Találatok a következő kifejezésre: Létezik az már most nagyon (4 db)

Létezik az hogy már most nagyon fáj a derekam? 8 hetes vagyok, ülőmunkát végzek!

Legjobb válasz: szia..én 5 hetes vagyok..és esküszöm neked hogy majd leszakadok..ha a hátamon fekszem néha akkor is..én eljöttem táppénzre mert fizikai munkát végzek.ugyhogy erre készülj fel..és nekem is irták hogy még csak ezek után jön a java.

szia..én 5 hetes vagyok..és esküszöm neked hogy majd leszakadok..ha a hátamon fekszem néha akkor is..én eljöttem táppénzre mert fizikai munkát végzek.ugyhogy erre készülj fel..és nekem is irták hogy még csak ezek után jön a java.
Igen, létezik. Nekem is fáj, fájt idõnként a derekam már az elejétõl kezdve. 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hát nem mondom, hogy otthon nem jobb, de úgy gondoltam hogy megpróbálok dolgozni, ameddig bírom. Aztán lehet nem sokáig, mert már most "fáj" az ülés.
Szia! Igen, létezik, mert az izületek kilazulnak, készül a szervezeted a szülésre. Kíméld magad amennyire csak tudod. Boldog babavárást, üdv

15 éves fiu vagyok és már most 3-4 naponta kell borotválkoznom mert annyira gyorsan nő az arcomon de zavar nagyon, mit tehetnék? Létezik végleges szőrtelenítés?

Legjobb válasz: Bizony létezik. Van villanófényes vagy lézeres is. (Lehet hogy ezek ugyanazok, de ebben nem vagyok biztos.) Sajnos ezek elég drágák és nem elég egyszer megcsinálni, mert mindig csak az épp növõ szõrszálakat távolítja el véglegesen. De hosszútávon megéri! :)

Bizony létezik. Van villanófényes vagy lézeres is. (Lehet hogy ezek ugyanazok, de ebben nem vagyok biztos.) Sajnos ezek elég drágák és nem elég egyszer megcsinálni, mert mindig csak az épp növõ szõrszálakat távolítja el véglegesen. De hosszútávon megéri! :)
Létezik, de rohadt drága és 15 éveseknek nem csinálnak ilyet csak szülõi hozzájárulással indokolt esetben. Amúgy is az arcodon a szõr a férfiasságodhoz tartozik, fogadd el, hogy ez van.
Nem érdemes az arcod véglegesen szõrteleníteni... Fõleg nem ilyen fiatalon, kitudja, hogy 8 év múlva szeretnél e majd bajszot vagy szakállat? Tudom most éppen nem divat, de lehet, hogy majd az lesz és olyat szeretnél illetve a kedvesednek is tetszene! A 3-4 nap normális borotválkozásnak, sajnos a fiúknak ez így megy :)
Fiú vagy, ez pedig azzal jár hogy bizony borotválkozni kell, van akinek már 2 nap után, van akinek elég hetente is, változó. Végleges szõrtelenítés hülyeség lenne, na meg drága is és annak ellenére hogy azt mondják nem fájdalmas, igen is az. Mindenesetre ne zavarjon, sok csajnak tetszik a szakáll, vagy borosta, egyszóval a férfias férfi:)
A kérdező hozzászólása: oké ezt tudom csak nem korai még 15évesen ien gyakran?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Nyugodj meg, ennyi idõsen még amugy is erõsödik a szõr magától, tehát nehogy megijedj, ha párév múlva már 2naponta kell. Persze aztán 18-20 éves korodban akár elvégeztetheted a lézeres kezelést is.

17 hetesen, 4. gyermeknél már nagyon éreznem kéne a mozgását a babának? Mert most már meg vagyok ijedve mert szinte nem is mozog. Az előző babám ilyenkor már sokat mozgot létezik hogy ilyen nyugodt?

Legjobb válasz: Persze, lehet, hogy nyugis baba. Én is alig éreztem, igaz már a 13. héttõl éreztem valami mozgás-szerût :)) Hol tapad a lepény? Ha elöl, akkor kevésbé érzõdik :)) Azért nagy mozgásra ne számíts, csak kis rebbenésekre, még picurka :))

Persze, lehet, hogy nyugis baba. Én is alig éreztem, igaz már a 13. héttõl éreztem valami mozgás-szerût :) ) Hol tapad a lepény? Ha elöl, akkor kevésbé érzõdik :) ) Azért nagy mozgásra ne számíts, csak kis rebbenésekre, még picurka :) )
A 22-ik hétig van idõd megérezni.
en most vagyok a 17 ik hetben es a 3 ik babamat varom de meg en sem erzem mozogni.remelem par nap mulva mar megmozdul mert mar kezdek en is idegeskedni elozo terhessegemnel ilyenkor mar mozgott a fiam.
Szia! A 3. babát várom, majdnem 17 hetes voltam, amikor elõször éreztem. Figyelnem kellett rendesen, és minden nap kínszenvedés volt, mert csak az esti pihinél éreztem, hogy talán mozog. Közben mindenkinek elege volt, mert hisztiztem, hogy miért nem mozog már, mibaja? Az elsõt 20. héten, a másodikat 16. héten éreztem. Tehát nyugi, az is lehet, hogy még várnod kell 1-2 hetet. Sok boldogságot!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!