Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy vagyok (856 db)

Létezik, hogy az állatszőr-allergia csak bizonyos fajokra, vagy csak bizonyos fajtákra jön elő?

Fura dolgot vettem észre. Nekem kimutattak enyhe állatsz?r allergiát, de ha sz?rös állatok közelében vagyok (én is tartok állatokat, tollast, sz?röst és vízit is), van, amelyiknél egyáltalán nem jelentkezik semmi tünet, és van, amelyiknél jelentkeznek dolgok. Fajok és fajták egységesen, nem 1-1 egyed. Érdekelne, hogy más is tapasztalt-e már ilyet, aki hasonló cip?ben jár.

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik. Én például nem vagyok allergiás semmilyen állatszõrre... kivéve a tengerimalacszõre. :O :S A kutya/macskaszõr meg se kottyan. Szóval létezik.

Persze, hogy létezik. Én például nem vagyok allergiás semmilyen állatszõrre... kivéve a tengerimalacszõre. :O :S A kutya/macskaszõr meg se kottyan. Szóval létezik.
A kérdező hozzászólása: Most úgy tûnt fel nekem, hogy pl. a szomszédunkban lakik egy tacskó (régebb óta tart a szomszéd kutyát), és ha átjön és egy légtérben vagyunk, nincs semmi gond, van egy holland törpenyulam pár hete, vele sincsenek problémák, régebben volt dzsungáriai törpehörcsögöm, most ismét van egy, vele se volt soha gond, viszont lett egy roborovszki törpehörcsögöm, nála már jelentkeztek az allergia tünetei (viszketéstõl nehéz légzésig, nem azonnal, de tegnap estére már biztossá vált), kivittem egy semleges helyre szegénykémet, és szép lassan elmúltak a tünetek.

Olyan létezik, hogy egy lány azért nem akar kapcsolatot, mert "barátként szeret"? Vagy ez csak ilyen betanult szöveg, mert nem akar megbántani, stb?

Legjobb válasz: LÉTEZIK ám! Bár esetek többsége tényleg betanult szöveg, és nem akar megbántani (mert barátként szeret), létezik az a ritka eset, hogy bár bejössz neki, mégsem akar tõled kapcsolatot, mert a barátság/párkapcsolat dolgát mérlegel- ve rájön, hogy nincs közös jövõtök, viszont barátként van.

LÉTEZIK ám! Bár esetek többsége tényleg betanult szöveg, és nem akar megbántani (mert barátként szeret), létezik az a ritka eset, hogy bár bejössz neki, mégsem akar tõled kapcsolatot, mert a barátság/párkapcsolat dolgát mérlegel- ve rájön, hogy nincs közös jövõtök, viszont barátként van.
Ha igaz, ha kifogás, a lényeg egy: nem akar veled járni. Ennyi.
ari srác effektus! Jó fejnek tart, de nem engedi, hogy belenyúlj a bugyijába... ismerõs!
Nem, ilyen nem létezik. Csak azért mondják mert nem akarnak rossz fényben feltûnni. Ha tetszik, ha nem ez van: Ha egy csoport (pl egy osztály) csak nõkbõl áll akkor az esetek nagy többségében az eredmény az, hogy egymás elõtt jópofiznak, de amúgy szidják egymást mint szódás a lovát. A legtöbb lány a dominanciára, az "alfa-nõstény" szerepre megy. Ez van srácok
Itt csak a lúzer menekül, ha van tököd megpróbálod megkapni. Ebbõl persze 2 dolog lehet, vagy összejöttök, akkor jó, vagy a barátságnak is annyi...de akkor te tovább állsz, mert hidd mindig van jobb csaj!
Hogyne létezne. Én is jártam már így. Nagyon [email protected] érzés. Úgy kezelnek mintha nem lenne tököd. Mintha a barátnõjük, vagy a b.uzibarátjuk lennél. Menekülj amíg nem késõ, mert [email protected] [email protected] lesz amikor egy suttyóval összejön, és neked sírja majd el a bánatát.
A nõk tudnak kedvelni egy férfit anélkül, hogy kívánnák.
ja
Miért ne létezne? Te se kívánsz minden csajt...
A kérdező hozzászólása: sokszor megkérdeztem, és hozzám õszinte, és barátok is voltunk, sõt vagyunk is, úgyh nem valószínû h kifogás... de mi van ha mégis?
nem csak kamu lehet

Létezik, hogy ennyi, vagy csak elírás?

