Találatok a következő kifejezésre: Létezik az, 3 (83 db)

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.

Létezik az hogy 3 órán feletetett a tanár és mind a 3 órán engem hívott feleltetni?

Mármint h ez valóban véletlen vagy összebeszélhettek-e a tanárok??

Legjobb válasz: 3 külön tanár nem 1 3 szor

A kérdező hozzászólása: 3 külön tanár nem 1 3 szor
És nem szóltál neki, hogy hanyagoljon. Nálunk is volt már ilyen, de mi a harmadiknál mondtuk neki, hogy nem lehetne elhalasztani, és rendes volt. Senki nem felelt.
A kérdező hozzászólása: amikor harmadjára kihívott a tanár felelni akkor az oszt. társaim szakadtam a röhögéstõl, a tanár meg nem vágta mi van XD de én se :D
ilyen nekem is volt.. egy pénteki napom egymás után 4 különbözõ tanóra/négy különbözõ tanár engem feleltetett.. a többiek nagyon tetszett a dolog.. nekem annyira nem...
Idén már nekem is volt ilyen! Egyik napon (pont szülinapomon, de nem tudták a tanárok) feleltem irodalomból, történelembõl, meg németbõl... Rosszul voltam...
Van ilyen, nekem is volt 4 év alatt kb 2x.
Szerintem csak xar napod volt. Ha sûrûn fordul majd elõ, akkor gyanakodhatsz!
A kérdező hozzászólása: közepén vagyok névszerint
Nem hinném hogy megbeszélték, hogy ma te fogsz felelni minden órán. :) Lehet csak nálad van megtörve a napló... Avagy hanyadik vagy a névsorban? Nálunk elõszeretettel feleltetnek dátum alapján :)
Régi osztályomba is mindig középen nyílt ki a napló.. De a tanárok a sokadik egymás után való feleltetés után megkímélték a srácot és ha ott nyílt ki a napló mást feleltettek...
Létezik.
Az durva, szerintem el kéne adnod a sztorit a Blikk-nek, ilyenrõl még õk se hallottak.
létezik, mert otthon várnak
létezik xD
Megtaláltam az elgurult gyógyszeredet. Gyere érte.
Így télen simán

Ma 3 hetes a kislányom, és csípő ultrahangon voltunk, azt mondta a doki, hogy nem elég fejlett, és nagyon laza az egyik oldal. Létezik az, hogy egy 3 hetes gyereknek gumi-rugit kell hordani egy hónapig?

Nem túl korai ezt még így kijelenteni? Mármint a doki részér?l.

Legjobb válasz: A tesómék babájánál is ugyanígy volt, bár õ már elmúlt 2 hónapos mikor ajánlották a gumi-rugit. Szia

A tesómék babájánál is ugyanígy volt, bár õ már elmúlt 2 hónapos mikor ajánlották a gumi-rugit. Szia
A veleszületett csípõ problémák már a születéskor jelen vannak.3 hetesen fõleg UH-val már jól észrevehetõek.Minél elõb kezelik annál nagyobb a gyógyulás esélye.

Létezik az, hogy valakinek 3 napig pozitívat mutat az ovulációs teszt?

Csinàltam 24.-èn és 25.-èn Ovulàcios tesztet ami pozitiv lett.Ma reggel megmèrtem a hömet ès 36,9 volt.Ezutàn csinàltam megint Ovus tesztet ès meglepödtem mert ismèt pozitiv lett.Lètezik ez? 3 napig ugy tudom nem lehet pozitiv? A höm is magas. Volt valaki igy? Valami baj van? Kèrlek titeket irjatok! Köszönöm!!

Legjobb válasz: Szia. Az ovul teszt 72 óráig lehet pozitív.De attól még hogy az ovul teszted pozitív attól még nem lehetsz terhes.Se az ovul tesz se a hõmérõ nem 100%. De attól még lehet 3 napig pozitív, és szerintem a tájékoztatóba benne is van. Legalább is az enyémbe benne volt.A hõd viszont magas is lessz a mensiig, elõtte 1-2 nappal le esik, ha megjön. Ha nem jön meg és a hõd még mindig magas valószínû babás vagy de ez sem 100%. Nekem is volt már ilyen. Sok sikert egy 22 hetes kismama

