Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, egy fiú nem rajong (1 db)

Létezik az, hogy egy fiú nem rajong az orális szexért? Mármint nem szereti, ha szájjal elégítik ki? Gyakori az ilyen?

Legjobb válasz: Minden fiúnak kellemes érzés, de akinek elvi gondjai vannak vele, azt zavarná. Csak elméletben kérdezed, vagy találkoztál is ilyen fiúval?

Minden fiúnak kellemes érzés, de akinek elvi gondjai vannak vele, azt zavarná. Csak elméletben kérdezed, vagy találkoztál is ilyen fiúval?
Nem vagyunk egyformák, semmi nem zárja ki ilyen fiú létezését. Mondjuk sztem a Yetit többen látták, mint ilyet. XD
Hát a pasimnak az egyik legjobb haverja az pont ilyen! õ kifejtette, hogy azért tartja gusztustalannak, mert ha utána a csaja megcsókolja, akkor a saját khm..jét csókolja meg:P szóval nem magától az orális szextõl undorodik, csak ettõl a gondolattól! szerintem lehet másnál is ez!
Ne haragudjatok, de nekem ez furcsa. Az orális szexben szerintem semmi megalázó sincs!!!Két ember szereti egymást, mindent megadna azért, hogy a másik élvezzel az együttlétet. Akkor miért ne??? Azzal, hogy én a páromat orálisan kényeztetem, nekem is jót tesz, hiszen hihetetlenül feilzgulok tõle, és imádom csinálni. Ha nem tehetném, nem érezném teljesnek a szexuális életünket. Ezzel szerencsére õ is így van, kölcsönösen kényesztetjük így egymást. Most olvastam pár véleményt, miszerint vannak ilyen férfiak. Ebben biztos is vagyok, hiszen nem vagyunk egyformák, de szerintem ez az arány kicsi!!! A nõknél is elõfordul, hogy nem szeretik, ha nekik csinálják mert gátlásosak, félnek, hogy a párjuknak nem tetszik a látvány, vagy talán az illat nem olyan jó. Lehetséges, hogy a férfiak esetében is van ilyesmi. Persze ez csak az én véleményem. Petranova
Nem értem, mi a fene megalázó az orális szexben...:P A szexnek az a lényege, hogy mindenki jól érezze magát, szóval nem megalázás, ha a csaj szereti a pasiját, és kényezteti úgy is. Hagyjuk a feminizmust az élet más területeire...
Én már találkoztam kettõ ilyen pasival, meg bnõm barátnõjének a pasija is ilyen. Velem közölte az akkori barátom amikor elõször leakartunk feküdni egymással, ja és miután közeledtem felé, hogy bocsi de nekem ez nem okés. 16 voltam, kicsit megdöbbentem hogy mivan??? Mért nem v most mivan??? És azt mondta hogy szerinte ezzel megalázza a nõt. De mondtam neki hogy akkor lenne megalázás ha rámerõszakolnád v nem is tudom, de õ tartotta magát a véleményéhez, és bnõm bnõjének a pasija is ezt mondja. Úgyh vannak ilyen pasik, és nem is olyan kevés.
mindenki más. az egyik ember ezt szereti, a másik azt. az egyik megalázónak tartja, a másik nem. ízlés kérdése. mind a két táborban van, de egyiket sem kell lehurrogni. ha mindkét fél szereti a dolgot, éljenek vele. de azzal sincs semmi baj, ha valaki nem szereti. ezt el kell fogadni
én is ismerek ilyen fiút és az a lány, aki mondjuk nem szereti az orálszexet, az ilyen fiúval csak jól jár. kevesen gondolkoznak így fiú létükre, de én értékelem, hogy neki az a fontos, hogy ne "alázza"meg a nõt.:)
Mindegy, szövegértés...
A kérdező hozzászólása: Mert pl: megalázónak tartja.. stb
A kérdező hozzászólása: hogy úgy?
Akkor az elõbb miért írtad úgy, mintha valaki is azt állította volna, hogy nincsenek ilyen emberek?
A kérdező hozzászólása: Az alapján döntöttem el, h vannak még ilyen emberek, h páran írták.
"De most nem azért, de szerintem itt nem csak arról van szó, hogy ha szeretik egymást tiszta szívbõl akkor bármit meg csinálnak amit élvez mind2 fél." - szó sem volt iylenrõl sehol. Arrol volt szó, hogyha tényleg szeretik egymást, akkor meg tudják beszélni a dolgokat. "Könyörgöm... Azt próbáltam meg kihangsúlyozni, hogy a barátom nem szereti és én sem vagyok túlságosan oda érte. Mi ebbe a szar?" - megintcsak ki mondta, hogy ez szar? "Van még pár ilyen emberke aki azt mondja, hogy nem igazán tartozik a kedvencei közé a "cumizás". És elég komoly kapcsolatban élnek... Nem kötelezõ az orális szex a nõ számára, ha nem akarja. Szerintem. És az volt a kérdés, hogy vannak-e még olyan srácok akik nem szeretik. De gondolom van még egy pár." - elõször megadod a választ a késõbbi kérdésedre. Ha tudod, hogy van még pár olyan emberke, akkor miért kérdezed, hogy van-e? Itt az emberek direkt magyaráznak bele mindent mások válaszába, vagy csak nem tudnak szöveget értelmezni?
