Találatok a következő kifejezésre: Létezik barátság és lány között (14 db)

Szerintetek ilyen barátság létezik fiú és lány között?

Ahol egész nap együtt van a két fél.

Legjobb válasz: Létezik, csak az egyik titokban szenved. Aztán amikor már nagyon szenved, akkor elmondja a másiknak, hogy mi a szitu, kosarat kap, és vége a barátságnak.

Létezik, csak az egyik titokban szenved. Aztán amikor már nagyon szenved, akkor elmondja a másiknak, hogy mi a szitu, kosarat kap, és vége a barátságnak.
tapasztalat h úgyis több lesz ami van h csak szenvedéssel jár
Igen létezik.Tapasztalat.
Az utolsó válaszirónak ne azért nem épen.Eleinte lehet barátság köztük de hogyha már jobban megismerik egymást akkor a fiu vagy a lány biztos szerelmesek lesznek szerintem mert én nem nagyon hiszek ezekbe a fiu lány barátságokba mert én szerintem biztosan elõbb vagy utóbb kifog sülni az egészbõl valami.
létezni létezik, de mint ahogy már elõttem elmondták szenvedés lesz a vége. nekem a legjobb barátom egy fiú, mi is mindig együtt voltunk és nagyon közvetlenek tudtunk lenni egymással. õ belém szeretett, én észre sem vettem mig a barátaim nem nyitották fel a szemem. nagyjából 2 évig szenvedett miattam, de a barátság nem szakadt meg. én is sokszor nagyon szarul éreztem magam az õ szomorúsága miatt. most ott tartunk, hogy 3 éve szerelmes belém, de már elkezdett az utóbbi idõben más lányokkal ismerkedni. mielõtt megkérdeznéd, hogy ha ennyire rossz volt a helyzet és ennyire szenvedett miért nem szakitottuk félbe a barátságot.. válaszolok:azt hiszem sem neki, sem nekem nem volt senki olyan fontos mint mi egymásnak. mindig mindenben számithatott rám és én is rá. próbáltam kerülni, de valahogy mindig összefutottunk. õ azt mondta, hogy rossz a helyzet, de ha nem beszélünk mégrosszabb.

Létezik fiú és lány között barátság?

gondolom ezt már rengetegszer feltették, de most gondoljatok bele a dologba és őszintén válaszoljatok

Legjobb válasz: NINCS. Sok ember nem tesz különbséget haver és BARÁT között. A barátom az, akivel kettesben is találkozom, kisírom magam a vállán, elmondok mindent, közös programokat szervezünk, stb. Ilyen viszonyban kizárt, hogy az egyik fél ne érezzen többet. Az nem barátság, amikor összeül a haveri társaság, és van 5 csaj a környezetedben.

