Találatok a következő kifejezésre: Létezik az már (311 db)

Létezik olyan, hogy valaki annyira szeret valakit, hogy az már szinte fáj?

valyon milyen érzés...

Legjobb válasz: Igen, létezik. Pont ezt élem át.Reménytelen szerelem... Minden órában (nem túlzok) gondolok rá. Ha eszembe jut, mindent elfelejtek, és egyszerûen nem tudok másra gondolni. Ez a lelki vonzata. Tanulni nagyon nehéz így. Másrészrõl mindig úgy gondolom, hogy nem vagyok elég szép neki így egyre kevesebbet eszem, ami csak abból tûnik fel, hogy anya már kiabál hogy egyek, mikor én egyáltalán nem kívánom. Ha pedig találkozom vele, az a legkegyetlenebb. Tudni hogy ott van tõlem egy karnyújtásnyira, mégsem lehet az enyém. Lassan egy éve már minden este álomba sírom magam emiatt a reménytelenség miatt. Nagyon fáj, de azt mondom inkább fájjon, így legalább valamilyen szinten velem lehet.

Oh igen a reménytelen szerelem. Még akkor sem tudtam elengedni, amikor konkrétan kimondta, hogy nem kellek neki. 5- ös tanuló voltam és miatta kibuktam....gondolhatod lelkileg mennyire kiborultam. Persze tudom, hogy a szerelem csak egy biológiai folyamat az agyban meg szégyellem is de nem tehetek semmit ellene. Ha arra gondolok , hogy mással van néha önpusztító gondolatok jutnak eszembe:( Valószínûleg csak érzelmileg gyenge vagyok. Ez van.
Igen, létezik. Pont ezt élem át.Reménytelen szerelem... Minden órában (nem túlzok) gondolok rá. Ha eszembe jut, mindent elfelejtek, és egyszerûen nem tudok másra gondolni. Ez a lelki vonzata. Tanulni nagyon nehéz így. Másrészrõl mindig úgy gondolom, hogy nem vagyok elég szép neki így egyre kevesebbet eszem, ami csak abból tûnik fel, hogy anya már kiabál hogy egyek, mikor én egyáltalán nem kívánom. Ha pedig találkozom vele, az a legkegyetlenebb. Tudni hogy ott van tõlem egy karnyújtásnyira, mégsem lehet az enyém. Lassan egy éve már minden este álomba sírom magam emiatt a reménytelenség miatt. Nagyon fáj, de azt mondom inkább fájjon, így legalább valamilyen szinten velem lehet.
Sajnos van ilyen az érzékenyebb embereknél.
Igen, létezik. De szerintem leginkább csak beteljesületlen, reménytelen szerelmesek esetében. 5 évig voltam szerelmes viszonzatlanul és nem csak lelkileg, de fizikailag is fájt. Ha megláttam vagy ha csak rágondoltam, a torkom, gyomrom, mellkasom, minden.. Nehezen tudnám leírni. Iszonyatos volt. Máig nem szerettem ki belõle teljesen. Most van valakim és szeretem õt. Néha úgy érzem, hogy annyira, hogy tényleg fájdalmas. De ez ilyen "boldog fájdalom".
A kérdező hozzászólása: ha elhagynám, akkor talán képes lenne hülyeséget csinálni :o
A kérdező hozzászólása: ez most jó vagy rossz?
A kérdező hozzászólása: hüha, ezek szerint a nõm nagyon érzékeny, mondjuk azt tudtam, de h ennyire :o mindig azt hajtogatja h örökké...
2+ Fájdalmas. Egy férfirõl tudok, aki belebetegedett..
Igen. létezik:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat, Reménytelen szerelem... rossz még belegondolni is :(

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.

Létezik olyan értelmes szó, márka, vagy akármi amire a Google nem ad találatot? Vagy amit a Google nem talál az már "nincs is"?

Legjobb válasz: nyilván létezik olyan ,hogy van ,de a google szerint nincsen mert a google csak azt tudja megtalálni amirõl beszélnek linkelnek használják.Hogyha mondjuk nem ír róla senki és nincs weboldala ahol említenék akkor nincs olyan találat.Mintha pl 1 újszülöttre rákeresel a neten õ még nincsen mert nem postolt soha sehol semmit.Névrokonok persze vannak.

