Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, egy (775 db)

Létezik az egy éjszakás kaland vagy csak mítosz?

Valóban történt már valakivel olyan,hogy lefeküdt egy vadidegen fiúval/lánnyal és előtte/utána soha nem találkoztak? Olyan sztorik nem érdekelnek,hogy az ismerősöm ismerősével már történt ilyen.Saját tapasztalatok?

Legjobb válasz: ja létezik, nekem megvolt migiri migiri úúgy ám

ja létezik, nekem megvolt migiri migiri úúgy ám
Persze hogy van ilyen. Sétálgattam egy erdõben, ott volt egy pasi, aztán elintéztük egymást, utána ki-ki ment a dolgára :)
ja létezik, nekem megvolt:D:D:D:D
mítosz:DD miért ne létezne, nekem is volt.
Még nekem is volt ilyen, pedig én nem vagyok olyan :)
lebuktá', Kovács Peti! :D
nekem már volt, igaz délután és egy 30 év körüli nõvel, 18 voltam 19F

Igaz, hogy két féle pasi létezik? Az egyik aki nem kell egyik nőnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözőek az ízlések?

Majdnem minden n? ugyanazt a típust szereti. Legyen skandináv típus.

Legjobb válasz: A végletes gondolkodás a buták ismérve.

A végletes gondolkodás a buták ismérve.
Ugyanígy kétféle nõtípus létezik. Az egyik aki nem kell egyik nõnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözõek az ízlések? Majdnem minden férfi ugyanazt a típust szereti. Legyen skandináv típus.
A kérdező hozzászólása: Utolsó egy egoista barom.
A kérdezõ ismét hülye. Mit jelent az, hogy "kell egy nõnek"? Elsõ látásra vonzónak talál? Igen, ilyen vagyok. A nõk többségének tetszem. A maradék 40%-nak nem vagyok elég magas. Tehát a 60%-a szeretne lefeküdni velem. De ez sem igaz, mert pl. a diszkós ribik annyira nem jönnek be nekem, hogy én sem nekik. Már messzirõl is látnák, hogy nincs esélyük nálam és ez taszító számukra. Mondjuk, hogy maradt 30%. (Az életkor alapján még nem is szûkítettem!) Ne menjünk most bele abba, hogy el lehet még szúrni a randit is és az ismerkedés közben is alakulhat úgy, hogy inkább nem kér belõle. Kit érdekel, hogy minden nõ engem akar, ha van barátnõm?
Sztem van átmenet, és olyan nincs, aki minden nõnek kellene. Van aki többnek, van aki kevesebbnek, és van aki senkinek.
ez felszínes. szerintem nem így van!
Na, szóval vannak a "normális" pasik, akik élik az életet, jó körülmények között, velük a csajok is beszélgetnek, akár kezdeményeznek stb. És a "többi" akik akármiért kiesnek ebbõl. Ha olyanokat olvasol, hogy fúú mióta van barátnõm azóta úgy vettem észre jobban megnéznek a csajok v. mintha tök másképp néznek rám a lányok, meg én is jobban érzem magam stb. na az pont ez.
Szerintem is. Egyébként elsõ, lol szóval 2 nõ típus az egyik amelyik nem kell egyik nõnek sem, a másik meg mindegyiknek. Szóval akkor a lezbi meg nem lezbi. Mondjuk azért ennél kicsit tágabb szerintem a lehetõség, csak van egy szféra aki kell a nõknek a másik meg nem. Mondjuk én nem külsõre helyezném a hangsúlyt. De ja, sõt látni is ezt látom, meg a pimpek is honnan lettek? Van 10-20 csajuk, milyen csajnak van 10-20 pasija?
Igen, elvégre az emberek vagy feketék, vagy fehérek. Ez így van.
javítás: Az egyik aki nem kell egyik férfinak sem
Hát biztos, hogy nem a skandináv típus a nyerõ nagy átlagban. És az általánosítás az nem vezet SEHOVÁ.
Kérdez! Szöveg értésbõl egyes!

Létezik az egy 8 hónaposnál, hogy megérti amit kérünk tőle?

