Találatok a következő kifejezésre: Létezik barátság és lány (27 db)

Szerintetek ilyen barátság létezik fiú és lány között?

Ahol egész nap együtt van a két fél.

Legjobb válasz: Létezik, csak az egyik titokban szenved. Aztán amikor már nagyon szenved, akkor elmondja a másiknak, hogy mi a szitu, kosarat kap, és vége a barátságnak.

Létezik, csak az egyik titokban szenved. Aztán amikor már nagyon szenved, akkor elmondja a másiknak, hogy mi a szitu, kosarat kap, és vége a barátságnak.
tapasztalat h úgyis több lesz ami van h csak szenvedéssel jár
Igen létezik.Tapasztalat.
Az utolsó válaszirónak ne azért nem épen.Eleinte lehet barátság köztük de hogyha már jobban megismerik egymást akkor a fiu vagy a lány biztos szerelmesek lesznek szerintem mert én nem nagyon hiszek ezekbe a fiu lány barátságokba mert én szerintem biztosan elõbb vagy utóbb kifog sülni az egészbõl valami.
létezni létezik, de mint ahogy már elõttem elmondták szenvedés lesz a vége. nekem a legjobb barátom egy fiú, mi is mindig együtt voltunk és nagyon közvetlenek tudtunk lenni egymással. õ belém szeretett, én észre sem vettem mig a barátaim nem nyitották fel a szemem. nagyjából 2 évig szenvedett miattam, de a barátság nem szakadt meg. én is sokszor nagyon szarul éreztem magam az õ szomorúsága miatt. most ott tartunk, hogy 3 éve szerelmes belém, de már elkezdett az utóbbi idõben más lányokkal ismerkedni. mielõtt megkérdeznéd, hogy ha ennyire rossz volt a helyzet és ennyire szenvedett miért nem szakitottuk félbe a barátságot.. válaszolok:azt hiszem sem neki, sem nekem nem volt senki olyan fontos mint mi egymásnak. mindig mindenben számithatott rám és én is rá. próbáltam kerülni, de valahogy mindig összefutottunk. õ azt mondta, hogy rossz a helyzet, de ha nem beszélünk mégrosszabb.

Fiúk nektek van lány barátotok? Létezik fiú és lány közötti barátság?

Legjobb válasz: Lehet, hogy létezik, de engem eddig jó messze elkerült... Azt hiszem nem kell tovább ragoznom.

