Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, semmi jel (6 db)

Létezik olyan, hogy valaki terhes annak ellenére, hogy semmi, de semmi jele annak hogy terhes lenne? Megeshet az ilyen?

Legjobb válasz: Szia! Én is pontosan így vagyok, semmi tünetem, csak annyi hogy késik 3 napja a menzim. Már több helyen is olvastam itt az oldalon hogy van aki nem érez semmit. Menzid késik? Vagy mibõl gondolod hogy terhes lennél?

Szia! Én is pontosan így vagyok, semmi tünetem, csak annyi hogy késik 3 napja a menzim. Már több helyen is olvastam itt az oldalon hogy van aki nem érez semmit. Menzid késik? Vagy mibõl gondolod hogy terhes lennél?
Szia, nekem már van egy féléves babócám. És pontosan ahogy írtad, nekem semmi ezzel kapcsolatos tünetem nem volt. Tehát soha nem volt hányingerem, nem voltam rosszul, nem szédültem, nem voltam fáradékony.
A kérdező hozzászólása: A menzesznek ma kéne jönnie kb, szóval még nem késett, csak a hasam nõ egy picit, de lehet h túllihegem. A baj az h epekövem van és nem tudom... ez annak is lehet tünete... a para azért bennem van :(
szia! Van, aki ha nem maradt volna el a mensije, észre se vette volna hogy terhes, más meg a fogantatás után 1 héttel rosszul van, meg feszül a cicije. Teljesen egyénfüggõ!
Szia! Az, hogy a hasad nagy, lehet a menzi jele is, ugyanis megduzzad a méhed, mielõtt beteg leszel. Ha terhes lennél, elvileg még nem lehetne hasad. De szerintem csak túlreagálod.

Előfordulhat az, hogy első terhességnél minden létező tünet előjön, de a másodiknál semmi de semmi jel nem utal arra hogy terhes az illető?

kistesót szeretnénk, 2 éves gyerkőcünk legelsőre "összejött". vele minden létező terhességi tünet kijött rajtam jövőhétre nem várnám, viszont semmi tünetem nincs,, én azt gondoltam hogy ha a lányommal elsőre sikerült, akkor a kistesóval is.. egészségesek vagyunk 2 naponta voltunk együtt és mégis úgy érzem nem sikerült... de vajon miért????!! Olyan szomorú vagyok.Érzem hogy nem vagyok babás..nincs semmi előjel..

Legjobb válasz: Ne legyél szomorú! Sokmindentõl függ, hogy összejön-e akkor amikor tervezi az ember... Én a kicsi lányomra 1,5 évet vártam, a kistesóra nem kellett, elsõre (2.-ra elsõ elment) összejött. most 11 hetes vagyok. Már csak egy hét és megtudod, nekem is egy hét kell, hogy minden ok. legyen... Szorítok! Ja és a tünetmentesség ilyen korán még semmit nem jelent sz.tem. Nekem lassan enyhülnie kéne a tüneteknek, de egyre rosszabb...az émelygés, a hányinger... :)))

Ne legyél szomorú! Sokmindentõl függ, hogy összejön-e akkor amikor tervezi az ember... Én a kicsi lányomra 1, 5 évet vártam, a kistesóra nem kellett, elsõre (2.-ra elsõ elment) összejött. most 11 hetes vagyok. Már csak egy hét és megtudod, nekem is egy hét kell, hogy minden ok. legyen... Szorítok! Ja és a tünetmentesség ilyen korán még semmit nem jelent sz.tem. Nekem lassan enyhülnie kéne a tüneteknek, de egyre rosszabb...az émelygés, a hányinger... :) ))
Én most várom a 3.babát-2 fiunk van-és most semmi tünetem nincs, csak a cicim duzzadt meg(7 hetes vagyok).A fiúknál minden volt:émelygés, hányás, szagundor, aluszékonyság.A 2 fiú elsõre, ez a baba a 2. hónapban sikerült.A mensi elõtt se volt semmi(gyakori pisilés, haspuffadás, hasszurka, semmi!).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást :)
Nekem csak egy terhességem volt, és tényleg semmilyen tünet nem jött elõ. Ha nem látom az ultrahangon, el sem hiszem, hogy terhes vagyok. Még a pocakom is csak az 5. hónapban kezdett látszani.