A mesekönyvnél ha mondom neki, hogy hol a vau-vau (két malac között egy kutya a képen) akkor rámutat a kutyára. Ha 4 textilállat közül kérdezzük melyik a röfi kiválasztja. Ha mondom neki, hogy nem szabad, elengedi a konnektorba dugott lámpa zsinórját. Ez lehetséges egy majdnem 8 hónaposnál????

Legjobb válasz: igen, már értheti...

igen, már értheti...
Biztosan sokat foglalkoztok vele, a mi kisfiúnk is ilyen ügyes, mi is éppen így rácsodálkozunk nap mint nap.
utolsó válaszolónak: kár ilyet kijelenteni, hogy "mozgásfejlõdésben le van maradva". Lehet, hogy õ nem fog kúszni, mászni meg 9-10 hósan kezd el majd. mellesleg az én fiam sem mászik még, csak próbálkozik, kúszni csak körbe kúszott, és fejlõdésneurológiai vizsgálatra járunk 3 havonta, ahol eddig sosem volt gond. Tudom, hogy egyes gyerekek ilyenkor felállnak, elindulnak, õk nem. Engem egyébként az effajta képességei jobban lenyûgöznek egy babának. Kiegyensúlyozott, eszik-alszik, társaságban elvan? akkor mi a gond? hja, a szomszéd kisfiú/kislány már körbefutja az udvart, mi? Két gyereket 3 évesen lehet(ne) összehasonlítani, akkor kiderül, kivel mennyit foglalkoztak...és biztos, hogy akkor senkit sem fog már érdekelni, hogy mászott-e idõben...bocs, ha vki szerint off-oltam.
16:53-nak üzenek, hogy rosszindulatból 5-ös!!!! Igenis ügyes a kisfiad és legyél rá büszke, nem gyakori dolog ez!!!
Hát azért ne álulj el!! Az én 8 hónapos fiam megy, és ha azt mondom, hogy nem szabad a lámpazsinórt bántani, akkor cinkosan visszanevet és csakazért is meghúzza.És a kutyára meg mondja, hogy vau.Csak ne akard a sajátodat máséval összehasonlítani, mert az nem jó.
16:53 vagyok. Ezt így gondolom én is. De szerintem azért szül valaki gyereket, hogy embert neveljen belõle. Tehát a sok foglalkozást nem kéne megdícsérni, hanem természetesnek kéne lenni. De úgy látom Te sem voltál megnyugodva, hogy a gyereked nem azt csinálja, mint a szomszédé. Jól tetted. Mert amit meg lehet elõzni, azt meg is kell. De idõnként elönti a fejemet valami , amikor olvasom ezt a sok gügyögõ anyukát. Majd 3 évesen leszek kíváncsi, hogy hány babuci lesz babuci, mikor a kotonok elõtt fog hisztirohamot kapni, hogy neki az kell.
17:35-nek.A 16:53-as vagyok.Tehát ha tapsikolok, hogy milyen zseni a gyerek, akkor az jó.És ha még gügyögök is hozzá, akkor meg pláne.Sajnos a mozgásfejlõdése meg nagyon le van maradva.És nagyon sok gyerek 1 évesen már szavakat mond, tehát naná, hogy megérti, sõt meg is magyarázza egy 8 hónapos, hogy mit akar.
Sziasztok! Véleményt nem írok egyes válaszokról, mert akkor megint csak vita lesz itt is. Az én kislányom is 8 hónapos. Mászik kb. 1, 5 hónapja, 2 hete feláll mindenhol, ezzel együtt esik-kel mindenhol. Alszik délelõtt is és délután is 2-2 órát, az éjszakát pedig végigalussza. Mosolyog mindenkire, senkitõl ne fél. Áldott jó baba, minden házimunkát meg tudok csinálni mellette. Ha éhes, mondja hogy mammamammma..., ismeri a vaut, a cicát, a macit, a labdát, apát, anyát, mamát, papát, tesót. Na... most kidicsekedtem magamat, nem szokta, de most jólesett. :) Mindenkinek jó babázást.
Szerintem nagyon ügyes! Minden babát más inger ér.
Igen lehetséges. Lányom is tud már sokmindent ha kérdezek vagy mondok neki, pl hol van a mama, ránéz és nevet, apát és a dédit is tudja, a vau-vau-t is, cicát is, Ricsi-bácsit is(sógorom) és az Õ feleségét is. Megérti hogy mi az hogy "nem szabad", "nem" néha még mondja is és rázza a fejét, ismeri a kukurikút ha kérdezem hogy hol van , inti a pá-pát ha megyünk vagy valaki távozik. Mászik rengeteget, fel is áll és oldalazva lépeget, ha fogom a kezét akkor elõre is megy. Ezek mind jó dolgok, viszont a gyors mozgásfejlõdés és tanulékonyság miatt a beszédfejlõdése maradt le. Alig mond valamit. A dokink azt mondta, majd ha lelassulnak ezek a dolgok, akkor fog elkezdeni beszélni. Lehet nálatok is erõl van szó, majd beindul a mozgásfejlõdés és akkor a többi alábbhagy.
16:53 Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. A Te gyereked egy zseni!! Még nem hordott a föld a hátán hasonlót. "E fiúból pap lesz, akárki meglássa" (Arany János) de ha nem akkor tûzoltó, katona és vadakat terelõ juhász (József Attila)
A kérdező hozzászólása: nem haonlítgatni akartam, hanem kíváncsi lettem volna, hogy ennyi idõsen már érthetik amit kérdezünk/kérünk, vagy csak "véletlen"?
A kérdező hozzászólása: havonta járun konduktorhoz, aki havonta megjegyzi, hogy micsoda értelmes gyerek és havonta megnyugtat hogy "nincs lemaradva, baj meg végképp nincs vele". úgyhogy ez a kérdés nem a mozgásfejlõdésrõl szólt, úgyhogy köszi a fantasztikus válaszaid...
A kérdező hozzászólása: én teljesen le vagyok döbbenve. se kúszni, se mászni nem tud, de a kognitív képességeitõl le vagyok döbbenve :-) bár sokáig totóztuk a férjemmel, h vajon ez csak véletlen? mondom, most már inkább megkérdezem.. :-DDDD
Azt hiszem, gonoszabb voltál , mint akikrõl nem írtál véleményt.

