Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy vagyok és nincs (17 db)

Létezik, hogy terhes vagyok és nincs semmi jele? (hányinger, rosszullét stb. stb, ) A hőnek muszály magasnak lennie?

Nagyon szeretnénk babát és 1 hónapja nem jött meg. Hétfön megyek dokihoz, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Legjobb válasz: TESZTET csináltál??????

TESZTET csináltál??????
A kérdező hozzászólása: Nem mert, ha negatív akkor itt fogok izgulni még 22 napot hogy miért nem jött meg.És a páromat a örületbe kergetem. Probálok nem gondolni rá hogy az vagyok-e vagy sem.de azért legbelül csak ez foglalkoztat ezért kérdeztem
Nekem semmi bajom nem volt.Nem hánytam, nem undorodtam, volt megduzzadva a cicim, nem voltam rosszul.Az egyetlen ami volt, hogy aluszékonybb voltam, de nála az sem volt túlságosan feltünõ, mert én szinte bárhol, bármikor...Csinálj tesztet!
bocsi, nem volt megduzzadva..
Én pokolian álmos voltam az elején, meg olyan 1-2 hét után volt egy kis hõemelkedésem..Aztán a 3.héten lettem rosszul elõször.Addig betudtam a stressznek és egy kis vitaminhiánynak.

Létezik olyan betegség hogy nem érzem ha éhes vagyok csak azt hogy szédülök és eszembe jut hogy már rég nem ettem semmit és nincs kalória amit égethetnék?

?

Legjobb válasz: Igen van ilyen betegség. Ha nem vagy éhes, nem korog a gyomrod, csak hirtelen rosszul vagy, ez a cukorbetegség elõszobája. Én is most pont ezt nyomozom, hogy mit lehet ezzel kezdeni. A cukorterheléses vizsgálatomat nézegetve és a netet összenézve, szerintem én hipoglikémiás vagyok.(Vagyis hamar leesik a cukorszint!) Nálad is valami ilyesmi lehet. Kérni kéne cukorterheléses vizsgálatot, sajnos a házi orvos inzulin szintet nem tud nézetni, pedig az is kellene. Kérdésedre válaszolva, egyél 2-2,5 óránként magadtól, krumplit, kenyeret, rizst, szénhidrátot, de ne cukrot hogy ne legyél rosszul és hogy ne fajuljon el a dolog cukorbetegséggé.

Igen van ilyen betegség. Ha nem vagy éhes, nem korog a gyomrod, csak hirtelen rosszul vagy, ez a cukorbetegség elõszobája. Én is most pont ezt nyomozom, hogy mit lehet ezzel kezdeni. A cukorterheléses vizsgálatomat nézegetve és a netet összenézve, szerintem én hipoglikémiás vagyok.(Vagyis hamar leesik a cukorszint!) Nálad is valami ilyesmi lehet. Kérni kéne cukorterheléses vizsgálatot, sajnos a házi orvos inzulin szintet nem tud nézetni, pedig az is kellene. Kérdésedre válaszolva, egyél 2-2, 5 óránként magadtól, krumplit, kenyeret, rizst, szénhidrátot, de ne cukrot hogy ne legyél rosszul és hogy ne fajuljon el a dolog cukorbetegséggé.
A kérdező hozzászólása: értem. hát oké. akkor nem eszek cukrot.
A kérdező hozzászólása: napi többször megmérem a pullzusom vérnyomásom abból kiderül több?
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 sportolok elég rendeszeresen. szerintem valami más
Nálam is szokott jelentkezni- leesik a cukorszintem-remegek, verítékezek stb. Gyorsan enni kell valamit és sokat inni. napjában többször keveset enni és egy idõ múlva nálam beáll a rend.

Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben egy hete a hüvelybemenetnél viszketést tapasztaltam, és mára már semmi bajom nincs, úgy létezik, hogy esetleg hüvelygomba volt és magától elmúlt? Hozzáteszem, amióta terhes vagyok (most vagyok a 30.

Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben egy hete a hüvelybemenetnél viszketést tapasztaltam, és mára már semmi bajom nincs, úgy létezik, hogy esetleg hüvelygomba volt és magától elmúlt? Hozzáteszem, amióta terhes vagyok (most vagyok a 30. hétben) azóta még jobban oda figyelek a higiéniára mint eddig, de mégis kialakult valami. Visszatérhet? vagy létezik, hogy tényleg elmúlt magától? nagyon köszönöm a válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a gyulladás magától megszűnt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a gyulladás magától megszűnt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben egy hete a hüvelybemenetnél viszketést tapasztaltam, és mára már semmi bajom nincs, úgy létezik, hogy esetleg hüvelygomba volt és magától elmúlt? Hozzáteszem, amióta terhes vagyok (most vagyok a 30.

Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben egy hete a hüvelybemenetnél viszketést tapasztaltam, és mára már semmi bajom nincs, úgy létezik, hogy esetleg hüvelygomba volt és magától elmúlt? Hozzáteszem, amióta terhes vagyok (most vagyok a 30. hétben) azóta még jobban oda figyelek a higiéniára mint eddig, de mégis kialakult valami. Visszatérhet? vagy létezik, hogy tényleg elmúlt magától? nagyon köszönöm a válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a gyulladás magától megszűnt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a gyulladás magától megszűnt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Vágyom arra, hogy szeressen valaki és hogy szeressel. De nincs olyan, akivel ezt meg lehetne tennem. Létezik olyan, aki életében csak 1szer lett szerelmes?

Mert már egyszer voltam, de annak vége lett már.(pasi vagyok)

Legjobb válasz: Évekig azt hittem, h már sosem leszek igazán szerelmes, mert már találkoztam a nagy szerelemmel, a legjobbal. Viszont idén változtatnom kellett, mert ez nem igaz. Nyitottnak kell lenned és mindent túl lehet élni. Ha türelmes vagy, még találhatsz értékes párkapcsolatot.

Évekig azt hittem, h már sosem leszek igazán szerelmes, mert már találkoztam a nagy szerelemmel, a legjobbal. Viszont idén változtatnom kellett, mert ez nem igaz. Nyitottnak kell lenned és mindent túl lehet élni. Ha türelmes vagy, még találhatsz értékes párkapcsolatot.
szia én 20éves lány vagyok és eddig még egyszer sem voltam igazán szerelmes néha már arra gondolok hogy én nem vagyok képes halálosan szerelmes lenni. Az eddigi barátaimat szerettem és azt hittem hogy tényleg szerelmes vagyok beléjük de ez nem az igazi mindent elsöprõ szerelem volt. Úgyhogy én is várok még a nagy szerelemre ami remélem mihamarabb eljön és kitart életem végéig :P :)
A kérdező hozzászólása: Vagy csak feleslegesen stresszelek? 16/L
A kérdező hozzászólása: Tudatlak, hogy mindennap 2tojásfehérje+1halkonzerv+1natúr zs.szegény (ezért írtam majdnemhogy-ot az elõzõekben )joghurt-et fixen megeszem. Ezekhez járul hozzá a rengeteg zöldség gyümölcs, és mértékkel a dió. Jobb napokon csirkét, vagy friss halat eszem sokat, és gombát. Szerinted ez abnormális?
igen
A kérdező hozzászólása: Aztán miben, ha szabad megérdeklõdnöm?
"Am az olyan volt, h naponta megettem kb 1-2 gyümölcsöt+1szendvics." Nem ettél semmi fehérjét, de lefogytál kb. 8 kilót 3-4 hét alatt. Tudod mi történt? Izom nem maradt rajtad egy deka sem, mivel elõször szépen azt bontotta le a szervezeted, utána nyúlt csak a zsírhoz. Tényleg jó alakod lehet...csont+egy kis zsír. Amennyi fehérjét most eszel, még az is lófitty, lehet durván egy 40 g. A sok gyümölcsnek hála, meg szénhidrátból fedezed a napi energiamennyiséged túlnyomó részét. Plusz zsírból, ha a halkonzerv olajos. Gomba helyett meg egy kis túlzással, de nyugodtan ehetnél fûrészport is, mert kb. annyira hasznos.
Kedves kérdezõ! A lányoknak sem kell állandóan szenvedni a súlyuk miatt. Nyugodtan ehetnek, ihatnak mindent amire a szervezetüknek szüksége van, hogy kifejlõdhessenek. Ha meg nem tetszenek maguknak, akkor sportoljanak. Azt nem lehet túlzásba vinni, és remek alakot csinál. Persze tudom kényelmesebb a Tv elõtt láblógázni, és depresszióst játszani, mint valóban tenni magunkért.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó két válaszoló! Bizonyára meg fog lepni benneteket, de mégis szükségét érzem annak leírásának, hogy én csupán csak annyit ülök, amennyit kell, azaz hétköznap átlagosan 6 órát, a suliban. Nem nézek tévét, vagy hasonló. Am most is telefonról írok, azaz majdnemhogy technofób vagyok. Azaz: a tanulás, vagy pedig étkezés miatt ülök. Különben állok/mozgok. Nem zsír meg csont vagyok: mert sokat mozgok egy nap, és 2 naponta csinálok alakformáló gyakorlatokat. Míg meleg volt futni is mentem.
A kérdező hozzászólása: Ja, és saját lében lévõ halról van szó. Egy ilyen konzerv nettó tömege igen magas+diót, hüvelyeseket is eszem, amiknek szintén van fehérje tartalmuk.
