Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy hetes terhességet nem mutat (3 db)

Létezik hogy 3 hetes terhességet nem mutat az ultrahang?

sziasztok..nem gondd ha a kb 3 hetes terhességet még nem mutatja ki a hüvelyi ultrahang??még akkor nagyon korai?2 pozitiv teszt és egy vizsgálat a dokival miszerint babás vagyok.akkor csak várnom kell?

Legjobb válasz: Ez még nagyon korai állapot, elég valószínû, hogy nem látszik, de 3 hét múlva már tuti látni lehet :)

Ez még nagyon korai állapot, elég valószínû, hogy nem látszik, de 3 hét múlva már tuti látni lehet :)
Szia! Hidd el túl korai volt, várni kell, tudom ez a legrosszabb, de türelem.
Igen létezik, hogy nem mutatja ki az uh a 3 hetes terhességet. Én 5 hetesen voltam és csak vérvételböl tudta megállapítani a terhességet. 9 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor elvileg csak várnom kell.ez a legrosszabb.remélem minden rendben lesz.annyira kétségbe estem hogy nem volt ott semmi jel a terhességre hogy azt hittem már nem is vagyok babás..de sok érv van ami amellett szol.a teszt, a vizsgálat.minden.
5 hetesen nekem mar petezsakot latott, de engem akkor 1 honap mulvara rendelt vissza, es akkor mar mindent latott O is es En is, mar a fejet, kezei, labait, es a szivecskejet is hallottam. 10 hetes kismama
Én úgy tudom, hogy pl. a szívmûködést is csak a 6. hét után tudja kimutatni az uh. Szóval szerintem egyáltalán nem gond. Menj vissza úgy a 6.-7. héten. Akkor már elvileg ki kell mutatnia a babát. Sok sikert!
Szia!Én is 6hetes mentem elõször, de még csak a petezsákot látta, 1héttel késöbb már volt szivhang is!!!! Legyél türelmes és óvatos!!!Most már ketten vagytok!! 9hetes kismami

Létezik, hogy 6 hetes terhességet nem mutat ki a teszt?

Eddig 29-35 naposak voltak a ciklusaim, most pedig majdnem 2 hete késik. Clearblue tesztet csináltam napközben (10 nap késés után), negatív lett. Létezik, hogy ennek ellenére mégis terhes legyek? Szédülök és émelygek, hánytam is és majdnem elájultam délel?tt. Már bejelentkeztem n?gyógyászhoz, de csak 2 hét múlva kaptam id?pontot, másik dokihoz meg nem akarok menni. Szerintetek? Baba vagy betegség?

Legjobb válasz: kedves harmadik. egy idõ után leáll a szervezet HCG termelése és 25 hét után már negatívak a tesztek pedig nagy a hasad. válaszod a kérdéssel nincs összefüggésben.

kedves harmadik. egy idõ után leáll a szervezet HCG termelése és 25 hét után már negatívak a tesztek pedig nagy a hasad. válaszod a kérdéssel nincs összefüggésben.
a kedves harmadik azt mesélte, csak úgy látszik elég pontatlanul, hogy az illetõnek a 4.héten negatív volt a tesztje, aztán 1-2 hét múlva ismét megpróbálta, akkor is negtív volt, aztán így tovább... viccbõl a terhessége közepén is megcsinálta a tesztet, akkor is negatív volt. (ezek szerint ez utóbbi várható is volt, de a 4., 6., 8.hét nem). Válaszom a kérdéssel összefüggésben van.
ismerek olyat, akinek hatalmas pocakkal is negatív lett a teszt. (már kíváncsiságból csinált tesztet, hogy hátha már kimutatja, de nem). Úgyhogy lehetséges!
Szia. Simán lehet baba. Nekem harmadjára mutatta ki a teszt, hogy terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem baba, hanem ciszta. Sok, pici ciszta. Állítólag PCOS. Ha odajutok, hogy a saját dokim vizsgál meg, többet megtudok róla. Ezt az SZTK-ban mondta egy orvos, amikor megvizsgált. Az egyik barátnõmnek is emiatt kellett 2 évet várnia a kisfiára, mert neki is PCO szindrómája volt. Nem hittem, hogy nekem is ez lesz. A többi tünetet valószínûleg a túlhajtottság okozta, meg hogy nem alszom eleget.
Köszi szépen a választ! Sok boldogságot a babához!! És mindenkinek jó egészséget! /a belekérdezõ voltam/ :-D
Elsõ vagyok. 7 hetesen mutatta ki elõször a teszt.
Kedves harmadik. Nagy hassal azért nincs pozitív teszt mer a 12. hét után nem termelõdik a hcg mert felváltja a méhlepény. És lassan elkezd kiürülni a szervezetbõl.
Kedves elsõ válaszoló! Neked idõben mit jelent, hogy harmadjára mutatta csak ki a teszt? Mennyi idõs terhes voltál akkor? (bocsi kedves kérdezõ, hogy belekérdezek, de nekem is aktuális ... 10 napja késik és nega a teszt! :-( )
Elképzelhetõ, de azért általában ezek a tesztek ilyenkor már mutatják, fõleg hogy uh-n ilyenkor már látszik a baba, és van akinél már szívmûködés is van. Csinálj másik tesztet, és menj el egy másik dokihoz is, esetleg sztk-ba, hogy egy uh-n megnézzék van-e baba, mert ha van, akkor nem jó hogy nincs elég hcg hormon a szervezetedben. Drukkolok hogy baba legyen! Majd írj.
Csinálj még tesztet.Én mát biztos felvásároltam volna a patika teszt készletét.
vigyázz magadra! sok sikert!

Létezik olyan hogy kb 4 hetes terhességet még nem mutat teszt de mégis minden tünet stimmel és nem is jön meg? Esetleg később kimutathatja?

Legjobb válasz: Lehet, hogy késõbb volt a peteérésed. Ezért nem 4 hetes, hanem kevesebb vagy. Én is így voltam, 5 napja késett már a menzim, mikor kimutatta a teszt, és akkor is csak halványan. Aztán a doki mondta, hogy akinek 28 napnál hosszabb a ciklusa, annak nem középidõben van peteérése, hanem késõbb. Nekem 33 naposak voltak a ciklusaim. Majd ultrahangon tudják megmondani, hogy pontosan mennyi idõs terhes vagy.

Lehet, hogy késõbb volt a peteérésed. Ezért nem 4 hetes, hanem kevesebb vagy. Én is így voltam, 5 napja késett már a menzim, mikor kimutatta a teszt, és akkor is csak halványan. Aztán a doki mondta, hogy akinek 28 napnál hosszabb a ciklusa, annak nem középidõben van peteérése, hanem késõbb. Nekem 33 naposak voltak a ciklusaim. Majd ultrahangon tudják megmondani, hogy pontosan mennyi idõs terhes vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!