Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, a terhesség korai (2 db)

Létezik az, hogy a terhesség korai szakaszában szivárog a magzatvíz?

Legjobb válasz: Szia! Nem létezik, az már elég nagy baj lenne ha szivárogna. Nem sok a folyásod? Talán amiatt aggódsz inkább, de az természetes a terhesség alatt.20 hetes kismami

Szia! Nem létezik, az már elég nagy baj lenne ha szivárogna. Nem sok a folyásod? Talán amiatt aggódsz inkább, de az természetes a terhesség alatt.20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válasz kicsit megnyugodtam
hány hét az a "korai szakasz?"
feltétlenül kérdezd meg a dokidat. illetve kérd meg, h vizsgáljon meg! ilyen kérdésekben õ a szakember és õ látja, amit lát !

Létezik? A dokim a az uh. -n megvastagodott méhnyálkahártyát látott 13mm, azt mondta hogy valószínű korai terhesség de a vérvétel nem mutatott semmit!

Legjobb válasz: A doki látta a vérvétel eredményét? Mert a megvastagodott méhnyálkahártya arra is utalhat, hogy meg fog jönni a menstruációd. A vérvétel mindenképpen kimutatná ha az vagy!

A doki látta a vérvétel eredményét? Mert a megvastagodott méhnyálkahártya arra is utalhat, hogy meg fog jönni a menstruációd. A vérvétel mindenképpen kimutatná ha az vagy!
ha középidöben vagy hogy lehetnél terhes? tesztet nem csináltál? bár akkor sem értem. a középidö a mesni eslö napjátol 14 nap körül vsan, ilyenkor 7 mm körül van a nyálkahártya.
A kérdező hozzászólása: Látta igen! 1 hete volt még nem jött meg , de középidõben vagyok! Köszönöm, hogy válaszoltál.
A vérnek is kell egy kis idõ.Valószínû alacsony a hcg-d.Most hányadik napnál tartassz pontosan??Ha most van peteérésed nem lehetsz még terhes, hacsak az elõzõ el nem csúszott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!