nyilván létezik olyan , hogy van , de a google szerint nincsen mert a google csak azt tudja megtalálni amirõl beszélnek linkelnek használják.Hogyha mondjuk nem ír róla senki és nincs weboldala ahol említenék akkor nincs olyan találat.Mintha pl 1 újszülöttre rákeresel a neten õ még nincsen mert nem postolt soha sehol semmit.Névrokonok persze vannak.
Én sokszor szembesültem már ilyennel, fõleg régebbi kevésbé ismert termékek kapcsán amikrõl senki nem beszél már.
létezik, nekem van is egy elég nagy darab ahol ásványt árulnak ott lehet hogy kapsz kék színû kristályt de elég ritka.
A kérdező hozzászólása: Értem...lehet, hogy ezért tetszett meg annyira: meg ritka. De végülis annyira nem lehet az és köszi, hogy válaszoltál, várom a továbbiakat, és még 1x köszönöm.!:) )

Miért nincs a szkeptikusoknak arra bizonyítékuk, hogy ufók már pedig nem léteznek (az ő szemszögükből)?

Legjobb válasz: Nem azt szokás bizonyítani, hogy valami nem létezik, hanem azt, hogy valami igen.

Nem azt szokás bizonyítani, hogy valami nem létezik, hanem azt, hogy valami igen.
Aki állít, az bizonyít. A szkeptikus nem állítja, hogy nincs UFO. Az UFO hívõ állítja, hogy van. Az UFO hívõnek kell bizonyítani, a szkeptikus eközben kételkedik. (Ezért szkeptikus. Ez a "dolga") Valaminek az általános nem-létezését nem lehet teljeskörûen bizonyítani, csak azt, hogy valamilyen körülmények (határértékek, idõbeli, térbeli korlátok stb.) között nem létezhet. Valaminek a létezését bizonyítani viszont gyerekjáték.
Mert még senki nem bizonyította be a létezésüket! Vannak különféle feltételezések, de ezek nem hiteles bizonyítékok! Ennek ellenére létezhetnek, de hogy higgyek is bennük, ahhoz kézzelfogható bizonyíték kellene. Ilyenek pedig nincsnek!
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/#sclient=psy&hl=hu&q=r%C3%B3zsasz%C3%AD..
akik állítják hogy léteznek ufók azoknak nemsikerül bizonyítani. addig felrakhatnák magukat sztenderre pihenni amig nemsikerül bizonyítani. mértbaj az hogy nemhiszünk a nemlétezõben?
Hivatalosan létezik az UFO megnevezés. De hogy a földönkívüliek az már más tészta. UFO mindenesetre létezik.
Én értem a szkeptikusok gondolkodását. MINDIG VOLTAK/VANNAK ÉS LESZNEK OLYAN EMBEREK AKIK CSAK A SAJÁT SZEMÜKNEK HISZNEK. Nekik maguknak kell megtapasztalni a földõnkívüli élet létezését. Talán lesz lehetõségük erre, talán nem. Vannak olyan emeberek is akik csak logika alapján következtetnek, hogy hatalmas a világegyetem és valamelyik aprócska pontján -úgy gondolják-, hogy biztosan van értelmes élet. És van a 3. csoport, akik megtapasztalták a földönkívüli létet vagy erõsen kutatják azt. Én 3. csoportba tertozom. Igaz még nem találkoztam ûrlénnyel, de erõsen szeretném kutatni és szeretném az életemet is evvel tölteni, bár még elõttem az élet, de felnõtt koromban ezzel szeretnék foglalkozni. 11/L Diator, 404, Könyvmoly, Ufó kutató, Bodor Tomi és stb... hatalmas tisztelõje.
Dolgok nem létezését nem lehet bizonyítani.
Na basszus! egy 11 éves lány megértette amit a többi IQ szamuráj ufokutató nem volt képes! Fogadd személyes gratulációmat!
:O Potion köszi. 11/L voltam (amúgy majdnem 12xD(már csak 2 nap), olyan fiatal azért nem vagyok)
diator, hülye vagy, már megbocsáss. Hol bizonyíték az, hogy a google nem dob ki eredményt valamire. Bizonyítsad be, hogy nem létezik az általam megjelölt lény, és ne ilyen béna módon, ha nem tudod bizonyítani hiteles dokumentumokkal, tényekkel a nemlétezését, akkor rámutattam arra, hogy miért ostobaság a kérésed. Persze nem várom el, hogy egy magadfajta szellemi képességekkel rendelkezõ ember felfogja, amit mondok.
Mivel hogy lehetne bebizonyítani valamit, ami NEM LÉTEZIK?Hogy találsz rá bizonyítékot, ha egyszer NEM LÉTEZIK?:)
A kérdező hozzászólása: bocsi az r betû lemaradt :) rózsaszínfülüagyevõvérmókusnyúldémon
A kérdező hozzászólása: én betudom bizonyítani hogy nem létezik amit te mondtál: http://www.google.hu/images?hl=hu&pq=%C3%B3zsasz%C3%ADnf%C3%..
Mert hülyén nézne ki ha mindenki egyetértene
Mert homokba dugják a fejüket, és egyszerûen csak "nem akarnak" tudomást venni arról, hogy igenis ezek léteznek. Az UFÓ-k léteznek, megtaláltuk õket, el is neveztük "azonosítatlan repülõ tárgyaknak" (= nem földi ember által készített), de ez a szkeptikusokat még mindíg nem gyõzte meg.