Érdemes megmütetni az elzárodótt petevezetékem? Átfúvás, mint ilyen, már nem létezik. Az egyik ugyan átjárható, de szeretnénk növelni az esélyeinket. Érdemes belevágni?

Legjobb válasz: Náam is laparoszkópia következik, de én akár még ma bevállalnám, csak hogy jöjjön végre a baba.

Náam is laparoszkópia következik, de én akár még ma bevállalnám, csak hogy jöjjön végre a baba.
igen mindenképen . kárpótol a baba minden fájdalomért.
Szia! Persze, hogy érdemes, bármit, ami növelheti az esélyét a teherbeesésnek, érdemes megcsináltatni, hisz (gondolom) ti is nagyon vágytok egy babára... Miért mondod, hogy "Átfúvás, mint ilyen, már nem létezik."? Miért ne volna, nekem pár hónapja csináltak (HSG), ha ez nem segített, mint pl. nálunk, akkor ott van a laparoscopia, amivel nagy valószínûséggel átjárható leszel. Inkább hagynád így a dolgot? És ha mondjuk 4-5 hónapon át csak az elzáródott oldalon termelõdik petesejted? Mert sajnos ez is elõfordulhat, milyen sok hónapod veszne kárba! Ne félj tõle érdemes belevágni!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat lányok...A gondom az, hogy nincs orvos, aki ezt megcsinálná.Akárhánynál voltam, mindegyik lombikra akar egybõl küldeni.Én nem tudom miért akarják megkerülni a gyógyitást?Nem tudom van-e értelme a lap-nak.Valami mégis van, amiért nem jön össze.Kicsit tartok is tõle, mert nem leányálom egy ilyen mûtét.Nekem volt már, igaz epemûtétnél.Ezt nekem kell kérnem?
A kérdező hozzászólása: Második kedves válaszolótól kérdezném:neked miért nem segitett a hsg?Nekem 3 hónapja volt, ott mondták, hogy az egyik nem átjárható.Te honann tudod, hogy neked nem segitett?
Szia! A 2. vagyok: néhány hónapja csinálta meg a dokim a HSG-t, ahol kiderült, csak a bal oldali p.-vezetõ átjárható. Mivel nem csak kis letapadás volt, a HSG nem segített. Ezért elõjegyeztek Laparoscopiára, a múlt héten csinálták meg. És láss csodát: most már mindkét oldalon átjárható vagyok! :) :) ... ami most már remélem így is marad, legalábbis a dokim szerint igen....szóval most már szabad az út az inszemûnkhöz!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a sikeres mütéthez, és biztos sikerülni fog a baba nemsokára!De miért akartok igy is inszemet?Mesélnél a mütétrõl, szivesen venném akár imélben is!Elõre is köszönöm válaszod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöma válaszod, nagyon kedves vagy!Azt hiszem, belevágok, már nem riaszt annyira a dolog:) Sok sikert kivánok az inszemhez, biztos sikerülni fog, majd nagyon drukkolok:) Kellemes ünnepeket neked, és mindenkinek babaáldást kivánok...:)

