érted.
A kérdező hozzászólása: én korlátolt ( jó szemüvegem tényleg van :D ) , de azért lol na mind 1 akkor befejeztük :D do yor thang man fuck wat they lokin at....
Erre most nem válaszolok, egyrészt azért, mert nincs õõõ nincs kedvem sokat írni bocs másrészt meg mert szemellenzõs korlátolt ember vagy. És tök fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Ha már folytatjuk , akkor mondja meg valaki , hogy aki hisz istenben MIÉRT hisz olyanban amit nem látott? ugyértem valaki megszületik és pl 20 évesen elkezd hinni istenben , miért is??? azért mert 1. halotta hogy van ilyen hogy : Isten 2.halotta hogy sokan hisznek benne 3.ezért õ is elkezd hinni benne , ennyire egyszerû ....a gyengék hisznek , de mint mondom ez mind csak az én véleményem !! , tõlem higgyenek istenben :D én meg hiszek 2PAC-ban ENNYI!
A kérdező hozzászólása: õõõ wtf? figy nincs isten SZERINTEM , és jogom van hozzá , hogy ezt higgyem , és az elöbb írtam , hogy haggyuk ..de..na mind1...
Barátom, bizonyítsd be, hogy létezel, úgy, hogy vak vagy, néma vagy, süket vagy, hiányzik a két kezed, és két lábad? Szerinted, ha neked nincsen kifinomult érzéked Isten tudatára (márpedig, aki akarja, annak lesz), se a filozófiára, akkor mit vársz magadtól. Vered a materialista dobot...
A kérdező hozzászólása: ennek semmi köze ehhez , de haggyuk zárjuk le a témát aki hisz istenben ugyse fogja belátni , hogy fölöslegesen , aki meg nem hisz benne ugyse fog megtérni
Te a gravitációt szaglás, tapintás alapján érzékeled? Vagy az igazságot, a szeretetet, az energiát, ami mindennek az alapja? Csak úgy kérdezném....
A kérdező hozzászólása: énis neki írom , hogy igen azért irom , hogy haggyuk abba mert ez évekig mehetne....és nem abbol álll az életem , hogy itt irogatok ...xD
A kérdező hozzászólása: és nehogy már azért létezzen az isten , mert én azt állítom , hogy nem xD , azért ez már túlzás...
Nemde te tetted föl a kérdést??
Senki nem mondta, hogy rossz lenne az, aki nem hisz benne. Csupán az, hogy a hitet nem lehet átélni, ha valaki nem is akarja.
nmtom mit fröcsögtök, úgy beszéltek mintha olyan sok bizonyíték lenne rá, hogy mi vagyunk a rosszak, hogy nem hisszük el...
Igen, de sajnos vannak, akiknek aranytálcán kéne átnyújtani bármilyen Istent, és még akkor is ráfognék, hogy csak Uri Geller trükkje az...
szerintem meg itt van, itt volt, és itt is lesz, csak észre kell venni, fel kell ismerni, és nem feltétlen a bibliai Istenre gondolok.
"Ezenkívül folyamatosan látod a csodáit, csak hozzászoktál." Na ez nagyon jó volt igazad van! :) És azért nem jön le és mondja azt, hogy tessék, mert mi emberek megszegtük a törvényeket (Ádám és Éva számûzetése). Isten, ha eljönne és megmutatná magát és hatalmas csodáit akkor sem hinné és szeretné õt mindenki gondolj csak Jézus Krisztusra. Mond, ha oda jönne és azt mondaná neked itt vagyok változtatna -e az életeden? Mások azt mondják Isten nem létezik, mert ilyen sok rossz dolog történik velük. Mond, ha oda jönne mindenkihez õ vagy az angyalai és azt mondanák ne tedd ezt, mert ez bûn. Lehet egyszer azt mondanánk jó de többedszerre azt mondanád korlátozva vagy és azt mondanád akkor is megteszem és nem érdekel. Mi emberek ilyenek vagyunk mind.
Istent nem lehet látni, mert nem térbeli, és paradoxon, hogy térbelivé váljon. Ezenkívül folyamatosan látod a csodáit, csak hozzászoktál.