Lehet, hogy létezik, de engem eddig jó messze elkerült... Azt hiszem nem kell tovább ragoznom.
Sosem lehetsz benne 100%-ig biztos, hogy pontosan mit érez a másik fél.
*15/L (félrenyomtam :P)
létezik nekem a legjobb barátom fiú és egyikõnk se érez többet. sokan mondták, hogy úgyis egymásba szeretünk, de már elsõs korunk óta ismerjük egymást mégsem szerettünk egymásba. szóval van fiú lány barátság :) 14/L
persze hogy van csak arra figyelj hogy ne vonzzon szexuálisan, és te se vonzd öt.Amúgy tök jól el tudnak lenni a fiuk a lányokkal
Tapasztalatból mondhatom, hogy igen, nekem eddig három hosszan tartó komolyabb ilyen volt. Egy megszakadt, de nem ezért. Sok múlik azon, hogy ki mit tart elképzelhetõnek, és mit vár el a másiktól, de ez az azonos nemû barátságokra is vonatkozik.
Hogyne létezne! Két lánybarátom is van, egyikükbe se zúgtam bele (mint vak ló a szakadékba). Aranyosak, kedvesek és csinosak is (az ideálom szerint is), de nekem õk "csak" barátaim, immáron 6 éve legalább. Zengjen nekik a mao! :)
Nekem óvodás koromban volt egy fiú barátom, de ez a kapcsolat elmúlt, mert más általános iskolába kerültünk :( Szerintem létezik fiú-lány barátság akármilyen korosztályban. 13/L
Nekem a mostani barátnõm egy jó darabig csak a haverom volt, aztán augusztusban szerelmet vallott nekem és úgy gondoltam hogy "miért ne?". 4 hónapja együtt vagyunk és mindketten szeretjük egymást. Szóval lehet barátság, de nagy esély van arra hogy más lesz belõle.
Létezik.... egy ideig.... Általában, ha igazán mély a barátság, elõbb-utóbb szerelembe fordul. Az a szerencsésebb, ha nem csak egyik fél részérõl... (mint ahogy sajnos lenni szokott)
Barátságból születnek a legszebb szerelmek.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint ha kölcsönös vonzalom van a két fél között elõbb-utóbb átalakulna komolyabbá.
Létezik hát :) Az más kérdés milyen mélységû barátság az. Ritkán alakul ki olyan mélységû barátság fiú és lány között, mint két srác között. Ez természetesen az ellentétes nemeknek tudható be.
Hát, attól függ neked meddig számít annak.Nekem van egy lány barátom, de õ is csak azért barát, mert messze lakunk egymástól.Ha nem így lenne, már 1 éve együtt lennénk. Ha pedig egyik félnek sincs senkije, akkor nem bírnák ki szex nélkül...szóval nem hinném hogy van ilyen, max ha visszafogják magukat...de mi értelme lenne ellenállni a kísértésnek, ha nincs senkid? :D
Szerintem igen. Abban az esetben, ha egyik fél se akar a másiktól semmit. Ha nem vagytok egymás un. esetei. Nekem van fiú barátom. Õ az alacsony vékony csajokra bukik, én meg a macis magas pasikra. Hát egyikünk se a másik fixa ideálja. Több éves felnõtt korban szerzett barátság a miénk. A férjemnek is barátja lett, szóval szerintem lehet.
Létezik. A volt szerelmem akivel 3 évig jártam, ma is jóban vagyok. Az óta már võlegénye is van, és nem is tekintünk egymásra potenciális partnerként.

Létezik fiú és lány között barátság?

gondolom ezt már rengetegszer feltették, de most gondoljatok bele a dologba és őszintén válaszoljatok

Legjobb válasz: NINCS. Sok ember nem tesz különbséget haver és BARÁT között. A barátom az, akivel kettesben is találkozom, kisírom magam a vállán, elmondok mindent, közös programokat szervezünk, stb. Ilyen viszonyban kizárt, hogy az egyik fél ne érezzen többet. Az nem barátság, amikor összeül a haveri társaság, és van 5 csaj a környezetedben.