NINCS. Sok ember nem tesz különbséget haver és BARÁT között. A barátom az, akivel kettesben is találkozom, kisírom magam a vállán, elmondok mindent, közös programokat szervezünk, stb. Ilyen viszonyban kizárt, hogy az egyik fél ne érezzen többet. Az nem barátság, amikor összeül a haveri társaság, és van 5 csaj a környezetedben.
IGEN! És az sztereotípia, hogy (és ezt most nyávogó hangon képzeld el): "egyszer úgycsi töbcsit akarcsi majdcsi a másik", meg a "férfiak, csak úúúúgyis meg akarják dugni majd a lányt" stb stb... Nekem pl. vannak lány barátaim, sõt az egyik majdnem olyan mint ha a testvérem lenne. Mégse dugnám meg, és nem is akartam.
igen, nekem is van egy legjobb fiú barátom és nem érzünk egymás iránt semmit jófej, de nem olyan akit elviselnék egy párkapcsolatban :D
létezik, és létezhet.
létezik
8as vagyok, amíg begépeltem a válaszom, te le is írtad az egyik általam említett sztereotípiát. Az egész csak általánosítás....
Létezik.
# 16 ilyenkor amúgy szerintem a haverságot is barátságnak veszik a kérdezõ személyek
Igen, vagy pofára esel, mint én :) Komolyra fordítva a szót, szerintem létezik, jobban értékelek egy srác barátot, mint egy halom ribcsi barinõt:)
Létezik.
Ez a kérdés azért ennyire vita tárgya, mert nem tisztázottak a fogalmak. Egyrészt ha ez alatt azt értjük, hogy megmaradhat e a baráti kapcsolat azonos nemûek között úgy, hogy nem történik közöttük semmi, egyértelmûen igen, nekem nagyon sok ilyen csaj barátom van. Ha akkor nem nevezzük csak barátságnak, ha csak a vonzalom áll fenn közöttük, akkor szerintem nem a válasz. Másrészt ahogy ezüst nyíl is írta, haver és barát között van különbség, azaz ha egy olyan bensõséges barátról van szó, akivel eljársz ketten mindenhová, mindened megosztod vele, mindent tudtok egymásról, akkor magam is kizártnak tartom, hogy abból ne legyen semmi. Nekem vannak ilyen csaj barátaim, de én lassan házas vagyok és a csajok többsége is stabil párkapcsolatban áll. Ha mindketten facérak lennénk, egész biztosan más lenne a helyzet. Röviden: szerintem igenis speciális esetben létezik barátság ellenkezõ nemûek között, de olyan, hogy CSAK barátság... nem hinném.
miért ne létezne? vagy szted mindenki mindenkibe szerelmes?
Volt két fiú barátom, illetve annak hittem õket, de 1. idõvel egyértelmû lett, hogy mindkettõnek tetszem, így a kapcsolat is fellazult, mert kínos volt már kettesben lenni 2. rengeteg olyan dolog van, amit a barátnõmmel megoszthatok, megbeszélhetek, de egy férfival (aki nem a párom) már nem osztanék meg, mert furcsa lenne. Szóval inkább a kedves fiú ismerõsben/szorosabb haverságban hiszek, de nekem közeli barátom sosem lesz ellenkezõ nemû.
valamiért fiúk még sosem akartak velem barátkozni, és én sem velük. így alakult, de én nyitott lennék ilyesmire, mert így még nem tudom a választ.:P
Szerintem nincs:( Nekem "van" egy haverom akivel 6 éves korunk óta ismertük egymást, azután elkezded csajozni és az összes lány barátjára szart! 13 évesen szakadt meg vele a barátságom, mert leszarja a barátait! Nem törõdöm állása miatt nem haverom. 15/l Az óta nem beszéltünk, tehát vagy jól sül el a dolog vagy rosszul, de szerintem 75%-a rosszul sül el, mindig van kivétel.
Miért ne létezne? Persze, hogy van ilyen.:) L
Nekem mindig.:D Csak hülyülök.:) Amúgy nem tudom, mi a tökömért kell lepontozni.:D
nos, ha a fiú vagy a lány már foglalt akkor lehetséges leginkább.
A kérdező hozzászólása: sztem az idõ múlásával az egyik többet fog érezni a másik iránt, viszont ha nagyon csúnyák, vagy egyáltalán nem jönnek be egymásnak az illetõk akkor létezhet
szerintem meg nem fognak többet érezni.. ez inkább tizenéves korban jellemzõ, késõbb már nem
Velem nem egyszer fordult már elõ, hogy 1-2 lány- akiket nagy jó barátomnak tartok- felhívtak, hogy nem e tudnék kimenni hozzájuk, mert rosszul vannak az adott srác miatt. kimentem és megnyugtattam õket. Jól esett, hogy sikerült lenyugodniuk, és azóta is tudunk egymásról mindent. Szerintem igenis van barátság fiú és lány között.
jaja, én is rinyáltam már pasibarátomnak.. és nem lett semmi köztünk:)
Úgy látom valamelyik vérig sértett kis szentjánosbogárnak nagyon csípi a csõrét, hogy páran azt írtuk, hogy igenis van barátság a két nem képviselõi között! :D Remélem 12 éves élettapasztalattal bíró veterán ember vagy! :D
hihihi, vkinek mindig csípi:D
basszus ezüst_nyíl, lehet, hogy igazad van
Igen, létezik, a négy legjobb barátom közül csak egy lány, a másik három fiú. 24L

Szerintetek létezik fiu és lány között csak barátság?

Legjobb válasz: 20 ilyen kérdés volt nézegesd vissza.Amúgy nem és aki az ellenkezõjét vallja az is becsapja magát tapasztalataim szerint.(Már ha fiú-lány legjobb barátságról szól)

