Találatok a következő kifejezésre: Létezik az ma (47 db)

Létezik hogy ma valaki dolgozik ha az illetõ nem étteremben vagy boltba dolgozik?

egyik barátõm pasija azt mondta neki hogy ma dolgozik,tudni kell hogy egy gyárban melózik . kételkedik :D

Legjobb válasz: LÉTEZIK. ÉN IS MUNKÁBAN VAGYOK

LÉTEZIK. ÉN IS MUNKÁBAN VAGYOK
A kérdező hozzászólása: értem :D
Gyárakban elég jellemzõ, hogy dolgoznak ünnepkor. Ilyen esetben inkább eltolva, más idõpontban szoktak kapni random szünetet.
A kérdező hozzászólása: értem az durva :S D: , gondolom nem tudja a cég számát , a gyerek elég szûkszavû , nem is szokta felhívni a barátnõmet, sajnálom õt ://
Létezik... Én a Borsodchemben dolgozom, és ünnepnapokon is dolgozunk. A termelés csak a nyári leálláskor áll meg 2 hétre. Igaz ünnepnapokon sokkal kevesebben vagyunk, ezt az adott részlegvezetõ osztja be ki mikor, melyik ünnepen pihen és dolgozik. Én például az utolsó 2 szilveszteremet is bent töltöttem, mert így osztottak be.
betelefonál a gyárba a portára. nehéz!
A kérdező hozzászólása: annyit tudok hogy gyárban dolgozik , de nem kereskedelem meg vendéglátás D:
Én is dolgozom ma...elég baj az...
Nem csak a kereskedelem és a vendéglátóipar dolgoztatja ilyenkor az alkalmazottjait. Ha a barátnõd kételkedik, tájékozódjon az adott gyár munkaidõ beosztásáról és kész.
Ha pl biztonsági õr...
szerinted kenyeret sem sütnek ma? :D
Szállodák, strandok, stb. Gyárban kisebb az esélye.
A kérdező hozzászólása: mondta barátnõm hogy a barátja ma dolgozik mikor ugye pünkösd van :D picit fura
Wut?
anyósomék is dolgoznak, kórházban konyhán...

Az előző munkaadóm nem fizetett utánam a magánnyugdíjpénztárba egy fillért sem, majd miután kirúgott (persze utolsó havi bér nélkül) becsődöltette a cégét. Még ma is létezik az egész cég, csak más néven, mit tehetnék vele (a testi erőszakon kívül)?

Undotrító hogy ennyit érnek a munkavállalók ezeknek a kis féreg vállalkozóknak. Szakszervezetet nekünk is?!

Legjobb válasz: Ha jogutód a más néven létezõ cég, simán bejelented az apehnak. Soron kívül kivizsgálják.

Ha jogutód a más néven létezõ cég, simán bejelented az apehnak. Soron kívül kivizsgálják.
adócsalást követett el, ugyanis a magánnyugdíjjárulék a fizetésed része, melyet a munkáltató levon kifizetés elõtt. Jelentsd be az apehnak!

Menstruáció ideje alatt felmehet az ember súlya valamennyivel létezik az? Tegnap 49 voltam ma pedig 49.7 alig ettem ma!

Legjobb válasz: a hormonális változás miatt visszatartja a folyadékot a szervezeted, akár 2 kilóval is többet mutathat ekkor a mérleg, ez víz, lemegy, ha elmúlik a menstruáció

a hormonális változás miatt visszatartja a folyadékot a szervezeted, akár 2 kilóval is többet mutathat ekkor a mérleg, ez víz, lemegy, ha elmúlik a menstruáció
Így van. Menstruáció alatt vizet tart vissza a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Létezik az, hogy ma én vagyok a világ legboldogabb enbere?

Minden tökéletes lett. Szinte már sírok a mai napomon(jó értelemben) Életem legeslegszebb napja volt..Ennél jobb nyarat nem tudnék elképzelni sem..

Legjobb válasz: Nah mondjad mi történt :D

Nah mondjad mi történt :D
Na de mesélj, miért van a legboldogabb szerinted? :)
De ez annyira nem érdekel senkit, hogy elképesztõ.:D
[link]
Ha így érzed, szerencsés vagy, örülök a boldogságodnak. :-)
Az a fura, hogy én boldog vagyok, mégis vágyok vmire...attól még boldogabb lennék. Boldog vagyok, mert reggel 3 idiótával ébredek... Boldog vagyok, mert megyek reggel dolgozni, nagyszerû kollégákkal... Boldog vagyok, mert nyugodt családban élek... Boldog vagyok, ha nyer a csapatom... Boldog vagyok, ha harcolni kell, mert tudom, ha harcolok, semmi sem lehetetlen!
(leszopott :) )
Szerintem lehet, nem ismerek más enbert rajtad kívül.
mesééélj
Ha boldogságod egy külsõ tényezõbõl eredezteted, és nem abból, hogy élsz, akkor az közel sem nevezhetõ boldogságnak.
Végre! Valaki pozitív a gyk-n.
Kívi leszek, hogy holnap is ezt írod majd.
Örülj neki.
Elvesztetted a szüzességed?

