Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, valakinek 3 (7 db)

Létezik az, hogy valakinek 3 napig pozitívat mutat az ovulációs teszt?

Csinàltam 24.-èn és 25.-èn Ovulàcios tesztet ami pozitiv lett.Ma reggel megmèrtem a hömet ès 36,9 volt.Ezutàn csinàltam megint Ovus tesztet ès meglepödtem mert ismèt pozitiv lett.Lètezik ez? 3 napig ugy tudom nem lehet pozitiv? A höm is magas. Volt valaki igy? Valami baj van? Kèrlek titeket irjatok! Köszönöm!!

Legjobb válasz: Szia. Az ovul teszt 72 óráig lehet pozitív.De attól még hogy az ovul teszted pozitív attól még nem lehetsz terhes.Se az ovul tesz se a hõmérõ nem 100%. De attól még lehet 3 napig pozitív, és szerintem a tájékoztatóba benne is van. Legalább is az enyémbe benne volt.A hõd viszont magas is lessz a mensiig, elõtte 1-2 nappal le esik, ha megjön. Ha nem jön meg és a hõd még mindig magas valószínû babás vagy de ez sem 100%. Nekem is volt már ilyen. Sok sikert egy 22 hetes kismama

Szia. Az ovul teszt 72 óráig lehet pozitív.De attól még hogy az ovul teszted pozitív attól még nem lehetsz terhes.Se az ovul tesz se a hõmérõ nem 100%. De attól még lehet 3 napig pozitív, és szerintem a tájékoztatóba benne is van. Legalább is az enyémbe benne volt.A hõd viszont magas is lessz a mensiig, elõtte 1-2 nappal le esik, ha megjön. Ha nem jön meg és a hõd még mindig magas valószínû babás vagy de ez sem 100%. Nekem is volt már ilyen. Sok sikert egy 22 hetes kismama
Szia...nekem is 5 napig volt ketcsikos az ovuteszt....mind egyforma intenzitassal..senki nem mondta volna meg, hogy melyik erosebb es pont aznap volt a peteeres..ez volt oktoberben..most 12 hetes terhes vagyok.En is bepanikoltam mert ugy tudtam, hogy baj van ha tobb napon keresztul egyformaszinu, ketcsikos a teszt....nem is teszteltem tobbet habar azt mondtak , hogy addig kell tesztelni amig teljesen elhalvanyul..es akkor a kovetkezo honapban mar tudod, hogy az elhalvanyulodas elott egy nappal lehetett peteeresed. Szoval..ha ketcsikos akkor ne izgulj..azt jelenti, hogy van peteeres...huzzal bele a napokban es ha szerencsed van akkor baba is lehet belole. Nekem elsobol bejott..hala legyen a Fentvalonak:-) En is nagyon izgultam, hogy akkor most mi van..de jo lett...meglatod neked is jo lessz:-)) Szoritok!!!!
Nekem - akárcsak az elõttem szólónak - szintén három napig volt pozitív az ovutesztem. Én is megijedtem, és én is úgy hallottam, hogy valami problémára utalhat, ha több mint két napig pozitív. Mindez velem is október elején történt (az ovuláció legvalószínûbb idõpontja október 2-a volt), és most már több mint 14 hetes kismama vagyok! Úgyhogy csatlakozva az elõttem szólóhoz: hajrá, remélem Neked is összejön!! Boldog Új Évet!
Többnyire mindenkinek 3 napig mutat pozitívat.

Létezik az h az elmaradt mensi után két vagy 3 héttel lehet valakinek pozi tesztje?

Járt már valaki igy?

Legjobb válasz: Szia! Igen elképzelhetõ,ha késõi peteérésbõl lettél terhes és még nem termelõdött annyi HCG,hogy egy teszt ki tudja mutatni!Sok boldogságot!

Szia! Igen elképzelhetõ, ha késõi peteérésbõl lettél terhes és még nem termelõdött annyi HCG, hogy egy teszt ki tudja mutatni!Sok boldogságot!
Igen, hallottam már olyanról, hogy valakinek 2 hónapos terhesen se mutatta ki.
Itt vagyok én élõ példának. febr.9re nem vártam (hónapok óta próbálkoztunk) és nem is jött meg, vártam mert gondoltam hátha csak hosszabb a ciklusom vmiért. Csináltam tesztet 18án negativ lett, na gondoltam is h itt már tuti nincs baba... de csak nem jött meg, egy napos barnázás volt semmi más. 24én már pozitiv volt a tesztem!!!! 15 hetes mami:)

A facebook kimutatja hogy hány perce volt bent valaki utoljára telefonról. Mindig jól mutatja? Létezik olyan hogy azt mutatja hogy valaki bent volt pl.3 órája pedig nem is volt bent?