20 ilyen kérdés volt nézegesd vissza.Amúgy nem és aki az ellenkezõjét vallja az is becsapja magát tapasztalataim szerint.(Már ha fiú-lány legjobb barátságról szól)
Szerintem is van..Mivel én lány vagyok nekem az a véleményem hogy jobb 1 fiúbarát mint 10000 nagykéû, kényes magánakvaló barátnõ..
Van, és ezt tapasztalatból mondom. Az egyik fiúbarátommal nagyon szeretjük egymást, mintha testvérek lennénk, de nem érzünk többet egymás iránt. Még mielõtt valaki belémkötne, 100%, hogy nincs több köztünk és nem áltatom magam. Nekem van. :)
Szerintem van. Koncertekre szoktunk menni, házibulikba, túrázni, egyikünk sem érez többet barátságnál.
Szerintem fiú és lány között lehet barátság, férfi és nõ között nem. Hiszen amiben van egy kis vonzalom, már nem barátságnak nevezzük.
4es: és így lettek õszinte barátok Ez nem pont így mûködik. Ha valaki bejön, és nagy változások nem történnek, az késõbb is tetszeni fog. Rosszabb esetben a rögeszméddé válik. Szóval vagy ritka a kapcsolatotok, mint a fehér holló, vagy nem igaz amit írsz. Nincs férfi és nõ közt barátság, mert a szex mindig közbeszól. És tényleg. 24F
Létezik. Nem feltétlen a rondaságon van a hangsúly, hanem azokon a bizonyos hormonális-kémiai dolgokon, amik a szerelmet, vonzódást elõidézik, ésatöbbi.
Szerintem létezik:) Volt legjobb fiú barátom mostanáig, csak a barátnõje nem nézte jól szemmel, hogy velem barátkozik, pedig mindketten csak barátként tekintettünk a másikra...
Spontán haverok lehetnek... Viszont olyan jó barátok mint két azonos nemû ember aligha... az ilyen barátságokban egy idõ után az egyik fél mindig többet szeretne és így mindig valakinek fájóbb lesz mint a másiknak... Plusz ha bejön a szexuális vonzalom is, na akkor esélytelen... (tapasztalat) Az ilyen baráttal alakul ki olyan helyzet hogy ha egyet elõre lépsz beleszeretsz viszont ha egyet hátra akkor megbántod és elvesztheted...
Utolsó.Ha az egyik fél járni akart a másikkal akkor az vmikor szerette és ha vkibe szerelmes lettél abba örökké az leszel valamilyen szinten és ha az a szint kvára kicsi és elenyészõ attól még szerelem ami több a barátságnál ...
van, de csak miután az egyik fél járni akart a másikkal, de az meg nme , és így lettek õszinte barátok. tapaztalat! ;)
Csak ha nincs szexualis vonzodas egyik oldalrol sem. Amugy csak altatjak magukat. Tapasztalatbol mondom:P
nekem is van fiúbarátom, és õszinték vagyunk egymással, nem akarunk szórakozni a másik érzéseivel, biztos vagyok benne hogy nem érez többet irántam, és én se õiránta:)


Szerintetek létezik fiú és lány között barátság?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Extrákkal.

Szerintem igen. Extrákkal.
Ha egyik se tetszik a másiknak, akkor igen.
Igen.
HA létezik is, akkor is csak úgy hogy közben valamelyik félnek tetszik/többet érez a másik/másik iránt... de attól még lehet, hogy a barátság érzése többet jelent neki, így nem lesz több egyébként ritka, nem nagyon hiszek benne
Nekem a legjobb barátom fiu, de viszont ellentétek vagyunk õ lànyos fiu én meg fius lány vagyok mégis best friend!
Vagy ha az egyik csúnyácskább, viszont jó fej, van ilyenre sok példa a baráti körömben.
Szerintem létezik, de nagyon ritka. Az a jellemzõ inkább, hogy az egyik fél belezúg a másikba, és koppan mint a leejtett kalapács.
igen
esetleg ha a fiú meleg.
ha nem létezik, akkor nekem 3 szerelmem van :D
ha az egyik ronda
nem.. tapasztalat
Igen! Én vagyok az élõ példa rá... 1 barátnõm kivételével csak fiú barátaim vannak és nem vagyok fiús lány sõt...
Nem, kivéve esetleg ha mindketten homoszexuálisok.
igen... tapasztalat
Igen létezik
Igen, de másféle barátság ez mint azonos nemûek közt.
Ha nem létezne, akkor az azt feltételezné, hogy az ember csak olyannal áll szóba a másik nembõl, csak azt ismeri meg közelebbrõl, akihez vonzódik. De ez nem így van, tehát létezik - szerintem.

Szerintetek létezik fiú és lány között barátság? Kinek mi a véleménye erről?

Mert szerintem nem létezik olyan. Közvélemény-kutatok... :)

Legjobb válasz: Szerintem se!

