Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, semmi jel nem utal (2 db)

Előfordulhat az, hogy első terhességnél minden létező tünet előjön, de a másodiknál semmi de semmi jel nem utal arra hogy terhes az illető?

kistesót szeretnénk, 2 éves gyerkőcünk legelsőre "összejött". vele minden létező terhességi tünet kijött rajtam jövőhétre nem várnám, viszont semmi tünetem nincs,, én azt gondoltam hogy ha a lányommal elsőre sikerült, akkor a kistesóval is.. egészségesek vagyunk 2 naponta voltunk együtt és mégis úgy érzem nem sikerült... de vajon miért????!! Olyan szomorú vagyok.Érzem hogy nem vagyok babás..nincs semmi előjel..

Legjobb válasz: Ne legyél szomorú! Sokmindentõl függ, hogy összejön-e akkor amikor tervezi az ember... Én a kicsi lányomra 1,5 évet vártam, a kistesóra nem kellett, elsõre (2.-ra elsõ elment) összejött. most 11 hetes vagyok. Már csak egy hét és megtudod, nekem is egy hét kell, hogy minden ok. legyen... Szorítok! Ja és a tünetmentesség ilyen korán még semmit nem jelent sz.tem. Nekem lassan enyhülnie kéne a tüneteknek, de egyre rosszabb...az émelygés, a hányinger... :)))

Ne legyél szomorú! Sokmindentõl függ, hogy összejön-e akkor amikor tervezi az ember... Én a kicsi lányomra 1, 5 évet vártam, a kistesóra nem kellett, elsõre (2.-ra elsõ elment) összejött. most 11 hetes vagyok. Már csak egy hét és megtudod, nekem is egy hét kell, hogy minden ok. legyen... Szorítok! Ja és a tünetmentesség ilyen korán még semmit nem jelent sz.tem. Nekem lassan enyhülnie kéne a tüneteknek, de egyre rosszabb...az émelygés, a hányinger... :) ))
Én most várom a 3.babát-2 fiunk van-és most semmi tünetem nincs, csak a cicim duzzadt meg(7 hetes vagyok).A fiúknál minden volt:émelygés, hányás, szagundor, aluszékonyság.A 2 fiú elsõre, ez a baba a 2. hónapban sikerült.A mensi elõtt se volt semmi(gyakori pisilés, haspuffadás, hasszurka, semmi!).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást :)
Nekem csak egy terhességem volt, és tényleg semmilyen tünet nem jött elõ. Ha nem látom az ultrahangon, el sem hiszem, hogy terhes vagyok. Még a pocakom is csak az 5. hónapban kezdett látszani.

Létezik az, hogy semmi jel nem utal a terhességre mégis nő a hasam?

1 hónapja voltam n?gyógyásznál bels? vizsgálaton, de nem vett észre semmi szokatlan elváltozást, és 3x is menstruáltam mégis ugyérzem mintha n?lne a hasam. Miért van ez?

Legjobb válasz: Talán híztál egy picit, ez még semmit nem jelent.

Talán híztál egy picit, ez még semmit nem jelent.
Vannak esetek, amikor a nõk szervezete úgy reagál, mintha terhessek lennének. Produkálják az összes tünetet, de mégsem terhessek. Ezt nevezzük álterhességnek. Ennek pszichikai okai is lehetnek.
Szia, nekem is nott a hasam , nem tudtam, hogy mitol....olvastam a neten a kandidáról-vettem egy gyors tesztet, amin beigazolódott, hogy kandida túltengésem van ...Az orvos is alátámasztotta a diagnózist, mely egyik jele a has novekedés tobbek kozott....
Lenne egy kérdésem, ha tudtok válaszoljatok, kérlek...Ha kandida problémákkal kuszkodom-sikerulhet teherbe esnem?Nem zárja ki a két dolog egymást??Nagyon vágyódom egy piciny kis jovevényre de félek , hogy a gomba fertozés miatt nem jon ossze...Voltam orvosnál, kezeltetem magam..Van koztetek valaki akinek ilyen problémája volt és mégis sikerult teherbe esnie...Elore koszi ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!