Találatok a következő kifejezésre: Létezik hogy érzem (113 db)

Létezik, hogy érzem az epém mozgását? Lehetséges hogy epekő?

Epés refluxom van,és most diézom.Párolt zöldséget kezdtem el enni és közbe a jobb bordám alatt annyira elkezdett mozogni valami,olyan mint a gyors szívverés vagy mikor terhes voltam és rúgdosott a baba.Ilyet még sose éreztem evés közbe.

Legjobb válasz: Milyen mas uton modon sugallja neked a tested h nem azt kene enni? Azt varod h e-mailt kuldjon??

Milyen mas uton modon sugallja neked a tested h nem azt kene enni? Azt varod h e-mailt kuldjon??

Olyan létezik, hogy érzi valaki azt ha terhes lesz?

Ma voltunk együtt a párommal, és azóta 5-6 óra telt el, és úgy érzem mintha meg akarna jönni, de közben még csak a 16 napon járok.Létezik, hogy érzi valaki azt ha beágyazódik a magzat?Vagy csak éppen most fáj a hasam?

Legjobb válasz: A beágyazódás járhat tünetekkel, de ez úgy a 8-12. nap között történik meg, tehát ilyenkor még - az együttlét után pár órával - a kis sejtek találkozását nem érezheted (már ha egyáltalán találkoznak, hiszen a hímivarsejtek még akár 1-2 napig is vándorolhatnak, amíg életképesek). Jelenleg, feltehetõen az együttlét miatt érzel valamit, amitõl fájhat a hasad. Vagy pszichés érzés.

A beágyazódás járhat tünetekkel, de ez úgy a 8-12. nap között történik meg, tehát ilyenkor még - az együttlét után pár órával - a kis sejtek találkozását nem érezheted (már ha egyáltalán találkoznak, hiszen a hímivarsejtek még akár 1-2 napig is vándorolhatnak, amíg életképesek). Jelenleg, feltehetõen az együttlét miatt érzel valamit, amitõl fájhat a hasad. Vagy pszichés érzés.
Beágyazódás az aktus után 10-11 nappal van... Szerintem csak jó volt nektek, nagyon :D Érted, mire gondolok... Amúgy én éreztem, mikor ágyazott magának, de szuper érzékeny vagyok ilyenre.
Beágyazódás 5-6. napon kezdõdik, nem 5-6 óra után. Még fel sem értek azok a szerencsétlen spermiumok a petesejthez. Kicsit túlpörögsz szerintem:D
Lehet most van peteérésed és azt érzed, a beágyazódás ennél azért jónéhány nappal lassabb :)
Szia! Fizikailag nem érezhetsz semmit, a beágyazódás fájdalmatlan, esetleg ha a baba eltalál egy hajszáleret, akkor némi vérzés elõfordulhat, de ez is csak esetleges, és neked majd max egy hét múlva jut el odáig a baba, ha sikerült most összehozni. Ne figyelgesd magad, nemvárt elõtt nincsenek valódi tünetek. Viszont! Van néha a nõi megérzés, amikor egyszerûen csak tudod, hogy babás vagy. Nem jelekbõl, ez tényleg valami hatodik érzék lehet. Amikor anno zebra lett a tesztem, nem lepõdtem meg. :-) Természetesnek tûnt a két csík, pedig akkor már évek óta próbálkoztunk hiába.

Ez jelenthet valamit vajon? Létezik, hogy érzem a beágyazódást vagy csak nagyon szeretném ha azt érezném? Tapasztalat valakinek?

27.-ére nem várom.

Legjobb válasz: Ha csak 27-re nem várod, korai lenne a beágyazódás. Inkább az ovud érezhetted most.

Ha csak 27-re nem várod, korai lenne a beágyazódás. Inkább az ovud érezhetted most.
A kérdező hozzászólása: Az már fél siker!:) Köszönöm
Én 25-re nem várom a hasam stabilan fájdogál néha néha a derekam is. Hát nem tudom múlt hónapban is hasonlókat éreztem. Bár igaz én már a hétvégén azt álmodtam hogy már meg is jott. Olyan rossz érzés volt. Én már most feladtam. :o((( Úgysem sikerult...... Neked drukkolok !
A kérdező hozzászólása: Tündér vagy köszönöm szépen!:) Miért adod fel, régóta próbálkoztok?
én egy napig éreztem a beágyazódást és tuti az volt mert terhes is lettem 7dpo n volt nem tudom leírni mit éreztem, d etudtam hoyg ez az:) )mondjuk én a peteérést is érzem, más azt sem:) ))
A kérdező hozzászólása: Valahogy én is így vagyok vele, mint az utolsó válaszoló! Köszönöm szépen, nemsokára kiderül!:)

11 hetesen létezik, hogy érzem a baba mozgását?