Szerintem se!
Nekem van egy lány haverom....Vagyis hát elõször nagyon tetszett de utána inkább meggondoltam és találtam mást...Azóta is tesómként tekintek rá....:)
Nekem 2 lánybarátnõm van, a többi mind fiú, és érdekes, hogy jobban kijövök velük, mint mással, olyan mintha a bátyáim lennének, és nem tudok arra gondolni, hogy valamelyikkel több. Mert ha több lenne, már nem barátok lennénk, és a barátság nekem ennél többet ér. Szóval szerintem létezik!:) 15/L
szerintem létezik fiú lány barátság :) ) nekem is van egy nagyon megértõ, kedves barátom. Mindig mindent megosztunk egymással és figyelmesen végighalgatjuk egymást :)
A kérdező hozzászólása: 7-esnek: igen. pontosan így. XD
A kérdező hozzászólása: Én sem hiszem, hogy húgodként tekintesz rá... vagyis lehet, hogy most azt hiszed, de elõször akkor is tetszett Neked, utána lettetek "csak barátok". Különben képzeld el azt a szitut, hogy mondjuk kiderülne, hogy mégis tetszel neki. Mit válaszolnál akkor? Akkor is tudnál húgodként tekinteni rá, vagy elöntenének a régi érzések, amikor még tetszett? :)
hát ha belefér egy laza menet kuyta pózban, meg egy kis szo-patás akkor igen hiszem és kijelentem hogy létezik!
Tudok rá húgomként tekinteni mert jó ember és korrekt velem azóta is. Vele meg lehetett beszélni a dolgot, és azóta is megbeszélünk mindent amirõl tudjuk hogy a másiknak nem bántó. Ennek az egésznek már lassan 1 éve. azóta neki is van egy rendes barátja. Meg én is keresgélek a nõk között. Nem kívánom, és tényleg családtagként tekintek rá. Kb úgy, mint a testvérem feleségére, pedig õ is mondhatni alig 4 évvel idõsebb nálam.
Én nem hiszem el, hogy tudsz még rá hugodként tekinteni, ne haragudj! Bár ez az én véleményem.
Létezik. 1 lány barátom van, én pasi létemre vele is bepróbálkoztam, mert annó nem volt senkije és mert szimpatikus. Közölte hogy más tetszik neki.. én ezt elfogadtam, és azóta sem próbálkoztam nála, úgymond húgomként tekintek rá azóta. Hébe-hóba találkozunk, de amúgy neten tartjuk a kapcsolatot rendzsresen.
Hát nem tudom én ebben nem nagyon hiszek. Nekem ha lennének fiú barátaim, biztosan eszembe jutnának dolgok még akaratlanul is, és ez akkor már nem barátság.
Nekem van több fiú barátom is. Eszünkbe se jutna, hogy több legyen közöttünk. Talán kettõ az, akikkel mindent megbeszélünk és olyanok, mintha testvérek lennénk. 22/L
Persze, h létezik. Az nem igaz, ha jól néz ki rögtön "az" jut az eszedbe. Hiszen a hugod, bátyád is jól néz ki még sem a nõt/pasit látod benne!

Szerintetek létezik fiú-és lány között barátság?

Legjobb válasz: Annyi ilyen kérdés volt már... és igen... csak nézz körül a világban...

aha, de néha azért szexelünk
Annyi ilyen kérdés volt már... és igen... csak nézz körül a világban...
igen létezik, saját tapasztalat.
Bizony létezik... szintén saját tapasztalat.
Szerintem van!:)
Miért ne lehetne? Nem muszáj minden lányra rányomulni. Attól hogy 1 fiú meg 1 lány jó viszonyban vannak abból nem következik a párkapcsolat. Gyerekkoromban volt egy lány barátom aki anya egyik barátnõjének a lánya volt. Most is van egy, õ meg az egyik haveromnak a barátnõje.
Barátság nincs, csak haver vagy kedves ismerõs lehet. Legalábbis számomra a legõszintébb barát és a szerelem az egy személyt jelent.
a legtöbb esetben valaki többet érez a barátságnál , de van néhány olyan is ahol barátság van fiu és lány között.
Számomra nem. Volt, akibe én szerettem bele és õ nem belém, volt pedig, aki belém szeretett, de én nem belé.
szeretném most azt írni, hogy létezik, de sajna sok csalódás ért már ezen a téren, és már nem nagyon hiszek ebben.. amint egyre szorosabb a barátság, elõbb-utóbb valaki többet akar. én esetemben ez mindig a másik fél.. veszítettem már el így számomra nagyon fontos barátokat. és az a vicc, hogy kicsit sem vagyok nõies..
ahogy Karinthy Frigyes mondta : , , Lehet-e barátság férfi és nõ között, és ha igen, miért nem ? ´´ komolyra fordítva a szót, lehetséges, de általában az egyik fél egy idõ után többet akar.
Létezik 1 esetben. anya és fia között. De itt is kivétel ha valamelyik beteg és többet akar a másiktól
Számomra létezik, ha a lány nem tetszik külsõre. De nem szoros barátságra kell gondolni, hanem inkább ismerõsi szint. Volt barátnõimmel nincs, mivel nem haverságból voltunk együtt és ezután sem tudok rájuk nézni, mint barát. Olyan lányokkal nem barátkozom, akik tetszenek, mivel ha bekerülsz "kishavernek" nem leszel élete szerelme. Állíthatom: Soha nem volt lány barátom, de nem is akarok. Ismerõsöm annál több volt, ez elég is.
létezik, ha a fiúnak és a lánynak is komoly kapcsolata van, és hûséges típusok.
Biztos mindenkinek vannak az életében olyan lányok akik nem tetsznek, viszont attól még jóba vannak velük.
sajnos aligha. legalábbis nálam nem mûködik, mert eddig majdnem az összes fiú elõször beadta hogy "csak" barátkozni akar velem, összebarátkoztunk, és elkezdtek nyomulni. a végén még õk voltak megsértõdve, hogy barátzónába vannak, és hogy miért nem nézem õket férfinak.... hát beszarás....
van is meg nincs is. Ez személy függõ.
Persze.
Igen, és részem is van benne.
szerintem nem
Az ilyen kérdéseket mindig megmosolygom. Ez a kérdés van egy könyvben, és akkor, abban a szituban a válasz: nem. Nekem van egy fiú barátom. Kedves fiú, meg minden. És sokszor elgondolkodom, hogy õ mit gondol rólam...o.O Mert ha tényleg nincs olyan, hogy mind2 részrõl barátság, akkor õ szeret engem. :// Ha meg létezik, akkor olyan szemmel lát engem, mint én õt. :D

