Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, valakinek (291 db)

Az létezik, hogy valaki nem tud megtanulni sehogy se egy adott nyelvet?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen nem létezik ilyen. Olyan viszont létezik, hogy kedv, érdeklõdés, motiváció vagy szorgalom híján évek alatt sem jut el valaki még az alapfokra sem.

Tulajdonképpen nem létezik ilyen. Olyan viszont létezik, hogy kedv, érdeklõdés, motiváció vagy szorgalom híján évek alatt sem jut el valaki még az alapfokra sem.
létezik! nem vagyok büszke rá de pl.én..akárhogy probálkozom a némettel..nem fogom fel:/
Nagyon is létezik.
"sehogy se" Van az iskolás módszer, és azon kívül még van elég sok féle. Kétlem, hogy mindet próbáltad volna. Addig viszont nem jelentheted ki, hogy sehogyse megy. Ha a megszokott módszerrel nem értél el eredményt, akkor dobd ki a fenébe, és próbálj mást. Vesztenivalód nincs. Google: nyelvtanulási tippek. Olvass el minél több oldalt a témában, de ne csak olvasd, hanem PRÓBÁLD IS ki.

Hogy lehet azt megtudni legkönnyebben, hogy létezik -e valakinek az e-mail címe?

Van egy barátn?m, és írtam Neki e-mailt, de nem tudom megfogja -e kapni, ezért tetem fel a kérdést.

Legjobb válasz: ha nem létezik az e-mail cím, akkor a rendszer küld egy hibaüzenetet e-mail formájában, ha ilyet nem kaptál( a levél elküldésétõl számítva max pár percet vesz igénybe), akkor létezik ez a e-mail, ha meg kaptál, akkor nem

ha nem létezik az e-mail cím, akkor a rendszer küld egy hibaüzenetet e-mail formájában, ha ilyet nem kaptál( a levél elküldésétõl számítva max pár percet vesz igénybe), akkor létezik ez a e-mail, ha meg kaptál, akkor nem
Megpróbálod regisztrálni (ha ingyenes a szolgáltató), ha sikerül regelni, akkor nem létezik. Ha nem sikerül, akkor még fenntartja a szolgáltató, de lehet hogy nem olvassák már egy ideje.
a 2. válasz a nyerõ. Nem enged regisztrálni évekkel ezelõtt megszûnt email címre sem, tehát ebbõl nem derül ki, hogy létezik-e...

Az létezik, hogy valaki nem bírja a marihuanat?

És ha igen az miben nyilvánul meg? Nem azért kérdezem, mert kiakarnám próbálni, csak érdekel.

Legjobb válasz: hát miért ne létezhetne? olyan is létezik, hogy valaki nem birja a piát :D rosszul lesz tõle, stb.vagy mint a ciginél :) simán

hát miért ne létezhetne? olyan is létezik, hogy valaki nem birja a piát :D rosszul lesz tõle, stb.vagy mint a ciginél :) simán
van olyan is, aki allergiás rá
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm:) De azt honnan lehet tudni? És ha valaki mondjuk hány tõle, az azért van mert nembírja vagy mert túladagolta magát?
Olyan egyszerûen nincs, h vki túladagolja magát, max bepunnyad és alszik egy nagyot. Egyébként van olyan, h vkinek a szervezete nem bírja, különbözõek vagyunk, nem vagyunk egyformák. De ezt a túladagolásos dolgot gyorsan felejtsd el.

Hogyan tegyem túl magam, ha az ember, akit tiszta szívemből mélyen szerettem, most eltol magától és bunkó módon bánik velem? Létezik, hogy valaki 1 hónap alatt kiábránduljon?

1,5 éve vagyunk együtt, és az utóbbi 1-2 hónapban egyre rosszabb lett, először csak olyan fura, kedvetlen volt, nem akart nagyon találkozni..egy idő után ettől feszült lettem és volt 1-2 kisebb vitánk.. most azonban már azt mondja, neki már elege van az egészből, ha akarom keressem, ha nem nem.. mondtam neki, hogy megígérte, hogy nem lesz velem ilyen, de erre csak annyit válaszolt, ő már csak ilyen.. borzasztóan fáj, nyugtatókon élek, próbálom magamban keresni a hibát, pedig nagyon igyekeztem mindig a legjobbat adni neki.. ráadásul vizsgaidőszak is van.. L/19 F/27

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle ,hogy mi a baja ,hát ha csak nem meri veled megbeszélni. Azt is meg lehet kérdezni ,hogy van -e valakije . Ha összejött valakivel hagyd ,hagy menjen el. Akkor nem érdemled meg ,hogy kikészülje tõle.

