Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, semmi (72 db)

Létezik az, hogy 5 hónapos babám nem eszik szinte semmit, ha vendégek vannak nálunk, és szopizni is úgy szeret, ha csak kettesben vagyunk?

1 hétre szeretnénk leutazni a szüleimhez, de már el?re félek, hogy hogyan viszonyul a környezetváltozáshoz. Másnál is volt ilyen?

Legjobb válasz: Szia! Létezik! Az én fiam 7 hónapos koráig nem evett,ha rajtam kívül más is volt a közelben,lehetett az akár az apja is. És így mástól nem is fogadott el ételt. Most 10 hónapos,és szerencsére ez megváltozott.Ha mentek a szüleidhez, keress egy barátságos zugot,ahol kettesben lehettek,játssz vele kaja elõtt ott vele,"szerettesd meg vele a helyet". Nekem ez bejött.

Szia! Létezik! Az én fiam 7 hónapos koráig nem evett, ha rajtam kívül más is volt a közelben, lehetett az akár az apja is. És így mástól nem is fogadott el ételt. Most 10 hónapos, és szerencsére ez megváltozott.Ha mentek a szüleidhez, keress egy barátságos zugot, ahol kettesben lehettek, játssz vele kaja elõtt ott vele, "szerettesd meg vele a helyet". Nekem ez bejött.
Nálunk is ez van mostanában.4 hónapos.Ha valamit vagy valakit meglát, abba hagyja az evést, akár milyen éhes volt elõtte.Az sokkal érdemesebb, amit kiszúrt magának:) Az apja már tudja, kiváncsi leszek, ha jön az anyósom, mi lesz..

Hogy létezik az, hogy a nődoki nem lát semmit?

Sokszor olvasom azt, hogy ha korán megyünk dokihoz, akkor nem lát semmit. Az előbb meg azt olvastam valahol, hogy a sárgatest jól látható(hálózatos szerkezetű képletként szokták írni), ami ugye arra utal, ha nem szívódik fel és visszamarad, hogy van kire dolgozni. Szóval már csak abból is lehetne következtetni, hogy lakik ott valaki, még ha az az 1-2mm pont nem is látszódik. Nálam még ez nem aktuális, csak a témában olvasgattam és furcsálltam, hogy nem látnak semmit.

Legjobb válasz: Nos... Én megmondom neked. Elvileg dec.21.én fogant meg a babám, január 2 vagy 3.án mentem a nõdokihoz, és ott kérdezte, hogy tervezünk e babát. Természetesen igen. Nem mondott semmit sem, csak annyit, hogy ne áztassam magam, és fel vagyok kicsit fázva amire h.kúpot kaptam. Nem értettem, hogy miért mondta, hogy ne áztassam magam, amikor mindig az ellentetjét mondta. Utólag rájöttem, hogy õ gyanított valamit, de nem szólt mert nem volt biztos. Kb. Így történhet. Attól is függ, hogy milyen az uh gép, és a doki. 25+4hkm

