Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy vagyok és (240 db)

Létezik, hogy egy (vagy 2) fog fájdalma átsugárzik a mellette lévő kevésbé vagy egyáltalán nem problémás (megröntgenezett) fogra, és azt (is) érzem, hogy fáj?

Több fogam fáj, fogszabályzás során tönkrement 10-15 éve, de a problémák most jöttek el? fájdalommal. Az a rossz, hogy így nehezen tudom én megállapítani, hogy éppen melyik fáj. Az idegszál mindben él?, de egy ideje fájdalomcsillapítóval alszom, a héten is egyszer nem vettem be, és az éjszaka közepén ébredtem kegyetlen fogfájásra, és nehezen tudtam visszaaludni. Járok most rendszeresen, úgyhogy csináljuk, csak jó lenne tudni, hogy tényleg melyikkel mi van. Volt valaki így?

Legjobb válasz: Létezik. Nekem egyszer fájt az õrlõfogam nagyon és a két szomszédos fogakat is úgy éreztem, hogy mindjárt meghalok

Létezik. Nekem egyszer fájt az õrlõfogam nagyon és a két szomszédos fogakat is úgy éreztem, hogy mindjárt meghalok
Én sûrûn nem tudom megállapítani , hogy pontosan melyik fogam is fáj , mert átsugárzik.
Elmúlik. Nem sok olyan illúzió van, ami örökké tart. De az õszinte szeretet megmaradhat!
Nos, lehet h bugyutának hangzik, de én reménykedem benne, hogy van olyan, hogy nagy Õ.A mostani barátom elõtt még nem volt senkim, nagyon szeretjük egymást, és már megbeszéltük, hogy mi egyszer összeköltözünk, és összeházasodunk majd.
A nagyÕ az a személy, aki hozzád illik. Ha nem is örök szerelem, de nagy szerelem, ami késõbb átalakul mély szeretetté, ami méginkább mélyebbé teszi a kapcsolatot. L/27

Parommal mar tobb eve egyutt vagyok. Es az Addigiekben problemaink voltak az orgazmussal. Tobbi lent! Letezik hogy keptelen a huvelyi Orgazmusra?

Akarhanyszor egyutt vagyunk a vegtelensegig kinlodva sem tudjuk elerni az orgazmusat. Csak ha az ujjacskajaval izgatja kozben a Csiklojat. Es ugy hiszem ez csak Csikloi orgazmus. Huvelyi Orgazmusa tobb mint 2 ev alatt meg nemis volt. LETEZIK OLYAN HOGY ORGAZMUSKEPTELEN valaki Huvelyben?

Legjobb válasz: Létezik, de nem feltétlen ilyen a barátnõd. Próbáld minél jobban felizgatni, mielõtt behatolnál. Minden pózt próbáljatok ki. Légy türelmes és igyekezz kitolni a saját elmeneteled idejét. A hüvelyi orgazmus tanulható. Szerezzetek be vibrátort, használja õ saját magának és figyelje meg, melyek azok a mozdulatok vele, amik nem csak a csiklójának esnek jól. Síkosítsatok megfelelõen! A megfigyelt mozdulatok felhasználása az együttléteitek alkalmával elõbb-utóbb meghozzák a várva várt eredményt. Jahh...és ne görcsöljetek rá a dologra...az sehová nem vezet. Sok sikert!