A kérdező hozzászólása: A hülyeségem októberben annyira nem volt haszontalan, mert elõtte túl izmos lábaim voltak a sprintek miatt. Most is kicsit gladiátoros szerintem, ezért majdha meleg lesz megyek hosszútávú futásokra. Am ha még érdekes lehet az is, hogy a bmi&testzsír mérés szerint sportos alkatú vagyok.
"A lábam is sokkal jobb, meg szerintem a fenekem is, mert néha napján aerobicozom." Így lesz a néhanapján sportból 2 naponta alakformálás. :D Amúgy nekem tök mindegy, hogy mit csinálsz, a te tested, de ha 3 hétig tényleg napi pár gyümölcsöt+1 szendvicset ettél, akkor nem maradt semmi izmod, az száz. Meg az is, hogy a mostani étrendet mellett pedig nem épül rád izom. A dióban és hüvelyesekben pedig önmagukhoz képest van sok fehérje, de annyi diót meg hüvelyest úgysem eszel, hogy számottevõ legyen fehérjebevitel szempontjából. Mellesleg a dióban többszöröse a zsír mennyisége, a fehérjéhez képest, a hüvelyesekben pedig a szénhidráthoz képest elenyészõ a fehérje. Ja, azt meg most látom, hogy már nem is az a gond, hogy zsíros voltál, hanem hogy túl izmos. :DDD OK :)
A kérdező hozzászólása: Nem. A probléma az volt, hogy NAGY volt a lábam, nem az számított, hogy zsír vagy háj, de most KISEBB, MAJDNEM olyan, amilyet szeretnék. Az aerobic pedig nem egyenlõ feltétlenül az alakformálással. ;) Az, hogy kétnaponta csinálok fenék gyakorlatokat szerintem nem nevezhetõ edzésnek, szóval edzeni valóban néhanapján edzek. S a kajálásról annyit, hogy nem szeretnék még több izmot építeni, szóval elég: ha stagnál, és a maradék optikailag elõnytelen részt idõvel teljesen megszüntetem.
Akkor sok sikert! :) Csak a menstruációdat ne várd ilyen életmód mellett egy darabig. :D
A kérdező hozzászólása: Én, a hülye? Ember, látom a szövegértésed elég csekély... pobnt azt írtam, hogy MÁR RENDESEN ESZEM! Mit nehéz ezen felfogni?
Ja, és ezek után ne csodálkozz, hogy nem menstruálsz. Amíg ennyi a súlyod, esélyes, hogy meg se jön.
Istenem, te de hülye vagy! Ha ennyire nem voltál elégedett magaddal, akkor 165/56-tal nem koplalni kellett volna, hanem sportolni. Mellesleg kizárt, hogy akkor hájkupacok voltak rajtad, mint amiket leírtál. És a paleo se arról szól, hogy megeszek egy nap 3 gyümölcsöt, meg egy szendvicset (a szendvics alapból kizárt ott).
Az is lehet, hogy csak nagyon megbolygattad a szerveteredet és ezért kimaradt/késik. Viszont, ha október óta nem jött meg, akkor érdemes lenne felkeresned egy orvost!! Lehet, hogy nincs semmi komoly bajod (szóval ne parázz!!!), de sajnos nem nevezhetõ normálisnak sem ennyi, ha ennyit késik/kimarad. A lényeg, hogy semmiképp ne paráztasd magad emiatt, minél hamarabb keress fel egy nõgyógyászt!!!
Igen létezik, hogy a drasztikus fogyókúrátol nem menstruálsz. A szervezeted a létfenntartásra törekszik és ez természetes hogy így reagál. Majd helyre fog állni, de az egészségednek nem teszel ezzel jót.
A kérdező hozzászólása: Már normálisan eszem!!! De nagyon félek... :(
A drasztikus fogyókúra=koplalás? Hány kg-ot fogytál?
Semmi bajod sem lesz, rendbe jössz. De azért ne ismételgesd ezt a barom fogyókúrát. Ugye te nõ vagy?
Egyáltalán szükséged volt fogyókúrára? Hány centi vagy, és hány kiló voltál a fogyókúra elõtt?
A kérdező hozzászólása: 165 vagyok, és 56 kg voltam, akkor lement kb 6-7 kg. Azóta sem szedtem vissza, sõt.. érdekes módon úgy vettem észre, hogy manapság elég sokat eszem, mégis csökkent a súlyom. Múlt héten 48 voltam, ma pedig valamiért 46.. nem értem. Habár az igaz, h nem eszem továbbra sem lisztes/cukros/olajos ételeket, azaz paleózom majdnemhogy. :)
Elõzõ vagyok. Hülyeséget csináltál ezzel a fogyókúrával, mert 165 centihez nagyon is jó volt az 56 kiló!
A kérdező hozzászólása: És igen: nõ. Am az olyan volt, h naponta megettem kb 1-2 gyümölcsöt+1szendvics. Hülye voltam tudom, de nagyon rossz lelkiállapotban voltam.
A kérdező hozzászólása: Rajtam nem arányosan oszlott el az 56, szóval a lábaim gusztustalanok voltak a sok ülés miatt.