Létezik olyan, hogy két azonos hatóanyagú gyógyszer közül az egyik használ, a másiktól meg rosszul vagyok?

Pánikbeteg vagyok, és egyedül a Citagen nev? gyógyszer volt az, ami jó volt. Korábban kaptam Citapramot, attól rosszul éreztem magam,(fejfájás, szédülés, rossz közérzet, szorongás) és a Citalopram Zentivától is, amit most írt fel az orvosom. Pedig elvileg mindegyikben 20 mg citalopram van. Lehetséges ilyen? Másnak volt hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Szerintem létezik és alapvetõen két oka lehet: 1. Pszichés. Az egyik gyógyszert az agyad mélyén jobbnak tartod, mint a másikat, vagy az egyiktõl valahol mélyen félsz. 2. Valóban nem bírod az egyik gyógyszert, de nem a hatóanyagot nem bírod, hanem valamelyik segédanyagot. Az lehet, hogy azonos hatóanyagú gyógyszereknél valamelyik segédanyag más.

Szerintem létezik és alapvetõen két oka lehet: 1. Pszichés. Az egyik gyógyszert az agyad mélyén jobbnak tartod, mint a másikat, vagy az egyiktõl valahol mélyen félsz. 2. Valóban nem bírod az egyik gyógyszert, de nem a hatóanyagot nem bírod, hanem valamelyik segédanyagot. Az lehet, hogy azonos hatóanyagú gyógyszereknél valamelyik segédanyag más.
Citagent szedek 20mg-ost de én is meglepõdtem mikor arra hivatkozva változtatott a pszichiáterem hogy ez olcsóbb. Haza jöttem rákerestem a neten s láttam hogy ugyan az a hatóanyag és megnyugodtam, de szerintem nálam is az orvoslátogató után világosodott meg a dokinõ hogy ezt írta fel. Nem tapasztaltam az általad említett mellékhatásokat, de lehet hogy neked gyenge vagy kevés, hiszen pont ezek kivédésére írják fel. Rivotril 0, 5 és Citagenbõl 20mg veszek be reggelente 1-1 szemet és elvagyok mint a befõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A Citagen nekem is jó volt, a Citalopram Zentiva nem az igazi valahogy, pedig ugyanaz a hatóanyag.
Lehetséges, saját bõrömön tapasztaltam ugyanezt, amit leírtál. Nem a hatóanyagban, hanem a segédanyagban kell keresni az okokat. Beszéld meg az orvosoddal, hogy csak azt a gyógyszert írja fel, ami bevált!
Nem létezik, Magyarországon legalábbis. De ha mégis, azonnal szóljatok nekem is! ;)
Keress befektetõket...
Mi az ötleted és mennyi tõkére lenne szükséged hozzá? Ha megírod privátban, akkor tudok segíteni.

Csak egy igaz szerelem létezik az életben? Mit lehet tenni, ha annak a kapcsolatnak vége?

Lassan másfél éve szakitottunk azzal a lánnyal, akit az első szerelmemnek mondanék. Alig egy évet voltunk együtt, és különösebben sok minden nem is történt ez alatt az idő alatt. Előtte is volt pár barátnőm, azóta is volt már négy, de sose éreztem azt, amit Vele. Elmenekültem mindentől, ami rá emlékeztet, és mégis minden este csak rá tudok gondolni. Olyan is volt nem egyszer, hogy mással aludtam, mással szeretkeztem, és csak ő járt a fejemben. Hogyan tudom elfelejteni végre?