NINCS. Sok ember nem tesz különbséget haver és BARÁT között. A barátom az, akivel kettesben is találkozom, kisírom magam a vállán, elmondok mindent, közös programokat szervezünk, stb. Ilyen viszonyban kizárt, hogy az egyik fél ne érezzen többet. Az nem barátság, amikor összeül a haveri társaság, és van 5 csaj a környezetedben.
IGEN! És az sztereotípia, hogy (és ezt most nyávogó hangon képzeld el): "egyszer úgycsi töbcsit akarcsi majdcsi a másik", meg a "férfiak, csak úúúúgyis meg akarják dugni majd a lányt" stb stb... Nekem pl. vannak lány barátaim, sõt az egyik majdnem olyan mint ha a testvérem lenne. Mégse dugnám meg, és nem is akartam.
igen, nekem is van egy legjobb fiú barátom és nem érzünk egymás iránt semmit jófej, de nem olyan akit elviselnék egy párkapcsolatban :D
létezik, és létezhet.
létezik
8as vagyok, amíg begépeltem a válaszom, te le is írtad az egyik általam említett sztereotípiát. Az egész csak általánosítás....
Létezik.
# 16 ilyenkor amúgy szerintem a haverságot is barátságnak veszik a kérdezõ személyek
Igen, vagy pofára esel, mint én :) Komolyra fordítva a szót, szerintem létezik, jobban értékelek egy srác barátot, mint egy halom ribcsi barinõt:)
Létezik.
Ez a kérdés azért ennyire vita tárgya, mert nem tisztázottak a fogalmak. Egyrészt ha ez alatt azt értjük, hogy megmaradhat e a baráti kapcsolat azonos nemûek között úgy, hogy nem történik közöttük semmi, egyértelmûen igen, nekem nagyon sok ilyen csaj barátom van. Ha akkor nem nevezzük csak barátságnak, ha csak a vonzalom áll fenn közöttük, akkor szerintem nem a válasz. Másrészt ahogy ezüst nyíl is írta, haver és barát között van különbség, azaz ha egy olyan bensõséges barátról van szó, akivel eljársz ketten mindenhová, mindened megosztod vele, mindent tudtok egymásról, akkor magam is kizártnak tartom, hogy abból ne legyen semmi. Nekem vannak ilyen csaj barátaim, de én lassan házas vagyok és a csajok többsége is stabil párkapcsolatban áll. Ha mindketten facérak lennénk, egész biztosan más lenne a helyzet. Röviden: szerintem igenis speciális esetben létezik barátság ellenkezõ nemûek között, de olyan, hogy CSAK barátság... nem hinném.
miért ne létezne? vagy szted mindenki mindenkibe szerelmes?
Volt két fiú barátom, illetve annak hittem õket, de 1. idõvel egyértelmû lett, hogy mindkettõnek tetszem, így a kapcsolat is fellazult, mert kínos volt már kettesben lenni 2. rengeteg olyan dolog van, amit a barátnõmmel megoszthatok, megbeszélhetek, de egy férfival (aki nem a párom) már nem osztanék meg, mert furcsa lenne. Szóval inkább a kedves fiú ismerõsben/szorosabb haverságban hiszek, de nekem közeli barátom sosem lesz ellenkezõ nemû.
valamiért fiúk még sosem akartak velem barátkozni, és én sem velük. így alakult, de én nyitott lennék ilyesmire, mert így még nem tudom a választ.:P
Szerintem nincs:( Nekem "van" egy haverom akivel 6 éves korunk óta ismertük egymást, azután elkezded csajozni és az összes lány barátjára szart! 13 évesen szakadt meg vele a barátságom, mert leszarja a barátait! Nem törõdöm állása miatt nem haverom. 15/l Az óta nem beszéltünk, tehát vagy jól sül el a dolog vagy rosszul, de szerintem 75%-a rosszul sül el, mindig van kivétel.
Miért ne létezne? Persze, hogy van ilyen.:) L
Nekem mindig.:D Csak hülyülök.:) Amúgy nem tudom, mi a tökömért kell lepontozni.:D
nos, ha a fiú vagy a lány már foglalt akkor lehetséges leginkább.
A kérdező hozzászólása: sztem az idõ múlásával az egyik többet fog érezni a másik iránt, viszont ha nagyon csúnyák, vagy egyáltalán nem jönnek be egymásnak az illetõk akkor létezhet
szerintem meg nem fognak többet érezni.. ez inkább tizenéves korban jellemzõ, késõbb már nem
Velem nem egyszer fordult már elõ, hogy 1-2 lány- akiket nagy jó barátomnak tartok- felhívtak, hogy nem e tudnék kimenni hozzájuk, mert rosszul vannak az adott srác miatt. kimentem és megnyugtattam õket. Jól esett, hogy sikerült lenyugodniuk, és azóta is tudunk egymásról mindent. Szerintem igenis van barátság fiú és lány között.
jaja, én is rinyáltam már pasibarátomnak.. és nem lett semmi köztünk:)
Úgy látom valamelyik vérig sértett kis szentjánosbogárnak nagyon csípi a csõrét, hogy páran azt írtuk, hogy igenis van barátság a két nem képviselõi között! :D Remélem 12 éves élettapasztalattal bíró veterán ember vagy! :D
hihihi, vkinek mindig csípi:D
basszus ezüst_nyíl, lehet, hogy igazad van
Igen, létezik, a négy legjobb barátom közül csak egy lány, a másik három fiú. 24L

Létezik fiú és lány közötti barátság?

