Találatok a következő kifejezésre: Létezik egyszerre nagy Õ (10 db)

Létezik a nagy Õ? Mindenki megtalálja egyszer vagy csak megalkuszik valaki mellett?

KI teszi jól?Aki egész életében keresgél vagy aki elfogad valakit aki talán nem is neki való?

Legjobb válasz: Nagy Õ, gondolom olyan ember, aki folyamatosan fent tudja tartani benned a nagy lángolást, és még viszonozza is. Ilyen nem létezik. Minden hosszútávú kapcsolatban a szeretet dominál, néha fellángol a szerelem is, de a csak szeretet idõszakot lehet "megalkuvásként" is kezelni. Az teszi jól, aki ha talál egy embert, akit értékel, és szeret azután, miután elmúlt a nagy lángolás megtartja, és nem kajtat testi vágyakon alapuló fellángolások után.

Nagy Õ, gondolom olyan ember, aki folyamatosan fent tudja tartani benned a nagy lángolást, és még viszonozza is. Ilyen nem létezik. Minden hosszútávú kapcsolatban a szeretet dominál, néha fellángol a szerelem is, de a csak szeretet idõszakot lehet "megalkuvásként" is kezelni. Az teszi jól, aki ha talál egy embert, akit értékel, és szeret azután, miután elmúlt a nagy lángolás megtartja, és nem kajtat testi vágyakon alapuló fellángolások után.
Nem létezik Nagy Õ. A "szörnyû" titok az, hogy minden misztifikáció és romantizálás ellenére ha véletlenszerûen összepárosítanánk minden férfit egy korának megfelelõ nõvel, akkor valószínûleg az esetek 10-20%-ában egészen mûködõ párkapcsolat jönne létre. Vagyis aki mellett az ember végül kiköt, az ugyan nem akárki, de nem is nagyon egyedülálló. Ha ez nem így lenne, az emberiség rég kihalt volna, ugyanis az embereknek nagyon kevés partnerük van életük során (állítólagos "szexuális forradalom" utáni korunkban átlag 4 kapcsolat egy élet alatt, egyéjszakásokat is beleszámolva). Ugyanúgy, ahogy nem létezik a legszebb nõ, mert a szépség olyasmi, ami sokféleképpen (sok különbözõ módon) megvalósulhat, nincs legmegfelelõbb nõ vagy legmegfelelõbb férfi se, mert ezek is sokféleképpen megvalósulnak. Aki mondjuk a mûvészetek iránti érdeklõdéssel vagy más módon kifejlesztette és tudatossá tette az ízlését, az tudja, hogy nagyon sokféle "ideált" el tudna magának képzelni. 10-et, 20-at, 30-at is. Ez már olyan sok, hogy a valóság tele van olyan nõkkel, akik ezeket megközelítik. Valójában aki jó megfigyelõ, az azt is észreveszi, hogy a kívánságoknál és a képzeletnél a valóság folyamatosan többet tud kínálni, és új, addig nem sejtett szépségek is állandóan felbukkannak. Az, amit egy 16-18 éves megalkuvásnak nevez, igazából kijózanodás abból a túlzó, de szegényes szemléletbõl, ami a fiatalokra jellemzõ.
a nagy õ..az akivel a megfelelõ idõben, és éppen az õ személyiségére, bájára nyitottak vagyunk, és ideális esetben õ is a mi személyiségünkre, épp akkor vonzónak találjuk az illatát, viselkedését, arcát, haját..stb..ez bizony színtiszta biológia...és hogy mikor jön el a mi nagy Õ- nk az meg matematika...annyi biztos hogy a temperamentumosabbak hamarabb találják meg...ugyanis gyakran nyitottak , érzékiek, nem engedik el azt aki lángra gyújtja õket...igenis van az a nõ, férfi , aki csak ránk vár..és ez már egy érintésbõl kiderül, rá várunk e vagy sem..aki mer ..az nyer... a szerelemben is bátraké a szerencse....megalkudni semmiképp sem kell..a recept tehát ápoltság plusz temperamentum...csipet bátorsággal fûszerezve, némi stílussal keverve...és álmaink párja nem várat sokáig magára..pláne a mai modern világban ahol a net nagy kerítõ..az ántik világban kerítõnek hívták , aki összehozott párokat..bármilyen célból ..