Kérdezd meg tõle , hogy mi a baja , hát ha csak nem meri veled megbeszélni. Azt is meg lehet kérdezni , hogy van -e valakije . Ha összejött valakivel hagyd , hagy menjen el. Akkor nem érdemled meg , hogy kikészülje tõle.
Állj a lábadra, ne hagyd, hogy egy bunkó tönkretegye az életed és nem érdemli meg, hogy még akár egy percet is rápazarolj az életedbõl, ha ilyeneket mondott.Jön majd az igazi elõbb-utóbb, ne ragadj meg egy ilyen alak mellett, mert nem éri meg.Magadra gondolj és a jövõdre.És múlt idõben írtad, hogy "szerttem"....akkor sztem nem kérdés mit kell tenned, lépj tovább, fel a fejjel!
Szerintem az már régebb óta él benne, nem csak 1 hónapja. Az is lehet, hogy van valaki, aki felkeltette az érdeklõdését, és ezért taszít el. A hibát ne magadba keresd. 24/n
Gondolom már nincs annyira odáig érted mint az elején de elhagyni nem akar...Vagy pedig valami konkrét oka van a dolognak. Mondd meg neki, hogy te ezt így nem bírod tovább, és ha nem mondja el mi a baja, elhagyod.
Szórakozik is, mert hagyod magad. Ne telefonálgass, hanem keresd föl személyesen, és zárd le a kapcsolatot. Egyértelmû, hogy csak kihasználja a ragaszkodásod. Ne hagyd magad, mert rosszabb lesz. Miután kitetted a szûrét, ne reagálj a kereséseire. Hidd el, csak így lehet kilábalni belõle. 24/n
Nem hiszem, hogy benned lenne a hiba.Létezik hirtelen kiábrándulás, de szerintem ebben az esetben másról van szó.
Az elõttem szólóknak igaza van. Tudom, mennyire nehéz. De innentõl kezdve ne keresd, ne írj neki, koncentrálj a tanulnivalóidra. Kezdj újra kinyílni, öltözködj csinosan, ha összefuttok, húzd ki magad, mosolyogj, vess oda egy sziát, és tovább. Lássa csak mit vesztett. Gondolj magadra!!! Nehogymár játszhasson veled!! Ne hagyd magad, többet érsz te ennél. Neki ez így jó, nyitva hagy egy kiskaput, amin bármikor visszatáncolhat, ha akar, de ezt NE hagyd. Ki fog használni. Tényleg. Nem fog változni. Ha mégis eszébe jut, hogy akar, akkor meg kaparjon csak érted. Tudom mit beszélek, én is szinte ugyan ilyen szituációban voltam pár hónapja, aztán most megint ilyenben vagyok :( Baromi nehéz, de megéri!! Talpra állsz, több leszel, tanulsz az esetbõl. Kitartást!
A kérdező hozzászólása: De ha nincs annyira odáig értem (ami egyébként sajnos igaznak tûnik) akkor miért nem akar elhagyni??? Miért mondja hogy leszarja az egészet, azt csinálok amit akarok és mégis mikor arra kerül a sor, hogy jó, ha szeretné zárjuk le, akkor meg terel és meghuzza magát rövid idõre?
van valakije
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) A környezetemben mindenki ezt mondja, hogy hagyjam, mert nem jó ember, és sajnos igazuk is van..de egyszerûen nem megy, állandóan arra gondolok, mennyire jó volt régen, láttam a szemében hogy szeret.. Mai napon felhívtam és tisztáztam vele, hogy ha szeretné hogy vége legyen, mondja meg korrektül és többet nem keresem soha, de erre csak annyit mondott érti, és elterelte a témát.. Ilyenkor nem tudom már tényleg, mire gondoljak, a tudatára adtam, hogy ne belõlem hozza ki, hogy kimondjam, hanem tegye meg õ maga ha így érzi, mégsem teszi..közben meg mégis eltol magától. Volt hogy elküldött, hogy elege van idegesitem és hagyjam békén..nem kerestem fél napig, majd õ írogatott, hogy most mi történt, miért nem irok mi bajom.. Néha ugy érzem, azt hiszi, velem szórakozhat..
Nyugtatókon élsz? Emiatt? Ez az ember nem érdemel meg téged. Saját érdekedben el kellene hagynod. Állj ki magadért, mert ebben a "kapcsolatban" egyedül magadra számíthatsz, az meg már nem is igazi kapcsolat :( Hogyan tedd túl magad? Légy erõs, bíztasd magad, hogy lesz majd valaki aki úgy fog szeretni, ahogy azt tényleg megérdemled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a bátorítást, rászánom magam és erõs leszek! Csak ne szeretném ennyire...:S

