Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy után (221 db)

Létezik hogy szülés után egy hétel már nincs vérzésem?

Legjobb válasz: Elkepzelheto. Nem irtad le a szulesed korulmenyeit, de nekem a masodik szulesemkor a mehlepeny nem valt le, igy kapartak egybol szules utan, nagyon durvan kitakaritottak a mehemet, elvileg ilyenkor az erekkel is csinalnak valamit (amirol ugye a lepeny levalik es ezek az erek vereznek). Emiatt mar a korhazban is csak mensi szeru verzesem volt, nem az a tipikus gyerekagyas omlo verzes, ami elso szules utan. Nem kellett tena sem, csak sima vekony szarnyas betet. 3 nap utan mar csak tisztasagi betetet hasznaltam, mert nem verzesem volt, hanem csak pecseteles es ez sem mindig, inkabb csak szoptatas alatt/utan.

Elkepzelheto. Nem irtad le a szulesed korulmenyeit, de nekem a masodik szulesemkor a mehlepeny nem valt le, igy kapartak egybol szules utan, nagyon durvan kitakaritottak a mehemet, elvileg ilyenkor az erekkel is csinalnak valamit (amirol ugye a lepeny levalik es ezek az erek vereznek). Emiatt mar a korhazban is csak mensi szeru verzesem volt, nem az a tipikus gyerekagyas omlo verzes, ami elso szules utan. Nem kellett tena sem, csak sima vekony szarnyas betet. 3 nap utan mar csak tisztasagi betetet hasznaltam, mert nem verzesem volt, hanem csak pecseteles es ez sem mindig, inkabb csak szoptatas alatt/utan.
Létezik. Nekem elsõ szülés után napokig ömlött. A kórházban annyira, hogy lepedõbe pelenkáztak. Aztán négy nap múlva hazamentem és utána már alig pötyögött valamit.

Létezik hogy szakítás után barátok maradjunk?

Mert ő mindenképp ezt szeretné. Azért szakítottunk mert elmúlt a szerelem, szóval egyikőnk se verte át a másikat. Azóta is keres, de nem tudom mit tegyek. Tovább tudok így majd valaha lépni? 18/L

Legjobb válasz: Létezik

Létezik
létezik
Naluk is letezhetett volna ha nem szeretnem, de sajnos en meg szeretem, hogy o?azt nem tom..de elhagyott egy masikert..
Lehettek barátok, de szerintem itt két dolog van: 1. Az egyikõtöknek akkor is több marad mint egy barát 2. Az a barátság nem olyan lesz, mint egy másik barátság. Tehát kicsit másképp fogtok a másikra nézni. De ettõl függetlenül jó, ha marad köztetek valami baráti kapcsolat:)

Létezik, hogy 3 hét után indul meg a tejem?

Eddig csak 20-40et tudtam szoptatni 2 mellből, ezt pótoltuk. 1-2 napja sokkal teltebb a mellem, 50-60-at kiszív belőle, és a másikból folyik közben. Eddig ilyen nem volt. Lehet, hogy most kezd beindulni? A tápból is sokkal kevesebbet eszik utána. Hogyan térjünk vissza a tejcsire, ha tényleg lenne? Ha még éhes adjak utána pótlást vagy inkább 1 óra múlva újra tegyem mellre? Az a baj, hogy ha kb. 2-3 óráig nem szoptatok csak akkor gyűlik bele több.

Legjobb válasz: Minél többet rakod mellre, annál több fog termelõdni, mármint amennyire szüksége van a babának:) egyél sok rostosat, táplálót és igyál sokat, nem lehet, hogy ezért nem volt rendes mennyiség? Szerintem egyelõre tedd újra mellre egy óra után, pár nap, legkésõbb egy hét után ha ügyesek vagytok, biztosan be fog állni a kereslet-kínálat mennyiség:)

Minél többet rakod mellre, annál több fog termelõdni, mármint amennyire szüksége van a babának:) egyél sok rostosat, táplálót és igyál sokat, nem lehet, hogy ezért nem volt rendes mennyiség? Szerintem egyelõre tedd újra mellre egy óra után, pár nap, legkésõbb egy hét után ha ügyesek vagytok, biztosan be fog állni a kereslet-kínálat mennyiség:)
Tedd cicire többször, és õ egyre kevesebb tápit fog kérni. :)

Létezik, hogy egy házasságban nem múlnak el az érzelmek 10-20 év után sem?