:D értem, mire gondolsz, szerintem más is érti, csak felhozódott menet közben a bizalom kérdése, azért ment el a "vita" abba az irányba. Természetesen nem rossz, ha nem csináljátok, ha nektek így van jól, akkor egyáltalán nem gáz...csak azért ne csináljátok, mert ez az elvárás. Kate
jajj, én nem az elõttem levõ válaszadó vok! hanem még az elõzõ oldalon írtam néháyn választ, csak nem írtam alá...
Szerintem a hasznossági %-ból kiderül, hogy nem egyek vagyunk... :)
Szerintem mindenkinek joga van eldonteni, hogy szamara megalazo-e vagy sem. Nekem is annak tunik, es ebben nincs semmi feminizmus. Az oralis szex mindig annak jo, akit igy elegitenek ki, nem kolcsonos dolog, nyilvan ezert erzik sokan megalazonak a no reszere. Ha kolcsonos a dolog (az a bizonyos 69-es), es egyiknek sincsen problemaja vele, lelkuk rajta. En szemely szerint ki nem allhatom, szerencsere a parom megerti. Amugy nekem a gyomrom fordul ki, hogy amikor szexrol van szo, akar trefalkozas szinten is, es a zome errol szol, mindig ilyen jellegu utalasokkal, eleg lealazo modon a nokrol, letargyiasitva oket, mintha csak arra lennenek, hogy igy elegitsek ki a ferfiakat. Nyilvan ez is visszataszito sokak szamara. Szerintem ertekeld, hogy ilyen a baratod.
Speciel én nagyon nem értékelném, ha a kedvesem azt mondaná, hogy ne elégítsem ki orálisan. Megmagyaráznám neki, hogy ez nem megalázó, és megmutatnám neki, mennyire fantasztikus ézrés mikor valakat szájjal kényesztetnek. Biztos vannak ilyen fiúk, akik ellenkeznek, meg nem akarják, de ha egyszer egy igazán ügyes nõ "szája" közé kerülnek, imádni fogják!!! Petranova
A kérdező hozzászólása: És ha a csajnak semmi gusztusa hozzá? És a pasi se akarja? Akkor is "kötelessége" a csajnak csinálni a srácnak meg élveznie, mert ez törvény?
A kérdező hozzászólása: Sokan úgy beszélnek itt a cumizásról, mintha kötelezõ lenne a szexuális életben.
Engem is érdekelt, h vannak -e srácok, akik ezt gusztustalannak tartják, pedig én is párkapcsolatban élek. Jó, nálunk még nem került szóba se szóban, sem tettben, de mégis kíváncsi voltam. És most már látom a "másik oldalt" is. Az a bajunk, h tele vagyunk sztereotípiákkal. Amiktõl meg kéne szabadulni. Ja és h a kérdésre válaszoljak: nem hiszem, h olyan gyakori lehet, de ez olyan, h "létezik, h egy lány nem szereti, ha a füle tövét izgatják?" létezik. Ritka, de van.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne így jól? ha nem akarja úgysem fogom ráerõltetni. Csak kiváncsi voltam, h vannak-e!!! még ilyen emberek...
Akkor miért fontos neked ez a kérdés?Miért számít az, hogy vannak-e még ilyen emberek? Szerintem láthattad a legtöbb embernek nagyon is fontos az orális szex, és ez így is van jól!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem a barátom ilyen. Gusztustalannak tartja, ha mondjuk utánna smárolnánk. Meg megalázónak is tartja. Szrény véleményem szerint én sem igazán rajongok érte. Csak nagyon nagyon ritkán szoktam érezni, hogy önzõ vagyok mivel õ imád orálisan kényeztetni és ezt nem érzem fernek. De, ha nem szereti akkor nem tudok mit csinálni.. Én sem. Mondjuk lehet azért, mert túl kezdõ vagyok... De sztem ha már most úgy gondolom, h guszti máskor sem fog változni a véleményem.
Szerintem az arány 2:98. És természetesen azon férfiak javára, akik szeretik, ha "lecumizzák" õket. Nekem még nem volt olyan kedvesem, aki azt mondta volna, ne haragudj, de én ezt nem akarom. Bevallom nem tetszen, mert úgy érezném, nem fogad el teljes mértékben. Ha egy nõ szexuális értelemben nyitott, és tudja igazán élvezni a szexet, akkor ez neki ne okoz gondot. Lehet, most megköveznek, de pont ebbõl adódik, hogy azok a nõk akik élvezik az orális szexet, nem szenvdnek orgazmushiányban, mert lazák és fesztelenek. G.
