Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, valakinek 2 (7 db)

Létezik, hogy valaki terhes, de nem mutatja ki a terhességet több fajta teszt az első 1-2 hónapban?

Legjobb válasz: Nekem még a harmadik hónapban sem volt pozitív tesztem és mensiztem is, igaz csak három napig csökkent de bõ vér volt, nem pecsételés. Gyanakodtam, kb 20 db tesztet csináltam a három hónap alatt, némelyiken száradás után volt halvány szürkés vékony második csík, besokaltam és elmentem a dokihoz, aki közölte velem , hogy kb 13 hetes vagyok.Mondtam neki, negatívak voltak a tesztek, kinevetett, és adott egyet, hogy csináljam meg ott, az is negatív lett, akkor meg én röhögtem, mint utóbb kiderült a vérvételek során, hogy van egy antitest ami néhány nõnél megtalálható és az közömbösíti az eredményt, a hcg jelen van de vizeletbõl nem mutatható ki. Vérbõl igen.

Nekem még a harmadik hónapban sem volt pozitív tesztem és mensiztem is, igaz csak három napig csökkent de bõ vér volt, nem pecsételés. Gyanakodtam, kb 20 db tesztet csináltam a három hónap alatt, némelyiken száradás után volt halvány szürkés vékony második csík, besokaltam és elmentem a dokihoz, aki közölte velem , hogy kb 13 hetes vagyok.Mondtam neki, negatívak voltak a tesztek, kinevetett, és adott egyet, hogy csináljam meg ott, az is negatív lett, akkor meg én röhögtem, mint utóbb kiderült a vérvételek során, hogy van egy antitest ami néhány nõnél megtalálható és az közömbösíti az eredményt, a hcg jelen van de vizeletbõl nem mutatható ki. Vérbõl igen.
Nem. A tesztek a HCG nevû hormont mutatják, ami a terhes nõkben termelõdik. Mindben. Olyan lehet, hogy valakinek hamarabb kimutatja, valakinek késõbb, mert lassabban emelkedik a HCG szint. De hogy 2 hónapig ne mutassa ki egy teszt se olyan nincs.
Amit az utolso irt, biztos, hogy a nagyon-nagyon ritka esetek koze tartozik. De, ha erre gyanakodsz, menj el vervetelre, meg aznap megvan az eredmeny.
Szia. Létezik!!!! Nekem anno 8hetes terhességet nem mutatott ki! Az uh-án már tény volt, hogy baba :) azóta eltelt lassan 12év :) 2.terhességemet azonnal kimutatta menzi elmaradása után 3nappal. 3.terhességem amire nem is számítottam :) menzi elmaradás után csináltam ötödik napon és azt is kimutatta.Holnap megyek orvoshoz :) elvileg 6hetes vagyok... üdv
Szia.igen letezik ilyen.az egyik ismerosomnek kimaradt a menzije. A harmadik honapban besokallt elment dokihoz aki kozolte vele hogy harom honapos terhes.kozben tobb tesztet is csinalt mind negativ lett.azota mar elmult ket eves a fia.

Létezik az, hogy valakinek 2 végbélnyílása van?

Ha találkoztatok már ilyennel, akkor milyen következményei/szöv?dményei lehetnek?

Legjobb válasz: Légyszi csak komoly válaszokat írjatok.

