Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, egy fiú (30 db)

nekem 6 volt, de nem rögtön egymás után, de 1 éjjel alatt:)
Hogyne létezne? Én is így jártam!
A kérdező hozzászólása: Már nem vagyunk együtt..
# 6 tudod hát :D
Ha ilyen fiut találtál, akk el ne engedd, tartsd meg, de komolyan . Magamat is beleértve, az átlagnak az elsö pár alkalomnál legyözi mindenféle kiváncsiságát, vagy figyelmességét a saját vágya .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Azèrt kérdeztem, mert néztem hasonló kérdésnél, és azt írták hogy ilyenkor a fiúk nem mennek el...mert az jobban érdekli õket milyen a lánynak, de szerintem elmennek hamar :)
Igen.
Nem, teláttál ötödik. Elárulom legjobb élményem az volt, mikor egyik exbarátnõm ajándékba egy édeshármast adott egy biszex barátnõjével. Nem fogom itt bizonygatni, mert [email protected] ki mit hisz, meg mit nem. Én tudom és az a lényeg...
ne kérdezd ezeket, nagy részük még nõt se látott élõben.
Igen, miért ne létezne ? Még akár harmadikat is
Nekem sikerült elsõre kétszer anno. Szóval igen. Mondjuk én elég sok elõismerettel rendelkeztem errõl illetve felejthetetlenre sikerült nem olyan tipikus elõcsaptam buli után azt betoltam 2perc elmentem. akkor voltam 19. Nah nem is folytatom tovább a szót sok sikert^^ üdv: 22/F
Persze, hogyne. Barátnõm nagyon odavan érte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
mi vaaan???
Egész, értelmes mondatokat használj.
én értem. semmit. nem tökmindegy?...
Mond el a fiúnak hogy a lány csak szívatja.
Te vagy a lány?
Tanulj meg írni.
Ez olyan gyerekes!
Tevagy a fiu vagy tevagy a lány? Ha a fiú : hagyd a p.csába, majd elfelejted. Lány : hülye vagy, gyerekes. Kívülálló: hagy a fenébe, majd õk úgy cseszik el ahogy akarják !
jól belebonyolódtál, kicsit talán már túl messzire is mentél, valahogy szállj ki ebbõl, mert csak rosszabb lesz

Véleményed szerint létezik legjobb fiú-lány barátság úgy, hogy az egyik ne akarna többet a másiktól?

Kérlek indokold meg a válaszodat, írj példát az életedb?l. :)

Legjobb válasz: Igen, létezik. Indoklás: óvodás korom óta van egy fiú-legjobb-barátom, és sosem volt köztünk semmi. Még azt is megbeszéltük, hogy nekem melyik pasi, neki pedig melyik csaj tetszik. Ezt nem lehet jobban megindokolni/megmagyarázni. 24 N