Úgy értem, hogy kell félnem vagy fogadjam el a helyzetet?

Legjobb válasz: Létezik. Nem írok többet, aki tudja az tudja, aki nem azt úgyse gyõzi meg, ha másnak van.

Létezik. Nem írok többet, aki tudja az tudja, aki nem azt úgyse gyõzi meg, ha másnak van.
Létezik.. nekem is van. :) Sõt nem is egy ilyen barátnõm van! :) De semmi több nem lenne köztünk soha.. :) ezt már az elején lebeszéltük.. :)
Fenntartással kezeld. Számomra nem igazán létezik ilyen, bár... ha jobban belegondolok, 1 bizonyos lánnyal TALÁN.
öö, nem inkább, hogy a pozitív valaha is taszítani fogja a negatívat?
NEM létezik. Ez kb olyan mint a pozitív vonzani fogja e valamikor a pozitívat?
fiú és lány között van, férfi és nõ között nincs! :)
Létezik, nekem is van csajbarátom :)
95%ban csak fiúkkal barátkozom és ebbõl 1 ember van csak aki tényleg csak barátként néz rám és nekem se tetszett soha..
Nem, akárhányszor próbáltam mindig más lett a vége. Kezdj félni.
Szerintem létezik. Az egyik haverom barátnõjével ugyan úgy jóba vagyok mint a haverommal, vagy egy másik közös barátunkkal. Ha mentünk valahova akkor õ is ugyan úgy jött velünk, nem volt olyan hogy most ez csak fiús program. Õk már szakítottak de attól függetlenül még beszélek a lánnyal, sõt van olyan dolog amirõl csak neki beszéltem, még a legrégebbi haveromnak sem. Biztos hogy nem lehet kötünk semmi mert nem nõként tekintek rá. Mi nem is ölelgetjük egymás, nem is puszival köszönök neki. Megszoktam hogy eddig csak fiú barátaim voltak ezért távol áll tõlem a puszilkodás meg az ölelkezés.
Egy darabig létezik igen.Aztán több lesz.Saját tapasztalatból mondom és szerintem akkor tud megmaradni CSAK barátságnak a dolog ha kicsit ritkábban találkoznak.Ha napi szinten lógnak, akkor kialakulhat több is.
A kérdező hozzászólása: Nem is így gondoltam... nem a félrekefélésrõl van szó. Csak én nõ létemre nem ölelgetem a fiú barátaimat csak úgy...
Egészen már találkozáskor megölelni valakit vagy csak úgy ölelgetni. A kérdésedet úgy is fel lehetne tenni, hogy mindenki hûtlen és folyamatosan félrekefél-e... Nyilvánvalóan nem.
A kérdező hozzászólása: Tehát fogadjam el hogy õt elõbb ismerete és jóban vannak. Nehéz lesz, de eddig sem mutattam, hogy bántana - pedig belül õrölöm magam. Tudom, hogy erre nincs egyértelmû válasz.
Van is meg nincs is. Ez szerintem olyan kérdés amire nincs jó válasz. Nekem is van fiú barátom, aki a barátom soha nem fordult meg a fejünk na legyen valami. De volt egy másik barátom akivel eljártunk együtt bulizni, filmeztünk, vele aludtam mindig egy ágyba hónapokon keresztül, aztán egyszer csak úgy alakult valahogy, hogy szex lett.. A mai napig nem tudom mi volt akkor ezt hozta a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Elvileg haverok... Nekem is van fiú haverom, de nem ölelgetem....
ha randa a csaj, akkor lehet; ha szép akkor kezdj el félni

Szerintetek létezik fiu és lány között csak barátság?