Létezik, hogy valakinek sosem jön el az igazi?

Még szenvedélyes vagy nagy h?fokú szerelmet nem éreztem senki iránt sem, s nem ragaszkodott hozzám egy fiú sem igazából. Igaz, hogy még "csak" 23 éves vagyok, de sosem éreztem 1 fiúnál sem, hogy passzolna hozzám, pedig sok fiúval ismerkedek. Eddig 1 barátom volt negyed évig, tudtam, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatom, mert más világ volt. Már az összes barátn?mnek van barátja. Írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! köszi!

Legjobb válasz: En sokszor ereztem langocskakat de igazabol 25 evesen lettem igazan szerelmes. Nekem is eleg rossz volt, hogy mindenkinek van valakije en meg arulom a petrezselymet. Igaz ugyan, hogy a nagy szerelem nem ugy alakult ahogy szerettem volna de 5 evre ra, megtalaltam az Igazit. Egy 10-essel vagyok nalad idosebb...az eddigi tapasztalataim szerint nem jo, ha kizarolag szerelembol hazasodunk. A szerelem elmulik es egyeb kozhelyek de nagyon igaz. HA hosszutavu tarsat keresunk akkor nagyon fontos, hogy az ertekeink, erdeklodesi korunk, hatterunk hasonlok legyenek...es jobban fog mukodni, mint egy kb. 2-3 evig langolo, perzselo szerelem amibe aztan ha nem ugy sikerul meg jol bele is halunk egy kicsiket.... En hiszek abban, hogy mindenkinek eljon az, akivel pont osszepasszol csak szem kell hozza, hogy eszrevegyuk es ez a nehezebb. Kitartas! Ha valaki, hat en tudom milyen xar egyedul sokaig!

En sokszor ereztem langocskakat de igazabol 25 evesen lettem igazan szerelmes. Nekem is eleg rossz volt, hogy mindenkinek van valakije en meg arulom a petrezselymet. Igaz ugyan, hogy a nagy szerelem nem ugy alakult ahogy szerettem volna de 5 evre ra, megtalaltam az Igazit. Egy 10-essel vagyok nalad idosebb...az eddigi tapasztalataim szerint nem jo, ha kizarolag szerelembol hazasodunk. A szerelem elmulik es egyeb kozhelyek de nagyon igaz. HA hosszutavu tarsat keresunk akkor nagyon fontos, hogy az ertekeink, erdeklodesi korunk, hatterunk hasonlok legyenek...es jobban fog mukodni, mint egy kb. 2-3 evig langolo, perzselo szerelem amibe aztan ha nem ugy sikerul meg jol bele is halunk egy kicsiket.... En hiszek abban, hogy mindenkinek eljon az, akivel pont osszepasszol csak szem kell hozza, hogy eszrevegyuk es ez a nehezebb. Kitartas! Ha valaki, hat en tudom milyen xar egyedul sokaig!
Én az a fajta lány vagyok, aki sosem volt egyedül, de senkiben sem találta meg azt, amit igazán keresett volna.Mindig valami baj volt, és ha éreztem, h valami nincs meg a pasiban, akkor már hagytam is a francba.Aztán egyszer csak kaptam egy mailt egy fiútól, h tanítsam meg íjászkodni.Ezzel megismertem azt a férfit, aki nélkül nem tudnék élni.Nem csak azért mert szeretem, hanem mert megvan benne mindaz, amit egy férfiban kerestem. Látod, én is rengeteg pasit ismertem, d eegy ekkora fatális véletlen kellett, h megismerjem azt, akit kerestem.Bevallása szerint én meg egy olyan nõ vagyok, amilyet õ keresett, de nem talált sehol. Csak várj és járj nyitott szemmel, hidd el el fog jönni.(Anya 28 évesen ismerte meg a jelenlegi férjét, és úgy látszik együtt is fonak megöregedni.)
Szia! Én 24 évesen találtam meg az igazit. Azóta is együtt vagyunk. Ne aggódj nincs korhoz kötve a szerelem eljövetele. Van még idõd, nem vagy lekésve semmirõl. Az elsõ kapcsolatom 20 évesen volt, és össze vissza 4 pasim volt. Ezzel 3-mal volt szexuális kapcsolatom. Nem mindenki pasifaló, és a kevés késõn jött szerelem a legjobb mert már érett vagy. Én 26 éves vagyok, párom 34 és azt mondta 2 évvel ezelõtt hogy most tanult meg szeretni. Láthatod nem siettem el én sem. Kitartás!
Nekem eljött az igazi, de sajnos nem lehet az enyém, a barátságunk súlya elnyomja a szerelmünk ángját, pedig mindketten szeretjük egymást, de nem szeretnénk ha a kapcsolat megromlana akkor a barátságunk is oda legyen, pedig én tisztán érzem, hogy nekem õ az igazi... de hát ilyen az élet, nem kaphatunk meg mindig mindent...