Még mindig van szerelem, szex.

Legjobb válasz: Létezik,10 éve vagyunk házasok és mindkettõ megvan ugyan úgy mint amikor összejöttünk.

Létezik, 10 éve vagyunk házasok és mindkettõ megvan ugyan úgy mint amikor összejöttünk.
17 éve vagyunk együtt, és ritka az olyan nap, hogy ne szexelnénk.Szerelmesek is vagyunk, ha nem így lenne, akkor már régen csak egy állóvíz lenne a kapcsolatunk.Kézenfogva járunk, csókolózunk.Van egy 16 éves fiunk, azt mondta a múltkor, hogy Õ nem puszilgatja, meg nem csókolgatja a barátnõjét annyiszor, mint engem az apja:) )) 35/N
Jó is néznénk ki, ha 10-20 év után minden elmúlna! Fiatalok ti csak ennyire vagytok optimisták? Mi párommal 1973-ban kötöttük össze életünket, elõtte 3 évig menyasszonyom volt, és szeretjük egymást! Na nem szerelemmel, hazudnék, de szeretem és õ is szeret igazán, megtaláltam az igaz társat! Csak a nehézségeket le kell gyõzni, akkor is volt anyagi gond bõven! Lehet elhinni, lehet kételkedni, de ez van. A sex igaz nem olyan egetverdesõ mint fiatalon 20-30 évesen, de ma is jó, még akkor is ha éppen nem a "csilláron, vagy a gyúrótáblán" csináljuk! Szép napot mindenkinek.
Lehet ilyen, de aztán egyre idõsödnek és a szexnek vége.. de még akkor is szerethetik egymást.
Lehetséges. Nem elõírás, hogy a házasság után elmuljék a nagy szerelem. Ritka dolog valóban, hogy még mindig szeressék egymást, ne csak kötõdjenek, de ha így van csak gratulálni tudok. 20/L
Nagyszüleim még 40-45 éves házasságban is szexeltek! Most már az 50. házassági évfordulójukat ünnepelték és nagyi elmondása szerint csakis azért nem szexelnek, mert nagypapám amint lefekszik az ágyba, el is alszik szegény :)

Bolhairtók jártak nálunk. Mikor lehet felmosni irtás után? Létezik, hogy egy hónap?

Legjobb válasz: Létezik, nagyon sokáig kikelhetnek új bolhák a petékbõl amiket leraknak.

Létezik, nagyon sokáig kikelhetnek új bolhák a petékbõl amiket leraknak.
Gondolom Te vagy az, aki pár kérdéssel ez elõtt kérdezett. Ott is írtam, itt is írom, igen. Bezavar mint állat.
ha még nem rendszeres a menzeszed napra pontosan akkor késhet amennyit csak akar, vagy jöhet hamarabb. és nem is szükséges h a szüzesség elvesztésétõl legyen, bármi elõidézheti a rendszertelenséget.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi!! megpróbálok megnyugodni kicsit! :) csak az ember annyi mindent hall..
amikor elvesztettem a szüzességem, nekem is 30 nap helyett 20 napra jött meg, pedig nekem rendesen 30 napos szabályos volt
Igen, lehetséges! Nálam is igy volt. Amikor elvesztettem a szüzességem, még két hetem lett volna a menzeszemig, de már aznap megjött. Elöször én is azt hittem, hogy a szüzhártya szakadt át ilyen durván, de mivel 1 hétig tartott, igy biztos menzesz.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi, a doki is azt mondta, hogy ez korai menzesz.. na és a terhesség esélye akkor ezzel minimális, ugye? :S csak mert ha vérzel, az még semmit nem jelent sajnos, nem de?
Ha a fiú nem élvezett beléd akkor nem vagy terhes nagy valószinûséggel. De ez a vérzés ebbõl a szempontból nem jelent semmit. Menj nõgyógyászhoz és kérj vizeletvizsgálatot, vagy végy egy terhességi tesztet, úgy egy hét mulva, akkor már ki lehet mutatni az eredményt.