Legjobb válasz: 20 ilyen kérdés volt nézegesd vissza.Amúgy nem és aki az ellenkezõjét vallja az is becsapja magát tapasztalataim szerint.(Már ha fiú-lány legjobb barátságról szól)

20 ilyen kérdés volt nézegesd vissza.Amúgy nem és aki az ellenkezõjét vallja az is becsapja magát tapasztalataim szerint.(Már ha fiú-lány legjobb barátságról szól)
Szerintem is van..Mivel én lány vagyok nekem az a véleményem hogy jobb 1 fiúbarát mint 10000 nagykéû, kényes magánakvaló barátnõ..
Van, és ezt tapasztalatból mondom. Az egyik fiúbarátommal nagyon szeretjük egymást, mintha testvérek lennénk, de nem érzünk többet egymás iránt. Még mielõtt valaki belémkötne, 100%, hogy nincs több köztünk és nem áltatom magam. Nekem van. :)
Szerintem van. Koncertekre szoktunk menni, házibulikba, túrázni, egyikünk sem érez többet barátságnál.
Szerintem fiú és lány között lehet barátság, férfi és nõ között nem. Hiszen amiben van egy kis vonzalom, már nem barátságnak nevezzük.
4es: és így lettek õszinte barátok Ez nem pont így mûködik. Ha valaki bejön, és nagy változások nem történnek, az késõbb is tetszeni fog. Rosszabb esetben a rögeszméddé válik. Szóval vagy ritka a kapcsolatotok, mint a fehér holló, vagy nem igaz amit írsz. Nincs férfi és nõ közt barátság, mert a szex mindig közbeszól. És tényleg. 24F
Létezik. Nem feltétlen a rondaságon van a hangsúly, hanem azokon a bizonyos hormonális-kémiai dolgokon, amik a szerelmet, vonzódást elõidézik, ésatöbbi.
Szerintem létezik:) Volt legjobb fiú barátom mostanáig, csak a barátnõje nem nézte jól szemmel, hogy velem barátkozik, pedig mindketten csak barátként tekintettünk a másikra...
Spontán haverok lehetnek... Viszont olyan jó barátok mint két azonos nemû ember aligha... az ilyen barátságokban egy idõ után az egyik fél mindig többet szeretne és így mindig valakinek fájóbb lesz mint a másiknak... Plusz ha bejön a szexuális vonzalom is, na akkor esélytelen... (tapasztalat) Az ilyen baráttal alakul ki olyan helyzet hogy ha egyet elõre lépsz beleszeretsz viszont ha egyet hátra akkor megbántod és elvesztheted...
Utolsó.Ha az egyik fél járni akart a másikkal akkor az vmikor szerette és ha vkibe szerelmes lettél abba örökké az leszel valamilyen szinten és ha az a szint kvára kicsi és elenyészõ attól még szerelem ami több a barátságnál ...
van, de csak miután az egyik fél járni akart a másikkal, de az meg nme , és így lettek õszinte barátok. tapaztalat! ;)
Csak ha nincs szexualis vonzodas egyik oldalrol sem. Amugy csak altatjak magukat. Tapasztalatbol mondom:P
nekem is van fiúbarátom, és õszinték vagyunk egymással, nem akarunk szórakozni a másik érzéseivel, biztos vagyok benne hogy nem érez többet irántam, és én se õiránta:)

Szerintetek létezik fiú-és lány között barátság?

Legjobb válasz: Annyi ilyen kérdés volt már... és igen... csak nézz körül a világban...

