Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, egy fiú nem (9 db)

Attól függ, hogy a lány érzett-e valami komolyabbat a fiú iránt. Érzett?
Létezik. Sõt az új lány is rendszerint haragszik az elõdjére, élete végéig. Néha a tyúkok rosszabbak, mint a kakasok...
A kérdező hozzászólása: Szerelmes volt, de neki is van egy ideje barátja egy jó ideje, de a mai napig krváz ha meglát és iszonyúan csúnyán néz rám. Az más kérdés hogy mindent amit csak tudott kiderített rólam, hol lakom, mit dolgoznak a szüleim, mennyi pénzünk van, milyen autónk van, az elõzõ barátaim nevét, a hobbijaimat stb...

Létezik az, hogy egy fiú nem rajong az orális szexért? Mármint nem szereti, ha szájjal elégítik ki? Gyakori az ilyen?

Legjobb válasz: Minden fiúnak kellemes érzés, de akinek elvi gondjai vannak vele, azt zavarná. Csak elméletben kérdezed, vagy találkoztál is ilyen fiúval?

Minden fiúnak kellemes érzés, de akinek elvi gondjai vannak vele, azt zavarná. Csak elméletben kérdezed, vagy találkoztál is ilyen fiúval?
Nem vagyunk egyformák, semmi nem zárja ki ilyen fiú létezését. Mondjuk sztem a Yetit többen látták, mint ilyet. XD
Hát a pasimnak az egyik legjobb haverja az pont ilyen! õ kifejtette, hogy azért tartja gusztustalannak, mert ha utána a csaja megcsókolja, akkor a saját khm..jét csókolja meg:P szóval nem magától az orális szextõl undorodik, csak ettõl a gondolattól! szerintem lehet másnál is ez!
Ne haragudjatok, de nekem ez furcsa. Az orális szexben szerintem semmi megalázó sincs!!!Két ember szereti egymást, mindent megadna azért, hogy a másik élvezzel az együttlétet. Akkor miért ne??? Azzal, hogy én a páromat orálisan kényeztetem, nekem is jót tesz, hiszen hihetetlenül feilzgulok tõle, és imádom csinálni. Ha nem tehetném, nem érezném teljesnek a szexuális életünket. Ezzel szerencsére õ is így van, kölcsönösen kényesztetjük így egymást. Most olvastam pár véleményt, miszerint vannak ilyen férfiak. Ebben biztos is vagyok, hiszen nem vagyunk egyformák, de szerintem ez az arány kicsi!!! A nõknél is elõfordul, hogy nem szeretik, ha nekik csinálják mert gátlásosak, félnek, hogy a párjuknak nem tetszik a látvány, vagy talán az illat nem olyan jó. Lehetséges, hogy a férfiak esetében is van ilyesmi. Persze ez csak az én véleményem. Petranova
Nem értem, mi a fene megalázó az orális szexben...:P A szexnek az a lényege, hogy mindenki jól érezze magát, szóval nem megalázás, ha a csaj szereti a pasiját, és kényezteti úgy is. Hagyjuk a feminizmust az élet más területeire...
Én már találkoztam kettõ ilyen pasival, meg bnõm barátnõjének a pasija is ilyen. Velem közölte az akkori barátom amikor elõször leakartunk feküdni egymással, ja és miután közeledtem felé, hogy bocsi de nekem ez nem okés. 16 voltam, kicsit megdöbbentem hogy mivan??? Mért nem v most mivan??? És azt mondta hogy szerinte ezzel megalázza a nõt. De mondtam neki hogy akkor lenne megalázás ha rámerõszakolnád v nem is tudom, de õ tartotta magát a véleményéhez, és bnõm bnõjének a pasija is ezt mondja. Úgyh vannak ilyen pasik, és nem is olyan kevés.