Nos... Én megmondom neked. Elvileg dec.21.én fogant meg a babám, január 2 vagy 3.án mentem a nõdokihoz, és ott kérdezte, hogy tervezünk e babát. Természetesen igen. Nem mondott semmit sem, csak annyit, hogy ne áztassam magam, és fel vagyok kicsit fázva amire h.kúpot kaptam. Nem értettem, hogy miért mondta, hogy ne áztassam magam, amikor mindig az ellentetjét mondta. Utólag rájöttem, hogy õ gyanított valamit, de nem szólt mert nem volt biztos. Kb. Így történhet. Attól is függ, hogy milyen az uh gép, és a doki. 25+4hkm
jeleket lát, de ezek nem biztosak, bármi lehet belõlük..de szerintem arra írják, h még pl. nincs szívhang, addig meg te sem tudsz semmit kezdeni azzal, h terhes vagy, mivel õ nem ad neked róla igazolást, te sem vagy nyugodt, nem mehetsz a védõnõhöz, stb... Szóval magának spórol az ember egy kört, plusz nem éli bele magát olyan hamar, h terhes...
Amig nincs szivhang addig egy orvos sem biztat általában. Mivel bármi lehet belõle. Még ha van petezsák akkor is azt mondják majd meglátjuk. Egy sárgatest miatt végképp nem fognak biztatót mondani hogy ne élje bele a nö magát aztán meg koppanjon és az orvost hibáztassa hogy ö bezzeg azt mondta. A megtermékenyülések több mint felébõl nem lesz terhesség állitólag.
A kérdező hozzászólása: Most már értem. De még valami akkor felvetõdött bennem. És szerintetek, ha egy nõ elmegy a peteérés után pár nappal (3, 4 nap, vagy akár 1hét) a nõdokihoz, már akkor is látja, hogy ebbõl lehet valami vagy sem? Feljegyzi, hogy van sárgatest(hálózatos képlet) vagy sem? Mert ha peteérés után a doki nem írja fel ezt az ultrahangon megfigyelt dolgokhoz, akkor valószínû, hogy azért mert felszívódott és nem lesz bébi vagy ezt nem is szokták feljegyezni. Mert ezt is sokan kérdezik, hogy ha elmegyek utána 1-2 nappal dokihoz, akkor lát valamit és mindenki lehurrogja a kérdezõt. Pedig akár a sárgatestbõl már lehet akkor is következtetni. Nyilván a doki nem mondja, amiatt amit az elõzõekben írtatok, de nem is írják rá a papírkára?
Én még nem hallottam senkitõl, hogy ezt nézték volna.
Szerintem ezeken annyira kár görcsölni, hogy mikor mi van, mit lát. Majd ha tervezitek a babát, csinálsz tesztet, és ha pozitív 2 hét múlva elmész a dokihoz, és akkor megmondja mi a szitu. Értsd amit a többiek is írnak, amíg nincs szívhang, addig még semmi sem biztos (nem hogy a te pont elméleted -.-' ) , sõt, szerintem inkább a 12.hét után lehet azt mondani hogy na, akkor baba van, vége van a kritikus idõszaknak.
Az értelmetlen kérdéseid sem visznek elõrébb!!! Ha annyira tudni akarod, elmész a nõgyógyászodhoz, és megkérdezed Tõle! Õ biztos ad rá neked választ! ( csak ne csodálkozz ha furcsán néz majd rád! :D :D ) Ilyen hülyeségeken agyalni mint te.. fantasztikus! Ja, és nehogy már te légy kiakadva! -.-
Apropó, olvass a sorok között kislány, ugyanis nem a baba témára írtam a ne görcsölj rá, hanem a kérdésedre, nem értem mit izgat ennyire ez téged! Fõleg hogy baba még sehol sincs. Elég ciki ha már peteérés után egybõl a dokihoz fogsz szaladgálni, hogy na vajon mit lát, terhes leszel-e.. Ezt neked senki nem fogja megmondani!
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem fogok én rohangálni sehová, csak felvetõdött bennem és megkérdeztem, de látom, hogy Te nem vagy érdemi válaszoló nagylány! :-)

Létezik az, hogy a terhességnek semmi egyéb tünete nincs, csak a menstruáció elmaradása?

Volt már esetleg így valaki? Se hányinger, se émelygés, semmi ilyen megszokott terhességi tünet.

Legjobb válasz: igen én:)és azóta sincs sok panaszom csak nõ a pocakom:)ez még rímel is:)amikor elöször mentem dokihoz mondtam is neki h nem láttam volna a saját két szememmel a tesztett én magam sem hinném el h terhes vagyok mert semmit más tünettem nem volt...33 h kismama

igen én:) és azóta sincs sok panaszom csak nõ a pocakom:) ez még rímel is:) amikor elöször mentem dokihoz mondtam is neki h nem láttam volna a saját két szememmel a tesztett én magam sem hinném el h terhes vagyok mert semmit más tünettem nem volt...33 h kismama
Én is így voltam, örülj neki! :) Csak a mellem feszült, ez az egy gyanús jel volt, de az is elmúlt. Egész terhesség alatt végig vigyorogtam mint a vadalma, se rosszullét, se émelygés, semmi ilyesmi. Egyetlenegyszer hánytam, mikor egy kaja nem esett jól. Meg egy idõ után farkasszimatom lett! Kilométerekrõl megéreztem a parfümöket, kaját, cigifüstöt, sajna az izzadtságot is. Boldog babavárást!
Saját tapasztalatból tudom , hogy létezik . Mondjuk már a menstruáció elmaradása elött volt egy olyan furcsa megérzésem , hogy na most biztos hogy összejött:) ) És igazam is volt , jelenleg 37+2 hetes km.
Isten hozott a szerencsés kismamák táborába ! Remélem hozzám hasonlóan nálad se fog változni !
igen!Az 1.babával nekem sem volt semmi tipikus terhességi tünetem.Pusztán elmaradt a vérzés.Egy pár hét múlva krónikus fáradtság, majd intenzív szaglás....de ezeken kívül semmi :-) bezzeg most, már az alig beágyazódástól hányinger, émelygés, fáradtság....a szaglásom ismét nagyon jó. és ami érdekes: 1.fiammal a kávét nem bírtam meginni, most a 2.kal semmi ilyen problémám nincs ;-)
Nekem mindkét terhességem ilyen volt.
Naná, hogy létezik! Mopndogatta is a kedves sógornõm, hogy ez nem jelent jót, õ ilyenkor vetélt el ha nem fájt a melle... ha nem hányt... Én a 11. 15. és a 18. hét végén hánytam egyszer-egyszer, se mellem, se a pisilés, se a semmi tünetem nem volt meg. 20 hetes a pocaklakóm és kisfiú. :)
nekem sem volt más tünetem egész addig amíg orvos nem mondta hogy kismama vagyok, utána aztán elõjött minden :D

