Találatok a következő kifejezésre: Létezik a kívül más olyan (3 db)

Létezik a kullancson kívül más olyan rovar is, melynek érintése / harapása betegséget terjeszt vagy egyéb gondot okozhat?

Legjobb válasz: Bocsika.Az elözö író vagyok.Rovaról volt a ke´rde´s,a be´ka nem rovar.

Bocsika.Az elözö író vagyok.Rovaról volt a ke´rde´s, a be´ka nem rovar.
igen a darázs méh csípésre nagyon sokan alergiások. lehet már sokszor csipet meg darázs és semmi bajod ne volt de lehet a legközelebbinél befulladsz, ha nincs idöben kezelve meghalsz. szóval vigyázni a darazsakkal is. egyes hangya , pókcsípések is felduzadhatnak viszketehnek, de azok magyarországon nem veszélyesek, csak kellemetlen.
sajna van a szúnyog is, ami elég csúnya betegségeket tud továbbítani.
Most nem akarok butasa´got írni, hogy melyik béka, (nem él mo.-n)amelynek érintése mérgezö.
A bolhacsípés. Réges régen pl. fertõzött bolhákkal terjedt a pestis. Meg ugye a cecelégy, ami az álomkórt terjeszti. Meg a maláriaszúnyog.
például ha megcsip egy feketeözvegy az jelentõs gondokat okozhat:)
Való igaz, hogy a béka nem rovar, de a teljesség kedvéért hozzá tenném, hogy a kullancs SEM rovar!
Igen, nagyon sok létezik.
Nem, PASI nem. De férfi igen! Amíg cska pasizol, nem lesz FÉRFI az életedben.
Igen létezik, én csak ilyeneket ismerek.
Mért téged nem az érdekel? A legtöbb kigyurt pasi, aki jól néz ki a szekszre vágyik, az igazik nem olyan szépek, általában, persze nem minden esetben... Azért vannak az ilyen kérdések, emrt a csajok is a jó pasikra vágynak, azokra buknak, és mivel a fiúk se hülyék elátszák a jófiút a reggelig, aztán mikor megvolt a szex leszarjk az egészet magosról :) 17 évesen az igaz szerelmet keresem, nem a legjobb dugást, és képzeld fiú vagyok... :D sokan mondták hogy a külsõm nem valami kigyurt, de amugy tök jó fej vagyok... NWO
sok van, akár a környezetemben is
sokáig én is azt hittem h nincs....de kerestem és találtam:) és most (lakopogom) minden rendben, és boldog vagyok! szal járj nyitott szemmel és meg fogod találni a nagy Õt, aki pont olyan lesz amiennek Te szeretnéd.;)
Az utolsó hozzászólónak igaza van. A pasik nagy százalékát csak a sex és a csajozás + buli érdekli, de ha már benõ a fejük lágya sokat változnak a másik irányba.
Én :) ...pl. én is vágyok egy barátnõre (mert sajnos most nincs), de nem csak azért, hogy legyen csajom és hogy szexeljünk. Nekem pl. néha jól esne, hogy átöleljen valaki és én is átölelhessem, legyen valaki, akivel megbeszélhetem a problémáim, és legyen vki, akihez hozzábújhatok. :) Szóval szerintem van ilyen pasi, csak lehet, hogy kevesebb. :)
A csajok az ilyen pasikat szeretik, passz. A rendes, normálisak elmehetnek a picsába.
Attól állnál te fél lábon! Mondjuk egy igazi fociõrült - vagy egy megszállott fizikus - de különösen egy 7*24-es WoW fan - biztos, hogy az õrületbe tudna kergetni!
Már hogyne létezne, nekem pl. elég gyakran eszembe jut a kaja és a sör is :P
Szerintem is lézik.Csaj vagyok.Nekem 4 kapcsolatom volt idáig ebbõl csupán 1 pasinak kellettem volna szexre , de szerencsére idõben észrevettem.Szerintem ez elég jó arány. Olvastam vmi pszhiológus könyvben hogy "olyannal akadsz össze amilyen te is vagy" tömören a lényege. Abban is van valami, hogy a csajoknak úgyanúgy mint a pasiknak a "szép" tetszik. Mondjuk nekem elõítéletem van a jó pasikkal szemben.