voltak tudódok, akik már nem találtak magyarázatot a dolgokra. fizikusok, biológusok, orvosok, Pascal, Semmelweis, Newton, stb... a legnagyobb hívõk. kutattak, kerestek, és végül csak egy dologgal tudták alátámasztani a lehetetlent. Isten létezik. :)
Isten elmélete a szimpla létezésen alapul, és mindazokon a dolgokon, amiket soha az életben nem fogunk megtudni. Mint például, hogy mi a lélek. Lehet magyarázni róla, de a lényeget úgyse tudják benne megfogni.
és csak ismételni tudlak, az csak egy film. :)
A kérdező hozzászólása: nem azért de Isten min alapul? épp ma néztem a "Lódító hódító " címû filmet , ebben a filmben senki nemtud hazudni mivel nem is ismerik a hazugságot csak a fõszereplõ tud hazudni , aki késõbb kitalálja , hogy van egy ember a felhõk felett ( Isten ) és mert ugye az emberek nem ismerik a hazugságot elis hiszik neki , lehet kb igy ment ez igaziból is ...( igaz ez csak egy film )
neked most mi bajod van?
Nem azért létezik Isten, mert te azt mondtad, hogy nincs. A lényeg az, hogy egy olyan ember véleményére nem lehet hagyatkozni, aki mér gondolkodni sem hajlandó... szóval a te véleményed semmit nem ér, mert a semmin alapul:)
http://www.youtube.com/watch?v=PIK3GXdkxL0 Isten igenis létezik, ha másért nem, hát azért, mert beszélünk róla. :) )
A kérdező hozzászólása: ott a pont
nem létezik isten és pont. aki mást gondol annak szépen átkurták az agyát. ez az egész vallás meg hit cucc csak feszültség oldásra lehet jó. arra meg a szexnél nincs jobb.:P
A kérdező hozzászólása: de hit az is ha valaki nem hisz benne
A kérdező hozzászólása: baromság habbal habbal habbal
Bocs, csak végigfutottam a kommenteket, szal lehet ismétlek valakit. 1. Isten anno lejött a Földre, és bizonyította a létezését. Errõl szól a Biblia. Ami a kérdésedben szerepel, már megtörtént... ha most lejönne a TVbe, akkor se hinnéd el jobban, mint a Biblia alapján, azt hinnéd, hogy átverés. Azaz tök felesleges megtennie. 2. Ha valahogy bizonyítaná, hogy létezik, onnantól kezdve a hit elvesztené az értelmét. Könnyû hinni olyanban, amiben biztos vagy, és az nem hit, hanem tudás. Onnantól fogva nem lenne hit, és nem válna el, ki az igaz ember és ki nem.
szerintem duke nukem és isten azonos. mind2-t ember talált aki és mind2 egy mese fõhõse;) ebben maradhatunk:)
A kérdező hozzászólása: "az embert pedig Isten " na és Istent?
Duke Nukem is létezik...csak fordítottan arányos Istennel...ugyanis Duke Nukem -et az ember találta ki...az embert pedig Isten. :) Ha nem haragszol kijavítalak. Nem kifogást írtunk Isten létére, hanem érveket. :) S természetesen a szíved joga, hogy a vak szerencsébe/véletlenbe hiszel, vagy direkt és tudatos "teremtésben", ami mellesleg folyamat. :) üdv 25/F
A kérdező hozzászólása: egyezzünk meg annyiban , hogy Isten annyira létezik mint Duke Nukem...
A kérdező hozzászólása: ezek gyenge kifogások arra , hogy létezik isten...