Legjobb válasz: Én egyszer s mindenkorra megfogadtam,hogy nem hiszek az idõben..össze vissza ír a face.Pl: elkezdtem egy játékot pont délben,és azt írta ki ,hogy 3:15.volt olyan,hogy írtam a barátnõmmel,10:10-kor,de látta: 10 óra .Szal nem lehet erre adni..

Én egyszer s mindenkorra megfogadtam, hogy nem hiszek az idõben..össze vissza ír a face.Pl: elkezdtem egy játékot pont délben, és azt írta ki , hogy 3:15.volt olyan, hogy írtam a barátnõmmel, 10:10-kor, de látta: 10 óra .Szal nem lehet erre adni..
Nem azt mutatja, hanem azt, hogy a Messengert mikor használta utoljára. Ha a asztali géprõl közben belép, akár chatel is, vagy a telefonról, de nem a Messengeren keresztül, akkor a számláló megy tovább, mintha be se lépett volna. De ha azt mutatja, hogy 3 órája benn volt, akkor benn volt, vagy akkor kapcsolta be a Messengert.
A kérdező hozzászólása: én azért kérdeztem ezt mert reggel mikor felkeltem a facebook azt mutatta hogy a barátom 3 órája volt bent utoljára, ami azt jelenti hogy hajnali 4kor. Õ viszont azt allítja hogy egész éjjel aludt. Kinek higyjek, neki vagy a facebooknak? :D
Én nem rég ezért szakítottam a barátommal.Ne hidj a facenek..Kiderûlt , hogy neki volt igaza.Utánna láttam, hogy összevissza írja a chat is az idõt.
Meg aztán minek chatalna hajnalba...Én meg azt láttam, hogy fél egykor játszottam a játékkal, miközbe délbe.
Ha be volt kapcsolva a géped, akkor az a 3 óra lehet, hogy a te utolsó frissítésedkor mutatta jól az idõt, tehát 3 órával azelõtt volt fenn. Mindig rá kell frissíteni, ha az aktuális idõt akarod látni!
A kérdező hozzászólása: frissítettem, de azért köszi

Ha a következő kormányoknak nem lesz 2/3-a, attól még létezik megoldás, hogy rendbeszedje valaki az alkotmányunkat?

Tegyük fel, hogy valaki szeretne egy letisztult, pártérdekektől mentes alkotmányt csinálni. Van erre törvényes megoldás, ha nem lesz 2/3-a? Például úgy, hogy az utóbbi pár év módosításait semmisnek tekintik, vagy hasonló. Egy volt alkotmányjogász szerint elvileg ez megtehető lenne, de ő is inkább csak véleményt mondott.

Legjobb válasz: az a probléma, hogy az alkotmány módosításához 2/3-kell. De mivel a fidesz jelenleg magasan vezet a pártok élén, ezért szinte lehetetlen hogy az alkotmány módosuljon, mert több mint 1/3-juk lesz. Mellesleg nemhiszem hogy majd 2015-ben megváltoztatnák a saját alkotmányukat.

az a probléma, hogy az alkotmány módosításához 2/3-kell. De mivel a fidesz jelenleg magasan vezet a pártok élén, ezért szinte lehetetlen hogy az alkotmány módosuljon, mert több mint 1/3-juk lesz. Mellesleg nemhiszem hogy majd 2015-ben megváltoztatnák a saját alkotmányukat.
Sajnos nincs. De nem csak az alkotmánnyal van ez, hanem a pozíciókba ültetett emberekkel, a vizsgálóbizottságokkal, népszavazás-kezdeményezéssel. Hiába nem lesz 2/3 vagy nem kerül kormányra a Fidesz (bár ezt egyre erõsebben kétlem), már az igazi hatalom akkor is az övé lesz. Lezárta a lehetõségeket.
Mely pontokat kifogásolod a jelenlegi alkotmányban? Mert én sokszor hallom, hogy "hát ez és ez a hiba benne", de konkrétumot még SOHA nem hallottam.
Ha a mostani ellenzéknek lenne 2/3, akkor õ is ugyanígy a saját képére szabná az alkotmányt.
A törvényszövegekben nem a sorok között kell olvasni. Nyugodj meg, eleget fogod látni Bajnait is, Gyurcsányt is.
"Vagy hogy a választási kampányból kizárják az ellenzéket." Írnál erre egy pontos idézetet?
"kicsit félreértelmezed az alkotmányt." Pont ez a baj vele: értelmezhetõ így is úgy is. Egyértelmûnek kell lennie és csak a legalapvetõbb demokratikus alapelveket szabad tartalmaznia!
A kérdező hozzászólása: Vagy hogy a média cégek nem kérhetnek pénzt politikai hirdetésért!! Ennek mi keresnivalója egy alkotmányban? Csak annyi a célja, hogy nehogy valaki megváltoztassa. És csodálkozunk, hogy rajtunk röhög a fél világ.
A kérdező hozzászólása: "Mely pontokat kifogásolod a jelenlegi alkotmányban?" Például hogy az alkotmánybíróság nem szólhat bele az alkotmányt érintõ tartalmi kérdésekbe. Vagy hogy a választási kampányból kizárják az ellenzéket. Szerinted ez mind normális? :DD
A kérdező hozzászólása: ...Igen, meg gondolkodni sem kell. :DDD Ezért tartunk itt. :(