Előfordulhat hogy az első terhességnél az összes létező terhes tünet kijön az anyukán, de második terhességnél semmi de semmi "jel" nincs?

Legjobb válasz: szia.nekem pont forditva volt.az elsõnél semmi.a másodiknál:hányinger,savtúltengés,szorulás,izomfájdalmak,hát fájás,és még sorolhatnám!ráadásul mind a kettõ lány! 38 h km

szia.nekem pont forditva volt.az elsõnél semmi.a másodiknál:hányinger, savtúltengés, szorulás, izomfájdalmak, hátfájás, és még sorolhatnám!ráadásul mind a kettõ lány! 38 h km
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Ma nem kellene megjönnie és még mindig semmi jele, hogy megjönne. Mindjárt megjön érzésem van, de semmim nem fáj és nincs folyásom sem. Létezik az, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!

A kérdező hozzászólása: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!
Teszteltél már? Szerintem már lehetne. Hasonló cipõben vagyok, nekem már három napja késik, de a mai teszt negatív lett. Vannak akik nem éreznek ilyenkor még semmit, de persze meg is jöhet még attól. Érdekes módon engem egy negatív teszt is lenyugtat, az is jobb mint a folytonos várakozás.:-)
nekem ugyanezekkel a tünetekkel a nemv árt mensi elsõ napján pozitív lett a lily tesztem :)
SZia. En vasarnapra nem varom a mensit, sajnos vagy nem sajnos nagyon kivancsi voltam, igy tegnap este csinaltam tesztet, ami pozitiv lett!!!! Szoval ha gondolod, megprobalhatod. Nekem meg 2nap van a nem vartig es mar tegnap ESTI pisibol, tehat nem reggeli elso vizeletbol siman kimutatta, pedig okt. 11-en volt az akcio, ez 1000%, mert csak egyszer voltunk egyutt es pont akkor voltam a kozepidoben. :D Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sajna megjött, úgy hogy ez a ciklus is elúszott, de nem adom fel, és köszi a biztatást.

Létezik az, hogy semmi jel nem utal a terhességre mégis nő a hasam?

1 hónapja voltam n?gyógyásznál bels? vizsgálaton, de nem vett észre semmi szokatlan elváltozást, és 3x is menstruáltam mégis ugyérzem mintha n?lne a hasam. Miért van ez?

Legjobb válasz: Talán híztál egy picit, ez még semmit nem jelent.

Talán híztál egy picit, ez még semmit nem jelent.
Vannak esetek, amikor a nõk szervezete úgy reagál, mintha terhessek lennének. Produkálják az összes tünetet, de mégsem terhessek. Ezt nevezzük álterhességnek. Ennek pszichikai okai is lehetnek.
Szia, nekem is nott a hasam , nem tudtam, hogy mitol....olvastam a neten a kandidáról-vettem egy gyors tesztet, amin beigazolódott, hogy kandida túltengésem van ...Az orvos is alátámasztotta a diagnózist, mely egyik jele a has novekedés tobbek kozott....
Lenne egy kérdésem, ha tudtok válaszoljatok, kérlek...Ha kandida problémákkal kuszkodom-sikerulhet teherbe esnem?Nem zárja ki a két dolog egymást??Nagyon vágyódom egy piciny kis jovevényre de félek , hogy a gomba fertozés miatt nem jon ossze...Voltam orvosnál, kezeltetem magam..Van koztetek valaki akinek ilyen problémája volt és mégis sikerult teherbe esnie...Elore koszi ..

Az Isten volt, hogy 3-4-5 napig imadkoztam egy dologert eros hitben de nem segitett, de barmit kerek vagy barmit akarok semmi jele nincs, szerintetek letezik vagy csak Isten egy legenda?

Letezik Isten vagy Az Ordok,Vagy a meny vagy a pokol?? Vagy halalunk utan orok nyugalom var rank a sirunkban?

Legjobb válasz: Isten nem az önzõ ember Mikulása, és nem is a saját létét bizonyítani akaró, láthatatlan izé. Ha te nem adod neki át önmagadat, akkor valószínûleg nem sok helyes intuíciód támad arra nézve, hogy NEKED MI LESZ EGYÁLTALÁN JÓ. Amikor vele vagy, és õ is veled, már tudod, mit érdemes kérni, és összeszorult szívvel vágysz ugyanarra, amire õ.

