Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, egy 5 (13 db)

Vettem egy medi lab tesztet, és azt írja, 5 percig kell a vizeletbe mártani! Létezik? 5 perc nem nagyon sok? Ha nem hagytam benne 5 percig, akkor nem mutat vajon valós eredményt?

Használta már valaki, tudtok segíteni? Nekem nagyon soknak tûnik az az 5 perc!!! Érvényes így azért, hogy nem áztattam addig?

Legjobb válasz: :O tényleg azt írja,én is soknak tartom,de ha azt írja,nyilván így kell http://betegtajekoztato.webpatika.lxline.com/info/BH213494.h..

:O tényleg azt írja, én is soknak tartom, de ha azt írja, nyilván így kell http://betegtajekoztato.webpatika.lxline.com/info/BH213494.h..
Nem mindegyik teszt mûködik azonos elven. És ez most pont egy ilyen, aminél 5 percig vizeletben kell lenni a tesztnek. Ha nem hagytad benne 5 percig, akkor nem lehetsz biztos a teszt eredményében. Jó, azt írja, kb 5 percig, ami nem pontosan 5 perc, a 4 és fél perc is még beleférhet akár, de 1-2-3 perc biztosan nem elegendõ.
Én ezt a fajta tesztet használtam, és én is sokallottam, de kivártam az idõt.Pozitívat teszteltem vele 3szor.Ennek már 14 hete :)
A kérdező hozzászólása: Huhhhh...köszönöm! Akkor újra próba...ugyanis kb 15 mp ig hagytam benne...gondoltam elírták...mert általában 5-15 mp ig kell benne hagyni....na akkor újra tesztelek!!! köszönöm még 1 x. És gratulálok a babához!!!

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 hónapja nem jött meg a menszeszem, felírtak egy 5 napos utrogestan kezelést és semmi. Ennek már 4 napja. Reménykedhetem, hogy visszajön a menszeszem még? 43 eves vagyok, letezik, hogy klimax állna a hátté

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 hónapja nem jött meg a menszeszem, felírtak egy 5 napos utrogestan kezelést és semmi. Ennek már 4 napja. Reménykedhetem, hogy visszajön a menszeszem még? 43 eves vagyok, letezik, hogy klimax állna a háttérben?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a klimax ilyen életkorban jelentkezik. Ennek megállapítására azonban komolyabb kivizsgálás szükséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a klimax ilyen életkorban jelentkezik. Ennek megállapítására azonban komolyabb kivizsgálás szükséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
5emeletes panelcsiga kètsèget kizárôan.
Ennek a csigának tele volt a töke, hogy a szomszéd háza nagyobb...
Megtaláltam. "scalarid"(skaláris?) mûvésznevû fejlõdési rendellenesség, ami sok csigánál elõfordul. http://www.weichtiere.at/Schnecken/index.html?/Schnecken/mor..
A kérdező hozzászólása: élt amikor találtam. nagyon ritkán bujik elõ, de teljesen ugy néz ki mint az éti csiga
Ez nem éti csiga, hanem egy teljesen más faj. Valahol már láttam ilyet, de nem találom a hazai fajok listájában. Élt amikor találtad? Van neki fedõje? Le tudnád fotózni a másik oldalát is?
mutáns csigusz
Hát az Afrikai óriáscsiga nem teljesen olyan, de az is 5 emeletes. Én nem tudom mi ez.
A kérdező hozzászólása: meg ez is: ( csak ez nagyobban) http://kep.psharing.com/768960.jpg
A kérdező hozzászólása: http://kep.psharing.com/768960.t.jpg itt van a kép.
a képet feltöltöd képfeltöltés.hu-ra és ott ha megvan akkor a linkjét másolod a képnek
A kérdező hozzászólása: hogyan kell ide képet berakni?
A kérdező hozzászólása: most éppen az öcsémnél van az Ipod és üvölt ha elveszem tõle, szóval majd utána próbálok készíteni egy képet :)
Nem èti hanem E.T. csiga.:)
Linkelj egy képet légyszi mert így nem tudok rá választ adni
A kérdező hozzászólása: de komoly. rendes éti csiga. és spirálban felcsavarodik a háza. (kb. 6-8 cm magas.)
A kérdező hozzászólása: koszi :)