Igen, létezik. Indoklás: óvodás korom óta van egy fiú-legjobb-barátom, és sosem volt köztünk semmi. Még azt is megbeszéltük, hogy nekem melyik pasi, neki pedig melyik csaj tetszik. Ezt nem lehet jobban megindokolni/megmagyarázni. 24 N
létezik :) nekem az egyik olyan barátom, akinek tényleg mindent el merek mondani, az fiú, de se õ se én nem akarunk ennél többet. Sõt, tudom is ki tetszik neki :3 XD
nem létezik, max a nõk gondolják így...de naívak szegények
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, rossz témakörbe ment. A párkapcsolatokhoz akartam.
szerintem nincs! az egyik fél elõbb utóbb úgyis akar valamit, vagy ha nem, akkor egyszerûen ráuntok egymásra és megszûnik a kapcsolat. de ha tényleg közel kerültök egymáshoz mint barát, sztem abból elõbb utóbb egyik fél részérõl több lesz, és lehet h közbe elmondja neked h neki ez és ez tetszik, attól még bejöhetsz neki! szal sztem az se kizáró ok, h jajj tudom ki tetszik ergo tõlem nem akar semmit (fõleg komplikáltabb csajoknál)
Véleményem szerint nem létezik. Sima fiú-lány barátság igen, de legjobb nem. Eddig valahányszor egy fiú volt az úgymond legjobb barátom idõvel vagy én kezdtem többet érezni iránta, vagy õ érzett irántam többet, ezt vagy személyesen vallotta be, vagy máshogy tudtam meg. 17L
pontosan. csupán a nõk hiszik azt, hogy a férfi nem akar többet -én is játszottam ezt a játékot több lánnyal, évekig- amellett, hogy tényleg iszonyatosan jó barátaim voltak, mindet, érted MINDET meg akartam fektetni. Az összeset. CSAK barátság egy esetben lehetséges: ha a nõ iszonyatosan ronda.
Létezik, nekem van két fiú barátom is, akikkel nagyon jól elbeszélgetek és én megérezném, ha valamelyikük is többet akarna. Ez azonban nem így van, tehát tényleg baráti jellegû a kapcsolat és sztem kell is, hogy egy lánynak legyenek fiú barátjai, mert a pasik másként látnak bizonyos dolgokat és más jellegû tanácsokkal is el tudnak látni, mint mondjuk a barátnõim.
Ja, azt még hozzátenném, hogy az igaz lehet, hogy megfordul a másik fejében, hogy mi lenne ha..De ez általában nem fajul tetlegességig:) Szóval csak eljátszunk a gondolattal, de ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül járni akarok a barátommal.
létezik: szüleim és egy másik család kölcsönösen barátok fiú-lány is, de semmi több
Van, de attól függ, hogyan tapasztalod... Úgy értem: hogyha van egy párod, akit õrülésig szeretsz, akkor lehet nem így látod. Van olyan eset, mikor lehetne komolyabb is a felek között, de mindketten tudják a határt, és ebben ez a szép... de mondjuk az nem teljesen tiszta baráti szeretet, mert lehet zavar, hogyha valami "olyasmit" mesél neked. Ennek ellenére azt tudom mondani, hogy van! Nekem is van olyan ismerõsöm, akivel ált. iskolától kezdve tartom a kapcsolatot, és még sosem akartunk egymástól többet. Lett volna rá esély, de a barátság "jobb" mint a párkapcsolat az emberi kapcsolatok terén. Gondolok itt arra, hogy nem vársz el annyi mindent egy baráttól, mint a párodtól. Ergo kevesebb konfliktus. Pláne még az is ritka, hogy egy párkapcsolat sikeresen barátsággá degradálódjon... Összevetve az egészet: van, csak nehéz néha elhinni... Nézõ pont kérdése. 19/F
14:53-assal teljesen egyet értek! Csak ti nõk hiszitek azt, hogy tényleg létezik fiú-lány barátság. Csak ti hiszitek azt, hogy a fiú barátotok sosem szeretne tõletek többet. Feltéve ha külsõre abszolúte NEM tetszetek neki...:)
1990 Harry és Sally címû filmet ajánlanaám a figyelmedbe
A legjobb barátom egy lány, ráadásul a feleségemmel is jóban van szóval gondunk nincs belõle. Általános iskolás korunk óta vagyunk ilyen jó barátok. 29 F
létezik. 2 fiú barátom is van, akik több 20 éve a legjobb barátaim és soha nem volt semmi köztünk, valamint egy volt élettársam is, aki nagyon jó barátom. Ahogy a férjemnek is van nõi barátnõje, olyan is akivel együtt éltek és olyan is akivel nem volt soha semmi.
barátom is most elõadja hogy neki a volt csaja a legjobb barátja, és a csajnak 3 éve pasija van, szal remélem hogy tényleg csak barátok..
nekem még nem volt ilyenem 23/f
nem, nekem rengeteg fiú barátom van, de bármelyiknek mondom, hogy járhatnánk rá vágták hogy oké.. szal nincs.. szerintem.