Isten nem az önzõ ember Mikulása, és nem is a saját létét bizonyítani akaró, láthatatlan izé. Ha te nem adod neki át önmagadat, akkor valószínûleg nem sok helyes intuíciód támad arra nézve, hogy NEKED MI LESZ EGYÁLTALÁN JÓ. Amikor vele vagy, és õ is veled, már tudod, mit érdemes kérni, és összeszorult szívvel vágysz ugyanarra, amire õ.
Sajnos mi sem tudunk szerintem többet hogy léteznek-e vagy sem mert nincs senkinek sem bizonyítéka ami mindenkit meggyõzne! Van egy mondás ami így hangzik "Segíts magadon és az Isten is megsegít!" :) Az hogy a halál után mi van vagy van-e valami az egyszer úgyis kiderül mindenki számára!
Kedves Kérdezõ. Sok mindentõl függ, hogy a Teremtõ meghallgat-e vagy sem. Jézus, és a Biblia írói rávilágítanak, hogy milyen imákat hallgat meg Isten Néhányat idéznék, hát ha segítenek neked, hogy valamit nem jól kértél, vagy nem Jézuson keresztül kérted, vagy nem volt elég erõs a hited amikor kérted, vagy olyat kértél amire a Teremtõ úgy gondolja, nincs annyira szükséged. (János 15:16) . . .hogy bármit kértek is az Atyától az én nevemben, megadja nektek. Jehovától kell kérni, mert Õ az Isten de Jézus nevében. (1János 5:14) 14 És mi azzal a bizalommal vagyunk iránta, hogy bármit kérünk is az akarata szerint, õ meghallgat minket. Olyat kérünk-e amivel egyet ért Isten is, vagy összhangban van az akaratával. (Jakab 1:6-8) 6 De hittel kérje kitartóan, egyáltalán nem kételkedve, mert aki kételkedik, az olyan, mint a tengernek szél ûzte és ide-oda hajtott hulláma. 7 Az ilyen ember bizony ne vélje, hogy bármit is kap majd Jehovától; 8 határozatlan ember õ, minden útjában állhatatlan. Kételkedés nélküli hittel kérni, mint ha már meg is kaptuk volna. Katy Weaver
Abraham 25 evet vart Izsakra, Daniel ha jol emlekszem ket hetig imadkozott es bojtolt, hogy valaszt kapjon az Urtol. Az is erdekes sztori, hogy miert kellett ennyit varnia... Olvasd el! Nem veletlenul van a Bibliaban, hogy a konyorgesben allhatatosak legyetek. Ez adott esetben nagyon kemeny harc tud lenni. Aztan az is ott van, hogy Pal azt mondja, hogy halaadassal tarjuk fel kereseinket Isten elott. Ez is nagyon fontos, hogy mindig adjal halat azert, amit Istentol kaptal. ( es persze nem lehetetlen, hogy olyanert konyorogsz, ami bun, nem kedves Isten elott, vagy amirol pontosan tudja, hogyha megkapod, az neked lesz rossz. Ne ers felre, nem biztos, hogy nalad ez a helyzet, de talalkoztam mar ilyennel.)
Isten mindig meghallgat, de van, amikor NEMmel felel.
Isten nem ez pálzai mikulás akinek az ölébe huppansz és felolvasol egy listát miket szeretnél. Hogy gondoltad ezt? Én így képzelem el amit leírtál: 3-4-5 anapig keményen imátkoztál, hogy sikerüljön a nyelvvizsga mondjuk de ez alatt az 5 nap alatt ha 2x kinyitottad a könyveidet már sokat mondok. Szóval ilyen hozzáállással imátkozhatsz életed végéig is, semmit sem fogsz elérni.
Isten azokat az imákat hallgassa meg amelyek összhangban vannak az Õ akaratával. az 1János 5:14 ezt mondja Istenrõl: „bármit kérünk is az akarata szerint, õ meghallgat minket.” Viszont fontos, hogy pontosan meghatározzuk mit foglalunk bele az imáinkban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!