mindenki más. az egyik ember ezt szereti, a másik azt. az egyik megalázónak tartja, a másik nem. ízlés kérdése. mind a két táborban van, de egyiket sem kell lehurrogni. ha mindkét fél szereti a dolgot, éljenek vele. de azzal sincs semmi baj, ha valaki nem szereti. ezt el kell fogadni
én is ismerek ilyen fiút és az a lány, aki mondjuk nem szereti az orálszexet, az ilyen fiúval csak jól jár. kevesen gondolkoznak így fiú létükre, de én értékelem, hogy neki az a fontos, hogy ne "alázza"meg a nõt.:)
Mindegy, szövegértés...
A kérdező hozzászólása: Mert pl: megalázónak tartja.. stb
A kérdező hozzászólása: hogy úgy?
Akkor az elõbb miért írtad úgy, mintha valaki is azt állította volna, hogy nincsenek ilyen emberek?
A kérdező hozzászólása: Az alapján döntöttem el, h vannak még ilyen emberek, h páran írták.
"De most nem azért, de szerintem itt nem csak arról van szó, hogy ha szeretik egymást tiszta szívbõl akkor bármit meg csinálnak amit élvez mind2 fél." - szó sem volt iylenrõl sehol. Arrol volt szó, hogyha tényleg szeretik egymást, akkor meg tudják beszélni a dolgokat. "Könyörgöm... Azt próbáltam meg kihangsúlyozni, hogy a barátom nem szereti és én sem vagyok túlságosan oda érte. Mi ebbe a szar?" - megintcsak ki mondta, hogy ez szar? "Van még pár ilyen emberke aki azt mondja, hogy nem igazán tartozik a kedvencei közé a "cumizás". És elég komoly kapcsolatban élnek... Nem kötelezõ az orális szex a nõ számára, ha nem akarja. Szerintem. És az volt a kérdés, hogy vannak-e még olyan srácok akik nem szeretik. De gondolom van még egy pár." - elõször megadod a választ a késõbbi kérdésedre. Ha tudod, hogy van még pár olyan emberke, akkor miért kérdezed, hogy van-e? Itt az emberek direkt magyaráznak bele mindent mások válaszába, vagy csak nem tudnak szöveget értelmezni?
:D értem, mire gondolsz, szerintem más is érti, csak felhozódott menet közben a bizalom kérdése, azért ment el a "vita" abba az irányba. Természetesen nem rossz, ha nem csináljátok, ha nektek így van jól, akkor egyáltalán nem gáz...csak azért ne csináljátok, mert ez az elvárás. Kate
jajj, én nem az elõttem levõ válaszadó vok! hanem még az elõzõ oldalon írtam néháyn választ, csak nem írtam alá...
Szerintem a hasznossági %-ból kiderül, hogy nem egyek vagyunk... :)
Szerintem mindenkinek joga van eldonteni, hogy szamara megalazo-e vagy sem. Nekem is annak tunik, es ebben nincs semmi feminizmus. Az oralis szex mindig annak jo, akit igy elegitenek ki, nem kolcsonos dolog, nyilvan ezert erzik sokan megalazonak a no reszere. Ha kolcsonos a dolog (az a bizonyos 69-es), es egyiknek sincsen problemaja vele, lelkuk rajta. En szemely szerint ki nem allhatom, szerencsere a parom megerti. Amugy nekem a gyomrom fordul ki, hogy amikor szexrol van szo, akar trefalkozas szinten is, es a zome errol szol, mindig ilyen jellegu utalasokkal, eleg lealazo modon a nokrol, letargyiasitva oket, mintha csak arra lennenek, hogy igy elegitsek ki a ferfiakat. Nyilvan ez is visszataszito sokak szamara. Szerintem ertekeld, hogy ilyen a baratod.
Speciel én nagyon nem értékelném, ha a kedvesem azt mondaná, hogy ne elégítsem ki orálisan. Megmagyaráznám neki, hogy ez nem megalázó, és megmutatnám neki, mennyire fantasztikus ézrés mikor valakat szájjal kényesztetnek. Biztos vannak ilyen fiúk, akik ellenkeznek, meg nem akarják, de ha egyszer egy igazán ügyes nõ "szája" közé kerülnek, imádni fogják!!! Petranova
