Találatok a következő kifejezésre: Létezik házi készülék (2 db)

Létezik házi ultrahang készülék?

Mármint amivel otthon is megnézhetném magamnak a babát.

Legjobb válasz: olyan van ami az orvosoknál is , a gyártótól lehet rendelni-interneten is utána tudsz nézni, de támogatás nélkül veheted meg és kb 2 millio ft.-ba kerülne. Nem hinném hogy ennél olcsóbban kapsz valahol.- én is megkérdeztem a dokit és azt mondta, hogy alapítványon keresztül kapták, de tudja hogy ennyi a rendes ára.

olyan van ami az orvosoknál is , a gyártótól lehet rendelni-interneten is utána tudsz nézni, de támogatás nélkül veheted meg és kb 2 millio ft.-ba kerülne. Nem hinném hogy ennél olcsóbban kapsz valahol.- én is megkérdeztem a dokit és azt mondta, hogy alapítványon keresztül kapták, de tudja hogy ennyi a rendes ára.
Igen van, de tök feleleges.Ott van pl a házi szívhang hallgató is. Amúgy naponta max 2* lehet használni.Állatoknál bizonyított tény, hogy a túl sok UH fejlõdési rendellenességeket okoz.Itt bõven nagyobb dózisra gondolj, mint a rutin vizsgálatok, és a mostanában egyre népszerûbb 4Dk, de egy otthoni UHval simán túl lehet lépni.Igaz emberkísérleteket nem végeztek... Szóval nem hiszem, h érdemes.

Létezik olyan házi/ - vagy természetes anyagokból készült hajpakolás, amelytől gyorsabban nő a haj?

Legjobb válasz: Ricinusolaj, gyógyszertárban kapható Bánfi sampon+hajszesz, bár ez szárítja egy icipicit a hajat és festett hajhoz sem ajánlják, viszont tényleg jó. + mindenféle gyógynövényes pakolás serkenti a hajnövekedést meg még a kókuszolajat ajánlom, bár az töredezettség ellen jó, én kenem a hajamra és tényleg mintha gyorsabban nõne.

Ricinusolaj, gyógyszertárban kapható Bánfi sampon+hajszesz, bár ez szárítja egy icipicit a hajat és festett hajhoz sem ajánlják, viszont tényleg jó. + mindenféle gyógynövényes pakolás serkenti a hajnövekedést meg még a kókuszolajat ajánlom, bár az töredezettség ellen jó, én kenem a hajamra és tényleg mintha gyorsabban nõne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!