Létezik az, hogy 6 hetes terhesen még semmit nem nőtt a mellem, csak egy nagyon kicsit feszül?

Legjobb válasz: Persze! Az elsõ babámmal már a 4. héten fájtak a melleim, a másodikkal még semmit nem éreztem pedig 20 hetes terhes vagyok már!

Persze! Az elsõ babámmal már a 4. héten fájtak a melleim, a másodikkal még semmit nem éreztem pedig 20 hetes terhes vagyok már!
Szia! 6 hetesen ? Na ne viccelj, ha nem nõt legalább 2 méretet, akkor nem is fog már nõni :D, Na de a mókát félretéve! 6 hetesen még abszolút nem kell nõnie, majd késõbb, úgy 3-4 hónaposan. A feszülés természetes, kis cicinél is, nagynál is.
Hat hetesen még nem kell nõnie. De utána sem kötelezõ. A 2. babámat várom, az elsõvel 8. hét körül kezdett el fájni, azután elmúlt és a 15. hét körül kezdett nõni. A végére 75B-rõl 85D-re nõtt, de ez nagyrészt annak köszönhettem, hogy híztam 25 kg-ot. Terhesség után hetek alatt összeesett, én is lefogytam, de a formás eredetibõl lett csúnya 75B. Szóval inkább ne nõtt volna ennyit. Most a 13. hétben vagyok, se nem fáj, se nem feszül, se nem nõ, igaz, hogy még nem híztam, de én inkább azt szeretném, ha most nem nõne, mert szülés után úgyis megint összeesne és még rondább lenne szerintem. A tej mennyisége nem ettõl függ, nekem a 85D-sel szinte semmi tejem nem volt, a barátnõm az A-s kosaras melleivel már 14 hónapja szoptat.
Szia!Nekem semmit sem nõtt idáig a mellem, talán annyit ami a 15 kg-val jár:) ))38 hetes km :) )) Boldog babavárást
Nekem már megszületett a kisfiam és elmondhatom hogy szinte minimálisat nótt a mellem. 75B-s melltartót hordtam terhesség elõtt és terhesség alatt is végig. Miután megszültem és belövellt a tej akkor már kellett a 80B-s és most hogy szoptatok így teltebbek a melleim, de egyáltalán nem látványosan. Mellfeszülés nálam szinte nem is volt talán a 12. hét tájékán egy kicsi...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. És bocs, a hülye kérdésért, még nem tudom hogy mûködik ez.

Ma nem kellene megjönnie és még mindig semmi jele, hogy megjönne. Mindjárt megjön érzésem van, de semmim nem fáj és nincs folyásom sem. Létezik az, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!

A kérdező hozzászólása: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!
Teszteltél már? Szerintem már lehetne. Hasonló cipõben vagyok, nekem már három napja késik, de a mai teszt negatív lett. Vannak akik nem éreznek ilyenkor még semmit, de persze meg is jöhet még attól. Érdekes módon engem egy negatív teszt is lenyugtat, az is jobb mint a folytonos várakozás.:-)
nekem ugyanezekkel a tünetekkel a nemv árt mensi elsõ napján pozitív lett a lily tesztem :)
SZia. En vasarnapra nem varom a mensit, sajnos vagy nem sajnos nagyon kivancsi voltam, igy tegnap este csinaltam tesztet, ami pozitiv lett!!!! Szoval ha gondolod, megprobalhatod. Nekem meg 2nap van a nem vartig es mar tegnap ESTI pisibol, tehat nem reggeli elso vizeletbol siman kimutatta, pedig okt. 11-en volt az akcio, ez 1000%, mert csak egyszer voltunk egyutt es pont akkor voltam a kozepidoben. :D Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sajna megjött, úgy hogy ez a ciklus is elúszott, de nem adom fel, és köszi a biztatást.