A kérdező hozzászólása: És ha a csajnak semmi gusztusa hozzá? És a pasi se akarja? Akkor is "kötelessége" a csajnak csinálni a srácnak meg élveznie, mert ez törvény?
A kérdező hozzászólása: Sokan úgy beszélnek itt a cumizásról, mintha kötelezõ lenne a szexuális életben.
Engem is érdekelt, h vannak -e srácok, akik ezt gusztustalannak tartják, pedig én is párkapcsolatban élek. Jó, nálunk még nem került szóba se szóban, sem tettben, de mégis kíváncsi voltam. És most már látom a "másik oldalt" is. Az a bajunk, h tele vagyunk sztereotípiákkal. Amiktõl meg kéne szabadulni. Ja és h a kérdésre válaszoljak: nem hiszem, h olyan gyakori lehet, de ez olyan, h "létezik, h egy lány nem szereti, ha a füle tövét izgatják?" létezik. Ritka, de van.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne így jól? ha nem akarja úgysem fogom ráerõltetni. Csak kiváncsi voltam, h vannak-e!!! még ilyen emberek...
Akkor miért fontos neked ez a kérdés?Miért számít az, hogy vannak-e még ilyen emberek? Szerintem láthattad a legtöbb embernek nagyon is fontos az orális szex, és ez így is van jól!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem a barátom ilyen. Gusztustalannak tartja, ha mondjuk utánna smárolnánk. Meg megalázónak is tartja. Szrény véleményem szerint én sem igazán rajongok érte. Csak nagyon nagyon ritkán szoktam érezni, hogy önzõ vagyok mivel õ imád orálisan kényeztetni és ezt nem érzem fernek. De, ha nem szereti akkor nem tudok mit csinálni.. Én sem. Mondjuk lehet azért, mert túl kezdõ vagyok... De sztem ha már most úgy gondolom, h guszti máskor sem fog változni a véleményem.
Szerintem az arány 2:98. És természetesen azon férfiak javára, akik szeretik, ha "lecumizzák" õket. Nekem még nem volt olyan kedvesem, aki azt mondta volna, ne haragudj, de én ezt nem akarom. Bevallom nem tetszen, mert úgy érezném, nem fogad el teljes mértékben. Ha egy nõ szexuális értelemben nyitott, és tudja igazán élvezni a szexet, akkor ez neki ne okoz gondot. Lehet, most megköveznek, de pont ebbõl adódik, hogy azok a nõk akik élvezik az orális szexet, nem szenvdnek orgazmushiányban, mert lazák és fesztelenek. G.
Amúgy szerintem is, ha egy nõ nem szereti csinálni, ott valami más van a háttérben, nem csupán a gusztusa...mert abszolút nem megalázó, ha két ember kényezteti egymást!Csaj vok, és imádom a pasimnak csinálni.Akinek túl nagy az önérzete, az vitamûsorba menjen, ne szexelni:P
Csak a kérdezõtõl szeretném megkérdezni, hogy õ mit tart abban gusztustalannak, ha a párját szájjal elégíti ki?
Nekem barátom szereti is meg nem is.., mert elég csikis, és nem annyira szereti ezért, viszont ezt leszámítva meg szereti:)
hát n megalázonak tartom ha egy lány leakar szopni, mert ugy érzem mindig hogy mi van ha nem azért csinálja mert jo neki hanme mi van ha utálja és én nem akarom hogy miattam olyat tegyen ami nem jó neki. ez hülye érzés és nem tudom megmagyarázni. de olyan ciki lenne megkérdezni elötte hogy szereted e? mert akkor ugy hangzana mint ha azt akarnám hogy szopjon le, tehát nemtudom hogy leehtne ezt ugy megkérdezni hogy az jöjjön le belõle amire én gondolok.
