Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy nem (1520 db)

Létezik hogy nem érzem ha orgazmusom van?

Ha orálisan elégít ki a párom elég intenzív az orgazmus érzése. Viszont szex közben már csak annyi hogy érzem hogy megvolt az orgazmus mert sokkal sokkal nedvesebb vagyok, meg érzékenyebb vagyok néhány másodpercig ott lent. Mi lehet ?? 19/l

Legjobb válasz: Olyan, hogy nem érzed, de mégis volt nem létezik. Ez olyan, mint a fejfájás fájdalom nélkül.

Olyan, hogy nem érzed, de mégis volt nem létezik. Ez olyan, mint a fejfájás fájdalom nélkül.
Az nem orgazmus, csak a küszöbére jutottál.
Nem, nem, nem. Ilyen NINCS. Ha orgazmusod van, azt érzed minden ízedben. Ha csak nedves vagy, az azt jelenti, hogy felizgultál. A kettõ közel sem ugyanaz.

Létezik, hogy nem pisil a cicám? Mi lehet ez?

Pár napja hazahoztam egy kb. 8 hetes kismacskát, valószín?leg bedobták a kerítésen. Nagyon aranyos, játékos. Junior tápot kap, vízzel itatom. De van valami furcsaság. Csak kakit szoktam látni az alomtálban, pisit nem! Anyukám szerint az lehet, hogy máshova pisil... attól félek, hogy valami baja van és nem pisil vagy nem tud pisilni. este viszem le a dokihoz oltatni, de érdekelne ki mit gondol?

Legjobb válasz: nem létezik hogy nem pisil minden macska pisil!

nem létezik hogy nem pisil minden macska pisil!
Van olyan, hogy nem pisil a kicsicica. Elég súlyos eset, ennél már csak az a rosszabb, hogy ha nem is kakál. Súlyos bélcsavarodás az oka, nem megy tovább a kaki és a pisi a gyomor után. Fel kell vágni a hasát, és egy kis csõvel ki kell vezetni a tartalmát. Sztem te is meg tudod csinálni, ha már csináltál ilyet, de ha félsz az ilyenektõl, szólj anyukádnak vagy nagymamádnak. Õk biztosan boncoltak már csirkét.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ezt ugye te sem gondoltad komolyan???
Ha nem pisilne, akkor látszana rajta hogy rosszul van. Szerintem máshol intézi el. Milyen almot használtok? A szilikagéles pl. olyan gyorsan beszívja, hogy alig látszik rajta a pisi.
A kérdező hozzászólása: Sima meszes almot használunk. most jöttünk a doktorbácsitól. azt mondta, hogy valahova máshova üríthet, mert a hólyagja félig telt éppen. egyébként nem 8 hanem már 10-12 hetes a doki szerint:)

Létezik, hogy nem tudod szeretsz valakit vagy sem?

Azt mondják az érzéseidre kell hallgatni, mert azok nem hazudnak. De ez tényleg így van. Adott esetben, ha együtt vagy valakivel de bejön egy másik a képbe, biztosan tudhatod, hogy szereted? Lehet olyan, hogy összezavarodsz és egyszer?en nem tudod eldönteni mit is érzel? El?bb utóbb kiderül?

Legjobb válasz: Szerintem létezik. Voltam hasonló helyzetben. Mondjuk, nem azt nem tudtam, hogy szeretem-e, csak, hogy melyiket szeretem jobban. Vagy nem is tudom, valami ilyesmi...