Létezik az, hogy valakinek megjön de közben terhes? Ha tesztet csinál akkor a csíknak már erõsnek kellene lennie nem? Valaki tapasztalat?

Legjobb válasz: Lehetséges a vérzés terhesség alatt, de az sose jelent jót. A teszten közben erõsõdik a csík, mert nõ a hcg szint a szervezetben. Ha tudod hogy terhes vagy és elkezdtél vérezni az nem játék, irány a kórház.

Lehetséges a vérzés terhesség alatt, de az sose jelent jót. A teszten közben erõsõdik a csík, mert nõ a hcg szint a szervezetben. Ha tudod hogy terhes vagy és elkezdtél vérezni az nem játék, irány a kórház.

Szerintetek olyan létezik hogy valaki szerelmes a párjába, de mégis megcsalja? Vagy igaz az hogyha szeretünk valakit akkor sose csalnánk meg?

Legjobb válasz: Én szerelmes voltam belé és mégis megcsaltam. Nem zártam még le az elõzõ kapcsolatomat teljesen, találkoztam megint az exemmel és végül lefeküdtünk. De szerelmes voltam a barátnõmbe.. Ha netalántán ilyesmi miatt kérdeznéd: SOHA ne csalj meg senkit. Ennél nagyobb bûntudat nem sok van.

Én szerelmes voltam belé és mégis megcsaltam. Nem zártam még le az elõzõ kapcsolatomat teljesen, találkoztam megint az exemmel és végül lefeküdtünk. De szerelmes voltam a barátnõmbe.. Ha netalántán ilyesmi miatt kérdeznéd: SOHA ne csalj meg senkit. Ennél nagyobb bûntudat nem sok van.
Létezik.A szerelem és a testiség két különválasztható dolog, mûködik egyik a másik nélkül is.
A vadászösztön megmarad...
Van!
Szerintem ez így van, de ehhez nem feltétlenül szükséges szerelem, elég, ha tiszteljük és legalább emberileg szeretjük a másikat. Akkor nem tesszük ezt vele. Ez ilyen egyszerû.
Nem létezik. Aki szerelmes, nem gondol még csak ilyenekre sem.
Ha minden rendben mûködik a kapcsolaton belül akkor nem csalja meg a párját.
Biztos hogy nem.Az akkor nem szerelmes
én megcsaltam és szerettem csak elkényelmesedett én is kicsit és nem annyira volt már jó aztán most megint jó minden újra szeretem .
Szerintem a 14-es mondta meg a tutit. Attól, hogy ti nem tudjátok elképzelni, még létezhet ilyen. A világon nagyon sok minden van amit nem tudtok elképzelni, mégis létezik és az embernél sokszínûbb dolog nemigen van. Férfiaknál teljesen simán kettészedhetõ a szex és az érzelmek. Szerintem nõknél is, de nem vagyok nõ, ezért ezt nem tudom 100%-ig megítélni :)
én is szerelmes voltam de csúnyán összevesztunk utána elmentem inni és részegen smaroltam mással
Magamból indulnék ki azt mondanám nem lehetséges. Még is látni és hallani olyan nyílt kapcsolatokról ahol a (házas)párok imádják egymást még is félre kufircólnak és jól megvannak. Szintén hallani olyan családapákról vagy családanyákról, akik soha nem hagynák el a párjukat és nem anyagi vagy presztízs okból, hanem szerelembõl, viszont még is csalják õket. Nekem felfoghatatlan, de létezik ilyen. Viszont határozottan az emberek egy nagyon nagyon kis részénél.
Mármint 4-es-nek szántam...
ma 23:03 Gratulálok.Büszke lehetsz magadra ribizli.Ta alóban szeretted nyilván.B..sztalak is volna ki mint macskát kaksizni..
4! a szeretem és a szerelem nem egyenlõ!! szóval aki szerelmes, az nem képes rá ha szeretünk az már más, N
Van: láttam már mûködõ nyitott kapcsolatokat. Bár az nem igazán megcsalás, hiszen a másik tud róla. Egyéb esetben nem.
Van én is sokáig csináltam ezt, de hidd el nem szabad ! Meg marad benned az érzés és ha úgyvan többször megcsinálod majd, mert hajt a véred. :(