A kérdező hozzászólása: Most a derekam keskeny, lapos hasam, vékony karjaim vannak. A lábam is sokkal jobb, meg szerintem a fenekem is, mert néha napján aerobicozom. Jó, a mellem nem nagy, de nem bánom. Szerintem nem vált ilyen szempontból hátrányossá az elmúlt pár hónap. Végülis a 38-as nadrágból már 34/36-os lett. :)
Maga a stressz is késlelteti a menstruációdat.
Minden létezhet, orvos függvénye. Az enyémnél pl. tök kizárt, beszélj a sajátoddal.
Szerintem, ha betöltötted a 40. hetet és gondolom befektetnek, mert engem befektettek, akkor minden nap vizsgálnak és ha pár nap múlva sem jön, akkor nem baj ha kapsz egy oct-t.és beindul. Nelem már belekakilt a magzatvízbe és lassúlt a szíve 1 héttel túlhordtam. Elõbb ne indítsa ha minden ok.csak mert ügyel.
Létezik. Ha a tudtoddal csinálja, szerintem felelõtlen vagy, én nem engedném. De olyanról is tudok, akinek a tudta nélkül adtak indítószert és beindult a szülés...
Létezik ilyen, nem egy orvos ellen volt is emiatt bírósági eljárás.
Én ha már fogadok orvost akkor elvárom h ne az legyen h a doki ügyeletbe direkt meginditsa...azért fizeted h ott legyen ha beindul!!!!!és nem azért h munka idõbe elinditsa mert igy neki kényelmes!!!ey fillért nem adnék akkor neki
Lehet, hogy csinálnak ilyet, de csak akkor, ha a szülõ nõ is beleegyezik. Szerintem ki van zárva, hogy másképp legyen. Ha még nincs szó túlhordásról én biztosan nem egyeznék bele. Inkább szülnék az ügyeletesnél, amikor magától beindul.
Igen, ez elképzelhetõ. Mindkét keresztgyerekem is így született...
Létezik, hogyne létezne, minek jönne be munkaidõn kívül, ha ügyeletben is tud egy kis fekete pénz szerezni! Az ilyeneket szokta az orvosetika elítélni! És ha a gyereked nem ügyeletben akar megszületni hanem egy hét múlva? Ha nem lesz elég fejlett a tüdeje v akármilye? Ha te nem tágulsz annyira, és elakad valahol az erõszakos tágítás miatt? Ha a burokrepesztésnél a köldökzsinór leesika fej mellé (nagyon gyakori) kitolásnál akadályozza az oxigénellátást és fogyatékos lesz a gyerek? Akkor majd pereskedsz és bizonygatod h direkt ügyeletben indította meg a szülést? Kicsit nézz ennek utána, nem egy orvost zártak már ki a kamarából ilyen miatt, én még felfüggesztett börtönbüntetésrõl is tudok! Szerintem ez nagyon kockázatos! A dokid pénzéhes és felelõtlen, értelmes doki ilyet nem csinál!
Nálunk is így lesz, bár én kicsit félek az ilyen fajta szüléstöl, jobban szerettem volna megvárni otthon az idöt.39 hetes kismama
Hát nekem nem volt ügyeletes amikor beindult a szülés és nem is nagyon ért rá ahogy észrevettem, de bejött, levezette a szülést és végig ott volt! Másnap sem volt ügyeletes, de bejött csak miattam a kórházba, hogy megnézzen! Orvosfüggõ!!
Én már betöltöttem a 40.-et, és néhány apró aggodalomra való ok is volt, ezért beindította amikor dolgozott, majd ügyelt utána. Nem bántam meg, mert jó vele a viszonyom, és mindenképp vele akartam szülni. A szülésélményem is jó volt. Nincs ezzel baj szerintem.
Szia! Ez a dokitól függ. Az enyémnek mindig be van kapcsolva a telefonja, és akkor hívhatom, amikor akarom. Ezt õ mondta. Kérdeztem is, hogy ha hajnali fél 4 van, amikor beindul a szülés? Válasz: Akkor hajnali fél 4-kor hívom. Kérdezz rá nyugodtan, hogy mi van pl. ilyen esetben, hiszen fogadott dokid, jogod van tudni, hogyan áll a kérdéshez. Üdv!
Létezik, én így szültem. Aznap végezte a császármetszést, amikor ügyeletes volt. Nem csináltam ebbõl problémát, bíztam benne, és tudom, hogy mindent okkal csinált.
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy kerdes volt, sokan felhaborodtak, en szemely szerint ha tudom hogy betoltottem a 39 hetet es azt mondana hogy menjek be holnap, inkabb bemennek mint hogy ne legyen a varosban vagy akarmi tortenhet vele is hisz o is ember(pl.van egy majdnem 90 eves edesanyja...)Egyebkent nem volt errol szo, annyit tudok hogy szabadsagra csak joval a szulesem utan fog menni es azt is emlitette hogy ha valami kozbejon, altalaban kollaboral ket harom kollegajaval akikkel nagyon jo viszonyban van.