Jó, érezheti egy fiú, hoyg a csaj csak kényszerbõl sz.pja le, de könyörgöm, ha már eljutott a kapcsolat a szexig, nem lehetne ezeket megbeszélni?:P
én irtam az elözõ elöttitit és az utolsónak azt mondom hogy nem leeht megbeszélni mert az a baj hogy már minden a szex körül forog mert régen más volt akkor honapokig jártak együtt és aztán tették meg nem pedig ami mst megy hogy egy hét utn vagy pár ora után szex van. persze vanak mmég olyanok akik nem igy csinálják de az a 17 évig terjedõ korosztály valamely százaléka.
Igazad van, hogy sokan csinálják úgy, de én is elég hamar lefeküdtem a pasimmal annak idején, mégis mindent meg tudtunk beszélni! szerintem ezen a téren is van "kultúra"
Nem az az igazi probléma, hogy minden a szex körül forog, hanem, hogy sokan túl prûdek ahhoz, hogy kimondják a dolgokat és inkább élnek kétségek között, mert nem mernek kérdezni... Hát ha pár óra után szex van, akkor ott nem az érzelmek számítanak, úgyhogy méginkább meg lehetne ilyeneket beszélni. Akik meg tényleg szeretik egymást, azok nem gondolnak arra, hogy hátsó szándék van a kérdés feltevése mögött, és õszintén meg tudják beszélni, melyik fél mit szeret...
igen persze csak olyan ciki erröl beszélni nemtudom hogy miért. talán hogy ne értsék félre vagy ne nézzenek hülyének teljesen.
Hát erre változatlanul azt tudom mondani, hogy ahol igazi érzelmek vannak, ott egymást közt semmi sem ciki, ahol meg nincs érzelem, ott meg ki nem szarja le, hogy mit gondol a másik? Az valószínûleg csak megmarad egyéjszakás kalandnak...
A kérdező hozzászólása: De most nem azért, de szerintem itt nem csak arról van szó, hogy ha szeretik egymást tiszta szívbõl akkor bármit meg csinálnak amit élvez mind2 fél. Könyörgöm... Azt próbáltam meg kihangsúlyozni, hogy a barátom nem szereti és én sem vagyok túlságosan oda érte. Mi ebbe a szar? Van még pár ilyen emberke aki azt mondja, hogy nem igazán tartozik a kedvencei közé a "cumizás". És elég komoly kapcsolatban élnek... Nem kötelezõ az orális szex a nõ számára, ha nem akarja. Szerintem. És az volt a kérdés, hogy vannak-e még olyan srácok akik nem szeretik. De gondolom van még egy pár.
Hát nem tom hogy ki hogy van ezzel de olyan hapsi nem létezik aki ne élvezné a dolgot. Ám vannak olyanok is akik azt tételezik fel, hogy ez megalázó a nõnek ... ám szerintem az az igazság hogy tényleg megalázó ha valaki eröszakkal tukkmálja a dolgot a lányra ám ha valaki önzetlenûl csinálja a barátjának vagy partnerének akkor abba semmi rosz nincs. Sõt maga a szex ( elõjáték esetében) is sokkal jobb lesz és élvezetesebb ... én igy vagyok vele ... :)
mi vaaan???
Egész, értelmes mondatokat használj.
én értem. semmit. nem tökmindegy?...
Mond el a fiúnak hogy a lány csak szívatja.
Te vagy a lány?
Tanulj meg írni.
Ez olyan gyerekes!
Tevagy a fiu vagy tevagy a lány? Ha a fiú : hagyd a p.csába, majd elfelejted. Lány : hülye vagy, gyerekes. Kívülálló: hagy a fenébe, majd õk úgy cseszik el ahogy akarják !
jól belebonyolódtál, kicsit talán már túl messzire is mentél, valahogy szállj ki ebbõl, mert csak rosszabb lesz


