Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, valakinek a sok (7 db)

Létezik az, hogy valakinek a sok idegeskedéstől elhal az embrió?

12. hét el?tt értem...

Legjobb válasz: A sok idegeskedés biztos nem tesz jót sem neked, sem a babának, de kizárólag ettõl nem megy el.

A sok idegeskedés biztos nem tesz jót sem neked, sem a babának, de kizárólag ettõl nem megy el.
Szerintep pedig lehet! Persze nem gyakori, de tudok rá élõ példát akinek tuti az idegállapota vetett véget a terhességének. Nem jó az idegeskedés!
Szerintem is lehetseges, nekem ket doki is mondta, hogy, ha sokat stresszelem magam, elveszithetem a babat. Hogy ettol-e, nem tudom, de teny, hogy sajnos egy babat elvesztettem 6 hetesen.

Ha valaki nagyon sok próbálkozás ellenére sem képes lemondani a cigarettáról, de érzi, hogy az egészségének nem tesz jót, akkor létezik valami, amivel az egészségkárosító hatásait ki lehet védeni?

Legjobb válasz: Van elektromos cigaretta, nem olcsóbb, mintha rendeset szívnál, és úgy tudom van olyan cigi is, amit nem dohányból csináltak, és nincs benne nikotin, de mivel ég, az is elég káros. Gondolj bele, hogy a véletlen hozzáérsz a cigihez, az éget, és ezt mi letüdõzzük. Valamint nem tudom láttál-e már sok csikket vízben ázni...milyen borzalmas lötty lesz belõle, ami szintén a tüdõben landol. Gondolj ezekre

Van elektromos cigaretta, nem olcsóbb, mintha rendeset szívnál, és úgy tudom van olyan cigi is, amit nem dohányból csináltak, és nincs benne nikotin, de mivel ég, az is elég káros. Gondolj bele, hogy a véletlen hozzáérsz a cigihez, az éget, és ezt mi letüdõzzük. Valamint nem tudom láttál-e már sok csikket vízben ázni...milyen borzalmas lötty lesz belõle, ami szintén a tüdõben landol. Gondolj ezekre
Lándzsás útifû szirup. Fellazítja a lerakódott cuccot a torokban.Nem állandóan kell használni, elég, ha egy évben egyszer-kétszer elszopogatsz egy kis üveggel.Gyógyszertárban kapható, finom édes íze van, és megfázáskor, torokfájáskor is nagyon jó.Én ezzel lazítom fel a trutyit.
nikotinos rágó..Gyomornak mondjuk nem tesz jót de talán közelebb visz a végleges leszokáshoz.. És kerülni kell a dohányos társaságot..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Igazából édesanyámról van szó, aki több mint 40 éve dohányzik, és az elmúlt 1 évben körülbelül 6-7 alkalommal próbált leszokni, de sajnos 6 hónapnál tovább, nem sikerült cigaretta nélkül meglennie.Ezért lenne, nagyon fontos, hogy legyen valami alternatíva, ami a dohányzás káros hatásait kivédi vagy csökkenti.

Vámpírok léteznek és miért hisz bennük annyi ember a földön, hogyha sokak szerint badarság az egész história? Valóban vérszívó szörnyetegek, vagy egészen másként kéne elképzelni õket?

Rengeteget olvastam róluk fórumokon és különbözõ könyvekben is,véleményeket priviben is szívesen olvasnák róluk ,legyen az pozitív vagy negatív irányzatú.

Legjobb válasz: Úgy képzeled el õket, ahogy akarod, mert nem léteznek.

