Találatok a következő kifejezésre: Létezik az egy nő (30 db)

Olyan létezik, hogy egy nő bemegy a spermabankba azzal hogy szeretne egy beültetést annak ellenére hogy nincs férje/barátja?

Ilyen feltételekkel is lehet valaki anya?

Legjobb válasz: és azt tudjátok, hogy a buuzit miért rúgták ki a spermabankból??? mert ivott munka közben :)

és azt tudjátok, hogy a buuzit miért rúgták ki a spermabankból??? mert ivott munka közben :)
Asszem igen :)
A kérdező hozzászólása: Gusztustalan vagy! Leülhetsz.
szerintem lehet
"és azt tudjátok, hogy a buuzit miért rúgták ki a spermabankból??? mert ivott munka közben :) " BETEG ÁLLAT!!! xDDDD
Lehet. De olcsóbban is elintézheti, ha van egy kis esze. :)

Igaz, hogy két féle pasi létezik? Az egyik aki nem kell egyik nőnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözőek az ízlések?

Majdnem minden n? ugyanazt a típust szereti. Legyen skandináv típus.

Legjobb válasz: A végletes gondolkodás a buták ismérve.

A végletes gondolkodás a buták ismérve.
Ugyanígy kétféle nõtípus létezik. Az egyik aki nem kell egyik nõnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözõek az ízlések? Majdnem minden férfi ugyanazt a típust szereti. Legyen skandináv típus.
A kérdező hozzászólása: Utolsó egy egoista barom.
A kérdezõ ismét hülye. Mit jelent az, hogy "kell egy nõnek"? Elsõ látásra vonzónak talál? Igen, ilyen vagyok. A nõk többségének tetszem. A maradék 40%-nak nem vagyok elég magas. Tehát a 60%-a szeretne lefeküdni velem. De ez sem igaz, mert pl. a diszkós ribik annyira nem jönnek be nekem, hogy én sem nekik. Már messzirõl is látnák, hogy nincs esélyük nálam és ez taszító számukra. Mondjuk, hogy maradt 30%. (Az életkor alapján még nem is szûkítettem!) Ne menjünk most bele abba, hogy el lehet még szúrni a randit is és az ismerkedés közben is alakulhat úgy, hogy inkább nem kér belõle. Kit érdekel, hogy minden nõ engem akar, ha van barátnõm?
Sztem van átmenet, és olyan nincs, aki minden nõnek kellene. Van aki többnek, van aki kevesebbnek, és van aki senkinek.
ez felszínes. szerintem nem így van!
Na, szóval vannak a "normális" pasik, akik élik az életet, jó körülmények között, velük a csajok is beszélgetnek, akár kezdeményeznek stb. És a "többi" akik akármiért kiesnek ebbõl. Ha olyanokat olvasol, hogy fúú mióta van barátnõm azóta úgy vettem észre jobban megnéznek a csajok v. mintha tök másképp néznek rám a lányok, meg én is jobban érzem magam stb. na az pont ez.
Szerintem is. Egyébként elsõ, lol szóval 2 nõ típus az egyik amelyik nem kell egyik nõnek sem, a másik meg mindegyiknek. Szóval akkor a lezbi meg nem lezbi. Mondjuk azért ennél kicsit tágabb szerintem a lehetõség, csak van egy szféra aki kell a nõknek a másik meg nem. Mondjuk én nem külsõre helyezném a hangsúlyt. De ja, sõt látni is ezt látom, meg a pimpek is honnan lettek? Van 10-20 csajuk, milyen csajnak van 10-20 pasija?
Igen, elvégre az emberek vagy feketék, vagy fehérek. Ez így van.
javítás: Az egyik aki nem kell egyik férfinak sem
Hát biztos, hogy nem a skandináv típus a nyerõ nagy átlagban. És az általánosítás az nem vezet SEHOVÁ.
Kérdez! Szöveg értésbõl egyes!

Minden nő akar gyermeket? Milyen nő az, aki a lelke mélyén sem akar gyereket? Létezik egyálétalán iylen? Vagy csak azt mondják, de mégsem? Miért van ez? Milyen ok lehet az, amiért egy nő ne akarna gyermeket?

18/L

Legjobb válasz: Gyakorlatilag errõl szól a szerelem-szex kategória.Semmitõl nem félnek jobban,mint a gyerektõl. Egyébként a magam részérõl,csak úgy engedélyezném a szülést törvényileg,ha a pár mindkét fele egy bizonyos anyagi szint fölött él és bizonyítani is tudja a keresetét. Bár ez a probléma inkább 50-100 év múlva lesz aktuális.