Szerintetek létezik fiú;-és lány között barátság? (többi lent! Elég hosszú lesz. )

Van egy srác,akivel nagyon jóban lettem,és az egyik legjobb barátaim közt Õ is ott van. Nagyon sokat beszélgetünk minden nap személyesen,mivel egy suliba járunk. Nem régiben játszottunk egy felelsz vagy merszet a baráti térsaságban. Az volt a kérdés, hogy kivel járna az ott jelen lév?k közül. És az én nevemet mondta (elég nagyot néztem, hisz t?lem sokkal szebb lányok is voltak ott)...Furcsán nézve megkérdeztem hogy 'velem?', erre azt felelte hogy igen, mert engem bír a legjobban. Volt neki egy csaja, aki nekem is jó barátn?m, csak másik suliba jár, és ma szakítottak. Nagyon sajnáltam mert 3hónapja jártak, és nagyon szépek voltak együtt. De valahogy megkönnyebbültem a hír hallatára, nem tudom miért. :|....Szinte minden nap együtt jártunk haza, ebédelni is együtt szoktunk,mikor kijöttünk a suli kapuján, odajött hozzánk az egyik haverja, és köszönt neki,beszélgettek is. El akartam menni (hogy ne zavarjam ?ket) és utánam szólt hogy ne mennyek. Erre a haverja megkérdezte: 'Ti miért nem jártok?..egész nap együtt lógtok meg minden'..Õ meg csak annyit mondott rá hogy: 'simán járnék vele'.Erre nem mondtam semmit,hisz nem tudtam mit hozzáf?zni...és elindultunk haza, a téma meg útközben sem jött el?. Szerintetek ez kezd több lenni mint barátság ?:O Légszives írjátok már le nekem, hogy ti hogyan látjátok ezt a dolgot mint kívülállók ! Ha valami infó még kell, akkor bátran kérdezzetek, és el?re köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Józan paraszti ésszel összefoglalva: több ízben is hangoztatta, hogy járna veled. Hol itt a kérdés? Ha még mindig bizonytalan vagy, tisztázd vele.

Józan paraszti ésszel összefoglalva: több ízben is hangoztatta, hogy járna veled. Hol itt a kérdés? Ha még mindig bizonytalan vagy, tisztázd vele.
Szia. Igen ez több mint barátság már Barátságból ---> szerelem Ha a srác ilyeneket mond, akkor hozd fel te a témát ! Pl.: Te tényleg járnál velem ? :O És akkor megbeszélitek.
Így kívülállóként én úgy látom hogy kezd többet érezni irántadés hogy számodra sem közömbös. Szerintem érdemes lenne megbeszélnétek a dolgot, nehogy az egyikõtök megbántódjon és rámenjen a barátságotok. Amúgy pont ugyanez a helyzet a legjobb barátnõmmel is:)
Fél a visszautasítástól, ezért nem kérdezi meg direkt, de reméli, hogy leesik neked végre!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak az a baj, hogy most így megvagyunk, és ha nem mûködne a szerelem dolog, akkor utána barátok sem lennénk az biztos :|..úgy nem hiszem hogy tudnánk barátkozni, pedig nagyon kedvelem. És mostanában, amikor játszunk, és a kezem után nyúl (gondolom értitek hogy mondom) mindig egymásra nézünk, és csak elmosolyodunk...olyankor olyan jó érzés tölt el :) Tudjátok, vannak ezek a szilikon karkötõk, na ezeket mindig leszedi a karomról úgy, hogy megfogja a kezem és leveszi..na akkor is ugyan ez történik mostanában..
Van, csak manapság már szexmentes párkapcsolatnak hívják. Amúgy könnyen lehet belõle több.
A kérdező hozzászólása: énmár nemtudom mitcsináljak.:|..... kíváncsi leszek arra, hogy mi lesz holnap.
Sokáig ne vacakolj, mert választ vár, és ha kuka vagy, meg fog bántódni. Amit a félelmeidrõl itt leírtál, elmondhatod neki szemtõl szembe.
Neked tetszik ez a fiú? Mármint ÚGY.