Szia. Az ovul teszt 72 óráig lehet pozitív.De attól még hogy az ovul teszted pozitív attól még nem lehetsz terhes.Se az ovul tesz se a hõmérõ nem 100%. De attól még lehet 3 napig pozitív, és szerintem a tájékoztatóba benne is van. Legalább is az enyémbe benne volt.A hõd viszont magas is lessz a mensiig, elõtte 1-2 nappal le esik, ha megjön. Ha nem jön meg és a hõd még mindig magas valószínû babás vagy de ez sem 100%. Nekem is volt már ilyen. Sok sikert egy 22 hetes kismama
Szia...nekem is 5 napig volt ketcsikos az ovuteszt....mind egyforma intenzitassal..senki nem mondta volna meg, hogy melyik erosebb es pont aznap volt a peteeres..ez volt oktoberben..most 12 hetes terhes vagyok.En is bepanikoltam mert ugy tudtam, hogy baj van ha tobb napon keresztul egyformaszinu, ketcsikos a teszt....nem is teszteltem tobbet habar azt mondtak , hogy addig kell tesztelni amig teljesen elhalvanyul..es akkor a kovetkezo honapban mar tudod, hogy az elhalvanyulodas elott egy nappal lehetett peteeresed. Szoval..ha ketcsikos akkor ne izgulj..azt jelenti, hogy van peteeres...huzzal bele a napokban es ha szerencsed van akkor baba is lehet belole. Nekem elsobol bejott..hala legyen a Fentvalonak:-) En is nagyon izgultam, hogy akkor most mi van..de jo lett...meglatod neked is jo lessz:-)) Szoritok!!!!
Nekem - akárcsak az elõttem szólónak - szintén három napig volt pozitív az ovutesztem. Én is megijedtem, és én is úgy hallottam, hogy valami problémára utalhat, ha több mint két napig pozitív. Mindez velem is október elején történt (az ovuláció legvalószínûbb idõpontja október 2-a volt), és most már több mint 14 hetes kismama vagyok! Úgyhogy csatlakozva az elõttem szólóhoz: hajrá, remélem Neked is összejön!! Boldog Új Évet!
Többnyire mindenkinek 3 napig mutat pozitívat.

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 2, 5 éve nem védekezünk a párommal, eddig sajnos nem sikerült teherbe esnem. Most viszont 3 napja késik a havim. Csináltam 2 tesztet is de negatív lett. Létezik az hogy még a tesz nem mutatja hogy terhes vagyok?

Vagy valami mád gond lehet? Tünetei sincsenek hogy terhes lennék.

Legjobb válasz: Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.

Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.
Sajnos hiába van 1 nyolc éves lányod, akihez ezúton is gratulálok, a nõi test bármelyik pillanatban "elromolhat" Rengeteg féle hormonprobléma, szervi probléma lehet, illetve a pároddal is lehetnek gondok. Nem szeretnélek megijeszteni, de ha szeretnétek babát, akor nem szabad tétlenkedni. A meddõség definíciója: amikor 2 felnõtt embernek, védekezés nélkül, rendszeres nemi élet mellett, 1 éven belül nem fogan gyermeke. Csak azért szeretnék segíteni, mert abból kiindulva hogy van egy 8 éves gyermeked, gondolom nem 20 éves vagy. Ha a hormonok nem mûködnek, a petefészked nem mûködik rendesen, lehet hogy lassan kifuttok az idõbõl, pedig a legtöbb probléma kezelhetõ! És a párod spermiogrammja is nagyon fontos lenne! Én drukkolok nektek, de ne tétlenkedjetek!
A kérdező hozzászólása: Hát úgy néz ki nem vagyok az. Némi vérzésem van. :(
A kérdező hozzászólása: Nem biztos hogy elmenne. Õ úgy van vele, hogy ha összejön összejön ha nem nem...
Akkor a partnert el kellene küldeni egy spermavizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Még nem. Nekem az elõzõ kapcsolatomból van egy 8 éves lányom.
Ha 2.5 éve nem védekeztek és nem sikerült a baba, ott valami más gond lehet a háttérben, nem valószínû, hogy terhes lennél. Kivizsgáltattátok már magatokat?
Tényleg ez a kétféle verzió létezik: Vagy a cikuson belül késõbb fogant meg, mint gondolod, és még nem mutatja ki. Vagy nem vagy terhes, csak valamiért késik a menzeszed vagy akár ki is marad egy hónap - ezt okozhatja stressz, betegség (nem csak nõgyógyászati, hanem bármi enyhe is, amin áteshettél a hónapban) vagy hormoningadozás, ami ha csak ilyen ritkán fordul elõ, benne van a normálisban.
A kérdező hozzászólása: 2 hete lehetett peteérésem. Sosem szokott késni. Inkább mindig elõbb jött meg 1-2 nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget. Mindenképp orvoshoz fordulok már.

Létezik hogy 3 hetes terhességet nem mutat az ultrahang?

sziasztok..nem gondd ha a kb 3 hetes terhességet még nem mutatja ki a hüvelyi ultrahang??még akkor nagyon korai?2 pozitiv teszt és egy vizsgálat a dokival miszerint babás vagyok.akkor csak várnom kell?