Sparban vettem fagyasztott kukoricát (átlátszó zacskós, címkés.)

Legjobb válasz: Létezik. Most random megnéztem három kalóriatáblázatot, 100 és 120 / 100gr közötti értékeket találtam fejtett kukoricára, erre is emlékeztem, ahogy olvastam a kérdést. A 102 kcal azért nem jön ki, mert zöldség révén jelentékenyebb rosttartalma is van, szénhidrát + fehérje grammonként 4 kcal, összesen felfelé kerekítve kb 60, és hozzá 8kcal/grammal számolva kemény 3.2 gramm zsír. (Amúgy nem teljesen mindegy, hogy 100, 110 vagy 120? Én is szeretek pontosan számolni, de 20 kcal ide vagy oda, igazán nem számít.)

Létezik. Most random megnéztem három kalóriatáblázatot, 100 és 120 / 100gr közötti értékeket találtam fejtett kukoricára, erre is emlékeztem, ahogy olvastam a kérdést. A 102 kcal azért nem jön ki, mert zöldség révén jelentékenyebb rosttartalma is van, szénhidrát + fehérje grammonként 4 kcal, összesen felfelé kerekítve kb 60, és hozzá 8kcal/grammal számolva kemény 3.2 gramm zsír. (Amúgy nem teljesen mindegy, hogy 100, 110 vagy 120? Én is szeretek pontosan számolni, de 20 kcal ide vagy oda, igazán nem számít.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Tul.képp mind1 nekeme is, persze, nem azon múlik, igazából csak a szénhidráttartalmon lepõdtem meg, hogy lehet, hogy egyharmada az átlagos kukorica ch értéknek...
Tényleg furcsa, mert a kukoricák általában 19 ch-t tartalmaznak 100 g-onként. De ha ez van ráírva a zacskóra...

17 vagyok, van egy lány, aki lassan 15. Nagyon szimpatikus, csak párszor találkoztam, hála a net-nek tudtam neki levelet küldeni, elhívtam randira.1 hete ignorálja a levelem. Létezik, hogy ennyire bunkó lenne, hogy egy nemet sem tud kinyögni?

Legjobb válasz: Létezik - hiszen ha nem válaszol, az a könnyebb megoldás... Biztos szégyellené megírni az elutasító levelet, vagy nem tudja hogy fogalmazza meg, fél az ismételt válaszodtól... Az a legkönnyebb, ha úgy csinál, mintha meg sem kapta volna. Amúgy meg lehet hogy csak nagyon félénk, és nem tudja mit meg hogyan reagáljon, de lehet, hogy szívesen elmenne veled valahova. :) Én pl. 15 évesen odavoltam egy fiúért, aztán mikor elhívott pizzázni msn-en, kb egy óráig képtelen voltam neki egy betût is visszaírni, mert annyit agyaltam a dolgon :D Szerintem jobb, ha személyesen kérdezed meg. Akkor nem térhet ki a válaszadás elõl. :)

Létezik - hiszen ha nem válaszol, az a könnyebb megoldás... Biztos szégyellené megírni az elutasító levelet, vagy nem tudja hogy fogalmazza meg, fél az ismételt válaszodtól... Az a legkönnyebb, ha úgy csinál, mintha meg sem kapta volna. Amúgy meg lehet hogy csak nagyon félénk, és nem tudja mit meg hogyan reagáljon, de lehet, hogy szívesen elmenne veled valahova. :) Én pl. 15 évesen odavoltam egy fiúért, aztán mikor elhívott pizzázni msn-en, kb egy óráig képtelen voltam neki egy betût is visszaírni, mert annyit agyaltam a dolgon :D Szerintem jobb, ha személyesen kérdezed meg. Akkor nem térhet ki a válaszadás elõl. :)
A kérdező hozzászólása: na mindegy, egyszerûen nem tudom megérteni a nõket. :)
Vannak ilyen bunkó nõk, ne is foglalkozz vele, nem ér annyit
A nõket senki sem érti!!! Am már én is írtam sok lánynak és nagyrészük nem válaszolt nekem sem... Ez van barátom.... Ilyenek a nõk! 20/F
létezik nyugi :D én sokszor próbálok úgy elkezdeni egy kapcsolatot (ha pl egy suliba járok azzal a valkivel), hogy ráírok iwiwen modnjuk és kb a fele nem ír vissza :D ezért jobb discoba ismerkedni.. :D akk már éjszaka meg is répázhatod XD
A kérdező hozzászólása: gyûlölöm a disco-kat.
Lehet, hogy nem tettszel neki és olyan sznob, hogy vissza se ír.Vagy félénkebb, nem mer veled menni nehogy leégjen és otthagyjad