Fiú és lány között létezik barátság?

Legjobb válasz: Létezik hát, nekem van egy nagyon jó lány barátom :):) Az a titka am hogy akkor lehet ilyen barátság ha fizikailag egyáltalán nem vonzóak a másiknak. A csaj ismerõsöm kicsit duci és nekem egyáltalán nem jönnek be a kövérebb csajok, neki én meg túl "kisfiús" vok és õ a magánál sokkal idõsebbeket (5-10 év) szereti. Szal tök jó barátok vunk de nem jönnénk össze semmi pénzért. 17/F

Létezik hát, nekem van egy nagyon jó lány barátom :) :) Az a titka am hogy akkor lehet ilyen barátság ha fizikailag egyáltalán nem vonzóak a másiknak. A csaj ismerõsöm kicsit duci és nekem egyáltalán nem jönnek be a kövérebb csajok, neki én meg túl "kisfiús" vok és õ a magánál sokkal idõsebbeket (5-10 év) szereti. Szal tök jó barátok vunk de nem jönnénk össze semmi pénzért. 17/F
igen.
ha tudod hogy nem létezik fiu és lány közötti barátság basz*s akkor minek kérdezed??pff-.-
Én fiú vagyok, vannak lánybarátaim, és még meleg sem vagyok. Nah? :P
Létezik, nekem is vannak nagyon jó lány barátaim.
van ugye az a mondás hogy csak barátság nem létezik közöttük, mert a fiú mindig meg akarja dugni a lányt. azt gondolom, ez egészen a közelmúltig igaz volt, ma már azonban nem csak egyre lányosabban néznek ki a fiúk, de ez az ösztönük is nagyon meggyengült, akár létezhet is. hogy ez jó vagy nem, azt már döntse el mindenki magának.
Istenem. Azért, mert ezt tapasztaljátok, meg mindenhol ezt olvasni, miért kell ezt így kijelenteni? Igen, természetesen létezik. Ez nem azt jelenti, hogy ettõl még valaki nem szerethet bele a barátjába. De mi az, hogy egyértelmûen nem létezik? És ezt ki mondta ugyan? A világ összes embere meg lett kérdezve és ez köztudott, bizonyított tény lenne?
és az a legszarabb ha több mint 200km-re vagytok egymástól...:(
Szerintem nem. :S Én is beleszerettem a legjobb barátomba! Egy kis idõ után meg kénytelen az ember beleszeretni! Akaratán kívül. Ez az élet rendje!
A kérdező hozzászólása: Tanulságos történet!
en a nyaron megismertem egy sracot, nagyon jo baratsag alakult ki kozottunk:) olyan jol elvoltunk...mar mar kezdtem azt hinni, hogy "hee tenyleg letezik fiu es lany kozott igaz baratsag!"... anyira orultem ennek a kapcsolatnak, aztan egyik este kiultunk sorozni, telihold volt gyonyoru csillagos eg... kicsit kezdett hideg lenni, osszebujtunk a pokroc alatt epp csak a fejunk maradt kint:) ).. egy furcsa erzes tamadt ram a hajat kezdtem simogatni o meg elaludt a vallamon:) es vege lett az igaz baratsagnak!
A kérdező hozzászólása: ÁLMODOZNI SZABAD
Lehet :D De én beleszerettem... :S és nem is találkoztam vele soha, mert nagyon messze lakik :( és nem nagyon érdekel hogy hogy néz ki... (tudom hogynéz ki)
A kérdező hozzászólása: ma 17:48 Ezzel igy már eggyett értek, ha nem jön be a csaj akkor talán lehet..
pedig létezhet
A kérdező hozzászólása: Egyértlemûen nem létezik. Nagyon sok olyan dolgot lehet olvasni, vagy hallani róla, hogy például: beleszerettem a legjobb barátomba. Nekem sem mûködik a barátkozás lányokkal, mert egy idõ után vagy õ kedvel meg engem vagy én õt.
Létezik! Nekem vannak olyan fiú barátaim, akik általános iskola óta legjobb barátaim. Soha nem gondoltunk egymásra úgy mint lehetséges szerelem/kapcsolat! Ez így is marad! Érdekes, de sztem a fiú-lány barátság mélyebb is lehet, mint a lány-lány. Engem az össze lány barátom elárult már valamilyen módon. A fiú barátaimban még nem csalódtam! :)

Létezik barátság fiú és lány között?