Legjobb válasz: Ez még nagyon korai állapot, elég valószínû, hogy nem látszik, de 3 hét múlva már tuti látni lehet :)

Ez még nagyon korai állapot, elég valószínû, hogy nem látszik, de 3 hét múlva már tuti látni lehet :)
Szia! Hidd el túl korai volt, várni kell, tudom ez a legrosszabb, de türelem.
Igen létezik, hogy nem mutatja ki az uh a 3 hetes terhességet. Én 5 hetesen voltam és csak vérvételböl tudta megállapítani a terhességet. 9 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor elvileg csak várnom kell.ez a legrosszabb.remélem minden rendben lesz.annyira kétségbe estem hogy nem volt ott semmi jel a terhességre hogy azt hittem már nem is vagyok babás..de sok érv van ami amellett szol.a teszt, a vizsgálat.minden.
5 hetesen nekem mar petezsakot latott, de engem akkor 1 honap mulvara rendelt vissza, es akkor mar mindent latott O is es En is, mar a fejet, kezei, labait, es a szivecskejet is hallottam. 10 hetes kismama
Én úgy tudom, hogy pl. a szívmûködést is csak a 6. hét után tudja kimutatni az uh. Szóval szerintem egyáltalán nem gond. Menj vissza úgy a 6.-7. héten. Akkor már elvileg ki kell mutatnia a babát. Sok sikert!
Szia!Én is 6hetes mentem elõször, de még csak a petezsákot látta, 1héttel késöbb már volt szivhang is!!!! Legyél türelmes és óvatos!!!Most már ketten vagytok!! 9hetes kismami

Létezik az, hogy eBayen egy olyan táskát ami itthon több ezer forit lenne 3-400ft-ért megkapok?

Megnéztem jól ingyenes elvileg a szállítás és nem licites, ez a fix ár. De valahogy nehezen tudom elképzeni, hogy ez tényleg igaz és nem átverés... Nektek van ilyen tapasztalatotok? Mert õszintén egy csomó cuccot találtam ami szintén így van ruhák, cipõk stb. Ha igaz lenne rögtön ráharapnék de nem akarom megszívni, értelemszerûen....

Legjobb válasz: Link? mire gondolsz pontosan? Mert vannak ebayes olcsó cuccok amit mondjuk vaterán 10szer annyiért árulnak. Azt nyilván ebayen megéri megvenni. Minden héten szoktam ebay-rõl rendelni valamit, sose volt még gondom semmivel.

Link? mire gondolsz pontosan? Mert vannak ebayes olcsó cuccok amit mondjuk vaterán 10szer annyiért árulnak. Azt nyilván ebayen megéri megvenni. Minden héten szoktam ebay-rõl rendelni valamit, sose volt még gondom semmivel.
A kérdező hozzászólása: [link] Pl ez a táska
Ezek mind mind kínai hamisítványok amit e-bayen árában adnak... vettem ezüstözött gyûrûket e-bay-rõl még pár éve, darabját 0, 7 dollárért. 20 darabot. Illetve Hello Kitty-s karórát, amit itthon a plázában megkapsz 3500ért, én darabját 99centért vettem... és ugyanolyan "minõség". Szóval teljesen hihetõ.
ja, és ez licites. Nem fix áras, most nézem. "Bid", tehát licit.
Ez például licites. A "buy it now" a fixáras.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen a segítséget! :)

Létezik az, hogy a Hogy ne éld az életed (How not to live your life) című sorozat mindössze 3 évados és az évadok kb 6-7 részesek?

Ha valóban ennyi lenne a sorozat akkor végeztem vele, de nem úgy végződött mintha tényleg vége lenne, pedig állati sorozat, csak ajánlani tudom:) Előre is köszönöm a segítséget

Legjobb válasz: van még egy karácsonyos rész amiben lezárják a történetet lehet hogy azt nem szinkronizálták le imdb-n azt irja 4. évad 1.rész ( több nincs) http://www.imdb.com/title/tt2064297/

van még egy karácsonyos rész amiben lezárják a történetet lehet hogy azt nem szinkronizálták le imdb-n azt irja 4. évad 1.rész ( több nincs) http://www.imdb.com/title/tt2064297/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagy kár érte, hogy nincs több
amúgy szerintem neked tetszene a Louie is http://www.imdb.com/title/tt1492966/?ref_=sr_1 1-2 évadhoz van szinkron
A kérdező hozzászólása: jaaaj!:D ez is nagyon jó:) azt hiszem comedy-n adták:) Köszönöm, szerintem el is kezdem:)
A karácsonyos részt hol tudom meg nézni, felirattal?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!