Létezik, hogy szakítás után kialakuljon igazi barátság?

Legjobb válasz: sztem nem létezik..én is így voltam 2 évig jártam a volt barátommal és egyszerûen nem tudok már ugy ránézni mint egy barátra..

van!a volt férjemmel a legjobb barátok vagyunk.ugyan azok vannak min t az elõzõ válaszadónál.és nagy a bizalom mindkét oldalról.
sztem nem létezik..én is így voltam 2 évig jártam a volt barátommal és egyszerûen nem tudok már ugy ránézni mint egy barátra..
Szerintem sincs vagy nagyon ritka. En is jartam igy. Eleinte a szakitas utan abartok maradtunk es beszeltunk tobbnyire email-en, de mihelyst az exemnek lett ujabb baratnoje tobbet hallani sem akart felolem es megkert eleg csunyan h ne keressem. Igaz en voltam aki a szakitast kezdemenyezte.
szerintem csak barátság nem létezik. Miután szakítottunk a barátommal, mi "csak" barátok voltunk, rengeteget beszéltünk meg minden, de mindenki látta, és mi is nagyon jól tudtuk, hogy ez nem barátság. Aztán két év eltelt ilyen "barátság" szinten, és újra egymásbahabarodtunk.
Szerintem létezik, mert én is így vagyok... A barátommal 1 évig jártunk, és most majdnem a legjobb barátok vagyunk, de már semmi szerelmi kötõdés nincs... Úgyhogy nekem az a válaszom, hogy szerintem létezik ilyen...=)
Miért ne lenne? Mi két évig voltunk együtt. Majd annyira jó barátok lettünk, hogy a mai napig összejárunk, itt ott alszunk egymásnál, ki a feleségével, ki a férjével. Ott voltunk egymás esküvõjén, és a párom jól el van vele, és én is a feleségével nagyon jó barátságot alakítottunk ki. Mindent megbeszélünk, mindig számíthatunk egymásra. Szóval van ilyen.
Szerintem ezt neked kell érezned! Nektek! Hogy kialakul-e vagy sem...lehetséges egyébként.
Mi is nemrég szakítottunk a barátommal és azt mondta szeretné ha barátok maradnánk. Igaz h azóta nem beszéltünk de sms-eztünk. Ö kezdeményezte pedig ö szakított velem. Az igazság az h nem tudom akar e még vmit tölem és azért ír vagy azért mert büntudata van. Igaz h én még nem felejtettem el teljesen, de remélem idövel menni fog és akkor jó barátok leszünk. Jah 1ébként azóta barátnöje van aki nem tud róla h velem sms-ezik...
halottam már olyan emberrõl, aki látott olyat, aki szerint van ilyen... A tapasztalatom az, SZAKÍTÁS után nincs. Szakítás során az egyik fél biztos megsérül, mert a szakítás egyoldalú dolog. A szakítás azt jelenti, hogy az egyik nem akarja tovább csinálni. Talán évekkel késöbb, ha begyógyultak a sebek akkor esetleg. Olyan van, hogy békében elválni egymástól, de az nem szakítás.
Ma szakítottunk a Párommal, több mint két évig voltunk együtt, és közben a jó barátok is voltunk. Így ma mikor megkértem, hogy ha nem akar úgy ahogy vagyok engedjen el, hogy keressek olyat aki igen-az elsõ szava az volt, hogy ugye maradunk barátok? Megbeszéltük már régen, hogy mindig számíthatunk egymásra...bár én még nehezen képzelem el, hogy jót nevessünk pl együtt...fõleg ha lesz új párja...na arra még gonsolni sem akarok :S:S:S:S
Szerintem szakítás után rögtön nem lehet olyan barátságot kialakítani az exszel, amibe ne lenne még mindig vmilyen érzelem. De az, hogy késõbb barátok tudtok-e maradni, attól is függ, hogy mi volt az oka a szakításnak és azt hogyan sikerült lerendeznetek egymás között. Viszont a szorosabb fiú-lány barátságban én nem hiszek. Ott az egyik félvõl vagy van vmi érzelem, kötõdés, vonzódás, vagy szex. Tapasztalataim: akikkel eddig komolyabb kapcsolatom volt, sajnos gyakorlatilag mind úgy alakult, hogy nem is nagyon beszélgetünk vagy egyáltalán nem (szakítások oka: elmúlt szerelem, megcsalt, lány barátaihoz járt, engem otthon hagyott egyedül). Akikkel viszont csak néhány (1-2-3) hónapig tartott a kapcsolatom, azokkal ha találkozunk, a mai napig is jóba vagyunk, néha msn-en is beszélgetünk, de se a találkozgatások, se a beszélgetések nem rendszeresek.
Szerintem is van de csak abban az esetben, ha a két illetõ nem szerette egymást úgy igazán...mert ha annyira szereti vaslaki a másikat akkor utána barátok biztos nem lesznek maximum újra összejönnek!!!