aha, de néha azért szexelünk
Annyi ilyen kérdés volt már... és igen... csak nézz körül a világban...
igen létezik, saját tapasztalat.
Bizony létezik... szintén saját tapasztalat.
Szerintem van!:)
Miért ne lehetne? Nem muszáj minden lányra rányomulni. Attól hogy 1 fiú meg 1 lány jó viszonyban vannak abból nem következik a párkapcsolat. Gyerekkoromban volt egy lány barátom aki anya egyik barátnõjének a lánya volt. Most is van egy, õ meg az egyik haveromnak a barátnõje.
Barátság nincs, csak haver vagy kedves ismerõs lehet. Legalábbis számomra a legõszintébb barát és a szerelem az egy személyt jelent.
a legtöbb esetben valaki többet érez a barátságnál , de van néhány olyan is ahol barátság van fiu és lány között.
Számomra nem. Volt, akibe én szerettem bele és õ nem belém, volt pedig, aki belém szeretett, de én nem belé.
szeretném most azt írni, hogy létezik, de sajna sok csalódás ért már ezen a téren, és már nem nagyon hiszek ebben.. amint egyre szorosabb a barátság, elõbb-utóbb valaki többet akar. én esetemben ez mindig a másik fél.. veszítettem már el így számomra nagyon fontos barátokat. és az a vicc, hogy kicsit sem vagyok nõies..
ahogy Karinthy Frigyes mondta : , , Lehet-e barátság férfi és nõ között, és ha igen, miért nem ? ´´ komolyra fordítva a szót, lehetséges, de általában az egyik fél egy idõ után többet akar.
Létezik 1 esetben. anya és fia között. De itt is kivétel ha valamelyik beteg és többet akar a másiktól
Számomra létezik, ha a lány nem tetszik külsõre. De nem szoros barátságra kell gondolni, hanem inkább ismerõsi szint. Volt barátnõimmel nincs, mivel nem haverságból voltunk együtt és ezután sem tudok rájuk nézni, mint barát. Olyan lányokkal nem barátkozom, akik tetszenek, mivel ha bekerülsz "kishavernek" nem leszel élete szerelme. Állíthatom: Soha nem volt lány barátom, de nem is akarok. Ismerõsöm annál több volt, ez elég is.
létezik, ha a fiúnak és a lánynak is komoly kapcsolata van, és hûséges típusok.
Biztos mindenkinek vannak az életében olyan lányok akik nem tetsznek, viszont attól még jóba vannak velük.
sajnos aligha. legalábbis nálam nem mûködik, mert eddig majdnem az összes fiú elõször beadta hogy "csak" barátkozni akar velem, összebarátkoztunk, és elkezdtek nyomulni. a végén még õk voltak megsértõdve, hogy barátzónába vannak, és hogy miért nem nézem õket férfinak.... hát beszarás....
van is meg nincs is. Ez személy függõ.
Persze.
Igen, és részem is van benne.
szerintem nem
Az ilyen kérdéseket mindig megmosolygom. Ez a kérdés van egy könyvben, és akkor, abban a szituban a válasz: nem. Nekem van egy fiú barátom. Kedves fiú, meg minden. És sokszor elgondolkodom, hogy õ mit gondol rólam...o.O Mert ha tényleg nincs olyan, hogy mind2 részrõl barátság, akkor õ szeret engem. :// Ha meg létezik, akkor olyan szemmel lát engem, mint én õt. :D

Szerintetek létezik fiú és lány között barátság?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Extrákkal.

Szerintem igen. Extrákkal.
Ha egyik se tetszik a másiknak, akkor igen.
Igen.
HA létezik is, akkor is csak úgy hogy közben valamelyik félnek tetszik/többet érez a másik/másik iránt... de attól még lehet, hogy a barátság érzése többet jelent neki, így nem lesz több egyébként ritka, nem nagyon hiszek benne
Nekem a legjobb barátom fiu, de viszont ellentétek vagyunk õ lànyos fiu én meg fius lány vagyok mégis best friend!
Vagy ha az egyik csúnyácskább, viszont jó fej, van ilyenre sok példa a baráti körömben.
Szerintem létezik, de nagyon ritka. Az a jellemzõ inkább, hogy az egyik fél belezúg a másikba, és koppan mint a leejtett kalapács.
igen
esetleg ha a fiú meleg.
ha nem létezik, akkor nekem 3 szerelmem van :D
ha az egyik ronda
nem.. tapasztalat
Igen! Én vagyok az élõ példa rá... 1 barátnõm kivételével csak fiú barátaim vannak és nem vagyok fiús lány sõt...
Nem, kivéve esetleg ha mindketten homoszexuálisok.
igen... tapasztalat
Igen létezik
Igen, de másféle barátság ez mint azonos nemûek közt.
Ha nem létezne, akkor az azt feltételezné, hogy az ember csak olyannal áll szóba a másik nembõl, csak azt ismeri meg közelebbrõl, akihez vonzódik. De ez nem így van, tehát létezik - szerintem.