igen, létezik:) van egy srác, akit már évek óta ismerek. õ volt az elsõ srác, aki megcsókolt (persze úgy, hogy egyikõnk sem akart többet). Õ a legjobb barátom, és amikor ezt elmondtam, akkor sírt.olyan aranyos volt:D amikor a jelenlegi barátom miatt szomorú voltam, akkor mindig megvigasztalt, amikor meg õ volt ilyen állapotban akkor meg én vigasztaltam meg. Imádom:D
Attól függ, hogy a lány érzett-e valami komolyabbat a fiú iránt. Érzett?
Létezik. Sõt az új lány is rendszerint haragszik az elõdjére, élete végéig. Néha a tyúkok rosszabbak, mint a kakasok...
A kérdező hozzászólása: Szerelmes volt, de neki is van egy ideje barátja egy jó ideje, de a mai napig krváz ha meglát és iszonyúan csúnyán néz rám. Az más kérdés hogy mindent amit csak tudott kiderített rólam, hol lakom, mit dolgoznak a szüleim, mennyi pénzünk van, milyen autónk van, az elõzõ barátaim nevét, a hobbijaimat stb...
csak én nem értem?
Akkor ajánlom még a yaoi mangákat. ^^ remélem segít, nos ha jutottál valamire, akkor írj, kíváncsi vagyok sikerült-e dûlõre jutnod. (és szerintem nem csak én)
A kérdező hozzászólása: Gravit láttam, az tetszett. nem igen olvastam még yaoi-t. és, olyan 3-4 éve foglalkoztat a téma:P és még egyszer köszi!:)
Ha anime fan vagy, miért nem nézel yaoi animéket esetleg olvasol yaoi mangákat? :) Vagy olvasgass a homoszexualitással kapcsolatos cikkeket. Tegyél fel magadnak kérdéseket és próbáld megválaszolni. Egyébként, ha meg szabad kérdezni mióta érdeklõdsz a téma iránt? És örülök, hogy segíthettem :)
A kérdező hozzászólása: áhh, köszi, egyenlõre elég lesz:) A japán filmet azt megnézem, mert a borítója tetszik, és eleve nagy anime fan vagyok:) szóval nem lehet rossz. és tényleg köszi :)
16 éves vagyok, lány. :) - Fiúk a klubból. (Igen ismert sorozat, központban a sex, de feldolgoz komolyabb témákat is.) - Boys Love/Formula 17 (Japán BL filmek. BL egyénként Boys Love-ot jelent.) - Another Gay Movie - Angyalok Amerikában (Ez is sorozat) Most így ennyi jutott eszembe. Nem tudom, hogy téged milyen mélyen érdekel, de ha több segítség kell, akkor csak írj. ^^ Eléggé otthon vagyok a témában.
A kérdező hozzászólása: szia, 18 éves vagyok, és mondhatsz pár címet, mert érdekel a téma:) és kössz! te mennyi vagy?
Ha a lányok is érdekelnek, akkor fogd fel úgy, hogy legrosszabb esetben is biszex vagy. Egyébként meg ez egy természetes kíváncsiság. Lány vagyok és én is láttam már két lányt, felizgatott, de ha benne lennék is akkor az maximum kíváncsiság. Bár ez a nõknél más, szerintem... Végülis van valami olyasmi, hogy csak egy nõ tudja, mi kell a másik nõnek. gondolom ez férfiakra is igaz. Ha szeretnéd ajánlok olyan sorozatot/filmet aminek meleg tartalma van, komolyabb szexjelenettel és érzelmekkel. Talán ha látnál egy párat, akkor saját magadnak is meg tudnád válaszolni. Egyébként hány éves vagy?:D
A kérdező hozzászólása: ha találnék egy olyat, és nem lenne olyan gusztuistalanul perverz, undorító viselkedésü mint a buzeránsok a felvonuláson, olyan lenne mint ezekben a filmekben, és nem szólalna meg szex közben, akkor lehet hogy TALÁN igen.
és ha találnál egy szexi fiút...? :) )) Búza vagy, ennyi. Ne hazudj magadnak! Fogadd el.
A kérdező hozzászólása: a szopás nem izgat....
a pasik hülyén röhögnek?ez új..mindegyik?:Dés azért nem akarod pasival kipróbálni, mert hülyén röhög és mély a hangja? egy tipp: ha beveszi a szájába a himbilimbidet, akkor ezek a "gondok" megszûnnek ám...:)
A kérdező hozzászólása: 16:12, igen erre gondoltam, a másik akiaszongya hogy tenném de nincsen partnerem, az téved, mert életben egy fiú az bunkó meg kretén, vagy nyomulós, vagy eleve olyan hülyén röhög, meg a hangja is mély, nem szexy. nem csinálnám. olyan fiú meg valójában nincs mint ezeken a filmeken!
erre mondjak h latens meleg
szerintem nézi, tetszik neki, és csinálná is, de nincs hozzá partner.
:) Nincs mit. Ja, attól az vagy.
kösz h lefordítrottad emberi nyelvre :D
Tehát nézed, tetszik, de amúgy nem vonzódsz a fiúkhoz?
Figyu nyugodtan próbáld meg fiúval nem gáz. Ha izgat a dolog ez nem természetellenes.

