Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy hetes terhességet nem (9 db)

Létezik hogy 3 hetes terhességet nem mutat az ultrahang?

sziasztok..nem gondd ha a kb 3 hetes terhességet még nem mutatja ki a hüvelyi ultrahang??még akkor nagyon korai?2 pozitiv teszt és egy vizsgálat a dokival miszerint babás vagyok.akkor csak várnom kell?

Legjobb válasz: Ez még nagyon korai állapot, elég valószínû, hogy nem látszik, de 3 hét múlva már tuti látni lehet :)

Ez még nagyon korai állapot, elég valószínû, hogy nem látszik, de 3 hét múlva már tuti látni lehet :)
Szia! Hidd el túl korai volt, várni kell, tudom ez a legrosszabb, de türelem.
Igen létezik, hogy nem mutatja ki az uh a 3 hetes terhességet. Én 5 hetesen voltam és csak vérvételböl tudta megállapítani a terhességet. 9 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor elvileg csak várnom kell.ez a legrosszabb.remélem minden rendben lesz.annyira kétségbe estem hogy nem volt ott semmi jel a terhességre hogy azt hittem már nem is vagyok babás..de sok érv van ami amellett szol.a teszt, a vizsgálat.minden.
5 hetesen nekem mar petezsakot latott, de engem akkor 1 honap mulvara rendelt vissza, es akkor mar mindent latott O is es En is, mar a fejet, kezei, labait, es a szivecskejet is hallottam. 10 hetes kismama
Én úgy tudom, hogy pl. a szívmûködést is csak a 6. hét után tudja kimutatni az uh. Szóval szerintem egyáltalán nem gond. Menj vissza úgy a 6.-7. héten. Akkor már elvileg ki kell mutatnia a babát. Sok sikert!
Szia!Én is 6hetes mentem elõször, de még csak a petezsákot látta, 1héttel késöbb már volt szivhang is!!!! Legyél türelmes és óvatos!!!Most már ketten vagytok!! 9hetes kismami

Létezik, hogy 6 hetes terhességet nem mutat ki a teszt?

Eddig 29-35 naposak voltak a ciklusaim, most pedig majdnem 2 hete késik. Clearblue tesztet csináltam napközben (10 nap késés után), negatív lett. Létezik, hogy ennek ellenére mégis terhes legyek? Szédülök és émelygek, hánytam is és majdnem elájultam délel?tt. Már bejelentkeztem n?gyógyászhoz, de csak 2 hét múlva kaptam id?pontot, másik dokihoz meg nem akarok menni. Szerintetek? Baba vagy betegség?

Legjobb válasz: kedves harmadik. egy idõ után leáll a szervezet HCG termelése és 25 hét után már negatívak a tesztek pedig nagy a hasad. válaszod a kérdéssel nincs összefüggésben.

kedves harmadik. egy idõ után leáll a szervezet HCG termelése és 25 hét után már negatívak a tesztek pedig nagy a hasad. válaszod a kérdéssel nincs összefüggésben.
a kedves harmadik azt mesélte, csak úgy látszik elég pontatlanul, hogy az illetõnek a 4.héten negatív volt a tesztje, aztán 1-2 hét múlva ismét megpróbálta, akkor is negtív volt, aztán így tovább... viccbõl a terhessége közepén is megcsinálta a tesztet, akkor is negatív volt. (ezek szerint ez utóbbi várható is volt, de a 4., 6., 8.hét nem). Válaszom a kérdéssel összefüggésben van.
ismerek olyat, akinek hatalmas pocakkal is negatív lett a teszt. (már kíváncsiságból csinált tesztet, hogy hátha már kimutatja, de nem). Úgyhogy lehetséges!
Szia. Simán lehet baba. Nekem harmadjára mutatta ki a teszt, hogy terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem baba, hanem ciszta. Sok, pici ciszta. Állítólag PCOS. Ha odajutok, hogy a saját dokim vizsgál meg, többet megtudok róla. Ezt az SZTK-ban mondta egy orvos, amikor megvizsgált. Az egyik barátnõmnek is emiatt kellett 2 évet várnia a kisfiára, mert neki is PCO szindrómája volt. Nem hittem, hogy nekem is ez lesz. A többi tünetet valószínûleg a túlhajtottság okozta, meg hogy nem alszom eleget.
Köszi szépen a választ! Sok boldogságot a babához!! És mindenkinek jó egészséget! /a belekérdezõ voltam/ :-D
Elsõ vagyok. 7 hetesen mutatta ki elõször a teszt.
Kedves harmadik. Nagy hassal azért nincs pozitív teszt mer a 12. hét után nem termelõdik a hcg mert felváltja a méhlepény. És lassan elkezd kiürülni a szervezetbõl.
Kedves elsõ válaszoló! Neked idõben mit jelent, hogy harmadjára mutatta csak ki a teszt? Mennyi idõs terhes voltál akkor? (bocsi kedves kérdezõ, hogy belekérdezek, de nekem is aktuális ... 10 napja késik és nega a teszt! :-( )
Elképzelhetõ, de azért általában ezek a tesztek ilyenkor már mutatják, fõleg hogy uh-n ilyenkor már látszik a baba, és van akinél már szívmûködés is van. Csinálj másik tesztet, és menj el egy másik dokihoz is, esetleg sztk-ba, hogy egy uh-n megnézzék van-e baba, mert ha van, akkor nem jó hogy nincs elég hcg hormon a szervezetedben. Drukkolok hogy baba legyen! Majd írj.
Csinálj még tesztet.Én mát biztos felvásároltam volna a patika teszt készletét.
vigyázz magadra! sok sikert!

