Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, 8 (34 db)

8 hetes babás vagyok, létezik az hogy kezd a hasam alul domborodni?

Legjobb válasz: Nekem is domborodott a hasam már a 8. héten! De azért úgy a 13-14. hétig még jók voltak a régi csípõs nadrágok!

Nekem is domborodott a hasam már a 8. héten! De azért úgy a 13-14. hétig még jók voltak a régi csípõs nadrágok!
De még mennyire! Egy cipõben járunk, én is 8 hetes vagyok, rajtam is egyértelmûen látszik, már a második babám, az elsõvel pont ilyen voltam.... Alkati dolog, meg attól is függ, hogyan reagál a szervezeted a hormonális változásokra. Ugyanis ilyenkor a terhesség alatt termelõdõ hormonok miatt felpuhul a hasfal ( milyen praktikus, had férjen el a picur késõbb! ) és emiatt lényegében a belsõ szervek elõdomborodnak. Vagyis valójában még nem a növekvõ méh domborodik elõ, de már akár látványos lehet a terhességed!
Igen, nekem is alul domborodott már akkor. Ennek ellenére elég sokáig kihúztam a régi nadrágjaimmal. :)
A kérdező hozzászólása: kissé molett testalkatú vagyok!köszike.
Persze, domborodhat, hiszen a szervek helyet csinálnak a növekvõ méhnek és puffad az ember is. Emiatt már lehet hogy domborodik egy kicsit! :)

Létezik az, hogy 8 km után feltölt az akksi?

eggel úgy hagytam a hűtőventilátort ,mert direktbe van kötve és az merítette le ,most este indítottam volna (21:00) és se kép se hang megbikáztam és pöcc röff beindul hazajöttem 8 Km leállítottam utána gond nélkül indult most hazajöttem feldobtam tölteni , de a töltő 10 perc után azt mutatja ,hogy maxra van töltve

Legjobb válasz: Esélytelen! Valami nincs rendben a töltõvel.

Esélytelen! Valami nincs rendben a töltõvel.
Ha nem kb. 0-ról kezdte volna a töltést, akkor annyit biztosan visszatöltött volna, amennyit az indítózás kivett.
Jajajajj, felesleges személyeskedni.. Egyszerûen nem vagy kompetens a témában. Mielõtt beböfögtél, megnézhetted volna egyáltalán, hogy mennyi a 100%-ra töltött akku kapocsfeszültsége. Innentõl kezdve irreleváns, hogy mennyivel tölt a generátor, mert az akku biztosan nem töltõdött fel! A 12, 3V se jelent semmit ebben a formában. A felületi töltés miatt mutatott csak 12, 3-at a mûszer. Ráteszed 1 percre a tompítottat és lemegy 12-re. Ez már jobban tükrözi az igazságot. Egyébként elárulom, hogy 1/4-ig se volt feltöltve. De vegyük a te számításodat. 100 Amperrel töltünk 8km alatt. Az legyen 15 perc igen erõs jóindulattal. Akkor beküldött 25Ah-át az akksiba. A kocsiban meg van 50-60-as.. Na errõl ennyit. Csá.
Kedves #5 és #7 válaszoló! Ha már ilyen bunkó módon megszólítottál, akkor válaszolok. A figyelmes olvasás mindenképpen hasznos lenne számodra. A kérdés az volt, hogy:létezik az , hogy 8 km alatt visszatöltött a generátor ? Erre válaszoltam, hogy: Igen létezik. Mert hogy a kérdezõ is leírta: hazajöttem 8 Km leállítottam utána gond nélkül indult. Egy generátornál mi a lényeges, ha nem az Amper? Egyébiránt, ha lealacsonyodnék a szintedre, akkor azt írnám, hogy, ha csak egy ponttal kevesebb lenne az IQ-d, akkor növény lennél, gyomnövény!
Válaszom nem a töltõáramra vonatkozott, hanem az "Igen, létezik!" kijelentésre. 12, 3V-ból tisztán látszik, hogy nincs teljesen feltöltve az akku. Lényegtelen hány Amperrel tölt a generátor. Aki nem ért hozzá felesleges írogatni.
#5: Észre kellett volna venni, hogy a #2-ben nem feszültségrõl, hanem töltõáramról volt szó.
#2 Ne írj már ekkora ökörséget! A teljesen feltöltött akku 12, 6V körül van.
12, 3 V elég kevés.
A kérdező hozzászólása: am 94-es R19 1, 4e
Igen, létezik! A mai generátorok szigorúak.80-120A is tudnak.
A kérdező hozzászólása: ne vesszetek azért össze :) na aznap este már nem töltöttem , mert nem volt értelme töltõ úgy is azt mutatta, hogy tele van másnap reggel levittem betettem a kocsiba és tökéletesen indult és azóta is egybõl indul am villanyszerelõt kérdeztem hogy lehet e ilyen õ azt mondta lehet van valami érzékelõ a kocsiba ami nem engedi teljesen lemerülni az akksit amit nem értettem hogy hogy mûködik, mert nem kérdeztem , de annak örülök, hogy megjavult