egy biztos az eddigi tapasztalataimból merítve...h a lángoló szerelem is átalakul egy idõ után szeretetté, becsületté, tiszteletté....és az addigi tûz lenyugszik...és csak parázslani fog utánna. EZ kinek mikor jön elõ, van aki lángol 2 évig, 2 hónapig, 2 napig...de sztem mindenképp eljön h a lángból parázs lesz. Még a nagy õ mellett is. (az elsõ válaszoló voltam) L/22
Hm...a kérdés összetett. Aki megalkuszik az vagy jól jár, vagy nem. De nem hinném h szerelem nélkül hosszútávon lehet lenni valaki mellett. Max csak a pénze miatt (de errõl megvan a véleményem) Aztán van aki 35 éves korában még ottáll magában h senkije sincs, mert eddig várt a nagy õ-re aki elfelejtett megérkezni... Aztán van ak megtalálja a nagy õ-t, aztán rájön h mégis rosszul tippelt, és ez nem is az. Végül van aki tényleg megtalálja, majd jön egy másik fickó/csajszi aki próbálja elcsábítani a nagy õ mellõl, és az illetõ vagy elcsábul...vagy nem.
Én hiszek benne, hogy létezik az Igazi, a nagy Õ!Szerintem az az Igazi, aki mellett akkor is ott vagy, ha már elmúlt a lángoló szerelem.Aki mellett akkor is ki tartasz, ha már egy idõ után csak szeretettel szereted, bármin is mentek keresztül.Szóval, érzed azt, hogy neked mellette a helyed, mert õ a másik feled, a lelki társad.Még akkor is, ha sok rossz történik veletek a kapcsolat során, és még akkor is, ha néha elbizonytalanodsz közben.Csak vannak olyan emberek, akik, miután kiszerettek a másikból, akkor keresnek mást, hátha azzal jobb lesz.Aztán, ha eloszlik a rózsaszín köd, akkor rájönnek, hogy kár hajszolni az elérhetetlent.Az a helyzet, hogy valaki megtalálja ezt a társat, valakinek pedig nem sikerül.Ez részben a saját hibája, részben a Sors hozza így.Mindenesetre nem szabad túl válogatósnak lenni, és a másik fél hibáin kívül a sajátunkét is észre kell vennünk.Ezt szerintem nem megalkuvásnak hívják, hanem elfogadásnak.
Igen. Nem. Igen. A kettõ között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, aki írt!!!Ez az a kérdés, amit hiszek is meg nem is!!De remélem a létezését!Sajnos minden bizonnyal akivel vagyok talán sosem volt a nagy Õ (talán csak nekem)De lehet, hogy nem késõ megtalálni még 30 körül sem...hmmm-ez nagy feladat.
nem létezhet, mert te is folyamatosan változol, meg mindenki más is. de olyat nem kell elfogadni, aki nem való hozzád. :)
Nos nem tudom ha nagy Õ nek kell nevezni...de a spielhozni könyv azt állitja h elég nehéz megtalálni a nagy Õ-t... de az bizti h nem cska 1 ember lehet a nagy Õ... Nos anagy Õ mit jelent?? mindkeinke másvalaki lehet a nagy Õ... Ha egy hullámon jérto és mindenrõl tudtok nevetni, beszélni és jól érzed magad mellette és majd remélhetõleg szerelmes i lehetsz belé és ezt tovább sorolva...akkro szerintem az a személy lehet a nagy Õ. Egy nagyobb városban városban kb 30-40 ember van akibõl lehet a nagy Õ...vagy valami iesmi... De életed során 8-9 emberrel találkozol, vagy meg fogsz ismerni aki a nagy Õ... A gond az, hogy kik azok a személyek azt nem tudod mivel nem irja a homlokán hogy "én vagyok számodra a nagy Õ" Sokszor érzéseink csal...gondoljuk h egy valaki lehet a nagy Õ... és köze nem az...és lehet egy olyan valaki is a nagy Õ akirõl nem is gondolod h az. EZ csak annyit jelent h szerencséd ovtl-e jobban megismerni vagy sem... Van aki mnegtalálja és van aki nem...de szerintem inkább marajd egyedül minthogy egy olyannal akit csak azért szedsz fel, nehogy egyedül maradj...