Ma is létezik az illuminati, vagy ez csak mentálisan segítségre szoruló félkegyelmûek tévképzete?

Mindenhol azt olvasni meg látni, hogy mindent behálóz az illuminati, és hogy az összes hollywood-i sztár bennevan, direkt terjesztik a jeleket, és hogy embereket áldoznak fel (most épp a csapból is az folyik hogy Paul Walkert is õk ölték meg...) de õszintén szólva nekem nevetségesnek és borzasztóan paranoidnak tûnik.

Legjobb válasz: biztos vannak...:3 Tudja a franc.

biztos vannak...:3 Tudja a franc.
Magyarul illuminátusoknak nevezik õket. Ha lefejted a hülyeséget a dologról, akkor egy létezõ szervezetet találsz, amit Adam Weisshaupt alapitott évszázadokkal ezelõtt
Egy szervezet emberekbõl áll. Simán el tudom képzelni, hogy néhány bestseller és film hatására pár idióta összeáll, és büszkén illuminátinak nevezik el magukat, miközben középkori rituálékkal szórakoztatják magukat. Bár nem hiszem, hogy embereket feláldoznának, az csak olyan médiatúlkapás. Tudod, valamivel izgatni kell az egyszerû emberek fantáziáját.
Létezik illuminátus rend meg szabadkõmûves páholyok is, de ezek amiket terjesztenek róluk az hülyeség.
Már megbocsáss, de ez a rend nem vicc -sajnos. És inkább te vagy a félkegyelmû...már itt a baj, hogy hozzájuk sok ember így áll, mint te.
Az illuminátus "rendrõl" (én inkább rendszernek nevezném) annyit hogy ez irányítja az egész világot. Ebben a "rend"-ben 13 család van, és semmi köze nins ennek ahhoz a b*romsághoz amit a wikipédián írnak róla. (Ha érdekel bõvebben az illuminátiak munkásága, olvasd el az Atlan címû könyvet) Mellesleg egy hollywoody sztár halála sem véletlen, mindegyik meg volt rendezve és el voltak direkt téve láb alól. Ennek jobban utána lehet nézni amúgy, rengeteg bizonyíték van és utána el lehet képzelni az indítékokat.
Az "Illuminati" örök és elpusztíthatatlan, mivel az "Illuminati" maga: ISTEN.
Az "Illuminati" örök és elpusztíthatatlan, mivel az "Illuminati" maga: ISTEN. Az Illuminati árnyéka a bankárok, pénzváltók: õk maguk a gonosz.

Létezik az hogy a levél ami szombaton lett feladva ma (csütörtökön) még nem érkezett meg? Ennyi idő alatt csak ide kellett volna érnie még ha sima levélként is van küldve, nem de?

Békéscsabáról lett küldve Ceglédre.

Legjobb válasz: figyelj,15 perc távolságra lakik egy haverom,viccbõl feladott nekem egy levelet hétfõn,és jövõ hát szombaton kaptam meg.Szóval......

figyelj, 15 perc távolságra lakik egy haverom, viccbõl feladott nekem egy levelet hétfõn, és jövõ hát szombaton kaptam meg.Szóval......
szerintem meg fog érkezni
Ezek szerint létezik.
A kérdező hozzászólása: Van esély rá hogy még megérkezik?><
A kérdező hozzászólása: rendben köszike:DD remélem tényleg megérkezik><
5 munkanap a kézbesítési határidõ.
A kérdező hozzászólása: köszi köszi:) sajnos még ma sem érkezett megT.T szerintem átvertek engemT.T

Letezik az hogy tegnap 1 ujjnyira nyitva voltam ma meg teljesen zarva?

Legjobb válasz: Elég hihetetlen. Ezt az orvos mondta?

Elég hihetetlen. Ezt az orvos mondta?
A kérdező hozzászólása: Ket kulonbozo orvos mondta..
az hogy egy ujnyira nyitva voltál az külsõ vagy belsõ méhszáj volt ? mert nekem a külsõ nyílt ki egy újjnyira, és a dokim mindíg mondja hogy zárt vagyok .....a kiskönyvembe persze a 3100 kerül mindíg, de igazából zártnak számít ameddig csak a külsõ van nyitvan....nem tudom érthetõ voltam -e ? :)

Az hogy létezik hogy ma voltam szürőt venni eheim 2010-et és mindenhol 10500ft. A neten ha rendelem meg 6500ft+1500ftszállitás? Durva. Inkább rendeljen nem?

Legjobb válasz: Igen, én is ezt tettem kb egy hónapja. Gyõrben van egy kereskedõ vaterán, nagyon korrekt és pontos fickó. Másnapre megérkezett a szûrõ, amint kifizettem.

Igen, én is ezt tettem kb egy hónapja. Gyõrben van egy kereskedõ vaterán, nagyon korrekt és pontos fickó. Másnapre megérkezett a szûrõ, amint kifizettem.
Hogy létezik...neten minden olcsóbb... Igen rendeld. Vagy ha nagyon támogatod a városodban élõ üzleteket akkor vedd meg náluk!
A kérdező hozzászólása: már megrendeltem...
Hát létezik. Nem véletlenül rendel már manapság minden épp eszû ember netrõl.