Szerintem létezik. Voltam hasonló helyzetben. Mondjuk, nem azt nem tudtam, hogy szeretem-e, csak, hogy melyiket szeretem jobban. Vagy nem is tudom, valami ilyesmi...
Az utolsónak szerintem nincs igaza. Adott esetben igenis összezavarhatja egy harmadik a másik felet. Elég hozzá egy pillanat. Én így jártam, még nem tudom, hogyan fogok kimászni belõle. Lehet, hogy megbánom, lehet, hogy nem. Az egyetlen, amit tudok most, hogy nem tudok semmit.
persze
Mennyi idõs vagy?:)
Szerintem is létezik. Nálam akkor derült ki, hogy szeretem, miután szakítottam vele, és elkezdett hiányozni. Üres volt minden nélküle. Hálistennek visszafogadott :) ) Ennek már 15 éve :)
Ha valakivel együtt vagyok, és NAGYON szeretem, esélyt sem adok a harmadiknak, hogy "bejöjjön a képbe". Nem? Ha egy párkapcsolatnál van egy 3. fél, aki valakinek az érzelmeit felkavarja, vagy elbizonytalanítja, ott már nincs meg az igaz szerelem. Tehát szerintem amire te gondolsz, nem létezik.
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok. és szerintetek mik azok, amik döntésre bírhatják az embert? valaki írta, hogy szakítás után jött rá, hogy szereti. igaz, hogy inkább akkor vesszük észre, hogy szeretünk valakit, ha már nincs? pl. ha valaki váltig bizonygatja, hogy szeret minket, õ nekünk az igazi, lehet ez nem ér annyit, mintha mondjuk elege lesz a döntésképtelenségbõl és kiszáll és akkor vesszük ézre, hogy õ kell igazán?
A kérdező hozzászólása: meg az is igaz, hogy ezt az embernek magának kell eldöntenie, de hogy könnyebb dönteni, ha ott van az érintett vagy esetleg idõt kell adni ehhez, és egy ideig nem találkozni vele, hogy kiderüljön, hiányzik-e, rossz e nélküle stb?
Igen, létezik, van, hogy összezavarodik érzelmileg az ember, és nehéz döntenie.Ilyenkor mérlegelni kell, ki mellett lennél igazán boldog, ki melett éreznéd jól magad, akár hosszú távon is.Tehát itt azért az észérvek is számítanak, ki tudná Neked érzelmileg, meg minden téren azt nyújtani, amit TE szeretnél, ki mellett éreznéd magad biztonságban, ki a megbízhatóbb, stb.Az idõ mindent elrendez, de a döntés a TE kezedben van.Vállalnod kel a kockázatot, hogy esetleg rossz döntést hozol, de akkor se játszadozz senki szívével!
A kérdező hozzászólása: utolsó válszolótól kérdeznék valamit: ezek szerint te is kettõ között vacilálsz. ilyenkor mit kellene tenniük? nem tudsz semmit azt mondod, mi kell, hogy dönteni tudj? idõ, amíg mondjuk legalább az egyik kikerül a képbõl, hogy átgondolhasd vagy mindkettõ tûnjön el egy idõre? lehet, az erõsiít meg az érzéseidet, hogy aki eltûnik, nem keresed, õ se téged, esetleg az mások felé kezd kacsintgatni?
Sosem kacsingattam még mások felé, és amit most csinálok, amiatt nagyon utálom magamat. Nem tudom, hogy mi kéne a döntéshez. Egy fedél alatt lakok mindkettõvel, szóval nincs olyan, hogy egyiket sem látom. Lehet, hogy csak azért csinálom, mert nem szabadna, de az egész olyan volt, mintha egy szikra lángra lobbant volna. Addig a másik csak egy barát volt. Persze érzem én, hogy már nem igazán úgy mûködik a kapcsolatom, ahogy kéne, és ezért mielõbb tennem kellene valamit, de nem megy. Szar ember vagyok, ez van.
A kérdező hozzászólása: nem vagy szar ember, más is kerül hasonló helyzetbe. de egy idõ után dönteni kell. a két érintett tud a dologról? tudnak egymásról? mennyi ideje van ez? bocsi, ha sok a kérdés, csak hasonló helyzeben vagyok/voltam.

Tavaly óta nem futottam, viszont megint elkezzdtem futni, létezik, hogy nem sokat esett vissza a teljesítményem? Régen ment az 5km, most meg elsőre 3km. Azt hittem 500 m sem tudok lefutni.

?

Legjobb válasz: Létezik, látod. Ha nem híztál tavaly óta 20kg-ot, akkor miért ne tudnád kicsivel több mint a felét lefutni, mint tavaly?:) Mennie kell és ment is, ahogy írtad.

Létezik, látod. Ha nem híztál tavaly óta 20kg-ot, akkor miért ne tudnád kicsivel több mint a felét lefutni, mint tavaly?:) Mennie kell és ment is, ahogy írtad.
az elején nincs gond, mert az energiaraktáraid fel vannak töltõdve, de ne lepõdj meg, hogy 2 hét után drasztikusan visszaesik a teljesítmény, lehet, nagyon szarul fog menni, de ez csak átmeneti állapot lesz

Létezik, hogy nem hiányzom a lányomnak? Bővebben lent!

