Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, a méhszáj visszazárul (1 db)

Létezik az, hogy a méhszáj visszazárul?

Utolsó vizsgálatnál azt mondta a dokim hogy kicsit nyitva van a méhszáj és megrövidült a méhnyak. A baba feje lent van és nyomja a méhnyakat. Ezt érzem is mert nyom és feszít néha. Orvosom azt mondta, hogy ez jelentheti azt is hogy el?bb szülök. Na de mennyivel? Most vagyok 31. hétben.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ami kinyílt, nem fog visszazárulni. Ne félj, ilyenkor már van akinek nyitva van a méhszája. Gondolom azt elmondta a doki, hogy pihenj sokat, fõleg feküdj, minél kevesebbet kelj fel, mert ha fekszel, akkor nem nyomod lefele a hasad, nem terhelõdik a méhszáj. Van egy ismerõsöm, 4. babájával terhes, mind a 4-et úgy hordta ki, hogy az utolsó 10 hétben nyitva volt, és idõre, 39 hétre szült. Nem kell megilyedni, még ettõl túl is hordhatod, csak pihenj sokat és nem mászkálj feleslegesen!

Én úgy tudom, ami kinyílt, nem fog visszazárulni. Ne félj, ilyenkor már van akinek nyitva van a méhszája. Gondolom azt elmondta a doki, hogy pihenj sokat, fõleg feküdj, minél kevesebbet kelj fel, mert ha fekszel, akkor nem nyomod lefele a hasad, nem terhelõdik a méhszáj. Van egy ismerõsöm, 4. babájával terhes, mind a 4-et úgy hordta ki, hogy az utolsó 10 hétben nyitva volt, és idõre, 39 hétre szült. Nem kell megilyedni, még ettõl túl is hordhatod, csak pihenj sokat és nem mászkálj feleslegesen!
Szia! A méhszáj nem zárul vissza. Az a lényeg sokat pihenj. Nekem mind a 4 lányommal a 20. héttõl nyitva volt. Most várom az 5. babát, és most is nyitva van a méhszáj. 37-38.hétre születtek a csemeték. Tehát ha pihensz, nagyon elõbb nem fog megszületni! Vigyázz magatokra. 26 hetes kismama
Én pár nap múlva töltöm a 36.hetet, remélem addig kihúzom. Engem 2 hete vizsgált a doki, akkor voltam 1100-as. Tehát 33 hetesen. Akkor azt mondta, hogy javasolt a sok pihenés, de különösebben nem kell aggódni, mindent lehet csinálni (még szeretkezni is). Tehát gondolom nem akkora probléma, ha egyébként tudsz sokat pihenni. Amit javasoltak, hogy fekvés, meg ne állj, tényleg jó, mert így nem nehezedik a baba súlya a méhszájra, így talán nem nyílik tovább. Ha fekszel, polcold fel a lábad. Én amióta tudom, hogy nyílik a méhszájam, igyekszem sokat pihenni és azóta nem is érzem nagyon lent a babó nyomását. Most inkább fent dugja ki magát... :)
Sziasztok! Nekem is elkezdett nyílni, szintén 31 hetes vagyok. Viszont a pihenés nem megy, van egy 18 hónapos örökmozgó kisfiam. Ti hogy tudtátok megoldani a pihit? Muszáj vagyok sétálni menni vele, és emelgetni is, 13 kg. Apa csak délelõtt van itthon, délutántól késõ estig meló. Fürdés stb rám marad. Segítséget nem tudok kérni senkitõl. Nyugtassatok meg, hogy valakinek így is sikerül kihordani a babót legalább a 35-36. hétig. El vagyok kenõdve.
Az én barátnõmnek is nyitva volt a méhszája, feküdnie kellett. Arra az idõszakra hazaköltöztek a nyugdíjas szüleihez és õk látták el a két éves kisfiát. A férje maradt a lakásban egyedül, mert a munkája miatt nem mehetett. Ha így nem megy akkor anyagi helyzettõl függõen lehet babysitter segítségét igénybe venni. Ha így sem megy akkor fogalmam sincs mi a megoldás.
Szia, nekem 31 hetesen nyilt ki mindkét méhszájam és rövidült is meg. 37. hétre ki is irtak szülni, most 37 hetes leszek , sokat kell pihenni és akkor nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és minden velem hasonló tünetben szenvedõnek kívánok sok nyugalmat és boldog baba várást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti hogy vásároltok be kisbabával/kisbabákkal?