Mi az a birkenwasser? Létezik még ma is? Ha igen, milyen néven kapható?

Apukám mondta, hogy nagypapám ezt használta, mikor elkezdett kopaszodni, és ez megállította a hajhullást, és megkért, hogy ha dm-ben járok nézzek neki ilyet (? nem jár ilyen boltokba). Gyanítom, hogy ma már nem találnék ilyet. Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: A birkenwasser hajapolot jelent, reszleteket sajnos nem tudok:(

A birkenwasser hajapolot jelent, reszleteket sajnos nem tudok:(
A birkenwasser az egy hajszesz, én apum még most is használja, fodrászkellékesbe lehet kapni. kb 700 FT 1 liter
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ utolsó, hasznos volt :)

Létezik szerintetek ma Izrael területén Palesztin népirtás, tisztogatás? Vagy csak a torz agyak szüleménye, az erőszakos gyarmatosítás fogalma?

Legjobb válasz: normális háborúban, területfoglaláskor hogy háromszor annyi civil hal meg mint fegyveres? elég csak a legutolsó nagyobb öldöklést megnézni 2008/2009 fordulóján. bementek, öldököltek, gyerekeket, iskolákat, kórházakat pusztítottak majd kimentek. persze ilyen falfirkákat hagytak hogy "egyet megöltem még egymillió van hátra" vagy mikor ilyen üzeneteket írattak a zsidó gyerekekkel a bombákra, még Izraelben?

normális háborúban, területfoglaláskor hogy háromszor annyi civil hal meg mint fegyveres? elég csak a legutolsó nagyobb öldöklést megnézni 2008/2009 fordulóján. bementek, öldököltek, gyerekeket, iskolákat, kórházakat pusztítottak majd kimentek. persze ilyen falfirkákat hagytak hogy "egyet megöltem még egymillió van hátra" vagy mikor ilyen üzeneteket írattak a zsidó gyerekekkel a bombákra, még Izraelben?
És szerinted nem a Hamasz felel azért, hogy a fegyvereket kórházakba, iskolákba heklyezték el, hogy azokat kelljen támadni, és a világsajtóban el lehessen mondani milyen szemét Izrael?
igen ezt mondják ÕK :) végülis egyszerûbb nekik is szétbombázni a lakókerületeket mint a régió legfejlettebb államaként 21. századi haditechnikával megoldani.
A 2. mondat eleje "Persze" akart lenni.
A kérdező hozzászólása: A zsidóság egy erõteljesen nacionalista típus, és ebbõl fakadnak a problémái, és a problémái miatt még nacionalistábbakká váltak az idõk folyamán. Biztos hogy sok rossz történt velük, viszont sokszor vissza is élnek vele és igyekeznek lepelként használni a bûneik eltakarására. Természetesen õk sem egyformák, ahogyan több etnikumuk is kialakult más országokban szerte a világon. A baj hogy a nacionalizmusuk sokszor egy „ idegen” közegben is kirajzolódik. De a Palesztinok tekintetében tényleg durvák. Lenne a számukra hely sok, csak ugye nekik a már intrastruktúrált, Palesztin területek kellenének. Ez semmiképp nem elfogadható, és a palesztinok azzal védekeznek amivel tudnak, a zsidók meg nem válogatnak. Ni sem jellemzi a zsidók militárys felfogását jobban, mint hogy minden izraeli állampolgár katona, és nem civil, kortól és nemtõl függetlenül. A baj hogy akikkel konfliktusuk van, azokra is ez vonatkozik ( nincs polgári áldozat) ami jól tükrözi a felfogásukat. A pozíciók egymás közötti kiosztása is kötelezõ. Szóval valahol meg kell õket érteni, viszont a 21. század õket is ráfogja kényszeríteni, hogy változzanak.
Létezik vagy nem létezik...ettõl függetlenül ott palesztinok halnak meg. Oké, hogy õk meg felrobbantják magukat, de vajon a sajtó miért kettõs mércével vizsgálja az egész dolgot? Miért nem kérdezik meg a palesztin terroristától, hogy neki mi is a problémája?
Népirtás nincs, mert az egy szisztematikus tisztogatást feltételez, egy jól megszervezett tömeggyilkolászást. persez sok civil meghal, de ebben szerintem mind az izraeliek, mind a palesztin fegyveresek egyformán hibásak. Az meg, hogy egy háborúban több civil hal meg, mint katona, teljesen természetes, ritka az olyan háború ahol nem a polgári lakosság húzza a rövidebbet.(átlagban pont 3-szor akkora esélyed van háborúban civilként meghalni, mint katonaként) Ha belegondolsz ez logikus is, hiszen a katonákat a háborúban való túlélésre képezték ki, és fegyvere is , jobb helyen golyóálló mellénye is van, amivel megvédheti magát, ellentétben a civilekkel.
Szóval a Hamasz egy ártatlan humanitárius szervezet? Na ne mááá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!