Mennyire hiteles az adatok ( születési dátum stb) nélküli jóslás? Létezik, hogy valaki a személyes jelenléted nélkül is tud egy telefonos beszélgetés alapján jósol? Mennyire lehet elhinni?

Legjobb válasz: Sztem kb ugyanannyira, mintha minden adat rendelkezésre áll. (Kettõs a dolog nálam: ha hókuszpókusz és baromság az egész, akkor azért mindegy, ha meg valaki tényleg tud jósolni, akkor meg azért, mert az illetõnek olyan jó empátiája van, hogy adatok nélkül is meglát mindent az aurádban)

Sztem kb ugyanannyira, mintha minden adat rendelkezésre áll. (Kettõs a dolog nálam: ha hókuszpókusz és baromság az egész, akkor azért mindegy, ha meg valaki tényleg tud jósolni, akkor meg azért, mert az illetõnek olyan jó empátiája van, hogy adatok nélkül is meglát mindent az aurádban)
"Több jóssal is jósoltattam és többféle tanácsot is kaptam!" A jóslásnak nem az lenne a lényege, hogy megjósolja a jövõt? Hogy lehet valakinek több különbözõ jövõje? Nem mindegy mibõl jósol?
Szia! Asztrológus és tarot kártya jós vagyok (nem tévés vagy önreklámozó vagy ilyenek, nem ebbõl élek, de ez az életem). Ha pontos születési idõt óra, perc és helyet adtál meg, abból az asztrológus el tudja neked mondani hogy a közeljövõben milyen jellegû energiák fognak érni. Nem a jövõdet hanem inkább a hatásokat (pl. fájdalmas elszakadás, munkahelyi konfliktus, flörtök szerelem lehetõsége, tanulás stb....). Nem kell hogy ott legyél, semmilyen kontaktus nem kell hiszen az alapján mondja ahogy a születésedkor a bolygók állnak összevetve azzal ahogy most állnak-fognak állni. Amikor jósolsz (tök mindegy mibõl) kell a rezgésed, a körülötted "lebegõ" dolgokat látja a jós is. Ha ismersz valakit (akit úgy ismersz hogy bármikor fel tudsz idézni, akivel sokat voltál együtt sokat találkoztál) elég ha rákoncentrálsz, õ meg rád és már meg is idézted az energiáit, látod mi van körülötte. De ha az illetõ ismeretlen akkor kell a rezgése. Bárkinek át tudod venni a rezgését aki veled van. Illetve bárkinek akit jól ismersz. De legalább egy kicsit is ismersz. Vagy ha más nem egy fénykép amin átjön valamiféle energia az illetõrõl. Csak az a baj hogy az talán ahhoz elég hogy tudd milyen valaki de ahhoz hogy a jövõjét megmond kevés. Max. eltalálni lehet. De ha a telefonos jóslások miatt kérdezed az köztudottan hülyeség, de van rá kereslet és ezt kihasználják. Láttam már az ilyen mûsorokat. Nem mindenki kókler (a többség persze az) de hogy telefonon keresztül nem tudnak neked jövõt mondani az 1000%. Aki egyébként a tudás birtokában van mégis ezt csinálja nem tudom miért teszi. Gondolom egyéni oka van. Kell a pénz neki (bár valahogy nem hiszem hogy ezzel annyira jól lehetne keresni) vagy a hírnév miatt. Õ tudja miért ezt az utat választotta, majdcsak jön neki egy jel hogy ez nincs jól. Bár ki tudja, lehet hogy jól van így és a Sors úgy juttatja õt pénzhez hogy mindenkitõl