Második baba, többször olvastam, hogy legkorábban 13 hetesen érzik, de mintha tényleg ? volna.

Legjobb válasz: Szerintem még nem õ. Nagyon korai lenne.

Szerintem még nem õ. Nagyon korai lenne.
nem, még nem, majd 4-5 hét mulva leghamarabb.
Szia! Szerintem is még kicsit korai. Én most a 13. hét után kezdtem érezni valamit, de még ekkor is bizonytalan voltam. Igazából a 15. hét körül éreztem biztosan. Különben nekem a 4. terhességem.
Szia! Nekem ez az elsõ terhességem, és a 13. héten éreztem a babát, igaz nagyon gyengén, de ma már biztosan tudom, hogy õ volt! Mindenki mondta, hogy nem létezik, de én tudtam. Igaz mindennapos szinten csak a 16. héttõl érzem. 36 hetes kismama
én az elsõ babóm várom, de 10 hetesen és 6 naposan éreztem egy olyat amikor hason fekudtem, mintha lenn valaki buborekot fujt volna a pocimba..nem tudom jobban leirni. nekem meggyozodesem, hogy a babó volt, te is hasonlot ereztel? volt mégvalaki, aki a forumon irt hasonlot 11 hetesen, én hiszek benne, hogy a babóca volt, bár azóta nem éreztem. Valahogy biztos úgy jött össze minden, hogy megéreztük talán.
Nekem 15 hetesen es par naposan tudatosult bennem tutira, hogy ez bizony az en kis babam!!!Azota 1 pillanatra sem all meg! Szerintem meg kb 2-3 het....
Nekem van egy ismerõsöm, aki váltig állítja, hogy 10 hetesen már érezte a kicsit, sõt most, 16 hetesen azt is meg tudja mondani, hogy fekszik a baba. De neki ez már a 3. terhessége. Szerintem egyénfüggõ. Nehéz elhinni, hogy õt éreznéd, mert pl. nekem a kicsi a 12. heti Uh-n még csak 52 mm volt, szóval nagyon kicsike ahhoz, hogy úgy tudjon mozogni, hogy érezzem. Viszont, minden nõ más. És elõfordulhat, hogy tényleg õt érezted. Második babónál állítólag amúgy is hamarabb lehet érezni a kicsi, kb. a 15. hét környékén. De ez csak általánosítás. Elsõ babára a 20. hetet mondják, én mégis a 15. héten éreztem elõször. Szóval el is tudom képzelni, meg nem is! :) De pár hét múlva már biztosan fogod tudni! Boldog babavárást!
Szerintem a 15. hétnél elõbb biztos nem érezheted, az valami más lesz.
Nem hiszem hogy az a babó.Azt mondják az a félidelye a terhességnek amikor megmozdul.

Olyan létezik hogy én érzem magamon az ovu jeleit, de a teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Igen, létezik! Én mindig érzem az ovu jeleit, az ovu teszt sosem pozitív, de az UH mindig megmutatja, hogy mikor van az ovum. És eddig nem tévedtem :) Az UH-on épp ovulációnál jártunk, az aznapi teszt meg tök negatív volt. Másnap már megrepedt a tüszõm, megnézte a dokim, de a teszt másnap is negatív volt.

Igen, létezik! Én mindig érzem az ovu jeleit, az ovu teszt sosem pozitív, de az UH mindig megmutatja, hogy mikor van az ovum. És eddig nem tévedtem :) Az UH-on épp ovulációnál jártunk, az aznapi teszt meg tök negatív volt. Másnap már megrepedt a tüszõm, megnézte a dokim, de a teszt másnap is negatív volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam nõgyógyásznál, viszont õ azt mondta, hogy UH-val nem tudja megmondani az ovum idejét.. Nálad hogyment ez? Ma délután azért csinálok egy tesztet, de...
Nekem nem igazán jók a tapasztalataim az ovulációs tesztekkel. Befolyásolhatja az eredményt az is, hogy melyik napszakban csinálod, mennyit iszol, mennyit izzadsz, vagyis mennyire koncentrált éppen a vizeleted. A tested jelzései megbízhatóbbak, figyeld, mikor lesz tojásfehérje-szerû a váladékod. Én mindig érzek egy enyhe alhasi nyomást, olyasmit, mint mensi elõtt. Vezess hõgörbét, és ha annak az eredményeit összeveted a tested jelzéseivel, akkor leszel legokosabb!

