Találatok a következő kifejezésre: Létezik ha a (953 db)

Létezik olyan a Western Unionnál, hogy magyarországon belüli utalás? Győrből-Budapestre? Ha létezik kb. mennyibe kerülhet a felrakás?

Legjobb válasz: Létezik így is, a feladás díja összeg függõ. http://www.intercash.hu/index.php?option=com_content&view=ar..

Létezik így is, a feladás díja összeg függõ. http://www.intercash.hu/index.php?option=com_content&view=ar..
Igen létezik. De postán is feladhatod "táviratilag" pár százalékért néhány órán belül eljuttatják a címre.

Menopauza férfiaknál is létezik? Ha hőhullámok, alvászavar jelentkezik ez annak a jele, vagy más is okozhat ilyen problémát?

Legjobb válasz: Tisztelt Kérdező! Férfiklimax is létezik, de az említett panaszokat más is okozhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Kérdező! Férfiklimax is létezik, de az említett panaszokat más is okozhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Menopauza férfiaknál is létezik? Ha hőhullámok, alvászavar jelentkezik ez annak a jele, vagy más is okozhat ilyen problémát?

Legjobb válasz: Tisztelt Kérdező! Férfiklimax is létezik, de az említett panaszokat más is okozhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Kérdező! Férfiklimax is létezik, de az említett panaszokat más is okozhatja. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha a legújabb kutatások szerint végtelen számú párhuzamos univerzum létezik, akkor létezik egy olyan univerzum, ahol én Kim Petras-szal járok?

Sõt, egy olyan is, ahol vele járok, de õ még fiú? (Lehet, hogy ezt inkább a tudomány kategóriában kellett volna feltennem, nem tudom.)

Legjobb válasz: Ja...Lehetséges... Pontosan ez miért is lenne jó?:D

Ja...Lehetséges... Pontosan ez miért is lenne jó?:D
ettõl jobban éreznéd magad?
Juj...
"Sõt, egy olyannak is létezni kell, ahol te jársz vele!" És ha én nem akarok vele járni egyik univerzumban sem?
A kérdező hozzászólása: Sõt, egy olyannak is létezni kell, ahol te jársz vele!
mivel az atomok kombinációjának száma véges mert egyszercsak elérjük az össze lehetséges számot kell lenie egy olyan kombinációnak is ahol ige vele jársz ez van! :D
Nem kimondottan. :D
Jaja.
nem.
A kérdező hozzászólása: #4: miért, te talán nem éreznéd jobban magad, ha vele járhatnál? http://userserve-ak.last.fm/serve/_/34940591/Kim+Petras+l_e0..
A kérdező hozzászólása: #2: http://www.youtube.com/watch?v=krX4XlCJFik
Elképzelhetõ, hogy van ilyen párhuzamos univerzum. De ez tényleg inkább a tudomány kategóriába tartozik. :)
Aham, és hol olvastad ezeket a kutatásokat?
Vagy ez nem opció?

Létezik ilyen program? Ha létezik mi a neve?

Keresek olyan programot hogy ha beírom a weblap címét a programba akor megnyitja sokszor közben cseréli az IP-t. El?re is köszi!

Legjobb válasz: nem tudom de engem is érdekelne

nem tudom de engem is érdekelne
Szavazni akarunk? :)

Létezik hogy a macskám allergiás valamire? Ha igen mi a megoldás, és hogy lehet kideríteni hogy mire?

8 éves a cicám és az utóbbi időben amikor simogatom folyton azt akarja hogy az orrát illetve a bajusza körüli rész vakargassam de teljesen erőszakosan nyomja oda az orrát hozzám és ilyenkor tüsszög és csöpög az orra. ez általában egészen tavasztól őszig megy így de van hogy télen is rájön ez a viselkedés.

Legjobb válasz: Létezik persze, csinálnak nekik is allergiavizsgálatot.

Létezik persze, csinálnak nekik is allergiavizsgálatot.
Mutasd meg egy állatorvosnak, lehet, hogy valami más, de az is elõfordulhat, hogy allergia. Az enyém pl a porra allergiás.

Létezik még a bakugan dimensions? és ha létezik hol keresem?

Legjobb válasz: Inkább tanulnál a dimenziók hallucinálása helyett..

Inkább tanulnál a dimenziók hallucinálása helyett..

Hogyan tudok szinkronizálni filmeket? Mit kell csinálni ha a film nem magyarul jött le? létezik ilyen, ha igen akkor honnét lehet megcsinálni?

Legjobb válasz: Ha létezik szinkronizálva, akkor azt kell letöltened. Utólag feliratot tudsz még alátenni, ha megvan a neten. (Persze te is szinkronizálhatod, megbízol 20-30 szinkronszinészt, egy stúdiót, megveszet a nyers filmet bezséd nélkül csak alapzajokkal..... de szerintem nem erre gondoltál, csak fogalmazni nem sikeredett.)

Ha létezik szinkronizálva, akkor azt kell letöltened. Utólag feliratot tudsz még alátenni, ha megvan a neten. (Persze te is szinkronizálhatod, megbízol 20-30 szinkronszinészt, egy stúdiót, megveszet a nyers filmet bezséd nélkül csak alapzajokkal..... de szerintem nem erre gondoltál, csak fogalmazni nem sikeredett.)
feliratot tölthetsz le hozzá http://www.opensubtitles.org/en


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!