A kérdező hozzászólása: Légyszi csak komoly válaszokat írjatok.
Örülök, hogy segíthettem :o)
A kérdező hozzászólása: okés köszi, akkor holnap el is újságolom neki a jó hírt ^^
Na ez megint én voltam egyébként. A második, meg a harmadik, meg a negyedik :o)
Hát olyan nekem is van. És nekem szokott fájni egyébként. Megmondom õszintén még sosem voltam olyan bátor, hogy orvostól megkérdezzem, de egyszer-kétszer láttam ilyet csecsemõn, és arra mondták, hogy egy nagyon enyhe fokó nyitott gerincûség. Nem a nagyon komoly fajta, fõleg, hogy az a hát alján van, nem közel a végbélhez. Megnyugtatom a haverodat, hogy én már leéltem így 27 évet, és kihordtam, megszültem két hatalmas bébit, úgyhogy gondot nem okoz. Azon kívül, hogy tud fájni :o(
A kérdező hozzászólása: Üdv! köszi a gyors választ, hát nem tudom, hogy az az-e amirõl te írtál, egyébként az egyik haverom vette észre magán pár napja, aztán mivel neki nincs nete ezért javasoltam neki hogy majd én megkérdezem itt. ha jól emlékszem azt mondta, hogy inkább egy kis vájatra hasonlít, közel az "eredetihez" és valamivel kisebb...
Jaj, ne haragudj, egy kicsit összefüggéstelen lett. Szóval nem túl extrém esetben csak egy luk van ott. Nagyon gázos eseteknél már komolyabb "sérülés" látható, de tudtommal korrigálható.
Én nem. Ha magadra gondolsz akkor leírhatnád pontosan, vagy esetleg láttál valamit, amirõl azt gondolod, egy dolgot tudok mondani/írni, remélem segítségedre lesz. Vannak emberek, akik nyitott gerinccel születnek. A végbélnyílás fölött a hát felé, van egy vájat a két farpofa között. Namármost, ezeknek az embereknek, ott van egy luk (csak nem extrém nyitott gerinc esetén). Nem látszik a gerince (legalábbis én még olyat nem láttam), de az nincs messze a végbélnyílástól, és keltheti azt a látszatot, hogy az az. De abból nem ürül semmi, széklet pláne. Ez "csak" egy fejlõdési rendellenesség. Tényleg remélem, hogy tudtam segíteni, de vissza fogok ide olvasni, hátha kiderül valami számomra is ezzel kapcsolatban. Én tényleg csak erre tudok gondolni. Üdv
??????
Nem igazán normális jelenség. Lehet, hogy késõbb kialakult fisszúra. Csak meg kéne mutatni egy proktológus szakorvosnak.

22. napja késik. Az összes létezõ teszt negatív volt, de egyrészt sosem késik a menzim (a max eddig 2 nap volt) másrészt hányingerem van, fáj a mellem, a derekam, és furán vagyok. Járt már így valaki?

Van esetleg itt olyan, akinek szintén nem mutatta ki a teszt a terhességet? Csütörtökön megyek dokihoz, de már alig bírok magammal... Létezik ilyen? A neten láttam vagy 200 ilyen sztorit, és nem akarom elhinni. Egy ismerõsöm szintén, még 11. héten is negatívat tesztelt. Mi okozhatja ezt? Oké, tudom, alacsony hcg szint. De konkrétabban. Egészséges babát szült, 11. héten negatív teszttel...

Legjobb válasz: Nekem az elsõ gyermekemnél minden teszt negatív volt,elmentem orvoshoz elküldött uh-ra negatív,írt fel gyógyszert,hogy megjöjjön a menszeszem 2 darabot bevettem és elkezdtem hányni,vissza mentem ,hogy hányok a gyógyszertõl,újabb uh 15 hetes terhes voltam.