Úgy képzeled el õket, ahogy akarod, mert nem léteznek.
Drakula egy erdélyi gróf volt a XV. században. A Drǎculea, Vlad román keresztneve, apja nevébõl, a Draculból származtatható. A dracul a modern román nyelvben ördögöt jelent, de Vlad korában sárkányt és démont is jelentett. A Dracul név azonban eredetileg a Sárkány Lovagrendre utalt, a sárkány ugyanis latinul draco.
természetfeletti igen is létezik ne halgass rájuk
Vámpírok léteznek, és klánban élnek. Létrehozták a maszkabált, amely megvédi õket a halandóktól, és a fénytõl. A vámpírokat nem úgy kell elképzelni, mint hús-vér embert, és ne indulj a megkeresésükre, mert egy másik dimenzióban élnek. Ebben a másik dimenzióban sötétség van, és az alvilág aspektusaként is el lehet képzelni. A vámpírok olyanok, mint a démonok, tehát szellemlények. Nem zárt ajtókkal, és kézifegyverrel kell ellenük védekezni, hanem: Istenhittel, fokhagymával: mert a fokhagyma taszítja a negatív energiákat, és felszentelt tárgyakkal. De nem fontos ellenük védekezni, mert csak akkor tudnak ártani neked, ha hiszel bennük, illetve ha beengeded õket a házadba. A szellemvilágban van egy törvény, ami azt mondja ki, hogy egy szellemlény csak akkor léphet a házadba, ha beengeded. Ha úgy képzeled el, a tested is egy ház, méghozzá a tiéd. A világosság és a szeretet távol tart minden ilyen negatív entitást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitok.
Nem nagyon. 1) Az, hogy sokan hiszenk benne, még nem teszi igazzá az állítást. Még jóval régebben a legtöbb ember azt gondolta, hogy a Föld lapos. De nme volt az. Ebbõl is látszik a fenti megjegyzés. 2) Vannak, akik azzal érvelnek, hogy túl sok nép mítoszában vannak benne ahhoz, hogy ne létezzenek. Ez is egy nem túl bonyolult kérdés. TÖbb kultúrában is megjelenik az élõhalott lény(pl. zombi a voodoo mitológiában), azért, mert az embereket foglakoztatta az, hogy van-e élet a halál után. Ezek alapvetõ emberi problémák, amelyeken az emberek függetlenül egymástól elgondolkodnak. Valószínûleg vámpírok nincsenek. A mítoszokban megharapják aze emebr nyakát, és kiszívják belõle a vért. Igazából az emberi vagy állati vér túl hamar megalvadna, vagy a vámpír nyelõ-, de rosszabbik esetben a légzõcsövét eltömítené a vér, és ezzel a szerencsétlen halálát okozná.
Érzéketlen gyilkosok, a többi csak szemfényvesztés.
Ezt a kérdést miért kell feltenni szinte naponta? Pláne, hogy már több 10 oldalas viták voltak a témáról.
Vámpírok valóban léteznek. De Hollywood természetesen õket is átalakította.Olyan vámpírok mint Drakula vagy mint más hírhedtebb vérszívók nem léteznek! Olyanok viszont vannak akik szeretik az emberi vért.Nem öldökölnek, nem szívják ki a nyakunkat, hanem alkalmanként megisznak 1-2 pohárral. Van olyan közülük aki vámpírnak tartja magát van aki nem.Az utóbbiak csak azért isznak vért mert ízlik nekik...Szerintem ebben nincs semmi. A legtöbb ilyen aki már vámpírnak is nevezi magát inkább csak bebeszéli magának, hogy neki szüksége van a vérre, és hogy a vámpírkultúrában ez a legfontosabb dolog.