Létezik, hogy mosható pelenka mellett is pelenkakiütéses a popó? Azon a részen vannak piros pöttyök, ahol csak a PUL anyaggal érintkezik a bőre. Vagy valami más lenne?

mostantól krémezzem azon a területen?

Legjobb válasz: persze hogy létezik. pelenka kiütés régen is volt, pedig akkor is mostk a pelust. Lehet a fogzástól is. Persze hogy krémezd, olyan jó krémek vannak már manapság hogy pár óra alatt helyre hozzák. Eddig nem is krémezted vagy miért kérdezed? A kiütések akár lehetnek fogzástól is ha már akkora a babád.

persze hogy létezik. pelenka kiütés régen is volt, pedig akkor is mostk a pelust. Lehet a fogzástól is. Persze hogy krémezd, olyan jó krémek vannak már manapság hogy pár óra alatt helyre hozzák. Eddig nem is krémezted vagy miért kérdezed? A kiütések akár lehetnek fogzástól is ha már akkora a babád.
persze, mosható pelus nehezebben szívja magába a pisit így több ideig érintkezik a bõre a csípõs pisivel, egyrészt az kicsípi, másrészt gombás is lehet attól, hogy nyirkos a popsija. krémezd, és próbáld meg minél több idõt pelus nélkül hagyni a babát, tegyél alá egy pokrócot és pucérkodjon kicsit :)
A kérdező hozzászólása: most úgy egy hete nem krémeztem, mert azt vettem észre, h. a krém eltömíti egy bizonyos betét anyagát, és bár a pelus szinte száraz, a combjánál kifolyik a pisi. de inkább akkor krémezem, és nem használom azt a betétet. amúgy 4 hós, nem látom jelét a fogzásnak, bár ez nem jelent semmit.
ebben a melegben simán kiütéses lehet bármitõl. a mûanyag+izzadt bõr a legesélyesebb. szerintem inkább próbáld kicsit kijjebb húzni a pelusbelsõt, hogy csak az érjen a bõréhez.
A kérdező hozzászólása: tetrát hajtok bele téglalap alakúra. de akkor kipróbálom a nagymamáink féle hajtogatást. köszönöm szépen a segítséget!
A mosható pelenkában is elõfordul a pelenka kiütés. Fõleg azokban a zsebes pelenkákban, aminek microszálas (Poliészterbõl készült polár jellegû anyag, csak puhább) a belsõ felülete. Fõleg ott lesz ilyen, ahol szorosabb a pelenka. Szerintem próbáld kicsit lazábban ráadni. Vagy tiszta pamut, kender vagy bambusz pelenkát tegyél rá. Ezek természetes anyagok, kevésbé füllednek be, mint a microszálas. És krémet is használhatsz, a pamutot nem tömíti el olyan mértékben mint a microszálas anyagot.
A kérdező hozzászólása: legnagyobb valószinûséggel mégis a fogzás okozta. néhány nap múlva megjelent az ínyében a két kis fehér csík . köszönöm szépen a segítséget!
akkor jó! szívesen. olyan jó hallani hogy tetrába csomagolod! nekem is ez vált be leginkább újszülöttnél. és olyan sokan bolondnak néznek miatta...
A kérdező hozzászólása: :) én is nagyon szeretem, no meg ingyen volt, van vagy 60 db, adta magát, h. ezt használjam.

