Találatok a következő kifejezésre: Létezik a környéke (21 db)

Fõként a pécsiekhez és a Pécs környékén lakókhoz szól a kérdésem: Tényleg létezik a mecseki lóember?

Ha igen, mit lehet róla tudni?

Legjobb válasz:
Jelen! Na szóval én még nem láttam, de ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik. Sõt minden bizonnyal él valamilyen lény a Mecsek erdõségeiben, ugyanis sok történetet mesélnek róla. Egy öreg bácsi mesélte, hogy mikor az erdõben járt úgy 20 évvel ezelõtt, látott valami különöset átfutni a fák közt. Elmondása szerint nem látta pontosan, de az biztos, hogy nem egy erre õshonos állat volt. Aztán többen említették, hogy éjjelente furcsa nyerítésre emlékeztetõ hangokat hallottak. Az egyikük ki is ment, hogy megnézze mi az de nem látott semmit. Illetve annyit mégis, hogy valami nagytedtù állat letaposta a virágágyást. Mi lehetett ez a lény? Valóban a Mecseki Lóember? Ha igen akkor mégis mi ez a lény? Lehet valami köze a híres kriptidhez a Loúhoz? Ezek a kérdések még válaszra várnak... Üdv, David Williams - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértõ és hivatásos troll

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jelen! Na szóval én még nem láttam, de ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik. Sõt minden bizonnyal él valamilyen lény a Mecsek erdõségeiben, ugyanis sok történetet mesélnek róla. Egy öreg bácsi mesélte, hogy mikor az erdõben járt úgy 20 évvel ezelõtt, látott valami különöset átfutni a fák közt. Elmondása szerint nem látta pontosan, de az biztos, hogy nem egy erre õshonos állat volt. Aztán többen említették, hogy éjjelente furcsa nyerítésre emlékeztetõ hangokat hallottak. Az egyikük ki is ment, hogy megnézze mi az de nem látott semmit. Illetve annyit mégis, hogy valami nagytedtù állat letaposta a virágágyást. Mi lehetett ez a lény? Valóban a Mecseki Lóember? Ha igen akkor mégis mi ez a lény? Lehet valami köze a híres kriptidhez a Loúhoz? Ezek a kérdések még válaszra várnak... Üdv, David Williams - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértõ és hivatásos troll
hóember
A kérdező hozzászólása: Nem. Ez lóember.
Lóember?Akkor már nem inkább kentaúr?Felsõ teste ember..a többi ló
Igen, az elsõ lábai rövidebbek a hátsóknál, hogy ne zvarja a lejtõ
A kérdező hozzászólása: Aztaku.r.va!!! :D Szóval így néz ki. xD
Sajnálom, de azt hiszem mások már beelõztek és lefényképezték: [link] szerintem ne akarj ilyen borzalmas élményt szerezni, ha akarsz még nyugodt éjszakát az életedben
Csak nem hiszel ezeknek a "nagytudású", mindenkit hülyének nézõ majmoknak? Ezek ebbe élik ki magukat... perverz disznók... Ha kíváncsi vagy ilyen lehetetlen dologra inkább érdemes a Google-ba utánanézni. Beírod, hogy "mecseki lóember" és, ajánl egy rakat olvasnivalót róla, és az összes kitalált baromságról. Na, akkor kit fényképezel?
Létezik, és mostanában minden évben eljár a pécsi rockmaratonra is. A feje ló, a teste ember.
A kérdező hozzászólása: Szóval nem hülyeség azt feltételezni, hogy mecseki lóember valóban létezik. Én Pécs déli részén lakok, távol a Mecsektõl, de életcélom lefotózni ezt a lényt.
Naná! Az apja volt a híres Fehér Ló. Óvakodj a Hétszûnyû Kapanyányi Monyóktól!

Létezik a peteérés környéke körül pattanásosság?

Az arcom zsírosodik,és egy-két apró pattanás is megjelent,ciklusom 10. napján vagyok,ilyenkor szokott ez lenni.Ez baj?

Legjobb válasz: Nekem is elõfordult, ha nagyon sok pattanás jön ki és zavar esetleg felkereshetsz bõrgyógyászt vagy kozmetikust.

Nekem is elõfordult, ha nagyon sok pattanás jön ki és zavar esetleg felkereshetsz bõrgyógyászt vagy kozmetikust.
A kérdező hozzászólása: Nem zavar, csak az érdekel, hogy egybeesik-e a peteéréssel, mert nem minden hónapban jönnek ki, álltalában azokban a hónapokban nincs, amikor a ciklusom 35 nap fölé nyúlik.Tehát akkor peteérésem sincs.Ezért kérdeztem, hogy lehet-e ez is jel, mert akkor legalább ebbõl is tudok következtetni, hogy van-e peteérésem.Ezért kérdeztem, hogy elõfordul e hasonló másoknál is?