szerintme leteznek ilyen pasik is.es nem csak a sexre vagynak hanem arra hogy valaki melletuk legyen joba roszban .legyen akit megpusziljon akire szamithat akivel jol egyezzen, es persze ha szereti es vonzo a baratnoje akkor szeretkezni is fognak, mert ha nem sexelne a csaj hulyenek tartana hogy nem kefeli meg.
Ja az utolsónak itt elõttem igaza van, :) NWO
Heh, egy sértõdött kicsi luvnya... ha szar pasikkal találkozol az azért van, mert szar helyen ismerkedsz, azaz nagy valószínûség szerint te is szar vagy...
szerintem nincsen, csak azt mondják
valahogy én is ugy vagyok vele mint a 3. válaszoló =)
én is vágyok egy barátnõre (mert sajnos most nincs), de nem csak azért, hogy legyen csajom és hogy szexeljünk. Nekem pl. néha jól esne, hogy átöleljen valaki, és én is átölelhessem, legyen valaki, akivel megbeszélhetem a problémáim, és legyen vki, akihez hozzábújhatok. :) Szóval szerintem van ilyen pasi, csak lehet, hogy kedvesebb. :) én például a Ladákért is oda vagyok; meg a földmunka, mert paraszféle családból származok, de a legtöbb embernek nem tetszik, de én nem akarok megváltozni, mert elhiszem, h így is kellek majd vkinek
Igen, pl Jehova Tanúi, egyik oszt. társam is a "szekta" tagja és neki ez kimondottan tilos amig nem vesz el egy ugyancsak jehovás csajt.
Létezik.A pasimat a Forma-1 érdekli.Képes ott ülni a TV elõtt amikor az megy a TV-ben és egy percre sem akar kimozdulni onnan
Igen létezik, csakhogy a nõk természetüknél fogva vonzódnak, az olyanokhoz, akiknek kellemes a külsejük és kicsit izmosabbak, mert állítólag ez egy evolúciós folyamat és a biztonságot látjuk bennük. Azért halkan megjegyezném, hogy rengeteg olyan nõ is van, akit csak a szex érdekel. Kíváncsi lennék a korodra, szerintem nem lehetsz több 16-17-nél, úgyhogy hidd el fogsz találni normális FÉRFIT, amikor már te sem ilyen elõítéletesen látod a világot. Egy jó tanács, próbálkozz 22-23 év felettiekkel, õk már kicsit érettebbek :D
Én szeretek szexelni, szeretek csajozni, de nem hiszem, h csak ez érdekelne. Amúgy imádom ezeket az elõítéletes kérdéseket, ha érdekel eddig több nõ kezdett velem egy éjszakás kalandot, mint ahány nõvel én. És, hogy a poént se hagyjuk ki: Igen, más is érdekli a férfiakt, kaja, alvás, technikai kütyük, sör.
hát én 29 évesen csajom nem volt de mindig akartam valami jó csajt aki megértö inteligens jó személy. Mindig vágytam és álmodoztam ijenröl kudarc az ért elégszer mert nem juttam odaáig hogy az eltervezett stratégiát beválcsak. nem szeretem más csaját lenyulni mindig utáltam ezt a huzást. Érdekel a technika nagyon a gépek meg ijesmik. 3 nyelvet beszélek de ez mind szerintem semmi ha valakinek nincs barátnöje és mindig vágyik rá. ugyhogy nem csak a csajok és a sex érdekel.

Létezik olyan program ahol az egyik fél telefonról tud írni, a másik számítógépről? A facebookon kívül.

Legjobb válasz: létezik: msn, skype, gtalk, stb. szinte bármilyen chat program aminek van androidos kliense, vagy mulit messenger ami kezeli ( pl: fring )

létezik: msn, skype, gtalk, stb. szinte bármilyen chat program aminek van androidos kliense, vagy mulit messenger ami kezeli ( pl: fring )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!