Augusztusban lesz 2 éves a lányom, és néha olyan érzésem van, hogy ha nem vagyok vele, nem hiányzom neki. Biztos sok válaszoló azt fogja mondeni, hogy hülye vagyok. Amikor elmegyünk valahová az apjával és ? a mamával marad otthon, nem hozzám szalad hazaérkezéskor, hanem apához. Én mintha ott sem lennék. Persze tudom, hogy a férjem sokat dolgozik, ?t kevesebbet látja, én vagyok vele otthon...stb, de mégis rosszul esik kicsit, hogy nem érdeklem. Sok mindenben viszont nagyon anyás. Például: csak én altathatom, apa nem, ha megüti valamilyét én adjak rá puszit... Ezért is fura, hogy én nem hiányzom neki. Volt/van valaki hasonlóan, vagy csak én vagyok ilyen érzelmi selejt?

Legjobb válasz: szia, egy egészséges érzelmi fejlõdésû 2 éves kisgyerek számára, aki az ideje nagy részét az anyával töltötte születése óta, az anya a világ közepe. tehát, sztem olyasmi miatt aggódsz, ami nem létezik. :))

szia, egy egészséges érzelmi fejlõdésû 2 éves kisgyerek számára, aki az ideje nagy részét az anyával töltötte születése óta, az anya a világ közepe. tehát, sztem olyasmi miatt aggódsz, ami nem létezik. :) )
Nem én is így voltam a fiammal.Amikor a húgát szültem bejöttek a kórházba, 4 éves volt, és inkább apával töltötte az idõt mint velem.Mindig is apás volt, Õ jobban tud velük játszani, birkózni, ideje is több van hozzá, meg türelme is mint nekem.Meg hát engedékenyebb is mint én. Nézd a jó oldalát, simán a nagyiéknál hagyhatod, nem fogja örökké a "szoknyád szélét", és így az oviba is könnyebben tudod majd szoktatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Persze tényleg van jó oldala is, mert sok mindent el tudok intézni, csak olyan elszorul a torkom érzésem lesz. Lehet terhes vagyok? Akkor voltam ilyen érzelgõs.
Nekem pont ellenkezõ problémám van. Az én lányom folyton velem szeretne lenni, még a Mamáknál sem tudom otthagyni. (ha ottmarad addig sír, amíg vissza nem érek és azt kiabálja, hogy "ANYÁHOZ!") Még az apjával sincs el. Szeptemberben lesz 2 éves.
Szerintem ez tipikus kislány tulajdonság. Legalább is az én lányom is teljesen apa mániás. Ha apa itthon van én még inni sem adhatok neki. Ez van, csak az vigasztal, hogy van egy fiam is. Ha õ is apás lesz, szépen nézünk ki.
az én kislányom nem apás, anyás. 19 hónapos, és állandóan: anya, anya!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! anyukám is sokat mondta, hogy apám lánya vagyok. :) Most már tudom mire gondolt. Nem gondoltam én komolyan, hgy nem szeret, csak kicsit féltékenykedtem. De nézem a dolog jó oldalát. Ha apa itthon van, végre jut idõ egy kicsit magamra is.

Létezik, hogy nem válaszol senki?

Legjobb válasz: Létezik, nekem rendszeresen nem.

Létezik, nekem rendszeresen nem.
képtelenség
ááááá!
igen, létezik

Voltam ultrahangon, ami kimutatta, hogy 5 hetes és pár napos terhes vagyok! Én meg ugy számoltam, hogy akkor 6 hetes és 3 napos vagyok! Létezik, hogy nem fogant meg akkor a baba, hanem később vagy én nem jol számoltam valamit?

Mondta h minden rendben van,és adott idöpontotta 12 hetesi ultrah!Minden tüneteim megvanak akkor azt jelenti h a babocával minden rendben van,és nem kell izgulnom?

Legjobb válasz: szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó

szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó
Pontosan, minden a legnagyobb rendben van! Gratulálok nektek!
Szia! Elõször is gratula a babóhoz. Egyébként pedig én is így jártam, amikor az elsõ vizsgálaton voltam a doki kb. egy héttel látta kisebbnek a terhességet, mint én számítottam, viszont a 12. hetes ultrahangon annyit számoltak a baba méretei alapján, amennyinek én gondoltam. Úgyhogy majd a baba méreteibõl pontosítani fogják, hogy mennyi idõs terhes vagy. A babócával pedig minden rendben van ne aggódj! (29. hetes kismami)

Évente egyszer szexelünk a férjemmel, létezik, hogy nem csal meg?

