Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, miután (6 db)

Az előző munkaadóm nem fizetett utánam a magánnyugdíjpénztárba egy fillért sem, majd miután kirúgott (persze utolsó havi bér nélkül) becsődöltette a cégét. Még ma is létezik az egész cég, csak más néven, mit tehetnék vele (a testi erőszakon kívül)?

Undotrító hogy ennyit érnek a munkavállalók ezeknek a kis féreg vállalkozóknak. Szakszervezetet nekünk is?!

Legjobb válasz: Ha jogutód a más néven létezõ cég, simán bejelented az apehnak. Soron kívül kivizsgálják.

Ha jogutód a más néven létezõ cég, simán bejelented az apehnak. Soron kívül kivizsgálják.
adócsalást követett el, ugyanis a magánnyugdíjjárulék a fizetésed része, melyet a munkáltató levon kifizetés elõtt. Jelentsd be az apehnak!

Létezik az, hogy miután megállapították ultrahangon, hogy 6 hetes élő terhességem van, a következő alkalommal csak a 12 hetes UH után kíván látni az orvos?

Ez mennyire normális dolog? Semmit nem mondott, hogy ekkor meg akkor menjek, hanem csak közölte, hogy kérjek id?pontot a 12 hetesre. Ja, annyit azért mondott, hogy mehetek a véd?n?khöz...

Legjobb válasz: Ez így van.Adott gondolom egy papírt,hpgy élõ magzatod van,és szeretnéd megtartani,és vegyen godozásba.Aztán elmész hozzá.Majd a 12 heti UH jön.Ez így megy rendjén a legtöbb esetben.Nekünk is így volt.

Ez így van.Adott gondolom egy papírt, hpgy élõ magzatod van, és szeretnéd megtartani, és vegyen godozásba.Aztán elmész hozzá.Majd a 12 heti UH jön.Ez így megy rendjén a legtöbb esetben.Nekünk is így volt.
5 hetes terhes voltam, amikor Uh-gal megnézett a dokim. Nekem választott dokim volt és én hozzá 4 hetente jártam az utolsó két hónapban pedig 3 hetente.UH vizsgálatot minden alkalommal csinált, én örültem ennek. Bár tudom, hogy a terhesség alatt csak 3 kötelezõ van, azért engem ez a többszöri UH mindig megnyugtatott!
Szia!Nekem 4 hetesen megállapította a terhességet a rendelõjében, majd pár nap múlva az ultrahangon.A következõ vizsgálatra (UH) 12 hetesen kellett mennem szintén a kórházba hozzá, majd 16 hetesen a rendelõbe!Ott is van UH, így azzal is megnézett nagy örömömre!:) Ez teljesen normális!Nekem is el kellett mennem közben a védõnõhöz, ahol vérvételre küldtek, vizeletet néztek, stb... Eleinte 8 hétig nem is látott, de azt mondta nem kell túlzásba vinni!:)
Szia szerintem se aggód, hiszen dokihoz(ultrahangra) csak 4 alkalommal kell menned egészséges terhesség esetén!12 hetesen, 18 hetesen, 30-31hetesen, és 38 hetesen! Én a 18 hetes után alig birtam kivárni a 30 heteset!A védõnõhöz pedig csak egy hónapban egyszer kell mennem mert ha nincs semmi gond akkor fölösleges! gratula a babóhoz! 37hetes kismama
Szia! Ne aggódj, én ugyan így voltam, 6 hetes terhesség megállapítása után, 12.héten hívott vissza az orvos. Igaz nekem az uh-ot szonográfus csinálja, és én magamtól elmentem 8 hetesen is, mert szerettem volna hallani a szívhangot, de az orvoshoz, csak a 12 hetes uh után mentem vissza.
Szia! Én védönövel megvártam a 12 hetes ultrahangot mert elsö 2 baba elment korábban szerintem kérj idöpontot korábbra igy legalább megnyugszol hogy minden rendben.A második babámnál 3 hete már elhalt mikor 12 hetes uhra mentem és doki közölte hogy 9 hetesen elhalt jobb szerintem sürübben menni elején. Most 10 naponta voltam mert Ultrogestant irt fel. 21 hetes kismami
Számomra nem annyira normális... Én 7 hetesen voltam elõször, beutaltak védõnõhöz és ekkor már megkaptam a beutalókat a laborba is(vér, vizelet...). Az eredményekkel visszakellett mennem hozzá a 10. héten, ekkor kaptam meg a beutalót az uh.-ra. Talán kérdezd meg az asszisztensét, és is többnyire vele kommunikálok beutaló ügyekben. Minden jót!
én is 5-6 hetes voltam, amikor megállapították a terhességet. engem is kb. 1 hónapra rá rendelt vissza, de én úgy gondoltam, az túl sokára lesz, kértem, hogy addig még egyszer nézzen meg, akkor voltam 8 hetes. azóta voltam még egyszer 11 hetesen, akkor kaptam a beutalót a 12. heti uh-ra + genetikai vérvételre. Ha nem kérem külön, engem sem nézett volna meg, de az az igazság, hogy nem bírtam volna annyit várni, tudnom kellett, hogy szépen fejlõdik, minden rendben...
En amikor voltam kiderult, h 5 hetes kismama vagyok, es csak 1 honap mulvara rendelt vissza az orvosom, akiben teljesen megbizom. Engem gondolom, h csak utana kuld el vedonohoz, mert sajnos sok olyan esetet hallottam, h az elso harom honapban elveszitettek a babat, gondolom ezert van ez. Nagyon gratulalok a babadhoz 9 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A papírt megkaptam, de nem mondta, hogy a védõnõk után is menjek vissza hozzá... Kértem idõpontot, és megyek is a védõnõkhöz. Tehát õ legközelebb csak a 12 hetes eredménnyel a kezemben fog látni...
Szia igen ez normális!:) A védönö ad általában beutalokat is az orvoshoz csak havonta kell járni vagy ahogy Ö jonak látja! Vizsgálni sem fog mindig hüvelyileg mert ha sürün vizsgál az is növeli a vetélést késöbb pedig a koraszülést! Ne aggodj a védönö mindig tájékoztatni fog mindenröl!:)