Gyakorlatilag errõl szól a szerelem-szex kategória.Semmitõl nem félnek jobban, mint a gyerektõl. Egyébként a magam részérõl, csak úgy engedélyezném a szülést törvényileg, ha a pár mindkét fele egy bizonyos anyagi szint fölött él és bizonyítani is tudja a keresetét. Bár ez a probléma inkább 50-100 év múlva lesz aktuális.
én nem akarok, a lelkem mélyén se. próbáltam már mélyen belegondolni, hogy van valaki akit igazán szeretek (ezt még el tudom képzelni, pedig a párkapcsolatokért sem rajongok annyira..), és vele úgy döntünk hogy gyerek.. de nem. inkább otthagynám, ha ezen múlna. az hogy mi az oka, 1, nincs idõm egy gyerekre, 2, nincs bennem ennyi felelõsségérzet sem, hogy valaki másról kelljen gondoskodnom x éven keresztül, nem is akarok senkirõl gondoskodni 3, a terhesség az egyik fóbiám, undorodom a gondolatától is hogy valami ott növekedjen bennem 9 hónapon keresztül, ha terhes nõt látok már akkor is rosszul leszek 4, a kisgyerek kifejezetten irritálnak ha 1 óránál tovább kell velük foglalkoznom (van egy 5 éves öcsém pl, szeretem meg minden de inkább távolról..) Remélem valamennyire kielégítõ volt a válasz.. Ja, most biztos én vagyok a gonosz génhibás, önzõ nõszemély, de nemigazán érdekel. Ettõl még nem leszek rossz ember szerintem.
Mert miért kellene amúgy hogy minden nõnek az legyen az álma hogy gyereket szülhessen??Én sem akarok gyereket.Nem tudnám feladni az eddigi életem.Nem érzem magam ezért betegnek.Csak kicsit fura hogy mindenki azt hiszi hogy egy nõt ennyi kielégít hogy szül egy gyereket az jól van.És aki ennek az ellentétét teszi azt már egybõl valami fura szerzetnek hiszik.Pedig nem kell!!Teljes életet élek, van egy szeretõ párom, nagyon jó volt a gyerekkorom is.
Második! Akkor gondolom az Alien, sem a kedvenc filmed?:)
azt nem nagyon láttam, csak a könyvet olvastam :d de amúgy azzal nincs bajom, csak az igazi terhes nõket nem bírom, az ilyen alieneseket igen :')
:D
05:53-as!Gondolom még nem vagy 20 éves se, vagy csak éppen elhagytad már, azért gondolkodsz így.Majd 10-15 év múlva ha ujra felteszik ezt a kérdést itt, kiváncsi leszek hány gyereked lesz.A kérdezõnek meg üzenem hogy a kérdést inkább a 30-as nõkhöz kellett volna célozni, mert ott esedékesebb már a szülés és azok jobban meg tudják mondani miért nem, mint egy tizenéves aki még a fénykorát éli.
biztos hogy nem, nem azért írtam ezt mert mittudom én ki akarom élni magam meg ilyenek, egyszerûen nem és kész. de 10-15 év múlva szívesen válaszolok majd ide hogy van-e gyerekem vagy nincs (:

Létezik olyan, hogy valaki (aki nő) beleszeret egy nőbe mert benne találta meg azokat a tulajdonságokat amiket egy férfiben keres?

Elmagyarázni nem tudom, de velem most nagyon úgy tűnik hogy ez van. Nem vagyok leszbikus, sem biszex mivel eddig se és ezután sem fognak érdekelni a nők. Viszont most úgy érzem mégis van egy nő akibe pusztán csak az erős kisugárzása, és erős jelleme miatt beleszerettem. Nem néz ki fiúsan, teljesen nőies vonzó nő igazából. Létezhet ilyen?

Legjobb válasz: Bullshit. Van nem egy nõ aki férfiasabb a mai nyalkahuszároknál szó se róla, de ha nekem puncit kéne nyalnom, ott hánynám össze magam. Minimum biszex vagy. 22L

Bullshit. Van nem egy nõ aki férfiasabb a mai nyalkahuszároknál szó se róla, de ha nekem puncit kéne nyalnom, ott hánynám össze magam. Minimum biszex vagy. 22L
persze. gondolom rájöttél (tudat alatt vagy nemtom) hogy nem az számít hogy mi van valakinek a lába között, hanem az hogy milyen ember.
Egy kapcsolatnak része a szex is, arra képes lennél vele? Mert ha igen, akkor képes vagy nõt szeretni teljes egészében, tehát hetero már semmiképp sem vagy.
Szerintem létezhet. Ez erõs barátság. Szexuális kapcsolatot se létesítenél vele?
A kérdező hozzászólása: Hát igazából erre a szexuális kapcsolatra nem igazán tudok mit írni, mivel nem voltam nõvel és persze azt is tudom hogy egy kapcsolatban a szex jelen van, és ugye mivel egy nõt szeretek, ha oda kerülnének a dolgok nem tudom hogy reagálnék. Vagyis ezt úgy értem hogy nem tudom hogy nem hátrálnék e meg. Ez azért elég nehéz helyzet nekem.
szerintem meg lehet ilyen. Plusz bisex vagy ! nem baj ez. Hajrá. légy boldog csak az számít !

Fiúk, lányok, ez mennyire igaz? Vélemények? "Minden férfi életében csak egy nő létezik, a többi csupán az árnyéka. "

Legjobb válasz: Ha a platoni barlangot vesszük, akkor igen. Igaz. De az egy nem létezõ nõ. Magamból indulok ki: Több nõm is volt. Mindegyiket ugyan úgy kezeltem. Nem kellett magamat megjátszani, és aki elfogadott ilyennek, azzal jelenleg a 6,5éve együtt élek. Ez nem csak szerelem van, hanem már több is. Vannak kedvenc modelljeim, akikkel sosem akarnék összejönni, mert nekem õk csak modellek. Nem kielégítem velük magam, csak szeretem a képeiket. Barátnõmnek is tetszenek, de féltékeny rájuk. Van olyan lány ismerõsöm, akiért bármikor bármit, kivéve a szex. Na most ki az árnyék itt? Ki az ideál?