elvesz egy kicsit és odaadja neki (már ha megkapja azt az összeget). Ha mélyebb misztériumokat megismersz nem értékeled a pénzt, a hírnevet és egyéb hívságokat. Bárki elmondhatja hogy amikor elkezded magasabb szinten vizsgálni a dolgokat ezeknek mennyire nincs jelentõsége. Ugyanakkor a földi élet velejárója a pénz. Régen termeltek az emberek most pénzért és pénzre cserélnek mindent. Így mûködik és egyenlõre nincs jobb. Éppen ezért nem fogsz soha nagyon gazdag jóssal találkozni, mert a jósok és bármilyen más spirituálisan fejlett emberek nem gyûjtögetõk. A felesleget továbbadják. Ugyanakkor egyikünk sem él nyomorban, hiszen a Sors hogy segítsen mindent "alánk rak" ami kell. Ha máshogy nem akkor éppen úgy ahogy a TV jósok csinálják, de az attól még igaztalan marad és visszacsap rájuk. Összegezve sose menj TV-jóshoz (asztrológia más) szegény jóshoz, vagy gazdag jóshoz. Ha valami a kártyából jól tisztán és 100%-osan látszik a jelen és a múlt. Ha ez nem stimmel akkor a jövõ sem fog. ÁLtalában ezzel kezdik a jóslást. Ha stimmel akkor a mondottak kb. 80 %-a fog stimmelni függõen attól hogy te a kapott információk tudatában merre indulsz el. Szóval higyj annak a jósnak aki tudta a jelenedet és a múltad.
A kérdező hozzászólása: Több jóssal is jósoltattam és többféle tanácsot is kaptam! Ezért nem tudom ki a hiteles aki adattal dolgozik vagy aki csak a beszélgetés alapján?
Az pacienstol fugg, hogy mennyire hisz ebben! En bevallom oszinten, hogy meg a szul.adataim megadasa utan sem hinnek, mivel hany ember el ezen a foldon, s ugyanazon napon szulettek! En egyebkent abban hiszek, hogy Enis teremto tulajdonsaggal rendelkezem, igy igyekszem ugy alakitani a jelenlegi sorsomat, hogy a jovom az pozitiv legyen.
sztem gyakorlottabb ember képes adatok nélkül is
Aki fix jövõt mond, abból tudhatod, hogy nem hiteles, aki lehetõséget (mivel a jövõ képlékeny, a döntéseidtõl függ), az már lehet hiteles.
Egyetlen jós sem tud jövõt jósolni. Legfeljebb homályos célzásokat tesz. Aki elhiszi, az igyekszik úgy alakítani a dolgait, hogy "beváljon" a jóslás.

Már a második mellszívó készüléket veszem, de az sem válik be! Jelenleg egy medela swingem van, mert azt mondták az elektromos biztos leszívja, de nekem nem szívja le! Mi lehet a baj? Létezik, hogy valaki nem tud semmi féle mellszívót használni?

Legjobb válasz: Nekem szép nagy 110es melbõségem van s az Aventos mellszívót próbáltam ki. Annyira magamhoz kellett szorítani, hogy valami kis vákuma legyen, hogy közben begörcsölt a kezem. Erre is csak egy hét után jöttem rá miért nem mûködik rajtam. Elötte mindig melegfürdõt veszek, az segít lazítani a szöveteken s kicsit maszírozom is. Kézzel elég bajlódó s egy idõ után fárasztó meg hosszadalmas. Mióta szoptatsz? Ha már van rutinod talán könyebben menne kézzel, esetleg a teknikád rossz? Lehet nem tartod oda elég erõsen s a vákumm kevés.