Legjobb válasz: nem csak egy létezik

nem csak egy létezik
nem, lehet még
Kettõ létezik.
Érdekes! Nekem az elsõ 2, 5 évig voltam belé szerelmes. Nagyon nehéz volt elfelejteni. De sikerült :D
más is jár ebben a cípõben nem csak én nekem 6 éve nem sikerült el felejteni
Én úgy gondolom, hogy csak egy igaz szerelem , egy igazi nagy Õ létezik. Talán azért hiszem ezt, mert 5 év után, 24 évesen sikerült megtalálnom. Azelõtt senkit nem voltam képes megszeretni. És senki sem illett olyan szinten hozzám, hogy akár egymás gondolataiban olvassunk. Nyálasan hangzik, de a mostani kapcsolatom, a férjemmel ilyen, már az elejétõl:) Biztosan tudom, hogy nem találnék még 1 ilyen kapcsolatot, ilyen férfit. 27/N

Létezik olyan hogy az egyik telefonszámomat átirányítom egy másikra?

Ha igen hogy lehetséges ez?

Legjobb válasz: Létezik! Telefon menüjében, keresõjében keres átirányítást. Ha nagyon nem megy akkor a szolgáltató is segít.

Létezik! Telefon menüjében, keresõjében keres átirányítást. Ha nagyon nem megy akkor a szolgáltató is segít.

Olyan tv létezik, amiből pendrive-re veszek föl az egyik csatornáról, és közben át kapcsolhatok egy másikra nézni? És beprogramozni is lehet, és mindig tv.

Legjobb válasz: Olyan létezik, ami felvesz X csatornáról miközben te Y-t nézed, de ezek nem igazán pendrive-ra vesznek fel.

Olyan létezik, ami felvesz X csatornáról miközben te Y-t nézed, de ezek nem igazán pendrive-ra vesznek fel.
A kérdező hozzászólása: Merevlemezre tudok felvenni?

Az egyik barátnőm terhes lett? Állítása szerint reggel felébredtek a párja 3x4 bedugta óvszer nélkül utána gumit húztak és így folytatták ennyitől terhes lett. Ez létezik hogy ennyitől vagy valami nem stimmel a történetbe

Legjobb válasz: Igen ilyen létezik! Nem kell elélvezni ,hogy kijussanak a kis ebihalak ,mert néhány ott áll lesben és lecsap ha kell.Nem egy ilyen esetet ismerek! Minden behatolás elõtt gumi,különben csak a szerencsén múlik a terheség!