Létezik, hogy nem tudod szeretsz valakit vagy sem?

Azt mondják az érzéseidre kell hallgatni, mert azok nem hazudnak. De ez tényleg így van. Adott esetben, ha együtt vagy valakivel de bejön egy másik a képbe, biztosan tudhatod, hogy szereted? Lehet olyan, hogy összezavarodsz és egyszer?en nem tudod eldönteni mit is érzel? El?bb utóbb kiderül?

Legjobb válasz: Szerintem létezik. Voltam hasonló helyzetben. Mondjuk, nem azt nem tudtam, hogy szeretem-e, csak, hogy melyiket szeretem jobban. Vagy nem is tudom, valami ilyesmi...

Szerintem létezik. Voltam hasonló helyzetben. Mondjuk, nem azt nem tudtam, hogy szeretem-e, csak, hogy melyiket szeretem jobban. Vagy nem is tudom, valami ilyesmi...
Az utolsónak szerintem nincs igaza. Adott esetben igenis összezavarhatja egy harmadik a másik felet. Elég hozzá egy pillanat. Én így jártam, még nem tudom, hogyan fogok kimászni belõle. Lehet, hogy megbánom, lehet, hogy nem. Az egyetlen, amit tudok most, hogy nem tudok semmit.
persze
Mennyi idõs vagy?:)
Szerintem is létezik. Nálam akkor derült ki, hogy szeretem, miután szakítottam vele, és elkezdett hiányozni. Üres volt minden nélküle. Hálistennek visszafogadott :) ) Ennek már 15 éve :)
Ha valakivel együtt vagyok, és NAGYON szeretem, esélyt sem adok a harmadiknak, hogy "bejöjjön a képbe". Nem? Ha egy párkapcsolatnál van egy 3. fél, aki valakinek az érzelmeit felkavarja, vagy elbizonytalanítja, ott már nincs meg az igaz szerelem. Tehát szerintem amire te gondolsz, nem létezik.
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok. és szerintetek mik azok, amik döntésre bírhatják az embert? valaki írta, hogy szakítás után jött rá, hogy szereti. igaz, hogy inkább akkor vesszük észre, hogy szeretünk valakit, ha már nincs? pl. ha valaki váltig bizonygatja, hogy szeret minket, õ nekünk az igazi, lehet ez nem ér annyit, mintha mondjuk elege lesz a döntésképtelenségbõl és kiszáll és akkor vesszük ézre, hogy õ kell igazán?
A kérdező hozzászólása: meg az is igaz, hogy ezt az embernek magának kell eldöntenie, de hogy könnyebb dönteni, ha ott van az érintett vagy esetleg idõt kell adni ehhez, és egy ideig nem találkozni vele, hogy kiderüljön, hiányzik-e, rossz e nélküle stb?
Igen, létezik, van, hogy összezavarodik érzelmileg az ember, és nehéz döntenie.Ilyenkor mérlegelni kell, ki mellett lennél igazán boldog, ki melett éreznéd jól magad, akár hosszú távon is.Tehát itt azért az észérvek is számítanak, ki tudná Neked érzelmileg, meg minden téren azt nyújtani, amit TE szeretnél, ki mellett éreznéd magad biztonságban, ki a megbízhatóbb, stb.Az idõ mindent elrendez, de a döntés a TE kezedben van.Vállalnod kel a kockázatot, hogy esetleg rossz döntést hozol, de akkor se játszadozz senki szívével!
A kérdező hozzászólása: utolsó válszolótól kérdeznék valamit: ezek szerint te is kettõ között vacilálsz. ilyenkor mit kellene tenniük? nem tudsz semmit azt mondod, mi kell, hogy dönteni tudj? idõ, amíg mondjuk legalább az egyik kikerül a képbõl, hogy átgondolhasd vagy mindkettõ tûnjön el egy idõre? lehet, az erõsiít meg az érzéseidet, hogy aki eltûnik, nem keresed, õ se téged, esetleg az mások felé kezd kacsintgatni?
Sosem kacsingattam még mások felé, és amit most csinálok, amiatt nagyon utálom magamat. Nem tudom, hogy mi kéne a döntéshez. Egy fedél alatt lakok mindkettõvel, szóval nincs olyan, hogy egyiket sem látom. Lehet, hogy csak azért csinálom, mert nem szabadna, de az egész olyan volt, mintha egy szikra lángra lobbant volna. Addig a másik csak egy barát volt. Persze érzem én, hogy már nem igazán úgy mûködik a kapcsolatom, ahogy kéne, és ezért mielõbb tennem kellene valamit, de nem megy. Szar ember vagyok, ez van.
A kérdező hozzászólása: nem vagy szar ember, más is kerül hasonló helyzetbe. de egy idõ után dönteni kell. a két érintett tud a dologról? tudnak egymásról? mennyi ideje van ez? bocsi, ha sok a kérdés, csak hasonló helyzeben vagyok/voltam.