Amúgy szerintem is, ha egy nõ nem szereti csinálni, ott valami más van a háttérben, nem csupán a gusztusa...mert abszolút nem megalázó, ha két ember kényezteti egymást!Csaj vok, és imádom a pasimnak csinálni.Akinek túl nagy az önérzete, az vitamûsorba menjen, ne szexelni:P
Csak a kérdezõtõl szeretném megkérdezni, hogy õ mit tart abban gusztustalannak, ha a párját szájjal elégíti ki?
Nekem barátom szereti is meg nem is.., mert elég csikis, és nem annyira szereti ezért, viszont ezt leszámítva meg szereti:)
hát n megalázonak tartom ha egy lány leakar szopni, mert ugy érzem mindig hogy mi van ha nem azért csinálja mert jo neki hanme mi van ha utálja és én nem akarom hogy miattam olyat tegyen ami nem jó neki. ez hülye érzés és nem tudom megmagyarázni. de olyan ciki lenne megkérdezni elötte hogy szereted e? mert akkor ugy hangzana mint ha azt akarnám hogy szopjon le, tehát nemtudom hogy leehtne ezt ugy megkérdezni hogy az jöjjön le belõle amire én gondolok.
Jó, érezheti egy fiú, hoyg a csaj csak kényszerbõl sz.pja le, de könyörgöm, ha már eljutott a kapcsolat a szexig, nem lehetne ezeket megbeszélni?:P
én irtam az elözõ elöttitit és az utolsónak azt mondom hogy nem leeht megbeszélni mert az a baj hogy már minden a szex körül forog mert régen más volt akkor honapokig jártak együtt és aztán tették meg nem pedig ami mst megy hogy egy hét utn vagy pár ora után szex van. persze vanak mmég olyanok akik nem igy csinálják de az a 17 évig terjedõ korosztály valamely százaléka.
Igazad van, hogy sokan csinálják úgy, de én is elég hamar lefeküdtem a pasimmal annak idején, mégis mindent meg tudtunk beszélni! szerintem ezen a téren is van "kultúra"
Nem az az igazi probléma, hogy minden a szex körül forog, hanem, hogy sokan túl prûdek ahhoz, hogy kimondják a dolgokat és inkább élnek kétségek között, mert nem mernek kérdezni... Hát ha pár óra után szex van, akkor ott nem az érzelmek számítanak, úgyhogy méginkább meg lehetne ilyeneket beszélni. Akik meg tényleg szeretik egymást, azok nem gondolnak arra, hogy hátsó szándék van a kérdés feltevése mögött, és õszintén meg tudják beszélni, melyik fél mit szeret...
igen persze csak olyan ciki erröl beszélni nemtudom hogy miért. talán hogy ne értsék félre vagy ne nézzenek hülyének teljesen.
Hát erre változatlanul azt tudom mondani, hogy ahol igazi érzelmek vannak, ott egymást közt semmi sem ciki, ahol meg nincs érzelem, ott meg ki nem szarja le, hogy mit gondol a másik? Az valószínûleg csak megmarad egyéjszakás kalandnak...
A kérdező hozzászólása: De most nem azért, de szerintem itt nem csak arról van szó, hogy ha szeretik egymást tiszta szívbõl akkor bármit meg csinálnak amit élvez mind2 fél. Könyörgöm... Azt próbáltam meg kihangsúlyozni, hogy a barátom nem szereti és én sem vagyok túlságosan oda érte. Mi ebbe a szar? Van még pár ilyen emberke aki azt mondja, hogy nem igazán tartozik a kedvencei közé a "cumizás". És elég komoly kapcsolatban élnek... Nem kötelezõ az orális szex a nõ számára, ha nem akarja. Szerintem. És az volt a kérdés, hogy vannak-e még olyan srácok akik nem szeretik. De gondolom van még egy pár.
Hát nem tom hogy ki hogy van ezzel de olyan hapsi nem létezik aki ne élvezné a dolgot. Ám vannak olyanok is akik azt tételezik fel, hogy ez megalázó a nõnek ... ám szerintem az az igazság hogy tényleg megalázó ha valaki eröszakkal tukkmálja a dolgot a lányra ám ha valaki önzetlenûl csinálja a barátjának vagy partnerének akkor abba semmi rosz nincs. Sõt maga a szex ( elõjáték esetében) is sokkal jobb lesz és élvezetesebb ... én igy vagyok vele ... :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha nem vagyok lepedőakrobata, nagy hátrány lesz?

