Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy napja múlt (3 db)

Mensim előtt 1 héttel csináltam 3 tesztet, mert fájt a mellem, és mind a 3 pozitív lett. A múlt hónapban késett a mensim 2 hetet, és amikor megjött, alig véreztem, és kb csak 3 napig tartott. Létezik, hogy már akkor terhes voltam?

Legjobb válasz: Szia. Nagy a valószínüsége,hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz,és ö megmondja a nagyságból,hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.

Szia. Nagy a valószínüsége, hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz, és ö megmondja a nagyságból, hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Szia! Igen elképzelhetõ. Én úgy jártam hogy nem jött meg a mensesem, de a teszt amit csináltam negatív lett. Beszedtem a fogamzásgátlót, mire következõ hónapban sem jött meg, így csináltam még egy tesztet. Az pozitív lett, és kiderült már múlt hónapban terhes voltam. A kicsinek azonban nem lett semmi baja hála istennek.
Szerintem is már akkor terhes voltál, hiszen a teszt nem valószinû hogy ilyen korán kimutátná a pozitiv eredményt ha csak most estél volna teherbe!
szerinetm is lehetseges hogy mar terhes voltal.ha akkor nem is a tesztek 4 hetest mutathatnak ki leghamarabb, szoval igen.

6 napot késett a menstruációm.30. án végre megjött. Létezik hogy 3 napig tartson? Most a 3. napon sötét színû. Már múlóban. Lehet valami gond?

Legjobb válasz: Ha nem rég óta van meg, lehetséges Még ilyenkor nem mindig "áll be" és a hosszúsága sem egyforma

Ha nem rég óta van meg, lehetséges Még ilyenkor nem mindig "áll be" és a hosszúsága sem egyforma

Létezik hogy 2 napja múlt ela mensim és máris nyákos folyásom lesz?

(peteérés kezdete)csak 22. -én kellene a ciklus . hu szerint?

Legjobb válasz: HA valaki terhes,akkor ugye nem is lehet peteérése? Így nyákos folyása sem,igaz??Nagyon félek!!

A kérdező hozzászólása: HA valaki terhes, akkor ugye nem is lehet peteérése? Így nyákos folyása sem, igaz??Nagyon félek!!
A kérdező hozzászólása: JA még egy kérdés, tudnátok nyíregyházán egy megbízható nõgyógyászt??
szerintem nem vagy terhes.Peteérésed nemigazán lehet ha nemrég múlt el, de volt már olyan is hogy rögtön az volt valakinek, csak nagyon ritka.drukkolok hogy az legyen amit szeretnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!