Legjobb válasz: Szerintem igen, bár függ a körülményektõl. Sportból fakadóan rengeteget vagyok fiúk között - lány létemre - és egyiktõl sem akarok semmit, csak barátok vagyunk. :)

Szerintem igen, bár függ a körülményektõl. Sportból fakadóan rengeteget vagyok fiúk között - lány létemre - és egyiktõl sem akarok semmit, csak barátok vagyunk. :)
sztem nemnagyon van...mégha aztis mondják h szimplán haverok akkor is van 1 kis flört és társai..
Az attól függ, ki mit ért barátság alatt. Nálam például a barátság, vagy szerelem érzelmi kategóriák. Érzelmekre használom ezeket a szavakat függetlenül a kapcsolat fizikai jellegétõl. Tehát nálam lehet barátság az is, ahol szexuális vonzalom van (vagy akár néha történik is valami), de nem szerelmesek egymásba a felek, amit egymás iránt éreznek az baráti szeretet. Én ezt barátságnak hívom (volt ilyen az életemben és mindkettõnk részérõl csak barátság volt akkor is, amikor néha történt köztünk valami és most is barátság, amikor már jó régen nem történt semmi és mindkettõnknek voltak azóta szerelmi kapcsolatai is). De ha valaki úgy értelmezi, hogy ahol szexuális vonzalom van, az már nem barátság, akkor lehet, hogy nincs ilyen. (Bár nem tudom: akkor ahol szerelem nincs, csak baráti szeretet, de vonzalom azért van, akkor azt minek lehet nevezni?) Szóval szerintem ha a "barátság" szó (csak) érzelmekre vonatkozik, akkor szerintem létezik.
Igen nekem is van lány barátom. Más kérdés, hogy gyerekkorunk óta vagyunk barátok. Mikor elér az ember egy bizonyos kort, már sokkal nehezebb ilyen barátságot kötni.
nekem mindig azt szokták mondani hogy fiú-lány barátság 6 éves kor alatt és 70 év fölött van!De lehet hogy ez vsak egy köznmondás!XD
letezik, egy bizonyos kor utan.
Egyértlemûen nem létezik. Nagyon sok olyan dolgot lehet olvasni, vagy hallani róla, hogy például: beleszerettem a legjobb barátomba. Nekem sem mûködik a barátkozás lányokkal, mert egy idõ után vagy õ kedvel meg engem vagy én õt.
Szia. Szerintem egy bizonyos kor után létezik. De pl. 16 év körüli korban szerintem nincs! Nekem is úgy indult pusztán barátként tekintettem az osztálytársamra. Most már "tisztára" bele vagyok habarodval.
Volt már egyszer pont így ez a kérdés.. most is csak azt tudom mondani, hogy igen, ha nincs szexuális vonzalom!
Teljesen más az, hogy barátként tekintesz valakire, mint az hogy HAVERKÉNT! én lány vagyok, van egy fiú barátom, jó pasi de én nem tudok ugy vonzódni hozzá, mint pl. a szerelmemhez. És akinek nincs iylen kapcsolata, az úgysem fogja megérteni, hogy attól még hogy van egy srác akit szeretek nagyon (és õ az életem) az csak barát. 14 éves vagyok, és szeretek egy másik fiút, és mégis megölelem a legjobb barátomat-és õ a legfontosabb nekem!(mert õ az egyetlen pasi akiben teljes mértékben megbízok és mindent tud rólam). IGENIS LÉTEZIK BARÁTSÁG FIÚ ÉS LÁNY KÖZÖTT! és ha valakiknek TESTI vonzódás van attól még az ugyanugy barátság maradhat.
persze hogy van, miért ne lenne.!!!! De akinek nincs ilyen azt nemhiszem h érti
természetesen. 14 vagyok és egy csomó fiú barátom van :D (osztály, néptáncosok...)
ez érdekes mivel sokan vannak lányok-fiúk akik mai napig tartják azt h férfi-férfi nõ-nõ sztem ez nagyon nem trendi XD... most figyelj miért ne lehetne valakinek az ellenkezõ nembõl barátja?? csak szexuális kapcsolat létezik?...NEM!... pl nekem csak lány barátaim vannak (fiú vaok)
jah az lemaradt a végérõl bocs h vannak bizonyos hátrányai (xD) pl.: nekem az egyik bnõm mondta h ha öltözik az osztályban és xy(fiú) van elõtte elzavarja ha én nem idegesíti...annyira megszokta h velük vagyok folyton h már nem is zavarja... XDD