Ha a platoni barlangot vesszük, akkor igen. Igaz. De az egy nem létezõ nõ. Magamból indulok ki: Több nõm is volt. Mindegyiket ugyan úgy kezeltem. Nem kellett magamat megjátszani, és aki elfogadott ilyennek, azzal jelenleg a 6, 5éve együtt élek. Ez nem csak szerelem van, hanem már több is. Vannak kedvenc modelljeim, akikkel sosem akarnék összejönni, mert nekem õk csak modellek. Nem kielégítem velük magam, csak szeretem a képeiket. Barátnõmnek is tetszenek, de féltékeny rájuk. Van olyan lány ismerõsöm, akiért bármikor bármit, kivéve a szex. Na most ki az árnyék itt? Ki az ideál?
nem,
IGAZ
ez igaz, csak nem mindenki találja meg azt a nõt... én megtaláltam régebben, de vége lett, több, mint egy éve. Azóta a hetedik lánnyal vagyok, és most sem érzem magam jól. A többi tényleg csak az árnyéka
Mondasz valamit, ha így átgondolom... máshogy kell fogalmaznom, hogy lássad, nem beszélünk el egymás mellett. Az utolsó két barátnõm nagyon hasonló volt. Ezért ebben lehet valami. Vajon mi? De ha feltételesen(!) most szétmennénk, én össze vissza csajoznék, hogy megjöjjön az önbizalmam, aztán elkezdeném keresni, ami újra teszik. Ez az évek során változott. És szerencsére a nõm is tudta követni az ideám változásait (többé-kevésbé). Ami nálam mindig is szempont volt az alábbi összefoglaló. Lehet, hogy durva, vagy nyers, de nekem fontos: Arca legyen szép. Legyen ápolt. Anyja, apja nézzen ki jól (hogy tudjam milyen lesz 20-30 év múlva). Apja, anyja legyen normális, hogy lássam, nem egy szorongásokkal teli teremés. Ne legyen gebe! Ne legyenek õrül genetikai betegségei (mert elég vagyok én mint kripli a házban a rossz hátú és a cukros õseimmel, meg a 98éves öreganyámmal). A többi inkább a belsõ: szeressen sportolni járni heti legalább 1x. Legyen fontos neki az egészség. Ne dõljön be a szexista reklámoknak, és média hulladékokat... Ne dohányozzon. Kapható legyen a szexre heti legalább 2-3szor. Ne legyen képmutató. Adjon magára, de tudja magáról, hogy számomra smink nélkül a legszebb. Legyen egészséges önismerete. Legyen nyílt mind gondolkodásban, szexben, emberileg. Tudja kezelni, ha hülye vagyok, hogy visszarántson a talajra. Tudjunk felnõtt módjára úgy beszélni egymással, hogy a lényeget értsük és ne legyen belõle sértõdés, ha valaki túl õszinte. Legyen önálló. Igen. Ez az ideám. És mivel nekem a belsõ a fontosabb, igen, így úgy látszik, hogy már részben egyet értek veled, de csak annyira, mint az elsõ hozzászólásomban is. Ez a nõ az ideám, a barlangon falán a legjobb árnyék meg a nõm. A nõm ennél több is, kevesebb is. Nincs meg benne minden, de van benne más, amivel kiegyeztem. Nem a nõm lesz az ideám, hanem az ideámhoz fog hasonlítani a nõm. De az ideám nem létezik. Csak az agyamba él. (és mostmár leírva is egy része) http://s11.postimg.org/ibkd8nidv/perfect_people.png #5 voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, úgy látom megoszlanak a vélemények.:) Kedves utolsó. Szóval értem, neked van egy ideád , de mivel ennyi szempontnak egy nõ nem tud megfelelni, de akivel vagy úgymond "közelít" hozzá , vagy ha nem is , mással egészíti ki a vágyaidat. Érdekeseket mondtál..de teszem föl ha a nõnek nincs mondjuk apja , olyankor mi a helyzet ? Mit mérsz föl olyankor ? Vagy a szorongás.. sok ember szorong .. de ettõl még értékes és sikeres lehet egy kapcsolatban. A gebeségen lehet változtatni, és az alkatot rengeteg minden befolyásolja..én ha férfi lennék, ennyi miatt nem dobnék el egy nõt. Másrészt a külsõségek szép arc, stb elmúlnak..de ha szeretsz valakit akkor ez nem fog számítani.Véleményem szerint magasak az igényeid, fõleg a mai világban.Te egy képzelet nõrõl álmodozol, aki esetleg a filmekben létezik. Bár, igazán szerencse, hogy nem követed mániákusan az elképzelésed, tehát nem "vársz" a tökéletes nõre, hanem boldog vagy egy olyan nõvel akit szeretsz. Köszönöm egyébként a válaszodat : )))
Igen van ideám, de nem az a lényeg, hogy miért az az ideám, ami. (Errõl megy egy priv, hogy ne tûnjön oltásnak.) Az, hogy te nem tudsz elfogadni engem az ideámmal, miközben arról beszélsz, hogy én nem tudok elfogadni mást partnernek, ez irónia ugye? :) A génsebészetet meg ha fizeted, én benne vagyok! :) Amúgy pont nem mellékes, hogy most van genetikailag átadható nem kellemes betegség a családomban. Ezért szívesebben fogadnék örökbe gyereket, hogy olyan gyerek kapjon otthont, akinek szüksége van rá, nem pedig, aki tõlem terheket örökölhet. Azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a magas igényeim mellett is van több éves kapcsolatom, és egy olyan nõvel, aki nem csak a filmeken létezik és az ideámra eddig legjobban hasonlít. :) Aki az elsõ bokorral összeáll, mert nincsenek igényei, annak vagy mázlija van, vagy nagyon toleráns, vagy egyik sem. Akkor most legyenek igényeink vagy ne? Én azt mondom: Merj nagyot álmodni! De legyél engedékeny. Húzd magadnak magasra a célt, hogy legyen miért küzdeni. Küzdés nélkül mit ér az ember? (Madách Bácsi erre nekem már adott egy választ.) A téma érdekes. Ha lehet tovább boncolni, amíg le nem tisztul, megköszönném. Nekem elõbb volt nõkrõl elképzelésem, minthogy csajoztam volna. Lehet ez szülte ezt az eredményt, hogy én az ideámhoz kerestem a nõt. Más meg tapasztalat útján csajozott. Kereste, ami tetszetõs, de nem tudta maga sem, mi az. Amikor talált egyet, azt emelte be ideának. Akkor miért nem vele van? Talált jobbat és mégis a másik helyére és mégis az elhagyottért eped? Esetleg a jelenlegi lett az új idea? Vagy félre értettem?
A kérdező hozzászólása: Én eltudlak fogadni az ideáddal, és egyébként is toleráns vagyok másokkal szemben.Nem fikázom ha meleg, ha politikailag mást kedvel, ha más zenét szeret, tiszteletben tartom.Az más kérdés, hogy van olyan primitív osztálytársam aki lefikázza, hogy szeretem pl a rockot. A genetikás dolgot értem, és egyetértek , megfontolt vagy , hogy gondolsz erre . :) Ezért mondtam, hogy nem vagy mániákus aki kutatja az álomnõt és nem elégszik meg senkivel.Ez egy nagyon jó dolog, hogy találtál egy ilyen lányt! : ) Legyenek igényeink, csak próbáljuk ne magasra tenni a lécet, mert tökéletes ember nincs, mi magunk sem vagyunk azok! Olyan ideáink legyenek , amilyenek mi is vagyunk. Egy kisarkított ( talán ellenségesnek tûnõ példa) : egy 8osztállyal tegyük fel "buta"( és mielõtt valaki belém kötne egy 8 osztállyal rendelkezõ ember is lehet okos , mûvelt , de a példámban ez az ember most pont buta..)rendelkezõ ember , ne vágyjon arra, hogy egy 2 diplomás ügyvédnõ lesz a felesége. Merj nagyot álmodni! Teljesen egyetértek ezzel.. és a küzdéssel is! Madách bácsi , egyik kedvenc mûvem :) 2éve tanultuk az iskolában de már elõször megtetszett , igaz tavaly írtam egy elemzést róla és pl: 10.ben a Falanszter szín elég homályos volt, ma már minden mondatát értem ..lámlám az ember mindig fejlõdik! Igen ebben van valami..pl van egy ember: tehát talált valakit akibe szerelmes lett azután az a személy lett az idea..és másokban is azt kereste! Bár, lehet , hogy utána egy olyan emberrel hozta össze az élet aki teljesen más mint az elõzõ mégis újra szerelmes lett , és elfelejtette az elõzõ ideát. Nem mindegy, hogy van egy elképzelésünk kit keresünk, vagy keresünk akárkit és találunk benne ideát.
Sikerült megértenem. Akinek volt olyan partnere, akirõl még nem is álmodott, mert az ideáin túli volt, annak már hiába vannak ideái, azok csak árnyékok maradnak. Köszi. Erre nem gondoltam.
hát én cáfolnám, annak ellenére, hogy maholnap már 1 éve, hogy dobott a nagy Õ és azóta sem tudom elfelejteni (pl. ma is róla álmodtam) de szerintem lehet még több ilyen az életben, én pozitív vagyok ilyen téren (kellett hozzá egy fél év, hogy így gondoljam) van aki iránt erõsebben érzünk, van aki iránt nem annyira, de szerintem nem sok családapa lenne, ha minden férfi leragadna az elsõ nagy szerelménél
Nálam sajnos igaz :/ csak egy igazi nagyon erõs szerelmem volt. a többi nõ a nyomába se ér.Szerettem õket is.Csak nah érted.Olyan erõsen sosem
Hülyeség.
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor hát levonhatjuk azt a konzekvenciát, hogy ez is emberfüggõ, ahogy a legtöbb dolog! :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez igaz.. volt már ilyen fiú akibe szerelmes voltam, õ kavart velem, de évek óta csak egy lány érdekelte úgy igazán, az volt a nagy szerelme , tehettem én bármit. Vagy egyik ismerõsöm is , egy lányt szeret már régóta és nem tud túllépni..max kavargat lányokkal. Utolsó, az ideál az akivel 6, 5 éve vagy együtt...gondolj bele. Ha netalántán csak szünetelne a kapcsolatotok idõközben is csak õt keresnéd mindenkiben, mivel õ az aki elfogad és a másik feled lett.. Nemde?:)
Nem tudom kinek, hogy de nálam nem igaz mert az én életemben már 3 nagybetûs Nõ szerepelt eddig szóval én cáfolom :)
Szerintem nem igaz, de én nõ vagyok. Abból kiindulva, hogy pl nõként az én életemben sem egy férfi meg árnyékok voltak, szerintem fordítva sincs másképp. De nyilván ez is személyfüggõ. Vannak pasik, akik örökké anyuka szoknyája alatt élnek :D
Igaz, csak van, aki még nem találta meg azt a nõt. Õk azok, akik szerint nem igaz. :)
A kérdező hozzászólása: :)