Létezik az, hogy egy fiú nem rajong az orális szexért? Mármint nem szereti, ha szájjal elégítik ki? Gyakori az ilyen?

Legjobb válasz: Minden fiúnak kellemes érzés, de akinek elvi gondjai vannak vele, azt zavarná. Csak elméletben kérdezed, vagy találkoztál is ilyen fiúval?

Minden fiúnak kellemes érzés, de akinek elvi gondjai vannak vele, azt zavarná. Csak elméletben kérdezed, vagy találkoztál is ilyen fiúval?
Nem vagyunk egyformák, semmi nem zárja ki ilyen fiú létezését. Mondjuk sztem a Yetit többen látták, mint ilyet. XD
Hát a pasimnak az egyik legjobb haverja az pont ilyen! õ kifejtette, hogy azért tartja gusztustalannak, mert ha utána a csaja megcsókolja, akkor a saját khm..jét csókolja meg:P szóval nem magától az orális szextõl undorodik, csak ettõl a gondolattól! szerintem lehet másnál is ez!
Ne haragudjatok, de nekem ez furcsa. Az orális szexben szerintem semmi megalázó sincs!!!Két ember szereti egymást, mindent megadna azért, hogy a másik élvezzel az együttlétet. Akkor miért ne??? Azzal, hogy én a páromat orálisan kényeztetem, nekem is jót tesz, hiszen hihetetlenül feilzgulok tõle, és imádom csinálni. Ha nem tehetném, nem érezném teljesnek a szexuális életünket. Ezzel szerencsére õ is így van, kölcsönösen kényesztetjük így egymást. Most olvastam pár véleményt, miszerint vannak ilyen férfiak. Ebben biztos is vagyok, hiszen nem vagyunk egyformák, de szerintem ez az arány kicsi!!! A nõknél is elõfordul, hogy nem szeretik, ha nekik csinálják mert gátlásosak, félnek, hogy a párjuknak nem tetszik a látvány, vagy talán az illat nem olyan jó. Lehetséges, hogy a férfiak esetében is van ilyesmi. Persze ez csak az én véleményem. Petranova
Nem értem, mi a fene megalázó az orális szexben...:P A szexnek az a lényege, hogy mindenki jól érezze magát, szóval nem megalázás, ha a csaj szereti a pasiját, és kényezteti úgy is. Hagyjuk a feminizmust az élet más területeire...
Én már találkoztam kettõ ilyen pasival, meg bnõm barátnõjének a pasija is ilyen. Velem közölte az akkori barátom amikor elõször leakartunk feküdni egymással, ja és miután közeledtem felé, hogy bocsi de nekem ez nem okés. 16 voltam, kicsit megdöbbentem hogy mivan??? Mért nem v most mivan??? És azt mondta hogy szerinte ezzel megalázza a nõt. De mondtam neki hogy akkor lenne megalázás ha rámerõszakolnád v nem is tudom, de õ tartotta magát a véleményéhez, és bnõm bnõjének a pasija is ezt mondja. Úgyh vannak ilyen pasik, és nem is olyan kevés.
mindenki más. az egyik ember ezt szereti, a másik azt. az egyik megalázónak tartja, a másik nem. ízlés kérdése. mind a két táborban van, de egyiket sem kell lehurrogni. ha mindkét fél szereti a dolgot, éljenek vele. de azzal sincs semmi baj, ha valaki nem szereti. ezt el kell fogadni
én is ismerek ilyen fiút és az a lány, aki mondjuk nem szereti az orálszexet, az ilyen fiúval csak jól jár. kevesen gondolkoznak így fiú létükre, de én értékelem, hogy neki az a fontos, hogy ne "alázza"meg a nõt.:)
Mindegy, szövegértés...
A kérdező hozzászólása: Mert pl: megalázónak tartja.. stb
A kérdező hozzászólása: hogy úgy?
Akkor az elõbb miért írtad úgy, mintha valaki is azt állította volna, hogy nincsenek ilyen emberek?
A kérdező hozzászólása: Az alapján döntöttem el, h vannak még ilyen emberek, h páran írták.
"De most nem azért, de szerintem itt nem csak arról van szó, hogy ha szeretik egymást tiszta szívbõl akkor bármit meg csinálnak amit élvez mind2 fél." - szó sem volt iylenrõl sehol. Arrol volt szó, hogyha tényleg szeretik egymást, akkor meg tudják beszélni a dolgokat. "Könyörgöm... Azt próbáltam meg kihangsúlyozni, hogy a barátom nem szereti és én sem vagyok túlságosan oda érte. Mi ebbe a szar?" - megintcsak ki mondta, hogy ez szar? "Van még pár ilyen emberke aki azt mondja, hogy nem igazán tartozik a kedvencei közé a "cumizás". És elég komoly kapcsolatban élnek... Nem kötelezõ az orális szex a nõ számára, ha nem akarja. Szerintem. És az volt a kérdés, hogy vannak-e még olyan srácok akik nem szeretik. De gondolom van még egy pár." - elõször megadod a választ a késõbbi kérdésedre. Ha tudod, hogy van még pár olyan emberke, akkor miért kérdezed, hogy van-e? Itt az emberek direkt magyaráznak bele mindent mások válaszába, vagy csak nem tudnak szöveget értelmezni?
:D értem, mire gondolsz, szerintem más is érti, csak felhozódott menet közben a bizalom kérdése, azért ment el a "vita" abba az irányba. Természetesen nem rossz, ha nem csináljátok, ha nektek így van jól, akkor egyáltalán nem gáz...csak azért ne csináljátok, mert ez az elvárás. Kate
jajj, én nem az elõttem levõ válaszadó vok! hanem még az elõzõ oldalon írtam néháyn választ, csak nem írtam alá...
Szerintem a hasznossági %-ból kiderül, hogy nem egyek vagyunk... :)
Szerintem mindenkinek joga van eldonteni, hogy szamara megalazo-e vagy sem. Nekem is annak tunik, es ebben nincs semmi feminizmus. Az oralis szex mindig annak jo, akit igy elegitenek ki, nem kolcsonos dolog, nyilvan ezert erzik sokan megalazonak a no reszere. Ha kolcsonos a dolog (az a bizonyos 69-es), es egyiknek sincsen problemaja vele, lelkuk rajta. En szemely szerint ki nem allhatom, szerencsere a parom megerti. Amugy nekem a gyomrom fordul ki, hogy amikor szexrol van szo, akar trefalkozas szinten is, es a zome errol szol, mindig ilyen jellegu utalasokkal, eleg lealazo modon a nokrol, letargyiasitva oket, mintha csak arra lennenek, hogy igy elegitsek ki a ferfiakat. Nyilvan ez is visszataszito sokak szamara. Szerintem ertekeld, hogy ilyen a baratod.