csak én nem értem?
Akkor ajánlom még a yaoi mangákat. ^^ remélem segít, nos ha jutottál valamire, akkor írj, kíváncsi vagyok sikerült-e dûlõre jutnod. (és szerintem nem csak én)
A kérdező hozzászólása: Gravit láttam, az tetszett. nem igen olvastam még yaoi-t. és, olyan 3-4 éve foglalkoztat a téma:P és még egyszer köszi!:)
Ha anime fan vagy, miért nem nézel yaoi animéket esetleg olvasol yaoi mangákat? :) Vagy olvasgass a homoszexualitással kapcsolatos cikkeket. Tegyél fel magadnak kérdéseket és próbáld megválaszolni. Egyébként, ha meg szabad kérdezni mióta érdeklõdsz a téma iránt? És örülök, hogy segíthettem :)
A kérdező hozzászólása: áhh, köszi, egyenlõre elég lesz:) A japán filmet azt megnézem, mert a borítója tetszik, és eleve nagy anime fan vagyok:) szóval nem lehet rossz. és tényleg köszi :)
16 éves vagyok, lány. :) - Fiúk a klubból. (Igen ismert sorozat, központban a sex, de feldolgoz komolyabb témákat is.) - Boys Love/Formula 17 (Japán BL filmek. BL egyénként Boys Love-ot jelent.) - Another Gay Movie - Angyalok Amerikában (Ez is sorozat) Most így ennyi jutott eszembe. Nem tudom, hogy téged milyen mélyen érdekel, de ha több segítség kell, akkor csak írj. ^^ Eléggé otthon vagyok a témában.
A kérdező hozzászólása: szia, 18 éves vagyok, és mondhatsz pár címet, mert érdekel a téma:) és kössz! te mennyi vagy?
Ha a lányok is érdekelnek, akkor fogd fel úgy, hogy legrosszabb esetben is biszex vagy. Egyébként meg ez egy természetes kíváncsiság. Lány vagyok és én is láttam már két lányt, felizgatott, de ha benne lennék is akkor az maximum kíváncsiság. Bár ez a nõknél más, szerintem... Végülis van valami olyasmi, hogy csak egy nõ tudja, mi kell a másik nõnek. gondolom ez férfiakra is igaz. Ha szeretnéd ajánlok olyan sorozatot/filmet aminek meleg tartalma van, komolyabb szexjelenettel és érzelmekkel. Talán ha látnál egy párat, akkor saját magadnak is meg tudnád válaszolni. Egyébként hány éves vagy?:D
A kérdező hozzászólása: ha találnék egy olyat, és nem lenne olyan gusztuistalanul perverz, undorító viselkedésü mint a buzeránsok a felvonuláson, olyan lenne mint ezekben a filmekben, és nem szólalna meg szex közben, akkor lehet hogy TALÁN igen.
és ha találnál egy szexi fiút...? :) )) Búza vagy, ennyi. Ne hazudj magadnak! Fogadd el.
A kérdező hozzászólása: a szopás nem izgat....
a pasik hülyén röhögnek?ez új..mindegyik?:Dés azért nem akarod pasival kipróbálni, mert hülyén röhög és mély a hangja? egy tipp: ha beveszi a szájába a himbilimbidet, akkor ezek a "gondok" megszûnnek ám...:)
A kérdező hozzászólása: 16:12, igen erre gondoltam, a másik akiaszongya hogy tenném de nincsen partnerem, az téved, mert életben egy fiú az bunkó meg kretén, vagy nyomulós, vagy eleve olyan hülyén röhög, meg a hangja is mély, nem szexy. nem csinálnám. olyan fiú meg valójában nincs mint ezeken a filmeken!
erre mondjak h latens meleg
szerintem nézi, tetszik neki, és csinálná is, de nincs hozzá partner.
:) Nincs mit. Ja, attól az vagy.
kösz h lefordítrottad emberi nyelvre :D
Tehát nézed, tetszik, de amúgy nem vonzódsz a fiúkhoz?
Figyu nyugodtan próbáld meg fiúval nem gáz. Ha izgat a dolog ez nem természetellenes.
igen
Élõ példa lennék erre. :D De nem undorodom, csupán ki nem álhatom. :)
mással is megesik.
A kérdező hozzászólása: jah és azt még nem mondtam hogy akkor helyesnek tartotta most meg nagyon rondának
nem. Szerintem a lány azért mondja, hogy ne kérdezõsködjenek tõle, meg ne sajnálják, hagyják békén stb.
Ha valaki tetszett, akkor az akkori ízlésvilágának megfelelt. Tehát az AKKOR volt, most meg MOST van. Ebbõl fakadóan változhat az érzés, de az ellenkezõjét nem sokszor szokták érezni, mivel az csupán a jellemtelen "most ez, holnap az" emberek szokták ilyen szélsõségesen kezelni a "múltbéli embereket, eseményeket". Itt a hiba a lányban van, mert létezni létezik, de nem normális, nem egészséges dolog ez. (természetesen vannak kivételek, de ilyen tényezõt nem soroltál fel, tehát az általánosításomba úgy fér bele a dolog, ha a csajra mutogatok! :DD)
6 éve én is nagyon beleszerettem egy srácba, de most akkor sem kellene, ha õ lenne az egyetlen férfi a földön. Akkoriban nagyon jóban voltunk, aztán jött az egyetem és teljesen kifordult önmagából. Megváltozott és az az érdekes, hogy most már külsõre sem jön be. Szerintem a szépség relatív, ha valakit szeretünk szépnek találjuk, de ha elmúlik a szerelem, rájövünk, hogy "hoppá, azért annyira mégsem jóképû"... 22/L
vagy nem is volt igazából szerelmes
Igen! Ha te beleszeretsz egy csajba és valami olyat tesz/mond/kiderül valami róla akkor te is undorodhatsz tõle nem? Jó nem ara gondolok, h mondjuk, festeti magát vagy mit tudom én hanem mondjuk rajtad kívül van még 3 fiúja. (nem arra célzok h te ezt csinálnád ez egy pl.) szóval elõfordulhat a lányok bonyolultak… de a fiúk tökfej! ;) Nem kel ezen megsértõdni köztudottan tény! :D