Létezik az egy 8 hónaposnál, hogy megérti amit kérünk tőle?

A mesekönyvnél ha mondom neki, hogy hol a vau-vau (két malac között egy kutya a képen) akkor rámutat a kutyára. Ha 4 textilállat közül kérdezzük melyik a röfi kiválasztja. Ha mondom neki, hogy nem szabad, elengedi a konnektorba dugott lámpa zsinórját. Ez lehetséges egy majdnem 8 hónaposnál????

Legjobb válasz: igen, már értheti...

igen, már értheti...
Biztosan sokat foglalkoztok vele, a mi kisfiúnk is ilyen ügyes, mi is éppen így rácsodálkozunk nap mint nap.
utolsó válaszolónak: kár ilyet kijelenteni, hogy "mozgásfejlõdésben le van maradva". Lehet, hogy õ nem fog kúszni, mászni meg 9-10 hósan kezd el majd. mellesleg az én fiam sem mászik még, csak próbálkozik, kúszni csak körbe kúszott, és fejlõdésneurológiai vizsgálatra járunk 3 havonta, ahol eddig sosem volt gond. Tudom, hogy egyes gyerekek ilyenkor felállnak, elindulnak, õk nem. Engem egyébként az effajta képességei jobban lenyûgöznek egy babának. Kiegyensúlyozott, eszik-alszik, társaságban elvan? akkor mi a gond? hja, a szomszéd kisfiú/kislány már körbefutja az udvart, mi? Két gyereket 3 évesen lehet(ne) összehasonlítani, akkor kiderül, kivel mennyit foglalkoztak...és biztos, hogy akkor senkit sem fog már érdekelni, hogy mászott-e idõben...bocs, ha vki szerint off-oltam.
16:53-nak üzenek, hogy rosszindulatból 5-ös!!!! Igenis ügyes a kisfiad és legyél rá büszke, nem gyakori dolog ez!!!
Hát azért ne álulj el!! Az én 8 hónapos fiam megy, és ha azt mondom, hogy nem szabad a lámpazsinórt bántani, akkor cinkosan visszanevet és csakazért is meghúzza.És a kutyára meg mondja, hogy vau.Csak ne akard a sajátodat máséval összehasonlítani, mert az nem jó.
16:53 vagyok. Ezt így gondolom én is. De szerintem azért szül valaki gyereket, hogy embert neveljen belõle. Tehát a sok foglalkozást nem kéne megdícsérni, hanem természetesnek kéne lenni. De úgy látom Te sem voltál megnyugodva, hogy a gyereked nem azt csinálja, mint a szomszédé. Jól tetted. Mert amit meg lehet elõzni, azt meg is kell. De idõnként elönti a fejemet valami , amikor olvasom ezt a sok gügyögõ anyukát. Majd 3 évesen leszek kíváncsi, hogy hány babuci lesz babuci, mikor a kotonok elõtt fog hisztirohamot kapni, hogy neki az kell.
17:35-nek.A 16:53-as vagyok.Tehát ha tapsikolok, hogy milyen zseni a gyerek, akkor az jó.És ha még gügyögök is hozzá, akkor meg pláne.Sajnos a mozgásfejlõdése meg nagyon le van maradva.És nagyon sok gyerek 1 évesen már szavakat mond, tehát naná, hogy megérti, sõt meg is magyarázza egy 8 hónapos, hogy mit akar.
