Találatok a következő kifejezésre: Létezik az ma (45 db)

Az előző munkaadóm nem fizetett utánam a magánnyugdíjpénztárba egy fillért sem, majd miután kirúgott (persze utolsó havi bér nélkül) becsődöltette a cégét. Még ma is létezik az egész cég, csak más néven, mit tehetnék vele (a testi erőszakon kívül)?

Undotrító hogy ennyit érnek a munkavállalók ezeknek a kis féreg vállalkozóknak. Szakszervezetet nekünk is?!

Legjobb válasz: Ha jogutód a más néven létezõ cég, simán bejelented az apehnak. Soron kívül kivizsgálják.

Ha jogutód a más néven létezõ cég, simán bejelented az apehnak. Soron kívül kivizsgálják.
adócsalást követett el, ugyanis a magánnyugdíjjárulék a fizetésed része, melyet a munkáltató levon kifizetés elõtt. Jelentsd be az apehnak!

Menstruáció ideje alatt felmehet az ember súlya valamennyivel létezik az? Tegnap 49 voltam ma pedig 49.7 alig ettem ma!

Legjobb válasz: a hormonális változás miatt visszatartja a folyadékot a szervezeted, akár 2 kilóval is többet mutathat ekkor a mérleg, ez víz, lemegy, ha elmúlik a menstruáció

a hormonális változás miatt visszatartja a folyadékot a szervezeted, akár 2 kilóval is többet mutathat ekkor a mérleg, ez víz, lemegy, ha elmúlik a menstruáció
Így van. Menstruáció alatt vizet tart vissza a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Ma is létezik az illuminati, vagy ez csak mentálisan segítségre szoruló félkegyelmûek tévképzete?

Mindenhol azt olvasni meg látni, hogy mindent behálóz az illuminati, és hogy az összes hollywood-i sztár bennevan, direkt terjesztik a jeleket, és hogy embereket áldoznak fel (most épp a csapból is az folyik hogy Paul Walkert is õk ölték meg...) de õszintén szólva nekem nevetségesnek és borzasztóan paranoidnak tûnik.

Legjobb válasz: biztos vannak...:3 Tudja a franc.

biztos vannak...:3 Tudja a franc.
Magyarul illuminátusoknak nevezik õket. Ha lefejted a hülyeséget a dologról, akkor egy létezõ szervezetet találsz, amit Adam Weisshaupt alapitott évszázadokkal ezelõtt
Egy szervezet emberekbõl áll. Simán el tudom képzelni, hogy néhány bestseller és film hatására pár idióta összeáll, és büszkén illuminátinak nevezik el magukat, miközben középkori rituálékkal szórakoztatják magukat. Bár nem hiszem, hogy embereket feláldoznának, az csak olyan médiatúlkapás. Tudod, valamivel izgatni kell az egyszerû emberek fantáziáját.
Létezik illuminátus rend meg szabadkõmûves páholyok is, de ezek amiket terjesztenek róluk az hülyeség.
Már megbocsáss, de ez a rend nem vicc -sajnos. És inkább te vagy a félkegyelmû...már itt a baj, hogy hozzájuk sok ember így áll, mint te.
Az illuminátus "rendrõl" (én inkább rendszernek nevezném) annyit hogy ez irányítja az egész világot. Ebben a "rend"-ben 13 család van, és semmi köze nins ennek ahhoz a b*romsághoz amit a wikipédián írnak róla. (Ha érdekel bõvebben az illuminátiak munkásága, olvasd el az Atlan címû könyvet) Mellesleg egy hollywoody sztár halála sem véletlen, mindegyik meg volt rendezve és el voltak direkt téve láb alól. Ennek jobban utána lehet nézni amúgy, rengeteg bizonyíték van és utána el lehet képzelni az indítékokat.
Az "Illuminati" örök és elpusztíthatatlan, mivel az "Illuminati" maga: ISTEN.
Az "Illuminati" örök és elpusztíthatatlan, mivel az "Illuminati" maga: ISTEN. Az Illuminati árnyéka a bankárok, pénzváltók: õk maguk a gonosz.

Létezik az hogy a levél ami szombaton lett feladva ma (csütörtökön) még nem érkezett meg? Ennyi idő alatt csak ide kellett volna érnie még ha sima levélként is van küldve, nem de?

Békéscsabáról lett küldve Ceglédre.