Létezik olyan szerelem, amikor a fiú nem a külső szépséget látja egy lányban (amikor kifejezetten nem szép a csaj) de ezt a tulajdonságát elfogadja a lánynak valami más értéke miatt? Vagy az nem szerelem?

Legjobb válasz: Van, hallottam már róla, illetve fordítva is igaz, én vagyok rá az élõ példa:) De hidd el, ha valaki szeret, neki te vagy a legszebb bármilyen kis hibáddal együtt. Aki szeret, de úgy tényleg, az a görbe lábad, nagy orrod..mindenedet szeretni fogja veled együtt:)

Van, hallottam már róla, illetve fordítva is igaz, én vagyok rá az élõ példa:) De hidd el, ha valaki szeret, neki te vagy a legszebb bármilyen kis hibáddal együtt. Aki szeret, de úgy tényleg, az a görbe lábad, nagy orrod..mindenedet szeretni fogja veled együtt:)
a nem szép csaj is lehet valakinek szép.
van ilyen!!de a külsõ is megfogott az tuti, , , , csak talán mások elött szégyenled?
Saját tapasztalatból mondom, hogy ilyen megeshet. Persze általában a párkapcsolatok úgy indulnak, hogy megtetszik valaki és megpróbálod megismerni. Velem viszont már történt olyan hogy egyáltalán nem akartam semmit egy lánytól, csak megbeszéltünk ezt azt, hasonló gondolkodásmódú volt mint én, külsõre viszont nem tetszett annyira. Tehát úgy álltam neki hogy esély sincs rá hogy összejöjjünk mert "nem az esetem"... Viszont minél jobban megismertem és jóban lettünk, rengeteg mindenben egyezett a véleményünk és a látásmódunk, aztán lassan már nem izgatott az hogy hogyan néz ki és hogyan öltözködik, úgymond eltekintettem ettõl. Elfogadtam olyannak amilyen. Tehát mondhatni beleszerettem, és az hogy milyen a kinézete már nem zavart. Persze nem egy kövér bányarémrõl írok most, de nem volt olyan tipikus nõideál. Inkább olyan visszahúzódó szelíd lány, apróbb hibákkal. Igaz az ilyen nagyon ritka.
Elõzõ vagyok 22F
Igen. Röviden tömören: tetszik, de látom rajta, hogy nem õ a legszebb. Tudom, hogy másnak nem jönne be annyira mint nekem.... viszont tetszik. Nagyon. Mert olyan típus ami megfog. Ilyen van.
Én egy olyan Férfiba vagyok Szerelmes, aki mellett mindenki úgy néz ránk, mintha õrült lennék, és fintorognak és minden ilyesmi.Nem érdekel, Szeretem.Igazából most szakított velem, de attól még Szeretem, és soha nem érdekelt, hogyan is néz ki.Így született, és igazából Õ a legszebb nekem az egész Világegyetemben. 23/L

Létezik olyan, hogy egy fiú félelemből törli le a lányt msn-ről, meg nem lép, mert azt hiszi hogy a lány túl jó neki? És ezért csak nézi semmi más?

Felvettem msn-re 1 hónapja,állítólag letörölt.Ráköszöntem a buszmegállóban,azóta nem köszön rám.Semmit sem lép,csak néz.Pár napja viszont haverjával beszéltek rólam valószín?leg,mert haverja nézett engem,meg mikor kijöttek akkor ezt mondta neki a srác:MERT nem ismerem! Ölelkeztem egy fiúbarátommal,meglátott,és belebámult a szemembe...Nem érti senki a srácot:D:D Remélem,egy kis segítséget kapok t?letek!:)18/L

Legjobb válasz: Egoista vagy... "a lány túl jó neki?"