Azon gondolkozom, amikor megszülök, hogy fogok vásárolni?

4

Aggódom! 4-5 hetes vagyok, de majdnem egész nap görcsöl a hasam, fáj a derekam. Minden rendben?

Második babám, az elsővel semmi bajom nem volt. Most viszont folyamatosan görcsöl a hasam, a derekam, mintha feszítene. Ez normalis ? Csak jövőhéten megyek dokihoz, magnéziumot szedek. Ha pihenek, akkor enyhül, vagy elmúlik.

1

Kényszerbeteg kismamák! Volt akit emiatt hagytak el terhesen?

12 év,2 szép gyerek és egy 3 dik a pocakban amit mind a ketten akartunk,most itt állok 7 hónapos terhesen egyedül.Tudom,hogy én vagyok a hibás mert eddig is volt kényszerbetegségem ,de a gyógyszerekkel,orvossal,munkával nagyon jól karbantartottam.De most,hogy 7 hósan itthon egyedül 2 gyerekkel úgy hogy apa külföldön van nem bírtam és valóban a kérése ellenére hívtam napi 3-4 szer telefonon.Ezért elhagyott,borzalmasan fáj,hogy annyira magányosnak érzem magam és elüldöztem a férjemet,most meg egyedül maradtam 3 gyerekkel.Ki hogy éli meg,ha terhesen elhagyják?Semmi segítségem nincs, nincsenek szülők akik segítsenek,most még rosszabb úgy érzem tönkre teszem a gyerekeim életét is.Annyira nem értem a férjemet sem,tudott a betegségemről és most mégis 1 hónap alatt rájött,hogy nem bírja és nyugalomra van szüksége.

4

Tippelos? Szerintetek:het, nem?

http://kepfeltoltes.hu/131026/Photo0312_www.kepfeltoltes.hu_..

9

11 hetes vagyok. Igaz, hányni nem hányok, de folyamatosan rossza a gyomrom. Nem tudok se enni, se inni. Ti miket ettetek, ittatok, amitől nem lettetek rosszabbul vagy esetleg segített a rosszulléten?

3

Mi történik, ha egy állapotos nő 12. vagy 18. heti genetikai vizsgálatán kiderül, hogy nagy valószínűséggel sérült a baba?

Abortusz lehetséges még ebben a terhességi szakaszban is?

10

Október végén november elején szülő kismamik hogy vagytok? Ti is nagyon várjátok már, hogy megszülessen a babátok? Éreztek már valamit?

8

5 hetes terhes vagyok. Állandó fáradtság gyötör, de nem tudom magam kipihenni?

Ez mitől lehet? Egész nap fáradt vagyok, nehezemre esik megmozdulni, mindenben elfáradok, pedig van egy kisfiam is. Este könnyen elalszom, de éjszaka rosszul alszom, többször felébredek, nem tudok visszaaludni, ha pedig mégis nagy hát illetve derék fájdalmakkal kelek. Első babámmal ez nem volt így. Hogyan enyhítsem?

6

Ikres anyukák! Ti milyen terhes nadrágot viseltek/viseltetek?

19 hetes vagyok, de kicsi rám a terhes nadrág. Vegyek egy számmal nagyobbat?

1

Mikor kell menni az AFP-s vérvételre, hogy viszonylag pontos eredményt mutasson?

Csüt. töltjük be a 15.hetet. Akkor már menjek pénteken vagy elég utána hétfő-kedd körül?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!