Ma nem kellene megjönnie és még mindig semmi jele, hogy megjönne. Mindjárt megjön érzésem van, de semmim nem fáj és nincs folyásom sem. Létezik az, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!

A kérdező hozzászólása: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!
Teszteltél már? Szerintem már lehetne. Hasonló cipõben vagyok, nekem már három napja késik, de a mai teszt negatív lett. Vannak akik nem éreznek ilyenkor még semmit, de persze meg is jöhet még attól. Érdekes módon engem egy negatív teszt is lenyugtat, az is jobb mint a folytonos várakozás.:-)
nekem ugyanezekkel a tünetekkel a nemv árt mensi elsõ napján pozitív lett a lily tesztem :)
SZia. En vasarnapra nem varom a mensit, sajnos vagy nem sajnos nagyon kivancsi voltam, igy tegnap este csinaltam tesztet, ami pozitiv lett!!!! Szoval ha gondolod, megprobalhatod. Nekem meg 2nap van a nem vartig es mar tegnap ESTI pisibol, tehat nem reggeli elso vizeletbol siman kimutatta, pedig okt. 11-en volt az akcio, ez 1000%, mert csak egyszer voltunk egyutt es pont akkor voltam a kozepidoben. :D Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sajna megjött, úgy hogy ez a ciklus is elúszott, de nem adom fel, és köszi a biztatást.
pontos típus ismerete nélkül csak találgatni lehetne ...
A kérdező hozzászólása: bocsi, MS-163C, a gépen nincs webcamera gomb és a skype-on is azt irja ki nincs csatlakoztatva kamera. pedig ott van egy kis karika és 1, 3mpixel van alá irva. állitólag nem szükséges hozzá driver /"szaki mondta" valahol kiolvasta/. köszi.
Én is azt olvastam róla hogy nem kell külön driver. Windows 7el gond nélkül kell menjen, ha XPvel próbálod, azzal nem is fog menni se a kamera , se a bluetooth
A kérdező hozzászólása: igen xp van benne, mert régen a 7-es volt benne, de nagyon kicsi volt már a férõhely kb 450 Mb, szinte semmi. most az xp vel van k. 65Gb szabad hely. annyira nem gond ha nem megy, jó lett volna ha igen, kömben a bluetooth müködik, hogy ha lemegyek a netrõl, és csak a bluetooth van bekapcsolva, mobillal csatlakozik. köszi a komit.

Léteznek online psichológusok? Személyesen sajnos nincs lehetõségem elmenni, mivel fiatal vagyok, és egyre inkább érzem úgy, hogy szükségem van valakire, aki meghallgat, tanácsot ad, mivel senkire sem számíthatok.

Kérlek ha tudtok valakirõl,szóljatok.

Legjobb válasz: Vannak online pszichológusok akik válaszolnak a kérdéseidre, elmondhatod a gondjaidat. Bár nem egészen úgy ahogy személyesen menne a dolog, de ezért is fizetni kell..

Vannak online pszichológusok akik válaszolnak a kérdéseidre, elmondhatod a gondjaidat. Bár nem egészen úgy ahogy személyesen menne a dolog, de ezért is fizetni kell..
Szia! Próbáld meg ezen az oldalon: http://pszichologus.lelki-segitseg.hu/
5000 Ft/alkalom, nem éppen elérhatõ
Orvosainktól és szakembereinktõl Skype-on is választ kaphat egészségügyi témájú kérdéseire. http://www.orvostudakozo.hu/skype

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!