Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy után két (13 db)

Létezik hogy a fiamnak az alsó két foga után nem a két felső metsző foga hanem a szemfogak bújnak ki?

Felső két fogánal az ínye piros tiszta véreres neki, viszont a szemfogaknál az ínye alatt teljesen átlátszik a foga ki van fehéredve és be is van dagadva neki.

Legjobb válasz: A szemfogaknál mindenkinek olyan. Elsö lányomnál minden fog jött sorba az egyik szemfog 2 évesen jött csak ki, pedig neki is olyan mindjárt kijövös volt. A második lányomnál viszont a két alsó után a felsö kettesek jöttek ki, és csak utánna jött a felsö egyesek. Akkor úgy nézett ki mint egy vámpír habár nem a szemfogai voltak.

A szemfogaknál mindenkinek olyan. Elsö lányomnál minden fog jött sorba az egyik szemfog 2 évesen jött csak ki, pedig neki is olyan mindjárt kijövös volt. A második lányomnál viszont a két alsó után a felsö kettesek jöttek ki, és csak utánna jött a felsö egyesek. Akkor úgy nézett ki mint egy vámpír habár nem a szemfogai voltak.
Lehet, nekem a nagyobbnak fent egyszerre jött négy, de szélsõk kicsit hamarabb, így egy ideig úgy nézett ki, mint egy kis vámpír.
nálunk az az alsó középsõk után a felsõ kettesek jöttek ki. szerintem te is ezt latod.
Nekem is olyan, mintha az alsó 2 után a mellette lévõk jönnének, mert nagyon fehéredik az ínye és azt masszírozza. Felül én se látok még semmit. Szerintem elõfordul, hogy nem a tankönyv szerinti sorrendben jönnek ki.

Kisfiamnak 1heten belul kijott a ket also foga. Most ismet nyugos, es folyton rag. Letezik, hogy ilyen hamar bujik ki egyik a masik utan? Ha igen, most akkor hol kene kibujjon:alul-felul?

Legjobb válasz: az én lányomnak 3 hónaposan jött ki a két alsó egyszerre, aztán 3 hét múlva a két elsõ felül. utána két hónap alatt kijött még négy (kettõ alul, kettõ felül hátul), aztán állt meg egy kicsit a fogzás. úgyhogy fél éves koráig az egész gyerek csupa nyál volt állandóan és mindig rágott valamit.

az én lányomnak 3 hónaposan jött ki a két alsó egyszerre, aztán 3 hét múlva a két elsõ felül. utána két hónap alatt kijött még négy (kettõ alul, kettõ felül hátul), aztán állt meg egy kicsit a fogzás. úgyhogy fél éves koráig az egész gyerek csupa nyál volt állandóan és mindig rágott valamit.
A kérdező hozzászólása: Akkor valoszinuleg jon a tobbi fogacska is :) 7 honapos amugy...

Létezik, hogy 4 hónapos babám rosszat álmodik? Két éjszaka egymás után szinte sikítva sírva felébred, ha felkapom, azonnal megnyugszik és pár perc múlva vissza is alszik.

Hasfájós korszaka már elmúlt régen, csak anyatejes, de én sem ettem semmit olyat, amit?l esetleg fájhatna neki. Amúgy egész nap mosolyog, nagyon kiegyensúlyozott baba, látogatónk nem volt napok óta, semmi zaj nem volt éjjel, és amúgy is 6 hetes kora óta teljesen átalussza az éjszakát. Nem értem, miket álmodhat, vagy mi lehet ez az egész.