Létezik hogy nem érzem ha orgazmusom van?

Ha orálisan elégít ki a párom elég intenzív az orgazmus érzése. Viszont szex közben már csak annyi hogy érzem hogy megvolt az orgazmus mert sokkal sokkal nedvesebb vagyok, meg érzékenyebb vagyok néhány másodpercig ott lent. Mi lehet ?? 19/l

Legjobb válasz: Olyan, hogy nem érzed, de mégis volt nem létezik. Ez olyan, mint a fejfájás fájdalom nélkül.

Olyan, hogy nem érzed, de mégis volt nem létezik. Ez olyan, mint a fejfájás fájdalom nélkül.
Az nem orgazmus, csak a küszöbére jutottál.
Nem, nem, nem. Ilyen NINCS. Ha orgazmusod van, azt érzed minden ízedben. Ha csak nedves vagy, az azt jelenti, hogy felizgultál. A kettõ közel sem ugyanaz.

Létezik, hogy a mellső falon tapadó lepény miatt nem érzem még rendszeresen a mozgását?

18 hetes vagyok, 2. baba, átlagos testalkatú vagyok, 2-3 napja érzem igazán a mocorgását (elötte 1x,2x éreztem csak) a kicsinek, de csak ritkán. Van, hogy fél órákat figyelgetem, de semmi. Pénteken megyek dokihoz, de lassan aggódom. Tényleg lehet a lepény a "hibás"?

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg a mellsõ fali lepény miatt nem érzed. Én is pont így voltam, 2. baba, sokkal késõbb kezdtem el érezni, illetve nagyon kellett figyelnem, hogy konkrétan rá tudjam mondani, hogy õt érzem. Ez idõvel megváltozik, jobban fogod majd érezni, emiatt ne aggódj. Én betöltöttem a 23 hetet és épp most is érzem, ahogy itt vagy ott mocorog, rugdos. Nyugi!

Igen, valószínûleg a mellsõ fali lepény miatt nem érzed. Én is pont így voltam, 2. baba, sokkal késõbb kezdtem el érezni, illetve nagyon kellett figyelnem, hogy konkrétan rá tudjam mondani, hogy õt érzem. Ez idõvel megváltozik, jobban fogod majd érezni, emiatt ne aggódj. Én betöltöttem a 23 hetet és épp most is érzem, ahogy itt vagy ott mocorog, rugdos. Nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Csak már olyan türelmetlen vagyok, annyira várom, hogy rendszeres legyen és 1 nap többször is jelentkezzen, hogy tudjam minden rendben van vele odabenn...
sajnos igen! én a 27.hétben járok és még így sem érzem rendesen!:S Boldog babavárást!:)
Nekem a lányommal volt valahol olyan helyen a lepény elsõ falon talán és a baba a gerincemnél, hogy fájt nagyon a derekam és alig éreztem a mozgást. A fiammal a lepény a hátsó falon volt és a baba már a 14.héten kidudoritotta a méhemet ha hanyatt feküdtem. Végig éreztem minden mozdulatát.
A kérdező hozzászólása: Érdekes lesz így a hátralévõ 22 hét! Boldog babavárást mindenkinek! :)
Igen, nekem is mellsõ fali volt. Én is a 21.héten éreztem elõször, amikor már biztosan tudtam, hogy Õ mocorog :) Normális, ne aggódj, nincs semmi baj. Boldog babavárást!! (1, 5éves kislány anyuja)
Én is a 20. héten éreztem meg elõször mellsõ fali lepénnyel, majd egy hét múlva újra. Azóta minden nap érzem: jó sokat mocorog :) . Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a késõbbiekben kevésbé fogod érezni.
A kérdező hozzászólása: Aki még olvassa: most 24 hetes vagyok és van hogy kirúgja az oldalam a kis drága! :) Úgyhogy teljesült a vágyam :D
Szuper! :) )

Létezik, hogy a kisbabámat érzem? 15 hetetes vagyok, és két napja olyan érzésem van. A köldököm bal oldalán, és lent a hasam alján esténként, amikor lefekszem, és elkezdem simizni a hasam pici rúgások, meg "csikizések".

A 12 hetes UH-n azt mondták, hogy a méhlepény a mells? falon tapadt, állítólag ilyenkor esélytelen még érzeni. Passz. Els? baba. A férjem szerint már beképzelem, annyira szeretném érezni.

