Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy hogy 5-6 hónapban is (2 db)

Mi lett a vége?:Õ
és eros a vérzés?vagy egyáltalán mien?élénkpiros?gorcsolni szoktal?hát elvileg nem kizárhato, allitolag a nagynénimnek 3 honapig meg volt.nekem is volt hogy rovidebb ideig tartott és kevesebb volt a mennyisege, de megsem voltam terhes. Szerintem nem vagy az, de az azért megis csak fura, h. allitolag no a hasad.terhessegre utalo tuneteid nincsenek?
Szerintem biztos nem vagy terhes, ha az lennél a tezstnek ki kellene mutatnia.De egyszerû a dolog el kell menni orvoshoz egy gyors uh és kész.Õ majd megmondja hogy megnyugodj.

Létezik hogy esetleg hogy 5-6 hónapban is elrepedhet a burok, és szivárog a magzatviz?

Most már az utolsó hónapban vagyok és régóta észlelem hogy valami szivárog, és kevés a magzatvizem! A nyák is elment már és folyamatosan szivárog valami!

Legjobb válasz: Ha eddig rendszeresen jártál orvoshoz neki észre kellett volna vennie, de ha tényleg ez a gyanúd akkor menj el hozzá és mond el meki. V.mi teszt van ennek a megállapítására, tudom mert nekem is nézték én is azt hittem, hogy az folyik.

Ha eddig rendszeresen jártál orvoshoz neki észre kellett volna vennie, de ha tényleg ez a gyanúd akkor menj el hozzá és mond el meki. V.mi teszt van ennek a megállapítására, tudom mert nekem is nézték én is azt hittem, hogy az folyik.
Igazából nem értem a kérdést. Az utolsó hónapban vagy, vagy az 5-6. hónapban? Amikor távozik a nyákdugó, akkor nemsokára megindul a szülés, de ez idõ kérdése, lehet akár több nap is. De ha elfolyt a magzatvized, remélem hívtad már a dokidat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!