Speciel én nagyon nem értékelném, ha a kedvesem azt mondaná, hogy ne elégítsem ki orálisan. Megmagyaráznám neki, hogy ez nem megalázó, és megmutatnám neki, mennyire fantasztikus ézrés mikor valakat szájjal kényesztetnek. Biztos vannak ilyen fiúk, akik ellenkeznek, meg nem akarják, de ha egyszer egy igazán ügyes nõ "szája" közé kerülnek, imádni fogják!!! Petranova
A kérdező hozzászólása: És ha a csajnak semmi gusztusa hozzá? És a pasi se akarja? Akkor is "kötelessége" a csajnak csinálni a srácnak meg élveznie, mert ez törvény?
A kérdező hozzászólása: Sokan úgy beszélnek itt a cumizásról, mintha kötelezõ lenne a szexuális életben.
Engem is érdekelt, h vannak -e srácok, akik ezt gusztustalannak tartják, pedig én is párkapcsolatban élek. Jó, nálunk még nem került szóba se szóban, sem tettben, de mégis kíváncsi voltam. És most már látom a "másik oldalt" is. Az a bajunk, h tele vagyunk sztereotípiákkal. Amiktõl meg kéne szabadulni. Ja és h a kérdésre válaszoljak: nem hiszem, h olyan gyakori lehet, de ez olyan, h "létezik, h egy lány nem szereti, ha a füle tövét izgatják?" létezik. Ritka, de van.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne így jól? ha nem akarja úgysem fogom ráerõltetni. Csak kiváncsi voltam, h vannak-e!!! még ilyen emberek...
Akkor miért fontos neked ez a kérdés?Miért számít az, hogy vannak-e még ilyen emberek? Szerintem láthattad a legtöbb embernek nagyon is fontos az orális szex, és ez így is van jól!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem a barátom ilyen. Gusztustalannak tartja, ha mondjuk utánna smárolnánk. Meg megalázónak is tartja. Szrény véleményem szerint én sem igazán rajongok érte. Csak nagyon nagyon ritkán szoktam érezni, hogy önzõ vagyok mivel õ imád orálisan kényeztetni és ezt nem érzem fernek. De, ha nem szereti akkor nem tudok mit csinálni.. Én sem. Mondjuk lehet azért, mert túl kezdõ vagyok... De sztem ha már most úgy gondolom, h guszti máskor sem fog változni a véleményem.
Szerintem az arány 2:98. És természetesen azon férfiak javára, akik szeretik, ha "lecumizzák" õket. Nekem még nem volt olyan kedvesem, aki azt mondta volna, ne haragudj, de én ezt nem akarom. Bevallom nem tetszen, mert úgy érezném, nem fogad el teljes mértékben. Ha egy nõ szexuális értelemben nyitott, és tudja igazán élvezni a szexet, akkor ez neki ne okoz gondot. Lehet, most megköveznek, de pont ebbõl adódik, hogy azok a nõk akik élvezik az orális szexet, nem szenvdnek orgazmushiányban, mert lazák és fesztelenek. G.
Amúgy szerintem is, ha egy nõ nem szereti csinálni, ott valami más van a háttérben, nem csupán a gusztusa...mert abszolút nem megalázó, ha két ember kényezteti egymást!Csaj vok, és imádom a pasimnak csinálni.Akinek túl nagy az önérzete, az vitamûsorba menjen, ne szexelni:P
Csak a kérdezõtõl szeretném megkérdezni, hogy õ mit tart abban gusztustalannak, ha a párját szájjal elégíti ki?
Nekem barátom szereti is meg nem is.., mert elég csikis, és nem annyira szereti ezért, viszont ezt leszámítva meg szereti:)
hát n megalázonak tartom ha egy lány leakar szopni, mert ugy érzem mindig hogy mi van ha nem azért csinálja mert jo neki hanme mi van ha utálja és én nem akarom hogy miattam olyat tegyen ami nem jó neki. ez hülye érzés és nem tudom megmagyarázni. de olyan ciki lenne megkérdezni elötte hogy szereted e? mert akkor ugy hangzana mint ha azt akarnám hogy szopjon le, tehát nemtudom hogy leehtne ezt ugy megkérdezni hogy az jöjjön le belõle amire én gondolok.
Jó, érezheti egy fiú, hoyg a csaj csak kényszerbõl sz.pja le, de könyörgöm, ha már eljutott a kapcsolat a szexig, nem lehetne ezeket megbeszélni?:P
én irtam az elözõ elöttitit és az utolsónak azt mondom hogy nem leeht megbeszélni mert az a baj hogy már minden a szex körül forog mert régen más volt akkor honapokig jártak együtt és aztán tették meg nem pedig ami mst megy hogy egy hét utn vagy pár ora után szex van. persze vanak mmég olyanok akik nem igy csinálják de az a 17 évig terjedõ korosztály valamely százaléka.
Igazad van, hogy sokan csinálják úgy, de én is elég hamar lefeküdtem a pasimmal annak idején, mégis mindent meg tudtunk beszélni! szerintem ezen a téren is van "kultúra"
Nem az az igazi probléma, hogy minden a szex körül forog, hanem, hogy sokan túl prûdek ahhoz, hogy kimondják a dolgokat és inkább élnek kétségek között, mert nem mernek kérdezni... Hát ha pár óra után szex van, akkor ott nem az érzelmek számítanak, úgyhogy méginkább meg lehetne ilyeneket beszélni. Akik meg tényleg szeretik egymást, azok nem gondolnak arra, hogy hátsó szándék van a kérdés feltevése mögött, és õszintén meg tudják beszélni, melyik fél mit szeret...
igen persze csak olyan ciki erröl beszélni nemtudom hogy miért. talán hogy ne értsék félre vagy ne nézzenek hülyének teljesen.
Hát erre változatlanul azt tudom mondani, hogy ahol igazi érzelmek vannak, ott egymást közt semmi sem ciki, ahol meg nincs érzelem, ott meg ki nem szarja le, hogy mit gondol a másik? Az valószínûleg csak megmarad egyéjszakás kalandnak...