Sziasztok! Véleményt nem írok egyes válaszokról, mert akkor megint csak vita lesz itt is. Az én kislányom is 8 hónapos. Mászik kb. 1, 5 hónapja, 2 hete feláll mindenhol, ezzel együtt esik-kel mindenhol. Alszik délelõtt is és délután is 2-2 órát, az éjszakát pedig végigalussza. Mosolyog mindenkire, senkitõl ne fél. Áldott jó baba, minden házimunkát meg tudok csinálni mellette. Ha éhes, mondja hogy mammamammma..., ismeri a vaut, a cicát, a macit, a labdát, apát, anyát, mamát, papát, tesót. Na... most kidicsekedtem magamat, nem szokta, de most jólesett. :) Mindenkinek jó babázást.
Szerintem nagyon ügyes! Minden babát más inger ér.
Igen lehetséges. Lányom is tud már sokmindent ha kérdezek vagy mondok neki, pl hol van a mama, ránéz és nevet, apát és a dédit is tudja, a vau-vau-t is, cicát is, Ricsi-bácsit is(sógorom) és az Õ feleségét is. Megérti hogy mi az hogy "nem szabad", "nem" néha még mondja is és rázza a fejét, ismeri a kukurikút ha kérdezem hogy hol van , inti a pá-pát ha megyünk vagy valaki távozik. Mászik rengeteget, fel is áll és oldalazva lépeget, ha fogom a kezét akkor elõre is megy. Ezek mind jó dolgok, viszont a gyors mozgásfejlõdés és tanulékonyság miatt a beszédfejlõdése maradt le. Alig mond valamit. A dokink azt mondta, majd ha lelassulnak ezek a dolgok, akkor fog elkezdeni beszélni. Lehet nálatok is erõl van szó, majd beindul a mozgásfejlõdés és akkor a többi alábbhagy.
16:53 Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. A Te gyereked egy zseni!! Még nem hordott a föld a hátán hasonlót. "E fiúból pap lesz, akárki meglássa" (Arany János) de ha nem akkor tûzoltó, katona és vadakat terelõ juhász (József Attila)
A kérdező hozzászólása: nem haonlítgatni akartam, hanem kíváncsi lettem volna, hogy ennyi idõsen már érthetik amit kérdezünk/kérünk, vagy csak "véletlen"?
A kérdező hozzászólása: havonta járun konduktorhoz, aki havonta megjegyzi, hogy micsoda értelmes gyerek és havonta megnyugtat hogy "nincs lemaradva, baj meg végképp nincs vele". úgyhogy ez a kérdés nem a mozgásfejlõdésrõl szólt, úgyhogy köszi a fantasztikus válaszaid...
A kérdező hozzászólása: én teljesen le vagyok döbbenve. se kúszni, se mászni nem tud, de a kognitív képességeitõl le vagyok döbbenve :-) bár sokáig totóztuk a férjemmel, h vajon ez csak véletlen? mondom, most már inkább megkérdezem.. :-DDDD
Azt hiszem, gonoszabb voltál , mint akikrõl nem írtál véleményt.


Létezik az hogy már most nagyon fáj a derekam? 8 hetes vagyok, ülőmunkát végzek!