Legjobb válasz: Hogy ne álmodnának két éves kor elõtt. Második lányom 6 hónaposan egymást követõ két éjszaka kacagott álmában. Aztán sokáig semmi. Pedig senki nem csikizte... :o)

A kérdező hozzászólása: Nem, nincs melege és magyon jól alszik, este 10-tõl reggel 8-ig. És ha felsír, az csak pár másodpercig tart, felkapom és azonnal elcsendesedik és szinte még a karomban újra elalszik.
A kérdező hozzászólása: Ja és császárral szültem sajnos, ezért is gondoltam a rossz álomra. Tudom, hogy az hatalmas sztressz a babáknak. :(
Nekem anno azt mondta a doki, hogy álomképeik vannak a babáknak is.
A foga!! Attól még hogy nem látszik a fogcsírák már születéskor elkezdenek mozogni. Belenyilal neki és azért sír fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok. Ma nyugis éjszaka volt, talán tényleg a kis fogcsírák kezdtek mocorogni. Vettem homeos bogyót és krémet, de még várok, nem akarom ezt sem adni feleslegesen.
Hogy ne álmodnának két éves kor elõtt. Második lányom 6 hónaposan egymást követõ két éjszaka kacagott álmában. Aztán sokáig semmi. Pedig senki nem csikizte... :o)
Több helyen is olvastam(Raschburg Jenõ, Suttogó, Vida Ági stb), hogy kb 2 éves korukig nem álmodnak a babák! Én is inkább a fogára tippelnék, a fogcsírák már ilyenkor is megindulhatnak de lehet, hogy csak hetek-hónapok múlva bújik ki a fogacska!Sztem ha még 1-2 éjszaka elõfordul adj neki elsõbb homeos bogyót(chamomilla vulgaris 15 ch)ha az se segít akkor homeós kúp(Viburcol)meg van homeos gél amivel az ínyét is kenheted(Dologél)vagy Dentinox, bár ez nem homeos, lidokainos és csak 3X lehet kenni naponta, és ha ezek sem segítenek akkor Panadol vagy Nurofen!Én mindenképpen homeossal kezdenék mert lehet az is segít rajta és akkor legalább nem gyógyszerrel tömöd! Jobbulást, majd írd meg lett-e változás.
nincs túl melege? nem izzad?
biztos hogy nem rosszat álmodik!!!!
nálunk is ez van sajnos, 5hónapos lesz a fiam 28-án, és több mint 2hete ez van sajnos...nappal is és éjjel is, jó ha 20percekre elalszik, de inkább 5-10, és orditva kel...sajnos köztünk alszik emiatt már több mint 2hete, mert nem birok átrohangálni 5percenként, de igyse jobb sajnos, annyi hogy nem kell kikelnem az ágyból, de igyse alszok se én se õ....nálunk nem vált be sajnos a homeopátia, és semmi...viszont neki már 2hónapja fehér az inye, és 3helyen kezd érzõdni a foga, igy neki tuti ez(is), nemtudom mikor lesz ennek vége, mert már nem birom én se, külön szobába, külön ágyba aludt eddig, de még mindig tart ez a felorditás az alvásból, és a max félóra alvás...a kérdésedre válaszolva pontosan, nemtudom hogy álmodhatnak e rosszat, mert én is mindig azt hittem hogy emiatt sir fel mindig, de majdnem 3hete nem sirhat fel naponta többször is mert rosszat álmodik...szerintem legalábbis.1-2szer lehet, de hosszú távon már szerintem másra kell gondolni, mint pl a fogzás.
Nálunk ugyan ez a helyzet, és biztos, hogy a fogak miatt. Homeopátia nekünk bevált.
A kérdező hozzászólása: Ha nem álom volt, akor nem tudom. A fogacskákra még azért nem gondolok, mert most kezdett csak nyáladzani, az ínyén sincs semmi jele, nem duzzadt, nincs fehér csík, persze az is lehet, hogy mélyen a csírák indulnak, igen, igazad lehet.
6 hónapos, bocs
olvassatok utána. mérni lehet, hogy valaki mikor álmodik, tehát ez tudományos tény. a babák ennyi idõsen nem álmodnak. a 6 hetes gyerek se azért nevet, mert olyat álmodik...
szia persze h álmodhat rosszat, akár a születést is vissza álmodhatja :) :)
Nem lehet, hogy a fogcsírák mocorognak? Akkor szoktak ilyen fájdalmas felsikítani álmukban! Ha az a gond, akkor megpróbálhatod a Nurofent, vagy Dentinoxot az ínyére kenni! VAgy akár homeopátiával is próbálkozhatsz! :)
nem, õk 2 éves korukig nem álmodnak, mert nincs még olyan érettségi fogon a hozzá szükséges agyállomány, memória.