Legjobb válasz: figyelj,15 perc távolságra lakik egy haverom,viccbõl feladott nekem egy levelet hétfõn,és jövõ hát szombaton kaptam meg.Szóval......

figyelj, 15 perc távolságra lakik egy haverom, viccbõl feladott nekem egy levelet hétfõn, és jövõ hát szombaton kaptam meg.Szóval......
szerintem meg fog érkezni
Ezek szerint létezik.
A kérdező hozzászólása: Van esély rá hogy még megérkezik?><
A kérdező hozzászólása: rendben köszike:DD remélem tényleg megérkezik><
5 munkanap a kézbesítési határidõ.
A kérdező hozzászólása: köszi köszi:) sajnos még ma sem érkezett megT.T szerintem átvertek engemT.T

Letezik az hogy tegnap 1 ujjnyira nyitva voltam ma meg teljesen zarva?

Legjobb válasz: Elég hihetetlen. Ezt az orvos mondta?

Elég hihetetlen. Ezt az orvos mondta?
A kérdező hozzászólása: Ket kulonbozo orvos mondta..
az hogy egy ujnyira nyitva voltál az külsõ vagy belsõ méhszáj volt ? mert nekem a külsõ nyílt ki egy újjnyira, és a dokim mindíg mondja hogy zárt vagyok .....a kiskönyvembe persze a 3100 kerül mindíg, de igazából zártnak számít ameddig csak a külsõ van nyitvan....nem tudom érthetõ voltam -e ? :)

Az hogy létezik hogy ma voltam szürőt venni eheim 2010-et és mindenhol 10500ft. A neten ha rendelem meg 6500ft+1500ftszállitás? Durva. Inkább rendeljen nem?

Legjobb válasz: Igen, én is ezt tettem kb egy hónapja. Gyõrben van egy kereskedõ vaterán, nagyon korrekt és pontos fickó. Másnapre megérkezett a szûrõ, amint kifizettem.

Igen, én is ezt tettem kb egy hónapja. Gyõrben van egy kereskedõ vaterán, nagyon korrekt és pontos fickó. Másnapre megérkezett a szûrõ, amint kifizettem.
Hogy létezik...neten minden olcsóbb... Igen rendeld. Vagy ha nagyon támogatod a városodban élõ üzleteket akkor vedd meg náluk!
A kérdező hozzászólása: már megrendeltem...
Hát létezik. Nem véletlenül rendel már manapság minden épp eszû ember netrõl.

Mi az a birkenwasser? Létezik még ma is? Ha igen, milyen néven kapható?

Apukám mondta, hogy nagypapám ezt használta, mikor elkezdett kopaszodni, és ez megállította a hajhullást, és megkért, hogy ha dm-ben járok nézzek neki ilyet (? nem jár ilyen boltokba). Gyanítom, hogy ma már nem találnék ilyet. Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: A birkenwasser hajapolot jelent, reszleteket sajnos nem tudok:(

A birkenwasser hajapolot jelent, reszleteket sajnos nem tudok:(
A birkenwasser az egy hajszesz, én apum még most is használja, fodrászkellékesbe lehet kapni. kb 700 FT 1 liter
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ utolsó, hasznos volt :)

Létezik szerintetek ma Izrael területén Palesztin népirtás, tisztogatás? Vagy csak a torz agyak szüleménye, az erőszakos gyarmatosítás fogalma?

Legjobb válasz: normális háborúban, területfoglaláskor hogy háromszor annyi civil hal meg mint fegyveres? elég csak a legutolsó nagyobb öldöklést megnézni 2008/2009 fordulóján. bementek, öldököltek, gyerekeket, iskolákat, kórházakat pusztítottak majd kimentek. persze ilyen falfirkákat hagytak hogy "egyet megöltem még egymillió van hátra" vagy mikor ilyen üzeneteket írattak a zsidó gyerekekkel a bombákra, még Izraelben?