Isten nem veszi el az életet senkitõl...hiszen egyszer már ideadta. A halál pedig a születés ellentéte, nem az életé... a kérdéshez... ugyan mi szükség van arra, hogy eljöjjön és mutogassa magát a tévében, meg az embereknek? nem elég bizonyíték az, hogy egyáltalán létezel? És ha körbenézünk akár 1 méteres körzetben is, csodák hadával találkozunk. S egyébként is mi értelme lenne, ha bármit is emelgetne az erejével...azt hinnék illuzionista, és elkezdenék keresni a trükk megoldását. Ráfognák az emberek a Nasa-ra. Vagy alapba földönkívülinek tituálnák, és bonckés alá akarnák vetni. Egyébként Isten nem arra tanít, hogy sztár legyél, és hírnévre tegyél szert...önzetlenségre tanít, nem másra, ami pedig a tiszta szeretet alapja. :) üdv 25/F
Nekünk kellene vele törõdni. Legalábbis a Földdel. Nem szép dolog elpusztítani, kirabolni, leamortizálni az egészet, aztán siránkozni, hogy Isten nem segít. Szerintem azért törõdik vele, csak Õ nem egy kozmikus mikulás, ahogyan ezt sokan elképzelik...
Elismerem, hogy van Isten, de ha van akkor õ csak teremtette az Univerzumot. Nem pedig törõdik is vele.
Az elõzõ vagyok, 13:05-ösnek üzentem. nálad az igazság.
igen itt ebben a topicban is az ateisátk hõzöngenek és nem a hívó aki a tudósok f.rkára küldött el:) epic fail..
A szívembõl beszélsz!
"a tudósoknak nincs elfogadható magyarázatuk a világ kialakulására." Tehát minden amire nincs elfogadható magyarázat, az biztos Isten mûve. Értem. Ha meghal egy kisbaba születésnél, akkor ugyebár az is Isten mûve, hogy egy kisbabától elveszi az életet. Takaróztok az Isten szöveggel. Én meg elmondok neked van valamit. Majd ha egyszer az életben igazán nagy lecsóban leszel, nem az Isten fog kihúzni onnan. Hanem majd te magadat ha van elég erõd. És nem Isten fogja adni az erõt, meg nem is a hited, hanem az ösztönöd, hogy vagy kimászok vagy belepusztulok. Csak olyan gyengék vagytok, lelkileg 0-ák, hogy mindig mindent az istenre fogtok...
"Az elõzõ kommentelõknek, akkor menjetek és szopjátok a nagy tudósoknak a fas*ukat és higyjétek el hogy a Föld a semmibõl keletkezett.Idióta barmok" nah az igazi hívõ:) pajti áruld el. szted a föld semmibõl keletkezett dolog hülyeség. szerintem is amúgy mert sztem az anyag mindig is volt. de nézzük az elméleted. isten van, mert semmibõl nem lesz semmi , ergó isten teremtette a földet. de kérdem én, ha isten van, akkor ki teremtette istent és aki õt teremtette azt ki teremtette? és a végén eljutunk oda, hogy istent teremtõ isten a semmibõl jött létre VAGY mindig is volt. de ha már elismered, hogy valami mindig is volt, pl az istened, akkor már sokkal életszerûbb az, hogy az anyag volt mindig isten nélkül.
A kérdező hozzászólása: Ja és ha tegyük fel létezik Isten , õt ki a tosz teremtette?
A kérdező hozzászólása: Roxxana õ Isten , megtudja csinálni , hogy mindenki azon a nyelven értse amit mond ami az anyanyelve...xD neki ez nemg gond :D
A kérdező hozzászólása: akkor az emberek csak mellékszereplõk?:D XD
A kérdező hozzászólása: õõõ nincs kedvem sokat írni bocs xD
Nem vagytok gusztustalanok? Már meg se haragudj, de kik azok akik megállítgatják az embereket az utcán és tukmálják rá hogy hejj higyj már istenben?! Meg kik azok akik undorító módon postaládákba dobálják be a szórólapot hogy így az isten meg úgy az isten?! Ti, kedves hívõk. Mert az ateista nem megy oda az utcán egy emberhez sem hogy kérlek ne higgy istenben, de ti állandóan tukmáljátok a másikra. És meg se haragudj, ez szerintem gusztustalan. Holnaptól én is odamegyek mindenkihez, hogy Tóth Pista mosógépszerelõ vagyok, légy te is az.