Nekem az elsõ gyermekemnél minden teszt negatív volt, elmentem orvoshoz elküldött uh-ra negatív, írt fel gyógyszert, hogy megjöjjön a menszeszem 2 darabot bevettem és elkezdtem hányni, vissza mentem , hogy hányok a gyógyszertõl, újabb uh 15 hetes terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon édesek vagytok :)
Gratulálok, boldog baba várást!
Istenem de jó, nagyon gratulálok!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, támogatást :) Voltam tegnap orvosnál, és ultrahangon is. GRAV. S. 7 :D Szóval van olyan, hogy nem mutatja ki a teszt.... A doki is mondta, hogy egyre gyakoribb. Március 1.-jére írt ki :) Szívhang is van, minden tökély :) Nagyon boldog vagyok, köszönöm a sok drukkot, és privát levelet :)
Miután abbahagytam a fogamzásgátlót, pár hónapra rá, teljesen megbolondult a ciklusom. Átlag két havonta egyszer menstruáltam, és ugyanezeket éreztem amiket te. Még hánytam is több alkalommal. (érdekes, hogy a terhesség alatt meg egyszer sem)Akkoriban reménykedve minden hónapban csináltam tesztet, persze negatív volt mind, de velem nem egyszer fordult elõ hogy késett, hanem rendszeresen. Bár egy kolleganõm szokta mondani, hogy ha van egy negatív teszted még nem jelenti, hogy nem vagy terhes. Õ elmondása alapján az elsõ két gyerekénél negatívat tesztelt 1 hét késénél, de két hét után azért már pozitív volt. A harmadiknál már megvárta a 2. hetet. Gõze sincs róla se neki, se a dokijának, miért.
Ha valaki terhes, akkor hcg VAN a szervezetben. Anélkül nem maradna meg a baba. akinek nem mutatja ki a teszt, az vagy csak egyszer tesztelt túl korán, vagy rossz volt a teszt, vagy nem jól használta a tesztet, vagy olyan sok folyadékot ivott, hogy nagyon felhígult a vizelet. Biztosabban ki lehet mutatni vérvétellel a hcg-t, ott nem lehet hibázni. :-)
A kérdező hozzászólása: Naná, mindenképpen írok majd :) Csak azt nem tudom, hogy bírom ki csütörtökig :/
Kíváncsi vagyok mi lesz Veled! Írd meg!
En drukkolok! Ilyen iranyu tapasztalatom nincs, nekem most van epp egy olyan rovid ciklusom meg fura tuneteim, hogy azt hittem, baba, de mara megjott. Remelem, nalad az lesz, ami neked a legjobb, es kivancsian varom, hogy mi lett! Megirod majd?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mint azt írtam, csütörtökön megyek orvoshoz. És nem azért, mert link vagyok, hanem mert mindenki szabin van, és mostanra kaptam idõpontot. Sajnos a frontokra nem tudom ráfogni a hányingert, mert nem vagyok frontérzékeny. Sosem voltam. Nem túlzottan "reménykednék", ha nem érezném úgy.... Nem vagyok a menzi elõtt tesztelgetõs, kétségbeesõs fajta. És sosem volt cisztám. Nem tudom...
A nagyon-nagyon-nagyon ritka azt jelenti, hogy létezik kivétel. Egy ismerõsöm volt úgy, hogy már jócskán gömbölyödött a hasa, de a tesztek még mindig negatív eredményt mutattak.
:( te is tudod hogy kb 98% esély van rá hogy nincs baba. Ennyi idõsen kb 25000 egységnyi hcgnek kellene lennie a véredben (ez a normál tartomány alsó határa), ezerszer annyinak amennyit a teszt kimutat. Én nem tudom elképzelni hogy valakinek ENNYIRE alacsony lenne. Esetleg valamilyen betegség következtében egyáltalán nem termel hcg-t, mert ugye pontosan nem is tudják a szerepét, szóval talán nem létfontosságú hormon, de hát na. Ez nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ritka.
A menj el orvoshoz az miert nem jo..22napja kesik mar reg elkellett volna menned..es amugy meg csak õ tudja megmondani ezt te is tudod..nemtudom volt e mar cisztad baratnõmnek attól maradt ki egy teljes hónap es a masodik hónapban meg kèsett..de õ elment orvoshoz!
az is simán lehet, hogy egyszerûen csak kimarad, az is teljesen természetes dolog egy nõ életében:) hányingered van: mert front van, folyton durvameleg vagy hideg, a vérnyomásod is furán lehet fáj a melled: mert meg fog jönni ugye nemsoká, ha kimaradt egy ciklus, derekad szintén ezért. én nem hinném magamról, hogy terhes vagyok.
Szia! Nem tudom olvasod-e még ezt a kérdést, csak tudni szeretném hogy vagytok! Nekem most 10. napja késik, tesztek negatívak, illetve volt 1, amin nagyon halványan, alig láthatóan volt még egy csík, de persze mindenki lehurrogott, hogy biztos nincs terhesseg, mert ennyi idõ után erõsebb kellene legyen. Olvasgattam a témában, sok sztorit találtam, ahol mégtöbb nap késés után sem mutatta ki. Neked nem mondták meg, hogy mi lehetett az oka? Minden rendben volt? Nagyon köszönöm, ha válaszolsz!