Legjobb válasz: szia..én 5 hetes vagyok..és esküszöm neked hogy majd leszakadok..ha a hátamon fekszem néha akkor is..én eljöttem táppénzre mert fizikai munkát végzek.ugyhogy erre készülj fel..és nekem is irták hogy még csak ezek után jön a java.

szia..én 5 hetes vagyok..és esküszöm neked hogy majd leszakadok..ha a hátamon fekszem néha akkor is..én eljöttem táppénzre mert fizikai munkát végzek.ugyhogy erre készülj fel..és nekem is irták hogy még csak ezek után jön a java.
Igen, létezik. Nekem is fáj, fájt idõnként a derekam már az elejétõl kezdve. 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hát nem mondom, hogy otthon nem jobb, de úgy gondoltam hogy megpróbálok dolgozni, ameddig bírom. Aztán lehet nem sokáig, mert már most "fáj" az ülés.
Szia! Igen, létezik, mert az izületek kilazulnak, készül a szervezeted a szülésre. Kíméld magad amennyire csak tudod. Boldog babavárást, üdv

Létezik az, hogy 8 napja érzem azt a "mindjárt megjön érzést", mitől?

5-6.körül kéne megjönnie 8napja érzem ezt az érzést mit?l(nekem a mensim els? napján kezd el mindig görcsölni a hasam).Lehet baba?mit?l van ez az érzés?Megfog jönni?létezik hogy már menszi el?tt12-13 nappal görcsöl az ember?fura nem?szurkoljan mindenki nagyon várom,hogy beköltözön egy úrfi vagy 1 hölgy a pocimba!

Legjobb válasz: Szia!A tünetek alapján lehetsz babás de lehet az is,hogy meg fog jönni.Én pont így voltam a múlt hónapban,de sajnos csak annyi történt,hogy hamarabb jött meg,ezért éreztem a tüneteket is hamarabb.Sajna ezekbõl a jelekbõl ilyen korán nem lehet eldönteni,mi a helyzet.Nagyon drukkolok neked!!!!!!

Szia!A tünetek alapján lehetsz babás de lehet az is, hogy meg fog jönni.Én pont így voltam a múlt hónapban, de sajnos csak annyi történt, hogy hamarabb jött meg, ezért éreztem a tüneteket is hamarabb.Sajna ezekbõl a jelekbõl ilyen korán nem lehet eldönteni, mi a helyzet.Nagyon drukkolok neked!!!!!!
Én már mensi elött éreztem 2-héttel, hogy valami más, mindjárt megjön érzésem volt.teszteletem, de még akkor nem mutatott ki semmit, csak a mensim napján, ami azóta sem jött meg.üdv:16-hetes kismami

Kontaktlencse! Létezik 8, 6os görbületű lencse? Nemrég voltam a Vision Expressben és ott azt mondták h nekik nincsen 8.6-os Biofinity lencsém van ami nagyon kényelmes,

de sajnos az egyik szememen 0,5 föle ment a tengely ferdülés és szeretnék kipróbálni egy tórikusat is ha találok amgamnak megfel?t köszi a segítséget el?re is

Legjobb válasz: Elrontottam a kérdést: 8.6-os tórikus lencsét keresek :)

A kérdező hozzászólása: Elrontottam a kérdést: 8.6-os tórikus lencsét keresek :)
8.7 van Biofinitybõl, ami simán jó egy 8.6-os szemre.
A Vision Express az egyik legrosszabb optika.Nagymamámnak szarabb szemüveget csináltak(mind mint állapotilag és elmérték a dioptriát), barátomnak pedig szintén nem jól mérték be az adatokat, és fáj a szemüvegtõl a feje.A vision Express az egyik legrosszab optika!

Létezik még olyan ember, aki 8. -os koráig alig beszélt az iskolában, szinte némaságban élt és mégis normális iskolába járt?

Utólag furcsának tartom a múltam, hogy általánosiskolában volt olyan hónap, amikor egy mukkot sem szóltam, csak ültem magamban. Igyekeztem és 9.től a másik suliba már barátaim is voltak. Most is félénk vagyok kicsit. Létezik még ilyen ember?

Legjobb válasz: Mi lehet az oka, hogy nem beszéltem? Mindenkit leráztam, aki kapcsolatot akart létesíteni velem. Csúnyának is tartottam magam. Belenéztem a tükörbe és elborzadtam. Azóta festem magam, bárhova megyek. Négy barátnõm van. A fõnökömnek nem tetszett nemrégen a személyiségem, mert hát félénk vagyok és én nem kellek oda. Ki akart rúgni. Nem, mintha a takarításnak köze lett volna a beszédhez (mert tavaly nyáron azt dolgoztam). Nem érzem magam fogyatékosnak, sõt az osztályban a legjobb tanuló vagyok, anélkül, hogy tanulnék. Tudom, hogy léteznek még félénk emberek, de ennyire?