az ufóhívõknek miért nincs megcáfolhatatlan, kézzelfogható bizonyítékuk a létezésérõl? és most ne szar minõségû telefonos, retró kamerás homemade cuccokat hozzunk már fel, mert olyat én is csinálok gyorsan. valami fémdarab ami bizonyíthatóan nem származhat a földrõl, vagy bármi. állítólag sok lezuhant már, ennyi nem nagy kérés. de a szkeptikusok jól körbejárják majd a világegyetemet veled és minden fos aszteroidára is elvisznek hogy lásd nincs semmi. egyébként meg lehet más galaxioskban is értelmes élet, de közel se biztos hogy abban a formában ahogy a hívõk képzelik, és ha ellátogatnának ide, akkor nem nézelõdni jönnének, ahogy az emberiség is ha rászabadulna egy ásványkincsekkel televert porgolyóra ahol pár százezer akár millió évvel is le vannak még maradva technikailag tuti nem csak benéznénk...
Szerintem olyan "ufószkeptikus", aki még a lehetõségét is tagadja, kevés van. Érzésem szerint az emberek több, mint 90%-a úgy vélekedik, hogy elvileg simán létezHET máshol is az univerzumban hozzánk hasonló élet, de nem hinni szeretne benne, bizonyíték nélkül, hanem meggyõzõdni róla. És amíg nincs meggyõzõdés, addig marad a dolog a feltételezés szintjén. De szerintem a szélsõségen abnormálisak. Az is, aki azt mondja, hogy kizárt dolog, hogy legyen földön kívüli élet és az is aki a reptoidokat meg plejádokat nagykanállal bekajálja. (Sõt ezutóbbiak veszélyesebbek)
Jaj, de birom, amikor valaki az ufókban hisz, de Istenben nem! Kész röhej!
Pedig én be mudom bizonyítani hogy ma még nem kakáltál. Egyszerûen gyomor tükrzözést végzek rajtad. Vagy megnézem elloptad-e a pénzem a szekrénybõl. Ha még ott van akkor nem loptad el. Vagy bebizonyítom hogy nincs gyereked, bemegyek az anyakönyvi hivatalba és fizetek 10.000.-Ft illetéket és megmondják hogy nincs. :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Itt páran istent hoztátok fel, elszeretném mondani hogy isten létezik, egy meg nem foghatatlan dologként a matrixban, és a matrixot írányítja, isten olyan hatalmas, amit nem lehet szavakkal elmondani, azt is elmondom, hogy istent sokan a földben és az égben keresik, , , , isten bennünk él és mi istenben élünk... szóval isten létezik!!!! de a sok .....-on át nem írtatok semmi konkrétat, hogy a szkeptikusok nem tudják azt bizonyítani hogy idegenek nem léteznek... Még a ufó hívõk minden nap 1000 meg 1000 bizonyítékot oszt meg a világgal, és ebbõl a 1000-bõl mondjuk 999 hamis, mindig lesz 1 legalább egy darab ami igaz!!!
Ha te bebizonyítod nekem, hogy NEM létezik a rózsaszínfülüagyevõvérmókusnyúldémon, akkor én is neked, hogy nem léteznek az UFO-k, jó?
Nem lehet bebizonyítani hogy nincsenek UFO-k mivel az UFO azonosítatlan repülõ tárgy ami hivatalosan is létezik.
egy nemlétezõ dolgot hogylehet bizonyítíni hogy nemlétezik? na akkor úgy..!
tessék ittvan a bizonyíték hogy az ûrlények léteznek http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-426278 egy hivatalos szerv nem hozna nyilvánosságra egy ilyet ha nem lenne igaz...egyébként szerintem az nem kérdés hogy léteznek ufók...biztos hogy vannak, de mint azt feljebb is írták nem biztos hogy okosabbak nálunk és ha idejönnének nem azzal kezdenék hogy leigáznak...pláne ha mi lennénk az elsõ élõlény amit a bolygójukon kívül látnak, valamilyen módon kommunikálni próbálnánk valószínûleg, ha meg már sokadikak vagyunk és csak kaja kell nekik se szó se beszéd elveszik ami kell nekik, ahogy az ember is csinálja..
Létezik ilyen. Az egyik évfolyamtársamnak ilyet akartak rakatni.
Ilyenre gondolsz? http://www.homiesonfire.com/ededd&eddy/Jimmy.gif (Jimmy - Jaki - az Ed, Edd, Eddy-bõl)
de van ilyen, fejpántnak hívják ezzel gyorsabban csinálják meg a fogakat(egy cikkben olvastam róla)
Arra a fogszabályzóra gondolsz amiket a filmekben szoktak a csúnya lányok, fiúk hordani?
Darth Vader tudna errõl mesélni :D
Ez jó. :DDDD Nincs ilyen, normális felragasztott állandó fogszabályzó van, teljesen mindegy milyen súlyos eset, attól csak az függ, hogy mennyi ideig kell használni.
12:50 Nekem volt állandó még jó pár évvel ezelõtt, én nem tudom elképzelni, fõleg azt nem, hogy gyorsabban csinálják meg... Amikor ezt az állandót meghúzták akkor utána kb. 2 napig alig tudtam enni, úgy fájtak a fogaim, ennél gyorsabban nem lehet.
Az egész fejet?! Ha így elképzelem, nagyon morbid, már-már horrorisztikus lehet.Szerintem.