Olyan létezik, hogy valaki nem bulimiás, csak hánytatja magát addig, amíg nem éri el a normáis súlyt? Vagy egy idő után már mindenki a "fogyás rabja lesz"?

Legjobb válasz: Ez az. Amúgy olyan nincs h most 2 hónapig hánytatom magam aztán leállok... Ha minden nap hánytatod magad kb 2-3 hét után úgy hozzászokik a szervezeted h kb minden kijön magától ha megeszed...egy idõ után már nem is kell lenyúlni a torkodon jön az magától.

Ez az. Amúgy olyan nincs h most 2 hónapig hánytatom magam aztán leállok... Ha minden nap hánytatod magad kb 2-3 hét után úgy hozzászokik a szervezeted h kb minden kijön magától ha megeszed...egy idõ után már nem is kell lenyúlni a torkodon jön az magától.
Átlagos nõ NEM hánytatja magát. Normális testsúly kialakításához az ember NEM hánytatja magát, mert eléggé nem normális dolog... Aki normális testsúlyt akar az egészségesen él, abba nem férnek bele ilyenek. A bulimiásokat meg ne keverjük az anorexiásokkal, általában a bulimiások is csak normális testsúlyt akarnak elérni vagy fenntartani. Akárhogy csûröd-csavarod ebbõl sehogy se jöhetsz ki úgy, hogy normális és átlagos dolog lenne ez... Ahogy normál esetben az embernek falási rohamai se szoktak lenni ami miatt úgy érzi magát, hogy mindent ki kell okádnia. Remélem leesett a lényeg.
"valaki nem bulimiás, csak hánytatja magát addig, amíg nem éri el a normáis súlyt" Ez a bulimia cica, mirõl is beszélünk?:D De tényleg...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy néha-néha kihányja a kaját, ha túl sokat evett, de egyébként neem akar 30 kg lenni, csak mint egy átlagos nõ.
A kérdező hozzászólása: Igen köszi:)
egyébként van ilyen, "purging disorder" a neve. a fenti válaszolók meg tévednek, a bulimia nem a hányás miatt bulimia, hanem a falásrohamoktól, és az utánuk következõ "purgálástól" (ami nem feltétlen hánytatás, lehet hashajtózás, koplalás, rengeteg edzés is). a csak falásrohamokkal járó betegséget pedig binge evészavarnak hívják.

Létezik, hogy egy férfi 35 évesen, 5 és fél év kapcsolat után, a kisbabája születése után meleggé váljon?

Most hagyott el, ezzel indokolta.

Legjobb válasz: Ilyen NINCS, hogy meleggé válik valaki. A pasas nagyon jól tudta ezt magáról már minimum serdülõkora óta, csak megpróbált heteró életet élni, de aztán belátta, hogy képtelen elnyomni magában. Van egy ismerõsöm, aki ugyanígy volt, mint a te férjed, de benne azért volt annyi gerinc, hogy nem vette el a menyasszonyát és nem is csinált neki gyereket. Az esküvõ elõtt megmondta az igazat a csajnak, hogy nagyon szeretett volna normálisan élni, de nem megy neki, úgyhogy lelép.