A kérdező hozzászólása: Mi lehet az oka, hogy nem beszéltem? Mindenkit leráztam, aki kapcsolatot akart létesíteni velem. Csúnyának is tartottam magam. Belenéztem a tükörbe és elborzadtam. Azóta festem magam, bárhova megyek. Négy barátnõm van. A fõnökömnek nem tetszett nemrégen a személyiségem, mert hát félénk vagyok és én nem kellek oda. Ki akart rúgni. Nem, mintha a takarításnak köze lett volna a beszédhez (mert tavaly nyáron azt dolgoztam). Nem érzem magam fogyatékosnak, sõt az osztályban a legjobb tanuló vagyok, anélkül, hogy tanulnék. Tudom, hogy léteznek még félénk emberek, de ennyire?
A kérdező hozzászólása: Értem, sosem jártam dilidokinál, de lehet jó lenne elmenni, bár már sokkal felszabadultabb vagyok.
Húgomnak volt egy olyan osztálytársa, aki soha nem beszélt, csak a tanárokkal, suttogva. Azt senkinek nem kötötték az orrára, hogy miért nem beszél a gyerek, csak annyit lehetett tudni, hogy pszichés alapja van. Én is alig beszéltem általános/középiskolás koromban, én azért, mert rendkívül félénk voltam, és mindig attól féltem, hogy valami hülyeséget mondok. Persze ha kérdeztek, akkor válaszoltam, meg felelésnél sem volt gond (azon kívül, hogy izgultam nagyon).
A kérdező hozzászólása: Várjunk csak, olvasgattam a szelektív mutizmusról. Valami nem stimmel szerintem. Amikor olvastattak vagy feleltettek, akkor természetesen volt hangom. Amikor hetes voltam és rendet kellett tennem az osztályba, akkor is volt hangom, bár nem tudtam sose ordítani azt, hogy "üljetek le" vagy "maradjatok csendben".
A kérdező hozzászólása: 6 éves koromban az unokatestvérem meg akart erõszakolni, azóta magamban tartottam, lehet ez az oka?
A kérdező hozzászólása: Óvodába, mintha nyiltabb lettem volna. Egyébként meg akartam nagyon sokszor változni, de nem sikerült. Mondjuk volt olyan is, hogy kiközösítettek és nem keresték a társaságom.
Így elsõre nekem is a szelektív mutizmus jutott eszembe. Óvodában milyen voltál?
Nem lehet, hogy részleges mutista voltál? De ha nem voltál motivált a beszédre, az nem volt mutizmus. http://hu.wikipedia.org/wiki/Mutizmus
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy null otthoni tanulással jók voltak a jegyeim.
A kérdező hozzászólása: Igen, tanulás nélkül jól tanultam.
jó tanuló vagy/voltál?
Én egésszen 6. Ig nagyon sokat beszéltem meg hasonlo a lányoktol féltem átmentem másik iskolába és alig beszélek és a lányokhoz hozzá se merek szolni..

Létezik, hogy a ciklus 14. napjától36.8 at mértem, aztán a 19. napon eltörtem a higanyos hőmérőmet, elővettem a digitálisat, és már csak 36.6, 36, 7-et mérek azóta. Létezik, hogy kevessebbet mér a digitális? Mert a peteérés már megvolt, állítja az uh.