Nekem szép nagy 110es melbõségem van s az Aventos mellszívót próbáltam ki. Annyira magamhoz kellett szorítani, hogy valami kis vákuma legyen, hogy közben begörcsölt a kezem. Erre is csak egy hét után jöttem rá miért nem mûködik rajtam. Elötte mindig melegfürdõt veszek, az segít lazítani a szöveteken s kicsit maszírozom is. Kézzel elég bajlódó s egy idõ után fárasztó meg hosszadalmas. Mióta szoptatsz? Ha már van rutinod talán könyebben menne kézzel, esetleg a teknikád rossz? Lehet nem tartod oda elég erõsen s a vákumm kevés.
Nekem sem használt az elektromos, pedig mindenki arra esküdött, akit kérdeztem. Bár nekik biztos jó..nekem tommee tippee-s van elektromos és kézi is. A kézi tök jó, szeretem. Az aventeset a kórházban próbáltam, bár ott nem volt annyi tejem, de nem volt rossz. A kézi fejõ használata közben is kell "masszírozgatni" finoman!! a cicidet, és jó, ha vársz egy reflexre.. azt tudod, hogy 20 perc alatt, de 30 perc felett kell fejned a cicidet..csak mert én most olvastam a szoptatásert honlapon. Sok sikert, amúgy mennyi idõs a babád? az enyém 11 hetes
Bocs, az elõzõ vagyok: ha sehogy sem megy, kérd meg a védõnõd, segítsen, mutassa meg!! Nem ciki!!
Nekem sem vált be az elektromos, ráadásul el is romlott, beadtam szereltetni garanciával de addíg is kellett egy mert a kicsim nem akar szopizni. Vettem egy tescos kézit olcsó is meg...(nem vagyok híve az olcsó dolgoknak mertált rossz tapasztalataim voltak eddíg és ez a termék sem a kedvencem de megvetem). És lám szinte jobb mint az elektromos nem 45, csak 15perc, és teljesen kiüríti a cicit. Azóta is csak azt használom, mert az idõ is számít. Ráadásul míg az elektromosat használtam 1, 5hónapig 2 szer volt begyulladva a mellem, és 1.5hónapja mióta atescósat használom egyszer sem, pedig mind a 2nél ugyanúgy maszíroztam közben. Szerintem megér egy próbát, nem drága 3ezer azt hiszem, nem írnám ha nem így lenne. Sok sikert, jó babázást!
Én egy egyszerû avent kézit vettem, és maximálisan elégedett voltam vele. Ha a babám nem ébredt fel szopizni, a cicim pedig olyan volt mint egy kõ, nekem sem akart rögtön odatapadni, de kicsit igazgattam, és már jött is... Nekem nem volt vele gondom. Elõtte egy még egyszerûbb tölcséres mellszívót vettem, 1000 ft se volt, na az is jó lett volna, ha nem kellett volna mindig átszerencsétlenkednem a tejet belõle tejgyûjtõ pohárba. A fele mellément mindig. Akkor vettem az aventet, nagggyon jó! Nekem mindenki ezt ajánlotta. Elektromosra gondolni sem akartam, nem kell nekem fejõgép. Fujj. Ez olyan barátságos, az elsõ fél évben hatalmas szolgálatot tett, azóta kialakult a kereslet-kínálat, már nem használom...
22.53-astól kérdezném: mit jelent, hogy 20 perc alatt, de 30 perc felett? Nem értem. Azt hallottam, hogy nem mindenki tud géppel fejni, a tejleadó reflex nem mindenkinek indul be tõle. És az se mindegy, mikor fejsz. Nekem kézi van, néha sikerül, néha semmi nem jön.
Amíg nem indult be rendesen a tejem és a tejcsatornáim mind meg nem nyíltak, szinte semmit nem tudtam fejni a mellembõl... a férjem olyan ideges lett az aventes kézi mellszívóra, hogy azt mondta, kivágja a francba, mert [email protected] sem ér... de 6 hetesen mellgyulladás és tejláz után végre beindult rendesen a tejem és a szopi is mûködik... érdekes, azóta tudok fejni...
A kérdező hozzászólása: Nekem is 110 a mellem és nagyon sok tejem van!Kézzel letudom fejni magam, de nagyon hamar elfárad a kezem!A párom vette nekem ezt az elektromos mellszívót, de eddig semmi eredménye!Az én picurkám 13-án lesz 2 hónapos!Rengeteget eszik ezáltal nagyon sok tejem is van!El kelne valami jó gép segítségnek, mert kézzel tényleg sokáig tart és fárasztó! :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!