10 hetes vagyok. Létezik, hogy egy icipicit elkezdett nőni a pocim?

Nem nagy és centiben se mérhet?, de "kemény" ott lent és ha behúzom már nem tudom behúzni. :) A formája is más. Ja,és 4-5 kilót fogytam is a 10 hét alatt.

Legjobb válasz: létezik, de az elején inkább fel vagy fújódva. De mások vagyunk, van akinek korán lesz pocija, én pl. a 7.-8. hónapig le tudtam volna tagadni :)

létezik, de az elején inkább fel vagy fújódva. De mások vagyunk, van akinek korán lesz pocija, én pl. a 7.-8. hónapig le tudtam volna tagadni :)
Persze hogy kezd nõni!Te látod csak hogy nagyobb, mások még biztosan nem vennék észre! Nem sok a 4-5 kg fogyás?Hányós vagy?
Én 65 kg-ról indultam, nem voltam hányós, de annyira hányingerem lett a kajaszagtól (meg sok mástól is), hogy alig bírtam enni. Lefogytam 61 kilóra. A pocim a 10. hét környékén kezdett el nekem is nõni. Hogy a felfújódástól e vagy mástól, nem volt érdekes, csak az, hogy más nem voltak kényelmesek a régi nadrágjaim. a kismamanacik meg még leestek rólam. Én vettem gumis derekú sztreccses farmert, azt hordtam kb. a 15. hétig, utána már olyan nagy volt a hasam, hogy csak kismamanadrág jött rám. Most 75 kilónál, 28. hétnél és 104- cm-es pocikörfogatnál tartok. (10. héten kb 91 cm volt, a fogyás után) Vannak olyan kismamák, akiknek gyorsabban, vannak olyanok, akiknek lassabban nõ a pocijuk, de ez semmit nem befolyásol a babával kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: NEm vagyok hányós, és a hányingert is leküzdöm. Enni nagyon nem bírok, szerintem innen ered a fogyás. 80 kg-ról kezdtem, tehát volt minek lemennie. :)
Létezhet, de tény és való, hogy amögött még nem konkrétan a baba van, hanem a terhesség okozta testi változások, tehát közvetve mindenképpen a baba "tehet róla". :-) A méhed már elkezdett növögetni, de kb 12 hetesen hagyja el a szeméremcsont vonalát. Viszont elkezdte feltolni a beleket, amik eddig ott voltak. Ilyenkor a puffadás is erõs, kinél milyen. Én például vékonyan estem teherbe mindkét babával, így minden apró változás hamar észrevehetõ volt. 8-10 hetesen a legszûkebb farmerem már nem volt kényelmes, mert fel voltam puffadva (reggel szinte alig, estére már volt egy pici pocim). De kb 12 hetesen megszûnt a puffadásom teljesen mindkétszer és a legnagyobb megdöbbenésemre visszahúzódott a pici pocim, ismét kényelmes volt a farmer kb a 16. hétig.

Létezik, hogy egy (vagy 2) fog fájdalma átsugárzik a mellette lévő kevésbé vagy egyáltalán nem problémás (megröntgenezett) fogra, és azt (is) érzem, hogy fáj?

