Találatok a következő kifejezésre: Létezik a hang Hogy (15 db)

Létezik a barna hang? Hogy lehet előállítani?

TVben sokat hallottam a barna hangról. A south parktól kezdve a discoveryn is tettek róla említést. Ha valaki meghallja, akkor rögtön beszarik.

Legjobb válasz: Elméletileg létezik a nevezett hang, azonban a valóságban még nem sikerült "produkálni". A lényege, hogy az 5-20 Hz közötti "hangtartomány" (ez emberi füllel nem hallható!) számos belsõ szervünk rezgésével "egyezik" meg. Így elõfordulhat, hogy az ilyen frekvencián megszólaló hangot a szerveink felveszik. Ez azonban nem székleteresztést idéz elõ, hanem émelygést, hányingert, rosszullétet, idegességet, ingerültséget, depressziót, mellkasi nyomást éreznek. A szem "sajátfrekvenciáját" elérve látászavart, tartós "igénybevétel" esetén, látáskárosodást lehet elérni. A 9 Hz körüli frekvenciatartomány az úgynevezett kardo-vaszkuliáris rendszerünk "sajátfrekvenciája", ezért ezt a hangot "tartósan sugározva" szívpanaszokat illetve rosszabb esetben halált is lehet tapasztalni. Ma a kis rezgésszámú frekvencián mûködõ "hangágyúkat" infrafegyvernek hívják.

Elméletileg létezik a nevezett hang, azonban a valóságban még nem sikerült "produkálni". A lényege, hogy az 5-20 Hz közötti "hangtartomány" (ez emberi füllel nem hallható!) számos belsõ szervünk rezgésével "egyezik" meg. Így elõfordulhat, hogy az ilyen frekvencián megszólaló hangot a szerveink felveszik. Ez azonban nem székleteresztést idéz elõ, hanem émelygést, hányingert, rosszullétet, idegességet, ingerültséget, depressziót, mellkasi nyomást éreznek. A szem "sajátfrekvenciáját" elérve látászavart, tartós "igénybevétel" esetén, látáskárosodást lehet elérni. A 9 Hz körüli frekvenciatartomány az úgynevezett kardo-vaszkuliáris rendszerünk "sajátfrekvenciája", ezért ezt a hangot "tartósan sugározva" szívpanaszokat illetve rosszabb esetben halált is lehet tapasztalni. Ma a kis rezgésszámú frekvencián mûködõ "hangágyúkat" infrafegyvernek hívják.
"Kenny Jee tudja mi van 92 századdal a sz hang legalsó oktávja alatt , és akkor meglesz a barna hang is"
Nekem kellemes volt ez a hang. Mint egy masszázs:D
ÉN és a családom sajnos közösen összeszartuk magunkat:(
92 %-addal az esz hang leaglsó oktávja alatt.
Ráülsz a mélynyomóra, az még a szart is kirázza belõled :D
Kell hozzá egy partykocsi és egy megfelelõ fosatos zene ;PPPPP
Én szart se éreztem.
Braniacban elõbb adták le egy kisérletet (am a Braniac egy nagy ......) Ebben a kísérletben benne volt a barna hang is. Én nem émelyegtem, csak a bal lábam rángatózott egy kicsit.
Én ettöl ugy beszartam a gép elött xD
Helló! Az utolsó válaszoló vagyok! http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1008713 ;)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDDD
kapható olyan headset, ami képes erre! Keresd a nagyobb mobilboltokban! De lehet, hogy az okostelefonokra lehet ilyen progit telepiteni, akkor headset se kell
Hormoninjekció.
Szívjál héliumot.

Vettünk egy Samsung dvd lejátszót. Létezik, hogy nem lehet a hang erösséget állítani rajta?

Eddíg volt 4 különbözö dvd lejátszónk.De mindegyiken lehetett a hangerösséget szabályozni.

Legjobb válasz: Simán. Nekem 3 dvd-m van, de ebbõl csak az egyiken lehet hangerõt állítani, de azt is csak menübõl (ilyen mastert). De olyat, amin úgy, mint a tv-n lehet állítani, csak keveset láttam.

Simán. Nekem 3 dvd-m van, de ebbõl csak az egyiken lehet hangerõt állítani, de azt is csak menübõl (ilyen mastert). De olyat, amin úgy, mint a tv-n lehet állítani, csak keveset láttam.
A kérdező hozzászólása: Nekünk direkt a távirányítón volt a volum gomb+- mint a tv én. De ezen nincsen. Söt a menüében sincsen.csak este akartam nézni egy filmet és a picilányom miatt nem lehet hangosan.A tv-t már nem lehetett lejjebb halkítani, de a film még mindeg hangos volt.Ezért akartam volna a dvd t halkítani. g


Létezik olyan progi amivel meg tudjuk tanítani a számítogépet hogy a hangunk után müködjön?

Arra ertem pld hogy megmondjuk neki hogy kapcsolja ki a számitogépet és ö megteszi vagy hogy diktálunk neki és irja

Legjobb válasz: Kérlek ez fontos lenne nekem

A kérdező hozzászólása: Kérlek ez fontos lenne nekem
Torrenten is az 5. rész angol, a többi magyar. Ezek szerint más sem rögzítette, és nem adták ki dvd-n sem magyarul.
Nézd meg itt talán ezt keresed? Ez az 5.rés ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem így van.. Én mindenhol németül találtam meg és magyar felirat volt mellékelve, de azért magyarul mégis más lenne. Vicces szinkronnal mint a többi részben.. A LEGJOBB SOROZAT!