Egoista vagy... "a lány túl jó neki?"
A kérdező hozzászólása: Félreértettél, nem vagyok egoista..Csak egyik ismerõsöm ilyen érveket hozott fel a témával kapcsolatban:) És kíváncsi vagyok:)
Nagyon ugy néz ki, hogy haragszik rád valamiért.Lehet valaki ellened hangolja.
Ebõl én azt veszem le hogy nem is akar megismerni. Sztem hagyd...
A kérdező hozzászólása: Ellenem hangolja?:O Ebben lehet valami, ugyanis egyik kosarastársával "kavartam", mmint tetszettem a srácnak, 1x találkoztunk, aztán "felszívódtam"..Elég csúnya dolog volt tõlem, de az már régebben volt...És amúgy Õ nem is tetszett igazán..De a mostani nagyon tetszik:$Nem szeretném ez miatt...Szóval lehet tetszek neki, csak tudja ezt a dolgot?De csak nem..:O
Hát ha annyira tetszik neked akkor ezt tisztán érthetõen add a tudtára, mert lehet tényleg azt hiszi hogy ugy sincs esélye nálad.
Unalmas vagy. Én akkor törlök valakit, ha unalmas ember, és nincs mirõl beszélni vele.
A kérdező hozzászólása: Érdekes..Egyszer beszélgettünk, eléggé elvoltunk....:D Ez nem elég jelzés?Felvettem, ráköszöntem, néztem..Nem fogok már utána futni....:/
Igen, lehet azt hiszi, jártam már így... Rá pár évre vallotta be a srác részegen, amikor már mindegy volt... :D Vagy az is lehet, amit már elõttem is írtak, hogy valaki ellened hangolja, esetleg valójában unalmasnak tart.

Létezik olyan készülék, ami pontosan meg állapítja az ovuláció idejét és segít, a baba nemének befolyásolásába? Két fiú után szeretnénk egy kislányt.

Az ovutesztr?l olvastam, de én másra gondoltam. Az ovu teszt is jó erre? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A kínai fogamzásnaptár állítólag 90% ban bejön ez alapján lehet talán a baba nemét befolyásolni. És van ovulációs teszt amit azt hiszem a drogériákba pl DM-ben Rossmanban lehet kapni.

A kínai fogamzásnaptár állítólag 90% ban bejön ez alapján lehet talán a baba nemét befolyásolni. És van ovulációs teszt amit azt hiszem a drogériákba pl DM-ben Rossmanban lehet kapni.
PA, http://www.mivelle.hu/product_13.html nekem ez a mikroszkóp 2x is nagyon bevált:) Tudom ajánlani nagyon! Sok sikert! Baba nemét illetõen sajnos nem tudok érdemleges válasz adni!
Szia! Az elõzõtõl kérdezném: Ezt a mikroszkópot rendeled vhonnan, vagy gyógyszertárban is meg lehet hozatni? Engem is érdekelne, hogyan tudnék hozzájutni? Köszi
PA, Szia, Rendeltem, de már nem emlékszem melyik cégtõl. elég nagy árkülönbségek vannak itt a neten. tizenegy ezer körül vettem anno, most már láttam hizenhatért is. van egy másik mikroszkóp is, ami PG/53 néven fut. ez is van nekem, de közel sem olyan szuper jó, mint a másik. ez 2500.- körül volt. De jobban megéri a másik! Maby Baby mind a kétszer megmutatta már peteérés utáni napokon a tuti terhességet!!! Nekem 2x bevált. Csak ajánlani tudom:) Sok sikert!

Mit jelent egy ilyen kijelentés: nem létezik barátság fiú és lány közt, mert akivel a srác barátkozik, azt vagy már meg akarja d. Gni, vagy még nem, de később úgyis meg akarja majd?

mondjuk ha egy haverod mondta ezt

Legjobb válasz: Ha van barátnõd és jóban van vele a haverod, akkor valószínúleg meg akarja dugni. Ha pedig a haverodnak van nõje, akkor csak figyelmeztet:D