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 hónapja nem jött meg a menszeszem, felírtak egy 5 napos utrogestan kezelést és semmi. Ennek már 4 napja. Reménykedhetem, hogy visszajön a menszeszem még? 43 eves vagyok, letezik, hogy klimax állna a hátté

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 hónapja nem jött meg a menszeszem, felírtak egy 5 napos utrogestan kezelést és semmi. Ennek már 4 napja. Reménykedhetem, hogy visszajön a menszeszem még? 43 eves vagyok, letezik, hogy klimax állna a háttérben?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a klimax ilyen életkorban jelentkezik. Ennek megállapítására azonban komolyabb kivizsgálás szükséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a klimax ilyen életkorban jelentkezik. Ennek megállapítására azonban komolyabb kivizsgálás szükséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Hogyan javulhat a szemem ha az egyik -2, 5 a másik -3, 75? Milyen szemtorna létezik?

Mert már régóta hordok szemüveget :(

Legjobb válasz: Vitaminok:C-vitamin,A-vitamin,Lutein,Bioflavonoidok Táplálékok:sárgarépa,sütõtök,sárgabarackmag olaj Bükkszentkereszti Gyuri bácsi diólevél teával való öblögetést,borogatást javasol,ezzel javítani lehet a szem nyomásán is,hályogokon is akár. Egyéb eljárások a látás javításához: -Bálinger-féle szemüveg -Véda Vision -Szemtréning eljárások -Koplakov gyakorlatsorozatok a szemgolyó keringését javítandó -Dr.Eõry Ajándok akupresszúrás pontmasszázsa

Vitaminok:C-vitamin, A-vitamin, Lutein, Bioflavonoidok Táplálékok:sárgarépa, sütõtök, sárgabarackmag olaj Bükkszentkereszti Gyuri bácsi diólevél teával való öblögetést, borogatást javasol, ezzel javítani lehet a szem nyomásán is, hályogokon is akár. Egyéb eljárások a látás javításához: -Bálinger-féle szemüveg -Véda Vision -Szemtréning eljárások -Koplakov gyakorlatsorozatok a szemgolyó keringését javítandó -Dr.Eõry Ajándok akupresszúrás pontmasszázsa
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Létezik az, hogy egy telefon kb.4-5 évig nem volt feltöltve és már nem is töltődik?

Régi telefon, sokéig nem használtam, de most jól jönne. Már 3 órája töltöm, de semmi reakció. :(((

Legjobb válasz: Igen. Ez törvényszerû. Szulfátkristályok rakódnak ki az akkuban, megnövekszik a belsõ ellenállása, nem tud töltõáram kialakulni. Akkut ne dobj szemétbe, veszélyes hulladék.

Igen. Ez törvényszerû. Szulfátkristályok rakódnak ki az akkuban, megnövekszik a belsõ ellenállása, nem tud töltõáram kialakulni. Akkut ne dobj szemétbe, veszélyes hulladék.
A kérdező hozzászólása: Bah, köszi. Kár. :(( Nem dobom ki, majd leadom. ;(((
Én havonta-kéthavonta feltöltöm a tartalék, használaton kivûli telómat, igy sokáig birja, már 7 éves!
5 éves teló, 3 éve nem volt töltve, de még mindig tele van az akksi ha bekapcsolom :)

Az létezik, hogy egy 15, 5 éves lány még csak idáig jutott?

Lehetséges, hogy csak 3× ujjazta meg magát?

Legjobb válasz: Tõle kéne megkérdezni.