Létezik olyan android program amivel youtube-ról lehetne csak hallgatni, tehát nem akarom, hogy lejátssza a videót, csak a hangot szeretném hallani?

Az a helyzet, hogy elég sok zenét favorizálok és idegesít, hogy folyton világít mikor hallgatnám, nem lehet elsötétíteni, mert akkor a zene is leáll.

Legjobb válasz: Pc-n mentsd le a videó zenéjét (mp3) és tedd fel a telóra.

Pc-n mentsd le a videó zenéjét (mp3) és tedd fel a telóra.
Érdekes, én ha megnyomom a power gombot, csak elsötétül a képernyõ. http://www.appbrain.com/app/queuetube/com.StevenLustig.Queue.. Itt van rá egy app, még többet is tud.
A kérdező hozzászólása: köszi kipróbázom.
A kérdező hozzászólása: felraktam froyo-t a telómra, mást már nálam se áll meg a youtube :D

Létezik, hogy a házunkban van egy kísértet? Szoktam látni árnyakat, meg fura hangot is néha. Megbolondultam? :S

Legjobb válasz: én is hallok hangokat, de nem ilyedek meg tõlük, mert általában csak a tv vagy a mikró pattog, nem tom miért. lehet, hogy amit te hallasz annak is van valami tök egyszerû magyarázata. de ha tényleg kísértet, akkor sem biztos, hogy rossz, de elhiszem, hogy félsz. próbálj nyomozni, mi lehet ez.

én is hallok hangokat, de nem ilyedek meg tõlük, mert általában csak a tv vagy a mikró pattog, nem tom miért. lehet, hogy amit te hallasz annak is van valami tök egyszerû magyarázata. de ha tényleg kísértet, akkor sem biztos, hogy rossz, de elhiszem, hogy félsz. próbálj nyomozni, mi lehet ez.
nem bolondság. Minden ilyesminek van alapja, és itt már nem valószínû hogy egyszerû hallucináció lenne. Én amondó vagyok, hogy igen, van valami házi szellemed..
az faxa én már most félek ilyenektöl egyre mélyebben belle mászok ebbe a témába ezotéri téren és hát kezdek félni , igaz szerintem léteznek ilyenek de komolyan mert én már láttam öket és nem hiném hogy képzelödnék mert az ember csak tudja hogy képzelödik-e vagy sem :D. Csak azok nem hinek benne akik még nem találkoztak vagy nem látak ilyet. Azt a sötét árnyot ha 3d-ben látod akkor az lehet , most csak egy példát mondok az lehet hogy maga a sötétcség szóval vagy elköltözöl vagy pedig ki üzöd enyi.
nem dehogy..nézd meg ezt: rémtörténet.b13.hu olvasd el a SRÁC NAPLÓJÁBÓL vagy valami ilyesmi szöveget nézd meg a képet..IJESZTÕ más történetet is nézz meg..meg másoknak is ajánlóm amúgy csak képzelõdsz bizt hogy nincs ott semmi
pszichiáter látott már?
en mindig egy macskat egy narancssarga macskat szoktam latni oan szin u mint garfield es mozog egy pillalntast vetek oda mikor meglatom elfordulok de mikor megegyszer visszafordulok eltunik:P
én egyszer láttam egy sötét , lebegõ árnyat a falon. árnylényeknek hívják. ne ijedj meg tõlük, csak ijesztgetni akar.
Lehet , hogy az egyik szeretted szelleme lehet mert léteznek ilyenek.Azért nem hagynak békén mert figyelmeztetni akarnkak valamire.
OTTHONCENTRUM.HU!!!!!!
A kérdező hozzászólása: fekete árny szokott lenni de csak fél percig látom... a hang meg nõi asszem suttogás de néha halk nevetés is..
Miket szoktál pontosabban látni? meg hallani??
http://remtortenet.b13.hu/index.php?f=7&s=1&blogid=3984&cat=3 olwasd el, nagyonnagy, én nem hiszek a szellemekben és társaikban, ettõl viszont azt hittem, belémfagy a vér :O

Van egy tv-m és laptoppal szeretném összekötni. Nincs hdmi a laptopon, ezért dvi-vel oldottam meg, így nincs hang csak kép.3.5mm jack kábellel próbálkoztam, de nem működik. Létezik, hogy nem lehetséges azzal megoldani? (linkek a leírásban)

tv

Legjobb válasz: Kérdésem: hová csatlakoztattad a laptopból kijövõ audio jelet? Két lehetõség kínálkozik ennél a TV-nél a hátoldali csatik közül. 1. A 21 tûs SCART csatit használod 2. A komponens+hang csatit használod Ezeknek megfelelõen kell a menüben a bemenetet kiválasztani.

Kérdésem: hová csatlakoztattad a laptopból kijövõ audio jelet? Két lehetõség kínálkozik ennél a TV-nél a hátoldali csatik közül. 1. A 21 tûs SCART csatit használod 2. A komponens+hang csatit használod Ezeknek megfelelõen kell a menüben a bemenetet kiválasztani.

Létezik olyan hogy az ember hozzá szokik a másik hangjához, és az nélkül nem tud elaludni?

Legjobb válasz: én általában csak family guyra vagy south parkra tudok csak elaludni:D

én általában csak family guyra vagy south parkra tudok csak elaludni:D
mit tudom én
A kérdező hozzászólása: Hát az én exem meg szerintem csak az én hangomra. :D Mert unalmas az tuti nem vagyok, és most is beszélgettünk skype-on, erre már alszik :D Tegnap is csak azért felhívott mert hiányzott neki a hangom, akkor is be aludt :D Vicces


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!