Létezik fiú és lány barátság?

Legjobb válasz: Ha nem ebben a kategóriában írtad volna ki, már kb. 5 csillió válasz lenne rá... :) Eléggé eltérõek a vélemények, szerintem nem. Illetve ezt erõsíti meg az összes eddigi tapasztalatom is, hogy olyan nincs, hogy valamelyik fél ne akarna többet.

Ha nem ebben a kategóriában írtad volna ki, már kb. 5 csillió válasz lenne rá... :) Eléggé eltérõek a vélemények, szerintem nem. Illetve ezt erõsíti meg az összes eddigi tapasztalatom is, hogy olyan nincs, hogy valamelyik fél ne akarna többet.
nincs!
Szerintem igen :)

Létezik fiú és lány közötti barátság? 15/l

Hol tudnék fiú barátot találni?Szerintem néha többet ér egy jó fiú barát,mint egy lány.Ti ,hogy vagytok ezzel?:D

Legjobb válasz: nálam : igen.. barátnõimre hamarabb tekintek másképp :)

nálam : igen.. barátnõimre hamarabb tekintek másképp :)
NEM
fiú és lány között igen, férfi és nõ között nem:)
Igen, létezik, nekem részem van benne.
Igen létezik, nekem is van sok lánybarátom, akik tényleg csak barátok. Az, hogy a legtöbbjüket rongyosra dugnám, az egy dolog.
Leszbi lány és bu.zi fiú között biztosan létezhet...
létezik, csak az egyik félnek nagyon fáj... a legjobb barátom fiú, azt mondta, hogy én lennék az utolsó, akitõl tesóságnál többet akarna, a huga vagyok szinte... aha. csak én mindig meg akarok neki felelni, vele akarok lenni, energialöketet kapok, ha vele vagyok... de õ nem érez így. fordított esetben is megtörtént már, amikor a fiú, aki mindent tudott rólam, az összes bajomat vele beszélhettem meg, és fordítva, hirtelen a fejemhez vágta, hogy szeret. én nem kaptam levegõt, elsírtam magam, mert tudtam, milyen érzés, de ha nem érzek viszont, nem lehet semmi... és igen, mégis lehet. majdnem minden barátom fiú, de mindegyikkel volt egy idõszak, hogy egyikünk többet érzett, és nem túl kellemes, de túléltük. nem tudom, mi lenne velem nélkülük:)
Én most miért vagyok 0%-os? Mi a rossz abban, amit írtam??
Természetesen létezik ilyen barátság, csak az egyik fél mindig szomorú. Nekem is van egy fiúbarátom (több is, de most csak õt említem meg), de már két éve szerelmes vagyok belé (4 éve ismerjük egymást), de õ nem mutat irántam érzelmeket.Ez amolyan félbarátság.
De faszom... ne pontozzatok, hanem mondjátok meg, hogy mi a baj! :D
#21 az a baj, hogy hülyeséget beszélsz (mert nem csak az általad leírt emberek közötti (fiú és lány közötti) barátság létezik..)
megdugnád, de nem dugod! :D
lehetséges de nem jellemzõ... azok a csajok akiket a barátomnak mondok(2) mind megdugnám...
A kérdező hozzászólása: am. szerintem is létezik!:)
Létezik nekem is vannak lány barátaim nem is egy.
létezik
Létezik:)
A kérdező hozzászólása: Akkor csak én nem találtam még meg:)
igen, létezik
igenis létezik : D
Fiú-Lány legjobb barátság nem csak sima barátság :)
nekem nem jött be.
Így van, egyetértek és én sem írtam azt, hogy "csak", így nem is hülyeség! Tehát az indoklásod rossz! "Leszbi lány és bu.zi fiú között biztosan létezhet..." Igaz amit mondtam? Szerintem teljes mértékben... mivel vonzalom nem alakulhat ki, maximum barátság! Ezért köztük biztosan lehet, de ez még NEM ZÁRJA KI, hogy hetero fiú-hetero lány között ne lehetne! Te beszélsz hülyeséget! :P Ezért nem értem azokat, akik lepontoztak! Szövegértés 1-es nekik! :)