Létezik "hamis" pozitív teszt? Vagy ha pozit mutatott akkor az már tuti biztos és örülhetek?

Legjobb válasz: Hamis pozitív teszt nem létezik, viszont ha nem is gyakran, de elõfordul a spontán vetélés, amikor nem sikerül a magzatnak megtapadnia. Ilyenre azonban ne is gondolj! Az esetek nagyonnagyon elenyészõ százalékában történik csak meg. Gratulálhatok a pozidhoz? :)

Hamis pozitív teszt nem létezik, viszont ha nem is gyakran, de elõfordul a spontán vetélés, amikor nem sikerül a magzatnak megtapadnia. Ilyenre azonban ne is gondolj! Az esetek nagyonnagyon elenyészõ százalékában történik csak meg. Gratulálhatok a pozidhoz? :)
De, létezik "hamis" pozitív teszt. Nekem volt már ilyenem. Bár nem terveztük, nem jött meg, egy hetet vártam, majd lett egy halvány pozitív tesztem, utána két értékelhetetlen (nem jelent meg a kontrollcsík). Lementem az orvoshoz, aki nem látott semmit, majd rá három napra megjött.
Nagyon is létezik ezek a tesztek már annyira ki vannak élezve ...ááá betiltanám mindet , nekem már annyi keserûséget okoztak..baba meg sehol..qupido, gabriel, corax, gravihcg , lily, és onestep, stb....mind mind mutatott már álpozit..halványabbat mint a kontrol baba meg sehol..kinomban a férjemmel is pisiltettem...háhá neki is pozit lett halványan, egyikünk sem beteg..mert miután pozit pisilt megijedtünk..voltunk vérvételen mert ha a férfinál pozi a hcg teszt akkor valahol daganat lehet ami rosszindulatú, ugyanígy a nõnél is aki nem babás és mégis van hcg-je..lényeg mindenféle vizsgálaton voltunk..és kutya bajunk..tehát a teszt semmire való...
Elsõ vagyok, kiegészítenék. Hamis" eredményt mutathat a teszt magas LH-szintnél, de akkor nem a reggeli vizeletben (abból soha!), hanem a napközbeniben Hogyha pozitív a teszt és még sincs baba az orvosnál, s megjön a menstruáció, az a korai vetélések eredménye, amikor ugyan beágyazódott a magzat, de valami miatt nem tud rendesen megtapadni. A szervezet ekkor is elkezdi termelni a HCG-t, sõt, a vérzés megjelenése után is fennmarad egy ideig a pozitív teszt és a HCG-szint, lassan viszont csökken, s ezzel együtt halványodik a csík is. Ezért is írtam, hogy nincs hamis pozi. Ha valaki reggelibõl csinálja, akkor az elsõ eset nem áll fenn, ha pedig a második történik meg, sajnos akkor sem pozi a teszt hamisan, csak a szervezet nem érett meg még a magzat befogadására.
Második lennék: Nekem mégis egy reggeli lett pozitív, másnap elrongyoltam az orvoshoz, aki nem látott semmit. Pedig már utolsó jeleket találhatott volna. Vetélés nem valószínû, hogy lehetett mert bár nem írtam, de a mensesem után is csináltam (biztos, ami biztos alapon) egy tesztet és az egyértelmûen negatív volt. Pozitív példa: A barátnõmnek pl. egy teszt sem mutatta ki a babáját, pedig már az orvosi vizsgálat is bizonyította babát vár.
Ha mar a mai gyogyszereket is hamisitjak, akkor miert ne letezne ebbol a tesztbol is hamisitvany?
nekem eldobható bugyim volt, és abba ragasztottam a betétet. Így nem kellett bajlodnóm a mosással.
Én Tena bugyit használtam Libress betéttel. Nagyon jó mert jól tart és szellõzik. Csak a kórházban használtam.
Igen, létezik mindkettõ. Szerintem jobb az eldobható, nekem elég volt belõle 4 darab. Nem kellett vacakolni vele, csak bele a kukába, és kész. Bababoltban vettem, 5 darab volt 500 ft körül. Vettem Tena bugyit is patikában jó drágáért, de azt nem is használtam. Üdv