Több fogam fáj, fogszabályzás során tönkrement 10-15 éve, de a problémák most jöttek el? fájdalommal. Az a rossz, hogy így nehezen tudom én megállapítani, hogy éppen melyik fáj. Az idegszál mindben él?, de egy ideje fájdalomcsillapítóval alszom, a héten is egyszer nem vettem be, és az éjszaka közepén ébredtem kegyetlen fogfájásra, és nehezen tudtam visszaaludni. Járok most rendszeresen, úgyhogy csináljuk, csak jó lenne tudni, hogy tényleg melyikkel mi van. Volt valaki így?

Legjobb válasz: Létezik. Nekem egyszer fájt az õrlõfogam nagyon és a két szomszédos fogakat is úgy éreztem, hogy mindjárt meghalok

Létezik. Nekem egyszer fájt az õrlõfogam nagyon és a két szomszédos fogakat is úgy éreztem, hogy mindjárt meghalok
Én sûrûn nem tudom megállapítani , hogy pontosan melyik fogam is fáj , mert átsugárzik.

Átestem egy Hsg-n, most épp a peteérési időszakom van! Mindent bele is adunk! Létezik hogy ha pár napja megfogant a baba akkor a beágyazódás miatt most fáj a hasam? Mintha megakarna jönni! Vagy mért fájhat a hasam?

Legjobb válasz: létezik persze..én annak idején azt hittem biztosan meg fog jönni, mert pont olyan volt, úgy fájt a pocakom. sõt, ha pici pecsételõ vérzésed lesz, ne ijedj meg, mert az azt jelenti, hogy ágyazódik be a petesejt.. Illetve, ha érzékeny a melled, vagy sokszor kell pisilned, azok is árulkodó jelek. Drukkolok Nektek! :-)

létezik persze..én annak idején azt hittem biztosan meg fog jönni, mert pont olyan volt, úgy fájt a pocakom. sõt, ha pici pecsételõ vérzésed lesz, ne ijedj meg, mert az azt jelenti, hogy ágyazódik be a petesejt.. Illetve, ha érzékeny a melled, vagy sokszor kell pisilned, azok is árulkodó jelek. Drukkolok Nektek! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást és a választ:) !

Létezik hogy ma valaki dolgozik ha az illetõ nem étteremben vagy boltba dolgozik?

egyik barátõm pasija azt mondta neki hogy ma dolgozik,tudni kell hogy egy gyárban melózik . kételkedik :D

Legjobb válasz: LÉTEZIK. ÉN IS MUNKÁBAN VAGYOK

LÉTEZIK. ÉN IS MUNKÁBAN VAGYOK
A kérdező hozzászólása: értem :D
Gyárakban elég jellemzõ, hogy dolgoznak ünnepkor. Ilyen esetben inkább eltolva, más idõpontban szoktak kapni random szünetet.
A kérdező hozzászólása: értem az durva :S D: , gondolom nem tudja a cég számát , a gyerek elég szûkszavû , nem is szokta felhívni a barátnõmet, sajnálom õt ://
Létezik... Én a Borsodchemben dolgozom, és ünnepnapokon is dolgozunk. A termelés csak a nyári leálláskor áll meg 2 hétre. Igaz ünnepnapokon sokkal kevesebben vagyunk, ezt az adott részlegvezetõ osztja be ki mikor, melyik ünnepen pihen és dolgozik. Én például az utolsó 2 szilveszteremet is bent töltöttem, mert így osztottak be.
betelefonál a gyárba a portára. nehéz!
A kérdező hozzászólása: annyit tudok hogy gyárban dolgozik , de nem kereskedelem meg vendéglátás D:
Én is dolgozom ma...elég baj az...
Nem csak a kereskedelem és a vendéglátóipar dolgoztatja ilyenkor az alkalmazottjait. Ha a barátnõd kételkedik, tájékozódjon az adott gyár munkaidõ beosztásáról és kész.
Ha pl biztonsági õr...
szerinted kenyeret sem sütnek ma? :D
Szállodák, strandok, stb. Gyárban kisebb az esélye.
A kérdező hozzászólása: mondta barátnõm hogy a barátja ma dolgozik mikor ugye pünkösd van :D picit fura
Wut?
anyósomék is dolgoznak, kórházban konyhán...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!