Létezik olyan, hogy valaki nem szokik le teljesen a cigirõl, csak mérsékeli az adagját? (olyan emberre gondolok, aki kõkemény dohányos, napi 2-3 doboz, és mondjuk lecsökkenti napi 1re, max 1, 5-re)

Történethez kell.

Legjobb válasz: Kizárt. totál 2 típusba sorolhatók a dohányosok, az egyik fajta (az igazi függõ) az ha mérsékelni is tudja egy ideig, attól cask jobban kívánja aztán és rövid elvonás után még többet fog cigizni. A másik típusnak meg akár egész életében mûködik úgy, h akár hónapokig nem is jut eszeébe, aztán meg egy este elszív fél dobozt, vagy mondjuk napi 1et szív évekig, aztán észre se veszi és abbahagyja. De amit írsz, na olyan nincs(még a mesében sem), bár szeretnék páran ezzel áltatni magukat. Ja várjál, te napi 1- 1,5 szálra vagy dobozra gondolsz? Ha dobozra, akkor sem túl valószínúû, sztem a dohányosok vagy egyre többet cigiznek vagy abbahagyják. szal végülis detto.

Kizárt. totál 2 típusba sorolhatók a dohányosok, az egyik fajta (az igazi függõ) az ha mérsékelni is tudja egy ideig, attól cask jobban kívánja aztán és rövid elvonás után még többet fog cigizni. A másik típusnak meg akár egész életében mûködik úgy, h akár hónapokig nem is jut eszeébe, aztán meg egy este elszív fél dobozt, vagy mondjuk napi 1et szív évekig, aztán észre se veszi és abbahagyja. De amit írsz, na olyan nincs(még a mesében sem), bár szeretnék páran ezzel áltatni magukat. Ja várjál, te napi 1- 1, 5 szálra vagy dobozra gondolsz? Ha dobozra, akkor sem túl valószínúû, sztem a dohányosok vagy egyre többet cigiznek vagy abbahagyják. szal végülis detto.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Amúgy a második típusban magamra ismertem, és én egész eddig azt hittem, hogy csak én csinálom ezt. :D

Ha a következő kormányoknak nem lesz 2/3-a, attól még létezik megoldás, hogy rendbeszedje valaki az alkotmányunkat?

Tegyük fel, hogy valaki szeretne egy letisztult, pártérdekektől mentes alkotmányt csinálni. Van erre törvényes megoldás, ha nem lesz 2/3-a? Például úgy, hogy az utóbbi pár év módosításait semmisnek tekintik, vagy hasonló. Egy volt alkotmányjogász szerint elvileg ez megtehető lenne, de ő is inkább csak véleményt mondott.

Legjobb válasz: az a probléma, hogy az alkotmány módosításához 2/3-kell. De mivel a fidesz jelenleg magasan vezet a pártok élén, ezért szinte lehetetlen hogy az alkotmány módosuljon, mert több mint 1/3-juk lesz. Mellesleg nemhiszem hogy majd 2015-ben megváltoztatnák a saját alkotmányukat.

az a probléma, hogy az alkotmány módosításához 2/3-kell. De mivel a fidesz jelenleg magasan vezet a pártok élén, ezért szinte lehetetlen hogy az alkotmány módosuljon, mert több mint 1/3-juk lesz. Mellesleg nemhiszem hogy majd 2015-ben megváltoztatnák a saját alkotmányukat.
Sajnos nincs. De nem csak az alkotmánnyal van ez, hanem a pozíciókba ültetett emberekkel, a vizsgálóbizottságokkal, népszavazás-kezdeményezéssel. Hiába nem lesz 2/3 vagy nem kerül kormányra a Fidesz (bár ezt egyre erõsebben kétlem), már az igazi hatalom akkor is az övé lesz. Lezárta a lehetõségeket.
Mely pontokat kifogásolod a jelenlegi alkotmányban? Mert én sokszor hallom, hogy "hát ez és ez a hiba benne", de konkrétumot még SOHA nem hallottam.
Ha a mostani ellenzéknek lenne 2/3, akkor õ is ugyanígy a saját képére szabná az alkotmányt.
A törvényszövegekben nem a sorok között kell olvasni. Nyugodj meg, eleget fogod látni Bajnait is, Gyurcsányt is.
"Vagy hogy a választási kampányból kizárják az ellenzéket." Írnál erre egy pontos idézetet?
"kicsit félreértelmezed az alkotmányt." Pont ez a baj vele: értelmezhetõ így is úgy is. Egyértelmûnek kell lennie és csak a legalapvetõbb demokratikus alapelveket szabad tartalmaznia!
A kérdező hozzászólása: Vagy hogy a média cégek nem kérhetnek pénzt politikai hirdetésért!! Ennek mi keresnivalója egy alkotmányban? Csak annyi a célja, hogy nehogy valaki megváltoztassa. És csodálkozunk, hogy rajtunk röhög a fél világ.
A kérdező hozzászólása: "Mely pontokat kifogásolod a jelenlegi alkotmányban?" Például hogy az alkotmánybíróság nem szólhat bele az alkotmányt érintõ tartalmi kérdésekbe. Vagy hogy a választási kampányból kizárják az ellenzéket. Szerinted ez mind normális? :DD
A kérdező hozzászólása: ...Igen, meg gondolkodni sem kell. :DDD Ezért tartunk itt. :(