A barátom elmesélte, hogy a volt barátnője nagyon sok mindenre hajlandó volt az ágyban, még a legszéleskörűbb pornófilmekbe beleillően is... Azt mondta, nagyon jó neki velem a szex, de nekem most meg folyton az ex jár a fejemben. De én pl. nem szeretném análisan, meg nem akarom, hogy az arcomra élvezzenek. Szerintem nem kéne csak azért ezeket csinálnom, hogy versenyre keljek a lánnyal.
Mit tehetek ilyen helyzetben szerintetek?
Légyszi, csak normális válaszokat. Köszi szépen!
18L

11

Csajok nektek izgato lenne egy ilyen szitu? 18/L

Gondold el hogy mentek este satorozni te a pasid meg a haverja kocsival... este van! A pasid megal egy boltnal italokat venni... nagyon sokan lennenek bent kb 15 perc mulva jonne es kozbe ha kettotok kozt maradna a haverjaval lemerned szopni? Titokba?:3 oszinten ugyse ismerjuk egymast!:)) Irjon privatot az a lany akit izgatna:)) 18/L

12

Csajok ti jártatok már igy? Többi lenn

ha a szopásra gondolok felizgulok, de még sosem szoptam. mikor meg ottvan , és erőlteti a pasi , félek és undorodom is tőlle. ez nagyon gáz?

9

Toy Cleaner, speckó púder, vízbázisú síkosító: ez mind kell egy szexuális segédeszközhöz (pl. péniszpumpa, fleshlight) vagy csak arra megy ki a játék, hogy költs rá mindig?

Toy Cleaner-t nem lehet folyékony szappannal, speckó fleshlight púdert, pedig hagyományos púderrel kiváltani?

1

Írnátok ide szexfantáziákat? Légyszi

6

Miért vonzódok hozzá?

Van egy fiú osztálytársam, aki enyhén perverz, és megosztja az olyanokat az osztállyal hogy "fuu tegnap olyan jó.pornót láttam" és az ilyesmiket. Alapból undorodnek tőle, de nem tudom miért, de felizgat, és masztizas közben is rá gondolok /L

5

Csak nekünk ad az óvszer cuppogó hangot? :D

Nyilván a nedvesség miatt, de nagyon idegesítő...:D

7

Mi a jó a szexben?

Még szüz vok, és nem tudom. 21f

9

Röhögjetek ki de szerintetek mijen lehet a szex egy ufoval? Pl sima szex vagy anál szex?

Lehet hogy a kérdésem kicsit vices de a szakértők állapítása szerint több millioszor annyi idegvégződés van egy olyan nemi szervben mint egy emberiben

24

Az nekrofilság, ha szeretem az élőholtakat?

Nem tudtam eldönteni, hova tegyem, majd a modok beteszik a humorba... oO

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!