Legjobb válasz: Szerintem nem képzelõdsz.Ezen a fórumon már többször olvastam,hogy valaki ezidõtájt érezni vélte a babáját és leszólták,hogy az nem lehet,mert korai.Én a negyedik babámat várom,tizenhárom hetesen egyértelmûen a babót érzem mozogni és az elsõ terhességemnél is korábban,úgy a 15. hét környékén érezten elõször,ahogy te is.Nekem vékony a hasfalam,valószínûleg ezért érzem hamarabb,mint az átlag,lehet,hogy nálad is így van.Úgyhogy ne hagyd elrontani az örömödet,érezd a babádat és kommunikálj vele!Boldog babavárást!

Szerintem nem képzelõdsz.Ezen a fórumon már többször olvastam, hogy valaki ezidõtájt érezni vélte a babáját és leszólták, hogy az nem lehet, mert korai.Én a negyedik babámat várom, tizenhárom hetesen egyértelmûen a babót érzem mozogni és az elsõ terhességemnél is korábban, úgy a 15. hét környékén érezten elõször, ahogy te is.Nekem vékony a hasfalam, valószínûleg ezért érzem hamarabb, mint az átlag, lehet, hogy nálad is így van.Úgyhogy ne hagyd elrontani az örömödet, érezd a babádat és kommunikálj vele!Boldog babavárást!
Én is a 15. héttõl érzem szintén bal oldalon de lent.Nekem is elsõ baba.Azt mondta nekem is a védõnõ, hogy vékony a hasfalam.Jövõ héten leszek félidõs és most mát szabad szemmel is jól láthatóak a rúgások és mindenhol, sõt egyre feljebb.És a kis pimasz hajnalban ébreszt!!Nem képzeled be!Ez õ!
Szia. Lent a hasad alján esetleg érezheted, de a köldöködnél még nem, mivel a méh még nem érte el a köldök vonalát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azóta is éreztem esténént, úgyhogy szerintem is a pici babám a kis csikizõ. Boldog babavárást mindenkinek!

Első babámat várom, a 12. uhn a baba a bal oldalamon volt, állitólag ott is fogant, viszont most pár napja mindig a jobb oldalamon érzek, kis mocorgás szerüt, létezik hogy átmegy a másik oldalra?

Ma vagyok 16 hetes,és pár napja figyelgetem mikor kezd mocorogni a kis Kincsem.És mindig a jobb oldalon érzek valamit,persze nem tudom Õ e,csak reménykedem.Ilyenkor már vándorolnak egyik oldalról a másikra?

Legjobb válasz: Vándorolnak, nekem a szívhang is hol itt van, hol ott. Merrefelé érzed a mocorgást? 15+4 hetes vagyok és nem tudom, hogy a babát érzem-e, valami furcsaság...

Vándorolnak, nekem a szívhang is hol itt van, hol ott. Merrefelé érzed a mocorgást? 15+4 hetes vagyok és nem tudom, hogy a babát érzem-e, valami furcsaság...
bal oldaladon fogant ezért ott is marad??? jajj. a baba egy pici élet aki mozog, úszkál :) oda megy ahol jól érzi magát éppen, nem ott ül és vár, hogy majd leteljen az a 40 hét :)
attól, hogy a jobb oldalon érzed, még a teste maga lehet bal feleden, csak a lábai kezei nyúlnak át.Nekem az 1.babával pot fordítva volt.végig a jobb oldalamon látták, érezték(UH)és a mocorgásokat mindig bal oldalamon éreztem :-) most vagyok 15hetes, és utoljára (12hetesen) a bal felemen látták, és pár napja a köldökömnél, alatta valamivel érzek olyan mozgásszerût.de nem tudom eldönteni õ lehet e.Mert hasonlít a bélmozgásra, és van hogy utána van az is.Bár azt inkább a gyomorszájam felõli oldalon szoktam érezni
A kérdező hozzászólása: Arra értettem hogy a bal oldalon fogant hogy a 12. hétig 3 uhm volt, és mindig a bal oldalamon volt a baba.A mocorgást (ha az)akkor a köldököm alatt vagy 2 újjal teszem a tenyeremet, és hol az ujjaimnál, hol a tenyerem közepénél érzem.DE mondom fogalmam sincs mit kéne érezni, nincs buborékolás, csak olyan enyhe mozgolódás, tényleg olyan mintha keze lába járna:-))
Nekem olyan csikis érzés volt a köldököm környékén, amikor elõször éreztem kislányunkat. Olyan volt, mintha egy kis bogár mozgott volna a bûröm alatt. Ezt éreztem naponta egyszer pár napig, utána kezdtem nagyobb mozgást érezni. Azt, hogy melyik oldaladon érzed nem mérvadó, mert ameddig van elég hely, fireg-forog össze-vissza, a végén fog majd számítani, hogy hogy helyezkedik el. Addig érezni fogod mindenhol, egyik nap itt, a másik nap ott, csak gyõzd követni:-)) (29 hetes mami)