Legjobb válasz: én úgy tudom, vagyis bizti vagyok benne, mert van több hõmérõm, hogy alacsonyabb hõt mér a digi, de azt nem tudom melyik a jó, minden esetre nálam 0,3, 0,2 szokott lenni az eltérés

én úgy tudom, vagyis bizti vagyok benne, mert van több hõmérõm, hogy alacsonyabb hõt mér a digi, de azt nem tudom melyik a jó, minden esetre nálam 0, 3, 0, 2 szokott lenni az eltérés
Figyi, szerintem következõ hónap jó lesz, mert ha mindig ugyanazzal a hõmérõvel mérsz akkor látni fogod a hõesést pé-kor, én digivel mérek mindig szépen látszik, csak most rossz neked, mert nem tudtad eggyel mérni.Amúgy én nem mérem jövõ hónaptól, most ebben a hónapban elszõr használtam ovu tesztet és csodásan mutatta a pé-t, babrás már ez a hõmérõzés:)
Na mindjárt letesztelem õket van itthon egy higanyos, két digi és egy fülhõmérõ.
Egyik digi:37, 5, másik digi:37, 5, csipogásig mértem, analóg:37, 6 ezt pedig tíz percig, fülhõmérõ:37, 6, fülh., kivételével mindegyiket szájba, nyelv alatt mértem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, szerintem is 0, 1-0, 2-al kevesebbet mér.Viszont ez a 0.2 már számít peteérésnél.

Szeretnék venni, eggy audi 80 2, 0 motoral, benzin gázos beszéltem a csávóval, és azt monta, hogy 7-8 litertől nem eszik többet az autó, létezik ez?

Mivel hengerenkénti befecskendezéssel van , létezik a 7-8 literes fogyasztása?? mert én szerintem, a 8 liter a 2.0 motornak kevés!!!!!!Mit szóltok, hozzá??

Legjobb válasz: Mivel benzin gázos ez nem igaz ha csak simán benzines lenne akkor igaz lehetne a 7-8 literes fogyasztás de mivel benne van a gáz így a szelepek a gáz üzemre vannak állítva és így többet eszik benzinbõl is Gázból meg egyértelmû hogy sokat eszik mert kevesebb kalória van a gázban mint a benzinben

Mivel benzin gázos ez nem igaz ha csak simán benzines lenne akkor igaz lehetne a 7-8 literes fogyasztás de mivel benne van a gáz így a szelepek a gáz üzemre vannak állítva és így többet eszik benzinbõl is Gázból meg egyértelmû hogy sokat eszik mert kevesebb kalória van a gázban mint a benzinben
MIvel "csávó" volt, így biztos hazudik! A csávók, tesók, egyéb hasonszõrûek sose mondanak igazat! :D
A szelepek gázhoz vannak állítva? :-O Azt hogy csinálják? :-D 2 kérdés van: Mibõl eszik 8 litert, gázból vagy benzinbõl? Hol eszik 8 litert, városban, vagy országúton? Ha mindkét kérdésre a válasz a második, akkor igaz. Amúgy az emberek általában 1-2 literrel kevesebbet mondanak a fogyasztásra ilyenkor, mert úgysem tudod leellenõrizni.
Itt Olvasgassál utólsó te kis DDD zõ http://www.google.hu/#hl=hu&spell=1&q=Aut%C3%B3+motor+szelep..
És mégis hol? 859 Google találatot olvassak el? Köszi inkább kihagyom. Mond már el akkor légyszives hogy mit lehet állítani egy szelepen? Maximum szelephézagot tudsz állítani, de azt se szokták megváltoztatni, csak gyakrabban kell ellenõrizni gázos autónál. Vagy benyitást? Zárást, nyitvatartást? Azt meg a vezérmûtengely állítja. Komolyan nem tudom mire gondolsz.
2literes motorhoz ez kevés .Inkább 9-11 liter.

Létezik olyan, hogy a 2.8%-os tejtől pöttyös lesz, az 1.5%-ostól meg nem?

Legjobb válasz: Az én fiam a 2,8%-os tejtõl nem lett pöttyös, de a HA-s tápszertõl igen. Úgyhogy mi szigorúan tejmentes diétát tartunk. Inkább várok még egy évet, minthogy allergiás legyen. Így van csak esély hogy kinövi.

Az én fiam a 2, 8%-os tejtõl nem lett pöttyös, de a HA-s tápszertõl igen. Úgyhogy mi szigorúan tejmentes diétát tartunk. Inkább várok még egy évet, minthogy allergiás legyen. Így van csak esély hogy kinövi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!