Szerintetek létezik igazi barátság Nő és Férfi között? És ez az állapot fenntartható? Én úgy vettem észre, hogy egy idő után valamelyik fél többet akar.

Legjobb válasz: Hát nekem van egy fiú barátom és nagyon jól megvagyunk, de csak barátság semmi több! Úgy vettem észre, hogy õ se akar többet barátságnál amúgy igen, létezik! Valaki aki lány fiúkkal jobban megérti magát vagy fordítva.

Hát nekem van egy fiú barátom és nagyon jól megvagyunk, de csak barátság semmi több! Úgy vettem észre, hogy õ se akar többet barátságnál amúgy igen, létezik! Valaki aki lány fiúkkal jobban megérti magát vagy fordítva.
Persze, hogy létezik. Nekem a legjobb barátom fiú, középsuliban ismertem meg, és egyikünk se akart soha többet. Sokszor van, hogy egyszerre szólalunk meg, és ugyanazt mondjuk. Adunk egymásnak pasizási/csajozási tanácsokat. Olyan, mintha a testvérem lenne. Szerintem téves feltételezni, hogy ilyen nem létezhet, mert az olyan, mintha leállatiasítanánk magunkat.
Nekem van egy olyan elméletem, hogy egy fiú és egy lány között lehet barátság, de elõtte szerelmesek voltak egymásba, vagy majd lesznek.Elõbb utóbb valamelyikük többet akar, fõleg ha neki nincs párja.Én így gondolom...
Saját tapasztalatom szerint létezik. Több, mint egy évtizede vagyunk barátok egy hölggyel. Én közben elváltam, Õ megözvegyült, mindkettõnknek lett másik párja és még mindig barátok vagyunk. Ennyit tudok elmondani a kérdésrõl. (És köszönöm szépen, semmi "komoly" bajom nincsen.) :D 42/F
Nekem van pár fiú barátom és õ se de énse akarunk többet egymástól volt úgy hogy egy idõben úgy éreztem mint te de mióta ezzel a fiúval vagyok tudom hogy létezik fiú és lány barátság!
Erre a kérdésre a nõk azt válaszolják, hogy létezik (mert szeretnének hinni benne), a férfiak azt, hogy nem.
Hacsak nem buzzi vmelyik vagy valami nagyon, nagyon komoly problémája van. Más most nem jut eszembe.
igen létezik, csak még soha senki nem látott olyant... szerintem
De ha már ooolyan nagy a barátság, minek itt megállni, nem az a dolgok rendje. Egyik fél bevallatlanul tuti többet érez mindig, ha normális nagyjából, a másik meg élvezi az elõnyeit...
Szerintem nagyon kevés szoros fiú-lány barátság van, de biztos, hogy létezik. Viszont ilyen lazább haveri kapcsolat fiúk és lányok között lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Valahol mindenkinek igaza van.. :)
Szerintem lehet, de inkább akkor, ha már volt komolyabb kapcsolata a két félnek egymással. A volt barátom az egyik legjobb barátom amióta nem vagyok belé szerelmes. :) Sajnos a többi szorosabb fiú-lány barátságom pár hónap alatt tönkrement, éppen azért, mert nem akartam kihaználni a rajongást, és néha már kialakult szerelmet amit nem tudtam viszonozni.
Szerintem haverság tuti hogy van (nekemis sok fiú haverom van), a barátságban viszont nem hiszek! 22/L
Létezik.
Az durva, szerintem el kéne adnod a sztorit a Blikk-nek, ilyenrõl még õk se hallottak.
létezik, mert otthon várnak
létezik xD
Megtaláltam az elgurult gyógyszeredet. Gyere érte.
Így télen simán

Férfiak, létezik az hogy tetszik nektek egy nő, és fogalmatok hogy mi tetszik benne?

Pl.csak ezért tetszik,mert kedves volt veletek?