Több mûsorban is volt arról szó, hogy létezett az igazi Drakula, de nem vérszívó fogakkal kell elképzelni, hanem egy könyörtelen emberként aki valóban kedvelte a vért, mint "ételt" és rengeteg ember halálát okozta. A másik pedig a Rejtélyes igazságok c. mûsorban volt, nem emlékszem már pontosan, de kórházban ápoltak egy férfit aki elég különös volt, majd a vége az lett, hogy kiszívta az ápoló vérét majd eltûnt és több kórházban jelentettek ilyen esetet. A harmadik pedig, vannak olyan emberek akik vámpírnak vallják magukat, de valószínûleg csak annak képzelik magukat.
Zörgõfürge válasza: " Vámpírok léteznek és miért hisz bennük annyi ember a földön, hogyha sokak szerint badarság az egész história? Valóban vérszívó szörnyetegek, vagy egészen másként kéne elképzelni õket?" Azért, mert sokak hisznek bennük nem jelenti azt, hogy valóban léteznek és lehet az is az oka, hogy mostanság elszaporodtak a vámpíros filmek. :D
Nem vérszívóak, aranyosak, meg minden....úgy ismerheted fel õket, hogy nem mennek ki a napra sosem! Nagyon veszélyes ugyanis ez rájuk! Mert ha nap éri õket, akkor a bõrük színváltós lesz, a szivárvány minden színében pompázik, a szemük kiugrik a helyérõl, a hajuk pedig földig nõ meg....és mindezt pár másodperc alatt...ja, és ilyenkor beteszik a protkójukat amivel vicsorítanak rád, majd elfolynak hirtelen....nagyon durva....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményetek kinyilvánítását.
Nincs olyan, hogy természetfeletti. Ha volna, akkor az évezredek óta bizonyítva lett volna.
Még csak ez se stimmel, mert a szeretetrõl, a más emberekhez való hozzáállásról is mást-mást tanítanak sokszor.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló. Szóval te azok közé tartozol, akik nem hisznek a természetfelettiben?
A kérdező hozzászólása: Minden vallásnak egy az alapelve , csak más formátumban. Kulcsszó, akár lehet a szeretet is.Nem de?
És az mióta szempont valami valódiságát illetõen, hányan hisznek benne? Gondolj csak a világvallásokra, bármelyikben többen hisznek, mint bármiféle ilyen fiktív lényben, pedig nyilvánvalóan nem lehet mindegyik igaz. Mert akárhány emberrõl is beszélünk, a hit az hit, nem bizonyíték.
Egyesek azért hisznek bennük, mert az erõt és halhatatlanságot látják , mit az emberek a kezdetektõl akarnak. Mások azért , mert tapasztalták vagy a színfalak mögött is látják az életet. Léteznek. Sok ember bánatára. Más szabályrendszerrel mûködik. Az erõ számít. Bár szabályba van foglalva, hogy nem lehet gyilkolni, ezt nehéz sokszor elkerülni. Nem próbálok magyarázkodni, tény, szörnyetegek a fajtabeliek. De van szívük, érzéseik és sok éjszakát végigszenvednek amiért annyi ártatlan vér tapad a kezükhöz. Ennek ellenére nehéz kontrollálni a vérszomjat. Aki túlzásba viszi azt kivégzik.. De jobb így, hogy nem tudnak róla az emberek. Mindenkinek biztonságosabb.
Nem.
szerintem se .. mitõl is érezné meg :/ fordult már elõ hogy régi barát/barátnõ eszembejutott és aznap rámírt vagy h nekem mondták h ma gondolt rám pedig nem is azért írtam neki h mizu meg stb hoogy nem ilyen kifogásos rádgondolok volt de ezek puszta véletlenek :) nem tudom kire gondolsz ennyire de ha szerelmes vagy pl akkor az ember hajlamos a boléhából elefántot csinálni és minden apróságra azt hinni hogy a SORS :DD meg van az a mondás hogy ha álmodsz valakivel az azért van mert veled szeretne lenni .. éna volt pasimmal álmodok és õ tuti nem akar velem lenni..