Létezik, hogy két ember között sosem válik unalmassá a szex? (több év-évtized után sem)

Hogyan, mi a titok?

Legjobb válasz: Két ember, egy idõ múlva nem biztos hogy kívánni foglya egymást. Ha valakiknek sikerült, le a kalap elõttük.

Két ember, egy idõ múlva nem biztos hogy kívánni foglya egymást. Ha valakiknek sikerült, le a kalap elõttük.

Létezik, hogy a 3 napos láz után két nap tünetmentesség után jelentkeznek a kiütések?

Kisfiamnak múlt héten három napon keresztül 38,5 és 39 fok körüli láza volt, amelyet Nurofen sziruppal és kúppal le is tudtam vinni. Más tünete nem volt. 3 nap után elmúlt, majd két napig még csak hőemelkedése sem volt, tegnap viszont néhány helyen foltszerűen hólyagos kiütések jelentek meg a testén. Láthatóan nem zavarja, nem viszket Neki, de nem valami szép látvány. Végiggondoltam mindent: semmi újat nem evett, oltást nem kapott, a mosószer születése óta ugyanaz... Lehet, hogy ez még a 3 napos láz utóhatása? Volt Nálatok is hasonló helyzet?

Legjobb válasz: Amiért mindenképpen elvinném, hogy holyagos a kiütés és nem csak egy hanem több is. Lányomnak volt hasonló amikor napokig lázas volt és kiütéses (de az nem volt holyagos), elvittem orvoshoz, és valami bakteriális fertözés volt, amit antibiotikummal kellett kezelni. 3 év alatt ez volt az egyetlen antibiotikum amit kapott.

Amiért mindenképpen elvinném, hogy holyagos a kiütés és nem csak egy hanem több is. Lányomnak volt hasonló amikor napokig lázas volt és kiütéses (de az nem volt holyagos), elvittem orvoshoz, és valami bakteriális fertözés volt, amit antibiotikummal kellett kezelni. 3 év alatt ez volt az egyetlen antibiotikum amit kapott.
Szerintem mindenképp az orvost hívd fel. A kislányomnak is volt kiütése vírusos fertõzés és láz miatt. De nálunk szinte a lázzal egyszerre jelentkezett. Nálunk arra is gondolt az orvos, hogy Algoflex baby miatt van, mert akkor kapott elõször, de végül kiderült, hogy vírusfertõzés miatt volt.
Nálunk 3 napos láz után azonnal 3 napig pöttyök, de nem hólyagos!!!! Úgyhogy ez más lehet!
A kérdező hozzászólása: Voltunk az orvosnál, ez még sajnos a vírusnak "köszönhetõ". Mivel a kisfiamnak érzékenyebb a bõre, néhány kiütés hólyagosabb lett, ami azonnal elmúlt, amint adtam Neki fél ampulla Calcimuscot. Azért voltam bizonytalan, mert én is így tudtam, hogy a láz megszûnése után azonnal kijönnek a kiütések. De mint most megtudtam: az is elõfordulhat, hogy pár nappal késõbb jelentkeznek. Köszönöm a válaszaitokat!

Létezik, hogy két gerezd fokhagyma után erősödik a szexuális vágy? Csak mert nem ettem semmi mást és hirtelen jött az érzés

Legjobb válasz: Lehetséges. Az is lehetséges, hogy vajas kenyér után erõsödik a szexuális vágy. Múltkor én például lecsót vacsoráztam, aztán hirtelen erõs vágyat éreztem. Komolyra fordítva: egy esetbõl még ne vonj le következtetést. De 10 esetbõl mondjuk 8-szor bejön, akkor elmondhatod, hogy neked (és csak neked) a fokhagyma használ, mint afrodiziákum. De hogy a párodat elijeszti, az tuti.