A kérdező hozzászólása: De most nem azért, de szerintem itt nem csak arról van szó, hogy ha szeretik egymást tiszta szívbõl akkor bármit meg csinálnak amit élvez mind2 fél. Könyörgöm... Azt próbáltam meg kihangsúlyozni, hogy a barátom nem szereti és én sem vagyok túlságosan oda érte. Mi ebbe a szar? Van még pár ilyen emberke aki azt mondja, hogy nem igazán tartozik a kedvencei közé a "cumizás". És elég komoly kapcsolatban élnek... Nem kötelezõ az orális szex a nõ számára, ha nem akarja. Szerintem. És az volt a kérdés, hogy vannak-e még olyan srácok akik nem szeretik. De gondolom van még egy pár.
Hát nem tom hogy ki hogy van ezzel de olyan hapsi nem létezik aki ne élvezné a dolgot. Ám vannak olyanok is akik azt tételezik fel, hogy ez megalázó a nõnek ... ám szerintem az az igazság hogy tényleg megalázó ha valaki eröszakkal tukkmálja a dolgot a lányra ám ha valaki önzetlenûl csinálja a barátjának vagy partnerének akkor abba semmi rosz nincs. Sõt maga a szex ( elõjáték esetében) is sokkal jobb lesz és élvezetesebb ... én igy vagyok vele ... :)
Létezik.
létezik
Létezik! Nálunk már 20 éve tart! :)
Nekem volt ilyen :) ) Csak sajna vége lett a középsulinak, jött az egyetem, mindketten máshova mentünk, így szépen vége lett :S
12 éve fõként lánybarátaim vannak. Ebbõl 1be voltam hihetetlenül szerelmes és vagyok évek óta. Rajta kívül még 1 iránt éreztem enyhe vonzalmat de semmi több. Kicsit csajos vagyok nem tagadom, de én sose éreztem azt, hogy bárki is vonzódna hozzám a barátaim közül szóval, szerintem igen is van és a legjobb :)
Létezik, 10 éve vagyunk nagyon jó barátok, két srác, meg én.
Igen, ha van párod közben akkor kialakulhat úgy, hogy az elejétõl kezdve semmit nem éreznek egymás iránt, csak barátságot.
5-ös vagyok és a 8-ashoz csak annyit, hogy nem egy lánybarátomat láttam átöltözni és nem fogott el semmien érzés még soha. Tehát sztem ettõl még lehet, mert mindenkinél más
Létezik, de nem lehet igazi barátság ( itt úgy értem, mint srác és srác között), nekem van egy nagyon jó lány barátom, akit kisgyerek korom óta ismerek, együtt játszottunk, együtt cseperedtünk fel, mikor beteg voltam mellettem volt stb. De aztán kialakultak a nõies vonásai, persze addig a pontig figyelmen kívül tudtam hagyni, amíg meg nem láttam véletlen félmeztelenül, elfogott az a "férfias" érzés. És azóta folyamatosan kísért, persze a barátság miatt leküzdöm, de akkor is ott van.
én nem hiszek benne, eddig valamelyikõnk mindig többet akart.
Igazából igen. Nekem az egyik legjobb barátom egy fiú, de nemrég szerelmet vallott. Így hát õ szerelmes, én meg csak a legjobb barátomnak tartom.
több mint 6 éve tart a miénk :) és eltekintve attól hogy sokan kérdezik hogy járunk-e és hogy tuti tetszik nekem ettõl eltekintve mi tudjuk mi van köztünk és ennyi nagyon jól elvagyunk egymás magánéletérõl is tudunk ennyi :)
Persze, hogy létezik! Miért ne létezne? Az én legjobb barátom is fiú és nem érez senki többet! Lehet, hogy közrejátszik az is, hogy õ meleg, de akkor is õ fiú én meg lány! :)
Szerintem van! Nekem is van olyan. Persze van olyan barátságis, ahol a másik fél többet gondol, mint barátság, de az figyelembe sem veszem, csak barátként tekintek rá! :)
Igen. Egy gimis volt osztálytársammal nagyon egymásra találtunk, mint barátok. Már 8 éve tart ez, és soha egyikünk fejében sem fordult meg más. Az övében sem, ezt biztosra állíthatom, tekintve, hogy tudtam mindent a magánéletérõl. Mindketten boldog párkapcsolatban élünk, és hálisten a párjaink is elfogadják a barátságunkat. Nagyon kedves, arnayos barátnõje van, õ pedig jóban van az én barátommal. Na persze nem alszunk együtt, nem vetkõzünk egymás elõtt, és egyebek, de ez nem azért van, mert jajj majd valami történik, hanem mert ilyet egyszerûen nem csinálok más fiú elõtt, csak a párommal, és õ is pont így van vele. Mi egyébként nem is barátként tekintünk egymásra, hanem sokkal inkább testvérként. :)
hiszek is benne meg nem is...mindkét táborra tudnék példát mondani a saját életembõl is..
Igen. Nekem eddig pl inkább csak fiú barátaim voltak és maradt is egy.:)
Én mindig is azt hottem, hogy létezik igazi 'fiú-lány barátság', de sajnos eddig akárhány fiút is engedtem közelebb magamhoz, mint barát, mindegyik egy idõ után(?) többet akart, így volt amelyikre rá is ment a barátságunk.
létezik, de ez át is tud alakulni szerelemmé, a saját példámból kiindulva. Egy olyan lányba lettem szerelmes, akit 5 éves korom óta ismerek, most 26 évesek vagyunk. Néhány hónapja nagyon beleszerettem, õ viszont kapcsolatban, ezért nem mertem rámozdulni eddig, de akarok vele beszélni errõl, ha nem jön össze, akkor lehet lõttek a barátságnak is. De nem bírom már magamban tartani az érzéseket.
szerintem nem létezik.tapasztalatból mondom. 16F #16 ha figyelembe se veszed hogy õ szerelmes beléd és ugyanúgy beszélgettek és találkoztok ezzel nagyon nagy fájdalmat okozol neki.hogyha tényleg szereted akkor nem beszéltek pár hónapig és így nem szenved. #17 szerintem csak ilyen esetben létezik fiú lány barátság, de eleve nem érezhet többet irántad mert meleg. #19 neked is azt mondom, amit a #17esnek. nem akartam senkibe belekötni, ez csak az én véleményem :)