Hajdú-biharban vagy a környéken létezik dévény torna?

6 hónaposom még nem fordul egyik irányba sem. A védőnőt, gyerekorvost nem érdekli. Szerintük itthon forgassam.

Legjobb válasz: http://www.deveny.hu/elerhetosegeink Itt adnak tájékoztatást.

http://www.deveny.hu/elerhetosegeink Itt adnak tájékoztatást.

Nőstény cicám néhány éve ivartalanitva lett, mégis a környék kandurjai nálunk gyülekeznek! Õ sem utasitja el őket, -létezik ilyen?

Legjobb válasz: Csak el van kötve a petevezetõje vagy teljesen kivették az ivarszervét? Mert ha csak el van kötve, akkor ugyanúgy tüzel, csak nem esik teherbe.

Csak el van kötve a petevezetõje vagy teljesen kivették az ivarszervét? Mert ha csak el van kötve, akkor ugyanúgy tüzel, csak nem esik teherbe.

Alsóörs és Csopak környéki borozót keresnék. Ilyen lehet pince, esetleg csárda, de a bor körül forogjon. Létezik még ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem létezik. Van egy ottani ismerõsöm, akinek nagy szõlõse, gyümölcsöse van Zánkán.

Szerintem létezik. Van egy ottani ismerõsöm, akinek nagy szõlõse, gyümölcsöse van Zánkán.

Létezik, hogy peteérés környékén pecsételő vérzés legyen? Mitől lehet? Ezt a peteérés válthatja ki?

Legjobb válasz: Igen,létezik.Görccsel is járhat akár,ha babát akartok ideje akcióba lépni. Sok sikert.

Igen, létezik.Görccsel is járhat akár, ha babát akartok ideje akcióba lépni. Sok sikert.

Létezik, hogy van normális férfi Hajdúszoboszló környékén? Aki nem a rossz lányokra bukik? Aki hűséges, hosszú távra gondolkozik? Vannak még ilyen pasik? Csak szimplán érdekelne ez a dolog.

Tudom, hogy normális lány is kevés van, de olyan igazságtalanság az, hogy a két nem kevés normális képviselői nehezen találnak egymásra. 27 éves lány vagyok, de inkább egyedül élek, mint sem a vagány, nagyképű, kicsapongó pasi típussal. Én vagyok hülye, hogy így gondolkozok?

Legjobb válasz: Létezik. ;)