Létezik az, hogy egy 5 hetes terhességnél még nem látszik semmi a petezsákban?

Az orvosom azt mondja ebb?l még baba is lehet de az is lehet hogy életképtelen volt..... :(

Legjobb válasz: ohh ez még nem jelent semmit! Még simán lehet!! ne aggódj! Szorítok! A legfontosabb hogy maradj higgadt, a picinek is nyugira van szükségbe hogy fejlõdhessen. :)

ohh ez még nem jelent semmit! Még simán lehet!! ne aggódj! Szorítok! A legfontosabb hogy maradj higgadt, a picinek is nyugira van szükségbe hogy fejlõdhessen. :)
Szia sajnos en is ebben a cipoben jarok csak en 7 hetes vagyok es ma voltam dokinal es o is ezt mondta nem lat , nem talal semmit.Nagyon aggodok.Menni fogok mas orvoshoz is mert az hatha mast tud mondani, igy neked is csak ezt tudom javasolni keress fel egy masik dokit is a biztonsag kedveert.Minden jot es sok sikert.
Két hetet késett a mensim, az elsõ teszt -, a második + lett. A dokim megvizsgált és azt mondta, hogy vagy van egy halott terhességem van vagy csak késõbb fogant meg a baba.Az UH 4 hetesnek írt a petezsák alapján. Én utrogestant kaptam, hogy ezt a korai terhességet támogassa, de ennek ellenére barnázni, majd vérezni kezdtem... Remélem veled ez nem fog megtörténni! Szorítok!
En is 5 hetesen mentem el az orvoshoz, es nekem sem latott mast csak a petezsakot.Ne izgulj, gondolom visszarendelt kesobbre teged, es akkor mar tuti fog a babad latszani. De ha inkabb az nyugtatna meg, keress fel masik orvost. Es probalj ne idegeskedni, tudom konnyu mondani, de nekte most a nyugalom kell. 10 hetes kismama
Sajna en is ebben a cipoben jartam.Minden kepp keress fel 1 masik sot 2-3 orvost, sose lehet tudni.En nagyon szoritok neked es igaz a van az elottem szolonak;csak nyugi, mert azzal csaka babanak artasz ha stresszeled magad.(Nekem sajnos 9 hetesen is ugyan azt mutatta.....)
Szia, én is 5 hetesen voltam elõször dokinál. Megvizsgált, mondta, hogy petezsákot lát, de benne még semmit. El voltam keseredve, aztán mondta a doki, hogy megpróbálja még 1x, és addig kereste ultrahanngal míg felfedezett egy 1, 8mm-es (alig látszó) kis embriót. Következõ héten visszamentem, és már 4mm-es volt, szívmûködéssel. Szerintem ne keseredj el, egy hét alatt csodák történhetnek :) Drukkolok.
Szia..szerintem meg nagyon kicsike a babo ebben a korban...en is 4-5 hetesen voltam es csak petezsak volt. A terhessegek nagyreszeben ott van a babo..keves az amikor csak a petezsak marad tovabbra is...menj vissza 1 het, 10 nap mulva es szerintem mar szivdobogas is lessz....:-)) Fel a fejjel~!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mendenkitõl a válaszokat! A jövõ héten megyek hüvelyi ultrahangra ott minden kiderül. Sok szerencsét mindenkinek és jó baba várást!

Létezik az, hogy semmi jel nem utal a terhességre mégis nő a hasam?

1 hónapja voltam n?gyógyásznál bels? vizsgálaton, de nem vett észre semmi szokatlan elváltozást, és 3x is menstruáltam mégis ugyérzem mintha n?lne a hasam. Miért van ez?

Legjobb válasz: Talán híztál egy picit, ez még semmit nem jelent.