Szerintetek létezik olyan, hogy ha egyszer nagyon szerelmes voltam valakibe, soha nemtudok többet mást szeretni?

Vagy legalábbis nem ugyanúgy?Furcsa, mert a legels? szerelmem óta, sosem éreztem ugyanazt...persze szerettem a barátaimat, de nemvoltam beléjük úgy igazán szerelmes.. pedig azóta volt már 3 barátom..és eltelt 5 év..:(Lehetséges,hogy az els? annyira megérintett, hogy nekem mindig ? lesz/lenne az igazi? Néha még most is gondolok rá...

Legjobb válasz: Velem is ugyanez, de én hiszek abban, hogy majd lesz valaki, akit jobban fogok szeretni, csak nem szabad hazudnom magamnak, és csak olyan emberrel megyek bele kapcsolatba, akit tényleg szeretek.

Velem is ugyanez, de én hiszek abban, hogy majd lesz valaki, akit jobban fogok szeretni, csak nem szabad hazudnom magamnak, és csak olyan emberrel megyek bele kapcsolatba, akit tényleg szeretek.
velem detto.
fõleg ha viszonzatlan volt az a nagy szerelem...

Létezik egyszerre 2 nagy Õ?

Legjobb válasz: nem

nem
Nemhiszem, hogy van, ha esetleg nem tudsz dönteni kettõ közül akkor valószínûleg egyik sem az igazi :)
Sokszor az ember még azt az egyet is alig vagy egyáltalán nem találja meg.2 nagy Õ szerintem sincs...
Szerintem sem.
bazmeg hat minek vannak itt lepontozva a hasznos valaszok?X(
Persze, itt vannak: ÕÕ.
Még egy sem létezik, csak álmodozol, szálj vissza a földre! Akár tetszik akár nem rá fogsz jönni hogy egy kapcsolat nem így mûködik...
Nagy Õ csak egy létezik, ha létezik egyáltalán. :)
Hidd el tényleg nincs kettõ nagy Õ... ha nem érzed azt, hogy valamelyik felé jobban húz a szíved kérdezd meg õket persze külön-külön õk mit is szeretnének...
Könnyûvérû nõknél igen. Szerintem.
nincs ilyen.. ha kettõ közül nem tudsz választani, akkor igaza van az elõttem lévõnek: egyik sem a nagy Õ még..
Ez elég egyszerû: ha megrúg és fáj, akkor létezik. :o) Most még sok helye van, azért tud így rugdosni... Boldog babavárást!
:) Igen, lehetséges. Az Én fiam is ezt csinálja, de ahogy múlik az idõ és nõ, ez annál kellemetlenebb lesz :) 35hkm
Igen, lehetséges. Én úgy tapasztaltam, hogy minél kevesebb helye van, annál nagyobb erõvel, annál kellemetlenebb dolgokat talál el. A kicsi fiammal most vagyok 34 hetes és néha úgy hólyagon talál, hogy be is pisilek. :) A bátyus is ezt csinálta tehát már számítottam is rá, de a gyomorrúgás az õ találmánya. Egy-egy jól irányzott mozdulata tud érdekes meglepetéseket okozni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) ))
Létezik...
Létezik.Nekem is mindig az az érzésem, hogy bepisilek.
Persze és milyen jo!!:)
Az a jó sex jutalma.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszokat:)
Nem csak, hogy létezik, de egy figyelmes ffi törekszik rá! Az elsõ hevületben külön-külön bekövetkeznek, viszont a "végjátékban" tökéletesen létrejön a KÖZÖS!!!