Létezik olyan ha valaki szeret megcsal? Engem 2 barátom csalt meg, az egyik még a legelején, mert az exét szerette még, a másik pedig 4év után, mert már nem szerettem és nem törõdtem vele. De ha szeret valaki és jó vagy hozzá?

ha mégis megcsal és szeret, akkor elõbb utóbb bûntudata van és meglátszik rajta nem?

Legjobb válasz: válaszoltál a saját kérdésesre...az elsõ nem téged szeretett, a másikkal meg nem törõdtél..., tehát nem szeretett, és a másikhoz nem voltál jó...bocsi az õszinteségért....

válaszoltál a saját kérdésesre...az elsõ nem téged szeretett, a másikkal meg nem törõdtél..., tehát nem szeretett, és a másikhoz nem voltál jó...bocsi az õszinteségért....
A kérdező hozzászólása: igen, tudom. most van egy kapcsolatom akivel nagyon szeretjük egymást. ilyen esetben is megtörténhet az ilyen?
ha minden rendben köztetek minden téren, akkor nem, de ne ezen gondolkozz folyamatosan, mert rá fogtok menni..
De megtörténhet:(

Létezik olyan, hogy valaki nem mondható sem ördögimádónak, sem sátánistának, mert ugyan mind a 2-ből megtalálható benne elég sok jellemző, de sem az ördögimádó, se a sátánista fogalma nem illik rá 100%-ban?

Hanem mind a 2 úgy 50-50%-ban jellemz? az egyénre.

Legjobb válasz: Szerintem õ még nem határozta el magában, hogy melyiket fogadja el a világnézetének. Megkérdezted esetleg már tõle, hogy hogyan vélekedik errõl? Én is ismerek ilyen embereket, nagyon szerteágazó az érdeklõdésük a mágia területén és szeretnek önállóan kutatni és ennek gyakran része, hogy érzelmileg közel kerülnek olyan témakörökhöz is, ami esetleg ellentmondásban áll a meglévõ nézeteikkel. Szerintem az történik, hogy a szívük gyakran húz a Sátánban, démonokban, mint külsõ személyekben való hit felé, de közben a realitás, a logika közbeszól. Amit nem tudunk bizonyítani, azt maximum feltételezhetjük, ugyanúgy, ahogy az ellentétét is.

Szerintem õ még nem határozta el magában, hogy melyiket fogadja el a világnézetének. Megkérdezted esetleg már tõle, hogy hogyan vélekedik errõl? Én is ismerek ilyen embereket, nagyon szerteágazó az érdeklõdésük a mágia területén és szeretnek önállóan kutatni és ennek gyakran része, hogy érzelmileg közel kerülnek olyan témakörökhöz is, ami esetleg ellentmondásban áll a meglévõ nézeteikkel. Szerintem az történik, hogy a szívük gyakran húz a Sátánban, démonokban, mint külsõ személyekben való hit felé, de közben a realitás, a logika közbeszól. Amit nem tudunk bizonyítani, azt maximum feltételezhetjük, ugyanúgy, ahogy az ellentétét is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!