Létezik, hogy a magányból az anorexiába menekülnék? Amiért nem érzem úgy, hogy megfelelnék anyukámnak és az állítólagos barátaimnak sem menekülhettem emiatt a mániás depresszióba? 16/L

A szüleim válófélben vannak évek óta, anyu rengeteget dolgozik, az öcsém legtöbbször egy görény. Amikor kb 2 éve falcolni kezdtem magam, majd pszichológushoz/pszichiáterhez kezdtem járni anyuval javult a kapcsolatom, de most, hogy kigyógyultam ebb?l beszélgetni sem tudok vele. Akikr?l régebben azt hittem a barátaim, végre tudom, hogy csak kihasználtak, és ezért már ?k sincsenek. Meg akarok felelni anyunak, a világnak, bebizonyítani, hogy értékes, figyelemre méltó ember vagyok. Az anorexiások maximalisták. Minden veszélye ellenére egyre jobban vonz az a világ, pedig tudom, milyen káros.( 13 évesen endo-s voltam ( bulimia és anorexia keveréke) Mindig is akartam fogyni, és mindig fontos volt az elismerés, de ilyen áron kell kiharcolnom? Amióta nem kezelnek szakorvosok szép lassan beszippant a magány.

Legjobb válasz: Igen,létezik.Én is nagyjából így voltam,mint Te (vagdosás,anorexia). Ha a "barátaid" kihasználtak,akkor nem voltak igazi barátok.És nem arról van szó,hogy nem vagy szerethetõ,vagy ilyesmi,csak nem voltak igazi barátaid,és kész.(Nem véletlenül mondják,hogy a barátság egy nagyon-nagyon ritka kincs...) Igenis értékes,figyelemreméltó ember vagy,és ezt nem kell bizonyítanod. Hidd el,attól,hogy lefogysz,nem lesz jobb. A magány pedig,sajnos,nehezen kezelhetõ,mert ez nem csak rajtad múlik,hanem még egy olyan ember (vagy emberek) is kell(enek),aki hasonló(ak) hozzád,megért(enek) és szeret(nek). Tessék meggyógyulni,és elhinni,hogy érsz valamit:)

Igen, létezik.Én is nagyjából így voltam, mint Te (vagdosás, anorexia). Ha a "barátaid" kihasználtak, akkor nem voltak igazi barátok.És nem arról van szó, hogy nem vagy szerethetõ, vagy ilyesmi, csak nem voltak igazi barátaid, és kész.(Nem véletlenül mondják, hogy a barátság egy nagyon-nagyon ritka kincs...) Igenis értékes, figyelemreméltó ember vagy, és ezt nem kell bizonyítanod. Hidd el, attól, hogy lefogysz, nem lesz jobb. A magány pedig, sajnos, nehezen kezelhetõ, mert ez nem csak rajtad múlik, hanem még egy olyan ember (vagy emberek) is kell(enek), aki hasonló(ak) hozzád, megért(enek) és szeret(nek). Tessék meggyógyulni, és elhinni, hogy érsz valamit:)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem voltak igazi barátok, de mégis...azáltal hogy már nincsenek, így jobban egyedül érzem magam, mint eddig. Szerintem ehhez annak is köze van, hogy most rajtam kívül mindenkit elért a szerelem és emiatt mindenki elfoglaltabb. Köszönöm a választ. :)
elõzõnek igaza van, nem kell megfelelned a világnak és senkinek sem! felelj meg magadnak! és ne másoknak :) így már én is sokszor jártam hogy csak kihasználtak :S keres új barátokat!! nyugodtan írj privátot ha gondolod! :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! A pszichológust azért nem akarom felkeresni, mert alig egy hónapja engedte el a kezem. Sosem említettem neki az anorexiát, sosem került szóba. Anyuék számára pedig egy nagy csalódás lenne, hogy mégsem vagyok egészséges, boldog stb. Arra értettem, hogy az egyik legalapvetõbb ösztönt gyõzik le azáltal, hogy nem esznek. Egy barátnõm 12 évesen anorexiás volt, kórházba is került, és mondta, hogy akkoriban kitûnõen tanult, otthon mindent megcsinált, edzett...és hát szinte tökéletes kislány lehetett az anyukája szemében, leszámítva, hogy 35 kilót nyomott... A két idézet nagyon tetszik, köszönöm nektek, hogy írtatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!