Legjobb válasz: Létezik. Ha valaki aranyos, akkor az meg szépítheti a külsejét. ;-)

Létezik. Ha valaki aranyos, akkor az meg szépítheti a külsejét. ;-)
A kérdező hozzászólása: hát nekem van barátnõm, és már babát tervezünk de mégis van egy csomó nõ aki tetszik
Szokott több nõ is tetszeni.Most is így vagyok ezzel.Dönteni nehéz kivel merre meddig.
A kérdező hozzászólása: úgy hogy van több hölgyemény is
hogy érted, hogy sok esetben?
A kérdező hozzászólása: és ha ez nagyon sok esetben van?
Köszönöm kérdezõ, hogy feltetted a kérdést. Most több lett az önbizalmam. ;-)
Elõfordul igen.A kedvesség nagyon jó pont :) Akkor ehhez hozzá jönnek az apróbb tulajdonságok
Noknel is van ilyen, pl. van egy srac aki eleg ronda, de olyan kedves, hogy kezdek beleszeretni.
ú, az necces. 25 l akkor én nem gondolknék a helyedben ilyenre, nehogy megcsald fõleg hogy terhes, az nagyon gáz!

Létezik az, hogy valakinek (férfinak, nőnek egyaránt) "elég legyen" egy szexuális partner egész életére? 21/F

Legjobb válasz: Képzeld én nõ vagyok és 2 gyatra faszi után jött az IGAZI, akinek viszont én voltam ezidáig az egyetlen nõ az életében.És bizony megbántam az elõzõ 2 "kalandomat"-mert azóta már 3 gyereket szültem az IGAZINAK.Én nem [email protected] le , csak annyira borzolja a kedélyeimet, hogy sokan úgy hiszik, hogy elõbb, úgymond tapasztalatot kell szerezni, mire megállapodsz majd egyvalakivel.Erre van egy sztorim: Egy barátnõm igazi nagy ribanc volt alacsony IQ-val 56 fickóig számolta a skalpokat, mire összeállt egy elvált többgyermekes apával.Mára megszülte egyetlen gyermekét és a régi életmódjából fakadóan állandóan kisértésbe esik, eddig még sikerült ellenállnia na de meddig???Õ mondta, hogy ez egy életforma és idõvel "hiányzik"Én nem akarnék így élni. Viszont az is tény, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert nincs viszonyítási alapja annak aki szüzen ment bele a kapcsolatba(EZ A MI HÁZASSÁGUNKRA IS ÉRVÉNYES ÉS FÉLEK IS TÕLE)csak mire megszerzi a viszonyítási alapot azzal a másikkal, addigra pont felrúg mindent és lelkeket tör össze.Idõben kell eldönteni, hogy mit is akar az ember és ennek megfelelõen elkötelezni magát.Tapasztalatszerzéssel, vagy anélkül.