Létezik olyan, hogy valaki nem mondható sem ördögimádónak, sem sátánistának, mert ugyan mind a 2-ből megtalálható benne elég sok jellemző, de sem az ördögimádó, se a sátánista fogalma nem illik rá 100%-ban?

Hanem mind a 2 úgy 50-50%-ban jellemz? az egyénre.

Legjobb válasz: Szerintem õ még nem határozta el magában, hogy melyiket fogadja el a világnézetének. Megkérdezted esetleg már tõle, hogy hogyan vélekedik errõl? Én is ismerek ilyen embereket, nagyon szerteágazó az érdeklõdésük a mágia területén és szeretnek önállóan kutatni és ennek gyakran része, hogy érzelmileg közel kerülnek olyan témakörökhöz is, ami esetleg ellentmondásban áll a meglévõ nézeteikkel. Szerintem az történik, hogy a szívük gyakran húz a Sátánban, démonokban, mint külsõ személyekben való hit felé, de közben a realitás, a logika közbeszól. Amit nem tudunk bizonyítani, azt maximum feltételezhetjük, ugyanúgy, ahogy az ellentétét is.

Szerintem õ még nem határozta el magában, hogy melyiket fogadja el a világnézetének. Megkérdezted esetleg már tõle, hogy hogyan vélekedik errõl? Én is ismerek ilyen embereket, nagyon szerteágazó az érdeklõdésük a mágia területén és szeretnek önállóan kutatni és ennek gyakran része, hogy érzelmileg közel kerülnek olyan témakörökhöz is, ami esetleg ellentmondásban áll a meglévõ nézeteikkel. Szerintem az történik, hogy a szívük gyakran húz a Sátánban, démonokban, mint külsõ személyekben való hit felé, de közben a realitás, a logika közbeszól. Amit nem tudunk bizonyítani, azt maximum feltételezhetjük, ugyanúgy, ahogy az ellentétét is.

Létezik hogy tényleg azért kerülöm a női dolgokról való beszélgetést (pl: menstruáció, terhesség. ) és a szexualitást, mert az anyukám egyszer azt mondta hogy fiúnak vártak? Ebben a videóban is elég sok minden rám illik.

http://www.youtube.com/watch?v=Ry-JqSYxvZc

Legjobb válasz: Szerintem marhasag... ha mindig az orrod ala dorgoli, akkor elkepzelheto, de ha egyszer mondta, sztem gaz

Szerintem marhasag... ha mindig az orrod ala dorgoli, akkor elkepzelheto, de ha egyszer mondta, sztem gaz
Én 2 napig Dani voltam, annyira fiúnak vártak. Sosem volt mégsem gond sem a nõiességemmel sem semmi ilyennel. Szóval ez hülyeség. 28/N
Azért kerülöd, mert ebben a légkörben nevelkedtél, hogy ez tabu és szégyenletes. A szüleid sem beszélnek ezekrõl nyíltan, feszültségmentesen. Ha gyerekkortól kezdve természetesnek kezelik ezeket, akkor neked is az lenne... persze ez a felszín, lehet még más alapja is, de erre a net kevés.
ha fiúnak vártak és te azt írtad hogy kerülöd a nõi témákat, akkor a szexualitást miért? hiszen ha férfi lennél akkor 100% nem kerülnéd :D úgy értem: te azt gondolod jelenleg hogy biztos azért nem beszélsz nõ egészségügyi dolgokról mert fiúnak vártak.ha ennek lenne jelentõsége, akkor a szex témakörétõl viszont nem "irtóznál". ha érted mire gondolok xd

Nem ertem, nagyon sok anyuka irja azt hogy harom nyomasra meglett a baba, meg hogy negy nyomasra meglett a baba, letezik ilyen? Olyan nincs hogy valaki orakat szenvedett, kemenyen nyomott, es csak nehezen jott a baba?

Vagy csak en vagyok ennyire bena? Nekem ko kemeny harom oras melo volt kitolni a fiamat...majdnem beleszakadtam. Van meg ilyen kismami itt?

Legjobb válasz: Arra nem emlékszem, hogy hányszor nyomtam, de több mint egy órán át tartott. Szóval tuti nem 3-4 volt. Ez nem bénaság kérdése, hanem tényleg a szülésznõre és a dokira kell hallgatni. Neked ennyi, másnak annyi.