Szerintetek létezik fiú és lány között barátság? Kinek mi a véleménye erről?

Mert szerintem nem létezik olyan. Közvélemény-kutatok... :)

Legjobb válasz: Szerintem se!

Szerintem se!
Nekem van egy lány haverom....Vagyis hát elõször nagyon tetszett de utána inkább meggondoltam és találtam mást...Azóta is tesómként tekintek rá....:)
Nekem 2 lánybarátnõm van, a többi mind fiú, és érdekes, hogy jobban kijövök velük, mint mással, olyan mintha a bátyáim lennének, és nem tudok arra gondolni, hogy valamelyikkel több. Mert ha több lenne, már nem barátok lennénk, és a barátság nekem ennél többet ér. Szóval szerintem létezik!:) 15/L
szerintem létezik fiú lány barátság :) ) nekem is van egy nagyon megértõ, kedves barátom. Mindig mindent megosztunk egymással és figyelmesen végighalgatjuk egymást :)
A kérdező hozzászólása: 7-esnek: igen. pontosan így. XD
A kérdező hozzászólása: Én sem hiszem, hogy húgodként tekintesz rá... vagyis lehet, hogy most azt hiszed, de elõször akkor is tetszett Neked, utána lettetek "csak barátok". Különben képzeld el azt a szitut, hogy mondjuk kiderülne, hogy mégis tetszel neki. Mit válaszolnál akkor? Akkor is tudnál húgodként tekinteni rá, vagy elöntenének a régi érzések, amikor még tetszett? :)
hát ha belefér egy laza menet kuyta pózban, meg egy kis szo-patás akkor igen hiszem és kijelentem hogy létezik!
Tudok rá húgomként tekinteni mert jó ember és korrekt velem azóta is. Vele meg lehetett beszélni a dolgot, és azóta is megbeszélünk mindent amirõl tudjuk hogy a másiknak nem bántó. Ennek az egésznek már lassan 1 éve. azóta neki is van egy rendes barátja. Meg én is keresgélek a nõk között. Nem kívánom, és tényleg családtagként tekintek rá. Kb úgy, mint a testvérem feleségére, pedig õ is mondhatni alig 4 évvel idõsebb nálam.
Én nem hiszem el, hogy tudsz még rá hugodként tekinteni, ne haragudj! Bár ez az én véleményem.
Létezik. 1 lány barátom van, én pasi létemre vele is bepróbálkoztam, mert annó nem volt senkije és mert szimpatikus. Közölte hogy más tetszik neki.. én ezt elfogadtam, és azóta sem próbálkoztam nála, úgymond húgomként tekintek rá azóta. Hébe-hóba találkozunk, de amúgy neten tartjuk a kapcsolatot rendzsresen.
Hát nem tudom én ebben nem nagyon hiszek. Nekem ha lennének fiú barátaim, biztosan eszembe jutnának dolgok még akaratlanul is, és ez akkor már nem barátság.
Nekem van több fiú barátom is. Eszünkbe se jutna, hogy több legyen közöttünk. Talán kettõ az, akikkel mindent megbeszélünk és olyanok, mintha testvérek lennénk. 22/L
Persze, h létezik. Az nem igaz, ha jól néz ki rögtön "az" jut az eszedbe. Hiszen a hugod, bátyád is jól néz ki még sem a nõt/pasit látod benne!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!