normális háborúban, területfoglaláskor hogy háromszor annyi civil hal meg mint fegyveres? elég csak a legutolsó nagyobb öldöklést megnézni 2008/2009 fordulóján. bementek, öldököltek, gyerekeket, iskolákat, kórházakat pusztítottak majd kimentek. persze ilyen falfirkákat hagytak hogy "egyet megöltem még egymillió van hátra" vagy mikor ilyen üzeneteket írattak a zsidó gyerekekkel a bombákra, még Izraelben?
És szerinted nem a Hamasz felel azért, hogy a fegyvereket kórházakba, iskolákba heklyezték el, hogy azokat kelljen támadni, és a világsajtóban el lehessen mondani milyen szemét Izrael?
igen ezt mondják ÕK :) végülis egyszerûbb nekik is szétbombázni a lakókerületeket mint a régió legfejlettebb államaként 21. századi haditechnikával megoldani.
A 2. mondat eleje "Persze" akart lenni.
A kérdező hozzászólása: A zsidóság egy erõteljesen nacionalista típus, és ebbõl fakadnak a problémái, és a problémái miatt még nacionalistábbakká váltak az idõk folyamán. Biztos hogy sok rossz történt velük, viszont sokszor vissza is élnek vele és igyekeznek lepelként használni a bûneik eltakarására. Természetesen õk sem egyformák, ahogyan több etnikumuk is kialakult más országokban szerte a világon. A baj hogy a nacionalizmusuk sokszor egy „ idegen” közegben is kirajzolódik. De a Palesztinok tekintetében tényleg durvák. Lenne a számukra hely sok, csak ugye nekik a már intrastruktúrált, Palesztin területek kellenének. Ez semmiképp nem elfogadható, és a palesztinok azzal védekeznek amivel tudnak, a zsidók meg nem válogatnak. Ni sem jellemzi a zsidók militárys felfogását jobban, mint hogy minden izraeli állampolgár katona, és nem civil, kortól és nemtõl függetlenül. A baj hogy akikkel konfliktusuk van, azokra is ez vonatkozik ( nincs polgári áldozat) ami jól tükrözi a felfogásukat. A pozíciók egymás közötti kiosztása is kötelezõ. Szóval valahol meg kell õket érteni, viszont a 21. század õket is ráfogja kényszeríteni, hogy változzanak.
Létezik vagy nem létezik...ettõl függetlenül ott palesztinok halnak meg. Oké, hogy õk meg felrobbantják magukat, de vajon a sajtó miért kettõs mércével vizsgálja az egész dolgot? Miért nem kérdezik meg a palesztin terroristától, hogy neki mi is a problémája?
Népirtás nincs, mert az egy szisztematikus tisztogatást feltételez, egy jól megszervezett tömeggyilkolászást. persez sok civil meghal, de ebben szerintem mind az izraeliek, mind a palesztin fegyveresek egyformán hibásak. Az meg, hogy egy háborúban több civil hal meg, mint katona, teljesen természetes, ritka az olyan háború ahol nem a polgári lakosság húzza a rövidebbet.(átlagban pont 3-szor akkora esélyed van háborúban civilként meghalni, mint katonaként) Ha belegondolsz ez logikus is, hiszen a katonákat a háborúban való túlélésre képezték ki, és fegyvere is , jobb helyen golyóálló mellénye is van, amivel megvédheti magát, ellentétben a civilekkel.
Szóval a Hamasz egy ártatlan humanitárius szervezet? Na ne mááá!

Ma nem kellene megjönnie és még mindig semmi jele, hogy megjönne. Mindjárt megjön érzésem van, de semmim nem fáj és nincs folyásom sem. Létezik az, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!

A kérdező hozzászólása: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!
Teszteltél már? Szerintem már lehetne. Hasonló cipõben vagyok, nekem már három napja késik, de a mai teszt negatív lett. Vannak akik nem éreznek ilyenkor még semmit, de persze meg is jöhet még attól. Érdekes módon engem egy negatív teszt is lenyugtat, az is jobb mint a folytonos várakozás.:-)
nekem ugyanezekkel a tünetekkel a nemv árt mensi elsõ napján pozitív lett a lily tesztem :)
SZia. En vasarnapra nem varom a mensit, sajnos vagy nem sajnos nagyon kivancsi voltam, igy tegnap este csinaltam tesztet, ami pozitiv lett!!!! Szoval ha gondolod, megprobalhatod. Nekem meg 2nap van a nem vartig es mar tegnap ESTI pisibol, tehat nem reggeli elso vizeletbol siman kimutatta, pedig okt. 11-en volt az akcio, ez 1000%, mert csak egyszer voltunk egyutt es pont akkor voltam a kozepidoben. :D Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sajna megjött, úgy hogy ez a ciklus is elúszott, de nem adom fel, és köszi a biztatást.

Ma 3 hetes a kislányom, és csípő ultrahangon voltunk, azt mondta a doki, hogy nem elég fejlett, és nagyon laza az egyik oldal. Létezik az, hogy egy 3 hetes gyereknek gumi-rugit kell hordani egy hónapig?

Nem túl korai ezt még így kijelenteni? Mármint a doki részér?l.

Legjobb válasz: A tesómék babájánál is ugyanígy volt, bár õ már elmúlt 2 hónapos mikor ajánlották a gumi-rugit. Szia

A tesómék babájánál is ugyanígy volt, bár õ már elmúlt 2 hónapos mikor ajánlották a gumi-rugit. Szia
A veleszületett csípõ problémák már a születéskor jelen vannak.3 hetesen fõleg UH-val már jól észrevehetõek.Minél elõb kezelik annál nagyobb a gyógyulás esélye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!