15-ik hetemet kezdtem ma. Voltam ultrahangon, és az orvos megmondta, hogy kisfiú lesz! Létezik, hogy már biztosra megmutatja magát ennyi idős korban?

Legjobb válasz: Létezik! Én 18 hetes voltam,mikor tutira mondták,hogy kisifú és tényleg tökös lett!:) Az unokahúgomnál a 12. héten megmondták,hogy lányformájú és ez is bejött! Boldog babavárást! 5 hós kicsi fiú anyukája

Létezik! Én 18 hetes voltam, mikor tutira mondták, hogy kisifú és tényleg tökös lett!:) Az unokahúgomnál a 12. héten megmondták, hogy lányformájú és ez is bejött! Boldog babavárást! 5 hós kicsi fiú anyukája
Szia. Bár nem 100% egyik uh sem, de az esetek nagy többségében eltalálják. Nekem a 12.uh-on már mondták, hogy lány és az is lett.
Igen, igaz lehet!! Nekünk a 12. héten derült ki, már akkor kaptunk "kukis" képet!!! :D Gratulálok a babádhoz!!! egy 28 hetes kismama :)
Szia!Nekem a 13-dik héten mondták h kislány és az is lett....pussz
nekem is a 14 heten mondtak hogy ugy nez ki kislany(teljesen fius formam volt es mindenki azt mondta fiu) visza kerdeztem a doktornotol biztos hogy nem fiu?:) aztan mondta nem 100% ek de o ugy lassa kislany, oda hivta a feleteset aztan o is megerositette hogy kislany, az is lett:)
Én most voltam uh-n 16 hetesen de sajni nemtudták megmondani mert nem ugy fordult a babym:(! Bizunk benne a férjemmel hogy majd a 19 heti genetikai uh-n már megtudják mondani;)! De jó neked hogy már tudod:D! Gratula!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra írjatok!Sok boldogságot kívánok nektek én is!
igen létezik....akkor már tuti:)
Jajj, de jókat írtok! Én most megyek 4d-s ultrahangra 10nap múlva, akkor leszek 12hetes. Ezek szerint nálam is van remény, mert ahol én élek, nem mondják meg a baba nemét. Na majd otthon! :D :D :D De jóóóó! :D

Ebben az évben ha jól tudom, még létezik az adójóváírás "rendszere". Ezek utalása mikor történik? 1 éve ilyenkor ha jól tudom, már megkapták a jogosultak. Vagy ez mitől függ, hogy ki, mikor kapja meg?

Legjobb válasz: AJJAJJAJJAJ! 2012 évben már nincs adójóváírás! "1 éve ilyenkor ha jól tudom, már megkapták a jogosultak." Összekevered valamivel! :/

AJJAJJAJJAJ! 2012 évben már nincs adójóváírás! "1 éve ilyenkor ha jól tudom, már megkapták a jogosultak." Összekevered valamivel! :/
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul fogalmaztam... azt tudom, hogy idén már megszûnt, de tavaly még mûködött (vagy nem?!). Amit 2010-ben adóztam, abból a jóváírást 2011 májusa körül kaptam meg (egy összegben). Ugyanez a típusú utalás idén már nem várható? Nem vagyok szakértõje sajnos, így lehet bután fogalmazok nagyon...
Tehát egyösszegben kaptad meg a 2010. évi béred után 2011. májusában az adójóváírást. Igen ugyanez a szitu mehet 2011. adóévre vonatkozóan is, hogy 2012-ben kapod meg egyösszegben ezt az adójóváírást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!