Létezik olyan hogy kb 4 hetes terhességet még nem mutat teszt de mégis minden tünet stimmel és nem is jön meg? Esetleg később kimutathatja?

Legjobb válasz: Lehet, hogy késõbb volt a peteérésed. Ezért nem 4 hetes, hanem kevesebb vagy. Én is így voltam, 5 napja késett már a menzim, mikor kimutatta a teszt, és akkor is csak halványan. Aztán a doki mondta, hogy akinek 28 napnál hosszabb a ciklusa, annak nem középidõben van peteérése, hanem késõbb. Nekem 33 naposak voltak a ciklusaim. Majd ultrahangon tudják megmondani, hogy pontosan mennyi idõs terhes vagy.

Lehet, hogy késõbb volt a peteérésed. Ezért nem 4 hetes, hanem kevesebb vagy. Én is így voltam, 5 napja késett már a menzim, mikor kimutatta a teszt, és akkor is csak halványan. Aztán a doki mondta, hogy akinek 28 napnál hosszabb a ciklusa, annak nem középidõben van peteérése, hanem késõbb. Nekem 33 naposak voltak a ciklusaim. Majd ultrahangon tudják megmondani, hogy pontosan mennyi idõs terhes vagy.

Létezik olyan, hogy egy orvos nem vesz észre egy 7-8 hetes terhességet?

Kézi vizsgálat és hasi UH után.

Legjobb válasz: Ha tényleg 7-8 hetes, akkor nem. Kézivel már mindenképp érzi.

Ha tényleg 7-8 hetes, akkor nem. Kézivel már mindenképp érzi.
7-8 heteset már bõven észre lehet már venni, elég pancser kell legyen az az orvos, aki nem veszi észre.
Még a legrégibb legócskább géppel is látja a 7-8 hetes terhességet!
elég sok helyen olvasom, h hasi uh-t csinálnak 7-8 hetesen. Az én dokim akkor még hüvelyi uh-t csinált, sõt még a 12. héten is, h biztosan lássa. Ezután mondta, h már felesleges a hüvelyi uh, mert már jól látható és biztosan jó helyen van. Utána már csak hasi uh-t csinált. Mondjuk õ fogadott orvosom volt.
Gyanús? 7-8 hetesen már szívhang is van, és nem annyira kicsi, hogy egy hozzáértõ ne vegye észre!
Nem. Ekkora terhességet már látni és érezni is lehet vizsgálattal. Ha nem látja, akkor nem vagy terhes.
Nem is biztos, hogy 7-8 hetes vagy!!! Nekem a 8. heti uh-on láttak egy 3mm babókát végre szívhanggal, tehát akkor voltam 6 hetes!!! Elõtte egy héttel csak petezsák, azelõtt meg a nagy semmi. Én is meg voltam ijedve, hogy úristen 6 hetesen már szívhangnak kéne lennie, de semmi sincs. Kiderült, hogy késõbb fogant a mi kis babánk!!! Nyugodj meg, egyébként a doki mit mondott, visszarendelt kontrollra?
Egyébként szeretnéd, ha terhes lennél?
A kérdező hozzászólása: Nem, de egy másfél hét múlva is elmentem és akkor se volt semmi. Meg a tesztek is negatívak lettek, csak volt 1-2 tünet, amit lehet csak befilmeztem.
A kérdező hozzászólása: És ahhoz , hogy a szívhangot lássa kell neki valamit babrálnia az UH-val, vagy ha van, akkor azt automatikusan lehet látni?
A kérdező hozzászólása: Nem is arra gondoltam, hogy pontosan lásson mindent, csak annyira, hogy gyanús legyen neki.
A kérdező hozzászólása: Most nem szeretném.

Ikreket mutatott az UH. Az orvosom nem tudta meg mondani hány hetes terhes vagyok. Doki úgy látta csak 1 él, de nem 100%. Most hetente UH. Létezik, hogy nem lehet meg állapítani a terhesség hetét? Van, hogy nem látni él e mind kettő?