A kérdező hozzászólása: hát sztem te nem vagy teljesen tiszta de mind 1...
Ha nem haragszol meg, de én se nem látom, se nem hallom, nem tapintom, szagolom ízlelem a gondolataidat, mégis elhiszem teljesen, tehát tudom, hogy képes vagy rá. Istennel ugyanez a helyzet, õt sem észleled az érzékeiddel, hanem a tiszta elfogultságmentes gondolkodásoddal fogod fel a létét. Egyébként én is így tapasztaltam meg, már egészen fiatalon, de nem vagyok vallási tag sehol sem, sõt templomban is csak akkor voltam amikor kötelezõ volt(iskola miatt karácsonykor). Egy segítségem viszont volt, ami teljes képet adott az életrõl, s ezzel kapcsolatban mindenrõl(emberi mértékkel persze). De ez is Istentõl van, s nem véletlenül került a kezembe. Aki az igazságot keresi a létezésben, az meg is találja, s ha le akarja rövidíteni e keresést, akkor én segíthetek(egyébként sokan mások is). :) üdv 25/F
A kérdező hozzászólása: És ja ha már ennyire biztos vagy benne , hogy létezik , TE hogy "ismertél " rá? megkérdezhetem?
A kérdező hozzászólása: Milyen felismerés különben is , jó igazad van , ha elém terem Isten , ugy hogy megis tudom fogni , érzem a szagát , hallom amit mond stb , akkor elismerem létezik , csak , hogy ilyen sose lesz...
A kérdező hozzászólása: pffffff ekkora maszlagot , ha valami bajom/bajod van azt se isten hozza helyre , hanem vagy a saját szervezeted , vagy gyógyszer
türelem...az idõ mindent meggyógyít. majd eljön az idõ, amikor belátod a tévedésedet, valószínûleg még hátra van neked a felismerés. sok sikert hozzá. :) üdv 25/F
A kérdező hozzászólása: Én meg észrevettem magamtól , hogy nem létezik :D
"A kérdező hozzászólása: isten csak úgy van?? neked ezt mondták? hát jól át****tak Ha azt mondták volna , hogy a jeti létezik ( már ennek amugy több az esélye ) azt is elhitted volna?" Elárulom neked a titkot. Nekem nem mondta senki, hogy Isten létezik, hanem észrevettem magamtól, persze Isten segítségével. :P üdv 25/F
Eltértetek a tárgytól. Az eredeti kérdés arra irányult, hogy ha létezik Isten..., tehát akkor nem a létérõl kéne vitatkozni. a dínós kérdésre ajánlom a Galaxis útikalauz stopposoknak c. remekmûvet elolvasni. Jó szórakozást!
A kérdező hozzászólása: Tényleg....a dinókat miért irtotta ki isten???
A kérdező hozzászólása: hajrá , de 2012 ben vége a világnak ^^ tehát siessen...
Isten egyszer már eljött a Földre, és tett rengeteg sok csodát, de csak kevesen hittek neki, ezért istenkáromlásért kivégezték. Ha újra eljönne, és köveket emelgetne, akkor sem hinnének neki. Legfeljebb mágusnak tartanák, és keresnék, hol a trükk a dologban. De majd egyszer újra eljön, és kõemelgetésnél nagyobb dolgokat fog tenni.
A kérdező hozzászólása: isten csak úgy van?? neked ezt mondták? hát jól át****tak Ha azt mondták volna , hogy a jeti létezik ( már ennek amugy több az esélye ) azt is elhitted volna?
15:33. Akikrõl írsz, azok is atiesták, csak szólok, mert aki ilyet tesz, az nem a valós Isten létét hiszi, hanem valami egészen mást, ami nem Isten. tehát a hite sem az. :) üdv 25/F
"A kérdező hozzászólása: "az embert pedig Isten " na és Istent?" Isten szimplán egyszerûen van(mindig is volt, mindig is lesz), s ha ezt nehéz felfogni, akkor tényleg hiábavaló a kérdésed. :) üdv 25/F
A kérdező hozzászólása: errõl van szó :D de azért még várom a válaszokat xD