Szerintetek, ha egy férj csak a gyerekek miatt van már a feleségével, elhagyja? Nagyon szereti a gyerekeit (5éves 9éves. ) Létezik hogy egyszer beleun a mamár szerelem mentes kapcsolatba és kilép?

csak normális válaszokat, köszönöm.:)

Legjobb válasz: Szerintem pedig az nem normális, hogy ha egy kapcsolatban probléma, zavar van, és ezért megromlik, akkor kilépnek belõle! Persze ez a könnyebb megoldás. Sokan inkább választják ezt, minthogy próbáljanak tenni a kapcsolatért, leüljenek beszélgetni stb Nem szabad feladni. Mindkettõtökön múlik, hogy a megromlott kapcsolatot helyrehozhassátok! A nagy, lángoló, rózsaszín felhõben úszó szerelem elõbb-utóbb mindenképp alábbhagy, és marad a helyén egy nagyon mély szeretet (amit ugyanúgy nevezhetünk szerelmnek, ha úgy jobban tetszik). Nagyon sokat lehet tenni azért, hogy a múló szeretet-szerelem újra fellobbanjon! A dolog ott kezdõdik, hogy beszélni kell róla. Beszélgetni, hogy a másik szerint mi a baj? min kéne változtatni? közös programokat csinálni kettesben, a másik kedvébe járni... Vannak nagyon jó könyvei pl. a Harmat Kiadónak, amik segíthetnek. Ajánlom pl.: Házaspárbajt vagy Kapcsolatklinikát.

Szerintem pedig az nem normális, hogy ha egy kapcsolatban probléma, zavar van, és ezért megromlik, akkor kilépnek belõle! Persze ez a könnyebb megoldás. Sokan inkább választják ezt, minthogy próbáljanak tenni a kapcsolatért, leüljenek beszélgetni stb Nem szabad feladni. Mindkettõtökön múlik, hogy a megromlott kapcsolatot helyrehozhassátok! A nagy, lángoló, rózsaszín felhõben úszó szerelem elõbb-utóbb mindenképp alábbhagy, és marad a helyén egy nagyon mély szeretet (amit ugyanúgy nevezhetünk szerelmnek, ha úgy jobban tetszik). Nagyon sokat lehet tenni azért, hogy a múló szeretet-szerelem újra fellobbanjon! A dolog ott kezdõdik, hogy beszélni kell róla. Beszélgetni, hogy a másik szerint mi a baj? min kéne változtatni? közös programokat csinálni kettesben, a másik kedvébe járni... Vannak nagyon jó könyvei pl. a Harmat Kiadónak, amik segíthetnek. Ajánlom pl.: Házaspárbajt vagy Kapcsolatklinikát.
Szerintem ez lenne a normális, ha nincs szerelem ki kell lépni abból a kapcsolatból. És ezt nagy butaságnak tartom, hogy mindig a gyerekekre hivatkoznak, egy rossz kapcsolat a gyerekeknek is feltûnik, és szerintem még akkor kell kilépni belõle amíg emberi a viszony, nem kell megvárni a veszekedéseket, mert az a gyereknek minden csak nem jó. Szóval szerintem is elképzelhetõ persze, de szerintem jobb az ilyet megelõzni és még elõbb lelépni.
Szerintem jobb kilépni, de ne haraggal váljatok el, hanem békességben! Mivel két gyereketek van, az egyik Hozzád, a másik az apához kerül de mindig találkozzatok. Így a gyerekeken sem lesz veszekedés, és nem kell gyerektartáson sem vitatkozni. De a jó kapcsolat maradjon meg! 26.L
Szerintem igen! Láttam ilyet a rokonságban. 18 éves korukig maradni akart a papa, de feladta. Most ügyesen megoldják, a srácok mennek minden hétvégén, egy utcányira lakik az apjuk az új családjával. Ehhez kellett egy okos, intelligens új feleség, aki tudta kezelni ezt a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Gondolom a kérdezõ a szeretõ :) Én nem reménykednék benne. Amit megtett a feleséggel, szemrebbenés nélkül megteszi veled is. A másik, hogy a pasik a csillagos eget is letagadják, a feleség verzióját nem tudod. Egy barátnõm 5 évig "járt" egy idõsebb nõs pasival, aki szintén "csak" a gyerekek miatt volt még otthon. Lakást is béreltek. Aztán persze nem ment el otthonról, a barátnõm végre otthagyta.
Nem, nem biztos, hogy elhagyja..., mert sokan inkább élnek egy szar kapcsolatban/házasságban, mint egyedül, mert félnek! Inkább azt választják, hogy szeretõt tartanak, akire szexuális segédeszközként tekintenek...! Egyébként igen, meg kell próbálni helyrehozni..., de ha már nem lehet, akkor igen is tovább kell lépni, nem pedig szenvedni egy kapcsolatban...arról nem is beszélve, hogy ezt is a gyerekek sínylik meg...hiszen milyen példát látnak???? Azt látják, hogy a szüleik egy gazdasági kapcsolatban élnek, nem is szeretik egymást, megszokásból vannak együtt...és majd a gyerekek szépen lemásolják ezt a mintát...!
Nem tudom, szerintem a gyerekeket ne válasszátok el, hanem próbáljatok meg inkább valami rendszert kitalálni, hogy pl 1 hétig nálad, egy hétig az apánál vannak, vagy valami ilyesmi