Létezik olyan, hogy egy fiú alergiás az óvszerre?

Legjobb válasz: Igen, sajnos létezik:S

Igen, sajnos létezik:S
A latexre, amibõl az óvszer készül, lehetsz allergiás. Ez viszketéssel, bõrpirral, kiütésekkel jár. Ilyen esetben ne erõltesd a dolgot, egyrészt a saját örömöd vész kárba, másrészt a tünetek fokozódni tudnak. Használjatok tablettát!
Mindenre lehetsz allergiás. Kivéve asszem orvosi acélt, de talán még arra is. Én pl nem vagyok az, de nem áll föl benne a farkam, úgy szorít.
az én pasim is allergiás rá, nagyon csúnya kiütései lesznek.
Akár egy lány is lehet rá allergiás. javaslom menj dokihoz hátha tud ajánlani vmit. Másesetben marad a tabi.
hát persze, az óvszerre általában mindegyik pasi allergiás
asszem az óvszer latex... és arra nagyon sokan allergiások

Létezik nagyon-nagyon jó barátság egy lány és egy fiú között? Vagy az ilyen kapcsolatoknak is szerelem lesz a vége?

Nem ér arra hivatkozni, hogy a "szerelmem a legjobb barátom"...több komolyságot emberek! :D

Legjobb válasz: Nincs olyan barátság, tuti szerelem lesz a vége az egyik fél részérõl.