Létezik, de nem feltétlen ilyen a barátnõd. Próbáld minél jobban felizgatni, mielõtt behatolnál. Minden pózt próbáljatok ki. Légy türelmes és igyekezz kitolni a saját elmeneteled idejét. A hüvelyi orgazmus tanulható. Szerezzetek be vibrátort, használja õ saját magának és figyelje meg, melyek azok a mozdulatok vele, amik nem csak a csiklójának esnek jól. Síkosítsatok megfelelõen! A megfigyelt mozdulatok felhasználása az együttléteitek alkalmával elõbb-utóbb meghozzák a várva várt eredményt. Jahh...és ne görcsöljetek rá a dologra...az sehová nem vezet. Sok sikert!
Lehet, hogy rosszul ujjazod. Nem beletuszkolni kell az ujjaidat, elég kettõ és hivogató mozdulatokkal dolgozz belül. Szeretkezzetek olyan pózokban ahol a g-pontját ingerled pl. lovagló, kutya.
elõfordulhat, hogy hüvelyben nem lesz orgazmusa. de ez nem baj, a baj ott kezdõdne, ha SEHOGY SE LENNE! próbáljátok meg, hogy ujjazod, miközben közben nyalod, és, ha már elélvezett, akkor folytasd nyalás nélkül "meglovagolva" a korábbi sikert! :-) ha nem megy, akkor se legyél kiábrándulva, hogy miközben szeretkeztek/szexeltek simogatja a csiklóját! a lényeg, hogy élvezzen! :-P
Én egy 28 éves nõ vagyok és bár élvezem az együttléteket a párommal, de az orgazmust mégsem tudom elérni. Õ volt az elsõ, több mint 10 éve vagyunk együtt. Bár könnyen felizgulok és élénk a fantáziám, csikó orgazmusom is csak az egyedülléti tréningjeim alatt van. Sok nõ küzd ezzel a problémával, ne adjátok fel, próbáld meg minél hosszabb ideig elnyújtani az aktust és elõtte nagyon jól ellazítani a párod. Majd figyeld a reakcióit... Nekem az ellazulás nem megy:( Sok sikert ;)!
Lehet, hogy nem meri elengedni magát elõtted és van egyfajta test-kontroll mániája is-bár ebben az esetben megkockáztatom, hogy eddig sem volt orgazmusa, csak színlelte. 20N

Az egyik barátnőm terhes lett? Állítása szerint reggel felébredtek a párja 3x4 bedugta óvszer nélkül utána gumit húztak és így folytatták ennyitől terhes lett. Ez létezik hogy ennyitől vagy valami nem stimmel a történetbe

Legjobb válasz: Igen ilyen létezik! Nem kell elélvezni ,hogy kijussanak a kis ebihalak ,mert néhány ott áll lesben és lecsap ha kell.Nem egy ilyen esetet ismerek! Minden behatolás elõtt gumi,különben csak a szerencsén múlik a terheség!