Képzeld én nõ vagyok és 2 gyatra faszi után jött az IGAZI, akinek viszont én voltam ezidáig az egyetlen nõ az életében.És bizony megbántam az elõzõ 2 "kalandomat"-mert azóta már 3 gyereket szültem az IGAZINAK.Én nem [email protected] le , csak annyira borzolja a kedélyeimet, hogy sokan úgy hiszik, hogy elõbb, úgymond tapasztalatot kell szerezni, mire megállapodsz majd egyvalakivel.Erre van egy sztorim: Egy barátnõm igazi nagy ribanc volt alacsony IQ-val 56 fickóig számolta a skalpokat, mire összeállt egy elvált többgyermekes apával.Mára megszülte egyetlen gyermekét és a régi életmódjából fakadóan állandóan kisértésbe esik, eddig még sikerült ellenállnia na de meddig???Õ mondta, hogy ez egy életforma és idõvel "hiányzik"Én nem akarnék így élni. Viszont az is tény, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert nincs viszonyítási alapja annak aki szüzen ment bele a kapcsolatba(EZ A MI HÁZASSÁGUNKRA IS ÉRVÉNYES ÉS FÉLEK IS TÕLE)csak mire megszerzi a viszonyítási alapot azzal a másikkal, addigra pont felrúg mindent és lelkeket tör össze.Idõben kell eldönteni, hogy mit is akar az ember és ennek megfelelõen elkötelezni magát.Tapasztalatszerzéssel, vagy anélkül.
Hát ha neked nem elég, akkor húzd a f.....ra az összes nõt, aki hagyja. Gyûjtsd a trófeákat és életed végére rájössz, hogy soha semmibõl nem elég.Csak légyszi ilyen felfogással ne alapíts családot, mert annak sokan ihatják meg a levét, inkább éld az életed.Tudod CARPEDIEM.
Szerintem tuti nem elég!És nem is szabad fiatalon elkötelezni magad egyvalakinek.Én 25 éves csaj vagyok, férjnél.Eddig a férjemet is beleszámítva 4 szexuális kapcsolatom volt.A szex vele szép és jó, de nem az igazi. Ha az utamba akadna valaki, akivel csodás lenne a szex nem zárkóznék el tõle, még így sem, hogy nem vagyok szabad. És nem érzem ribancnak magam emiatt!!! Az ember mindig nézze azt, hogy elsõsorban neki legyen jó! Amúgy a férjem tökre megérdemelné, hogy megcsaljam! Igen, te is próbálj ki minél több nõt!
A kérdező hozzászólása: 17.56os Tiéd a nyerõ válasz.:D
Tudod, nekem az jutott az eszembe elõször, hogy baromi rosszul esne, ha a barátom már a kapcsolatunk elején tudná, hogy majd egyszer szakítani fog velem, mert több nõvel akarna szexuális téren együttlenni. És igazából azért nem értem ezt az egészet, mert oké, hogy több nõt kiszeretnél próbálni, de ehhez minek kell kapcsolat? Minek kell fájdalmat okozni annak, akit elvileg szeretsz? Nem lehetne kapcsolat nélkül szexelni? Mert speciel én nem nem ítélem el az egyéjszakás kalandokat, ha mindkét fél kellõen akarja.....mert akkor ott már nem lehet szó kihasználásról. És nem okoznál fájdalmat senkinek sem. Én úgy adtam oda a barátomnak a szüzességem (akivel még most is együttvagyok), hogy nem terveztem el semmit. Szerettem, kívántam, ezért szerintem sohasem fogom megbánni. Csak azért, hogy legyen szex mással is, tuti nem fogom lecserélni, de ha egyszer vége lenne a kapcsolatunknak akkor sem lenne bûntudatom, mert tiszta szívbõl szerettem, tiszteltem õt és igenis eltudtam volna képzelni vele az életemet, de a sors másképpen döntött.
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszem, hogy "elég lenne".
Szerintem meg könnyû úgy osztani az észt, hogy már több kapcsolaton van túl valaki. Nevetségesnek tartom amikor "áh elég ha csak egy emberrel feküdtél le egész életedben" mondatok hagyják el olyan száját akinek a jelenlegi partnerén kívül legalább valaki más már becsúszott. Ne higyj ezeknek a kommenteknek, férfi vagy, ki kell élned magad. Mondhatnak nagyon okosakat olyanok is akik ezt így meg merték játszani, de aztán jön a kapuzárási pánik, vagy csak egy rosszabb idõszak és rögtön felmerül majd bennük, hogy "basszus". Éld ki magad amíg lehet, hogy aztán tapasztaltan de tiszta szívbõl maradj amellett akit neked szánt a sors.
Persze, hogy létezik. Több példát is látok erre a környezetemben: boldogok, évek-évtizedek óta együtt vannak, és jól megy a szekér (akarom mondani a szex) is. Én is így vagyok a párommal. Õ volt az elsõ, máig az egyetlen, és nagyon élvezzük a szexet. Tévedés azt hinni, hogy ha több nõt is kipróbálsz az igazi elõtt, akkor majd belejössz a szexbe. Minden nõvel olyan leszel, mintha szûz lennél, mert magadat már ismerni fogod ugyan, de a nõt még nem. Nincs két egyforma nõ, mindegyiket meg kell tanulni, fel kell fedezni. A sok partnernek az is a hátránya lehet, hogy elkezdesz összehasonlítgatni. Ezzel ilyen volt, amazzal meg olyan... Szeretkezés közben felbukkanhat egyik-másik volt partnered képe, hogy vele mit csináltál. Sõt, ha a lánynak volt több partnere elõtted, õ is hasonlítgathat téged azokhoz, akár szavakba is öntheti. Nem lehet kellemes. Aztán jobban meg tudok bízni annak a partnertnek a hûségében, aki