Tõle kéne megkérdezni.
Én sosem ujjaztam magam, csak egyszer kíváncsiságból feldugtam, de fúj :S Nekem nem jön be ha magamnak csinálni, viszont azt élvezem, ha a barátom csinlja. Maszturbáláskor mindig csak a csiklómat simogatom, szóval ez teljesen normális. Simán ujjazástól, ill csak a hüvely stimulálásától kb a nõk 20%-a se tud elélvezni, ezt jó ha tudod. 23L
Az ujjazás normális, ilyen korban, de nem kötelezõ!
Teljesen normális szexuális fejlõdés!!!! Majd jön a többi, ha itt az ideje!
létezik
én is 15 vagyok és én is csak a csiklómmal játszom :D szoval ennyi... én nem is merem magam ujjazni...
Miért ne létezhetne? Olyan is van, akinek a saját maga ujjazása egyáltalán nem okoz örömet, és masztinál mindig csak a csiklójával játszik. Ha belegondolsz csak abba, hány olyan nõ él, akinek sosem volt hüvelyi orgazmusa, szerintem ez egyáltalán nem meglepõ.
én 21 éves koromig nem tettem meg, akkor is csak kíváncsiságból, mert magamnak visszataszítónak érzem.
Lehetséges, volt olyan barátnõm már aki nem szerette, meg gátlásai voltak ezzel kapcsolatban.
Barátnõm 17 éves koráig egyáltalán nem csinált magának semmit.aztán elvettem a szüzességét és kb fél év sex után 1 szer csinálta magának akkor is csak azért , mert otthon azt álmodta h sexelünk és pont orgazmus elött felébredt .. hát életében elõször csinálta magának és el is ment.:) ezenkívül soha szóval normális szerintem.

Létezik az, hogy egy 5 hetes terhességnél még nem látszik semmi a petezsákban?

Az orvosom azt mondja ebb?l még baba is lehet de az is lehet hogy életképtelen volt..... :(

Legjobb válasz: ohh ez még nem jelent semmit! Még simán lehet!! ne aggódj! Szorítok! A legfontosabb hogy maradj higgadt, a picinek is nyugira van szükségbe hogy fejlõdhessen. :)

ohh ez még nem jelent semmit! Még simán lehet!! ne aggódj! Szorítok! A legfontosabb hogy maradj higgadt, a picinek is nyugira van szükségbe hogy fejlõdhessen. :)
Szia sajnos en is ebben a cipoben jarok csak en 7 hetes vagyok es ma voltam dokinal es o is ezt mondta nem lat , nem talal semmit.Nagyon aggodok.Menni fogok mas orvoshoz is mert az hatha mast tud mondani, igy neked is csak ezt tudom javasolni keress fel egy masik dokit is a biztonsag kedveert.Minden jot es sok sikert.
Két hetet késett a mensim, az elsõ teszt -, a második + lett. A dokim megvizsgált és azt mondta, hogy vagy van egy halott terhességem van vagy csak késõbb fogant meg a baba.Az UH 4 hetesnek írt a petezsák alapján. Én utrogestant kaptam, hogy ezt a korai terhességet támogassa, de ennek ellenére barnázni, majd vérezni kezdtem... Remélem veled ez nem fog megtörténni! Szorítok!
En is 5 hetesen mentem el az orvoshoz, es nekem sem latott mast csak a petezsakot.Ne izgulj, gondolom visszarendelt kesobbre teged, es akkor mar tuti fog a babad latszani. De ha inkabb az nyugtatna meg, keress fel masik orvost. Es probalj ne idegeskedni, tudom konnyu mondani, de nekte most a nyugalom kell. 10 hetes kismama
Sajna en is ebben a cipoben jartam.Minden kepp keress fel 1 masik sot 2-3 orvost, sose lehet tudni.En nagyon szoritok neked es igaz a van az elottem szolonak;csak nyugi, mert azzal csaka babanak artasz ha stresszeled magad.(Nekem sajnos 9 hetesen is ugyan azt mutatta.....)
Szia, én is 5 hetesen voltam elõször dokinál. Megvizsgált, mondta, hogy petezsákot lát, de benne még semmit. El voltam keseredve, aztán mondta a doki, hogy megpróbálja még 1x, és addig kereste ultrahanngal míg felfedezett egy 1, 8mm-es (alig látszó) kis embriót. Következõ héten visszamentem, és már 4mm-es volt, szívmûködéssel. Szerintem ne keseredj el, egy hét alatt csodák történhetnek :) Drukkolok.
Szia..szerintem meg nagyon kicsike a babo ebben a korban...en is 4-5 hetesen voltam es csak petezsak volt. A terhessegek nagyreszeben ott van a babo..keves az amikor csak a petezsak marad tovabbra is...menj vissza 1 het, 10 nap mulva es szerintem mar szivdobogas is lessz....:-)) Fel a fejjel~!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mendenkitõl a válaszokat! A jövõ héten megyek hüvelyi ultrahangra ott minden kiderül. Sok szerencsét mindenkinek és jó baba várást!

