Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, valaki minden (22 db)

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki minden hónapban pontosan érzi, mikor van ovulációja, de az egyik hónapban nem érez semmit, és a peteérés mégsem marad el?

Legjobb válasz: Létezik! Nálam is elõfordult már! Ha nem foglalkozom vele nem mindig veszem észre!:) aztán ha erõsen várom az ovu napját képes úgy fájni, hogy no-spat kell bevenni! Peteérésem bizonyítottan szokott lenni!

Létezik! Nálam is elõfordult már! Ha nem foglalkozom vele nem mindig veszem észre!:) aztán ha erõsen várom az ovu napját képes úgy fájni, hogy no-spat kell bevenni! Peteérésem bizonyítottan szokott lenni!

Létezik, hogy valakinek az arca egyik oldala teljesen más, mint a másik?

Gondolok itt arra, hogy pl. az egyik szem feljebb van vagy, hogy az egyik arca vékonyabb, mint a másik stb. S ez látszik is... Elsősorban olyanok válasza érdekel akik ilyenek és az, hogy ők foglalkoznak-e ezzel vagy érték -e már atrocitások ez miatt. Köszi.

Legjobb válasz: Olyan ember nincs, akinek szimmetrikus az arca. Eltérés mindeninél van. Van olyan, hogy az egyik szemed kisebb, mint a másik... Ha ezek a különbségek nem olyan feltûnõk, hogy egy pillanat alatt észre lehessen venni, akkor ez teljesen normális. Ha nagyon-nagyon feltûnõ... nem vagyok orvos, de gondolom valami genetikai dolog.

Olyan ember nincs, akinek szimmetrikus az arca. Eltérés mindeninél van. Van olyan, hogy az egyik szemed kisebb, mint a másik... Ha ezek a különbségek nem olyan feltûnõk, hogy egy pillanat alatt észre lehessen venni, akkor ez teljesen normális. Ha nagyon-nagyon feltûnõ... nem vagyok orvos, de gondolom valami genetikai dolog.


Ha egy elektronikus eszköznek van hova tárolnia adatokat, és van neki egy vezérlõ programja, ami az operációs rendszer (ebben az esetben android), akkor legtöbb esetben a vírusok is kiszúrják és persze rá is települnek a készülékre. Azt hiszem a Linux az eddigi legbiztonságosabb rendszer, de az ugye csak PC-re van. Bocsánat ha tévedek, szerintem egy tabletet lefagyasztana sikeresen... Szerintem tölts le egy vírusirtót a tabodra és a vírusok néhány százaléka megszûnik. Bár ma már lehetetlen mindegyiket kivédeni.

Létezik az, hogy a meleg végett valaki ingerlékeny, minden idegesiti?

Legjobb válasz: Igen, mert a meleg nagyon megterheli a szervezetet, minden további nélkül lehetséges. /Off: nem a meleg végett, hanem a meleg MIATT. A meleg "végett" azt jelenti, hogy azért vagy ideges, hogy meleg legyen, mivel a "végett" az célhatározószó. Pl. "a félreértések elkerülése végett" = "azért, hogy elkerüljük a félreértést" /

Igen, mert a meleg nagyon megterheli a szervezetet, minden további nélkül lehetséges. /Off: nem a meleg végett, hanem a meleg MIATT. A meleg "végett" azt jelenti, hogy azért vagy ideges, hogy meleg legyen, mivel a "végett" az célhatározószó. Pl. "a félreértések elkerülése végett" = "azért, hogy elkerüljük a félreértést" /
Lehetséges. Ez a kánikula hatással van a hangulatunkra, viselkedésünkre..
A kérdező hozzászólása: és ez minden embernél létezik?
Én velem is elõfordul, nagyon nem birom a meleget :S

Létezik, hogy valakinek van jogsija mégsem tud vezetni? Miért nem tudok elindulni az autóval? A jogsim elsõre meglett, de mégsem tudok vezetni, mindig lefulladok elindulásnál.

Én már mindent próbáltam,van olyan,hogy döcögve,de sikerül elindulnom,de ha valaki ott van,vagy lát a barátomon kívül,akkor már úgy sem sikerül.

Legjobb válasz: de akkor hogy lett jogsid? csak nem egy 6.2es camaroval jogsiztál amivel még 5.ben is el lehet indulni?

de akkor hogy lett jogsid? csak nem egy 6.2es camaroval jogsiztál amivel még 5.ben is el lehet indulni?
Bele fogsz jönni :)
Automata dízel autót vezess :) Azzal nem fulladsz le :D
Gondolom dízelen tanultál és most benzinest vezetsz. Máshogy kell engedni a kuplungot és ezt meg kell szokni.
A 3. válaszoló megmondta a tutit xD Küldtem is egy zöld kezet ha ha ha :D És a 4. nek is igaza lehet. Elmondom neked a tutti receptet, amikor engeded fel a kuplungot kicsit játssz a gázzal. Szóval ne arra törekedj hogy hajszál pontosan engedd fel a kuplungot és szép folyamatosan nyomod a gázt. Engedd lassan a kuplungot és közben pumpálgasd kicsit a gázt. De egyébként belejössz csak gyakorolni kell :)
A kérdező hozzászólása: Nem, benzinesen tanultam, és ez is az. Mind a 2 sima suzuki, szóval én sem értem... :(
nekem 9 eve van jogsim, jomutkor beultem 1 igniszbe nekem szenvedes volt a gaz pedal, az en gepembe idaig mindbe volt ellenetartasa, ennek kisullyal tovig lehetett nyomni, igen zavaro volt, bar siman csak kuplungal is elindult :)

Létezik, hogy valakire azt mondják hogy szép, közben meg szinte minden fotón pocsékul mutat?