Ilyen NINCS, hogy meleggé válik valaki. A pasas nagyon jól tudta ezt magáról már minimum serdülõkora óta, csak megpróbált heteró életet élni, de aztán belátta, hogy képtelen elnyomni magában. Van egy ismerõsöm, aki ugyanígy volt, mint a te férjed, de benne azért volt annyi gerinc, hogy nem vette el a menyasszonyát és nem is csinált neki gyereket. Az esküvõ elõtt megmondta az igazat a csajnak, hogy nagyon szeretett volna normálisan élni, de nem megy neki, úgyhogy lelép.
nem bisexnek hívják az ilyet? majd a barátját egy nõvel csalja, és így tovább.. (búcsúzz el tõle örökre, az a legjobb)
hát ez elég rossz helyzet, sajnálom. sokan csinálják ezt hogy alibibõl normális családi életet alakítanak ki de aztán nem tudják elnyomni magukban a valós énjüket.
Ó, szegény Kérdezõ, kicsi gyermek anyja! ehhez idõ kell, hogy feldolgozd, és el tudd engedni. Kvánom, hogy sikerüljön, és gyógyulva megtaláld újra az élet örömeit!
Hát az én volt barátnõm leszbi lett sok év után és szét is mentünk.Lehetséges, hogy azzá válik talán.De ez nagyon bonyolult dolog szerintem.
Létezik. Bár valójában sosem volt heteroszexuális, gondolom csak vagy nem akart kilógni a sorból, vagy másképp nem lehetett gyereke, ugye náluk tiltja a törvény az örökbefogadást (Hála a jó istennek). Ismerek én is ilyet, nem is egyet. Olyat is, aki 20 éve házas és meleg, de õ nem válik el, gyerekük nem lesz. A feleség helyébe mondjuk kivágtam már volna úgy, hogy repül, de õ tudja.
A kérdező hozzászólása: Én csak attól félek, hogy a gyerekét nem fogja látogatni. Volt már az elõzõ házasságomból 2 gyerek, akik már 14 és 16 évesek, és õk már 13 éve nem látták az apjukat. Most nagyon átgondoltam, hogy legyen-e közös babánk, és mivel minden olyan szépnek látszott, hát bevállaltam. Nem gondoltam volna, hogy kétszer is bele fogok lépni ugyanabba a sz..ba.
# 19/21 Idõpont 12-08 09:19 válaszát nagyon hasznosnak találom, egyetértek vele. Kérdezõ, szerintem is igazából mindig is meleg volt, nem azzá vált hirtelen. Erre utal a kevés együttlét is. Nem szép amit tett, de gondolom neki sem volt könnyû próbálta jól csinálni, de aztán valahol félúton borult minden és végül ez lett belõle. Nem hinném, hogy a kezdetektõl fogva számítóan erre játszott, akkor nem most csinált volna neked gyereket, hanem x hónap vagy 1 év után, nem várt volna eddig. Hagyd most kicsit, aztán késõbb beszélgessetek el. Nyíltan, elõítéletek nélkül közelíts felé, beszélgessetek és kérdezz rá, mit gondol miért is tette, mert te nem érted. Nagyon ritka, hogy egy heteroszexuális férfinél a gyerek miatt teljen be a pohár (elege van a házasságból, hirtelen sok neki még a gyerek is, a felelõsség, úgy érzi megfojtják a hetero szokások és hirtelen úgy gondolja õ inkább meleg. Ez rettentõen ritka, gondolom azoknál következik be akik mindig hajlamosak voltak hirtelen beleugrani dolgokba, jellemzõek rájuk a fellángolások és nem annyira stabil személyiségek. A legtöbb esetben úgy van, ahogy már elõttem is írták sokan, mindig is meleg volt, csak eddig próbált beilleszkedni, de most már úgy döntött nem hazudik tovább. Egyébként szerintem ez jó, nem lett volna öröm egy olyan házasságban élni, ahol az egyik fél titokban másokhoz vonzódik, másba szerelmes, vagy éppen továbbra is elnyomja ezt de folyton dühös, frusztrált stb. Nem vagy egyedül, megtörtént már ilyesmi több nõvel is, de idõvel sikerül majd feldolgoznod és már nem lesz ilyen nehéz. Még semmi sincs veszve, lehet neked is rendes életed, ez most kicsit nehéz lesz, de még lehetsz boldog. Ez csak egy átmeneti idõszak az életedben.