Okt.26. a az utolsó ciklusom így a 10. hétben vagyok, UH szerint 5-6 hetesnek látszik.

Legjobb válasz: Mikor voltál elõször uh-on? Ha esetleg késõbb fogantak, akkor lehetséges, hogy csak ennyi idõsek, de elég furcsa. Mikor teszteltél elõször pozitívat?

Mikor voltál elõször uh-on? Ha esetleg késõbb fogantak, akkor lehetséges, hogy csak ennyi idõsek, de elég furcsa. Mikor teszteltél elõször pozitívat?
Én 8. hétben mentem elõször uh-ra és akkor már látta az ikreket, volt szívdobogás mind a két részrõl. Viszont figyelmeztetett, hogy még bármikor elhalhat az egyik. Nekem utolsó menszi idõpontjától és az uh-n mért adatok alapján jött ki anno a 7-8. hét. Ezután minden héten jártunk uh-ra (hétfõi nap) és kb. a 19. hétig minden héten más hetet mondtak. általában 1-2 héttel kevesebb volt a menszihez nézve. Végül július 11-re voltunk kiírva és július 15-én császárral születtek meg a lányaim. Tehát mind a ketten életben maradtak.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ tesztet december 4.-én reggel csináltam.Azonnal pozitív lett.A 2.at rá egy hétre és a 3.-at dec. 18.án.Dec.19.-én voltam elõször UH-n akkor a doki csak 1 babát látott azt is korai terhességnek nevezte.Most másik dokinál voltam mert az elõzõnél rossz tapasztalataim voltak.Nem értem miért mi van most!
Egypetéjû ikrek, vagy kétpetéjûek, magyarán rendesen, külön-külön látni lehet õket az Uh-n? Mert az egypetéjûek "bajosabbak" lehetnek ilyen szempontból. Enyémek kétpetéjûek voltak, jól láthatóak, 7. héten szívdobogás, teljesen normál méretekkel, azóta már 2 évesek múltak.
A kérdező hozzászólása: Két különálló petezsák látható.így elvileg kétpetéjû ikreim vannak!:D Nagyon félek, hogy elveszítem mind kettõt.De a párom biztat, hogy nyugizzak.
Sajnos ez így tényleg nem hangzik túl jól. :( Ha már egy hónapja pozitívat teszteltél, akkor már szépen látni kellene szívhanggal együtt. Akkor csak egy hét múlva mész legközelebb?
A kérdező hozzászólása: Hát igen nem valami fényes a helyzet.De jövõ héten okosabb leszek.Bízom abba, hogy minden rendben lesz és a doki mindkettõbe talál életjelet rendesen. Majd írok mi volt az UH-n. Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Sajnos múlthét csütörtökön elindult a vetélésem, és pénteken mûszeresen fejezték be.Azt mondják az influenza közrejátszhatott!Lehet nem tudom!Most már jól vagyok igaz fáj még a mûtét helye fõleg ha wc-re megyek.Remélem ez normális.Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Szép napot!
Sajnálom nagyon:( Biztosan megterhelõ volt lelkileg, én is vetéltem az ikrek elõtt.Tudom nehéz most még erre gondolni, de ott van még a remény és a lehetõség!Minden jót Neked!

14 hetes vagyok. tegnap este óta nagyon rosszul érzem magam: mindent kihányok, fáj a fejem, gyenge vagyok. eddig szinte semmi terhességi tünetem nem volt. létezik, hogy most kezdődik?

Legjobb válasz: Ha nem gyomorrontásról,vagy vírsról van szó, akkor igen, normális. VAnnak, akik 12, 14, 20 vagy késõbbi hetekben kezdenek rosszul lenni. Olvasgass utána, sokmindent javasolnak ilyen esetekre. EGyél többször keveset, mindig legyen valami a gyomrodban, igyál sokat, van akinek a tej, van akinek a krumpli válik be... Kívánom, hamar légy jobban, és pihenj sokat!!

Ha nem gyomorrontásról, vagy vírsról van szó, akkor igen, normális. VAnnak, akik 12, 14, 20 vagy késõbbi hetekben kezdenek rosszul lenni. Olvasgass utána, sokmindent javasolnak ilyen esetekre. EGyél többször keveset, mindig legyen valami a gyomrodban, igyál sokat, van akinek a tej, van akinek a krumpli válik be... Kívánom, hamar légy jobban, és pihenj sokat!!
Igen létezik, mert ebben az idõszakban a szervezeted kezd hozzászokni a terhességhez. Pihenj vagy sétálj egyet ha tudsz.

Ugy nez ki, 5 hetes terhes vagyok. Semmi tunetem nincs azon kivul, hogy a hasamban ugy erzem mintha izomlaz lenne. Pedig nem tornaztam, nem emeltem es nem is eroltettem meg magam. Ilyen tunet letezik terhesseg alatt?