Igen ilyen létezik! Nem kell elélvezni , hogy kijussanak a kis ebihalak , mert néhány ott áll lesben és lecsap ha kell.Nem egy ilyen esetet ismerek! Minden behatolás elõtt gumi, különben csak a szerencsén múlik a terheség!
Én így lettem terhes. Biztosra veheted, hogy van ilyen.
Az én páromnak már attól val elõváladéka, hogy rám gondol úgy.(Remélem ha másra akkor nem:P), tehát van, hogy mielõtt hozzáérnék, vagy amikor odáig jutunk, h leveszem az alsóját akkor nedves a vége, ugyhogy akár lehet terhes. Igaz elég kicsi ugye az esélye, de ha mégis összejött akkor neki az 100%
Szerintem ez így nem valószínû, de ha már egyszer terhes lett, olyan mindegy, hogy hogyan.
Igen, a "barátnõd" lehet így is terhes. Nagyon kicsi rá az esély, de nekem például pont így "sikerült", pedig nagyon nem így terveztem, szóval imádkozz és legközelebb ésszel csináld.
Hát az biztos, hogy a húgycsõben nem maradt sperma :DDD De lehet ennyitõl simán terhes...
A kérdező hozzászólása: 3 x4 bedugásnál még nem nagyon van elõváladék elõtte 2 napja nem szexeltek úgyhogy sperma sem maradhatott a húgycsõben.
A kérdező hozzászólása: http://www.harmonet.hu/cikk_nyomtat.php?Harmonet&cikkid=1092
A kérdező hozzászólása: http://www.hirek.ro/lap.php?id=4108
A kérdező hozzászólása: kb. 0, 1% esélyed van az elõváladéktól teherbe esni. Azzal a tévhittel szemben ami az elmúlt pár évben terjed (fõleg itt), az elõváladék NEM TARTALMAZ spermiumot. Egy külön mirigy termeli. Funkciója az, hogy kitisztítsa ejakuláció elõtt a hugycsövet, mivel a vizelet kémhatása káros a spermákra. Namost az elõváladékban akkorlehet spermium, ha a hugycsõben volt spermium. Tehát ha a férfi a legutolsó ejakulációja óta nem vizelt. Ha vizelt akkor a savas kémhatás minden bizonnyal az eselegesen ki nem mosódott spermát is megöli percek alatt. És ha még valami durva véletlen folytán mégis kerülne kis mennyiségû spermium az elõváladékba a hugycsõbõl, annak akkor is minimális az esélye arra, hogy elérjen a petesejtig. Egyrészt az "út" nagyon hosszú. A sperma nem "szórakozásból" spriccel ki a péniszbõl, hanem azért, hogy minél kevesebbet kelljen úsznia a spermának. Az elõváladék viszont nem spriccel. Másrészt a spermák 99%-a az út közben elpusztul. Az elõváladékban pedig ha van is akkor olyan alacsony az életképes spermiumszám, hogy veszélyesebb átmenni a zebrán, mert ott több esélyed van rá, hogy elüt egy autó.
0.1%?? Hát ez jó nagy hülyeség úgy ahogy van!Csak a környezetemben 3 abortusz volt a csak bedugom de nem élvezek módszer miatt.És egyik esetben sem 2.menet volt szóval elõtte volt pisilés. Az elõváladékban nagy eséllyel van spermium és ha elég életképes az a néhány db simán elúszkál ahová kell.
Amit írtál, kedves kérdezõ, pont arra gondoltunk mi is a párommal, amikor a bedugom-kiveszem dolgot csináltuk. Ugyaaaaan, ettõl ember nincs, aki terhes lenne. Különben is, anyukám 3 év próbálkozás után esett teherbe velem is, az öcsémmel is. Na, persze. Aztán meg nem jött meg. Az eredmény 3 éves, és mindjárt keltem, mert indulni kell az oviba:) Simán terhes lehet az ember ennyitõl. Ez saját tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Igen olvass utána!!!!!!
A kérdező hozzászólása: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/csak_sracoknak/922/pen..
A kérdező hozzászólása: Húgycsõnyílás A péniszed csúcsán található a húgycsõnyílás, ahonnan a vizelet távozik. Az ejakulációs elõváladék és az ondó is ezen a nyíláson távozik, így a férfiaknál a húgycsõnek vizelet kiválasztó és szaporodási funkciói is vannak. A nõknél egészen más a helyzet: a nõi húgycsõnyílás és a hüvelynyílás teljesen elkülönülnek egymástól. A húgycsõnyílás általában a pénisz makkjának a közepén helyezkedik el, azon a gomba vagy sisak formájú gömbölyû részen, amiben a pénisz végzõdik.
a hugycsõbõl jön a sperma?
A kérdező hozzászólása: "Igen, a "barátnõd" lehet így is terhes. Nagyon kicsi rá az esély, de nekem például pont így "sikerült", pedig nagyon nem így terveztem, szóval imádkozz és legközelebb ésszel csináld." Kedves válaszoló nekem van két gyönyörû gyerekem tisztában vagyok a védekezés fogalmával!!!!!!Épp ezért tûnik számomra kicsit valószínûtlenek a dolog. Csak jött panaszkodni, hogy terhes és nem tervezték a babát nem egy stabil kapcsolat az övéké. Én meg megkérdeztem akkor ha nem akartad miért nem védekeztetek. És erre volt az õ válasza csak 3x4 bedugta , hogy "érezze" de csak ennyi és most terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem kellet volna egy kicsit több hogy ebbõl gyerek legyen?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges ez így???
szerintem arról van szó, hogy a barátnõd nem meri bevallani, hogy mennyire felelõtlenek voltak. És szinte biztos, hogy voltak együtt gumi nélkül is. Aztán meg próbálja elhitetni, hogy elég volt annyi, hogy a barátja erõsen rágondolt... :) )))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!