Létezik olyan, hogy a férfi miután elmegy ne lankadjon le? Mármint tabletták nélkül, meg minden segédeszköz nélkül. Vagy a 2-3 órás szex az úgy történik hogy addig a pasi nem megy el?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)

Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)
nekem is volt 3 órás szexben részben, de nem szeretem az ilyen maratoni dolgokat :) Ha elég tapasztalt az ulletõ, hogy hogyan tartsa vissza, akkor persze hogy segédeszközök nélkül i s megy :) de ehhez tényleg sok rutin kell :)
"meg lehet oldani némi alkohollal " hát ez pont bekavar. 2-3 órás szex úgy történik, hogy amikor már majdnem elsül, akkor vár egy 10-20másodpercet és ugyanúgy mehet továbbá ~1percig aztán megint kicsi pihenõ, aztán eljuthat egy olyan szintre hogy orgazmus nélkül ejakulál, de nem élvez el. szóval onnantól kezdve megint sokáig bírja. aztán eljön az idõ amikor már végkép elveszti az "önuralmát", és elélvez. természetesen sok gyakorláson múlik az egész. " férfi miután elmegy ne lankadjon le" igen, az orgazmus után, még 1-10.percig simán áll. ez nagyon függ hogy, milyen hamar következetett be az orgazmus. tehát ha 1óra után élvez el, akkor tovább marad "egyenes" a himbi. de ha 10perc után élvez el, akkor általánban gyorsan konyul...
Létezik, és ilyen kérdés is létezett már... (23/F) KG (A kérdezõk értékeljék a válaszaim)
Persze, hogy létezik, én is ilyen vagyok. Aktus közben általában nem bírom olyan sokáig (de nem emgyek el azért olyna nagyon hamar) de a legjobb barátom hosszú ideig bírja ha használatban van. :) KG: Neked meg miért lényeges h értékeljék a válaszod? Ettõl leszel nagyobb? Jézusom.
Attól függ, hogy a lány érzett-e valami komolyabbat a fiú iránt. Érzett?
Létezik. Sõt az új lány is rendszerint haragszik az elõdjére, élete végéig. Néha a tyúkok rosszabbak, mint a kakasok...
A kérdező hozzászólása: Szerelmes volt, de neki is van egy ideje barátja egy jó ideje, de a mai napig krváz ha meglát és iszonyúan csúnyán néz rám. Az más kérdés hogy mindent amit csak tudott kiderített rólam, hol lakom, mit dolgoznak a szüleim, mennyi pénzünk van, milyen autónk van, az elõzõ barátaim nevét, a hobbijaimat stb...