Lehetséges. Az is lehetséges, hogy vajas kenyér után erõsödik a szexuális vágy. Múltkor én például lecsót vacsoráztam, aztán hirtelen erõs vágyat éreztem. Komolyra fordítva: egy esetbõl még ne vonj le következtetést. De 10 esetbõl mondjuk 8-szor bejön, akkor elmondhatod, hogy neked (és csak neked) a fokhagyma használ, mint afrodiziákum. De hogy a párodat elijeszti, az tuti.
Könnyen lehet, mert serkenti a vérnyomást és vértisztító hatása van.
Mi az a vértisztítás?
A TÜZÉP IFÁ-jának is vágyserkentõ hatása van. Faszállító teherautó!

Létezik, hogy aktus után két nappal már feszül a mellem, mert terhes vagyok, vagy az előző aktus során (2 hete) estem teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Hát az nem valószínû, hogy 2 nappal az aktus után éreznél is valamit, ha teherbe estél. Mivel a beágyazódásig bizti nem lesznek tüneteid! Ha terhességtõl feszül a melled, az valószínû, hogy a 2 héttel ezelõtti....:) De a menstriációt meg kell várnod, hogy megjön-e, mert addig nem tudhatsz semmi biztosat.... Sok sikert!

Szia! Hát az nem valószínû, hogy 2 nappal az aktus után éreznél is valamit, ha teherbe estél. Mivel a beágyazódásig bizti nem lesznek tüneteid! Ha terhességtõl feszül a melled, az valószínû, hogy a 2 héttel ezelõtti....:) De a menstriációt meg kell várnod, hogy megjön-e, mert addig nem tudhatsz semmi biztosat.... Sok sikert!
A két héttel ezelõttit érezheted csak. Várj a menzesz késéséig és teszt. Bármit is szeretnél, drukkolok!
ha baba miatt feszul az a ket hettel ezelottitol lehet, az fix.az hogy terhes vagy e az nem fix, majd kiderul ha nem jon meg es poz a teszted:)
Elúszik??Halacskàd lessz?! Na viccet fèlre, igen elmàszkàlnak elöle, àllitolag nem szeretik!Nekem is igy volt! 36hkm
Szió!! Igen nem szeretik a szívhangfigyelõt. Én is most voltam a védõnõmnél pénteken és állandóan elmászkált :) . 37 hkm :)
Nálunk is volt sokszor, hogy elmászkált.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az eddigi valaszokat. Olyan is volt aki meg se talalta a szivhangot? Ma reggel nem talalom.
Én többször nem találtam meg, ilyenkor odaadtam a páromnak és valahogy õ mindig megtalálta. Nyugodj meg és késõbb próbáld újra, keresd egész lent, oldalt is.

Menstruációtól számítva betöltött 6. hét után UH-n látszódott 12 mm-es petezsák és benne a szikhólyag vagyis az embrió kezdemény. Két hét múlva csak üres petezsák. Létezik hogy elbújt az embrió és csak nem látszódott UH-n? 3 nap múlva megyek újra.

Legjobb válasz: A szikhólyag nem az embrió kezdeménye, hanem táplálja azt. Szerintem ebbõl sajnos nem lesz baba, nincs olyan hogy elbújik, 8 hetes terhességnél már látszódni kell a babának. Drukkolok hogy ne legyen igazam!

A szikhólyag nem az embrió kezdeménye, hanem táplálja azt. Szerintem ebbõl sajnos nem lesz baba, nincs olyan hogy elbújik, 8 hetes terhességnél már látszódni kell a babának. Drukkolok hogy ne legyen igazam!
Sajnos ilyenekbõl nem szokott jó kisülni! De drukkolok, hogy meglegyen a baba!!
Megtalálták a babát?
A kérdező hozzászólása: Nem, csütörtökön is üres volt a petezsák. Pénteken mûtöttek, szombaton már itthon voltam. Túl vagyok rajta, teljesen megkönnyebbültem. A következõ sikerülni fog. :)

Létezik olyan hogy menses után két napra már pozitív az ovulációs tesztem?

igaz hogy nem olyan erős a csík mint a kontroll egy fokal halványabb.ma voltam uh és tűszők vannak a bal oldali petefészekben letséges hogy már peteérésem van?lehet probálkozni?

Legjobb válasz: lehet persze, spontán peteérés.

lehet persze, spontán peteérés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!