Találatok a következő kifejezésre: Létezik a Bandhoz hasonló (3 db)

Létezik a Garage Bandhoz hasonló program PC -re?

Nemrég megismertem a Garage Band nev? Mac -es proframot. Nagyon megtetszett, de nekem PC -m van. Szeretnék valami nagyon gasonló programot, ami lehet?leg ingyen van...

Legjobb válasz: jaja az nekem is kéne:D a számtech tanár behozta hozzánk nemrég órára ezt a progit de még hozzá kell tenni h zeneszerkesztõ.

jaja az nekem is kéne:D a számtech tanár behozta hozzánk nemrég órára ezt a progit de még hozzá kell tenni h zeneszerkesztõ.
Én Mac-es vagyok. Nekem is tetszik, ha nem Mac-es lennék, nekem is kellen. A válasz nincs... magához a GarageBandhez hasonló sajnos... DE, a Microsoft dolgozik egy hasonló programcsomagon mint a maces iLife -> http://www.thegaragedoor.com/roadcrew/garageband-for-pc.html <- sõõõt a GuitarPro is felvetette az ötletet... és meg is fogják csinálni. Valaki biztosan... de tuti, hogy nem lesz olyan mint a Mac-es... VISZONT, valami próbálkozás létezik... -> vedd meg itt: http://www.topdrawerdownloads.com/download/101767 vagy :P - ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Létezik valami hasonló oldal mint a felvi.hu az USA-ban?

Kíváncsi lennék hogy milyen egyetemeknek milyen karai vannak.

Legjobb válasz: Nem pont erre gondoltam, hanem vmi összesített listára mint a felvi.hu-n persze lehet hogy ilyen nem létezik odakint.

A kérdező hozzászólása: Nem pont erre gondoltam, hanem vmi összesített listára mint a felvi.hu-n persze lehet hogy ilyen nem létezik odakint.

A való életben létezik olyan lövedékálló páncélruha (hasonlít a bombászok ruhájához), amilyen a COD MW3-ban van az utolsó küldetésben?

Legjobb válasz: Egy biztos, nem éri meg a katonákra ilyet adni, a közkatonákra azért, mert drága és egy páncéltörõ rakéta ha más nem is biztosan szétviszi, a kommandósoknak pedig az észrevétlenség és a gyorsaság a lényegük.

Egy biztos, nem éri meg a katonákra ilyet adni, a közkatonákra azért, mert drága és egy páncéltörõ rakéta ha más nem is biztosan szétviszi, a kommandósoknak pedig az észrevétlenség és a gyorsaság a lényegük.
Elöbb te linkelj egy képet róla, milyen az a páncélruha a cod utolsó részében.
Gyakorlatilag amíg nem lesz normálisan mûködõ exoskeleton valami értelmes energia forrással addig a gyalogság ilyen páncélozása elképzelhetetlen. (na jó elképzelhetõ ép csak gyakorlati haszna nem sok lenne) Nagyobb kézifegyveres tömeg ellen sem lenne túl hatásos mert annak ellenére hogy rohadt brutálisan néz ki nem ad 100%-os körkörös védelmet. (és mint tudjuk sok lúd...) A másik és sokkal fontosabb gond az a súlya és itt vissza is kanyarodtunk az exoskeletonhoz. Szóval jelenleg maradnak a "hagyományos" védõfelszerelések igaz ezek egyre jobbak.
Fölösleges lenne, mert ha bármennyi golyóállómellény van rajtad, a találat okozta sokk miatt akkor is rövid idõre elájulna a tag. Ha egy könyebb változatú, de hasonló védelmet biztosító típust kifejlesztenének, akkor azt a gyalogság kitûnõen használhatná a repeszek elleni védelemre. Feltalálhatnak akármilyen "csúcsszuper akkumlátor-mûködtetésû nano technológiás vackot", mindig fog létezni olyan lõszer ami ezeket átüti.
A kérdező hozzászólása: ha igen, linkelnéket róla valamit? bár kétlem, hogy csináltak volna hasonlót a valóságban...
A tûzszerészeknek vannak ilyesféle speciális ruházataik , de még ebben is meg lehet simán halni vagy komolyan sérülni. Egyszer volt valami kimutatás , hogy az ilyen védõfelszerelésekben legtöbször nem a robbanás közvetlen hatása miatt sérül meg , hanem a közvetett hatásoktól mint például esések vagy egyszerûen úgy nekivág egy falnak . Általába a tûzszerész cuccok strapabírók és a sérülésektõl (fõként a halálos) töbségétõl védelmet nyujt , de mint írtam nem 100%. Az hogy nehézpáncélzatot használjon gyalogsági erõ nem valoszínõ. Az irányvonal a minnél könnyebb annál jobb. Az önjáró 1 személyes gépesített páncél valóban letezõ elképzelés , de technologia híján az is marad legaláb 10-20 évig.
A kérdező hozzászólása: láttam már olyan videót is (tálibok készítették) ahol egy amcsi katonát meglõttek Dagunovval... elesett, de a következõ pillanatbán már fel is pattant és egybõl ugrott be a humvee mögé :D na azt nem tudom milyen mellény lehetett...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! :)
A kérdező hozzászólása: hát én is gondoltam, hogy sima katonákra meg kommandósokra nem adnának ilyet, mivel ha létezne, akkor sem lenne elég könnyû, hogy rendesen tudjanak mozogni benne... de egy nagyobb sima kézifegyveres tömeg ellen hatásos lenne! (nehogy vmi álmodozó kis tinédzsernek tartsatok :D ) csak most ezen tényleg elgondolkodtam, hogy hova fejlõdhet a fegyverek elleni védelem a közeljövõben?
A kérdező hozzászólása: jaja, az-az ott a kis képen! és szerintetek tervezhetnek ilyesmit? vagy a komolyabb lövedékálló ruhák ilyen irányba fognak mozdulni a jövõben? vagy esetleg totál más irányt képzelnek el a mostani fejlesztõk? mert egy biztos! amíg fejlesztik a fegyvereket meg minden mást, azzal egyidejûleg a lövedékek elleni védelmet is fejlesztik!
Erre gondoltál nem?: http://callofduty.wikia.com/wiki/Talk:Call_of_Duty:_Modern_W.. Én ezt csak exopáncélnak hívom és nem hiszem, hogy létezne még.
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=modern+warfare+3+juggernaut&hl..
A kérdező hozzászólása: azért kíváncsi leszek, hogy mi lesz az ilyen fejlesztésekkel úgy 10-15 év múlva...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!