Létezik olyan, hogy egy 4-5 éves telefonnak annyira ki legyen az akksija, hogy napnta 3*-4* kelljen tölteni? Vagy lehet esetleg elektronikai-hiba is?

Tegnap cseréltem egy Motorola Raz2 V8-as telót, ami nagyon szép esztétikai állapotban van, színte mintha a dobozából lett volna kivéve.

Legjobb válasz: Ez komoly kérdés? :) A mai modern okostelefonoknak újonnan kell 1-1,5 naponta tölteni az akksiját. Egy 5 éves telefonnál szerintem egy egyáltalán nem meglepõ.

Ez komoly kérdés? :) A mai modern okostelefonoknak újonnan kell 1-1, 5 naponta tölteni az akksiját. Egy 5 éves telefonnál szerintem egy egyáltalán nem meglepõ.
A kérdező hozzászólása: Tehát, olyan hibára gondolok, ami leszívja az akksit.
A kérdező hozzászólása: Igen, nem meglepõ, csak azért tettem fel a kérdést, mivel a telefon színte új és látszik rajta, hogy nem sokat volt használva.
De attól, hogy nem használod a telefont az akku még tönkremegy. Ez független a telefon esztétikai állapotától.

Létezik, hogy 5 perces fájás a jósló? (2 fájás között kb.1 óra telt el) Milyen hosszú az időtartama egy jóslónak illetve egy. -egy rendes fájásnak? A 2 fájdalom közti időről már találtam infót, de azt, hogy mennyi egynek a hossza sajnos nem.

Legjobb válasz: Ha az ot percre a fajas hosszat erted es nem a kozotte eltelt idot, akkor az nem fajas es nem is ot perces. Egy rendes fajas a vajudas elejen 20-30 mp-ig tart, a vege fele a csucsban 40-50 mp. De ezt nagyon durva erossegu, ezert ezeket az apro idoket sem kell lebecsulni, epp eleg tuljutni rajta. Ha ot percig egyben tartott volna egy ilyen erossegu fajas, akkor szerintem ott kapok agyverzest a szuloszoban. Es irtad, hogy a fajasok kozotti idorol mar talaltal infot. Azert leirom: ha a ket fajas kezdete kozott 10 perc telik el, tehat 10 percenkent jon egy-egy fajas, akkor tiz percesekrol beszelunk. Ha ot percenkent jon egy-egy, akkor ot percesekrol beszelunk. Jah, es az igazi fajas azonkivul, hogy eros, meg az is jellemzo ra, hogy van egy csucspontja (mint az eros kemenyedeseknek). Kezdodik, erosodik, eleri a csucspontot, kicsit ott ragad, majd csokkenni kezd az intenzitas.

Ha az ot percre a fajas hosszat erted es nem a kozotte eltelt idot, akkor az nem fajas es nem is ot perces. Egy rendes fajas a vajudas elejen 20-30 mp-ig tart, a vege fele a csucsban 40-50 mp. De ezt nagyon durva erossegu, ezert ezeket az apro idoket sem kell lebecsulni, epp eleg tuljutni rajta. Ha ot percig egyben tartott volna egy ilyen erossegu fajas, akkor szerintem ott kapok agyverzest a szuloszoban. Es irtad, hogy a fajasok kozotti idorol mar talaltal infot. Azert leirom: ha a ket fajas kezdete kozott 10 perc telik el, tehat 10 percenkent jon egy-egy fajas, akkor tiz percesekrol beszelunk. Ha ot percenkent jon egy-egy, akkor ot percesekrol beszelunk. Jah, es az igazi fajas azonkivul, hogy eros, meg az is jellemzo ra, hogy van egy csucspontja (mint az eros kemenyedeseknek). Kezdodik, erosodik, eleri a csucspontot, kicsit ott ragad, majd csokkenni kezd az intenzitas.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!