Létezik olyan hogy a kutya miútán megszülte a kölykeit megeszi az egyiket?

Olvastam neten. Hogy megsz?lt a kutya pár kölyköt, majd az egyiket megette.. :S

Legjobb válasz: A miénk is ezt tette! De õ az összeset! Azért mert nincs elég teje és ösztönsöen megeszi õket, vagy azért mert nem érzi biztosában õket, túl kevés a férõhely.

A miénk is ezt tette! De õ az összeset! Azért mert nincs elég teje és ösztönsöen megeszi õket, vagy azért mert nem érzi biztosában õket, túl kevés a férõhely.
Éhes volt.
Ha csak az egyiket ette meg, akkor valószínûleg valami baj volt a kölyökkel. Ha mindet, akkor nem mûködnek rendesen az anyai ösztönei. Elsõ alomnál gyakran elõ szokott fordulni.
Ha beteg a kölyök , még ha külsõleg nem is látszik , hogy az, az anyakutya megérzi és bizony vagy megeszi vagy kirakja az alomból. Sérült állatok nem életképesek a vadonban , és a kutya ösztönileg nem tudja hogy már nem ott van .
A szuka kutyák, fõleg, ha fiatalok, az elsõ ellésnél megehetik a kölykeiket, mert nem tudják, mik azok, nem láttak még olyat, és tápláléknak nézik. Általában csak egy kölyköt esznek meg, vagy kettõt, mert utána rendszerint felébrednek az anyai ösztönei, de elõfordulhat, hogy az összes kicsit megeszik. Arról még nem hallottam, hogy azért enné meg, mert tudja, hogy valamilyen betegsége van a kölykének, de felõlem ez is elõfordulhat.
utolsó. Ne haragudj, de egy állatnak vannak ösztönei, nem eszi meg azért, mert korábban nem látott még olyat.
hát ha megvárod, míg lelankad a farkad, természetesen lehet....
Nincs rá sok esély, de elõfordulhat, fõleg ha nem tökéleseten van felhelyezve. Ha menet közben lyukad ki, azt általában halljátok, mert elég nagyot pukkan, és állítólag pár lökés után pedig totál szétfoszlik. Ha nagyon biztosra akartok menni, akkor közvetlen élvezés elõtt húzzátok ki - kicsit macera, de sztem még ez a legegyszerûbb 2.esély. Meg kombinálhatjátok még fogamzásgátlóval vagy krémekkel, de azt én már túlzásnak érzem.
Ha a koton kilyukad akkor teljesen észreveszed. Amúgy meg folyjon.
Lényeg, hogy teljesen szétfoszlik. Olyan nincs, hogy szivárog belõle.
A kérdező hozzászólása: jo folyjon folyjon...de ha ott is kifolyik akkor abbol is lehet baj..ez aggaszt engem..
Egyébként oldalt kijöhet persze, de spricc után még benne maradsz a csajban??? Mindegy. Lényeg ettõl nem eshet teherbe. Gondolom ezért aggódsz.Amúgy is a kotonnak ott van elöl a kis g.citartály:) Oda gyûlik minden. 28F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!