Igen ilyen létezik! Nem kell elélvezni , hogy kijussanak a kis ebihalak , mert néhány ott áll lesben és lecsap ha kell.Nem egy ilyen esetet ismerek! Minden behatolás elõtt gumi, különben csak a szerencsén múlik a terheség!
Én így lettem terhes. Biztosra veheted, hogy van ilyen.
Az én páromnak már attól val elõváladéka, hogy rám gondol úgy.(Remélem ha másra akkor nem:P), tehát van, hogy mielõtt hozzáérnék, vagy amikor odáig jutunk, h leveszem az alsóját akkor nedves a vége, ugyhogy akár lehet terhes. Igaz elég kicsi ugye az esélye, de ha mégis összejött akkor neki az 100%
Szerintem ez így nem valószínû, de ha már egyszer terhes lett, olyan mindegy, hogy hogyan.
Igen, a "barátnõd" lehet így is terhes. Nagyon kicsi rá az esély, de nekem például pont így "sikerült", pedig nagyon nem így terveztem, szóval imádkozz és legközelebb ésszel csináld.
Hát az biztos, hogy a húgycsõben nem maradt sperma :DDD De lehet ennyitõl simán terhes...
A kérdező hozzászólása: 3 x4 bedugásnál még nem nagyon van elõváladék elõtte 2 napja nem szexeltek úgyhogy sperma sem maradhatott a húgycsõben.
A kérdező hozzászólása: http://www.harmonet.hu/cikk_nyomtat.php?Harmonet&cikkid=1092
A kérdező hozzászólása: http://www.hirek.ro/lap.php?id=4108
A kérdező hozzászólása: kb. 0, 1% esélyed van az elõváladéktól teherbe esni. Azzal a tévhittel szemben ami az elmúlt pár évben terjed (fõleg itt), az elõváladék NEM TARTALMAZ spermiumot. Egy külön mirigy termeli. Funkciója az, hogy kitisztítsa ejakuláció elõtt a hugycsövet, mivel a vizelet kémhatása káros a spermákra. Namost az elõváladékban akkorlehet spermium, ha a hugycsõben volt spermium. Tehát ha a férfi a legutolsó ejakulációja óta nem vizelt. Ha vizelt akkor a savas kémhatás minden bizonnyal az eselegesen ki nem mosódott spermát is megöli percek alatt. És ha még valami durva véletlen folytán mégis kerülne kis mennyiségû spermium az elõváladékba a hugycsõbõl, annak akkor is minimális az esélye arra, hogy elérjen a petesejtig. Egyrészt az "út" nagyon hosszú. A sperma nem "szórakozásból" spriccel ki a péniszbõl, hanem azért, hogy minél kevesebbet kelljen úsznia a spermának. Az elõváladék viszont nem spriccel. Másrészt a spermák 99%-a az út közben elpusztul. Az elõváladékban pedig ha van is akkor olyan alacsony az életképes spermiumszám, hogy veszélyesebb átmenni a zebrán, mert ott több esélyed van rá, hogy elüt egy autó.
0.1%?? Hát ez jó nagy hülyeség úgy ahogy van!Csak a környezetemben 3 abortusz volt a csak bedugom de nem élvezek módszer miatt.És egyik esetben sem 2.menet volt szóval elõtte volt pisilés. Az elõváladékban nagy eséllyel van spermium és ha elég életképes az a néhány db simán elúszkál ahová kell.
Amit írtál, kedves kérdezõ, pont arra gondoltunk mi is a párommal, amikor a bedugom-kiveszem dolgot csináltuk. Ugyaaaaan, ettõl ember nincs, aki terhes lenne. Különben is, anyukám 3 év próbálkozás után esett teherbe velem is, az öcsémmel is. Na, persze. Aztán meg nem jött meg. Az eredmény 3 éves, és mindjárt keltem, mert indulni kell az oviba:) Simán terhes lehet az ember ennyitõl. Ez saját tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Igen olvass utána!!!!!!
A kérdező hozzászólása: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/csak_sracoknak/922/pen..
A kérdező hozzászólása: Húgycsõnyílás A péniszed csúcsán található a húgycsõnyílás, ahonnan a vizelet távozik. Az ejakulációs elõváladék és az ondó is ezen a nyíláson távozik, így a férfiaknál a húgycsõnek vizelet kiválasztó és szaporodási funkciói is vannak. A nõknél egészen más a helyzet: a nõi húgycsõnyílás és a hüvelynyílás teljesen elkülönülnek egymástól. A húgycsõnyílás általában a pénisz makkjának a közepén helyezkedik el, azon a gomba vagy sisak formájú gömbölyû részen, amiben a pénisz végzõdik.
a hugycsõbõl jön a sperma?
A kérdező hozzászólása: "Igen, a "barátnõd" lehet így is terhes. Nagyon kicsi rá az esély, de nekem például pont így "sikerült", pedig nagyon nem így terveztem, szóval imádkozz és legközelebb ésszel csináld." Kedves válaszoló nekem van két gyönyörû gyerekem tisztában vagyok a védekezés fogalmával!!!!!!Épp ezért tûnik számomra kicsit valószínûtlenek a dolog. Csak jött panaszkodni, hogy terhes és nem tervezték a babát nem egy stabil kapcsolat az övéké. Én meg megkérdeztem akkor ha nem akartad miért nem védekeztetek. És erre volt az õ válasza csak 3x4 bedugta , hogy "érezze" de csak ennyi és most terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem kellet volna egy kicsit több hogy ebbõl gyerek legyen?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges ez így???
szerintem arról van szó, hogy a barátnõd nem meri bevallani, hogy mennyire felelõtlenek voltak. És szinte biztos, hogy voltak együtt gumi nélkül is. Aztán meg próbálja elhitetni, hogy elég volt annyi, hogy a barátja erõsen rágondolt... :) )))))

18. hétben vagyok, és mostanában főleg ha sokat járkálok, és fáradok, pár pillanatra bekeményedik a pocim. Nem fáj, csak fura. Létezik hogy már Õt érzem, ahogy mocorog? Normális ez?

Legjobb válasz: Létezik, persze, de ha járkálás után jelentkezik akkor esetleg a méhszalagjaid "reklamálnak" a terhelés miatt gyenge kis méhösszehúzódás formájában:) a magzatmozgást tapasztalatom szerint ilyen terhességi korban nyugalmi helyzetben, háton fekve érezhetõ a leginkább:) 33 hetes +23 hós