Én ismerek egy olyan férfit, aki 31 éves, felesége van és biszex. És õk is akarnak gyereket...a nõ semmit nem tud az egészrõl! Õ biztosan tudta, hogy a férfiakat (is) szereti, de nem akarta elmondani neked mert "normális" életet akart élni, a társadalmi elvárásoknak megfelelni, de aztán nem jött össze, de a gyereke mindig megmarad. Sajnálom, hogy így felhasznált téged :-(
Szerintem késõbb, ha kicsit kiegyensúlyozottabb lesz fogja látogatni a gyerekét, vagy majd beszélsz vele errõl és elmagyarázod neki mennyire fontos ez. Valamennyire csak szereti a gyerekeket, ha bevállalta. Úgy értem én tényleg nem akarok sajátot, nem vagyok oda értük így még a jó álcáért sem vállalnám be. Tehát neki is fontos lenne, hogy látogassa hiszen valószínûleg nem lesz több gyereke.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez a kivizsgálás tényleg jó ötlet. De ha hazahozott valamit, én megölöm!!
Nekem van egy megérzésem! Direkt csinált neked egy gyereket hogy legyen egy "saját gyereke" mielõtt még elindul a homoszexualitás felé...sajnos elég csúnyán ki lettél használva...:((( A pasi ha buzaként éli az életét soha sem lett volna saját vér szerinti gyereke...így viszont megvárta a terhességet, azt hogy egészséges lett a gyereketek, így aztán célját elérte, megy buzu1ni. Sajnálom :(
Nagyon sajnállak, valószínûleg biszex és ráunt a megjátszásra, de azért a helyedben elmennék kivizsgáltatni magam, nem e hozott valamit haza.
Annyira sajnállak! :-( Az biztos, hogy ehez idõ kell, hogy feldolgozd.
A kérdező hozzászólása: Természetesen miatta. Nálunk õ volt mindig fáradt. :(
Mondjuk az sokat elárulhat h ki miatt volt ritka a szex.Ha miatta akkor meleg volt akkor is.Bár sztem mindig is az volt.De jól kitolt veletek.Sajnálom, fel a fejjel:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem idõvel megbirkózom a dologgal.
Csak én nagyon szeretem még mindig. Hétvégén ment el, és nagyon nehéz felfognom. Megértem, hogy most nagyon rossz neked és szörnyû a veszteségérzeted, de pár hónap múlva be fogod látni, hogy neki is meg neked is jobb ez így. Képzeld el, milyen lenne ezek után együtt maradni, hogy tudod, hogy a párod mégcsak nem is igazán vonzódik hozzád, mert a pasikra gerjed:SSS ennél te is sokkal többet érdemelsz, olyat, aki imád, szerelmes és te vagy neki az egyetlen.
A kérdező hozzászólása: Csak én nagyon szeretem még mindig. Hétvégén ment el, és nagyon nehéz felfognom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nálunk szerencsére esküvõ nyáron lett volna, de én elhalasztottam, mert nem akartam nagy pocakkal férjhez menni.
A kérdező hozzászólása: Igaz, a nemi életünk elég ritka volt.
A kérdező hozzászólása: de mi eddig jól megvoltunk, a kisbabánk születése óta változott meg.
Mindig is meleg volt. Itt mindenki csak veszített, de a gyerek már megvan, A kicsi megérdemel egy jó életet. Próbáld meg õt szeretni mindennél jobban.