Talán híztál egy picit, ez még semmit nem jelent.
Vannak esetek, amikor a nõk szervezete úgy reagál, mintha terhessek lennének. Produkálják az összes tünetet, de mégsem terhessek. Ezt nevezzük álterhességnek. Ennek pszichikai okai is lehetnek.
Szia, nekem is nott a hasam , nem tudtam, hogy mitol....olvastam a neten a kandidáról-vettem egy gyors tesztet, amin beigazolódott, hogy kandida túltengésem van ...Az orvos is alátámasztotta a diagnózist, mely egyik jele a has novekedés tobbek kozott....
Lenne egy kérdésem, ha tudtok válaszoljatok, kérlek...Ha kandida problémákkal kuszkodom-sikerulhet teherbe esnem?Nem zárja ki a két dolog egymást??Nagyon vágyódom egy piciny kis jovevényre de félek , hogy a gomba fertozés miatt nem jon ossze...Voltam orvosnál, kezeltetem magam..Van koztetek valaki akinek ilyen problémája volt és mégis sikerult teherbe esnie...Elore koszi ..

Létezik az, hogy az ovú teszten a kontroll vonalon kívül nem jelenik meg semmi?

Legjobb válasz: ha az ovulációs teszt hasonlóan mûködik mint a terhességi gyorsteszt,tehát van egy kontroll csík és ha termékeny vagy akkor látszik a tesztcsík, akkor a válasz egyértelmû, hiszen éppen nem vagy megtermékenyíthetõ stádiumban (magyarul nincs peteérésed) gondolom. De hát a leírás mit mond?

ha az ovulációs teszt hasonlóan mûködik mint a terhességi gyorsteszt, tehát van egy kontroll csík és ha termékeny vagy akkor látszik a tesztcsík, akkor a válasz egyértelmû, hiszen éppen nem vagy megtermékenyíthetõ stádiumban (magyarul nincs peteérésed) gondolom. De hát a leírás mit mond?
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert sok helyen azt lehet olvasni, hogy halványan az egész ciklus alatt látszik. És ha a ciklus végén látszik egy halvány csík?
Nem mindenkinek a középidõben van peteérése, hallottam olyanról is akik évekig próbálkoztak babával, végül akkor próbálták meg amikor normál esetben eszükbe nem jutott volna (gondolom érted - horror), és összejött a baba.
Szia! Nem látszik végig a második csík, tapasztalat. :o)
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem mert én most vagyok a 26. napon és nekem látszik halványan a második csík. A hõm 37 már 5 napja.
Jóstesztnek használod? Akkor többször kell nézni, reggeli elsõbõl, mintha terhesteszt lenne. Ha a második csík erõsödik, akkor nemsokára lecserélheted terhestesztre, az is valszeg kétcsíkos lesz. :o)
A kérdező hozzászólása: Nem használtam jóstesztként csak kíváncsiságból megcsináltam egyet, de már nincs több itthon.

Létezik az, hogy beágyazódásra rá 25 nappal (kb) ne lásson hüvelyi uhn semmit az orvos?

Legjobb válasz: Szia! Hüvelyi UH-n mindenképpen kell látnia legalább a petezsákot!

Szia! Hüvelyi UH-n mindenképpen kell látnia legalább a petezsákot!
A vélt fogamzástól számított 20-25 napon belül lehet a terhességet ultrahanggal igazolni. Ha valóban akkor történt a fogamzás, akkor valamit már látni kellene.
Igen, azt már látnia kell.Feltéve ha terhes vagy, mert lehet hogy nem vagy az.Nem?

Létezik az, hogy reggel semmit sem látok a mikrószkópon (reggelre mindig nagyon buborékos a nyálam), fél óra múlva (akkor még nem eszek, iszok) full páfrányos?

Legjobb válasz: Pontos magyarázatot nem tudok adni de nekem az volt a tapasztalatom, hogy közvetlen felkeléskori nyál "használhatatlan". Nekem a napközbeni mintavétel jött be (persze elõtte nincs evés-ivás, még íz sem). Most vagyok 17 hetes:)

Pontos magyarázatot nem tudok adni de nekem az volt a tapasztalatom, hogy közvetlen felkeléskori nyál "használhatatlan". Nekem a napközbeni mintavétel jött be (persze elõtte nincs evés-ivás, még íz sem). Most vagyok 17 hetes:)
A kérdező hozzászólása: De jó neked! Gratula! Ezzel sikerült? Remélem majd nekem is össszejön!
Létezik. Nekem is össze-vissza mutogatja a páfrányokat több, mint egy hete. Sokszor fél-egy óra különbséggel is mást mutat. Lehet, hogy nem mindenkinél mûködik?! Viszont észre vetem, ha több nyálat teszek rá, jobban páfrányosodik. Azért túl komolyan én már nem veszem. (hacsak nincs baba) Sok sikert a szórakozáshoz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!