Létezik olyan, hogy tetszem valakinek, csak nem mutatja ki?

kicsit fura kérdés...csak már unom, hogy mindig én vagyok az a lány, akit minden fiú kerül, mert olyan ronda, vagy nem tudom...állítólag nem vagyok az, de ha legalább átlagos lennék, nem nekem kéne a fiúk után tepernem, vagy ha mégis, legalább észrevennék, hogy akarok tőlük valamit... most épp az iskolámból tetszik egy fiú, csak elég ritkán találkozunk, gyakran csak suli után, mert szünetben nincs időm a saját dolgaimat is elintézni, meg még őt is megkeresni és beszélgetni vele.. de amikor találkozunk és beszélgetünk, tök kedves meg minden...és próbálok neki jeleket adni, hogy tetszik, pl. mosolygok rá, szemezek vele, odabújok hozzá, stb. de még így se veszi észre...vagy legalább is én nem látom rajta, hogy egyáltalán érdekelné a dolog...bár amúgy mindig ilyen, más lányok társaságában is. most komolyan, létezik olyan, hogy esetleg bejövök neki, csak nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Létezik...

Létezik...
Szia!Nyugodj meg ilyen létezik.Nekem például a barátnõim mesélték hogy majdnem a fél osztálynak tetszem pedig a legtöbb fiú kerül.Úgyhogy nyugi.
Kérdezz rá. Mit kerülgeted a forró kását?
De, hallod, miért nem mondod meg neki hogy nagyon kedveled õt? :\ Arra meglátod hogyan reagál, aztán kész, még ha nem is jól, akkor se azt mondtad neki hogy feleségül akarsz menni hozzá, szóval nem égsz be, de a fejfájástól megkíméled magadat..
Képet kérünk!!!!4!!!!négy!!4!!NÉGY
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat 17:57 megpróbálom