Tapasztalatokra lennek kivancsi. Vagy hogy akinek nincsenek tunetek a terhessege idejen mit lehet erezni hogy gyermeket var?

Legjobb válasz: En 7 heteske vagyok,nekem sincs semmi terhessegre utalo jel.Rosszullet,hanyinger nincs.Talan faradekonyabb lettem es tobbet eszek,es nottek a cicieim,erzekenyek a mellbimboim.Kb 1hete szurkalast ereztem a hasamban 4-5napig,de most mar ez is elmult.Fel a fejjel :-)

En 7 heteske vagyok, nekem sincs semmi terhessegre utalo jel.Rosszullet, hanyinger nincs.Talan faradekonyabb lettem es tobbet eszek, es nottek a cicieim, erzekenyek a mellbimboim.Kb 1hete szurkalast ereztem a hasamban 4-5napig, de most mar ez is elmult.Fel a fejjel :-)
Nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt. Az egyetlen dolog ami feltûnt, hogy a mellem eres lett, késett a menstruációm. A terhességi tünetek nem kötelezõek! 28 hetes vagyok, és soha semmilyen tipikus terhességi tünetem nem volt.
Szia! Gratula! Nekem is az elején nem volt semmi tünetem még örültem is hogy tök jo kimarad a hányinger a hányás stb..! Na most ne tudd meg minden bajom van ma reggel már hánytam is és egész nap hányingerem van:(! Ez csak az én esetem az nem azt jelenti hogy nálad is fog ilyen lenni én csak leirtam példának hogy én igy jártam! Boldog babavárást! 10 hetes kismama
Én is 5 hetes vagyok és még semmilyen tünetem sincs (csak a + tesztek)
Nekem is késõbb jöttek a tünetek, csak a tesztbõl tudtam, hogy terhes vagyok!Aztán a 7-8.hét körül! De lehet, hogy olyan szerencsés vagy, hogy semmi sem lesz!15 hetes pocakos!
Nagyon örülök, hogy kérdezed az izomláz szerû tünetet, mert eddig sehol sem találkoztam vele. Én a ciklusom 24. napján vagyok és kb. peteérés óta minden nap szinte egyfolytában izomláz szerû 'fájdalmat' érzek. Sokan írják a mensi szerû görcsöt, de nekem határozottam izomláz érzésem van alhasi tájékon. Utánanéztem, ha netán tényleg izomlázam van, az hány napig tart, de azt írják 3 nap, tehát ez nem izomláz. Most kezdek reménykedni, hogy terhes lehetek! Köszi, hogy feltetted a kérdést!:)

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki 10-11 hetes terhes, de a terhességi teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba

nekem a 10. hétig nem mutatta ki 3 évig és azt is azért mert méhen kívüli volt a baba
* 3 éve
A kérdező hozzászólása: És milyen elõjeled volt? Elmaradt menstruáció? Rosszullét?
A terhességi teszt a méhen kívüli terhességet is kimutatja egyébként. Hát én már nem teszteltem 10 hetesen, a legutolsó tesztet 5 hetesen lõttem el.Elméletileg nem lehet otthoni pisis tesztbõl bármeddig tesztelni, mert annyira felmegy a HCG szint a szervezetben amit már egy otthoni teszt nem mutat ki, csak a vérvizsgálat. 29+6 hkm
2 hónapig folyamatosan meg jött az utolsó hónapban múlt el meg anyukám vette észre h meg nõtt a hasam! és elõször nem akartam el hinni neki, aztán igaza volt..
A méhen kívüli terhességet is kimutatja. Azaz normál terhességnek értékeli, nincs összefüggés.

23 hetes terhes vagyok. Létezik az hogy a bébim nappal meg se moccan vagy nem veszem észre de hajnalba 1-4 között meg ugy rugdos? Valaki írjon akinek hasolók voltak a terhessége alatt.

Legjobb válasz: amikor ilyen meleg volt akkor voltam 7 hós és nem nagyon mocorgott nappal. este meg mindig akkor aludt amikor én nem volt hajnali rugdosás... biztos melege van neki is.. esetleg emlitsd meg a dokidnak.

amikor ilyen meleg volt akkor voltam 7 hós és nem nagyon mocorgott nappal. este meg mindig akkor aludt amikor én nem volt hajnali rugdosás... biztos melege van neki is.. esetleg emlitsd meg a dokidnak.
néha én is frászt kaptam, mert órákig nem éreztem mocorogni.aztán elkezdtem figyelni, és késõ este, meg hajnalban bulizott, fõleg az utsó 2 hónapban(meg ha szénsavast ittam:) azt mondták, figyeljem milyen napszakban mocorog, mert valószínû, akkor indul a szülés.bejött, este 10kor mentem be a kórházba, hajnal 5-re lett meg zsófus-igaz, császárral sajnos.jó egészséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!