Létezik. ;)
Létezik bõven, csak vajon te is észreveszed-e õket?
A kérdező hozzászólása: Hortobágy és a Kösely. A tavakat nem szeretem, de lehet idén kinézünk a Vekerire is.
Merre szoktad lógatni? Én Keleti fan vagyok, de gondoltam már elnézni máshová...
A kérdező hozzászólása: Nyugi, nem szokásom :) . Van jól bevált kis helyem :) .
Én is horgászom, ott is lehet ismerkedni, de az én etetésemre rá ne merj ülni! :D
A kérdező hozzászólása: Amikor még bulizni jártam, elég sok pasi jött oda hozzám, de egyértelmû volt a szándékuk, szóval nekem az ilyen nem hiányzik. Volt több évig tartó kapcsolatom is ami kudarcba fulladt. Olyan is volt már, hogy nem független pasi udvarolt, akinek egyébként volt barátnõje..undorító! Átlagos lánynak tartom magam, vannak akiknek tetszem és vannak akiknek nem. Szerintem mindenki így van ezzel.
Elõször is jó lenne tudni, hogy nézel ki. :-) Ne haragudj, hogy ezzel kezdem, de egy férfit a nõ kinézete fog meg elõször (helyes arc, ápolt és szép haj, jó test...). Egy kérdést hadd tegyek fel: Milyen gyakran mennek oda hozzád férfiak ismerkedési szándékkal? Esetleg el-elkapott rokonszenves pillantások vannak? Az internetes társkeresõ nem egy rossz dolog. Nálad 10 évvel idõsebb közeli nõ rokonom talált így párt magának. Persze vigyázni kell, hiszen sok férfi fog rádírni, fõleg olyanok, amelyineknek nem igazán örülnél... :-) De nõként könnyû helyzetben vagy, hiszen felregisztrálsz, a sok pasi meg ugrik majd egybõl. Ha ügyesen válogatsz, biztosan lesz olyan, akivel megvan a kölcsönös szimpátia. Elõre is sok sikert! Nõ még sosem nem maradt egyedül, kivéve, ha egyedül akart maradni. :-P
A kérdező hozzászólása: Ja és köszi a tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: Persze, igazad van. Mindenképpen fel akarok fedezni egy-két jó helyet. A Sonic-ban soha nem voltam, tudom hol volt, de azt nem tudom, hogy üzemel e még. Nem Szoboszlón élek, csak közel lakom hozzá. Sokat vagyok Debrecenben, Szoboszlón és környékén. :)
A Sonic üzemel még? Mi jártunk oda és vannak ott normális srácok is(mi is összehaverkodtunk többel) szóval nem csak drogosok és alkoholista party arcok járnak oda. Hidd el, hogy több srác "küzd" ezzel a problémával mint csaj. Elvégre ezek a szórakozó helyek azért vannak, hogy az ember jól érezze magát és ismerkedjen. Beszélj 1-2 szingli barátnõddel és menjetek el valahova. Veszteni nem vesztetek semmit. Ha nem zavarna az egyedül lét nem írtad volna ki a kérdést . Szóval valamit neked is tenni kell ahhoz, hogy változzon ez a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd meggondolom. Ezekrõl a párkeresõ oldalakról nem sok jót hallottam, elég nehéz lehet kiszûrni ki a normális közöttük. Kell hozzá nagy türelem, hogy a sok vén nyálcsorgatóst illetve a hazugláda csak dugni akarós pasit kiválogasd, s lekoptasd... No majd lesz valahogy. :)
Akkor horgásztársad az van... ;)
A kérdező hozzászólása: Horgásztárs? Igen, a családom. :)
Eltüntél mint az aranyóra! :)
Igen, meglehet beszéltünk már... Neked is szép estét!
A kérdező hozzászólása: Szerintem én már ismerlek, volt már itt szerencsém hozzád. Mennem kell lassan. Szép estét neked!
Ma egy keszeg volt csak, de játszott az úszóval! ;)
Elnézést, felmagasztaltam, egy tiszai ladikot, nem csónak... Van megbízható mentõmellényem! ;) Nem vagyok nagy pecás, nem járok versenyre, magamért pecázok, és a hal evéséért... Itt vannak reggel is, rigó, kakukk stb... A tücsök, béka zene is ismerõs... (Privátba átmehetünk, ha gondolod...)
A kérdező hozzászólása: Sokszor úgy dobog a szívem amikor az úszóval játszik a hal..imádom :) tök izgalmas! :)
A kérdező hozzászólása: Csónakban? Vow, de szupi lehet... nem tudok úszni, de az ilyesmi vonz :) Én fõleg esténként hallom a madarakat itt felénk, no meg a sok tücsköt, szöcskét. A békákról nem is beszélve. Ez az igazi muzsika :) Te olyan nagyon komoly pecás vagy? Mármint versenyek stb? Én nem, nekem ez csak hobbi amit imádok, de ami a halakat illeti, nem jellemzõ rám, hogy rengeteget fogjak :)
Rendben! Szintén szeretem a természetet, reggelente madárhangra kelek... Én sem a fogásért vagyok sokszor a parton, csónakban, egyszerûen csak szeretek ott lenni, nézni az úszót... (Kedvencem most a spicc bot. ;) )
A kérdező hozzászólása: :) Ovis korom óta horgászok, nálunk ez apa-lánya program azóta is, mert a barátnõim nem pecáznak, haverom meg nem igazán van olyan, aki a közelben lakik. A család szokott csatlakozni hozzánk. Imádom a természetet, a madarak énekét, mindent. Ha semmit nem fogunk is jó, mert a legjobb helyen lehetek. :) Majd gondolkodok a meghívásodon :)
Hoppá! Akkor majd egyszer, ha megindul a jó idõ, s a hal, meghívlak egy pecára... :)