Létezik hogy abortusz után bent marad az iker terhességből az egyik baba aki ezek után teljesen egészségesen születik?

Az egyik ismer?söm állítja ezt.Sajnos nem igazán szavahihet? a lány és ezért nem tudom hogy mit higgyek.

Legjobb válasz: nekem nõvérem csecsemõápolónak tanul és mondta egyszer,hogy tanulták,hogy volt olyan,hogy egy nõ abortuszon volt és nem tudta,hogy ikrek,az egyiket elvetette a másik pedig maradt:S

nekem nõvérem csecsemõápolónak tanul és mondta egyszer, hogy tanulták, hogy volt olyan, hogy egy nõ abortuszon volt és nem tudta, hogy ikrek, az egyiket elvetette a másik pedig maradt:S
Pár héttel ezelõtt a Naplóban volt egy riport egy nõvel, aki ilyen eset után született.Elég megrendítõ volt.Tehát létezik.
Az mas ha szelektiven elabortalnak egyet! Amugy sajnos elofordulhat ha nem figyelnek, anyosomnak vot ilyen, meg az egyik baratnom amikor korhazban volt, az o szobatarsanak is. Ment vissza a lany ujra.
egy petéüeknél tuti nem. a kétpetéüeknél nem tudom.
Ez így ebben a formában baromság! Nekem van olyan ismerõsöm, aki ikreket várt, de a 12. heti genetikau uh-on kiderült, hogy az egyik baba beteg, õt "elvették" , a másik babát kihordta és egészségesen született. De ez egész más eset.
Na azért ezt az utolsót nem hiszem el! Abortusznál leellenõrzik, hogy mit szedtek ki, megvan-e mind a 2 keze stb., hogy biztosak legyenek benne, hogy semmi nem maradt benn. Azt még elképzelhetõnek tartom, hogy felületesen dolgoznak, és esetleg vmi benn marad, de hogy az egéz baba, aki egészségesen meg tud születni....na azt már nem! Akkor mit vettek ki? Ennyire azért senki nem hülye. Az ikres dolog más, talán elképzelhetõ, ha nem tudták, hogy 2 baba van.
Igen, sajnos mûhibák elõfordulnak, ezért is írtam, hogy az még lehet, hogy a baba valamely része benn marad, na de az egész...és hogy egészségesen megszületik..ugyan már!
Én viszont elhiszem. Az se ritkaság, hogy bent "felejtenek" egy-egy mûszert, tampont. Az is megtörtént, hogy császárnál véletlenül elvágták az anya beleit, aztán hiába nem volt széklete, hiába mondta, hogy fáj a hasa, hiába ment fel a láza stb, nem vizsgálták meg, és 10 nap múlva meghalt. :-( Mûhibák sorozatát képesek elkövetni az orvosok, akik nem tévedhetetlen istenek. És ilyen mûhiba az is, amikor a méhet nem ürítik ki teljesen, a baba valami csoda folyán bent marad. Nagyon ritkán, de elõfordul. Bár a baba ezt biztos nem mûhibának értékeli. :-)
Az egyik volt csoporttársam húga volt abortuszon, aztán másnap otthon a wc-n jött ki belõle a második baba...
Nagyon ritkán még olyan is elõfordul, hogy az egyedüli (tehát nem iker) baba is túléli az abortuszt, bent marad a méhben és képes megszületni egészségesen.
mycatsaysmeow! Nagyon sajnálom ami veled történt!Elsem hiszem! Hogyan lehet ezt túlélni?! Minden jót neked!
"Ellenorzik mit szednek ki" jah ha mar van keze laba akkor tudjak ellenorizni, de ha meg nem toart ott a terhesseg (jobbesetben), hogy mehen belul szetvagjak a gyereket, hidd el nekem a sok verpacsmag kozott ott biza vaktaba lonek.
1996-ban várandós lettem. A 8. héten a dokim "megállapította", hogy nincs szívmûködés, és mûszeres befejezést végzett. (kórházban) 3 nap múlva 40 fokos lázzal vitt be a mentõ, az ügyeletes doki megnézett ultrahangon: 9 hetes élõ embriót mutatott. :(
A "mik vagytok ti istenek" címû mûhiba könyvbe benne van egy történet, az érintett asszony meséli el, abortusz után pár hónappal mozgást érzett a hasában és nem a belei voltak...megszülte a babát-élve!!!!
Ez a video csak az ikres abortuszról szól. Ez rendben van, eddig sem vitattam. De azt, hogyha 1 baba van a méhben, és elmegy az anya abortuszra, akkor nem fog sértetlenül, egyben benn maradni. Legalábbis ha rendesen kórházban csinálták, nem vmi sarlatán.
Akkor keress rá erre a szóra: abortusztúlélõk. Valamint nézd meg ezt a videót: http://tv2.hu/naplo/video/abortusztulelok
Velem ezt történt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!