Létezik olyan, hogy valaki nem szokik le teljesen a cigirõl, csak mérsékeli az adagját? (olyan emberre gondolok, aki kõkemény dohányos, napi 2-3 doboz, és mondjuk lecsökkenti napi 1re, max 1, 5-re)

Történethez kell.

Legjobb válasz: Kizárt. totál 2 típusba sorolhatók a dohányosok, az egyik fajta (az igazi függõ) az ha mérsékelni is tudja egy ideig, attól cask jobban kívánja aztán és rövid elvonás után még többet fog cigizni. A másik típusnak meg akár egész életében mûködik úgy, h akár hónapokig nem is jut eszeébe, aztán meg egy este elszív fél dobozt, vagy mondjuk napi 1et szív évekig, aztán észre se veszi és abbahagyja. De amit írsz, na olyan nincs(még a mesében sem), bár szeretnék páran ezzel áltatni magukat. Ja várjál, te napi 1- 1,5 szálra vagy dobozra gondolsz? Ha dobozra, akkor sem túl valószínúû, sztem a dohányosok vagy egyre többet cigiznek vagy abbahagyják. szal végülis detto.

Kizárt. totál 2 típusba sorolhatók a dohányosok, az egyik fajta (az igazi függõ) az ha mérsékelni is tudja egy ideig, attól cask jobban kívánja aztán és rövid elvonás után még többet fog cigizni. A másik típusnak meg akár egész életében mûködik úgy, h akár hónapokig nem is jut eszeébe, aztán meg egy este elszív fél dobozt, vagy mondjuk napi 1et szív évekig, aztán észre se veszi és abbahagyja. De amit írsz, na olyan nincs(még a mesében sem), bár szeretnék páran ezzel áltatni magukat. Ja várjál, te napi 1- 1, 5 szálra vagy dobozra gondolsz? Ha dobozra, akkor sem túl valószínúû, sztem a dohányosok vagy egyre többet cigiznek vagy abbahagyják. szal végülis detto.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Amúgy a második típusban magamra ismertem, és én egész eddig azt hittem, hogy csak én csinálom ezt. :D

Az normális ha a hüvelybemenetemtől kb 3-4 cm-re már tapintható a méhszájam? Létezik olyan, hogy valakinek ilyen rövid a hüvelye, vagy ez inkább méhsüllyedés?

Legjobb válasz: Hát szûz vagyok és pont ezért félek, hogy még egy "mackó típusú" se menne be és már fájna :D legalábbis elvileg ha a méhszájat nyomja az fáj. És elvileg 8-10 cm a normál hüvelyhosszúság, szoval nem is tudom, hogy ilyen lehet e hogy nekem alapból ilyen rövid. De vagy másfél éve még kb 10 cm-re volt a méhszájam a szûzhártyától, és azóta ez fokozatosan rövidül :O

A kérdező hozzászólása: Hát szûz vagyok és pont ezért félek, hogy még egy "mackó típusú" se menne be és már fájna :D legalábbis elvileg ha a méhszájat nyomja az fáj. És elvileg 8-10 cm a normál hüvelyhosszúság, szoval nem is tudom, hogy ilyen lehet e hogy nekem alapból ilyen rövid. De vagy másfél éve még kb 10 cm-re volt a méhszájam a szûzhártyától, és azóta ez fokozatosan rövidül :O
Õõõõ, érdekes. Azért inkább menj el egy nõgyógyászhoz.
Nem lehet hogy más pozícióba kerûl a hasad mikor oda nyúlsz? Úgy értem begörnyedsz és ezért közelebb kerûl a puncidhoz? Ha nem, akkor menj dokihoz. 30F
Kötve hiszem amúgy, hogy a méhszájadat tapintanád..
A kérdező hozzászólása: Nem görnyedek be, ráadásul megnéztem állva és fekve is ugyanolyan közel van, pedig a méhsüllyedésrõl azt olvastam hogy álló helyzetben lentebb kerül a méhnyak. És amugy biztos hogy a méhszájam és méhnyakamat érzem. De majd elmegyek nõgyógyászhoz megint.
Ok, majd mesélj mit mondott! Hány éves vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: 16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!