Hááááát akkor tényleg marad az internet. Nem a legjobb tudom de egy pár rossz randi vagy rossz élmény nem a világ vége de ha rátalálsz egy olyanra akire vágysz akkor kárpótolja ezeket. Regisztrálsz 2-3 párkeresõ oldalra és várod a "sült galambot":) Többet nem igazán tudsz tenni. De ha nem vagy az a konzervatív típus akkor keresgélsz és ha valaki megtetszik jelzel felé. A hozzád hasonló problémákkal rendelkezõk is ezt csinálják(fiúk) szóval az esély megvan arra, hogy az elvárásaidnak megfelelõ partnert találj. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy itthon ülõs típus. Tény, hogy munka után nem marad sok idõ, de hétvégéken amikor az idõ engedi, elég sokat járunk a természetben, kisebb kirándulások, horgászás, séták, néha kávézókba beülünk, vagy bármi hasonló...de nem igazán van ilyen helyeken lehetõség új embereket megismerni, ezek inkább apró örömök a kikapcsolódásra.
Akkor maradt az internet(párkeresõ oldalak, facebbok(csak vigyázz nehogy zukkemberg szindromába essél)). De ha az se tetszik akkor munka után ne otthon ülj hanem menny el sétálni, kiülni a parkba vagy bárhova és ezzel is megadod a lehetõséget magadnak az ismerkedéshez. Így nagyobb eséllyel botlasz bele valakibe mint, hogy otthon ülsz és várod, hogy egy lovag fehér lovon majd eljön érted:)
#8: "Olyan cégnél vagyok, ahol kevés ember melózik, ..." Te írtad...
Bandi arra utalt, hogy állj össze a portás bácsival!
A kérdező hozzászólása: kedves 8.. Micsoda???? :)
Nem is kell. :P Majd találsz valakit, nyugi! :)
Annak ellenére kapnak fizut és nem rúgják ki õket?
A kérdező hozzászólása: Bandi, nem igazán értelek..
A kérdező hozzászólása: Persze, csak is :) Olyan cégnél vagyok, ahol kevés ember melózik, s fiatal nincs közöttük :)
Nézz szét a munkahelyeden!Tapasztalt, nem kapkod el semmit, valószínû otthagyni már nem fog, mert még egy ilyen úgy sem lesz, hosszú távra, száz évre tervez veled...Mi kell még?
A szociális otthonban dolgozol? :) ))
A kérdező hozzászólása: Teljesen nyugodt vagyok, Bandi, csak dühös vagyok erre a mai világra.
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt a sok jó tanácsot. Majd gondolkodok a "portás bácsin"... :P
És mit érsz el vele?Meg kell tanulni pofánröhögni, és átlépni mindenen.Majdcsak lesz valahogy, úgy még nem volt, hogy ne lett volna. :)
A kérdező hozzászólása: Véletlen találkozások...hááát, igen, de ki tudja az eljön e valaha. Ahogyan írtad is, buszon, boltban stb. helyeken mindenki siet.. Elég reménytelennek hangzik ez. :)
A mai világban a normális emberek elvannak foglalva a munkával, aztán pedig otthon elvannak és így elég kevés esélye van rátalálni a megfelelõ emberre. Buszon, utcán, boltban mindenki siet, senki se ismerkedik, szórakozóhelyeken gáz, mert a fenét se érdekli a sok szétcsúszott ember, neten meg megint eléggé nehéz olyan értelmes embereket találni, akik közel is laknak. Úgyhogy kb maradnak a véletlen találkozások, de azok még bejöhetnek :) Csak lehetõségeket kell teremteni hozzájuk :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 21. Valahol én is így gondolom, ahogyan leírtad. Magamból kiindulva, tutira van férfi aki ugyanígy vélekedik ahogy én, csak persze õ a nõkrõl. Szóval akik normálisak, nem sok esély van rá, hogy találkozzanak is az életben. Ez elég rosszul hangzik. No de ez van. Köszi a normálisabb hozzászólásokat. Szép napot mindenkinek! :)
Vannak, csak õk is olyanok mint te, nem nagyon van kedvük már discoba és egyéb helyekre járni így soha nem találkoznak a hozzád hasonló lányokkal és otthon azon agyalnak, hogy "nincs normális nõ". 26F
Annyira nem értem az ilyen kérdéseket, hogy õszinte legyek..:/ NEEEm, persze kihaltak a dínókkal eggyütt az ilyen férfiak..!!:) )
Majd kedd reggel nyolckor legközelebb! :D
Én vagyok a portásbácsi!Na mikor találkozunk? :P
A kérdező hozzászólása: Ez a legbölcsebb mondat amit valaha hallottam... Köszi Bandi :)
Majd akkor a holnapi jobb lesz...
A kérdező hozzászólása: Nem igazán vagyok egy discoba járó típusú lány, ha nagy ritkán bulizok, ott csak az egy éjszakára hajtó pasik közelednek, pont ezért nem is járok már bulizni. Ha barátokkal beülõs helyeken járunk, ott meg mindenki a saját körével van elfoglalva. A munkahelyemen meg csak idõs emberek vannak. :)

Létezik ásvány nagyker a főváros környékén?

Féldrágakövek,és amiből ékszereket készítenek?

Létezik ingyenes/ alacsony árú kollégium mondjuk a XV. Kerület környékén?

Azért családi kapcsolatok, mert otthonról el szeretnék költözni, de közben suliba járok, és pénzem nincsen. Pont a család az, amit?l menekülnék...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!