Ha van barátnõd és jóban van vele a haverod, akkor valószínúleg meg akarja dugni. Ha pedig a haverodnak van nõje, akkor csak figyelmeztet:D
Szerintem, akkor lehet igazi barátság, ha a lány nagyon nem jön be a pasinak...
Ezt a mondást kicsit lazábban ismertem: fiú és lány között csak akkor lehet barátság, ha elõtte volt valami, vagy utána lesz. Persze legjobb lánybarátommal nem is volt semmi és nem is lesz, de néha õmellette is a tesztoszteron diktál. De nem baj, elõbb-utóbb úgyis az én feleségem lesz! :)
hát õ igy közölte...finoman...elég úgy tünik benne lenne egyba Veled :S
Am 15/L voltam
Nekem van egy nagyon jó haverom(azé nem barát), õ járni akart velem, de én vele nem, és sok mindent vele beszélek meg még ha hüe is, szal csak úgy nem lehet barátság, de naon jóba lehettek.:)
Azt jelenti, ami le van írva.. ebben amúgy én is egyetértek.. fiú-lány barátság max nagyon sok egymásban való csalódás után, vagy az egyik fél homosága esetén lehet sztem...
Egy fiú-lány barátságban valamelyik fél elõbb-utóbb úgy is többet akar.
ui: azt jelenti, h meg akar dugni, csak finoman fogalmazta meg magát. elõzõ voltam..
A kérdező hozzászólása: na igen és hozzáteszem h nekem meg van barátom... szóval ennyi? így lehet közölni egy lánnyal szimplán h dugnád? :S:S
Fiú-lány barátság ebben a vonatkozásban nem lehetséges, ha megengeditek, ki is fejteném... Egy férfi soha, de SOHA nem baráti szándékkal közeledik egy lányhoz... Ha barátság kell neki, azonos nemûekbõl választ, nem pedig az "ellentáborból". Ami a férfiakat és a nõket összeköti, közel sem a barátság érzése, így vagyunk biológiailag megírva... Aki azt állítja, hogy van puszta barátság ellenkezõ nemûek között, azt rákötném egy hazugságvizsgálóra, hogy hányszor futott már az agyán, hogy a lány"baráttal", több is lehetne-e...Nem hiszem, hogy lenne nemleges válasz... Az egyik fél mindig többet érez, és ezek legtöbbször mi férfiak vagyunk, ugyanis hajlamosak vagyunk félreérelmezni a lány ilyen szinten leadott közléseit. Ebbõl reményt táplálunk magunknak, és a baráti szeretet ködébe burkolózunk, csak hogy a közelünkben maradjon a másik... Ilyen az élet, én mereven elzárkózom attól, hogy pasi és csaj között csak baráti fonál legyen... -Reaper-23/F
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :D
ez a világ egyik legnagyobb ökörsége. valami barom szexmániás, aki másra nem nagyon tudott gondolni a szexen kívül, egyszer kitalálhata ezt, aztán azóta ezen vitatkoznak az emberek ha nincs jobb dolguk. meg van pár hülye, aki el is hiszi. hát nekem akad pár fiú barátom. akikkel sosem jöttem össze és nem is fogok mert nem az eseteim, és fõleg mert van egy csodálatos szerelmem aki remélem hogy az is marad ameddig csak lehetséges (pl. életem végéig). meg köztük is van akinek van barátnõje. ha egy fiú és egy lány nem jönnek be egymásnak egyáltalán, attól még jó barátok lehetnek. vagy aki nem az esetetek, azzal már ti nem is vagytok hajlandóak barátkozni sem vagy wtf??
nekem volt bnõm mármint barátság szinten, egymás mellett ültünk suliba, meg amúgy összejártunk inni is meg ilyenek, egyszer kétszer elõfordult hogy piásan megkívántam mert hát tényleg elég jól nézett ki, de furcsamód mihánt megkívántam eszembe is jutott hogy mennyire be vagyok b*szva, szóval soha nem kezdeményeztem, volt amúgy pár vicces sztori is, pl bevodkáztunk és az ágyamba aludt én meg mellette... akkori barátnõm szerencsére nem jött fel mert magyarázkodhattam volna a világ végéig, persze akkor sem történt semmit... sztem ha olyan a két fél ez simán mûködhet, sõtt leginkább fiú kell olyan, de azt meg kifogni tudod maximum... 22/f
Ez én is hallotam már. Sulinkban van vitafal, és ott is ki van írva (onnan idéznék, ha nem baj :$): Ha létezik ember-ember között barátság, és a fiúkat, meg a lányokat embernek tekintjük, akkor igen. Én ezzel értek egyet. Az igazság, hogy a "legjobb lány barátom" elõször nem így indult (de nem lett semmi, és nem is bánjuk) azóta is barátok vagyunk. Bírom, mint barát, átölelem, puszi, de sose jutna eszembe bármit akarni tõle, mégis teljesen bízok benne , és mindent elmondok neki (<- és szerintem ez a barátság egyik lényege, persze errõl is lehet vitatkozni :D ) Döntse el mindenki hogy errõl mit gondol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!