Létezik, persze, de ha járkálás után jelentkezik akkor esetleg a méhszalagjaid "reklamálnak" a terhelés miatt gyenge kis méhösszehúzódás formájában:) a magzatmozgást tapasztalatom szerint ilyen terhességi korban nyugalmi helyzetben, háton fekve érezhetõ a leginkább:) 33 hetes +23 hós
A kérdező hozzászólása: elõször valóban nyugalmi helyzetben, háton fekve éreztem ezt a bekeményedést, de tegnap hogy sokat járkáltam, napjában többször is.ez a "méhszalagreklamálás" nem lehet káros, ugye, baj nem lesz belõle?
Nem káros, sõt szükséges a méhszalagok edzése:) naponta több 10 ilyen gyenge kis összehúzódás van, ahogy nõ a terhességi kor egyre jobban érzed, az uccsó harmadban már a "kõkemény" pocak sem lesz ritka. Magnéziumot szoktak szedni az izmok ellazítására, beszéld meg a dokiddal. nekem a 15. héttõl vannak jól érezhetõ méhösszehúzódásaim, semmi gondunk nincs belõle:)
ennyi idõsen nekem is volt hasonló. Csak az volt vele a gáz, hogyha bekeményedett a hasam, azonnal kellett szaladni pisilni. Mostanában is keményedik, de észre sem veszem, a párom szokta megjegyezni, hogy milyen kemény már megint! 24 hetes vagyok
hát a has gyanús de létezik igen
Nem valószínû
9 hetesen a hasadnak nem feltétlenül kell még nõnie, én most 17 hetes vagyok és kb 2 hete látványosabb a hasam, hogy nõ :)
Szia! Én 10 hetes terhes vagyok. Egyedüli tünetem az volt, hogy nem jött meg és a teszt is pozi lett. Voltam dokinál is, aki megállapította a terhességet. Egyszer sem hánytam, egyszer sem szédültem, nem vagyok fáradékony sem kívánós és a hasam is ugyanolyan mint volt. Nekem azt mondta az orvos, hogy ez természetes, ritkább mint az akinek rosszullétek kísérik a terhességet, de ennek örülni kell :) Remélem segítettem!
Nekem semmilyen rosszullétem, hànyingerem nem volt az egész terhesség alatt, úgyhogy valòszínüleg te is ilyen szerencsés vagy. A hasam se nött még 9 hetesen.

Sos 136 ezer a hozamom es 4000 a real letezik hogy ennyit kapok? Beszaras. Aegonos vagyok.

Legjobb válasz: Igen, létezik, akárhányszor is kérdezed meg.

Igen, létezik, akárhányszor is kérdezed meg.
Létezik. Válság volt és van.
Rizikós portfólióban 603 tõke, 177 hozam, 36 reálhozam, 5 év alatt, Aegon.
akkor még ti sem kaptatok? nekem 113ezer járna 550hozam 113 reál, csak jo lenne utalnának már
létezik. ezért fontos a mentális egészség pl az élsportban
A kérdező hozzászólása: jahh.és mit tegyek?
Ne fogd a cukorra. Sokkal jobban tud motiválni a sportban.
Még nincs minden veszve. Ha van benned akaraterõ, elõször is a cukrot felejtsd el. Soha ne egyél cukrot. Ha végképp nem megy, akkor egy nap maximum egyszer egy kis méz vagy nádcukor(van a boltban).Csak zöldségféléket egyél, magadnak is készítheted, kicsit macerás, de addig is, amíg készíted, nem eszel. Keveset egyél, le kell fogyni. Ha ezeket meg tudod tenni, nagyon sokra becsülheted magad, ettõl elmúlik a szorongásod. Lefogysz, ezáltal a mozgásod ügyesebb lesz, akár még focizhatsz is. Megéri, határozottan állítom neked, mert én is végigcsináltam, MEGÉRI a lemondást meg a cukor utáni hiábavaló sóvárgást. Szenvedés, de megéri. Erõs, magabiztos, jó külsejû, önmagadnak parancsolni tudó ember leszel. Az agyad is jobban fog majd, és persze a mozgásod elegáns lesz. Tánciskolába is beiratkozhatsz.
A cukorbetegség kontrollálható diétával, gyógyszerrel. Ha focizni akarsz, focizz, különben egész életedben csak sóvárogni fogsz.

Szerintetek letezik olyan ferfi, aki annyira jo szereto, hogy akarmilyen novel van egyutt, egybol, mar az elso egyuttletkor raerez a no vagyaira es megadja neki, amire annak szuksege van?

Fuggetlenul attol, hogy az adott no milyen vermersekletu, milyen a szemelyisege, milyen ferfiak tetszenek neki. Mint mondjuk a Johnny Depp-fele Don Juan De Marco c. filmben... Ha igen, mitol fugg ez? Peniszmerettol? Szexualis kulturatol? Intelligenciaszinttol? Esetleg mastol?

Legjobb válasz: Szerintem léteznek... De nem Európában kell keresgélni, hanem keletebbre. Ott nagyobb hagyománya van a dolognak.