képes volt engem kivárni, elõttem nem szexelni senki mással. Ha akkor képes volt önmegtartóztatásra, akkor bízhatok benne, hogy képes lesz késõbb is, amikor beteg leszek, terhes leszek, felbukkan az utcán egy csinosabb, fiatalabb nõ stb. Nem az az jó szeretõ, aki sok nõt ki tud elégíteni, hanem az a jó szeretõ, aki egy nõt képes kielégíteni egy életen át. Arra igen, arra tudom azt mondani, hogy igazi férfi. Létezik az, hogy egész életedben kielégíthet egyetlen szexuális partner. Elõször is: a szexben a változatosságot nem a parnterek száma jelenti, hanem csak a kreativitásod szabhat neki határt. nagyon sokféleképpen lehet csinálni, ez csak rajtatok múlik. Azután meg: miért akarnál mással szexelni, mint azzal, akit nagyon szeretsz, tökéletesen megbízol benne, akit a legjobban ismersz minden más ember között, akire az életedet is rá tudnád bízni, és odaadni érte? Ha rátalálsz egy ilyen nõre, mi szükség lenne mellette - vagy elõtte, utána - neked még másikra? és ahhoz, hogy tökéletes legyen vele a szexuális életed, elõzetes tapasztalatra sincs szükség, elég annyi, amennyit ketten együtt meg tudtok szerezni. Ami nagyon fontos: megtanulhatod a technikákat, és jó is, ha megtanulod, de a legtöbbet a partneredRÕL tanulod meg, és ettõl lesz igazán jó a szex.
11.56-os sok igazság rejlik a soraidban.Régen az volt az erény, ha valaki sokáig megtudta õrizni a szüzességét az IGAZINAK.Manapság az a sikk, hogy ki feküdt le több emberrel.Érvényes ez fiúra-lányra egyaránt.
Kedves Kérdezõ!Ne félj ettõl! Ez a kiélés dolog nem feltétlenül igaz. Tudod nekem is csak egyetlen partnerem volt és megtaláltam benne az igazit és nem hiányzik a mással való próbálgatás. Sõt, van egy nagy elõnye annak, hogy csak egyetlen partnered van; az, hogy nem hasonlítgatsz. Gondold el, mi lenne ha lett volna eddig 3-4 barátnõd, akik mind nagyon jók az ágyban, mindent tökéletesen csinálnak, de valójában érzelmileg nem kötõdnek hozzád, esetleg megbántanak, nem szeretnek igazán és csalódást jelentenek számodra. Utána találsz egy lányt, aki kedves, megértõ, mindenben támogat, szeret, minden t megtenne érted, de az ágyban nem érti még olyan jól a dolgát, mert mondjuk tapasztalatlan. Akkor mit csinálsz? Azért, mert nem olyan ügyes, elhagyod? Vagy bízol benne, hogy találsz mást, aki lelkileg is annyira passzol hozzád, mint testileg? Szerintem is fontos a szex, de ha nem tökéletes, még nem probléma, mert ha lelkileg is megértitek egymást, akkor meg tudjátok beszélni és alakítgatni egymást és könnyen elérhetõ, hogy tökéletes legyen õ is. Amúgy az emberek és szokásaik változhatnak, tehát egy partnerrel is ki lehet próbálni rengeteg dolgot, csak kellõen nyitottnak kell lenni hozzá. Hidd el, boldoggá tud tenni egyetlen partner is, de csak akkor, ha lelki összhang és kölcsönös szeretet van köztetek. Ne aggódj, biztos találsz majd olyan lányt, aki mellett úgy érzed, hogy nem kell senki más, csak õ! Persze nem kell mindenkinek így gondolkoznia, ez csak az én véleményem és az én tapasztalatom próbálom megosztani veled. Sok sikert!:D
A kérdező hozzászólása: Én egy 21 éves szûz fiú vagyok és kicsit tartok attól, hogy nem lesz idõm kiélni magam mielõtt találkoznék életem szerelmével. De a kérdést csak kíváncsiságból tettem föl én is, úgy gondolom több nõvel "kellene" majd lefeküdnöm életem során.:)
Nyilván ez attól is függ, hogy mondjuk ki hány nõvel/férfival volt pl. a házassága elõtt. Ha kiélte már magát, kielégítette a kíváncsiságát, nem maradt benne, sok kérdõjel, akkor szerintem igen. Elképzelhetõ, hogy után már csak a feleségével/férjével szexel. Sajnos azoknál nagyobb arányban fordul elõ félrelépés, aki még mással elõtte nem, vagy max. 1 emberrel feküdtek le.
A kérdező hozzászólása: Képzeld én sem akarom a fél várost vagy fél országot felpróbálni.....
Az embernek sokkal nagyobb az önuralma, mint az állatoknak, az embernek nemcsak ösztönei és szükségletei vannak, hanem képes visszafogni magát, vagy elkötelezni magát valami/ki mellett. Ráadásul van, akinek sok partnerre van szüksége, van, akinek kevésre, van, akit az egész kérdés nem érdekli.
A kérdező hozzászólása: Azért adtam pontot...
A kérdező hozzászólása: Most, miért kell [email protected]????? Mondd értetted Te egyáltalán a kérdés? Én arra gondoltam, hogy azzal a valakivel csinálod, akivel elvesztetted a szüzességedet.....Érted?? Neked mennyi volt idáig?
Utolsó elõtti szívembõl beszélt. Nekem is élettapasztalat: csak mi ketten voltunk vagyunk és leszünk egymásnak a férjemmel, a szexet együtt fedeztük fel, ma jobb, mint az elején volt, pedig akkor is nagyon élveztük. De már jó alaposan kiismertük egymást, profin tudja, mi a jó nekem. Csak ugyanazt tudnám leírni, amit az utolsó elõtti. Olvasd el még egyszer.