Aki szép, az fotón is szép, nem?

Legjobb válasz: vannak kevésbé fotogén emberek nem véletlen ez a jelzõ h "fotogén"

vannak kevésbé fotogén emberek nem véletlen ez a jelzõ h "fotogén"
Persze, az ilyen facebook celeb típusú ribik nagy része ilyen.
Ez teljesen igaz nem mindenki fotogén.
A kérdező hozzászólása: Miért, milyen az aki fotogén? :D
Nem mindenki fotogén, pl. Én sem vagyok az. Távol álljon tõlem a nagyképûség, de szerintem élõbe jobban nézek ki mint fotókon, pedig nem tartom magam jóképûnek vagy ilyesmi, de amikor fényképen látom viszont magamat ég és föld ahhoz képest ahogy pl a tükörben látom magamat... Szoktam is szörnyûlködni a rólam készült fotókon :D Egyszerûen magunkat sokkal kritikusabb szemmel nézzük és ettõl is hisszük azt h a fényképen csúnyák vagyunk.
megfordítanám a kérdést egy tök átlagos lány, ha szépen ki van sminkelve, jó a beállítás, szted nem lehet ezerszer szebb képen kedves kérdezõ? dehogynem. lehet, h a fotóra rácsöppenne a nyálad, az életben meg egy gondolat nélkül elmennél mellette az utcán
a fotóson és az elõ munkán múlik. egy jó fotós és sminkes csodákat tud mûvelni egy tök átlagos lánnyal, míg egy szép lányról is borzalmas képeket lehet csinálni ha valaki nem ért hozzá. szóval ha "családi fotó" kategóriájú képekrõl beszélünk akkor könnyen meglehet, hogy a csaj élõben szebb mint azokon a képeken.
Szerintem pedig a fénykép a valóságot adja vissza. Mert én még a házi készítésû fotókon sem láttam olyat senkirõl, hogy a fotón annyira másképp nézne ki, mint élõben. Saját magáról mindenki azt hiszi, hogy õ nem is olyan, mint azon a képen, de a valóság az, hogy igenis olyan. Csak saját magunkról hajlamosak vagyunk azt képzelni, hogy hû, de bénán mutatunk azon a fotón, közben meg nem így van.

Létezik az, hogy valaki minden egyes szopi után még 350-400 ml-tert le tud fejni?

Legjobb válasz: lehet,hogy van ilyen,de azt én nagyon tudom irigyelni.Az nagyon sok tejet jelent.ha ez te lennél,és nem szeretnél ennyi tejet,akkor hagyd abba a szopi utánni fejést,és be áll annyira,amennyire a babádnak szüksége van.Èn nem fejem az elsö betöltött hónap óta.

lehet, hogy van ilyen, de azt én nagyon tudom irigyelni.Az nagyon sok tejet jelent.ha ez te lennél, és nem szeretnél ennyi tejet, akkor hagyd abba a szopi utánni fejést, és be áll annyira, amennyire a babádnak szüksége van.Èn nem fejem az elsö betöltött hónap óta.
A kérdező hozzászólása: Sajna nem én vagyok, az egyik csajszitól hallottam... De jó neki!
Létezik, sõt ennél még cifrább dolog is létezik.
A mai jogszolgáltatási iparban? Hogyne....
Az állam nem tud megvédeni, ezért Szent István törvényeit kellene bevezetni. Ha himnemû vagy tarts egy baseball ütõt a lakásod elõtt, elérhetõ helyen és intézd el személyesen. Önvédelmet a törvény kevésbé bünteti. Egyébként a mai rendszerben minden létezik.
én is voltam így, saját lakásomban rám támadtak, lefújtam gázsprével hogy hatástalanítsam a fickót aztán feljelentett, mivel fizikailag nem bántott (mivel megelõztem azzal hogy lefújtam) ezért én voltam a vádlott és 1 év próbárabocsájtást kaptam testi sértés volt a vád.

Létezik olyan betegség (komolyan, mint pl. egy fóbia), hogy az ember a szeretettől való félelmet érez és/vagy elutasítja azt?

Legjobb válasz: Sajnos létezik.De van ennek valami kiváltó oka is,amit viszont Te tudsz megtalálni(mondjuk Kineziológussal együtt)Ez elég szomorú állapot,mert minden ember vágyik a szeretetre,még a fent említett is,de amikor ott van,nem tud vele mit kezdeni.

Sajnos létezik.De van ennek valami kiváltó oka is, amit viszont Te tudsz megtalálni(mondjuk Kineziológussal együtt)Ez elég szomorú állapot, mert minden ember vágyik a szeretetre, még a fent említett is, de amikor ott van, nem tud vele mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: és mi a neve? nincsen valami szakneve?
Ezt találtam: Aphefóbia: Az érintéstõl, az érzelmektõl, az intim helyzetektõl és a másokhoz való túlságos fizikai közelségtõl való félelem. Nem bizti, hogy fedi az általad említettet. Te még nem gondolkodtál el azon, hányfajta fóbiánk lett a híres civilizációnkban?Valamit igencsak elrontottunk...
Mintha nem tudnánk megélni(kiélni)a saját szeretetünket ilyenkor, és ettõl feszültség keletkezik.Érdekes lenne a háttér nagyon.Valahol törés történt:feldolgozatlan.
na, kár volt elolvasnom. ismerõs szitu:/
A kérdező hozzászólása: valakidnek ilyen/hasonló betegsége van?:O Nem írnál róla egy kicsit? Esetleg privátba?:O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!