Szerintem léteznek... De nem Európában kell keresgélni, hanem keletebbre. Ott nagyobb hagyománya van a dolognak.
A kérdező hozzászólása: Jok a valaszok, de gondoltam, hogy a lanyok foleg az aktualis partneruket fogjak emliteni. En nem egeszen ilyen szempontbol voltam kivancsi erre a dologra. En tenyleg arra gondoltam, mint ami a Don Juan De Marco filmben is van, hogy tobb szaz novel lefekszik es mindegyiknek megadja, amire szuksege van. Letezik ez? Hogy valaki ennyire megerzi, hogy az adott no mire vagyik? Az ilyen ferfiaknak vajon mi lehet a titka?
15:12-esnek: És gondolom "vállalkozó", sok lóvéval. ;)
igen léteznek :o)) en 10 évig voltam együtt az exemel , nem mondom nagyon jo pasi ... élsportolo , izmos , jóképü es nagyon sok mindent kiprobaltunk az ágyban .... utana meg volt egy barátom aki kézilabdás , magas aranyos srac vele nem éreztem jol magam az ágyba ... nem tudom miert , egyszerüen nem paszoltunk össze !!! azonban ugy érzem most megtalaltam az igazit !! idösebb tölem 8 ével , macko tipus es elsö perctöl éreztem hogy mi össze paszolunk .... hallotam az elött is hogy jo az ágyba .... de nem gondoltam hogy enyire :o))) oljan érzésem van sokszor hogy jobban ismeri a testem mint én saját magam ... :o)) remélem sokaig együtt maradunk !!!
Énis azt hittem vannak még ribancok... de már azok is foglaltak!!! Nekem is kéne egy:P Írjatok :)
Hölgyeim, várom diszkrét jelentkezésüket e-mailben. :)
Létezik, mert ha egy hapsi nem önzõ egoista szaaarházi, az már több mint félsiker.
Igen létezik!Nekem olyan a "mostani pasim"!Csak az ágyban vagyunk egymáséi, amúgy tagadunk mindenki elõtt mindent... Õ tudja konkrétan h mikor, mire van szükségem... És ez így volt már a legelején is! Amúgy szerintem nem függ a mérettõl!Bár...konkrétan nem tudom!Hiszen lehet valakinek hatalmas szerszáma, ha nem tud vele mit kezdeni!És van a másik véglet, amikor egy pasinak kicsi vagy kisebb, és gyönyörökre képes... 20/L
Én jártam egy ilyen férfivel.Õ sokat tanuulmányozta a nõket mind szexuálisan, mind lelkileg stb.Még tanfolyamra is járt(elvileg ha nem kamu), Nálam elég hamar kitapasztalta h. milyen ember vagyok és az összes nõi "hülyeséget" vágta, h. mire hogyan fogok reagálni.Szexuális téren is olyan volt h. se elõtte se utána nem éreztem olyat.(sajnos elfelejtettem megkérdezni h. mit hogyan csinált :-( már nem vagyunk együtt, de tény h. az ágyban 100%-os, bár hüvely orgazmusom ritkán volt, de akkor is nagyon élveztem.
sztem ez tanulható is, ha csak erre áll rá az agyad, és csak ezzel foglalkozol, mint egy mester.
Persze, vannak ilyenek. Intelligencia, hogy felfogd a jeleket, szexuális kultúra, hogy tudd a mozdulatokat, farokméret, hát azért az sem árt :D Szal pontosan amiket felsoroltál.
Mi lehet a titka, vagyis hogyan tudnál ehhez hasonlóvá válni. Hát, egyrészt nem árt, ha nagyon jó a megfigyelõ és intuíciós képességed. Igazából ez az alapja mindennek. A nagytöbbségben már ez sincs meg olyannyira. Ezt lehet fejleszteni, rakás pénzéhes ember várja, hogy megvedd a könyvét, vagy elmenj a tanfolyamára. Kezdésnek megtanulsz figyelni az emberek non-verbális jeleire. Testbeszéd, mimika, szintaxis. Najó, a szintaxis verbális, bocs :D DE az egész csupán pszichológia., ha megtanulsz belelátni mások fejébe, nyert ügyed van.
létezik nekem is sokat csuklott de ez nem baj.
Szia! Nyugi, nálunk ugyanez a helyzet!Már sokszor sajnálom szegénykémet odabent, olyan sokáig csuklik.Ütemes kis dobbanások, rázkódás. Üdv:30 hetes km
igen létezik de ez nem baj.
Nekem ugyanez van. :) 30 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!