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 2, 5 éve nem védekezünk a párommal, eddig sajnos nem sikerült teherbe esnem. Most viszont 3 napja késik a havim. Csináltam 2 tesztet is de negatív lett. Létezik az hogy még a tesz nem mutatja hogy terhes vagyok?

Vagy valami mád gond lehet? Tünetei sincsenek hogy terhes lennék.

Legjobb válasz: Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.

Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.
Sajnos hiába van 1 nyolc éves lányod, akihez ezúton is gratulálok, a nõi test bármelyik pillanatban "elromolhat" Rengeteg féle hormonprobléma, szervi probléma lehet, illetve a pároddal is lehetnek gondok. Nem szeretnélek megijeszteni, de ha szeretnétek babát, akor nem szabad tétlenkedni. A meddõség definíciója: amikor 2 felnõtt embernek, védekezés nélkül, rendszeres nemi élet mellett, 1 éven belül nem fogan gyermeke. Csak azért szeretnék segíteni, mert abból kiindulva hogy van egy 8 éves gyermeked, gondolom nem 20 éves vagy. Ha a hormonok nem mûködnek, a petefészked nem mûködik rendesen, lehet hogy lassan kifuttok az idõbõl, pedig a legtöbb probléma kezelhetõ! És a párod spermiogrammja is nagyon fontos lenne! Én drukkolok nektek, de ne tétlenkedjetek!
A kérdező hozzászólása: Hát úgy néz ki nem vagyok az. Némi vérzésem van. :(
A kérdező hozzászólása: Nem biztos hogy elmenne. Õ úgy van vele, hogy ha összejön összejön ha nem nem...
Akkor a partnert el kellene küldeni egy spermavizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Még nem. Nekem az elõzõ kapcsolatomból van egy 8 éves lányom.
Ha 2.5 éve nem védekeztek és nem sikerült a baba, ott valami más gond lehet a háttérben, nem valószínû, hogy terhes lennél. Kivizsgáltattátok már magatokat?
Tényleg ez a kétféle verzió létezik: Vagy a cikuson belül késõbb fogant meg, mint gondolod, és még nem mutatja ki. Vagy nem vagy terhes, csak valamiért késik a menzeszed vagy akár ki is marad egy hónap - ezt okozhatja stressz, betegség (nem csak nõgyógyászati, hanem bármi enyhe is, amin áteshettél a hónapban) vagy hormoningadozás, ami ha csak ilyen ritkán fordul elõ, benne van a normálisban.
A kérdező hozzászólása: 2 hete lehetett peteérésem. Sosem szokott késni. Inkább mindig elõbb jött meg 1-2 nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget. Mindenképp orvoshoz fordulok már.

Létezik olyan hogy egy férfi egyáltalán nem féltékeny, vagy csak nem mutatja?

Legjobb válasz: Szerintem,ha valaki nem féltékeny,akkor az nem szereti a másikat,olyan van,hogy nem nagyon féltékeny,mert megbízik a másikban.De teljesen nem lehet ezt kirakni magunkból,amíg szeretjük a másikat.

Szerintem, ha valaki nem féltékeny, akkor az nem szereti a másikat, olyan van, hogy nem nagyon féltékeny, mert megbízik a másikban.De teljesen nem lehet ezt kirakni magunkból, amíg szeretjük a másikat.
Maximum nem mutatja ki. Egy iciripicirit mindenki féltékeny aki szerelmes... De meg ne próbáld féltékennyé tenni!! Abból csak baj lesz.
A kérdező hozzászólása: nem fogom féltékennyé tenni, bár érdekelne egy adott esetben hogy reagálna, mert eddig sosem volt jele hogy féltékeny lenne..
Én nem vagyok féltékeny típus, de zavar néhány dolog. A barátnõm is ilyen. Ha valamit túlzásba visz, akkor én is hasonlóan viselkedek. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de ha találkozik pl. egy exével, akkor azzal nincs semmi gond, de utána én is találkozok lányokkal. Olyannal, akire féltékeny lehetne, mert pl. fiatal, csinos és tudja, hogy ha nem bízhatna meg bennem, akkor... Tehát nem jelenetet rendezek, csak azzal a természetességgel, ahogy õ, én is szervezek programot ellentétes nemûekkel. De ha valami komoly dolog lenne, akkor csendben megmutatnám az ajtót.
pl én. soha senkire nem voltam féltékeny. legfeljebb szakmában :-)
Én pl. egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, de viszont minden ilyesmire okot adó dolgot észreveszek, és felfigyelek rá. Vagy legalábbis azt hiszem... :-) F36
Az én párom sem féltékeny típus. Én sajnos nagyon. Persze okkal. Nem csalt meg soha, viszont másban már hazudott, így nem igazán hiszek a szavában, mindig ellenõrzöm. Remélem ez idõvel elhagyható dolog, mert engem is zavar, de sajnos nagyon nehéz leküzdeni. Én azt mondom, ha soha nem adtatok rá okot és mindent elmeséltek egymásnak, akkor felesleges féltékenynek lenni.
Sajnos az én párom sem féltékeny. Szerintem nem is szeret igazán :(

Mennyi ideig nem szabad pisilni terhességi tesztelés előtt, hogy elég Hcg legyen a szervezetben? Létezik, hogy ha valaki két óránként pisil, akkor nem mutatja ki a teszt, hogy terhes?