Nincs olyan barátság, tuti szerelem lesz a vége az egyik fél részérõl.
Szerintem is az egyik fél idõvel többet fog érezni.
Jelentem, 3 éve a legjobb barátom egy fiú. Mindenrõl tudunk beszélgetni és egyikõnk fejében sem fordult meg az, hogy többet akarjuk a másiktól, mint barátság :)
Van! 16 évesek voltunk amikor kialakult ez a baráti társaság. 3 fiú és 3 lány. Mindent megbeszélhettünk, pedig már 21-21 évesek vagyunk. És igen, borzasztóan szeretjük egymást, már jönnek a párjaink is. Mint egy nagy család olyanok vagyunk! Ilyenkor sütünk-fõzünk, vagy csak iszogatunk egy két pohár vörösbort.
Körülbelül. Jó a Büdös macska címû nagysikerû sláger még nem megy, mert nem tudok gitározni. :D
Hát nem igazán képzeltük el. A baráti társaságon kívül választottunk mindig párt magunknak. Inkább testvérek vagyunk. Mindenki boldog párkapcsolatban él.
4-esnek olyan Jó barátok feelingje lehet. :D Velem még nem fordult elõ ilyen barátság, egyik részrõl mindig több lett.
Abban biztos vagyok hogy a fiúk 1000%-ig megdugnák a legjobb lány barátJUKAT. Csak kapnának lehetõséget!
Csendben jegyzem meg, hogy attól hogy valakinek van 5 barátja, még lehet legjobb barátja is, de persze nem is feltétlenül kell legjobbnak lenni. Szülõk közül sem választ az ember, hogy melyikük a jobb (nyilván ideális esetben). Az meg megint más kérdés, hogy a legapróbb, legintimebb dolgaidat nem közli az ember akárkivel, de azért a barátai csak tudnak róla "néhány" dolgot, még ha a tieid rólad nem is...
Hu..megosztó vélemények vannak e téren...nagyon remélem hogy van.... :)
A kérdező hozzászólása: Na, ezen jót röhögtem...XD
Kétlem, hogy minden apró gondolatot megosztanál a legeslegjobb barátoddal :) Fõleg úgy, hogy nálad állítólag ezt a szerepet 5 ember tölti be, ami eleve bizonyítja, hogy fogalmad sincs a legjobb barát kifejezésrõl. Arról meg fõleg nem fognak neked beszámolni, ha megfordult a fejükben, hogy mi lenne ha... Másrészt, se nem vonzódom a másik nemhez, se nem tudok senkit megdugni, mert nincs mivel, így ezt benézted.
"A Sárkányidomár válasza: Mert te pont tudod is, hogy mit gondolnak a többiek. Na ne erõlködj már." Elég furcsa barátaid lehetnek, ha nem ismered õket. A barátok fél szavakból, tekintetekbõl tudnak olvasni. Vagy neked nincs egy barátod se? Hát majd elkezdelek sajnálni. Csak nem most. Arrólmeg végkép nem tehetek, hogy egy ellenkezõ nemû emberrel csak azért állsz szóba, hogy megdugd.
Sose fogom megérteni... Azt miért nem kérdezitek soha, hogy két leszbikus lány lehet-e barát? Nem kell feltétlenül elhinni, én megelégszem azzal, hogy akire tartozik az tudja, de óvoda óta a legjobb barátom egy fiú (és sokszor az egyetlen, mert szinte mindenki más át.szott már, csalódást okozott, de õ nem és én sem neki). A võlegényemet (akivel nagyon boldogok vagyunk) kérte meg, hogy segítsen neki a menyasszonyi gyûrû kiválasztásában, mivel õ is megkéri a barátnõje kezét (akivel õ is nagyon boldog). Nyilván az ilyen hülye sztereotípiák miatt megfordult a fejünkben, hogy MI LENNE, HA szerelmesek lennénk egymásba, de nem lettünk és nem is leszünk. Mondtam nem kell elhinni, vagy lehet "szabályerõsítõ kivételnek" tartani, akkor is van barátság fiú-lány között.
Mert te pont tudod is, hogy mit gondolnak a többiek. Na ne erõlködj már.
*21-22 évesek. elnézést.
A kérdező hozzászólása: Kösz....most, hogy ezt megtudtam sokkal jobban fogok aludni.XD
Jajj, de naiv vagy hármas válaszoló :D Biztosan megfordult már a fejében nem egyszer. Az egy dolog, hogy neked nem (vagy te is tagadod magad elõtt, hogy igen). A negyedik válaszoló kis "csapatjában" is biztosan többen elképzelték már a többiekkel, hogy milyen is lenne tovább lépni... :)
Ehem, nekem a legjobb barátom egy fiú, és tudom, hogy ki jön be neki, és nekem meg van "fiúm". Szóval, szerintem létezik. :)
Létezhet, de ez egyénfüggõ. Vannak, akiknél mûködik, és akiknél nem.
létezik (egy idõ után az egyik fél többet érezhet, viszont még több idõ után akár el is múlhat)
Nekem 2 pasi barátom van. Az egyik, õ a régebbi. Pár hónap barátság után együtt töltöttünk egy éjszakát. Ezalatt többször is szexeltünk. Aztán barátok maradtunk:) Egyikünk se akart kapcsolatot a másikkal. Azóta nem történt köztünk semmi. Ez 5 éve volt, azóta is az egyik legjobb barátom. A másik barát az osztálytársam volt 2 évig. Jó barátok lettünk, már az elsõ nap a suliban, és suli után nem szakadt meg a dolog. Vele soha nem történt semmi közelebbi, csók sem. 4 és fél éve vagyunk barátok. Én egyébként férjnél vagyok 2 éve. A kapcsolatunk pedig 3, 5 éves. Szóval szerintem létezik. 27/N
Legjobb barátom szerelmes volt belem, elutasitottam. Majd 1 ev múlva is… majd mondta, hogy hulyeseget csinalt, nem er ennyit a dolog. Mar 8 honapja mindent megbeszelunk, ha nekem megjon, ha egy pasi, barat, tanar, szulo kiborit, azt is, lazan beszelunk a szexrol… van baratnoje, es mikor osszejottek, azt mondta, hogy olyasmi a lany, mint en. xd most szerintem ami koztunk van, szintiszta baratsag.
szerintem nem :P
Ebben a formában a legnagyobb böszmeség a kijelentés. "MINDIG többet érez az EGYIK", aha. Hogyha csak az egyik kezd el gyengéd érzelmeket táplálni a másik iránt, az azt jelenti, más tényezõnek is közre kellett játszania, nemcsak a viszony elmélyültségének, máskülönben mindketten ugyanazt éreznék. Márpedig ha így van, miért lenne törvényszerû, hogy két ember közül valamelyik számára pont tartalmazza azt a pluszt a másik? Tény, hogy valamivel ritkább jelenség, mint az azonos nemûek közötti, de attól még létezhet és létezik is.
Nekem masfel evig volt a legjobb baratom egy fiu. Aztan egy buliban osszeakadtunk. Utana mar mashogy neztunk egymasra. Es vegul osszejottunk, szerelmesek lettunk egymasba. De kozben ereztem h nem csak szerelmes vagyok bele hanem mindent megtudok vele osztani. Talan ezert tartott eleg sokaig a kapcsolatunk mert legjobb baratok is voltunk egyben. Pedig azelott nekem se tetszett o, es en se neki. Szoval tenyleg nem szamit a kulso. Vagyis en azt mondom h 10bõl 8x szerelem lesz a fiulany baratsagbol.
Természetesen létezik, bár az lényegesen megkönnyíti a dolgot, ha nem 2 szinglirõl van szó.
Az én tapasztalatom, hogy lehet!
igen, de egy idõ után egyikõjük megkívája amásikat, belézúg stb. - tapasztalat
Igen ritka
Hát nem hinném, ugyanis elég sok lány barátom van, de akad fiú is. Multkor unokatestvéreméknél sátraztunk, a lány bezsólt, de csak viccesen. Nemszóltam hozzá, odajött hozzám, és a végén egész éjjel a karjaimban aludt, valami fantasztius érzés volt, és szerintem még akkor szerttem bele... ez nyáron volt mellesleg. :)
Létezik.
Van. Immáron 2 éve vagyok egy lány nagyon jó barátja. Egyikünk se akar többet a másiktól. 20/F
NEM.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!