Mit jelent az ha egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy valami olyan dolgokat ébresztett fel benne amikről nem is tudta hogy léteznek?

a gond hogy n?s..

Legjobb válasz: sablonszöveg, mint a szép a szemed, majd megszokod...

sablonszöveg, mint a szép a szemed, majd megszokod...
nõs palival meg ne kezdj ki, mert úgyis a feleségét választja, csak faszpörgettyûnek kellesz majdan (de ez gondolom leesett)
Azt jelenti, hogy szívesen megdugnálak. Csak add már oda magad... Vagyis annak ellenére meg akar pumpolni, hogy tudsz a feleségérõl.
Misztikus akart lenni, és sikerült is felcsigáznia téged.
A kérdező hozzászólása: nem terveztem hogy kezdek vele, de köszi :D
Én mondtam már ilyet nõnek, komolyan is gondoltam. Én azt értettem ez alatt, hogy sokat dobott az önismeretemen, felfedeztem általa magamban olyan tulajdonságokat, amire amúgy nem leltem volna rá. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy megváltoztatta az életemet. Gondolom õ is ilyenre gondolhatott, vagy tényleg csak meg akarja dugni.
Alien?
A kérdező hozzászólása: az tény hogy nagyon sokat beszélgettünk már minden félérõl meg sokszor elgondolkodott dolgokon amiket mondtam, de az is biztos hogy szeretne ágyba vinni.. áh.. inkább megkérdem tõle :D
Igen, az lesz a legegyszerûbb. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!