Köszi a válaszokat...

Legjobb válasz: Legjobb a reggeli vizelet, de ha terhes vagy, akkor a nappali is bármikor kimutatja a Hcg szintet.

Legjobb a reggeli vizelet, de ha terhes vagy, akkor a nappali is bármikor kimutatja a Hcg szintet.
Kb 4-5 óra elég. A legelején elõfordulhat, hogy a gyakori pisilés miatt nem mutatja ki egy kevésbé érzékeny teszt. De kb 4-5-6 hetesen már akkor is kimutatja bármilyen teszt a terhességet, mert akkor már annyira magas a hcg szint, és akár napközben is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!
Reggeli vizelet a legjobb, mivel éjszaka termelõdik a legtöbb HCG.

Létezik, hogy valaki terhes, de nem mutatja ki a terhességet több fajta teszt az első 1-2 hónapban?

Legjobb válasz: Nekem még a harmadik hónapban sem volt pozitív tesztem és mensiztem is, igaz csak három napig csökkent de bõ vér volt, nem pecsételés. Gyanakodtam, kb 20 db tesztet csináltam a három hónap alatt, némelyiken száradás után volt halvány szürkés vékony második csík, besokaltam és elmentem a dokihoz, aki közölte velem , hogy kb 13 hetes vagyok.Mondtam neki, negatívak voltak a tesztek, kinevetett, és adott egyet, hogy csináljam meg ott, az is negatív lett, akkor meg én röhögtem, mint utóbb kiderült a vérvételek során, hogy van egy antitest ami néhány nõnél megtalálható és az közömbösíti az eredményt, a hcg jelen van de vizeletbõl nem mutatható ki. Vérbõl igen.

Nekem még a harmadik hónapban sem volt pozitív tesztem és mensiztem is, igaz csak három napig csökkent de bõ vér volt, nem pecsételés. Gyanakodtam, kb 20 db tesztet csináltam a három hónap alatt, némelyiken száradás után volt halvány szürkés vékony második csík, besokaltam és elmentem a dokihoz, aki közölte velem , hogy kb 13 hetes vagyok.Mondtam neki, negatívak voltak a tesztek, kinevetett, és adott egyet, hogy csináljam meg ott, az is negatív lett, akkor meg én röhögtem, mint utóbb kiderült a vérvételek során, hogy van egy antitest ami néhány nõnél megtalálható és az közömbösíti az eredményt, a hcg jelen van de vizeletbõl nem mutatható ki. Vérbõl igen.
Nem. A tesztek a HCG nevû hormont mutatják, ami a terhes nõkben termelõdik. Mindben. Olyan lehet, hogy valakinek hamarabb kimutatja, valakinek késõbb, mert lassabban emelkedik a HCG szint. De hogy 2 hónapig ne mutassa ki egy teszt se olyan nincs.
Amit az utolso irt, biztos, hogy a nagyon-nagyon ritka esetek koze tartozik. De, ha erre gyanakodsz, menj el vervetelre, meg aznap megvan az eredmeny.
Szia. Létezik!!!! Nekem anno 8hetes terhességet nem mutatott ki! Az uh-án már tény volt, hogy baba :) azóta eltelt lassan 12év :) 2.terhességemet azonnal kimutatta menzi elmaradása után 3nappal. 3.terhességem amire nem is számítottam :) menzi elmaradás után csináltam ötödik napon és azt is kimutatta.Holnap megyek orvoshoz :) elvileg 6hetes vagyok... üdv
Szia.igen letezik ilyen.az egyik ismerosomnek kimaradt a menzije. A harmadik honapban besokallt elment dokihoz aki kozolte vele hogy harom honapos terhes.kozben tobb tesztet is csinalt mind negativ lett.azota mar elmult ket eves a fia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!