4 éve vagyunk házasok, az utóbbi 3 évben nincs köztünk szex, talán évente egyszer.

Legjobb válasz: Ha már úgyis csak évente 1 szer dugtok, akkor nem fordult meg a fejedben, hogy abbahagyod a fogazmásgátló szedését? Lehet segítene. De ha mégsem, legalább nem teszed tönkre az egészséged feleslegesen.

Ha már úgyis csak évente 1 szer dugtok, akkor nem fordult meg a fejedben, hogy abbahagyod a fogazmásgátló szedését? Lehet segítene. De ha mégsem, legalább nem teszed tönkre az egészséged feleslegesen.
Ha hetente csak egyszer tudunk lefeküdni kedvesemmel mar szörnyü kinokat elek at es szinte elviselhetetlen vagyok (különösen vicces, hogy mindketten hisztisek vagyunk, amikor menstrual). Lehet, hogy ferjednek sincs ra igenye? Ha teljesen normalis, akkor szörnyü, amit at kell elnie! Barmennyire szeretnelek, ha erre nem talalnank megoldast, nem maradnek melletted.
Valoszinu az asszonyka kefel felre. -szed tablettat -es nem kivanja otthon a szexet -es arra gondol, hogy a ferje felremegy.
Vélhetõen tényleg szeret, és nagyon vélhetõen van más neki "arra".
valóban érdekes. minek is szedsz fogamzásgátlót, ha nem kell fogamzást gátlani? jó tudom, pl az én párom sem amiatt kezdte el szedni, hanem azért, hogy beállítsák neki a havit pontosra, mert elõtte nemigazán mûködött óramû pontossággal, azzal meg igen, de egy ideje megint nem szed, s bár azóta nem pontos a 28 nap, de +/- 2 nap a maximum eltérése, s egyéb korábban létezõ rendellenességek sem fordulnak nála elõ.
Szegény pasi :(
nehez lenne elhinni, hogy eleg neki egy evbe egyszer!UrIsten!egy pasinak?meg egy nonek is keves!
Alfonzina lényeglátása néha különösen alapos, pacsi neki :) 4 éves vagytok házasok, évi 1 szex, te nekd ezsedbe sem jut, hogy utánanézz, inkább váljatok el? Ezt nem fogom fel. Akkor most szereted õt, vagy csak eljátszdo a jó feleséget, esetleg kiváló alkalom, hogy megszabadulj tõle, és kiváló indok? Nézd. Nem kizárt, hogy mindvégig hûséges maradt hozzád, ritkán, de hallottunk már ilyet. Viszont ha egy komoly pénzösszeget kéne feltennem igen/nem játékban arra, hogy megcsal e, én inkább az igen-re tenném a suskát. Én mindenképpen utánna járnék. (azért is mert komoly betegség tünete is lehet a libidó eltûnése, nem gcska a gyógyszer okozhat ilyet)
Ugye tudod, hogy amit ti csináltok az egy teljesen felesleges mártírkodás? Az eszedbe sem jutott, hogy elmenj orvos? Ha annyira önfeláldozó típus vagy, akkor legalább menj el egy orvoshoz és derítsd ki mi a baj. És azt sem hiszem el, hogy párod hagyja, hogy egy leontin legyél -.-
próbálj ki természetes tesztoszteron fokozót pl. tribulus, stb... annak segítenie kell a helyzeteden

Van itt olyan anyuka, vagy ismertek, aki bölcsibe adta gyermekét, de ettõl még nem beszélt olyan jól? Ellenpélda létezik? Hogy nem minden bölcsis tanul meg jobban beszélni, annál, mint aki otthon marad?

Köszönök minden válaxzt

Legjobb válasz: Szerintem az, hogy mikor tanul meg beszélni egy gyerek, az az öröklés, genetika, saját gyerek válogatja... Az én lányom korán kezdett el beszélni és mikor bölcsibe került, ott mégtöbbet, még szebben, jobban beszélt... szerintem a bölcsi csak rákényszeríti a gyereket, hogy megértesse magát, tanul is sokat! De például ismerõsöm gyereke járt bölcsibe korán, és 3 évesen kezdett beszélni... minden gyerek más!