A szerelmemnek akartam irni sms-t es egyszer csak latom hogy pont abba a idobe mikor en irok neki kapok tole smst es ez mar nagyon sokszor megtortent vagy akarom hivni es o pont akkor hiv nekem, ez hogy letezik?

Legjobb válasz: Ez a telepátia! Nálam általában 10-bõl 6-8 szor be szokott jönni, hogyha egy társaságban beszélek a feleségemrõl, akkor megcsörren a telefonom, és Õ hív :)

Ez a telepátia! Nálam általában 10-bõl 6-8 szor be szokott jönni, hogyha egy társaságban beszélek a feleségemrõl, akkor megcsörren a telefonom, és Õ hív :)
ez nagyon jó :) ti tényleg közel álltok egymáshoz.. :)
Ez velünk is sokszor elõfordul, mi jót nevetünk rajta.
nekem ez sok embernél elõfordul, barátnõimmel is mármint havarokkal
az lene az eséjtelen ha nem tõrténe ijen. egyszerü statisztika . amikor sms eket kultõk akor szokot a mási is ésig ykijõn 1-2õ ijen a tõbit meg elis felejtitek.

Létezik olyan hogy egyszer többet érez irántam, aztán meg csak azt érzi hogy nagyon jó barát?

Van egy lány(18) egyszer közel enged magához és azt mondja hogy szeret és nem akar elveszíteni, aztán meg csak úgy a semmiből elhajt utána meg mindent megtesz azért hogy újra közel legyek és ez így megy már vagy negyedszer hajt el de én ezt nem bírom így tovább.Azt mondja egyszer azt érzi hogy kellek neki egyszer meg hogy csak nagyon jó barát ez most mi?, meg azt mondja hogy nem tudja mit akar de nagyon fontos vagyok neki.Elegem van mit tegyek?, én(18) viszont nagyon szeretem mindent megtennék érte, de ezt így nem bírom!

Legjobb válasz: Kérdezd meg utoljára hogy akkor most mi lesz mert tovább szeretnél lépni és neked komoly tartós kapcsolat kell.

Kérdezd meg utoljára hogy akkor most mi lesz mert tovább szeretnél lépni és neked komoly tartós kapcsolat kell.
Az Én véleményem, h ez a lány nem szeret téged. Csak szórakoztatja magát veled, és jót tesz a hiúságának a tudat, h bármikor megkaphatna! Ha igazi barátod lenne nem csinálná ezt soha! Ha legközelebb hajlandóságot mutat feléd viselkedj vele ugyanúgy mint Õ veled, attól talán kicsit leszáll a földre és talán Õ maga is rájön, h akkor mit is akar tõled! :) Kitartást! 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Tudnál abban segíteni hogy ezt hogy tegyem?
Ha egyszer úgy látod rajta, h van "kedve" hozzád szard le! Ilyen egyszerû! :)
A kérdező hozzászólása: Próbáltam de 1-1, 5 héten keresztül küzd megtesz mindent és nem bírom tovább.

Miért? A pasimmal csak heti egyszer sexelünk, akkor viszont nagyon heves, intenzív. Létezik, hogy ennyi elég neki 30 éves.

Legjobb válasz: és te mennyi vagy...miért nem lehet elhinni, h valakinek kevesebb a szexuális igénye?

és te mennyi vagy...miért nem lehet elhinni, h valakinek kevesebb a szexuális igénye?
Szexrõl.
Létezik. Nekem (27) is elég hetente 1, a barátomnak is (33). De akkor viszont beleremeg a lábam :D
Akkor sírhatsz ha havi 1 lesz meg ha átcsúszik évi 1 re..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!