Nem lehet!!!!! Én non sokáig non jóban voltam a padtársammal még akkor is amikor nem egymás mellett ültünk és most vagy 3 hónapja újra egymás mellé kerültünk és azóta vmi megváltozott . Legalábbis én szerelmes lettem belé és azt mondta nekem vki hogfy õ is belém már több embernek is feltûnt pl:a legjobb barátjának és rá is kérdezett mindkettõnknél de én azt mondtam nem De azt nem tom h õ mit mondott (vagyis ha errõl kérdezem csak annyit mond nem kell mindenrõl tudnom!!!!!) De sajna tegnap elültettek mellõle de még ígyis non imádom Bencét<3<3<3
Attól függ, mi számít barátságnak. Mert az, hogy naponta kétszer köszönök neki, meg megkérdezem a házit, az nem az. De az, hogy MINDENNAP beszélünk, nem csak suliról, és csinálunk közös programokat, na az már az! ^^ Lehet, de vannak olyan helyzetek, hogy több lesz belõle. Például két versenytáncos is lehet csak barát. (pedig õk azért elég sokszor találkoznak és elég sokszor kell egymáshoz érniük)
"Egy fiú és egy lány lehetnek barátok, de megtörténhet, hogy egymásba esnek. Lehet csak egy idõre, lehet rossz idõpontban, lehet túl késõn, de lehet, hogy örökre."
Létezhet, de ez egyénfüggõ. Vannak, akiknél mûködik, és akiknél nem.
létezik (egy idõ után az egyik fél többet érezhet, viszont még több idõ után akár el is múlhat)
Nekem 2 pasi barátom van. Az egyik, õ a régebbi. Pár hónap barátság után együtt töltöttünk egy éjszakát. Ezalatt többször is szexeltünk. Aztán barátok maradtunk:) Egyikünk se akart kapcsolatot a másikkal. Azóta nem történt köztünk semmi. Ez 5 éve volt, azóta is az egyik legjobb barátom. A másik barát az osztálytársam volt 2 évig. Jó barátok lettünk, már az elsõ nap a suliban, és suli után nem szakadt meg a dolog. Vele soha nem történt semmi közelebbi, csók sem. 4 és fél éve vagyunk barátok. Én egyébként férjnél vagyok 2 éve. A kapcsolatunk pedig 3, 5 éves. Szóval szerintem létezik. 27/N
Legjobb barátom szerelmes volt belem, elutasitottam. Majd 1 ev múlva is… majd mondta, hogy hulyeseget csinalt, nem er ennyit a dolog. Mar 8 honapja mindent megbeszelunk, ha nekem megjon, ha egy pasi, barat, tanar, szulo kiborit, azt is, lazan beszelunk a szexrol… van baratnoje, es mikor osszejottek, azt mondta, hogy olyasmi a lany, mint en. xd most szerintem ami koztunk van, szintiszta baratsag.
szerintem nem :P
Ebben a formában a legnagyobb böszmeség a kijelentés. "MINDIG többet érez az EGYIK", aha. Hogyha csak az egyik kezd el gyengéd érzelmeket táplálni a másik iránt, az azt jelenti, más tényezõnek is közre kellett játszania, nemcsak a viszony elmélyültségének, máskülönben mindketten ugyanazt éreznék. Márpedig ha így van, miért lenne törvényszerû, hogy két ember közül valamelyik számára pont tartalmazza azt a pluszt a másik? Tény, hogy valamivel ritkább jelenség, mint az azonos nemûek közötti, de attól még létezhet és létezik is.
Nekem masfel evig volt a legjobb baratom egy fiu. Aztan egy buliban osszeakadtunk. Utana mar mashogy neztunk egymasra. Es vegul osszejottunk, szerelmesek lettunk egymasba. De kozben ereztem h nem csak szerelmes vagyok bele hanem mindent megtudok vele osztani. Talan ezert tartott eleg sokaig a kapcsolatunk mert legjobb baratok is voltunk egyben. Pedig azelott nekem se tetszett o, es en se neki. Szoval tenyleg nem szamit a kulso. Vagyis en azt mondom h 10bõl 8x szerelem lesz a fiulany baratsagbol.
Természetesen létezik, bár az lényegesen megkönnyíti a dolgot, ha nem 2 szinglirõl van szó.
Az én tapasztalatom, hogy lehet!
igen, de egy idõ után egyikõjük megkívája amásikat, belézúg stb. - tapasztalat
Igen ritka
Hát nem hinném, ugyanis elég sok lány barátom van, de akad fiú is. Multkor unokatestvéreméknél sátraztunk, a lány bezsólt, de csak viccesen. Nemszóltam hozzá, odajött hozzám, és a végén egész éjjel a karjaimban aludt, valami fantasztius érzés volt, és szerintem még akkor szerttem bele... ez nyáron volt mellesleg. :)
Létezik.
Van. Immáron 2 éve vagyok egy lány nagyon jó barátja. Egyikünk se akar többet a másiktól. 20/F
NEM.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!