Szerintem az, hogy mikor tanul meg beszélni egy gyerek, az az öröklés, genetika, saját gyerek válogatja... Az én lányom korán kezdett el beszélni és mikor bölcsibe került, ott mégtöbbet, még szebben, jobban beszélt... szerintem a bölcsi csak rákényszeríti a gyereket, hogy megértesse magát, tanul is sokat! De például ismerõsöm gyereke járt bölcsibe korán, és 3 évesen kezdett beszélni... minden gyerek más!
Kislányom 2 évesen ment bölcsibe, elõtte szinte semmit nem beszélt, 3 hónap alatt rengeteget fejlõdött, most egész mondatokban beszél (3 szavas mondatokra gondolok). Gyakran nem mondja szépen ki a szavakat, kiejtési hibái vannak. Van amit szándékosan rosszul mond, hiába javítom ki pl. Pitulás a Mikulásra. Én úgy gondolom, hogy a bölcsi nagyon jó hatással van rá. Eleve elindította a beszédben, és sok mondókát, amit ott tanulnak, itthon szajkózza, pedig én is rengeteget verselek, és mondókázok vele, azokat nem mondja. Ja, és a bölcsiben egy mukkot sem szól.
bölcsiben dolgozóként mondom, hogy a gyerekek azért tanulnak meg hamarabb beszélni ott, mert jóval több inger éri mint otthon kettesben... persze anyuka is mondhat verset, énekelhet neki... de ott hallja a többi gyereket beszélni, az egész nap arról szól, hogy velük foglalkozunk míg anyukának otthon fõzni+mosni+ vasalni.. stb. kell...de természetesen gyerekfüggõ is, ki mikor tanul meg beszélni... tehát alapból igen.. a bölcsiben hamarabb, gyorsabban tanulnak meg beszélni de ez nem!!! az anya "szégyene" hanem a gyerektársaság következménye és hát ez a munkánk! :) (ez is! :) )
Ismerõs anyuka kisfia több mint 2, 5 évesen lett bölcsis. 1 hónap múlva 3 éves lesz, és 1-2 szón (!!!) kívül még mindig semmit sem mond...
SZomszédom gyereke 2, 5 évesen lett bölcsis. Kimondottan azért adták be fél napra, mert még nem beszélt. 3 éves kora óta ovis, és még mindig NEM MOND SEMMIT azon kívül hogy anya. Most 3, 5 éves. Szóval a beszéd beindulása nem annak függvénye hogy jár-e bölcsibe, persze a jó beszédkészségûeknek löketet adhat, de nem mindenkinek.
a fiam folyékonyan beszélt két évesen, amikor bölcsis lett a bölcsis társai közül sokat akkor még csak 1-2 szót mondtak, és egy év alatt, mire ovisok lettek tanultak meg beszélni ez szerintem gyerek függõ, bár segíthet a közösség
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Closty és Ovitrelle mellett létezik, hogy nem volt ovuláció?

Szedtem a ciklus 5-10. napjáig napi 4 szem Closty-t, utána amikor már volt tüsző, akkor beadtam az Ovitrellét. Még aznap elkezdtem az ovulációs teszteket-(One Step, Fastest-es) (múlt héten szerdán, a 14. ciklusnapomon) 15.-16. napon volt az inszemináció, de hiába teszteltem az ovu teszttel, nem sötétedett be a vonalmég a mai napig sem. Létezik, hogy hamarabb volt ovuláció vagy egyáltalán nem volt? Lehet ilyen a tüszőrepesztő mellett?

Legjobb válasz: Az ovu tesztek nem mindenkinek jönnek be, attól még lehetett peteérésed. De ultrahangon nem nézte meg a doki? Abból kiderül, hogy volt vagy sem!

Az ovu tesztek nem mindenkinek jönnek be, attól még lehetett peteérésed. De ultrahangon nem nézte meg a doki? Abból kiderül, hogy volt vagy sem!
A kérdező hozzászólása: kedden mézett ultrahanggal, szerdán délután adtam be a tüszõrepesztõt, csütörtökön meg már inszemináció volt, elõtte nem nézett meg, mert azt mondta, hogy kicsi az esély arra, hogy nincs tüszõrepedés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!