Arra nem emlékszem, hogy hányszor nyomtam, de több mint egy órán át tartott. Szóval tuti nem 3-4 volt. Ez nem bénaság kérdése, hanem tényleg a szülésznõre és a dokira kell hallgatni. Neked ennyi, másnak annyi.
Szia!Igen, létezik :) Ha jól emlékszem, 4-5 nyomás után bújt ki a kisfiam.De azért nem ennyire "egyszerû" a történet, mert a doki személyében kaptam segítséget is.Egy jól megtermett, 190 cm magas, izmos férfi teljes erejével a gyomromban feküdt és tolta le a babámat a "kijárat" felé.Minden egyes tolófájást nagyon éreztem, azaz mindent éreztem, mert olyan gyorsan zajlott az egész, hogy nem adtak fájdalomcsillapítót.A szülés után 3 hétig véraláfutásos volt a cicim alatti rész, a bordáim meg úgy fájtak, hogy csuda!Nem tudom, hogy nélküle meddig tartott volna... El sem tudom képzelni, hogy milyen szenvedés órákig tolni :( de gondolom most már mindegy neked is! :)
Attól függ, hogy egyrészt elõtte mynnyire tágultál, másrészt, hogy a tolófájásokat mennyire "kezelted", tehát visszafogtad, e ha mondták, hogy csinálja a baba önállóan (pl. befordulás). Azt hiszem a legnehezebb nem a tolás, hanem az, amikor nem szabad tolni, mert azzal csak szorítod be a babát, "magától" gyorsabban jönne. Tehát hallgatni kell a szülésznõre, ha azt mondja, hogy most nem tol, akkor nem szabad.
Azt olvastam, hogy az gyakori eset, hogy nyomás után vissza-visszacsúszik a baba, nem kell elkeseredni emiatt.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat mindenkinek. En 2ora 49 percig nyomtam, nem engedtem hogy csipesszel vagy vakummal vegyek ki a kicsit, mert baratnomnek csipesszel vettek ki a babat, es eltortek a kulcscsontjat, es felsertettek a fejet.
Szia, nekem azt mondták már csak rajtam múlik mikor lesz meg a kicsi, 1 órán keresztül nyomtam-nyomtam, mindig mondták hogy milyen ügyes vagyok, és hogy mindjárt mindjárt... de csak nem jött ki a babuci, úgyhogy császárra vittek. mikor készítettek császárra jött még nagyon sok toló fájás de vissza kellett tartanom - na hát az volt a legfájdalmasabb, mert a fájást a nyomással mégcsak-csak el lehet viselni, borzasztó volt hogy tudtam nem fogom tudni megszülni.. szerencsére azóta egészséges 3 hónapos nagylány:) ) és imádom!
Mindenkinél más. Nekem 3 fájásra volt kint a kislányom, de azt nem tudom, hány nyomásra (majd megkérdem a férjemet). Az segít, ha hallgatsz a dokira és szülésznõre, és ne fogd vissza a fájást, hanem engedd el magad alul, hadd menjen ki az a kis (nem is olyan kicsi) test. Ha laza vagy, könnyebb. És ne szorítsd össze a fogad, mert nem tudsz úgy ellazulni. Nekem ezek a tapasztalataim.
Nem vagy béna. Függ sok mindentõl h ki hogyan szül. Nekem is kb 5-6 nyomásból lett meg a kisfiam. 15:30-tól vajúdtam, 19:50-kor szóltak az orvosnak kb 5 perc és ott volt. 20:20-kor meg lett a fiam. Igaz h utána 21:00-ig varrtak mert repedtem rendesen. Sõt sok mûlik az orvoson is sõt a szülésznõn is.
Dehogy vagy béna!!! :D Csak van aki ilyen szerencsés volt és van aki nem... Meg szerintem, de ez tényleg csak az én elméletem, hogy talán nem mindenki ugyanattól a pillanattól számolja a nyomásokat. Egyik ismerõsöm úgy ért be a kórházba, hogy iszonyatosan ki volt már tágulva, na, nála 3 nyomásra kint volt a baba (elsõ). Mikor én szültem emlékszem, mikor mondta a doki, hogy mostmár ha úgy érzem nyomjak, gáztól elég kába voltam, a kemény része a dolognak kb. 2 óra hossza volt, a babám keze a feje mellett maradt, így eléggé megszorult. Arra is kristálytisztán emlékszem, hogy mikor már azt mondtam nem bírom, nincs több erõm mondta a doki, hogy még 6 nyomás és kint van a baba... szóval nyugi, nem vagy egyedül a szenvedéssel, csak mi nem tartozunk a szerencsésebbek közé, ennyi! :D Boldog babázást!
Szia! Én is úgy emlékszem, hogy kb. 4 vagy 5 nyomással kint volt a kisfiam, de elõtte többször úgy éreztem, hogy most tuti kijön nyomtam aztán nem sikerült. Ilyenkor otthagytak, hogy mászkáljak majd akkor szóljak, ha már úgy érzem, hogy tényleg jön a baba. Szóval én is többször próbáltam, mire végre megszületett a babám. Üdv 4 hós fiúcska anyukája
Szia! Én úgy látszik a szerencsések közé tartoztam. A fiammal reggel 6 órakor mentem be, mert elfolyt a magzatvizem. Semmi fájás, tényleg semmi. 6.40kor megszületett. Ez nem bénaság, alkati dolog. A doki is sokat tud segíteni, ha akar.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!